Mona Johannesson: Elle Sweden, August 2010


100731 - Maybe I'm amazed


Maybe I'm amazed at the way you love me all the time
Maybe I'm afraid of the way I love you
Maybe I'm amazed at the way you pulled me out of time
And hung me on a line, maybe I'm amazed at the way I really need you

Maybe I'm a girl and maybe I'm a lonely girl
Who's in the middle of something, that she doesn't really understand
Maybe I'm a girl and maybe you're the only man
Who could ever help me, baby won't you help me understand

100730 - Shia, Eagle eye

Nu är jag klar med min uppsats, jag har gjort de som jag ska. Denna dag känns mer som en hej jag vill bara sovabortheladagenochintebrymiglängre-dag ja det är precis så jag känner. Så nu tänker jag strunta i allt, dränka mig i cola light, cracker jacks och m&ms.


Vem kunde ha trott att man kunde göra exakt samma sak i sverige som i new york? Bara i ett rum med fyra sängar istället för en, ingen tv och ett nät som krånglar precis som kom hem gjorde! Det ända som saknas är ju nästan bara lösgodiset och en Jennifer att putta på lite då och då. Ah, sen alla andra vänner som faktiskt gör att Sverige i var så dumt att leva i, gosh I miss you guys. Men jag har ju vänner här med, and who knew I would ever be good at math?!

100729 - 17 Again


Sitter och kollar på den underbara filmen 17 Again, har lite små saker som jag måste fixa med skolan. Ugh.. Är så trött på att inte vissa saker fungerar som de ska! Men men, lite ögongodis med Zac Efron slår aldrig fel, sen måste jag ta tag i lite andra saker innan denna långhelg äntligen kan börja.

100728 - Rosie Huntington-Whiteley


Guess we know how Rosie scored Megan Fox’s Transformers role if her most recent Victoria’s Secret spread is any indication!

We bet Carey Mulligan will be less than pleased to see these provocative new photos of boyfriend Shia Labeouf’s new leading lady, Rosie Huntington-Whiteley! Not only is the 23-year-old British beauty sexy as heck in her most recent campaign for Victoria’s Secret, but she and Shia already share some serious behind-the-scenes chemistry on the set of their new film, Transformers 3. Not to fear, though – Rosie is currently dating English action star Jason Statham, who gets to see the starlet in all of her half-naked glory any time he wants!

- Laura Schreffler, HollywoodLife

Men om man är Shia, så skulle man ju lätt välja Rosie Huntington-Whiteley, eller? Kanske bara är jag, eftersom jag verkligen inte gillar Carey och tycker att hon är helt fel för Shia. Jag har, som alla fall ni som läser min blogg/känner mig, alltid haft en mega, super, jätte kändiscrush på Shia! Men om han är lycklig är det ju de ända som räknas, men varför just henne? Ugh.. Nä, Rosie skulle vara så mycket bättre även om har sin Mr. Stathanm, en människa som kan få vem som helst och hon väljer honom. Men men, jag ska inte klaga, jag påstår inte att jag ser perfekt ut och jag vet att om jag skulle hämna i "the spotlight" så skulle alla fall 50% av alla hata mig. Men der är ju deras problem, I like me, and that's the only thing that matters.


100727 - We are the goon squad


Sorry, I cannot hear you, I’m kinda busyJust a second, it’s my favorite song they’re gonna play
And I cannot text you with a drink in my hand, eh
You shoulda made some plans with me, you knew that I was free.
And now you won’t stop calling me; I’m kinda busy.

Stop callin’, stop callin’, I don’t wanna think anymore!
I left my hand and my heart on the dance floor.

100725 - Sweet Valley, Sweet Valley High


Sitter och kollar på serien Sweet Valley High, kommer ihåg när jag satt och kollade på det och va typ 10? Haha, helt underbart! Men idag ska jag inte spendera hela dagen framför datorn, måste självklart plugga lite. Har massa att skriva, plus att jag har test imorgon, hoppas på att det går bra! Ska väl kanske börja plugga nu? Men efter lite extra sweet valley, haha, jag kan inte hjälpa det. Älskar verkligen denna serie!


100724 - Do you love me


Truth be told, simple and bold, I think you're special
We can roll like a team, you know what I mean
See, I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down
cause I do love you, this I know, this I kno -oh -ooow!

Money makes the world go 'round, people will be people always
Baby, what goes up comes down, this I know, so here I go
Do you love me, love me
Do you love me, love me
Do you love me, baby..

100723 - Paul Wesley


Ja, idag fyller denna snygging 28 år och eftersom att jag inte direkt har någonting annat att göra idag så tänkte jag att de kunde va kul att påpeka. Han är sjukt snygg, jag är såå kär i honom, vilket jag har varit sen den första gången jag såg honom i OC.

100719


Tonight you're mine completely, you give your love so sweetly
Tonight the light of love is in your eyes, will you love me tomorrow?
Is this a lasting treasure, or just a moment's pleasure?
Can I believe the magic of your sighs? Will you still love me tomorrow?

Tonight with words unspoken, and you say that I'm the only one, the only one, yeah
But will my heart be broken, when the night meets the morning star?
I'd like to know that your love, is love I can be sure of
So tell me now, cause I won't ask again, will you still love me tomorrow?
Will you still love me tomorrow? Yeah


Bruno Mars, love!


100718 - äkta kärlek


Är helt seriöst löjligt kär i både Travis McCoy & Bruno Mars, fattar inte hur någon inte kan vara de? Har ni sett hur snygga dessa två män är? Sen att jag sitter och lyssnar på Billionaire på repeat i ex-antal timmar har inte så mycket med deras snygghet att göra. Men den skadar ju inte. Men som sagt totallt head over heels i båda två, love them.

nananananananana batman


This is it, helt ny. Som sagt gjorde lite små ont speciellt när han gjorde de över ryggraden. Men jag hade en as bra tattuerare, Pete som var mega snäll och mega snygg. Det känns lite konstig när jag ser den, men de är sjukt härligt att äntligen ha det gjort!

100717 - Batman tattoo

Min första tattuering, jag har äntligen gjort den. Nu när jag är i nyc så måste man väl pröva på lite nytt, eller? Tattueringen är i denna storlek, har inga bilder på den än, men de kommer de med. Nu är det mest blod och ehm, blod hahaha. Det gjorde inte lika ont som jag trodde, men jag tänker inte ljuga, det gjorde ont. Life here is awesome, lyssnar på Alicia Keys - Empire state of mind (part II) it's awesome. Känner att detta är en så sjukt lyckad dag för mig! Love it here.

The pen's in my hand, ending unplanned

Staring at the blank page before you, open up the dirty window
Let the sun illuminate the words, that you could not find
Reaching for something in the distance, so close you can almost taste it
Release your inhibitions

Feel the rain on your skin, no one else can feel it for you
Only you can let it in, no one else, no one else
Can speak the words on your lips, drench yourself in words unspoken
Live your life with arms wide open, today is where your book begins
The rest is still unwritten, yeah


100714

I like watchin' the puddles gather rain, and all I can do is just pour some tea for two and speak my point of view... Sitter i mitt rum, sitter och lyssnar på Blind Melon - No rain. Lite små trött och seg, snart är det bara att bege sig mot skolan, alla uppgifter är klara, hoppas att jag inte hade någonting som jag har glömt. Det skulle ju va lite små typiskt, men ändå inte. Andra veckan i skolan har gått förbi ganska snabbt, imorgon har jag bara matte för min andra lärare skulle bort. Ja, livet leker på ganska bra här måste jag ju medge. Nu är det väl bara att börja gå iväg mot skolan, hoppas att regnet inte öser ner som det gjorde igår och hoppas på en riktig toppen dag.


100712 - Karl Lagerfeld

Doing my assignment on Karl Lagerfeld, not only for Chanel but as a person. He's soo awesome. I love him, he's an awesome designer, he seems like an awesome person. Tomorrow I'm gonna go to de library to check out some books and write some more about this wonderful man!


Now, it's almost time to sleep. I love Lagerfeld, if I would ever get the chance to meet him I'm gonna die of happiness, he's such an inspiration to me.

100710

That would be the best therapy for me. Haha, kom hem klockan 7 imorse, sovit så gott som hela dagen. Orkar inte dra hela historien men den slutade alla fall med en tunnelbanetur klockan 6.30 på morgonen och så va man väl hemma klockan 7.05. Hahaha, crazy shit, but crazy is good. Fortfarande galet trött, eller så är de bara för att jag inte har gjort någonting annat än att sova idag som jag känner att fan va skönt livet vore om man bara kunde sova. Jag saknar mina vänner väldigt mycket, men jag lär känna nytt folk här, helt underbart. Vet inte ens hur jag ska beskriva känslan att vara här, det känns bara så sjukt overkligt. För lite mer än ett halvår sen var detta bara en dröm, nu är drömmen verklighet. Vem fan kunde ha trott de? Men men, ska väl försöka hitta på nått, kanske, om jag pallar.


100708

Sitter i skolan sa jag tanker ta de pa eng. I"m in class and it's wierd and fun!

100707

Första dagen själv avklarad. Mina lektioner har varit riktigt bra, hade mina två första lektioner idag, business & fashion. Jag känner verkligen att fashion klassen är helt och hållet jag, vill verkligen fortsätta i den riktningen. Men livet leker på, mamma lämnade imorse, vi sa hejdå igår för hon kommer ju tillbaka om några dagar. Men nu är två av tre roomies på plats. Bruden som bodde här innan mig hade varit borta, men nu är hon tillbaka och hon är jätte trevlig. Men time to get some sleep. Waking up at 7.45am imorgon, så det är bara lägga huvet på kudden och somna, life is awesome in new york.

100706 - I'm officially a college student

Ja, då har jag varit på min första dag, orientation day. Gick väldigt tidigt, hittade inte riktigt i början. Frågade en av alla människor som sprang förbi, fick den hjälp jag behövde och så var jag där. När jag kom ner severades kaffe och frukost, ganska okej kaffe för att vara usa (annars är det typ bara "brown water") men men.. Träffade lite härligt folk, en som jag spenderade dagen med och två svenskar, och min nya roomie som också går på berkeley. Jag älskar denna stad, det är helt fab att vara här, önskar iof att alla mina vänner va med mig, men man får ju träffa lite nytt folk och det är alltid trevligt.

Ganska mycket som händer nu om ni undrar varför jag är så dålig på att uppdatera. Jag har haft fullt upp med att göra massa asroliga saker. Så som en tour av nbc studios, jag kan inte ens fatta de själv, jag har varit inne i SNL (saturday night live) studion, någonting som jag verkligen har velat se hela mitt liv typ. Massa andra awesome things, omg, det var bland de bästa ever. Har självklart shoppat lite också, typ vs & sephora, etc. Imorgon börjar min försa lektion, ska bli kul att se vad som händer och sker, lite andra saker som jag måste fixa på morgonen. Så det blir till att gå upp tidigt imorgon också. Men jag klarade de idag och om jag gör de ofta så är det inga problem. Men nu ska jag vara tråkig och kolla på serier, sen ska jag iväg och möta min kära mor för lite vs shopping, I can't get enough!


100704 - Happy 4th


100702

Okej, jag är väl kanske inte bäst på att uppdaterna nu när jag är i new york och det lär väl kanske inte bli så mycket bättre när jag pluggar heller haha. Hela dagen har spenderats i West Village (området där jag faktiskt bor), resten av dagen spenderades i Soho och vi avslutade dagen i Washington Square Park. Dagen vad helt underbar, mami är lika söt som alltid och idag köpte hon (pga mig) sitt första märkes plagg. En jätte fin klänning, classic, simple, Michael Kors! Ja, livet är riktigt bra, spenderade kvällen med några andra som bor här så jag totalmissade filmen som visades i slällis, men men.. får väl se nästa och bekanta mig lite.


Men men, nu ska jag kolla klart på true blood och sen är det äntligen dags att sova. Lite små trött och seg efter allt gående, vilket också kommer bli mycket lättare med tiden. Kommer ju börja gå vart jag än ska, något jag inte hade förväntat mig i första hand.

100701 - New York, new home!

Okej, nu har jag ältligen flyttat in i mitt rum. Än så länge så har inte min roomie kommit, vet inte ens om jah har en eller fler.. suck.. Jag är lite små trött och seg, har köpt en sladd till min dator, så nu kan jag sitta vid min egna dator hela tiden om jag känner för de. Life is good, känner iof ingen här ännu och jag skickade iväg mamma, så nu känns det ganska tomt. Lite konstigt att sitta här, jag kan inte ens fatta att jag är i New York ännu mindre än att jag har eget boende och snart så börjar jag skolan, it's crazy!

RSS 2.0