090731 - Sista dagen.

Äntligen, jag ska iväg snart till min sista dag på jobbet, när jag kommer hem så är det inte långt kvar tills jag ska iväg med min kära pappa. Jag längtar verkligen hem till Stockholm, jag menar hur kan man inte göra det? Även om det har varit jätte skönt att vara borta en månad, så känns det otroligt skönt att komma tillbaka, men nu ska jag fixa mig och ge mig iväg.

You got it dude
<hjärta3

migrän och jobb...

Fan, varför ska man få så jälva ont i huvet för? Aja, det är bara bita ihop ta alvedon och hoppas att det blir bättre. Ska iväg snart, fan va jag hoppas att det blir bättre. Det är bara dricka massa vatten. Ska vila lite innan jag ska iväg och så hoppas vi på att det inte överdrivet med folk idag.

You got it dude
<hjärta3

090730 - Have mercy

Sitter och lyssnar på The Beach Boys - Kokomo, igen, jag kan inte hjälpa det den är så underbar! Jag är trött som fan, ska snart iväg till min näst sista dag på jobbet, känns helt sjukt, idag är även min näst sista dag i Örebro. Det känns lite konstigt, känns bra men konstigt. Måste packa ikväll, har inte hunnit göra det, förutom mina kläder som faktiskt är nedpackade plus det som pappa tog med sig igår. Det är bara två dagar kvar, denna dag och nästa, sen är det hem till Stockholm. Nu ska jag fortsätta lyssna på Kokomo och sega fram tills jag ska gå. Kankse kolla på ett huset fullt avsnitt, jag menar uncle Jesse - Have mercy..You got it dude
<hjärta3

Cola light

Ja, jag och Anna var på Lidl för att handla cola light, dom hade ett pris vi inte kunde motstå. Jag vet att jag bara har tre dagar kvar, men cola light går alltid åt. Vi såg att de hade 10st 2liters cola för 99kr plus pant, vilket gjorde saken så mycket enklare självklart skulle vi köpa de. Jag menar 10 liter var. Gott som fan, det är ju ändå mitt lilla guilty pleasure hehe. Nu sitter jag och lyssnar på den underbara låter Kokomo by The Beach Boys. Jag och Anna har spenderat dagen med att lyssna på The Beach Boys, Elvis och handlat, sen har jag ju träffat papi också, sjukt underbart att träffa honom. Måste börja packa mitt sista idag, typ innan vi ska ner i tvättstugan och sen är det självklart huset fullt som gäller, serien man inte kan sluta kolla på även om man kan alla repliker och alla avsnitt, ganska bra utantill.


Ja, cola light är allt underbart. Nu ska jag bara vänta på att Anna ska bli klar i duschen så vi kan kolla på huste fullt och vara sega, men jag kanske ska försöka packa lite först? Haha, fasst jag tror att hon kanske precis blev klar, jaja.. Kommer känns konstig att inte ha någon i samma rum som än hela tiden, kommer kännas konstig men skönt att komma tillbaka till mitt rum, tillbaka till Stockholm, tillbaka till ett liv utan ett jobba haha.. Men men snart är det cola light och huset fullt.

You got it dude
<hjärta3

090729 - För tidigt

Igår var en riktigt lång dag, vaknade först för att fixa mig och så vidare sen var det bara att ge sig iväg till jobbet. Jobbade en 3a, vilket betyder att jag jobbade 12-20 riktigt jobbit, men när man kommer hem är det ganska skönt hehe. Och någonting jag märkte när jag åkte hem var att det är ganska fint i Örebro när det inte är människor ute och man går längs vattnet hehe.

Men nu är det tidigt morgon och jag är ledig. Ska sätta mig framför tvn och glo, sen ska jag väl kolla att jag har packa tillräckligt så det inte blir för mycket när jag ska hem sen. För snart kommer min underbara pappa (eller sanrt och snart) men om några timmar, ska bli riktigt skönt att träffa honom. Jag älskar min underbara pappa, sen har jag bara två dagar kvar på jobbet och på fredag natt blir det hem tillbaka till Stockholm.

You got it dude
<hjärta3

måste lägga mig tidigt

Ja, jag har inte sovit så bra de senaste nätterna, men det gör inget. Ikväll blir det andra bullar, jag SKA lägga mig tidigt. Måste upp vid tio tiden för att hinna vakna till och kunna fixa mig och vakna, för imorgon ska jag ju som sagt jobba. Sen kom jag på något, jag kan inte åka till Hallsberg på onsdag heller, så det får väl bli någon annan dag. För på onsdag kommer min kära far hit och hämtar upp lite saker, jag ska städa i lägenheten, plus att jag ska iväg till tvättstugan på kvällen. Ja, hela kvällen kommer att gå åt. Sen har jag bara två dagar kvar på min tid i Örebro. Ganska skönt ändå, jobbar på både torsdag och fredag, sen på fredag kväll kommer jag att åka iväg med min kära far.

Nu ska jag försöka att bli lite trött och börja min skönhetssömn, även om jag inte ska lägga mig riktigt än. Det känns så overkligt att jag snart är tillbaka i Stockholm, kommer sakna Anna, kommer kännas så wierd att komma hem och inte ha Anna där, eller ha någon som kommer hem mitt i natten och kollar på huset fullt med mig. Ja, saker kommer bli annorlunda, iof är inte de någonting dåligt, det kommer bara kännas ovant i början.

Jag menar vem ska sitta och skratta åt mina knock, knock jokes? Och vem ska jag sitta och säga well duuuuuuh och haaa-haaa-haaa.. till? Det kommer bli så konstig på så många sätt, men ändå så skönt att få tillbaka min egna säng, vara i den bästa staden som Sverige har att erbjuda och kunna umgås med vänner och familj.

Ja, även om det kommer vara konstig i början kommer det ju att bli bra. Allting kommer att kännas som vanligt, fast ändå helt annorlunda. Haha, nu blir jag typ jobbig och bara upprepar allt jag har skrivit hundra gånger förut, men jag vet inte hur jag ska få ner det annars, jag måste ju uttrycka det på något sätt. Men men, vi har lite tid kvar och då är det Anna och jag, alltid och förevigt. För även om vi inte kommer bo tillsammans kommer hon alltid vara min första roomiie, en av mina närmsta vänner och en av personerna jag alltid kommer ha med mig i livet.

You got it dude
<hjärta3

jobb imorgon

Mina planer om Hallsberg fick ställas in, sorligt men sant. Jag blev indragen på jobbet, eftersom jag nu äntligen känner att jag frisk (så sjukt skönt). Så kunde jag ju självklart ställa upp på att jobbba, kommer jobba från 12-20 imrogon, så alltså blir det ingen pizza i Hallsberg, men om jag är ledig på onsdag (det vill säga om jag inte behövs på jobbet så kanske man kan åka ner, jag menar det är ju ändå Hallsberg pizza!

You got it dude
<hjärta3

Rolig dag, kallt men roligt.

Har varit med Linn idag, var en runda på stan, det regnar och är kallt ute men vi hade kul ändå. Var ute en snabbis lämnade lite saker på nått ställe hehe, sen drog vi hem och kollade på Full House och snackade. Nu har jag varit och handlat kakor och Linn gick hem för att äta och sen kommer hon över ikväll och kollar på film (ikväll blir det däremot inte Harry Potter som det har varit de senaste kvällarna). Börjar känna mig ganska frisk nu vilket känns så sjukt skönt, så på torsdag och fredag blir det jobb. Sen flyttar jag hem på fredag natt och så ska jag ringa/smsa Jennifer beroende på hur pigg/trött jag är hehe.. Ska typ kyssa marken när jag är i Stockholm, okej kanske inte, men nästan alla fall.

Nu ska jag ställa mig och diska så att Anna inte behöver komma hem till en svinstia, vilket det iof är, men det är inte mitt fel för jag har plockat upp alla mina saker och det har Anna också.. hmmm.. jag undrar vems fel det kan vara? Aja, jag orkar inte vara sur, Anna kommer hem snart antar jag och då blir allting mycket bättre!

You got it dude
<hjärta3

090727 - wake up call

Har varit vaken typ hela natten, allt pga äckliga spindlar som vi inte visste var dom var. När klockan blev 06.15 och jag hade sagt åt Anna att gå upp så kände jag hur trött jag själv var. Men men, somnade och vaknade igen klockan 07.45 av att Annas mobil ringde, vart sjukt shockad att hon inte hade gått och sen så sa jag hejdå och somnade om. Vaknade igen klockan 11.13 och ser att Jennifer har ringt, så jag tänkte jag ringer tillbaka, sanckade med henne i nästan en halvtimme (sjukt skönt att snacka med nån som har stockholms dialekt haha) sen skulle hon fixa sig och det ska väl jag också göra. Ska umgås med Linn idag, ska gå en runda på stan, jag börjar bli frisk vilket känns helt underbart.

Imorgon ska vi till Hallsberg, enbart för att jag ska få äta den underbaraste pizzan i hela världen, Jennifer vat vad jag pratar om. Japp, den är perfekt, den är mer än perfekt, den är felfri och himmelskt god. Kan inte längta mer, nu är bara frågan va fan ska jag ha på mig idag? Haha, men det löser man alltid, nu ska jag äta lite frukost och sega med huset fullt samtidigt som jag äter.You got it dude.
<hjärta3


Tystnaden som gör allting lite jobbigare.

Jag vet inte hur jag ska beskriva det, men jag tror inte jag är den ända som har upplevt denna känsla. Man är två personer i ett rum och det går inte att prata, för när man säger något är det så spänt att man inte vet vad man ska göra. Spänningen finns hela tiden i luften och man orkar inte ta tag i det. Jag vet alla fall att det är så jag känner just nu, Anna är på jobbet och jag är hemma med Sofia, jag vill inte verka dryg men både hon och jag vet att vi inte klickar så varför anstränga sig mer?! Aja, jag vet inte, det är inte som att man kan göra så mycket åt det hela, jag vill iof inte göra så mycket åt det och jag tror inte att hon vill det heller.

Men men, vilket leker vidare.
<hjärta3


090726 - Fan, fan, fan..


Min älskling, också känd som min dator, bestämmde sig för att dö igår. Det suger så sjukt hårt, jag är så ledsen, VILL HA MIN DATOR! Men men, det finns alla fall en bra sak med det hela och det är att Annas dator fortfarande fungerar, jag hade dörr utan dator. Men det är ju min älskling, vilket suger, väntar på att pappa ska ringa (vilket han lär göra ikväll typ, så att han får reda på det och kan leta upp alla papper och så vidare för att lämna in min dator.

 Fan varför just min dator för? Jag vill inte. Jag är fortfarande sjuk, jag har ont i magen och huvet och känner mig segare än vanligt. Usch, allting bara går neråt. Igår var iof trevligt. Linn kom över vi "kollade" på Harry Potter och satt och snacka igenom båda första filmerna, under slutet av andra filmen kom Anna hem.. Det var inte först då vi insåg vad klockan var haha. Sen hade jag och Anna emosnack hela kvällen och pratade om att det kommer bli sjukt tråkigt när jag flyttar :(..

<hjärta3

Trötthet och sista sägonen huset full

Ja, jag är fortfarande sjuk (well duuuuuh).. Varför kan man inte bara bli frisk lika snabbt som man blir sjuk? Ja, ja.. Jag ska försöka att inte klaga lika mycket, men jag kan ju inte direkt hjälpa de. Saker och ting börjar bli bättre, på mer än de sättet att jag håller på att bli frisk. Har kollat på sista säsongen av huset fullt, serien är så bra och sista avsnittet är så otroligt cheese, men väldigt bra. Nu sitter jag här, Sofia har precis kommit hem och jag fryser mer än vanligt, suck, orkar inte vara sjuk liksom. Men men, känner mig ganska trött och seg men jag antar att det tillhör.

Gårdagen var väldigt rolig, tog lite vin, lyssnade på musik och efter att de andra hade dragit till krogen blev det ben & jerry's och lite huset fullt. En väldigt lugn och härlig kväll måste jag ju säga. Men det var bra att jag inte följde med ut, hade fan mått piss, var varm när vi satt hemma och segade och när jag väl skulle gå och lägga mig kände jag mig som en levande vulkan, inte den bästa känslan.

Nä, nu ska jag ta det lungt, kanske slå på tvn och sega. Vet inte riktigt vilken serie jag ska kolla på nu när Huset fullt är slut, några förslag? Alla fall det märker vi väl. Hahaha..

<hjärta3

090725 - Vissa människor.

Seriöst, något jag har tänkt på ganska länge är folk utan respekt. Varför kan man inte dämpa rösten om någo säger att den har migrän eller bara ont i huvet? Att inte bry sig om eller visa respekt när det finns fler än en i rummet. Finns det någon mer än jag (förutom Anna) som vet vad jag pratar om? Visst att man kanske inte alltid är på sitt bästa humör och är social, men att bara vara otrevlig och lyssna på sin egen musik på högsta nivå och skita i sin omgivning, det fungerar inte. Det fungerar om du t.ex. bor med dina föräldrar (iof så gör det inte det om man bor med mina, för dom kommer in och ber än sänka), men om du har ett rum som är helt och hållet ljudinsolerat så fungerar det, eller om du kanske frågar de du är med om det är okej. Men men, inga sura miner, jag ska sätta mig och kolla på huset fullt och ta det lungt. Anna ska snart till jobbet, vilket inte jag kan eftersom jag fortfarande är sjuk.

<hjärta3

bland de bästa serierna ever!


Älskar Full House, seriöst! You got it dude, haha.
<hjärta3

I'm still sick, and it still sucks..

Jag är trött, jag är seg och jag är fortfarande sjuk. Jag har inte gjort så mycket idag, jag har typ legat död framför datorn och kollar på huset fullt, medans tiden har "flugit förbi". Haha, ja det är fan inte kul att va sjuk, det är bara jobbigt, spy och sega (inte den bästa kombinationen) men jag ska bli pepp. Tills senare ikväll då ska jag fan gå och lägga mig tidigt, inte vara vaken till typ 02.00, eller senare och inte kunna somna. Nä, ikväll ska jag förska leka duktig, jag vill ju bli frisk för fan..

<hjärta3

090724 - En vecka kvar

Det är helt sjukt, om en vecka exakt åker jag hem, jag kan inte riktigt fatta det själv. Jätte sorgligt, kommer sakna Anna som fan, har ju vant mig vid att ha henne vid min sida liksom. Det kommer kännas jätte konstigt, men men.. Jag är fortfarande sjuk vilket suger, eftersom planen var utgång idag, men så blir det ju inte. Nope, jag kommer föra med Anna, Sofia och Linn, sen lär jag typ somna. Hahaha, men vad ska man göra?! Finns inte så mycket att göra när man är sjuk. Ska iväg och köpa godis och B&J, äta och kolla på Full House, nästan som vanligt (om man bortser från att jag inte brukar äta godis och B&J) hahaha.. Men jag har verkligen kommit på hur mycket jag saknar Stockholm, det är en så mycket härligare stad, människorna är härligare, om man bortser från vissa. Men Stockholm är en fin stad och jag saknar den mer än massor.

Men jag kommer ju sakna Annas sköna blond moments, som just nu, hon tappade precis sin mascaraborste i knät. Hon är så rolig, vi har haft en så sjukt underbar tid när jag har bott här, det har verkligen varit allt i ett. Kommer vara så sjukt svårt att lämna henne. Det är det ända som faktiskt är jobbigt med att lämna denna äckliga lilla stad, men jag längtar verkligen hem till Stockholm och till normala människor.


<hjärta3

från migrän till feber..

Ja, det var ju bra.. Eller inte, jag har gått från att ha migrän till feber, det är inte kul. Jag orkar inte ha feber, jag orkar inte vara sjuk. Blev ledig under helgen pga att jag har fått feber också.. Suck, varför?! Varför ska man bli sjuk?! Jag orkar inte vara sjuk. Men men, det är sådant som händer, snart är det bara en vecka kvar till flytten hem. Sorgligt, men skönt. Vill ha B&J men nu har coop stängt, får väl köpa det imorgon om jag fortfarande är sugen på det vill säga, men när är man inte det? Nu ska jag ta det lungt och sega framför datorn.

<hjärta3

090723 - migrän, migrän, migrän..

Jag har ont i huvet, vilket suger. Jag kan inte jobba när jag mår så här, vilket suger ännu mer eftersom jag skulle ha jobbat idag. Så nu sitter jag här hemma, huvet bultar, jag sitter med Anna och Sofia och segar...

<hjärta3

090722 - trött och seg i huvet..

Jag har spenderat dagen hemma idag, eftersom jag var ledig, ska jobba imorgon dock, sen är jag ledig på fredag och jobbar lördag, söndag och måndag. Men men, vad ska man göra? Jag ska försöka sova tidigt ikväll, även om Annas kompis kommer hit, jag menar jag måste ju ändå upp och jobba imorgon.

Mått lite bättre idag än vad jag gjorde igår, vilket är väldigt skönt, hoppas att det blir bättre och bättre. Snart är det bara en vacka kvar tills jag flyttar hem igen. Om en vecka kommer pappa och hämtar lite av mina saker, efter det är det bara två dagar kvar tills pappa hämtar resten av mina saker inklusive mig. Ska bli så sjukt skönt att komma hem, visst jag kommer sakna Anna, men det är inte så mycket mer som jag kommer att sakna.

Nä, nu ska jag sega ännu mer, jag är verkligen jätte trött, hade lite svårt att somna i natt eftersom jag hade legat och sovit nästan hela dagen, kanske inte så smart, men mår man inte bra så gör man inte.. Nu ska jag sätta mig framför tvn, sega och ta det lungt.

Imorgon kommer antagligen att bli en lång dag.
<hjärta3

John Stamos

Kollar på Full House (som vanligt) och John Stamos är ju så sjukt snygg, kollade precis på avsnittet då han har sin egna musikvideo med Beach Boys låten Forever. Den är så sjukt vacker och han gör den så otroligt bra, plus att videon är så fantastiskt bra. Jag är helt kär i John, skulle inte banga på den mannen, han är så snygg och härlig. Det hjälper ju inte att han är charmig som bara den heller.


<hjärta3

090721 - to quote Michelle "duuuuuh"..


Jag älskar dig mer än ord kan beskriva. Jag kommer alltid att älska dig, jag kommer alltid att stå vid din sida, jag är glad att jag var här. And, everything will be better, everything will change, one day. Maybe not today or tomorrow, but it will, and I will be here whenever you need me.

Mår ganska illa just nu, vet inte riktigt varför, men jag tror jag håller på att bli förskyld, usch, jag orkar inte riktigt det. Men men, det känns som att jag inte orkar att röra mig eller göra någonting, alltså blev det inget jobande för mig idag. Men men, vad ska man göra? Jag kan inte stå och sega ner och må piss bara för att få pengar. Nu ska jag fixa massa te, ta mitt täcke och lägga mig i soffan och glo på tv/film, har inte bestämmt mig riktigt ännu.

<hjärta3

090720 - trött, trött!!!

Ja, jag har jobbat idag också, även om jag inte skulle ha gjort det men jag gjorde det ändå. Jag ska jobba imorgon också (jag menar, var gör man inte för att tjäna lite extra cash?!). Ja, det blev alltså inte så mycket letande av jobb idag, och det blir det inte imorgon heller. Men sen kommer det, japp på onsdag (om jag inte måste hoppa in och jobba då med) så ska jag leta efter lite jobb. Ska fråga mamma om ett ställe som hon hade i Chicago, jag menar varför skulle jag inte vilja det?! Sen kan man ju åka från Chicago till California, men annars är ju inte ett jobb i Stockholm något jag direkt skulle säga nej till heller haha..

Anna är och duschar, jag ska kolla på klipp på youtube och sega lite framför datorn. Sen blir det i säng tidigt, sega och ja.. Sen får man völ se vad som händer resten av dagen, det brukar ju bli att vi kollar på Full House och somnar framför det hahahahahaha..


Dom är ju så underbar som Michelle i Full House, så kul. Älskar den serien underbart mycket, sen blir det ju inte sämre med tanke på att mr. John Stamos bara är sjukt snygg och charmig. Eller, är det bara jag som tycket det? Nä nu ska jag sätta mig och kolla lite på jeff dunham jalapeno on a stick..

<hjärta3

Full house


Sitter och kollar på huset fullt, kan inte riktgt fatta att det är samma människor som man sitter och läser om hela tiden i tidningarna. Dom var så söta när dom var små, iof har jag alltid älskat the Olsen twins och kommer alltid att göra. Nu ska jag fortsätta på huset fullt och sen är det dags att sova.

<hjärta3

090719 - waaaaaaaaaah

Jag är trött och seg och känner att mitt huvud skulle kunna gå waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.. Jag har sovit ganska bra ändå, men jag är seg och känner mig inte på topp. Men men, ska iväg om ca 50 minuter för att åka till jobbet. Önskar att jag slapp, men vad gör man inte för pengar? Haha, nä, nu ska jag fixa lunchlåda och lite andra roliga saker.

<hjärta3


trött efter vad som känns som en riktigt lång dag..

Ja, jag har jobbat idag (ska göra det imorgon också, vilket betyder att jag snart ska sova). Dat var inte överdrivet med folk idag, men jag är sjukt trött och har spenderat större delen av dagen att kolla på himym, underbar serie. Nu känner jag att mina ögon snart faller ihop, imorgon är som sagt en ny dag som innehåller jobb. Måndag lär bli jobbletande och packande för min del, måste packa lite som pappa kan komma och hämta tidigare. Ska bli så skönt att komma hem, även om jag kommer sakna Anna som bara den, men det kommer bli så skönt att bara vara hemma.

Nu ska jag borsta tänderna, på med pyjamas och ner i sängen.
<hjärta3

090718


Nu ska jag iväg och jobba.
<hjärta3

090717 - How I met your mother<hjärta3

090716 - Mår lite illa...

Ja, dagen har varit bra. Har varit med Anna och hennes kompis Linn, vandrat runt staden och tagit det lungt. Nu har jag precis ätit en pizza, mår ganska illa, Anna sitter och äter och kollar på summerland, medans jag kollar på 2½ men, ska kolla på snl eller nånting annat sen, känske vänner?!

<hjärta3

Underbar, älskar den typ mer än mest!


kan inte vänta tills nästa film.
<hjärta3

Harry Potter


Vill bara att det ska bli kväll så jag får se denna underbara film, verkligen längtar mer och mer för varje sekund som går. Ja, jag är helt kär i Rupert Grint, kommer alltid att vara det, skiter i vad andra tycker om honom. Men jag längtar som fan efter att se denna underbara film, jag är så sjukt taggad inför ikväll.

<hjärta3

090715 - längtar, längtar, längtar

Ja, jag längtar till säsong 4 av skins mer nu än någonsin. Sitter och kollar på 7th heaven, ska iväg in till "stan" senare och köpa lite saker till både mig och Anna. En annan sak, jag längtar inte bara till säsong 4 ja längtar tillbaka till Stockholm och jag längtar tills ikväll. Jag älskar verkligen Skins, jag har kollat på det ganska mycket idag och de senaste dagarna, helt undebart. Japp, längtar till säsng 4 som bara den.


<hjärta3

Johnny Pacar

Han är så snygg, han är med i serien Make It Or Break It, som btw är hur bra som helst. Han är alla fall sjukt snygg, skulle inte banga. Min nya kändis crush, ja, jag har ju ganska många som ni nog märker, men åhh va snygg han är. Imorgon är det Harry Potter som gäller och Rupert Grint (som jag btw har varit kär i innan han var med i HP) haha. Men men, tillbaka till dagens mr. sexi alltså Johnny.<hjärta3

Jaha, det är sådant som händer.

Ja, idag fick jag meddelandet om att jag inte kommer att kunna jobba kvar efter den 31 juli pga nedskärning på personal. Men men, det finns ju vissa positiva saker med det hela, som tex. jag kommer få flytta tillbaka till Stockholm och slippa denna tråkiga äckliga lilla stad. Det som är negativt är att jag måste hitta ett nytt jobb och då menar jag verkligen att jag måste, det är bara börja söka redan nu. Någon som vet något bra? Men men, jag får alla fall lite pengar underbar tiden jag är här, jag kommer jobba tre dagar i veckan resterande tid och sen får pappa och mamma komma och hämta mig. Men jag kan ju bara säga en sak, jag vill inte bo någon annan stans än Stockholm om jag ska bo kvar i Sverige, kanske ska försöka hitta jobb i USA?! Det skulle ju vara ganska sweet. Men men, nu ska jag försöka få tag i mina föräldrar så att dom kan få reda på det.

<hjärta3

090714 - yes, yes, yes!

Som ni vet skulle jag ha jobbat idag och imorgon och varit ledig torsdag och fredag, men jag har fått glada nyheter, jag är ledig hela veckan fram till lördag. sweet. Så nu, eftersom jag ändå är uppe, ska jag kolla på SNL och sen ska jag väl sova. Kanske borde försöka få mitt nät att fungera, fan va det ska krångla och hålla på. Men men, SNL ZAC!


Så snygg, ja, ja.. Nu ska jag kolla på Saturday Night Live, men man kanske borde ta och kolla på 17 Again istället?! Jag menar han är ju så sjukt snygg. Hahaha, alla fall, tänkte säga att jag saknar Stockholm, Örebro är inte en stad för mig men jag får ju pengar och det är därför jag stannar och jag bor med en av världens bästa människor som gör livet mytcket lättare, människorna på jobbet är iof också jätte snälla och trevliga så det finns ju alla fall lite positiva saker med staden.

<hjärta3

Saturday Night Live

Har precis kollat på Entertainment Now (om de nu heter så), de visade ett jätte roligt klipp på Aqua hur dom är nu. Man kan inte hjälpa det, jag tänker tillbaka på hur det var när man var liten, hur mycket jag verkligen älskade Aqua och speciellt låten cartoon heroes.Ja, denna låt är helt underbar. Men men, jag har varit duktig idag också. Varit inne i den lilla stad som finns här och även varit och handlat lite. Men men, nu ska jag kolla på SNL, som är så sjukt underbart och kanske kolla på 17 Agian, igen haha..

<hjärta3

090713 - Ledig!!!

Yes, Anna ringde precis och sa att jag fick vara ledig idag (tack). Japp, så idag blir det "stan", den är ju inte direkt stor haha. Ska fixa lite saker, sega och nu ska jag sova igen istället för att gå upp som jag skulle göra.

<hjärta3

17 Again

zac-efron-GQ-6.jpg sexy zac image by valejbj

Sitter och kollar på denna underbara film, den är så sjukt bra och Zac är lika snygg som alltid. Jag älskar filmen, jag älskar den mannen. Snygg, han är så nära perfekt man kan bli och han är ännu snyggare i verkligheten. Se filmen.

<hjärta3

090712

Igår var jag alltså på bio, idag ska vi ta det lungt och chilla. Jag är uppe ganska tidigt, vet inte varför men jag somnade ganska tidigt igår också. Har varit ledig hela helgen vilket känns ganska skönt måste jag ju säga, men imorgon är det tillbaka till jobbet, jobba måndag, tisdag, onsdag (onsdag är det Harry Potter på kvällen). Sen är jag ledig två dagar och börjar jobba på helgen igen (alla fall ob på söndag). Tror inte att vi har så mycket planerat idag och jag tänkte inte direkt planera något, jag är trött och jag ska verkligen vila ut idag, gå och lägga mig tidigt och leka duktig, men nu ska jag göra kaffe, sätta mig bakom min dator och kolla på någon rolig serie och kanske försöka göra så att nätet fungerar på skiten, suck..

<hjärta3

The ProposalVar och såg denna fantastiska film igår, den var verkligen helt underbar. Japp, jag skojar inte, jag överdriver inte heller, den är helt fantastisk. Ryan Reynolds är het, seriöst, han är så sjukt snygg. Det är iof Sandra Bullock också, men Ryan *yummie, yummie*..

<hjärta3


Long time ago.

Lyssnade precis på den underbara låter all that I've got av the used, det var ett tag sen jag lyssnade på den. Men det är en av de låtarna som alltid kommer vara en låt fylld med minnen, både bra och dåliga och en låt jag antagligen alltid kommer att älska. Köpte massa godis, jag och Anna har ätit så sjukt mycket, jag mår lite illa för att jag har ätit så mycket. Men nu ska jag chilla och fortsätta lyssna på musik och snacka om roliga saker.

aldkjlajsdfljasdlfasljdflajdflkalsf.jpg used image by LaurensLame

I'll be just fine
Pretending I'm not

<hjärta3

Äntligen helg!

Ja, äntligen är det helg och denna underbara helg är jag ledig. Det har varit en bra vecka men en ganska jobbig, det är inte helt lätt att vara ny på jobbet. men alla är alla fall snälla och trevliga. Sitter för tillfället på¨att min och Annas tvätt tid ska börja, vilket den kommer göra typ snart. Och för tillfället har jag inte något internet för vi håller på att koppla upp skiten. Jag är trött och seg som bara den och ska fixa med min ipod, nä, men nu ska jag kolla att alla mina kläder som ska tvättas ligger i min tvättkorg, annars är jag lite körd.

<hjärta3

090710 -10 Things I Hate About You

God morgon, nu har jag sett första avsnittet av serien 10 Things I Hate About You. Serien är inspirerad av den underbara filmen med bl.a. Heath Ledger och Julia Stiles. Första avsnittet var ungefär som att kolla på första halvtimmen av filmen, riktigt bra måste jag ändå säga, trodde det skulle bli tråkigare eftersom det är lite ripoff på filmen liksom, men till min glädje var det jätte bra. En av de rliga sakerna är att de använder samma namn, men gör om rollen lite och Nicholas Braun (Cameron) är hur söt som helst.  Nu ska jag fixa mig, fixa lunchlåda och ta det lungt en stund innan jag ska med bussen till jobbet. Imorgon är jag ledig och även söndag, känns ganska skönt måste jag ju ändå säga.


En annan rolig sak är ju att han som spelar Bianca och Kats pappa i filmen, spelar Bianca och Kats pappa även i serien. Men men, nu ska jag som sagt fixa mig och lite lunch.

<hjärta3

090709 - fot, ont, trött

Ja dagen har sett ut som den, stress, stess och stress.. Jag har lek duktig i kassan hela dagen och gårdagen, däremot ramlade jag nästan och nu har jag galet ont i foten, inte okej. Jag är trött som fan, imorgon är alla fall en ny dag, sen är jag ledig i två dagar. Åååh det ska bli så skönt att vara ledig lite. Men nu ska jag sova, sen blir det upp tidigt (alla fall inte lika tidigt som de tre första dagarna). Jag är trött, nu ska jag och Anna chilla.

<hjärta3


090708 - Starbucks kanske till sverige?!Vem ska öppna Starbucks? Ska Starbucks som inte finns i Sverige än öppna på Östra Storgatan i Jönköping? Den frågan ställer sig kanske många som passerar förbi Air Calls gamla lokaler bredvid Mc Donald´s. Men fastighetsägaren känner inte till att kaffekedjan fått hyra någon lokal.

Va!? Är Starbucks som inte finns i Sverige på väg att starta upp verksamhet i Jönköping? Ja, det kan man tro, i alla fall om man går förbi Air Calls gamla lokaler bredvid McDonald´s på Östra Storgatan. "Här öppnar Starbucks" står det på en skylt vid lokalen och förbipasserande har hört av sig till Jnytt.se och tipsat om nyöppningen.

Men det konstiga är att fastighetsägaren LE Lundbergs inte känner till att det ska öppna någon kaffekedja i deras hus.
- Jag kan inte säga mer än att jag inte vet något, säger Matias Benér på LE Lundbergs i Jönköping som förnekar att det ska vara något sådant på gång.
Även han har sett skyltarna och vet inte vem som satt upp dem och varför. Någon ny hyresgäst har de inte tagit in. Matias har förgäves sökt Air Call som lämnat sina lokaler för cirka tio dagar sedan för att få reda på om de vet något om det mystiska öppnandet. Vem vet - kanske är det ett försenat april-skämt?

När Jnytt.se får kontakt med Starbucks under onsdagen dementerar man uppgifterna om att ett nytt café ska öppna. Man söker av marknaden ständigt och letar efter nya möjligheter men nu finns inget att avslöja i Jönköping.

källa: http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=120580380438&h=j8B39&u=74It9&ref=mf

<hjärta3


dag två avklarad

Ja, då så. Inte lika trött, men fortfarande galet trött. Inta lika  mycket folk idag (väldigt skönt). Nu blir det till att fixa lite mat och ta det lungt resten av dagen, upp tidigvt imorgon med.

<hjärta3


090707 - varför?!

Jag är sjukt trött i hela kroppen och i hela huvudet, jag är inte van att gå upp tidigit, jag tycker inte att de är kul eller säeskillt bra. Men igå fick jag alla fall sova, efter att ha ätit lite, som jag inte kunde äta upp för jag var äckligt mätt. Kollade lite på how i met you mother och 2½ men på trean slocknade jag ganska snabbt. Nu ska jag tvinga upp Anna, för vi blir hämtade snart..

<hjärta3

Första dagen klar.

Ja, då sitter man hemma igen, efter en lång natt med inte så mycket sömn till ett kaosartat max. Jag är trött, jag är helt slutkörd men det var helt okej ändå. Men nu ska jag kolla på the big bang theory tillsammans med Anna, ska även äta lite äppelkaka och vaniljsås.

<hjärta3

090706 - Trött?! Yes, indeed..

Ja, jag är vaken det är tidigt, blev inte lika tidigt som jag ville att de skulle bli, var så sjukt trött men kunde inte somna. Nu sitter jag och väntar på att kaffet ska rinna ner, trött, lyssnar på Walking in Memphis (Bruce verision). Ska iväg med Anna snart till äs, sen ska vi vidare till jobbet, men bussarna går helt mjäkigt för dom går sommartid, it sucks.

Men men, nu ska jag dricka kaffe och få lite liv i Anna.
<hjärta3

7th heaven and Adam LaVorgna

Sitter och kollar på 7th heaven, helt underbart och det är säsong 5 vilket betyder att Adam LaVorgna (som spelar Robbie) är med. Vilket inte är helt fel, han är ju otroligt snygg.<hjärta3

SNL <3

Hahah, jag sitter och fixa lite kollat på några klipp från SNL. Jag älskar det, älskar avsnitten med Shia LaBeouf, kan ju bero på att jag älskar honom. Har varit ute och gått lite inne i "stan" med Anna, fikat och köpt nya solglasögon, även om det kanske inte riktigt är vad man skulle behöva idag haha. Ligger i soffan för tillfället och kollar på Friday Night Lights, ganska seg om man säger så. Ska värma lite mat snart, om jag orkar, men men. Blir att lägga sig tidigt idag, ska upp tidigt imorgon och följa med Anna äs möte. Sen ska vi vidare till jobbet, så det blir en tidigt kväll.


Så snygg, han är typ perfekt.
<hjärta3

HARRY POTTER och twitter!

Okej, nu har Annabanankaka varit massor snäll och köpt biljetter till oss för att vi ska se Harry Potter på premiären. Jag älskar henne, massor.  Jag har även blivit tvingad av min kära anna att skaffa twitter, http://twitter.com/xratedcupcake, om ni nu känner att ni vill följa m9ig vad jag än gör, vilket inte lär hända för jag lär glömma att jag har det haha. Men men, nu jag ska försöka fixa mig lite och sen typ kanske vi ska ge oss in till stan, höhö, det märker vi.


<hjärta3

Inflyttad, trött och 7th Heaven

Japp, då har jag flyttat in och packat upp lite. Har spenderat största delen idag med att handla mat och lite annat som man behöver, plus massa onyttiga saker som alltid är lika gott. Har kollat lite på 7th Heaven, ätit mini oreos och drukit en san francisco. Väldigt gott, känns sjukt bra att ha flyttat, jag börjar jobba på måndag. Vi var även hemma hos Annas underbara föräldrar och åt lite mat (jätte gott, yummie). Anna är ganska trött och ligger och sover, hon var uppe hela natten för att städa eftersom att jag skulle komma. Imorgon lär det väl bli så att vi går ut en sväng om det inte ösregnar som det gjorde när vi åkte och handla, man såg inte vägen framför sig. Men men, nu ska jag fortsätta att kolla på 7th Heaven och låta Anna sova vidare, jag är alla fall inflyttad och jag är sjukt glad över det. Life is good, next stop California?! Haha, man vet aldrig.

<hjärta3

090704 - 4th of july och flyttdag.

Som många vet är jag amerikan, vilket gör denna dag extra speciell på mer en ett sätt. Idag är nämligen dagen som jag ger mig iväg till Örebro, ett ställe jag varit på två gånger i hela mitt liv, varför?! Jo, jag ska flytta till min underbara vän Anna, jag ska börja jobba och allt kommer hända i Örebro. Så det är en stor dag för mig, inte bara för att det är 4th of July och nationaldag, men även för att jag för första gången ska ta hand om mig själv utan mamma och pappa. Visst jag kommer ju självklart att komma tillbaka, jag vet ju inte riktigt hur länge jag har planerat att jobba, men jag kommer inte vara som jag är nu. Jag vaknade ganska automatiskt idag, vilket jag alltid gör när det är en dag då jag vet att det ska hända saker, jag är självklart lite trött och seg, men jag är så sjukt taggad att flytta. Jag kommer sakna mina vänner väldigt mycket och jag är ledsen att jag inte hade tid att säga hejdå till alla, men det finns bara en av mig så det är inte så mycket jag kan göra. Nu ska jag börja fixa mig, få mig lite kaffe för om en och en halvtimme ger jag mig iväg.


Happy 4th of July.
<hjärta3

Elizabethtown

Min underbara mamma köpte den underbara filmen Elizabethtown till mig idag. Sen satt vi och kollade på den och hade fredagsmys. Det var massa mysigt och det är lätt en av mina favorit filmer någonsin, den är helt underbar.


sigw110.jpg elizabethtown image by liinuli


Denna fantastiska film borde verkligen alla se. Och jag vill ha en likadan mössa som henne, den är så sjukt snygg, vill verkligen ha en likadan. Den är så mysig, så underbar. Denna film är har så mycket, Kirsten Dunst som är helt otroligt snygg, även Orlando Blom är snygg i denna film. Hoppas att ni som inte har sett den väljer att kolla på den, för den är verkligen helt underbar.

<hjärta3


090703 - Underbar dag <3


Har varit med denna underbara människa, också känd som Lollo. Var i Huddinge och träffade Lollo, Dennis m.fl. vi fikade, tog det lungt och hade roligt. Det var en helt underbar dag, sen så skulle dom vidare, kunde följt med men jag skulle packa det sista och spendera lite tid med min kära mamma.

<hjärta3

Hilary Duff joins the cast of Gossip Girl

Hilary Duff will be appearing in the upcoming third season of Gossip Girl. The CW confirmed to E! News Live that Hilary will be joining the series for a multi-episode story arc.

Hilary will play Vanessa's new college roommate, a movie star named Olivia Burke who enrolls at NYU in search of a traditional, out-of-the-spotlight college experience.

Hilary first joins the show in episode four, currently scheduled to air on October 5th.

Såg precis detta inlägg på http://www.portraitmagazine.net/ och måste säga att det inte var det första som jag hade trott. Det är ju ganska kul att av alla människor ska Hilary Duff va med i Gossip, av alla människor. Det är ganska kul, ska alla fall bli kul att se vad som kommer hända.


Men som sagt, det kommer bli kul att se. Äntligen har jag så gott som packat klart, jag är sjukt nöjd. Längtar tills de nya gossip avsnitten kommer, det kommer väldigt kul att se.

<hjärta3

leker med dollys clipsthingis


Sitter och leker med Dollys clipsthingis som är blonda, jag vill ha längre hår kom jag på. Men det var sjukt kul att ha på sig dom, snyggt?! Nä, det skulle jag väl kankse inte påstå inte på mig alla fall. Det passar ju Dolly, men verkligen inte mig, inte de blonda alla fall, skulle vilja ha bruna, det skulle vara sjukt snyggt.


Tog en jätte fin bild på sötingen, hon ser ganska dryg ut, men det gör inget för hon är söt och underbar. Så söt, så underbar och snygg. Japp det är vad hon är, koller fortfarande på mysteriet på greveholm, vi somnade lite under tiden vi kollade men man vet ju ändå vad som har hänt haha.

Ska även säga hej till alla som läser bloggen från min söting Dolly.
<hjärta3

så söt <3


Nu är vi hemma hos mig och kollar på mysteriet på greveholm, helt underbart. Visst är hon söt?! Ja, jag håller med. Älskar min Dolly massor, men nu ska jag fortsätta kolla på den bästa julkalendern någonsin (tätt följt av (Sunes jul såklart).

<hjärta3

träffa underbara


Idag ska jag träffa denna sötnos, har saknat henne som en tok. Ska shoppa lite små saker, det är galet varmt ute och jag har nästan packat klart, men bara nästan, haha. Det är bara två dagar kvar tills jag flyttar nu, helt sjukt vad tiden går snabbt. Men men, nu ska jag fixa mig och ge mig av för att träffa min underbara söta Dolly

<hjärta3

090702 - Bio, kaos och massa glas

Ja, jag har varit med min kära syster, filmen var grymt bra. Det vart lite kaos när jag trodde att jag hade tappat min busskort, vilket jag också hade, bara inte på det stället jag trodde. Jag sprang runt hela heron för att leta, kom tillbaka och hade så gott som gett upp hoppet. Men efter att filmen var slut tänkte jag, hmmm... den kanske hamnade under sätet?! Och där var den, så sjukt skönt.

Var och handlade på Ikea, jag fick massa glas av min syster och massa andra saker som man faktiskt behöver och aldrig tänker på. Mycket trevligt och jag har kommit på att jag verkligen älskar vinglas, dom är sjukt underbara.

Mina nya glas har sex av varje, sjukt snygga. Ska självklart med till Anna, för snart ska jag dit, två dagar kvar. Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt. Ska handla lite imorgon också, sen är det dags att packa det sista och ge mig av.

<hjärta3

Lily Allen - Not Fair

Det är en helt underbar låt, som jag verkligen älskar. Sen har vi ju den underbart snygga och vackra Lily, så underbar och hon verkar verkligen vara en helt underbar person. Hon är så otroligt bra, hon är vacker och hur söt som helst. Älskar hennes album, idag har jag suttit och lyssnat på denna underbara låt, jag ska inte iväg till stan fixar det imorgon istället eftersom jag ändå ska in och vara med Dolly. Så jag har packat, jag tror att jag är klar snart vilket känns ganska skönt.

lily_allen_1.jpg Lily Allen image by disneymeisje

Its not fair,
And i think your really mean,
I think your really mean,
I think your really mean.

Oh your supposed to care,
But you never make me scream,
You never make me scream

<hjärta3

090701 - Dagens härligheter

Ja, jag ska väl klä på mig och bege mig in till stan en snabbis, fixa lite grejer innan jag åker sådär. Sen är det stor packning, få ner inprincip allt, jag blir borta till minst 31 Augusti, men jag kanske stannar längre. Jag menar, jag har ju inte direkt någonnting annat att göra eftersom jag inte ha någon skola att komma tillbaka till. Men men, senare ikväll ska jag iväg till Heron med min kära syster och äta lite och kolla på X-Men Origins: Wolverine, taggad? Ja, det är det minsta man kan säga.


<hjärta3

RSS 2.0