Orka..

Kul man kan ha i skolan liksom, orka alla människor?.. Nej.. Men men, har typ en evighetslektion som är helt värdelös. Man orkar inte göra något på den och sen typ lunch som man inte kan äta, svenska och slutar med MK. Helt hopplöst tråkig dag, det ända som är bra med denna dag är Jennifer och Blåsts pjäs, det ska bli sjukt kul. Finns typ inget mer roligt som händer i dag, förutom kanske PP. Skolan är typ tråk och nästan allt annat också. Jag saknar Mäzi jätte mycket, önskar att jag hade massvis med pengar så jag kunde åka tilll henne, det är typ sjukt jobbigt att vara utan henne.. Fan varför ska det vara så jävla jobbigt för?! Nej nu längtar vi till lördag, fira Matilda fin kläder och allt liksom, hur pepp som helst.

Party like a rockstar..

Idag ska jag chilla med brudarna hemma hos snygg Frida (lillebror) helt underbart <3 saknat mina snyggingar

Namnls.jpg picture by BatmanFFS

liksom. the outfit for the day är chill, inget överdrivet och liksom slapp. Snygg, men min adidas tröja jeans, tunika linne. Och självklart
mina snygging skor, parfym, TH - Dreaming. Mina snygga hjärtörhängen från H&M


Sjukt härlig dag i skolan typ bara slappa, chilla.
Sitta ute på skolgården och slappa i solen.
Det var första riktiga vårdagen idag, det var varmt och häligt. Sitta som förut, med tha gang
och snacka om konstiga random saker liksom.
Så jävla värt. Typ inga lektioner, ta närvaro
och bara ta det lungt.

Mycket bra dag, och den braiga dagen fortsätter <3


Lost in an image, in a dream..

Dude, va händer? Nu har jag suttit och kollat på vakna med the voice sen jag vaknade imorse. Iof. jävligt intressant när Kalle Schulman var med och tog upp det här med bög sex, om hur alla killar vill pröva och om hur han själv har prövat. Sjukt mycket creds åt Kalle. Men hela de här, bög sexet, får mig att tänka på skins avsnittet när Tony suger av Maxxie. Det får mig att bara tänka på hur mycket jag verkligen älskar skins, det är bland de bästa serierna som någonsin har gjorts.

19859513a3846149739b792852538l.jpg Maxxie and Tony image by x-boston-x


RSS 2.0