On my way in the night.

Ja, nu är det nästan dags för mig att dra till Jennifer och typ fixa lite, sedan vidar till våran vän Totte för att spenadera lite tid med honom, sova där och imrogon är de upp tidigare än tidigt. Det låter väll roligt, min kväll ska alla fall bli bra, hoppas eran blir det också, sweet dreams, sleep tight and don't let the bedbugs bite. <3


Singin' In The Rain

Idag spö rengnade det och jag hade planer att åka till min syster, men pga av åska, blixt och reng bestämmde jag mig för att inte göra det, eller rättare sagt när jag hade srunget i 10-15 minuter ute i rengnet med Jennifer. Det var sjukt härligt plaska i pölar och bara springa där, dygnsura och jätte kalla. Sen när det slutade regna så gick vi till Zinken och tillbaka, sen var det dags att åka hem. Och vem träffar man på vägen? Jo, Björn och hans polare. Snackade lite med honom och sen så var de hem och chilla.

I'm singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin'
I'm happy again

rain-1.gif rain image by trebella7

Hot hot hot...

Jag älskar Moonlight och Mick, kom igen han är snäll, charmig och snygg som fan. Plus allt de här med vampyrer, det är sjukt hett. Han är sjukt het, Jennifer du förstår vad jag menar liksom. Kom igen de är bland de bästa serierna ever jag älskar den, iof älskar jag allt som har med vampyrer att göra och jag är sjukt glad att min lilla Jennypennyfer intruducerade mig för denna underbara serie.

heartagram_lalasheaderforsourfaceki.jpg MickBeth &quot;Everything&quot; image by sourfacekitty

Städning.

God, jag vet, det absolut tråkigaste som finns, men va fan ska jag göra? Och de går inte bra heller. Städning är inte riktigt min starka sida, men jag försöker och mitt rum ser ändå ut som ett bombnedslag. Och när jag väl städar och allting är rent och typ perfekt så blir de helt fucked på tre sekunder. Japp och jag måste ha rent rum för att få cash av mina föräldrar vilket suger, men men palla bry sig de är inte så jävla mycket dom kan göra åt det sen.

Sova hela dagen.

Japp jag har sovit hela dagen, jag har verkligen varit sjukt trött och jag vet inte varför. Men nu har jag smsat lite med Jennifer som jag btw ska vara med imorgon efter jag åker till min syster. Och jag ska se Mamma Mia den 11 juli tillsammans med Jennifer, jaaa nu vet vi inte riktigt vilka mer..


Pippi <3

Idag har jag spenderat dagen genom att gå i stan med Pippi (eller om ni vill Emma) vi gick och gick, så gick vi lite till. Sedan satte vi oss på en bänk och kollade på Gossip Girl (sista avsnittet) *Love* Japp. det var så härligt så och vi har kommit på hur dumt och konstigt de är med cash, jobb och alla andra konstiga saker man behöver bry som om som student och människa. Sen fick vi en ide att gå hem till våra lilla vän Jennifer och hon var hemma, hemma hos henne var även Blåst, yes indeed liksom.

Nä, sen var min kära Pippi tvungen att lämna oss, då vart vi lite små ledsna sådär. Juste btw, Jennifer fick en mini vattenpipa..


Tröja och Secret Window.

Jag har precis varit och hämtat min Sverige tröja och när vi var och handlade hittade jag Secret Window på 2 för 99, men enbart en till Johnny Depp film som jag redan hade. Men alla fall jag bestämde mig för att köpa den och pappa var jätte snäll och betalade. Jag älskar den filmen, jag älskar Johnny Depp och jag älskar filmer med Johnny Depp i.

7983.jpg Secret Window image by Amers0730

Håkan <3

Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans
För jag vill veta om kärlek finns


Jobb

Yes, nu har jag jobbat lite, jag har även betalat av min skuld. Jag är så duktig, men fuck va trött jag är, jag brukar typ aldrig gå upp tidigt och jag var uppe klockan 07.00 idag *jobbigt värre* men som jag sa, vad gör man inte för pengar? Ja du, vad ska man göra nu då? Jag ska ju iväg sen och just precis nu är har jag inte gjort så mycket. Men men, jag är sjukt trött, kanske ska sova lite?..


Dmitry Chaplin

Okej jag vet att det var länge sen denna säsong gick, men och han är inte direkt någon Neil (men vem är?). Japp jag är som ni förstår vaken, överdrivet tidigt, för jag ska jobba *kul* men men, vad gör man inte för pengar? Men alla fall när jag vaknade denna tidiga morgon slog jag på femman och vad är på? Jo, So You Think You Can Dance (som sagt inte säsong 3) Men va fan man kan ju inte få allt, så jag får väll nöja mig med snygg Dmitry och vänta på att de ska börja vista säsong 3 liksom.


Och ja han ser lite små läskig ut på bilden, men när denna man dasar är han helt underbar.

The Show Must Go On

Jag var i Kärrtorp idag, japp tro det eller ej men så var det. Jag var där för att min faster var där och hon fyllde år, fick träffa kusinerna, kusinbarnen och så. Fick jätte god mat och hade en väldigt trevlig tid. Och imrgon ska jag med pappa och jobba, japp jag ska få lite extre cash. Jag menar jag får ju pengar denna månad, sen är jag körd, får inte pengar i Juli eller Augusti. Kul, jätte bra att jag kommer vara typ helt pank, det känns ju hur kul som helst, eller inte. Men vad fan ska man göra? Nä, det är värdelöst, bara för att man inte har så mycket erfarenhet så ska man inte få några jobb, men utan jobb har man ingen erfarenhet. Det är sjukt vad har de tänkt sig? Att man ska kunna allt utan att man har gjort något?.. Jag orkar inte. men imorgon får jag min sverige tröja också, hehehehehe jag får min nr. 17 tröja *woohoo*

Men det var en bra dag idag..
btw Oreos och peanutbutter är bland det godaste som finns.


oreos.jpg oreos image by youranecdote

Life in a Glass House

Ja det är lite så jag känner, jag är fast, jag har inte mycket att göra. Alla är antagligen bortresta eller upptagna, jag kan ju inte dirket säga att storstadslivet har mycket att bjuda på, men ändå, det är en stor stad något borde det väll finnas att göra? Men så är de inte, nej för på sommarnen ska alla ut till landet och staden är död. Något sånt är det liksom. Jag längtar till Lördag då jag ska vara med min käraste Pippi ^^ helt underbart för vi är så jävla snygga (bara så att ni vet liksom) hahahaha...

Jaao, livet leker lite just nu..

Jag hoppas bara att när alla är borta att jag fortfaranade har någonting att göra, några att vara med. Det är nästan som man längtar tillbaka till skolan lite, men ändå inte. För jag vill inte gå i skolan, jag vill verkligen inte. Jag orkar inte skolan, jag är skoltrött. Ja, jag tror att när jag började 8:an eller 9:an var då jag vart skoltrött, jag menar jag var utbränd i 9:an, så utbränd att jag inte kunde gå till skolan. Men nu är de mitt sista år, mina sista månader. De lär inte gå snabbt, men med tanke på hur snabbt 2:an gick så kanske..

Men man vet ju aldrig vad som kommer att hända, tre månaders APU och allt kan hända, studenten. Och jag har redan börjat planera (ja, jag vet att de är tidigt) men man måste ju börja planera någon gång. Just nu känns allt bara så segt, jag är trött och seg och sen ska jag iväg till min faster. Sen när jag kommer hem ska jag träffa Mimmo.

Jag känner mig lite som i låten (från Rasmus på luffen) Fri som en fågel..

"Varför måste jag vandra och vandra,
det finna så många klokare bestyr.
Så varför ska jag då
bara gå och gå?
Jag kanske vandrar åt helsefyr."

Han vill va fri som en fågel,
fri som en fågel.
Och då är det som
nånting ropar; - Kom!,
i hans galna luffareblod.


woohoo2.jpg summer image by beeach93

What Happens In Vegas.

Jag var och såg denna fatastiska film idag, den hade allt hat, kärlek, komedi och Ashton <3 Hallå liksom, vem skulle säga nej till det?! Nää... Det var en riktigt bra film, verkligen, humorn var på en klass som var så dålig att den var bra, kärleken var en blandad hat kärlek med en touch av nördigt tjejigt. Och självklart har vi det totala hatat mellan två som är varandras motsattser. Så vad säger ni? Någonting för er? Jag tror de.


Jag älskar honom jag älskar henne.
Dessa två i en film, vad kan gå fel? Precis, inget.

Blue Water High

Blue Water High är kärlek, jag vet att de är en barnserie och den är helt underbar och japp, ja de är verkligen underbart plus att de finns massa snygga killar.. It's perfect.Jag älskar honom
Första säsongen

Date Movie.

Japp jag sitter och kollar på Date Movie, den är sjukt bra, jag vet att det låter helt överskattat vilket det också är, men ändå. Haha jag menar den är rolig lite konstig och verkligen inte alls annorlunda. Vilket är de typ bästa ever, jag älskar den.

You had me at hello!

Do you believe in magic in a young girl's heart
How the music can free her, whenever it starts
And it's magic, if the music is groovy
It makes you feel happy like an old-time movie
I'll tell you about the magic, and it'll free your soul
But it's like trying to tell a stranger 'bout rock and roll


Johnny

Idag har jag spenaderat min tid med my sis Berra, vi har gått runt i stan och jag har fått tillbaka min kära iPod. Inte bara de jag har även köpt två nya Johnny Depp filmen, fan va snygg och sexig han ska vara liksom <3

wonka.jpg Willy Wonka image by bjewishkid95

Monopol

Jag har precis spelat monopol med min pappa och jag vann.

We are the champions my friends
And we'll keep on fighting till the end
We are the championsWe are the champions
No time for losers'Cause we are the champions of the world


Berra imorgon.

Yes box, imorgon ska jag vara med my babysis <3

Let's dance to joy division, And celebrate the irony,
Everything is going wrong, But we're so happy,
Let's dance to joy division, And raise our glass to the ceiling,
'Cos this could all go so wrong, But we're so happy, Yeah we're so happy
.


Ryan Adams

When they call your name
Will you walk right up
With a smile on your face
Or will you cower in fear
In your favorite sweater

With an old love letter
I wish you would


I wish you would, Come pick me up
Take me out, Fuck me up, Steal my records,
Screw all my friends, Theyre all full of shit,
With a smile on your face, And then do it again..

n161502034_30262145_3026-1.jpg ryan adams in studio image by hlm831

Pengar, makt och jag.

Idag har jag varit med mamma på 3 olika banker, först Swedbank som är min nuvarande bank och få en internetgrej och en ny telefon kod. Sen var vi på Nordea och hämtade ut mina pengar och tog bort mitt nordea konto, efter det trippade vi vidare till handelsbanken och kollade hur mycket pengar jag hade på mitt sparkonto där, och satte in lite pengar på det. Det känns sjukt skönt, jag känner att jag har rätt mycket pengar iof ska jag inte använda dem och min kära mor ska fortsätta att sätta in cash de här året också. Men men.. Nu är de dags att börja ta lite egna ansvar, vad man vill göra med pengarna vad som ska sparas och vad som kommer att ske,

Livet leker, ta vara på varje dag som kommer.
Du får aldrig tillbaka den.


Charmed

Har precis sett på det sista Charmed avsnittet som någonsin kommer att visas. Det är helt underbart åååh jag verkligen älskar charmed, jag vet inte varför men så är de alla fall.. Fan jag vill ha alla säsonger, iof vill jag ha många serier med alla säsonger jag är värsta serie nörden jag och Jennifer kom upp i över 100 serier när vi började räkna det är helt jävla sjukt, men nu sitter jag och kollar på Moonlight också en helt underbar serie.

charmed.jpg Charmed image by hayesteria

Frippelitooo.

Efter att ha segat hela morgonen hemma hos Blåst var det dags att åka hem, smsade med min kära lilla lillebror och när hon var klar med att handla så kom hon och hälsade på mig. Vi kollade på Bring It On All Or Nothing och typ satt och dreglade (lite alla fall) över Mr. Carr för man vill inte ens säga hans fula, fula förnamn hahaha.. Sen så var vi bäst och kollade på Harry Potter och pratade om alla härliga karaktärer och hår på fel ställen hahahahaha vi like it (not).. Men men. sen var hon tvungen att åka hem och jag sitter nu och skriver om de och försöker att fixa med min mobil så den funkar på dator. I LOVE MY LILLEBROR! <3


Frippelitooo&Batieooo.

Sex and the City.

Som ni nu vet var det min födelsedag igår och jag var på SATC premiären, den var underbar. Filmen var helt toppen, men med vissa sega delar. Men de var helt underbar och jag gillade mig och Jennifer i slutet, helt knäpptyst i salongen och båda drar inte ett häppnadsväckande andetag pga av en viss mr. Men inte nog med att det var en underbar film, vi träffade även på våran underbara Palmira, alltid lika kul att träffa människor, speciellt de som är helt underbara som Palmis. Åååh till alla er som var som jag och inte visste vad ni skulle tycka om ni nu bestämmde er för att se den, gör de ta steget våga se den de kommer inte förstöra eran syn på SATC, de kanske tom. skulle få er att gilla de ännu mer. Jag trodde jag skulle dö när hon satte på sig sin klänning den är så sjukt vacker, och de är så himla mycket som händer, det är de ena och de andra. Men slutsatsen är dock att de är en underbar film, en film för alla, speciellt tjejer som älskar fashion, life och lite där till.


Helt Happy.

Jag vet jag är lite för mycket just nu men jag orkar inte bry mig, min föräldrar verkligen äger, blev väckt som vanligt med kaffe och tårta på sängen. Tårtan var perfekt, den var jätte rosa, och så stog det Grattis Batman, Anna 18 år. Mina föräldrar är BÄST! Och jag har fått min älskade mobil, jag älskar den, den är perfekt jag fattar inte hur man inte kan vara kär i den jag är överlycklig just nu, jag tror att jag har fattat det hela nu, jag är 18, 18 det är overkligen men ändå inte. Längtar som fan till i kväll premiären och allt, fan vad glad jag är just nu!!.. PARTY!!!!!!!!

festival--large-msg-118267925933.jpg Hanna Beth And Audrey image by xMelizabethx

Grattis till mig!!

Nu är jag 18, min nedräkning är över, jag är 18. Det är helt sjukt, jag har levt i 18 år denna dag!! Och om några timmar kommer mina kära föräldrar och väcker mig (borde nog sova). Och idag är de Sex And The City premiär också, jag menar allt på en dag. Helt underbart..

Balloons.jpg Balloons image by cjoys89

Chocolat

Har precis sett den underbara filmen Chocolat, en av de underbaraste och härligaste filmerna jag vet jag menar kom igen vem älskar inte Johnny Depp och choklad? Mmm, vart typ mega sugern på varm choklad när jag såg filmen, jag blir alltid det. Det är som när man är liten, ni vet, någon får någonting och man vill ha det med en gång. Men i denna film är det inte bara choklad man vill ha, man vill ha en egen Johnny Depp, man vill alltid ha en egen Johnny men speciellt i denna film. Jag menar han kommer ju tillbaka, han kommer tillbaka!! Han lämnar inte, ååh man blir så sjukt kär i honom.

food4.jpg chocolat image by curlyQ_09_photos

Mysfilm

Sitter och kollar på Föräldrarfällan som jag inte har sett på sisådär 100 år eller något, den är så underbar jag verkligen älskar den filmen. De är liksom kärlek på hög nivå, förut när jag var liten varje gång jag var sjuk så satte jag på denna filmen och såg den om och om igen, samtidigt som jag drack varm choklad med minimarshmallows, helt underbart.

L is for the way you look at me
O is for the only one I see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore can

Midsommar

Vilken bra dag, har vunnit med massor av priser. Det var varmt och vi var och firade det var jätte härligt. Men men, as härligt väder och vi såg jätte söta djur och hade en verkligen härlig dag, midsommar på hög nivå och bara en dag kvar för mig, helt underbart verkligen. Åååh jag älskar midsommar, sockervadd och massa med goda saker, härligt härligt. Hoppas verkligen att de var en lika bra dag för alla andra som det var för mig.


Hot guy och en bra dag.

Ni kan inte gissa vem som var hos Jennifer när jag kom dit, THEA!! Helt underbat, vi hade en bra dag och segade som hamma hos Jennifer. Men vet ni vad som hände när jag var på väg hem? Jo en överfull tunnelbana gjorde att jag var tvungen att stå en halv mm från en av de snyggaste killarna jag typ någonsin har sett. Han var lång ca. 189 cm, mörkt hår, mörka ögon och så hade han Diesel Fuel For Life på sig, yummie yummie.. Så snygg, japp och vilket underbart leende, och vilket ass <3


dieselh.jpg Fuel Diesel Homme image by Null86

One Tree Hill <3

Jag måste bara fråga, varför har de så jävla snygga skådespelar i OTH? Jag menar sure, det är bland de bästa serierna i hela världen och jag verkligen älskar den, men måste nästan alla se ut som världens mest perfekta människor? Det finns iof de som man gillar mer än andra och jag skulle typ dö om jag fick träffa de som är med och medverkar jag skulle få ett lyckorus och typ dö. Jag älskar One Tree Hill, jag älskar skådespelarna och jag bara älskar det.Angel

Jag älskar Angel och jag älskar Spike! <3

david_boreanaz_02.jpg DAVID image by vierrabelManips.jpg James Marsters 2 image by silkynflame


Som sagt, VÄRDELÖST!!

Vad är det för mening att ens kolla på fotbollen om de ska spela så jävla dåligt? Det här gick ju åt helvete, ingenting fungerade. Och nu är jag hungrig, kollar på typ de sista avsnittet och ja.. Morgondagen att se fram emot och självklart det underbara, helt fantastiska slut på satc, som är så underbart, så vackert, så klockrent och ja bara som sagt underbart!

carrieandmrbig.jpg Finally Love image by JediPrincessSolo

Va fan?! Sämsta matchen!!

Kom igen, jag sitter som sagt och kollar på satc men i reklamen så slår man ju självklart över till matchen, och va fan är de som pågår liksom? Huh? Värdelös match, killarna ser ut som om de har gett upp och ja, det går ju käpprätt åt helvete! 2-0 va fan ska vi verkligen förlora den ända matchen vi faktiskt måste vinna, eller spela oavgjort? Va fan kom igen, gör någonting!! Snälla, spela för fan, det är för fan Ryssland. Är vi inte bättre än de? Är vi verkligen så dåliga? Nä, de skulle jag inte vilja säga, om man bortser från just nu.... Men snälla på något sätt måste vi ju för fan göra ett mål!!


Sex and the City maraton..

Okej, nu har det börjat. Sex and the city maratonet på 3:an har satt igång. Det håller på ända tills 23.00 ikväll, sjukt skönt. Har haft en bra dag med mina kära vänner som kommer och överaskar med härligheter sådär. Hehehe, japp och så är de ju bara 3 dagar kvar, imorgon ska jag träffa Jennifer. Hur kan man inte älska Sex and the City? Och snart är det premiären, jag kan inte längta mer, på riktigt, jag nästan dör. Jepp, men vet du vad? Jag ska utöka mina mål det här blivande året och faktiskt göra det inte bara säga att jag ska det och sen inte göra det haha, men vi får väll se hur bra jag lyckas men jag ska lyckas på något sett.

2112917371_77859ce49b_o.jpg Audrey and Hanna image by JameyCHRIST

Ed Westwick

Jag tyckte inte att han var så snygg förut, men han har någonting speciellt. Han är jätte snygg och man bara vill ha honom. Det skadar ju inte direkt att han är sjukt bra skådespelare och f.d. sångare liksom, de gör honom bara mer snygg.

EdWestick1.png picture by BatmanFFS

Sömnbrist

Nästan inte sovit nått på hela natten, ögonlocken håller snart på att gå ihop. Mina armar och ben känns som de ska domna bort, tröttheten är helt sjukt jobbig. Men jag kan inte somna, jag bara kan inte. Det är jätte jobbigt men va fan ska jag göra? Och de hjälper inte, med tanke på att jag precis har ätit också, känner mig lite som en bäbis som äter och sover liksom. Men va fan orkar inte, det är btw bara 3 dagar kvar nu och det känns helt otroligt, kan inte förstå det själv. Snart är stunden inne och jag ska nu gå och lägga mig lite, så tiden går och min födelsedag närmar sig med stora steg.


Audrey-Sleep.jpg Audrey - Sleep image by xoHLF

Audrey & Hanna

Bara kolla på dom, behöver man säga mer?


getting_ready_for_the_new_york_cout.jpg picture by BatmanFFS

Iiiihk!!

Aaaaah, detär 4 dagar kvar och jag har varit och shoppat med pappa, jag får min älskade mobil på min födelsedag, jag behöver inte vänta och vi ska till Finland i höst wooohooo!! :) Fan va glad jag är just nu, det känns helt sjukt att de bara är 4 dagar kvar och jag ska på Sex and the city premiären på min födelsedag. Allt är bara så pepp, kvällen med Blåst och Jennifer är så gott som klar, de sista fixar vi på torsdag, och sen absolut sista fixar jag på min födelsedag.. Så peppad att de finns inte.

Kate Voegele

Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am a utopian citizen
I'm still convinced
There's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'
Cause I've already suffered the fever of disbelief

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
And I wish you were here

I was true as the sky is blue
I couldn't soon say the same for you
So now I find denial in my eyes
I'm mesmerized by the picture that's in my mind

Tell me when I'll finally see your shallow heart
For what it is
'Cause I don't want to keep on believin' in illusions

No no no

Cause I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were
I wish you were here

Sometimes I can't explain
And I'm so sorry that I can't
I'll try to concentrate
On your true identity

Cause I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were

I've seen your act
And I know all the facts
I'm still in love with who I wish you were

It ain't hard to see
Who you are underneath
I'm still in love with who I wish you were

I wish you were here... Oh oh oh oh oh oh oh oh
I wish you were here... Oh oh oh oh oh oh oh oh
I wish you were here...
I wish you were here...
I wish you were here...

Jag älskar henne, hon är en otrolig sångerska, hon är snygg och helt jävla underbar <3


Moonlight

Okej, jag har en sak jag måste erkänna, igår när jag var hos Jennifer så kollade vi på Moonlight (på trean) och nu är jag helt fast. Det är en sjukt bra serie och för alla er som inte har sett den, gillar vampyrer och verkligen älskar bra serier, kolla på den. Det är en bra serie, verkligen hur bra som helst, trodde inte att den skulle vara bra, trodde att de skulle vara som Buffy efter Buffy dog, men de va bättre, mycket bättre.

mick.jpg Mick St. John image by LittleAreku

Nu drar jag till stan..

Jag ska in till stan med Jennifer nu, jag är sjukt mjäk men pallar inte bry. Nu sitter jag och pratar med Jennifer i teleofon och snart så ska jag dra till tuben, för att sedan gå en ruinda i stan och köpa glas, öhängen och kolla upp lite saker..

Tila Tequila

Japp, jag sitter och kollar på "a shot at love with Tila Tequila" de är sista avsnittet och de står mellan Dani och Babby. Hejar lätt på Dani hon är sjukt sköning och hon och Tila är så söta tillsammans, iof är jag bara jätte glad att inte Amanda vann. Hatar henne, hon va värsta subban som försökte trasha alla som hon kännde som ett hot. Men jag hejade så på dani och hon vinner inte, men vad kan man göra liksom? Fattar inte, Bobby, kom igen han ser ju ut som, ja... Helt sjukt, Dani är så mycket bättre och hon är helt yes yes yes.... ^^

TilaTequila.jpg Tila Tequila. image by Baby_Gurrl_2008

Batman plåster.

Okej, när jag och pappa var och handlade och kollade på mobiler och så hittade vi världens snyggaste plåster, det var Batman plåster, vad kan passa mig bättre? Det var sjukt coolt och de är sjukt snygga (kär) hahahaha... Så min kära far var jätte snäll och köpte dem åt mig.. Men någonting jag har tänkt på ganska länge är hur kan man inte gilla Batman? Han är rik, han räddar världen och han är inte ens dryg.. Kom igen, typ perfa. Jag är iof jätte dryg men jag är Batman ändå <3

Batman.jpg batman image by crackhead8195

7 dagar..

Jag hittade en ny lampa till mitt rum igår, det känns helt annorlunda att ha en lampa, man bah de är nått som lyser hahaha.... Men men, idag har jag varit och kollat på mobiltelefoner till mig i födelsedags pressent. Jag hittade en, men vi ska vänta tills den har gått ner i pris tills jag får den, men jag får den ^^ jag är helt jätte kär, den är så jävla snygg. Det är en htc, snygg som fan och helt jätte underbar, typ perfekt liksom. Det känns verkligen bara jag vill bara att den ska vara på rea, eller att dom ska sänka priset på den typ NU, NU, NU!!!!!... Hahahahahahaha.. Och nu sitter jag och gayar mig, jätte trött och seg och det är bara 7 dagar kvar tills födelsedagen kommer, 7 dagar fattar ni? Det är helt sinnessjukt.. Känner det som om jag kommer bli 1000 år.


touch-dual.jpg HTC Touch Dual image by cellformer

Kaffe

Kaffe, är bland de bästa sakerna som finns, vad vore man utan det? Jag vore typ död just nu, har inte kunnat sova i natt heller. Det är nått fel på mig, jag var hur trött som helst men jag kunde verkligen inte sova, jag orkade inte göra nått heller. Fan va jobbigt det var, sen så vaknade jag typ två timmar efter jag somnade och jag kunde inte somna om. Nu är jag snart på väg till mamma för lite lampshopping...

coffee.jpg coffee image by my_all

Ny lampa?

idag ska jag iväg med min kära moder och kolla på lampa i hopp om att finna en till mitt rum, jag har nämligen inte hittat någon på typ lite över ett halvår nu.. Hahahaha, men jag vet inte hur jag vill att de ska se ut heller? Och jag måste bara påminna alla som inte håller koll att idag är det enbart 8 dagar kvar. Det känns helt sjukt ska umgås med Anna och Jennifer på min födelsedag (alla fall på kvällen), jag och Blåst har suttit och pratat om det hela morgonen, hur vi ska fixa allt innan filmen och hur vi ska ha det. Massa mys.. Och jag och pappa ska iväg och shoppa en ny mobil till min födelsedag på måndag *yeeeeeeeeeey*...


stoplight.png red light green light 123 image by im_such_a_ninja

Anna saknar Mäzi!

Mäzi jag saknar dig, jag vill se dig snart, jätte snart önskar att jag hade pengar så att jag kunde åka upp till dig. Önskar att du kunde komma till mig. Jag saknar dig så jävla mycket, mer än du någonsin kan förstå. Du är underbar önskar att kunde kommit på din student, verkligen önskar det. Var hur ledsen som helst att jag inte kunde. Men de känns sjukt att jag inte har träffat dig på snart ett år, helt sjukt. Saknar dig, snälla förstå hur mycket jag saknar dig, jag kan inte ens börja beskriva det med ord <3

stmzi.jpg picture by BatmanFFS

Okej.

För att jag inte ska börja med ett okej så döper vi det till okej. Idag har jag varit på gruppintervju, Jennifer var en av de människor som var i min grupp hehe, det kändes ändå helt okej. Men man vet ju aldrig, det är helt sjukt vad trött jag var efter, jag var jätte pigg imorse trotts att jag inte har sovit så mycket. Det känns som att vara vaken fast man sover om man nu kan säga så, äh va fan jag gjorde ju precis de så varför inte. Har alla fall fått sova lite nu, det var helt sjukt skönt, kände att det behövdes.


working.jpg image by buianson

Vill du veta nått?!

Okej, när jag och Jennifer gick till Ica så gick vi fortfarande och sjöng på *who let the dogs out* och då går Peter Haber förbi och vad gör han? Han kollar snett på oss för att vi är lite annorlunda... Hahahahahahahahahahahahahaha... Det var sjukt kul och sen så var det fler människor på våran väg som också tyckte att vi var lite konstiga, men men. Nu sitter vi i vardagsrummet, Blåst har anslutit sig till oss och vi sitter och kollar på film kul va? haha.MIIB

Kollar på MIIB med Jennifer och sitter sjunger:

Who let the dogs out
(woof, woof, woof, woof)
(woof, woof, woof, woof)
(woof, woof, woof, woof)
(woof, woof, woof, woof)

Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)
Who let the dogs out (woof, woof, woof, woof)

It's lika a party, man vi väntar även på att Joel ska komma hem så att vi kan få Ica kortet och handla mat. ^^ Hahaha, jag träffade Thea en snabbis idag också, helt jätte happy har saknat mitt snyggo som fan!! I love her, nu sitter jag och Jennifer här och väntar på att tiden ska gå och sitter och mobbar alla i MIIB, det är typ det bästa som finns.


I'm Almost On My Way..

Japp, jag ska snart iväg till Jennifer och luncha med henne, mysigt värre liksom. Men de är typ skit väder ute, inte kul liksom. Varför? Man vill ju ha varmt och sol nu när det är sommar. Men vet ni vad? Imorgon ska jag på anställnings intervju, as nice, hoppas verkligen att jag får jobbet skulle underlätta så himla mycket liksom.


Roxanne McKee

Idag är det bara 10 dagar kvar. Och jag har något som jag måste erkänna, när jag köpte nya Look på väg till GBG så är det ett uppslag om Roxanne McKee, hon är verkligen sjukt snygg. Hon är bland det snyggaste som finns, visst hon är ju inte som Mandy Moore, men hon är verkligen sjukt snygg.


Indiana Jones

Okej, för att börja det här på ett bra sett. Det fann några bra delar i filmen, börja, mitten, Mr. Ford och Shia LaBeouf som är så jävla snygg att det är otroligt. Men annars sög den, slutet var överdrivet dåligt och överdrivet haha, jag tror att nästan alla som har sett denna film håller med om hur dålig den faktiskt var. Visst Shia är sjukt snygg, men de går inte att basera hela filmen på det, även om han nu råkade vara Indys son och bara råkade fightas precis som han och bah jaaa... Nä, dåligt.. Även om han är sjukt snygg och om man bortser från att slutet var helt jävla lame så var ju filmen vekrligen bra.

shia-labeouf-distr.jpg Shia Labeouf #4 image by HotMagentaPolish

Shia LaBeouf

Okej jag ska som sagt på bio idag med min kära syster och vi ska se den nya Indi filmen och då kommer man ju får se snyggingen Shia LaBeouf Varför ska han vara så snygg för?! Han är jätte söt, gullig och helt jätte snygg liksom. Åååh man bara vill äta på honom, min syster kommer typ bara sitta och skratta åt mig hahaha, men va fan hon tycker säkert också att han är snygg, eller så gör hon inte de haha, får väll se sen. Men jag tycker alla fall att han är snygg även om inte alla andra gör det.

shia.jpg Shia LaBeouf image by labeouf_2188

HALLÅ?!!

Har pratat med min kära syster och planerat kvällen, ringde till Metro men hon va inte inne. Så jag ska ringa senare, gör inte så mycket mer än kollar på tv och försöker att städa lite i mitt rum, vilket inte heller går så bra. vet inte vad jag ska ha på mig idag, fan ska man se ut? Hallå liksom vad ska jag ha på mig? Nä.. Men någonting jag har tänkt på är vad ska jag ha på mig på min student, jag vet att det är ett år kvar men ändå? Och vad ska jag ha på mig den 20:onde då vi ska iväg och fira mig. Hmmmm? Sånna här saker är sjukt jobbiga men va fan.. Tror att jag vet vad jag ska ha på mig på min födelsedag, och jag vet vad jag ska ha på mig på flaket hahahahaha... Okej jag kanske planerar lite för mycket..

MEN VAD FAN SKA JAG HA PÅ MIG IDAG?!


Notebook <3

I am nothing special; just a common man with common thoughts, and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten. But in one respect I have succeeded as gloriously as anyone who's ever lived: I've loved another with all my heart and soul; and to me, this has always been enough.

notebookblend.png Notebook. image by lavender99


Vänner.

Kollar på vänner, det är så sjukt underbart. Fattar inte hur man inte kan älska det? Hur kan man inte tycka att det är kul? Hur kan man inte uppskatta de?! Det är det avsnittet när Rachels pappa är sjuk och Joey försöker att lära sig franska. Jag älskar Rachel när hon blir helt sjukt söt och tycker att Phoebe är sexig, men jag menar vem gör inte hehehe.

 Jag vill ha pengar, jag vill ha nytt smink jag behöver nytt smink. Jag vill flytta hemifrån och jag vill bli rik. jag fattar inte hur smink kan förändra så jävla mycket, när man verligen känner att idag är inte en bra dag så sätter man på sig lite smink så ser man typ hundra gånger bättre och känner sig sjukt mycket snyggare. Iof så behöver man inte alltid det, det är helt sjukt konstigt, men de är så de är. Fan va snygga vissa människor är med smink lalalalala...Men hallå?!

Okej, jag var ute på balkongen för vi har släppt ut min kanin (som är underbarast och sötast och allt) så att han ska kunna gå fri. Så skulle jag byta hans vatten och jag pallade inte byta om, så kommer de en kille som går och jag satt och pratade med Svartis.. Och han började typ as garva och busvissla... De va liksom, va fan?!! Lägg ner. Men men pallar inte bry mig. Jag älskar min lilla söting och om jag inte har sakt de så är de bara 12 dagar tills jag fyller år, jag vet att det är tjatigt, men fan va jag längtar.. Aaaaaaah 18, fatta 18!!! Det känns så sjukt men jag hoppas på den mest peppiga kvällen och dagen ever.

Vilken dag

Segt, japp det är vad det har varit en seg dag. Men det är okej, nästa vecka ska jag iväg och fixa min nya mobil (födelsedagspressent) mitt simkort vart fixat idag, kommer att ta ett kontantkort istället, med tanke på att jag inte har något jobb och då inga pengar, men de ska man väll kunna fixa på något sätt, eller? Ja, vi får väll se. Jag håller på att fixa OTH så jag kan ha de på min iPod som jag hoppas att jag får tillbaka snart.

Någonting jag kom på idag, är hur bra Fresh Prince är, det är helt sjukt bra och jätte roligt har inte sett det på typ hundra år men jag har ändå sett alla avsnitt och kan de flest i huvet, det är lite som vänner som även de är bland de bästa serierna ever. Det är helt sjukt vad man kollade på många serier som inte visas längre, som typ Fullt Hus. fan vad jag saknar det, men jag vet inte. Jag vill ha någonting att göra, just nu gör jag ingenting och jag har typ jätte tråkigt. Imorgon ska jag iväg på bio med min kära syster, härligt, härligt.Säsongsavslut, Gossip Girl

Verkligen älskar Gossip, det är bland de bästa serierna som någonsin har gjorts, har precis sett säsongsavslutningen och det var, sorg och glädje och allt på en gång, varför ska Chuck hora sig? Och varför blev det inte Nate och Vanessa? Och varför gör Dan och Serena slut.. Suck allt ska bara komma på en gång och man måste vänta i typ hundra år innan det kommer nya avsnitt från nästa säsong. Allting avslutas med underbar sommar, precis som vi har fått här och allting är ändå ganska bra..


chace crawford blake lively crying 01

Joppsi..

Jennifer gick precis, jag är lite trött och seg sådär, vilket jag har varit hela dagen. Snart är det min tur att fylla år men jag känner många som fyller år tidigare vilket är jätte snart som Anton, Ylva och BB.. Helt sjukt att man kan vara så trött och nu ska jag äta för min underbara mamma har gjort mat <3

MTV

Japp nu har Jennifer också vaknat, iof va det ett tag sen men va fan.. Vi sitter och kollar på MTV Movie awards, det är inte så kul men de är ändå sjukt kul hahahaha... Och Johnny Depp kom precis upp på scenen, man bah drooooools like hell.. Gosh orka vara helt jätte snygg och heta Johnny Depp och han kan inte prata för att folk skriker så jävla mycket, det hade jag också gjort iof men va fan, och så visade dom Chirs manbah åååh lilla Chis liksom¨. Självklart har dom ju visat Zach typ miljoner gånger, men de är bara för att han är så jävla snygg och man bah åååh jag vill också <3

idliketobthatgun.jpg Johnny Depp image by cody4hottie

Bajsigt tidigt.

Fan va trött jag är, vaknade precis pga att min pappa ringde och bah: kläder! Gosh jag pallar inte jag är trött och jag kan inte sova, men jag kommer kunna sova sen..

Liseberg

Japp igår vart det en lyckad dag även om vi gick upp 5.30 för att åka till GBG och gå på Liseberg där vi åt, åkte och jag spelade kanske lite för mycket helt utan att vinna. Men va fan de va kul ändå haha, sen var det dags att be ge sig av hem igen, med en solbränna så att man ser ut som en kräfta och solsting så huvet exploderar, halvsov igenom resan tillbaka till Stockholm, sen sitta och sjunga nästa hala resten av vägen med Jennifer och alla typ hatade oss.

När vi kom till stationen drig vi ut och hittade min kära far som stog och väntade på oss med blien och med sig hade han vatten, helt underbart. Det vart till att dricka vattnet dra till Donken, vilket tog överdrivet långt tid, men de gav oss extra grejer som jag inte tror att de hade räknat med hahaha. Sitta och kolla på slutet av tredje Matrix filmen som btw suger, så man pallade inte kolla på hela. Sen vart det tack och hej, god natt sov sött..

Boring

Jag dör av uttråkning just nu, bara så du vet de (ta inte illa upp Jennifer) Men men, va fan ska man göra, bara några timmar kvar tills vi drar till GBG och blir galet roliga på Liseberg ^^ Party party liksom..


boringxo2.jpg boring yaah image by m4m4dz

I love you baby <3

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
You'd be like Heaven to touch.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived
And I thank God I'm alive.
You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.

I love you, baby,
And if it's quite alright,
I need you, baby,
To warm a lonely night.
I love you, baby.
Trust in me when I say:
Oh, pretty baby,
Don't bring me down, I pray.
Oh, pretty baby, now that I found you, stay
And let me love you, baby.
Let me love you.

Jag kollar på 10 Thing I Hate about you med Jennifer och sitter ovh typ dör för att heath är så jävla snygg att man bara dör, btw jag och Jennifer måste upp klockan 5.30 imorgon för att hinna med vårat tåg som går 7.06. Helt jävla sjukt, plus att Jennifer är sjukt läskig och bara skräms och man bah what the fuck are you doing???!! Like dude?!!


I hate the way you talk to me,
and the way you cut your hair.
I hate the way you drive my car,
I hate it when you stare.
I hate your big dumb combat boots
and the way you read my mind.
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rhyme.
I hate the way you're always right,
I hate it when you lie.
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry.
I hate it when you're not around,
and the fact that you didn't call.
But mostly I hate the way I don't hate you,
not even close...
not even a little bit...
not even at all.


10-things-i-hate-about-you.jpg 10 Things I Hate About You image by vero_lovely

SEX AND THE CITY!!!

Yeeey, efter att ha en bra fortsatt dag igår med avslutning, student motagning hos Palmira och massor med kul och seghet på Långholmen och Tanto så fortsatte dagen till idag. Idag är det inte bara 15 dagar till min födelsedag utan även 15 dagar kvar till Sex and the city premiären, biljetterna är köpta och allt är party party. Det är jag, Blåst och Jennifer som ska gå, fan va kul vi ska ha, fan vad jag längtar, min födelsedagspressent till mig själv liksom. Snart bär jag och Jennifer oss av till GBG bara några timmar kvar, en dag på Liseberg, hem på kvällen och sover hemma hos mig. Härligt härligt ska det bli, kan inte hålla mig vill verkligen se filmen nu och glassa och ha det härligt. Det är verkligen det bätsa, nu är de bara att inte ha för stora förhoppningar för då kommer filmen inte att bli lika bra som man vill att den ska vara, men va fan man måste ha förväntningar annars blir det inte spännande, ååååh vad jag vill se den nu!! NU! NU!! NU!!! hahaha...

sex-and-the-city.jpg Sex and the City image by mrsbatch

Godmorgon världen

Idag är den dagen jag faktiskt har väntat på så länge, ända sen i början på tvåan, idag tar tvåan slut och när jag kommer tillbaka till skolan kommer det bara vara ett år kvar. Det känns helt otroligt, det känns som en dröm, som om vad jag än gör så vägrar tiden att sakta ner, det var ju liksom början av tvåan bara igår känns det som. Vad hända med hösten, julen, nyår vart fan tog allting vägen? Iof hade jag blande de bästa året förra året och mitt nyår var helt underbart. Ja det här året har ju också varot helt underbart. Det känns lite sorligt ändå och snart är det min födelsedag, jag kommer att bli 18 och det känns helt sjukt. Men va fan nu jag ska vara helt peppig <3happy.jpg happy image by belen1022

Underbart.

Idag var det treornas student, blandade kännslor, mest lycka för deras skull. Jag, Jennifer, Maija och Totte vat där och lämnade blommor till alla i drama gruppen och till Hannes och hade jätte kul. Men men, det var så mycket känslor inblandade. Det var verklighen helt härligt idag, man bara längtade tills nästa år då det är våran tur, det är bara två år, jag fattar inte hur tiden gick på snabbt, vart tog allt vägen? Huh?! Vad ska man göra med sitt liv? Vad ska jag göra med restan av tiden som är kvar?... Imorgon är det skolavslutning, det kommer bli helt annorlunda efter det, men hur kommer det att bli? Ja, men det kommer att gå en hel sommar, det sista sommarlovet jag någonsin kommer att ha i mitt liv. Det är helt sjukt att tänka så...

Jag vill också ta studenten..


Panik!!

Jag hittar inte mitt örhänge as irriterande, med tanke på att jag har en uttöjning på ena och på andra så är de bara gay vanligt, och just nu ingenting... HJÄÄÄLP!! Men jag har en av världens bästa vänner, Jennifer och jag ska låna ett örhänge av henne ^^ topp topp. Jag behöver inte ha panik längre. Så nu kan jag va lite mer normal..

Hahah jag sitter och kollar på Oprah, fan va hon är underbar verkligen. Fattar inte hur man inte kan gilla henne. Gud va underbar hon är och de är värsta sköningen med också.. Snart ska jag iväg och handla rosor... <3

z140630174.jpg bling bling image by toOtsiepunk

Sorg & Glädje

Idag är en sorgsam men ändå underbar dag, det är treornas student och det ska bli hur kul och sorligt som helst att se dem springa ut. Men sen måste man ju tänka att det är bara ett år kvar tills det är min tur att springa ut det är helt sjukt snart liksom. Sen så är det ju det här med att nästan alla mina underbara vänner som jag har lärt känna i trean går ut. Det är det sorliga, jag, Jennifer och Maija K ska alla fall dit och lämna lite rosor till alla i teater gruppen, för att vi är så snäll. Men det känns ju sorligt och btw snart blir jag uråldrig för om 17 dagar fyller jag 18. Varför ska allt gå så jävla fort för? aaah lite panik, men jag ska tänka positivt, det blir jätte bra haha..Armageddon <3

I could stay awake just to hear you breathing
Watch you smile while you are sleeping
Far away and dreaming
I could spend my life in this sweet surrender
I could stay lost in this moment forever
Well, every moment spent with you
Is a moment I treasure

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Lying close to you
Feeling your heart beating
And I'm wondering what you're dreaming
Wondering if it's me you're seeing
Then I kiss your eyes and thank God we're together
And I just wanna stay with you
In this moment forever, forever and ever

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna miss one smile
I don't wanna miss one kiss
Well, I just wanna be with you
Right here with you, just like this
I just wanna hold you close
Feel your heart so close to mine
And stay here in this moment
For all the rest of time

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
'Cause I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, babe
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream will never do
I'd still miss you, babe
And I don't wanna miss a thing

Don't wanna close my eyes
Don't wanna fall asleep, yeah
I don't wanna miss a thingGossip

Okej sitter och kollar på Gossip och jag har redan sett alla avsnitt.. Visst de ät ju hur bra som helst men fan jag är så blandad med alla mina känslor just nu.. Så de bästa för till fället är Gossip, och att jag har fått en ny bokhylla så jag kan får lite snyggare i mitt rum <3


Skor <3

Okej jag var ju som sagt med Jennifer i Farsta och vi typ gick runt överallt, hittade ingenting tills jag bah men va fan vi kan ju alla fall kolla på dinsko, vi gick in och då bah åååååh titta. De kostade liksom bara 99kr, men de fanns bara i stl. 40 man bah va? Och sen så kollade hon om de fanns några, de gjorde de, så vi bar av till Globen och köpte dem. Så jag har nya skor de är as snygga och sen så blir inte jag hur lång som helst när man går brevid Jennifer imorgon..

Godmorgon liksom..

Hejsan hoppsan lillebror!!
Hahah saknar Karlsson på taket och jag hatade karlsson när jag var liten han var enligt mig bara mjäk. Men idag var ju nödvändigt att gå till skolan? Eller kanske inte, typ hej jag pallar inte bry mig om någonting. Vaknade bajstidigt hemma hos Jennifer och typ åt frukost, segade som fan. Sen så börjar hennes farsa typ bah öööh Jennifer du får inte göra så du måste ha strumpor i skorna.. Och juste glömde helt bort att berätta Jennifer får seriöst inte låna 500kr. av sina föräldrar liksom va? Men men, sen drog vi till tuben kom till foto och segade, sen så drog vi till engelskan och bah hej, hejdå och nu sitter vi här och segar. Sen ska vi till Farsta och kolla på skor, för Jennifer behöver men hon har inga pengar och jag älskar skor och jag har lite pengar..

puss och kram lång banan hahaha..
Jag är trött och seg som fan.


crazy-3.jpg crazy image by lilkrisroxx

Jennifer

Var och shoppade hela dagen igår, gick runt som jag vet inte vad inne i stan och lite överallt. För att hitta min söta klänning jag hittade den bara i lila och typ massa mjäk färger, och ingen i svart :(...

Men men, Jennifer var gull och var med mig hela dagen, eller ja tills jag bah öööhm nu kan jag åka till stan. Vi gick även och lämnade min älskade iPod.. Men sen så drog vi till vårat sista ställe för dagen och kollade om det fanns i Globen, men nej. Vi var hungriga och vi åt. Sen drog vi hem till mig och hämtade mina kläder och drog till Jennifer.

Vi träffade Vic och typ Anton och massor med konstiga människor hahaha..
Men men sov hos Jennifer och snackade hela jävla natten och typ fick reda på lite mer hemligheter och lite små härliga saker som man halv visste men inte var hundra på liksom hahaha... Jag och Jennifer btw ÄGER!!!
<33333333333333333333333333WTF!!

Kom igen, jag dör. Va fan min iPod är fuckad igen så jag måste åka in med den idag. Fuck, fuck, fuck jag pallar fan inte.. Men jag ska ändå in till stan så jag bryr mig inte så mycket. Fast jag vill ha typ miljoner kronor så att jag kan köpa massor med skor (och jag skulle till och med köpa ett par åt Jennifer) suck..

ipod.png [: image by hannaly_95

31 Maj

Jobbade och segade, sen hem till Jennifer äta lite, sen så drog jag, Lala och Jennifer till Långholmen och hade helt sjukt kul när vi stog och kollade på sveriges komiker. Skönaste 14åringen som man verkligen inte kunde fatta att han var så bra, och sen kom han!! BJÖRN!!!! Jag tog halvt dog och jag och Jennifer körde lite av hans grejer samtidigt som honom hahahaha...

Sen efter det var klart så mötte vi Anton bakom scenen, för att sen gå till Tanto. Och vem möter vi på vägen? Lollo och Marin, jag har saknat Lollo och så såg vi Magnus Betner på vägen också och man kan ju inte, inte stanna liksom så jag och Lollo frågade om vi fick en kram och de fick vi ^^ <3

HAPPY!!!
Sen så vart det Tanto, segt men jag fick träffa Lea massa mys och sen så drog jag, Jennifer och Anton.. Vi lämnade typ Anton när vi kom till Jennifer och då kollade vi på slutet av Matrix och jag gjorde pizza, den var massa god.RSS 2.0