Tiwi the kiwi <3


Sitter hemma hos mig med Tiwi the kiwi, har kollat på John Tucker must die och ätit glass, sen var Thea hungrig så jag erbjöd mig att göra mac&cheese, vilket var väldigt uppskattat (som ni kanske ser på bilden). Snart ska vi iväg till Anna för att möta henne och Jennifer, jag menar jag måste ju säga hejdå, eftersom dom åker imorgon och jag åker på lördag. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Beverly Hills 90210 och umgås med min kära Thea.

<hjärta3

090630 - Godmorgon

Då har man vaknat och duschat, ska träffa Thea idag och sen ska jag träffa Jennifer och Anna. Ganska seg och jag har fortfarande inte packat färdigt, men jag har alla fall packat lite (det vill säga en väska). Idag kommer även Anna hem och jag måste köpa pengar till min mobil. Nä, nu ska jag fixa mig, så att jag kan gå sen.

<hjärta3

glass och harry potter

När mamma kom hem hade ho med sig sushi och jordgubbar, alltid lika gott. Har packat lite mer och ändrat morgondage träffa Jennifer och Anna eftersom att dom ska åka till Turkiet på onsdag och jag flyttar till Örebro på lördag, måste ju medge att jag längtar ganska mycket att komma härifrån och ha någonting att göra på dagarna. Men nu ska jag sätta mig framför tvn, kanske ta lite glass och ha en lång och härlig Harry Potter kväll/natt.


Bild från nya filmen. Tänkte att om jag kollar på alla filmerna så blir man mer taggad inför den nya som kommer om inte så länge. Jag är iof redan sjukt taggad, men man kan ju alltid taga lite extra.

<hjärta3

packar för fullt

Då har man börjat packa. Äntligen, är inte ens i närheten av klar, men jag har alla fall börjat. Sitter och kollar 7th heaven, jag är jätte trött, seg som bara en. Imorgon ska jag träffa min underbara Dolly.

<hjärta3

090629

Trött och ganska ny vaken. Kollar på 7th heaven, någon som förstår sig på instälnningarna på en casio? I så fall kan ni ju meddela mig hur man fixar skärpan. Vill sova igen, kanske ska äta lite frukost så kanske jag blir lite piggare (det skule behövas). Det är ett sorligt avsnitt, jag hatar sorliga avsnitt, men men.. Allting löser sig, det gör det alltid.

<hjärta3

090628 - Disturbia

Ja, sov hos Anna och tog det ganska lungt imorse. Åkte till Farsta mötte Linnéa shoppade lite bl.a. den underbara filmen Disturbia med Shia för bara 49kr. Inte helt illa och han att han är så snygg gör ju inte saken sämre.


Så sjukt bra film, vidrig på vissa ställen, men riktigt jävla bra. För tillfället är jag ganska trött, sitter och kollar på transformers och segar, men jag ska lägga mig i sängen och sega ännu mer, kanske med en kopp te?!

<hjärta3

Gårdagen




Mycket härlig kväll.
<hjärta3


Grattis till dagens snygging.



Shia har ju fått väldigt mycket plats i min blogg under den senaste tiden, men nu är det dags för en annan snygging. Måste ju självklart säga grattis till den alltid lika snygga Ed Westwick som fyller 22 denna dag (bilden är från hans 21a fördelsedag). Ja, ni ser ju själva hur snygg han är och det får en verkligen att längta till de nya gossip avsnitten!

<hjärta3

Casio Exilim

Casio Z77

Var på auktion med pappa och skaffade denna söta till ett billigt pris.
<hjärta3

090627 - fyllesamtal och en lång natt

Japp, klockan två fick jag ett fylle samtal av Jonte, snackade med honom i en timme. Men men, vid tre tiden var jag sjukt trött och det ända jag kunde tänka på var att jag skulle upp klockan åtta. Men jag somnade tillslut och nu är jag pigg, uppe och ska åka iväg med pappa om en halvtimme.

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på biggest loser. (Även om jag vet vem som vinner)
<hjärta3

indiana jones and the kingdom of the crystal skull

Har suttit och kollat på denna underbara film hela dagen. Den är jätte bra, Shia är snygg som alltid och ja, den är verkligen hur bra som helst köpte den idag och den underbara filmen Candy (med Heath Ledger). Har umågts med pappa, vilket jag ska göra imoron också. Sen är det utgång som gäller. Sista helgen i Stockholm, nästa lördag åker jag iväg till Örebro för att flytta in och jobba med min underbara Annabanankaka. 



<hjärta3

090626 - Sorligt.

Ja, jag har varit vaken ett tag nu, fråga mig inte hur jag kunde gå upp så här tidigt. Det händer inte ofta om jag säger så. Men vaknar tänkte att jag skulle kolla vad som har hänt i vår välrd och vad får jag se?! Jo, dessa shokerande nyheter om att Michael Jackson har dött. Trodde det var ett skämt när jag först läste det här, men sen läste jag det även på andra ställen bland annat här. Hur som helst var han otroligt duktig, jag lyssnade aldrig överdrivet mycket på honom, men  däremot gillade jag den musik jag faktiskt lyssnade på och det är ju extremt sorgligt. Han dog ju tydligen i en hjärtattack och han var inte så gammal heller, 50 år. Det är alla fall något som får en att tänka, han var fantastiskt duktig och det är sorgligt att han har gått bort.



















































Pojken som blev en legend, ja, det är vad han är.
<hjärta3

Underbar dag

Ja, haha mitt packande kanske inte gick så bra, jag har typ packat tre saker sen tröttnade jag och gick ut på balkongen och läste i värmen. Det var sjukt skönt, sen har jag inte gjort så mycket idag, har mest tagit det lungt. Har suttit och kollat på den underbara serien Freaks and Geeks och vem är med i episod 9?! Ja, snygging Shia (fast han är liten och söt) älskar alla fall Shia.


Kolla va sör han är. Jag tror jag dör, han är så söt. Nästan som i Even Stevens, som btw är en av världens bästa serier någonsin (ja, det är bara pga Shia LaBeouf). Martin Starr är så sjukt härlig btw.

<hjärta3

090625 - Godmorgon

Jag vet att jag inte skulle lägga upp felr bilder men nu blev det så. För kolla på hur charmig och snygg han är, jag menar kom igen. Hur kan man inte älska honom?! Hur kan man inte bli kär i honom när man ser honom, i både filmer eller på bild.

shia.jpg Shia Labeouf image by CookieEdward_39_116

Han är ju så snygg! Men men, jag vet inte vad jag ska hitta på senare idag, kanske ska in till stan en snabbis, men kanske inte. Jag borde inte ju inte direkt slösa pengar, jag har inte så mycket och jag måste klara mig. Jag flyttar snart och då är det betala för mig själv, men jag har ju mina besparingar som tur är och det är ju inte som om man blir direkt fattig efter att ha tagit studenten. Haha, jag har fortfarande pengar kvar, känner mig lite stolt, plus att jag har fått lön (sen kommer typ sista CSN bidraget? Hoppas alla fall). Men nu ska jag ta det lungt och börja packa.

<hjärta3

moonlightnatt

Efter min dag med massor av tjat om den snygga och underbara Shia. Tänkte jag avsluta dagen med den undebara serien Moonligt, vad kan bli bättre? Vampyrer är v'ldigt sexiga, det är nog inte bara jag som tycker det, skulle inte sitta fel att se Shia spela sexig vampyr hehe.. Men Mick St. John är inte helt fel han heller.



Godnatt, nu ska mitt maraton fortsätta.
<hjärta3

Shia LaBeouf, kärlek.


Jag vet att jag är jätte tråkig och bara skriver om Shia just nu, men för tillfället är han det bästa som finns. Jag är så sjukt kär i denna man att det är helt otroligt, verkligen älskar honom. Jag vet att det är jätte tråkigt att läsa om så jag ska försöka att inte lägga upp massa bilder och skriva om honom hela tiden, vill bara meddela att han är otroligt snygg, transformers är otroligt bra och jag älskar Shia LaBeouf.

<hjärta3

Transformers

Helt underbar film, hände saker från början till slut och man kunde inte slita sig. Sen att den underbara Shia är med gör inte saken sämre likosm. Men men, jag har även köpt den första Transformers filmen och Twilight idag, var förbi på media markt när man ändå kunde.


Ja, som sagt en helt underbar film  Ramon Rodriguez är så sjukt skön, Shia är lika snygg som alltid och det är självklart Megan Fox med. Japp, rktigt bra, rolig, sorglig och väldigt mycket action. Och så har jag ju köpt den första filmen, fattar inte hur man inte kan tycka att Shia är snygg, men sen fattar jag ju inte hur man kan tycka att Robert Pattison är snygg heller, men men.. Jag har ju köpt Twilight också, Cam Gigandet är så sjukt snygg. Visst, han är inte så snygg i sitt långa hår (och han ska ju ha kort hår enligt boken) men han är fortfarande grymt snygg.

<hjärta3

090624

Godmorgon, nu är man uppe och snart ska jag och pappa iväg. Åker lite innan så vi kan gå runt lite på heron city innan vi ska se ransformers och snygging Shia. Kollade på den första filmen igår för att tagga till lite och han är så sjukt söt och snygg på samma gång.


Som sagt nu ska jag iväg och kolla på denna snygging. Sen får man se vad som händer resten av dagen, ska väl kanske börja packa? Haha, måste ju börja tänka på vad jag ska ha med mig och så vidare, men men.. Nu ska jag iväg.

<hjärta3

Imorgon, kärlek!


Imorgon ska jag på bio med papi och se Transformers, snygging Shia LaBeouf. Så sjukt snygg, någon mer än jag som tycker det? Tänkte väl. Nä imorgon ska det alltså bli transformers på dagen, får väl se vad som händer på kvällen.

<hjärta3

Ont, ont, ont..

Ja, jag skulle ju ha åkt och jobbat just nu men jag har så sjukt ont i magen, så det blir mindre cash för mig (inte helt toppen) men livet är inte alltid som man vill. Men men, hoppas på det bästa och ta det lite lungt, kanske gå ut på balkongen igen och läsa lite. Kom precis på hur lite tid det är kvar tills jag flyttar, måste börja packa, jag har alla fall gjort en packlista. Nä, dags för en liten sov stund och sen ut på balkongen sätta på musik och läsa en bok.

<hjärta3

Jag älskar sommaren.

Jag hade nästan glömt varför jag saknade sommaren så mycket, jag älskar verkligen sommar, jag älskar värmen och allt som tillhör. Visst man svettas och känner sig kanske inte så jätte fräsch, men jag kan inte hjälpa det. Solen ligger på, man blir så lycklig av det. Satt precis ute på balkongen tog en härlig bild tog det lungt ute i solen, vädret är helt fantastiskt kunde inte bli bättre sista veckorna jag är kvar i Stockholm.


<hjärta3

090623 - Underbar dag

Japp, då är man hemma från gårdagens härliga tid. Myspys på långholmen, sol och värme hela dagen. Det blir bara varmare och varmare, hur underbart som helst, kom precis hem från Jennifer, hoppade av tunnelbanan och gick en promenad hem, på vägen stannade jag och köpte körsbär. Nu är jag hemma, har fått ett kort från Anna som är i Fort Lauderdale, vill vara där med henne. Nu ska jag kasta mig i sängen, kolla på Eva & Adam, samtidigt som jag äter mina goda körsbär, gott gott. Btw, när jag satte på filmen kom jag på att denna underbara låt är med, nostalgi som bara den.
 

<hjärta3

090622

Gårdagen var väldigt mysig, var på ute servering med Jennifer och Anna. Drack ett glas vitt och en cider, bar av hem till Jennifer och kollade på Moulin Rough resten av kvällen. Men det blev väl kanske inte så att vi direkt kollade, det var mer fan va snygg Ewan McGregor är och andra roliga saker.


Jag menar hur kan man inte tycka att han är snygg? Okej, han är väl kanske inte så jätte snygg i nån annan Moulin Rough, men det räcker för mig. Speciellt i början, när han kollar upp över sitt skrivande, sexigt värre.

<hjärta3

Hoffmaestro & Chraa - Seize the day


<hjärta3

Ny inhandlade saker.

Ja, då har jag varit inne i stan, jag köpte min underbara tröja. När jag kom hem (vilket vill säga nu) så började jag leta efter mina skor, men de är hemma hos min kompis så jag måste dit innan jag ska till Jennifer. Vet inte om jag pallar högklackat idag, men de märker vi. Nu är jag alla fall hemma, köpte som sagt tröjan, ett linne och en bikiniöverdel, snyggt snyggt. Blev som vanligt väckt imorse, även om jag vaknar automatisk jättetidigt varje gång jag fyller år. Men men fick lite pengar och att mina föräldrar ska sätta in en summa varje månad för mina framtida resor (jag tänkter New York med min älskade syster när jag fyller 21). Ja, så är det. Mamma håller på att laga mat, sen är det tårta och sen ska jag väl ge mig av.

Nu ska jag chilla lite innan vi äter, kanske ta ett bad och fixa mig.
<hjärta3

Jimmy Choo

Hur kan man inte längta till det här? Jag menar skor och väskor, Jimmy Choo till H&M. Visst de kommer väl kosta en del, men det kommer inte vara överdrivna priser (hoppas jag). Längtar som bara den, vill verkligen att den nya kollektionen ska komma redan nu. För vem skulle inte vilja ha något liknande detta?


Pressmeddelande H&M:
2009-06-17

JIMMY CHOO SPRIDER LYX OCH GLAMOUR PÅ H&M I HÖST

Den 14 november lanseras höstens heta samarbetskollektion på H&M. Den här gången med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den glamourösa kollektionen kommer att finnas i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

(läs hela pressmeddelandet här. (finns även några bilder)

"Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska skor och väskor av hög kvalitet", säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M. 

<hjärta3

090621 - Puckoåldern

Japp, nu är jag 19, Jonte var den första som grattade mig, inte långt efter ringde Linn och efter de ringde Jennifer, Thea och Anna. Känns ganska bra, puckoålder, men ändå jag har bara ett år kvar till systemet. Känns lite som dötid det här med att fylla 19. Men men man vänjer sig väl nån gång. Nu ska jag snacka med Micke som ringer.

<hjärta3

Lördagsmys

Ja, jag var och handlade med pappa en snabbis. Sen kom vi hem, fixade lite jordgubbar, vattenmelon, ostbågar och annat gott. Kollade på tv, snackade om framtiden och morgondagen. För nu är det det inte många timmar kvar, ännu ett år har gått och massor av saker har hänt och fler saker händer varje dag.


Nä, nu ska jag spendera resten av mitt 18 åriga liv genom att bänka mig framför tvn och kolla på en av serierna jag älskar mest av allt, alltså Eva & Adam, helt underbart! Sen kanske det blir lite Stockholm boogie, om jag inte är för trött, det är ju en dag imorgon också, den bästa dagen!

<hjärta3

090620 - Förälskad

Ja, jag har en ny förälskelse. Det är en sjukt snygg tröja från Kappahl, kostar endast 99kr och som tur är fick jag ett pressentkort därifrån. Den är sjukt snygg och härlig, har även kollat på en ny bikini och ett vanligt vitt linne och sen var de pengarna slut hehe. Men det är lite jobbigt för idag har jag tvätten mellan två och sex, men jag har inte så mycket så jag kanske blir klar tidigare och då kan jag åka iväg och handla, skulle inte sitta helt fel.


Hur snygg är den inte? Alla fall, imorgon är det min födelsedag och den ska firas på bästa möjliga sätt, det vill säga först med mina föräldrar och sedan blir det utgång med kompisarna, riktigt härligt ska det bli. Älskar tröjan, den ska köpas, när är bara en tidsfråga vill kanske ha på mig den imorgon så vi får se om det kanske inte lbir lite shopping på min dag.

<hjärta3

Båttur i Stockholm

Ja, dagen har varit väldigt lugn och skön. Kanske inte det bästa sommarvädret, var ute med mamma och pappa på en tur runt Stockholm. Inte helt fel, träffade roliga människor från norra Italien som pratade Tyska. Sen på vägen hem stod jag och väntade på mina föräldrar som tog en annan väg och då kommer det fram en kille och frågar om mitt nummer, men jag kände inte riktigt för att ge de. Så frågar han "Har du pojkvän? Hur många 1,2,4?".. Haha, jag trodde jag skulle dö av skratt vem fan frågar de. Sen så drog jag hem och nu sitter jag här hemma, dricker mitt kaffe och kollar på tv. Imorgon ska jag ha jätte kul i tvättstugan.


<hjärta3

090619 - Midsommar

Ja, då är det midsommar och bara två dagar kvar tills jag fyller år. Sitter och kollar på 7th heaven och jag kom precis på hur/varför jag var kär i Barry Watson (Matt) när jag var mindre. Jag har alltid gillat honom han är så sjukt underbar. Haha, ja, 7th heaven är helt underbart. Fattar inte hur man inte kan älska de, det är så gay och dåligt men jag älskar det. Fast den jag var mest kär i är David Gallagher, han är iof fortfarande sjukt snygg.



<hjärta3

090618 - Trött..

Då har man varit uppe sen klockan fem i morse, trött  är bara förnamnet till vad jag är. Har iof sovit sen jag kom hem, men jag är ändå riktigt trött, min kropp är inte van att gå upp klockan fem för att jobba. Men men, det är inte långt tid kvar tills jag flyttar i några månader för att jobba, på ett sätt känns det lite som en semester, för jag vet att jag kommer hem. Men jag kommer betala hyra, mat och leva vuxen liv samtidigt, vilket känns ganska overkligt.

På söndag fyller jag 19, vilket också känns ganska overkligt, visst det är puckoålder men ändå bara ett år kvar till systemet. Haha, ja, ska ut med vänner och ha roligt. Imorgon är der midsommar, då blir det myspys med familjen på en båt i stockholms skärgård. Det ska bli härligt, jag har suttit och kollat på Sunes jul idag också (ja, jag vet att det är sommar) haha men Gabriel Odenhammar är ju så sjuktligt söt. Han är väldigt snygg nu också iof, men han var ju så sjukt söt som Håkan.



"blablabla blabla blaa blablabla bla bla bla ARMEN!!!!!!"
<hjärta3

Godnatt.

Ja, då har jag spenderat min dag på att kolla på Sunes jul (top två av alla julkalendrar någonsin). Sen messade min kära Amber och jag drog mig in till stan. Vi köpte en snygging tröja, kollade på skor och massor med annat. Sen ringde min kära Jennifer och frågade om jag ville följa med henne på Antons fotbollsmatch.

Var med Amber ett tag till, drack en snapple (som hon så snällt köpte) och sen begav jag mig hem till Jennifer. När jag kom hade lite tråkigt och väntade på att Jennifers mamma skulle komma hem så att vi kunde åka till matchen. Hann med bussen när vi väl kom dit visste vi inte riktigt var vi skulle så vi frågade en kille som var galet lik Ordlando Bloom, fast han var jätte kort. Men men, vi kom dit tillslut och snackade igenom hela matchen, frös och pekade ut människor samtidigt som vi körde Stockholm Boogie citat. Tråkigt, näää.. det skulle jag nog inte påstå, men kallt som in i helvete (iof var omklädningsrummet galet varmt och skönt). Men men, träffade andra Anton också, sen var Antons match klar och både jag och Jennifer frös som bara den, sen gick vi typ till horstull och tog bussen därifrån, så nu är jag hemma i värmen har ätit och ska sova. Vissa ska ju upp klockan 05.00 för att jobba.

Men men, kvällen var härlig och rolig, jag menar buskarna. Hahah, ja, det var kul även om det var kallt som bara den och Anton inte strippade, men han blev ju lite omgjord när han hade på sig Jennifers jacka och solglasögon. Jennifer hade på sin Antons tröja (orange med döskallar på) hahaha..

<hjärta3


snyggt, men inte på ett tag..


Det är en gammal bild, men jag fick en litet ryck då jag tänkte klippa lugg igen. Men det gjorde jag inte, vilket jag är ganska glad att jag inte gjorde. Men men, satt och kollade på bilder på datorn och hittade denna. Jag kan ju förstå varför jag klippte lugg först, men det var ganska jobbigt att ha lugg.

<hjärta3

Första körning.

Japp, då har jag kört. Efter att jag jobbade åkte jag och pappa iväg för att köra. Jag har gjort det, pappa sa att jag var duktig, vilket kändes bra. Jag kanske ska iväg imorgon också, men första gången är alla fall klar.

<hjärta3

090616 - ny extern

Godmogon, eller nånting. Jag är så jävla trött på allt, jag orkar inte ens bry mig. Nu har jag köpt en externhårddisk ibland så är det bra att ta studenten så man får pengar att köpa nödvändiga saker med.


Nytt och härligt. Nu är det väl bara lite nät problem, men de har man väl alltid sen att comhem är jävla iditoer som tydligen inte vet vad de håller på med orkar man ju inte ens bry sig om. Men men, jag vill shoppa. Jag ska börja lägga undan lite cash också, sen ska jag ju jobba idag. Allting är bra, jag är glad och nöjd och jag har plats med mina saker, det är så sjukt skönt att ha en ny extern, lika skönt som att få tillbaka den andra. Men men, nu ska jag slå på tvn och kolla på nån kanal som fungerar att kolla på (ja, jag är sur på comhem för att dom inte gör nått).

<hjärta

090615 - Godmorgon

Ja, ny dag, nya tag. Jag sitter för tillfället och kollar på den underbara serien 90210 och jag måste bara säga Shenae Grimes och Jessica Stroup är bland de vackraste människorna som finns. Självklart är alla som är med i serien jätte vackra, men de två har något speciellt. Okej att Jessica Stroup borde gå upp ex-antal kilo, med tanke på att hon är smal som en sticka, men hon är så sjukt vacker i anisktet att det är otroligt, samma sak med Shenae.


<hjärta3

Queen Sized

Sitter och kollar på filmen Queen Sized med Nikki Blonsky som är med i Hairspray. Den är sjukt bra och jag har aldrig tänkt på hur söt hon är, jag menar hon är verkligen jätte söt. Jag älskar henne i Hairspray, men då har jag alltid varit mer fokuserad på Zac. Men nu när man sitter och kollar på denna sköna film så ser man verkligen hur söt hon är och visst hon är plus size, men hon är ju för fan inte ensam om att vara det.


Som sagt, hon är hur söt som helst. Älskar hennes charm, hon är verkligen helt underbart härlig.
<hjärta3

090614 - Efter en lång natt och en seg dag.

Ja, mottagningen var underbar, hade jätte roligt, vänner och familj kom. Vart mat och dricka och pressenter, en av de bästa sakerna jag fick var min älskade hårddisk som hade gått sönder, som tur är så kan våran familjevän sådant så den är tillbkaka och innehållet klarade sig. Hade så extremt kul, sedan började kvällen komma och jag drog mig mot Söderhof för att träffa Anna, Jennifer, Anton och Anton. Var där drack och snackade, sen blev vi utslängda för att Anna var för full typ, det var väldigt konstigt. Men men, vi drog vidare till After och där träffade vi massa konstiga människor, ja vissa människor borde kanske tänka på att inte dricka, någonsin. Men men, jag och Anton satt och gjorde narr av Anton och Jennifer, väldigt roligt.. Sen dog vi vidare till donken och efter det drog vi hem. Trött full och jag kanske inte skulle tagit den där sista ölen, men men..

Vaknade typ vid 10-11 tiden, då hade Anna redan klätt på sig och var redo att dra hem, hennes hosta var hemsk och hon kunde kanpt andas. Efter att hon drog gick jag tillbaka in till Jennifer (som hade lite ont i huvet) snackade massor, satte på tvn. Vi kände att vi började bli väldigt hungriga så vi drog och åt pizza (gott som fan), kollade mer på tv, var helt galet trött somnade om lite och sen drog vi och pantade burkar och köpa cola light och lite godis. Såg på Desperate Housewives som jag inte hade sett i tisdags och sen var det dags förmig att ge mig hem. Nu är jag hemma, de spöregnade hela vägen hem, superkallt och jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Men som tur är gjorde jag inte det och nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv och sega.

<hjärta3

090613 - förberedelserna är nästan klara

Ja, idag är det som sagt mottagning. Förberedelserna är så gott som klara och jag har inte så mycket att göra. Sitter och kollar på Spy Kids 3D och tar det lungt. Den är ganska dålig men vad ska man göra?! Haha och George Clooney är ju ändå med i filmen, jag menar kom igen.


Nu ska jag fortsätta att kolla på den dåliga filmen, dricka mitt kaffe och vänta på att folk ska komma. Mitt rum är väldigt städat om man jämför med hur det brukar se ut. Sprejade lite parfym på min studentmössa så den inte skulle lukta så sjukt vidrigt (jag menar öllukten är bland det vidrigaste jag har varit med om) men nu luktar den helt okej, den luktar alla fall inte alkis.

<hjärta3

Gårdagen var riktigt rolig.

Ja, igår var jag hos Diana tillsammans med Jennifer, Ylva, Sandra, Sara och massa andra härliga människor, vänner till Diana och hennes släktingar. Vi hade sjukt kul, med drinkar, shots och dans. Ja, kvällen var riktigt jävla bra! Jag och Sandra dansade och hade sjukt kul, allting var riktigt roligt. Sen innan jag och Jennifer skulle ge oss av hem så sjöng vi för Ylva som fyller år idag, mega grattis till henne.


Fin bild på mig och Ylva på vår skiva.

Som sagt jag hoppas att ni hade lika kul som jag hade, för jag hade verkligen grymt kul och idag fortsätter festligheterna. Jag har min mottagning och sen ska jag vidare ut på krogen med vänner, ikväll ska också bli en höjdarkväll. Japp, nu har det riktiga livet äntligen börjat på gott och ont, men mest på gott.

<hjärta3

Tråkigt, trött men snart klar.

Jag är nästan klar med att städa, jag har städat helt otroligt mycket, nu har jag precis fixat mig ska ge mig av snart hem till Jennifer, hämta alla mina grejer som jag har där och sen ska jag och Jennifer ge oss hem till Diana. Kommer bli en rolig kväll känner det på mig, vilket är skönt, nu ska jag kolla när tunnelbanan går och sen ska jag ge mih av. Hoppas att ni får en trevlig kväll, för det kommer jag.

<hjärta3

090612 - Städar och fixar.

Jag säger då de, när ni åker flak ha inte saker som ni verkligen älskar, jag hade min väska och den fick jag kasta idag, den luktar så vidrigt och var ganska förstörd. Men det gör inget, den går att ersätta och jag hade den bästa dagen i mitt liv nästan. Idag håller jag på att städa som bara den, måste ju bli lite fint i mitt rum till morgondagen då släkt och vänner kommer. Idag ska jag iväg på Dianas mottagning, kommer bli sjukt kul.

Men för tillfället är det städning av mitt rum som pågår tillsammans med att jag kollar på Hairspray, med snygging Zac. Jag menar kom igen vem vill inte ha en Link Larkin?! Han är ju så sjukt snygg.

BehindthescenesinHairspray.jpg Zac as Link Larkin image by Blahh984

<hjärta3

090611 - Trött och hes..

Ja, då har man jobbat och handlat överdrivet med mat. Jag har fortfarande inte fått tillbaka min röst helt, men men.. Var och jobbade idag, sen var det hem ut och handla mat och sen middag ute med föräldrarna, riktigt gott. Nu sitter jag och tar dedt lite lungt, tänkte kolla på film eller någonting, är ganska trött och jag tror inte riktigt jag har fattat att jag faktiskt har tagit studenten. Men det var underbart att göra det.


Klänningen var underbar, jag är så sjukt glad (tack massvis med gånger Elsa). Men eftersom rösten inte riktigt är tillbaka ska jag dricka massor med te så jag kan prata imorgon, jag ska på Dianas mottagning, det kommer bli sjukt kul. Nä nu måste jag vila lite, jag har varit uppe sen kl. 05.00 imorse. Det var jobbigt, jag är trött.

<hjärta3

Första dagen utan skola avklarad.

Ja, det känns så sjukt. Idag var min första dag som "fri", jag har ingen röst kvar men det var värt det. Imorgon ska jag jobba vilket betyder att jag måste gå och lägg mig snart eftersom jag ska upp klockan 05.00. Det är så sjukt att jag aldrig kommer att behöva gå i skolan igen, i alla fall inte på länge, men jag satsar på att få jobb och kunna resa och ha roligt i mitt liv.  Jag vill hinna resa och ha roligt, lära känna människor och hålla kontakten med de människor som verkligen betyder nått. Men jag ska jobba imorgon så jag måste verkligen gå och lägga mig. Upp tidigt, man måste ju ändå jobba. Men men, snart flyttar jag ju i några månader, det ska bli skönt. Men det jag vill mest av allt innan jag ska sova är att få tillbaka rösten, men de lär ju inte hända. Nä, allt kan hända, skolan är slut och jag har hela livet framför mig.

<hjärta3


090610 - MP3 bästa klassen ever.







En av de bästa dagarna i hela mitt, liv. Och nu har jag ingen röst, men men.. Gårdagen var så sjukt underbar, jag var helt överlycklig och allting har varit så sjukt underbart. Jag älskar min klass, ni är den bästa klassen som finns och jag kommer alltid att komma ihåg er.

<hjärta3

Underbar tid som har gått, det kommer vara oförglömligt.

Jag och Jennifer var sena till champagnefrukosten, men vi kom tillslut dit även om det duggregnade, men inget kan stoppa oss. Idag var det ju, som många redan vet, studenten som gällde för mig. Det är nog bland det härligste jag har upplevt, att vara med klassen och fira som aldrig förr. Det har varit en av de bästa dagarna i mitt liv och även om det är så grymt underbart och härligt så är det på ett sätt lite sorgligt, för man kommer ju inte träffa varandra varje dag och man kommer inte att ses lika ofta. Men denna dag har varit helt fantastisk, min klänning var så sjukt fin, mina skor är söta och härliga, dyra som fan och lite stora men men allting kan ju inte vara perfekt. När utspringet hade varit var det dags att byta om och gå på flaket.


Vi drog ut och skrek och hade oss, nu är jag hes och kan inte prata men va fan, det var värt det. När flaket väl började åka var man redan dränkt i både öl, cider och champagne, sen kom det bara mer och mer under tidens gång. Vi badade, vi hade kul och sjöng, livet var bara så underbart bra. Efter det var det Jennifers mottagning (jag ska ju ha min i helgen), åt lite, drack lite till och sen begav jag mig hem.

När jag väl kom hem var det bara att börja fixa sig infor slutskivan och jag måste ju bara säga att vilken natt, den har varit så jävla underbart bra. Jag är så glad, synd bara att Jennifer var så trött att hon inte pallade, det vart en del drickande och massvis med dans. Kvällen började nära sig slutet och vi drog och åt på donken (fan va gott det var), sen var det bara att vänta på bussen som skulle gå 04.10 från Slussen, men jag träffade trevliga människor på busshållsplatsen och Martin höll mig sällskap tills den kom. Ja, jag kan bara säg att det var en av de bästa kvällarna någonsin, det var en riktigt bra kväll. Och det var självklart inte bara kvällen som var bra, nej det var hela dagen, det var bland de bästa dagarna jag någonsin varit med om. Nu är jag ju hemma igen, trött som bara den och ska gå och sova, jag ska verkligen sova ut nu. Jag hoppas att alla hade grymt kul under denna dag, för det vet jag att jag hade, jag älskar MP3 och kommer alltid att göra.

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever

<hjärta3

Godmorgon.

Idag är en bra dag, även om jag känner att tiden kommer rinna iväg så är det en bra dag. VI ska hämta ut våra klänningar idag, sweet, Elsa var uppe hela natten nästan (hon är bäst) sen ska jag iväg och shoppa som en galning. Hoppas jag hittar det jag vill ha, nu sitter jag med mitt kaffe och tar det lungt, funderar på vad jag ska ha på mig. Min mamma kom precis in och sa att jag inte behöver leta så jätte mycket efter en klänning åt henne, men om jag hittar en fin så ska jag köpa den. Har fått lite pengar till att handla, ska hämta ut lite extra cash ocskå.

Som jag sa denna jag kommer bli riktigt bra, det är lite som låten unwritten, I'm just beginning, the pen's in my hand, ending unplanned, staring at the blank page before you, open up the dirty window, let the sun illuminate the words that you could not find. Japp, det är så dagen känns men härlig musik och underbara tankar, det är ju ändå imorgon jag tar studenten. Jag menar hur sanbbt har inte dessa tre år gått? Om jag skulle dela med mig av nått jag har lärt mig är det väl att ta vara på tiden, lär känna din klass, ha roligt och ha inte Karl Hanno som lärare. Annars har min gymnasietid varit väldigt bra, det kommer vara sorgligt som bara den imorgon, så jag förbereder med vattenfast mascara.

<hjärta3

Hahahahah..

 

Så sjukt kul, jag älskar det. Men kolla noga på andra videon, är inte Lisa Lavie  extremt lik Kendra Wilkinson?! Jag menar kolla på dom, lika som bär skulle man ju kunna säga.. Men men, tyckte att fall att det var kul, nu ska jag försöka sova lite.

<hjärta3

090608 - Imorgon smäller det.

Fick precis ett sms från Elsa, våra klänningar är klara, jag är så sjukt glad, imorgon blir det massa sista minuten shopping. Ska köpa en väldans massa saker, ska leta efter en klänning åt mamma, hämta min klänning, hitta skor åt mig, smycken, en bolero och sen måste jag hinna färga håret, jag vet att det inte låter så mycket men de blir mycket ändå. Men men, jag kan inte ens beskriva hur mycket jag längtar efter att ta studenten, på ett sätt är det en så sjukt underbar känsla, den andra känslan är att Maija borde vara med oss, jag saknar verkligen henne. Men livet går vidare och det går inte en dag utan att man saknar henne.

Lyssnar på T.I. & Justin Timberlake - Dead and gone, den är ganska mysig och Justin är het och T.I. är charmig.


<hjärta3

Ed Westwick & Leighton Meester


Underbart, han är så sjukt snygg. Skulle ju inte tacka nej till honom, plus att hon är sjukt snygg och verkar ha en as härlig personlighet. Nej men Ed är kärlek, skulle aldrig någonsin kunna säga nej till den mannen, han är så otroligt snygg och charmig, speciellt när han har sin riktigt accent och hans band är så sjukt bra, come on flash your ladies är en sjukt härligt låt.

<hjärta3

Hur kan man inte tycka att han är sexig?!

cam-gigandet-01x22222.jpg cam Gigandet image by ajohnsod

Så snygg, jag fattar inte hur man inte kan tycka att han är snygg. Okej, om man bara har sett honom i Twilight då han har sitt lång fula hår, så kanske man inte tycker att han är så snygg, men kolla på hur sexig han är.. Det är en av de roligaste sakerna i Twilight filmerna, i böckerna ska han ha kort hår och han är sjukt snygg i kort hår så gör dom hon hur osexig som helst (fast lite sexig är han ju alltid) och sätter långt hår på honom, varför? Ja, det kan man ju verkligen fråga sig..

<hjärta3

Då har man röstat.

Ja, jag och pappa var iväg och röstade. Kände mig ganska gammal när jag gjorde det, man det kanske all gör första gången de får rösta. Jag tycker att det är ganska viktigt att lägga sin röst, för har man gjort de så har man fått sin chans att påverka och dom som väljer att inte rösta, kanske kan sluta klaga (men så lär det ju aldrig bli). Men men, sitter och kollar på the hills repriser som visas på mtv och segar väntar på att tiden ska gå så att jag kan dra till Elsa.

Jay and Adam

Såg precis första gången då Whitney och Lauren möter Adam och Jay, Adam är så sjukt snygg. Men åh andra sidan så är ju Jay så sjukt charmig och härlig. Men som sagt Adam är sjukt snygg och jätte charmig, älskar den här bilden, den är så härlig. Att sitta och kolla på The Hills får mig verkligen att vilja dit, flytta till värme. Snart ska jag flytta till Örebro ett tag, bo själv kommer vara kul som fan, jag och Anna kommer ha det helt underbart. Sen ska jag bara ta körkort och då drar jag vidare, kommer bli skönt att flytta från stockholm ett tag alla fall. Få lite cash, kanske kan resa lite, skulle vara skönt med lite riktigt semester och då menare jag bort från allt till värme och inte behöva tänka på skola. Det är så skönt att jag snart tar studenten jag längar otroligt mycket, men men nu ska jag fortsätta kolla på the hills och chilla tills det är dags att dra.

<hjärta3

090607 - morning call

Först vill jag bara säga att det bara är två dagar kvar nu. Helt otroligt, jag är så taggad. Idag vaknade jag första gången 06.30 av en hemsk dröm där jag inte fick någon luft, efter det kunde jag inte direkt somna igen. Så jag slog på tvn, drack te och efter ett tag började jag känna mig trött igen. Somnade om vid 08.45 och vaknade igen klockan 09.50 då mobilen började ringa och tonerna parapapapa lät aningen högt rakt i örat. Det var pappa som meddelade att jag kunde komma ner och hämta tvätten (snällt) hahaha.. Men men, nu är jag vaken, ska klä på mig drick lite kaffe och ge mig av till vår vallockal med pappa.

<hjärta3


Håkan Hellström - Hurricane Gilbert


<hjärta3

Laguna Beach

Har suttit och kollat lite på denna underbara serie, eller ja säsong ett och två var ju underbara, men trean var lite av ett fiasko. Vilket det känns som att The Hills också kommer bli när Lauren lämnar, fast man vill fortfarande se The Hills, det ville man inte med Laguna. För vad är Laguna utan Stephen? Ni förstår ju själva, ingen Stephen Coletti, inte något drama mellan LC och Kristin det kan ju inte bli mycket tråkigre haha..



Snygg är han ju alla fall, jag var typ sjukt glad när han va med i oth, även om han inte riktigt såg ut som han gjorde i Laguna om man säger så hahaha.. Alla fall, snart sätter fotbollsmatchen igång och jag har inte så mycket annat att göra så jag lär bänka mig i soffan med pappa, kanska ska fixa nått gott att äta också. Men ja, Stephen är snygg, Laguna Beach är härligt, det var väl det jag tänkte säga för tillfället, nu ska jag äta nått.

<hjärta3

Kallt, trött..

Ja dagen har varit lite seg, vaknade ganska sent, kollade på The Hills och segade. Sen ville pappa kolla på Ronny & Ragge, så jag slog mig ner i soffan med familjen och kollade på den underbara dvdn som vi köpte. Haha, det kom ut 1991, då var jag bara ett pr, men jag kommer verkligen ihåg när de visades på repris och jag tror jag har sett den ganska många gånger.


Jag älskar denna dvd, jag älskar Peter Settman och Fredde Granberg. Det är barndom, det är som pippi, saltkråkan och alla andra Astrid Lindgren filmer och serier och självklart även Macken, den underbara serien. Men men, nu ska jag väl göra lite te, det är så otroligt kallt, vart tog solen vägen? Men men, kanske ska ta och läsa något kul? Man vet ju aldrig vad som händer..

<hjärta3

090606 - MTV movie awards, igen..


Okej, jag vet inte riktigt hur många gånger jag har sett the mtv movie awards just nu, men det har ju blivit en del gånger eftersom dom visar det hela tiden. Men något jag tänkte på är hur överskattad Robert Pattinson är och hur underskattad Cam Gigandet. Men alla fall, Cam Gigandet är sjukt snygg. Jag funderar på om jag ska läsa om alla twilightböckerna, jag har ju läst dom ex-antal gånger, men jag tröttnar verkligen aldrig. Vill köpa Twilight filmen också, kanske borde göra de?! Bästa med the movie awars är ju att alla kändisar gör sig löjliga över hur publiken reagerar varje gång nån nämner Robert hahaha, det är ju lite kul. Men men, jag kan ju inte bara vara elak mot honom, han är ju ändå en sjukt bra skådis, speciellt i Harry Potter, men änven i Twilight plus att ser helt okej ut, men jag tycker inte han är lika snygg som alla andra säger att han är.

Men men, nu är jag lite små uttråkad, ska nog läsa New Moon, fan va jag längar tills den kommer ut på bio. Verkligen längtar, det kommer bli helt underbart, jag har mycket högre förväntningar på New Moon än jag hade på Twilight. Vilket kanske inte är så bra att jag har, eftersom jag vet at dom har försökt göra så att Robert är med i filmen jätte mycket, vilket han inte ska vara. Men men, jag längar ändå, är man fast så är man, eller?


<hjärta3

fredagsmys


Ja, då är det fredag. Det har varit en riktigt bra dag måste jag ju säga. Var i skolan jätte snabbt för att tömma skåpet, sen bar det av till Molander. Vi kollade på hur klänningarna kommer att se ut, jätte skönt att ha de gjort. Ska träffa Elsa imorgon också och antagligen på söndag med. Men men, sen drog jag hem och jag och pappa åkte iväg för att köpa en locktång åt mig. Köpte hem lite grekisk mat och nu ska jag kolla på tv och sega lite.

<hjärta3

Morgon, kallt ute..

Gormorgon, ja, jag somnade till slut igår och nu har jag precis fixat mig för att ge mig iväg. Det är så sjukt kallt ute, inte helt toppen, men vi hoppas på bättre väder, speciellt till tisdag. Ska först iväg till skolan tömma skåpet med Jennifer, sen drar vi vidare till Molander för att träffa Elsa. Ska bli skönt att komma dit också, saknar ju det underbara stället (vår underbara praktik) men men, nu har jag inte tid, för nu ska jag ge mig iväg.

<hjärta3

090605 - Inte långt kvar nu

Skulle ju va trevligt med lite sol, men man vill inte hoppas för mycket, men man kan ju hålla tummarna. Det är inte långt kvar nu, bara några dagar, 4 dagar för att vara exakt. Jag har fortfarande inte hittat några skor, det måste jag ju göra. För tillfället skulle jag inte påstå att jag är direkt trött, jag är ganska pigg faktiskt, jag vill shoppa mer. Jag måste köpa en smal locktång imorgon typ, väldigt viktigt. Sen kom jag på idag att jag måste till skolan för att tömma mitt skåp, men som tur är måste Jennifer också göra de. Men men nu ska jag försöka sova, drömma positiva tankar om solsken och andra roliga saker. Ska försöka hålla lite extra koll på väderrapporterna framöver. Sov sött.

<hjärta3

Studentpresent, kärlek



Min nya kärlek, den är inte officiellt min förens på tisdag. Haha, jag älskar den, liten (15,4tum), snygg och jätte härlig. Jag är kär i den, det ända är att den inte har en scroller, men de vänjer man sig vid. Den är helt underbar, älskar mina underbara föräldrar som är så snälla och ger mig bra presenter. Men men, nu ska jag kolla på tv och btw, idag är det en månad kvar tills jag flyttar till Anna!

<hjärta3

090604 - Shopping

Japp, dagen har jag varit och shoppat och haft det trevlig med Anna och Jennifer. Var även och fixade min ögonbryn så nu är de snygga och fixade. Köpte en klänning, lite smink, söta trosor och ny hårfärg.


<hjärta3

090603

Det är inte det bästa vädret, men man kan ju hoppas att det bara blir bättre och bättre. Trött och seg, lyssnar på musik och väntar på att kaffet ska rinna ner. Idag är det en månad och en dag kvar tills jag flyttar, har sett bilder på lägenheten och den är jätte fin. Något jag har funderat på är, jag kommer att bo själv med min underbara vän Anna och det är verkligen första gången i hela mitt liv då mina föräldrar inte kommer att köpa/laga mat, inget kaffe klart på morgonen när man vaknar och allt kommer att betalas ur egen ficka. Det är så otroligt på ett sett samtidigt är de en av de skönaste känslorna någonsin. Men sen kommer jag ju komma tillbaka också, då är det mer jobb sökande som gäller. Vet inte hur länge jag stannar i Örebro heller, de får man se, men jag vill ju ha mitt körkort och flytta till USA. Ja, det är mycket jag vill ska hända, många saker att uppleva men nu ska jag fokusera på idag och idag ska jag shoppa.


Det är något speciellt med denna låt, jag älskar den. Sen att Amy förstör sitt liv med droger, visst det är hennes val, men hennes röst är helt otrolig och jag älskar denna låt. Jag fattar inte hur man inte kan älska denna låt, den är ju helt fantastisk.

<hjärta3

the bitch is back..

Orkade inte vänta igår på att the hills skulle komma ut, men nu har jag sett det och jag är heltaggad. För er som trodde att ni hade sett det sista av the hills, think again, det kommer tillbaka i höst och då är the bitch back. Kirsten Cavalleri som även dök upp på bröllopet, inte den första man tänker på, men hon var där och tydligen ska hon stanna. För alla som följde Laguna Beach så vet man att de inte är ett bra tecken att hon är där, tänk er Stephen Coletti och sen har vi ju den gamla historien mellan Brody Jenner och Kristen, allt kan ju hända.


<hjärta3

EN VECKA!!!

Sjung20om20studenten202.jpg picture by BatmanFFS

Jag dör, idag är det ju bara sju dagar. Jag var och kollade på bh:ar idag, först hittade jag en men det kändes lite sjukt att spendera 649kr på en bh. Men efter mer letande hittade jag en bh för 199, jätte enkel, jätte snygg. Snart är det studenten, jag kan inte fatta det själv, fick reda på att jag har g i historia och mvg i projektarbetet, jag hatar iof fortfarande min historia lärare vilket jag tror att hela vår klass gör men men.. Måste hitta ett par skor, mycket kvar, har antagligen hittat det perfekta halsbandet, litet, gulligt och enkelt, det är jätte fint. Nä nu ska jag fortsätta med min budgetplan som nästan ser helt perkfekt ut haha, men snart är det studenten.

<hjärta3

090602 - Paris Hilton & Zui Suicide


Sitter och kollar på Paris new BFF och vem är med om inte Zui Suicide! Hon är sjukt snygg, jag älskar henne, men det vart en liten shock. Hon är ändå helt underbar och jag förstår inte hur man inte kan älska henne, jag menar hon är en dal av the trashy life. Nu ska jag väl kolla på nått annat, men jag älskar Zui Suicide vad som är händer.

<hjärta3

The Hills säsongsfinal


Snart ligger säsongsfinalen på säsong 5 av The Hills uppe på mtvs hemsida. Längtar, äntligan ska man få se bröloppet. Såg precis förra avsnittet, har varit lite upptagen under förra veckan, men nu har jag sett det. Ska leta skor under veckan, men inte bara skor, ska leta efter en klänning till skivan också. Btw, Heidis klänning är så sjukt vacker.

<hjärta3

okej då, jag längtar ju lite.


Ja, jag erkänner, jag älskar Twilight böckerna. Det är typ dom, Harry Potter och några andra som jag älskar helt galet mycket. Men Twilight är något extra speciellt, visst jag var inte helt fångad av första filmen. Men nu har jag ändå sett den massor av gånger och jag måste säga att jag är lite förtrollad av den ändå och nej, det är inte för att jag gillar Robert Pattinson, för att han om någon är överskattad. Men nu är det ändå så att jag verklgen längtar till den nya filmen kommer, jag kan knapt vänta, jag tror verkligen att New Moon kommer bli så mycket bättre. Någon dom håller med? Jag längtar alla fall jätte mycket.

<hjärta3

090601 - Fan va sur jag blir.

Jag är så jävla trött, idag har betygen satts, men tydligen har inte alla betyg satts eftersom våran idiotiska historialärare (Karl) bestämde sig för att sätta ett prov, arg? Skoja inte. Jag blev så jävla sur, jag har verkligen ansträngt mig för att bli klar, ansträngt mig för att klara av historian och nu samma dag som betygen skulle in så vet inte jag om jag kommer att få g, känns inte så bra. Men men, andra ämnen är ju bättre, idag hade vi t.ex. vattenkrig, tänkte inte delta först men de blev så ändå. Jag är så sjukt sur, irriterad och ja, jag vet inte hur jag kan beskriva den känslan som finns inom mig pga min lärare. Jag undrar om man verkligen kan göra så här, kan man lägga ett prov efter att betygen är satta? Får man det? Jag vet inte, men de kanske är någon där ute som vet och kan svara på frågan för man börjar ju undra.

<hjärta3

RSS 2.0