Miley Cyrus - the climb


Sitter och lyssnar på denna låt, har lyssnat på den ex-antal gånger nu. Min mamma lyssnade på denna och hon älskar den hehe, sweet. Sitter och segar med datorn på, orkar inte sätta på tv:n och kolla på mina älskade dvd filmer så jag sitter och kollar på serier istället hehe, det vill säga Even Stevens. Det är ju som sagt underbara the Shia day.

You got it dude

100131 - Shia LaBeouf


Ikväll ska jag kolla på underbara Shia hela natten, yes, yes, yes. Ska/eller försöka kolla på att filmer som jag har, så som Transfromers ett & två, Disturbia, Eagle Eye och listan fortsätter. Jag älskar Shia, there's just something about him, jag vet inte riktigt hur man ska beskriva de. He's just Shia.

You got it dude 


100130 - Avatar - the last airbender


Älskar denna serie, jag kommer ihåg första gången jag såg den. Det var en tidigt morgon närmare bestämmt kl.09.15 haha och jag kollade på nickelodeon. Nu sitter jag och kollar på denna serie igen och dricker mitt morgonkaffe och känner mig bra hehe.

You got it dude


I'm a shoe fanatic...

...I just gotta have it. Ja, även om jag är sjuk och seg så pkte jag och pappa iväg och handlade en liten snabbis. Självklart har jag suttit och längtat efter ett par kilklackar ett bra tag nu (vilket alla som känner mig vet). Jag hade spant in ett par från DinSko, men var int ehelt säker och nu idag så hittade jag ett par som bara skrek köp mig och jag höll mig inom min budjet!


Det var självklart dessa underbara skor, snygga som bara den, sitter hur snyggt som helst. Jag är helt förälskad, så vart kan man köpa dessa snyggingar? Tro det eller ej, men på skopunkten av alla ställen. Jag förvånar nästan mig själv, men till pristet 349kr kan man inte säga nej. I love them! Jag älskar iof alltid skor, men jag är så glad att jag äntligen har ett par kilklackar, jag har ju letat så sjukt länge.

You got it dude

Nya säsongen av skins

Igår/inatt visades första avsnittet av säsong 4 av skins, ett sjukt bra avsnitt. Det handlade om Thomas, blev lite förvirrad när det började, som vanligt, massor som hände. Alla va lite små deppiga, Thomas var allmänt wierd, Panda är förkrossad och allt är lite crazy.


Så var den nya säsongen bra? Ja och nej, hade önskat att man fick se mer. Men självklart JA! Längtar verkligen efter nästa avsnitt så man får se mer the crew. Men nu är det tvd som gäller. Har blivit mindre frisk också, suck. Det suger verkligen att vara sjuk, speciellt när man inte blir frisk.

You got it dude

100129 - Skins, soon


Aaaah, vill inte vänta längre, vill bara se de nya avsnittet, man har ju vänat så otorligt länge. Så snart hoppas vi att man kan se de nya avsnittet på en av mina kära online streaming program hehe. Men nu ska jag, som vanligt, återgå till Bones och härliga mord hahahaha. Låter inte lika bra när man skriver de.

You got it dude

Från hunk till sunk..


Sad but true, denna snygging ni ser not so hot anymore. Så sjukt varför kan inte folk fatta att en stor del av snygghet faktiskt sitter i håret. Detta är ett bevis på att alla inte kan snagga håret. Visst finns det människor som passar i snaggat hår, men alla kan inte göra de och Alex Pettyfer är en av dom som inte riktigt klarar av den stilen. Han var ju så otroligt snygg med sitt hår, men tyvärr inte lika snygg längre.


Kolla på honom, han har inte samma charm längre. Det är inte som att se tex. Chad Michael Murray som let's face it, kan se ut exakt hur som helst. Så varför inser inte Alex detta? Han var ju så otroligt snygg, det vart verkligen en otrolig chock att se detta, men kolla på hur han ser ut!

You got it dude

100128 - ?!!

What the fudge? Vad har hänt med blogg.se? Varför ser bloggen helt funky ut när man loggar in? Jaja, inte deppa för att designen var 100 gånger bättre förut, men tänk positivt, det är ju alla fall lite färger. Men men, nog om det idag släpps äntligen den nya säsongen av Skins på E4. Vilket jag ha sett fram emot jag vet inte hur länge *happy*. Vet inte riktigt vad dagen har att erbjuda, mitt huvud är ju lite öhm.. dött? och jag är fortfarande inte frisk. Men men.. Nått ska man väl kunna göra ändå, jag är ju mer frisk än jag har varit på ett tag. Nu längtar jag bara på att den nya säsongen ska komma, har kollat på båda trailerna så många gånger att min hjärna exploderar i nyfikenhet!


Så länge som jag har väntat fattar inte hur man inte skulle kunna längta. Men det känns som om denna säsongen kommer bli så mycket bättre än förra. Men man vet ju aldrig! Jag är alla fall sjukt taggad för finns de en serie som aldrig sviker än så är de Skins, helt underbart!

You got it dude

All my bags are packed...

...I'm ready to go, I'm standin' here outside your door. Jag är seg, kollar fortfarande på Bones, så otroligt bra serie. Jag har lust att shoppa, fortfarande otroligt sugen på naturgodis. Men jag vill shoppa, ett problem, jag försöker att sprara alla mina pengar för att jag ska kunna shoppa när jag är i NY. Eller bara ha lite extra cash när jag är där. Suck.. Önskar att jag va frisk, då hade jag spenderat denna tid med Jennifer, men nej, jag ska gå och bli sjuk för det är ju så jävla roligt. Nä, jag ska inte klaga, det löser inga problem. Ska fortsätta kolla på Bones och längta efter naturgodis.

You got it dude

100127


Mitt nät har varit borta så gott som hela dagen, inte så kul. Men jag har ju alla fall suttit och kollat på Bones hela dagen, har kollat på nästan hela säsong 4 och snart finns de inga säsonger kvar att se *sadface*. Jag är megasugen på naturgodis, skulle va så gott, men jag får försöka hålla mig. Jag kan ju köpa de imorgon, torsdagsmys? Är fortfarande sjuk, men på bättringsväg, vilket är sjukt skönt. Jag ska återgå till Mr. Booth och Mr. Sweets. Hm... Kanske ska kolla på lite freaks and geeks inatt, John Francis Daley är ju så sjukt söt!

You got it dude

Won't you be nice...

...Bring some ice for my head? Ont i huvet, så att det skriker om de. Sjuk, jobbigt som fan. Jag vill inte va sjuk, jag vill inte ligga hemma och inte göra nånting, jag vill va frisk, jag vill jobba. Suck.. Sitter och spenderar min sjuk tid med att kolla på Bones, underbart.


Nu ska jag hoppa lite till att kolla på det nya Oth avsnittet, som jag har längtat sen förra veckan. Ända som verkligen saknas i oth är underbart snygga och härliga Chad Michael Murray (Luke). Men man kan ju inte få allting, eller? Och Shantel VanSanten är ju ändå med i oth, så snygg. Jag har verkligen sett fram emot detta avsnitt, så nu blir det att krypa ner i täcket och se vad som händer, sen är det tillbaka till Bones och en spännande fortsättning där.

You got it dude

100126

There comes a time when every life goes off course. In this desperate moment you must choose your direction. Will you fight to stay on the path while others tell you who you are? Or will you label yourself? Will you be honored by your choice? Or will you embrace your new path? Each morning you choose to move forward or to simply give up.

- Lucas, One tree hill


Papa don't preach, I'm in trouble deep...

...Papa don't preach, I've been losing sleep. Fick denna låt på hjärnan när jag sitter och pratar med min underbara vän Anna. Vill att morgondagen ska komma, vill se alla serier. Ja, jag är en serienörd, vill verkliegn flytta till NY nu. Ååååh ska skicka iväg ännu mer saker imorgon, jag orkar inte göra så mycket för tillfället har feber vilket suger, men vad ska man göra? Sitter och patar om massa härliga minnen med Anna.


Saknar att sitta och kolla på full house, vräka i oss godis och må löjligt bra. Saknar verkligen att sitta och chilla i lägenheten och typ inte göra nångonting. Hahaha, men i maj ska jag och Anna ha så sjukt kul. It's gonna be freakin' awesome. Ja, jag sitter och ramblar, samtidigt som jag och Anna planerar kvällar med Sangria, Varm & Kall och andra härligheter. Sitter och pratar om MK, hår och hårfärg...

You got it dude

I lean into the whisper...

...But I don't hear a thing. Såg precis de nya avsnittet av tvd, helt underbart. Lite små crazy, så sjukt spännande vill bara att nya avsnittet ska komma. Fast för tillfället har jag ont i huvet, trött och lite små död. Inte som i natt med frossa som kombineras med oöverkomlig värme. Jobbigt, indeed. Idag är de mammas födelsedag, vi skulle på bio men ingen av oss orkar så vi tar de på onsdag istället.


Någontign jag har tänkt på nu när jag sitter och kollar på Bones så mycket som jag gör, inte bara de hur konstigt fascinerande allt är. Men hur charmigt de är med översmarta människor. Både Michaela Conlin & Tamara Taylor som spelar Angela Montenegro & Dr. Camille Saroyan är otroligt snygga, och både T.J. Thyne & Eric Millegan (Dr. Jack Hodgins & Zack Addy) är väldigt charmiga. Längtar tills jag kommer till season 3 så att John Francis Daley (Dr. Lance Sweets, även med i Freaks & Geeks) är med i serien, han är sjukt söt! Jag menar visst ingen är ju lika snygg som David Boreanaz och ingen är lite udda som Emily Deschanel, eller alla fall inte som Bones hahaha.. Men jag är helt förälskade i denna serie, jag ber verkligen om ursäkt för alla som tycker att de är tråkigt att läsa om serien, men de är inte så mycket annat jag gör för tillfället hehe. Men nu ska jag fortsätta att kolla på denna underbara serie!

You got it dude


100125 - the vampire diaries


Ja! Jag känner mig lite efter, ett nytt avsnitt har kommit ut, kunde inte vara så mycket gladare för tillfället. It's awesome, Paul Wesley är så snygg, helt otroligt kär i den mannen. Ska kolla på det precis efter jag har kollat klart på ett avsnitt av Bones, som btw är helt otroligt sjukt.

You got it dude

Is only the view of the world...

...from your flying machine. Snart är det den 25 jan, vilket betyder att min kära mor fyller år. Hon har redan fått en present, inte från mig dock. Den ska hon få 00.00 om hon fortfarande är vaken. Min mamma är en av de mest underbara människorna i hela världen och det finns ingen som henne. Hon är alltid där, hon är finns alltid vid min sida även om hon är på andra sidan jorden. Jag älskar min mamma mer och mer för varje dag som går.


Nu sitter jag och kollar på Bones, samtidigt som jag väntar på att tiden ska gå. David är så sjukt snygg, helt otroligt snygg. Saknar Buffy and the vampire slayer, jag menar David Boreanaz som Angel, hur snygg som helst. Finns det någon som inte skulle hålla med? Hahaha, han är snygg i Bones med jag menar de är ju fortfarande David och jag älskar Bones.

You got it dude

100124 - We Belong


Förklaringar och annat är onödigt, helt onödigt..
You got it dude

100123 - Grey's Anatomy


Sitter och kollar på grey's, Justin Chambers är så snygg. Trött som fan somnde till grey's igår också när jag och Jennifer skulle kolla, var så sjukt löjligt trött. Sen upp tidigt idag för att åka hem, för att sen kunna åka iväg och jobba och sen iväg på 40 års fest. Kommer bli en sjukt roligt dag/kväll. Nu ska jag kolla klart på de nya avsnittet av grey's sen ska jag fixa mig, välja ut kläder och sen är det iväg.

You got it dude

100122 - Godmorgon.

Jag har varit uppe ett tag, men jag känner mig lika trött för de hehe. Ska köpa min mika biljett idag, sen ska jag iväg till Molander. Ikväll blir det utgång, säga hejdå till Maija som flyttar, har iof inte råd att dricka men man kan ju ha kul ändå och jag har kanske (förhoppningsvis) råd med en öl eller två hehe. Men men, ska väl bege mig mot globen snart, ska in och växla lite pengar också, mycket som ska göras. Men nu ska jag fixa de sista och sen ska jag ge mig av.

You got it dude

Everybody's gonna love today...

...Gonna love today, gonna love today. Sitter med ett leende på läpparna, imorgon ska jag in till globen och köpa biljett till mika. Min kompis Hanna och hennes vän Naomi kommer hit och ska gå, så jag ska haka på. Ska bli sjukt kul, Mika i mars, vem skulle tacka nej? Speciellt när mammsen är gullig och söt som bjuder.


Sjukt taggar, sitter och fixar så mika är med i spellistan. Sen blir de mika som spelas i natt när jag ligger och sover. Härligt, härligt! Jag taggar som bara den, så sjukt pepp. Missade tyvärr förra konserten så nu blir denna säkert mycket bättre hehe, man kan ju hoppas alla fall. Måste lyssna på den nya skivan lite mer också hehe..

You got it dude

Everly - Flying Machine


Sjukt bra låt, Bethany Joy Galeotti sjöng denna i början av senaste oth avsnittet. För tillfället min absoluta favorit låt, den är helt underbar. Varför skulle någon inte älska denna låt?

You got it dude

100121 - Äntligen!

Ja, det finns mer än bara en bra sak med denna dag, min dator är tillbaka och jag har äntligen, då menar jag verkligen äntligen hittat förra veckans avsnitt av tslotat (S02E14). Så sjukt bra, sitter och kollar på de nu, sen ska jag se ep.15 och sen är det dags att sova. Det är bra att de finns online sidor för oss som inte bor i usa (än).

You got it dude

Detta gör mig arg.

Om ni inte har sett detta så kan de ju va lite jobbiga nyheter. Jag såg gruppen när den fanns, jag var inte en av de som var med i gruppen heller, men de finns många och då menar jag många av mina vänner som var med. Varför gör man ens någonting sådant, utnytjar en situation på ett sådant sett? Varför? Uppmärksamhet, sjukt är det alla fall. Det är verkligen någonting som gör mig arg så är det folk som gör på detta sett, dom är sjuka idioter!

You got it dude

100120 - Ross: Joey, omnipotent

Hahaha, satt och kollade på Friends större delen av natten. Träffade Jennifer vid typ halv ett tiden, gick till molander och hälsade på. Ny söt liten valp vid namn Bästis. Kompis som hoppar på än precis som vanligt, Mari har massor och göra och när vi tänkte gå så kom Elsa. Vilket självklart gjorde att vi stannade. Ska tillbaka på fredag och hjälpa till lite. Trött som bara den, min dator är klar, så den ska hämtas imorgon och så ska jag även hämta min väst som finns att hämtas nu. Ja life is good right now, inte bara för mig, utan för mami med, love.

You got it dude

One Tree Hill 7x13


Så löjligt bra avsnitt, så sjukt glad. One tree hills is back from the dead, seriöst när jag trodde att dom höll på att förlra allt, så kommer dom tillbaka och gör ett sånt här avsnitt, vad ska jag säga? Helt underbart, hur man inte kan älska de, ja det är frågan...

You got it dude

Jared Leto


Så jävla snygg, skulle verkligen inte banga, speciellt inte när han såg ut så. Visst han har haft sina fulstunder (precis som alla andra) men nu är han snygg igen. Förhppningsvis så har jag pengar så jag kan se dom i mars, så underbart sexiga Jared kan se mig hahaha, eller nånting annat som är ty lika gay :P

You got it dude


Och jag undrar vad som händer...

Har ni någonsin haft känslan, vad fan ska jag göra nu? Jag sitter och har den känslan typ nu.. Jag medger att jag inte har gjort så mycket sen jag kom hem från Örebro, men jag menar de va i Augusti, what's up with that? Okej, jag hade min lilla jag ska börja plugga igen (vilket jag ska) men de är inte förens i juli, vad ska jag göra mellan de liksom? Men jag måste köra en crazy all in jobbsökning, vill ju ha lite cash innan man åker eller hur, hehehe... Önskar att jobb växte på träd, det skulle vara så mycket lättare, man skulle kunna välja de som passar en och skita i alla andra. Varför kan de inte bara vara så lätt för? Måste verkligen hitta ett jobb, nu! Jag blir ju galen, jag gör typ ingenting hemma, jag känner mig lite halft död och visst jag jobbar med pappa varje tisdag och lördag, men jag vill ha ett hel- alla fall deltids jobb. Varför ska de va så löjligt svårt? Gah!

You got it dude

Another sleepless night


Jag ligger vaken, kollar på Bones. Trött som bara den, kan inte riktigt fatta varför jag inte kan somna, känns som om jag aldrig kan somna när jag vill att jag ska sova. Men vad ska jag göra? Får väl fortsätta glo på Bones tills min hjärna fattar att jag kanske måste sova för att orka med morgondagen? David Boreanaz är en av de absolut sexigaste människorna någonsin, han är inte bara snygg som Angel, nope, han är lika snygg som Booth eller vilken annan roll han skulle vilja ha, kolla på honom! Så otroligt snygg, man kan nästan inte tro på det.

You got it dude

100119 - Grey's Anatomy 6x11


Seriöst, hur mycket kan hända? Okej, jag har alltid varit ett grey's fan, men nu börjar avsnitten bara bli sergare och segare. Eftersom jag inte vill spoila för mycket så blir de ju lite jobbigt. Men vissa gör slut, vissa finner varandra, vissa vägrar komma tillbaka och alla har problem. Seriöst? Man blir bara trött av att höra de, jag älskar fortfarande grey's och de finns ju alla fall ett par som är normalt ja, the lesbos, underbara härliga Callie & Arizona! Det är de bästa paret för tillfället, love them. (Shower scene) Hahahahahahaha, kul..

You got it dude

Passing through unconscious states...

...When I awoke I was on the highway. Kollar på oc, Death cab spelas (inte helt ovanligt för oc), känner mig ganska slut efter en dag i tvättstugan, ögonen är tunga och öhm? ja.. Får väl se vad som händer, kanske ska spela lite kort med mamma och vinna (som vanligt), kanske ta lite te och bara ta de lungt.

You got it dude 


shakes are boring..

Ja, första dagen tillbaka på shakes. Jag är sjuk tråkigt att gå på shakes, ska ner till tvättstugan igen snart. Är lite små trött och seg. Men shakesen är sjukt tråkiga men jag ska få de att funka, så länge jag får lite cola light/zero eller pepsi max i mig så blir det bra. Back to the tvättstuga hehe.

You got it dude

100118 - I'm sh sh shakin...

...sh shakin now. Idag är en ny dag, it's gonna be awesome. Okej visst jag har tvättstuga (ugh) men jag ska börja med mina shakes igen. Det funkade ju förra gången, så om jag håller på lite längre, kanske reslutatet blir bättre, eller? Haha. Får väl se, men nu är det alla fall nya tag som gäller.


Men nu ska jag fortsätta kolla på oc, vänta på att Seth och Summer ska bli tillsammans igen, vilket är i typ nästa avsnitt, vem älskar inte spiderman-kyssen? Jag menar kom igen, hur underbart är inte de avsnittet? Och vilket avsnitt kommer efter? The Mall episode, that's what I like. Jag kommer antagligen inte kolla på the golden globe, öhm, vem gör de när man har oc? Hahaha, man får ju ändå veta vem som vinner efteråt och om de är någonting som är jätte viktigt så kan man alltid hitta de på youtube eller liknande, eller? Haha...

You got it dude


Väntar på favorit avsnittet


Sitter och kollar på säsong två av oc (fortfarande), men de avsnittet jag verkligen vill se är "The Mall" episode. Mitt absolut favorit avsnitt, helt underbart. Summer är snygg, jag menar, jag älskar Rachel Bilson. She's hot, hot, hot. Love her, men inte som Alex, hon är typ min största crush, ever. Jag menar Marissa är ju självklart också snygg (speciellt i säsong tre) men inget slår Olivia. Okej nu har jag skrivit massa avsnitt om Olivia, jag ska försöka att inte skriva varje gång jag ser henne hehe.

You got it dude

Tell me that you love me more

Seg, segare, segast.. Det är denna dag, min hjärna vill inte riktigt gå igång, ligger i sängen och kollar på Kyle xy och försöker se levande ut. Mer än halva dagen har gått, jag har inte sovit så mycket och jag vill verkligen inte att morgondagen ska komma. För morgondagen kommer med tvättstuga, det absolut tråkigaste i hela världen. Men men, får väl gå tillbaka till att kolla på alla snygga människor i Kyle och inte tänka på det som väntar inför morgondagen.

You got it dude

100117 - Godmorgon?!


Ja, kom hem för ca. en halvtimme sen. Trött? nej inte ens i närheten. Sitter och kollar på kyle xy, så sjukt kul. Matt Dallas som spelar full, så överdrivet roligt. Hade en rolig kväll, lite seg i slutet hehe. Ska väl försöka sova lite också, problemet är ju bara att jag inte är trött, jobbigt... Fortfarande lite små kär i Chris Oliviero (Declan) och även Jean-Luc (Josh).

You got it dude

100116 - Olivia och senare utgång


Olivia Wilde är så den snyggaste bruden ever, så jävla sjukt snygg. Sitter och kollar på andra säsongen av oc igen. Det finns iof ganska många som är snygga i oc men Olivia är så sjukt snygg. Det är helt otroligt. Senare ikväll blir de utgång, ska väl börja fixa min snart och ge mig av hem till Jennifer..

You got it dude

Snabba cash


Jag har läst boken och nu har jag sett filmen, var den bra? Nja, sådär. Det fanns så mycket som inte kom fram, helheten var bra och den var antagligen mycket bättre om man inte hade läst boken innan. Det fanns iof väldigt mycket som var riktigt bra, vissa scener var för utdragna och vissa scener kapades för tidigt. Boken är ganska konstig den med, men när man läser boken är man fast, man vill inte sluta läsa. Tyvärr inte samma effekt på filmen, man ville pausa och göra någonting annat en stund och sen komma tillbaka och se klart den. Men om man ska se hel heten så var den ändå ganska bra, den hade med mycket, men kanske inte de man ville ha med. För er som har läst boken ha inte för höga förväntningar, har ni inte läst boken se filmen innan ni läser den. Då kommer filmen bli så mycket bättre. Men om den skulle sättas på en skala från 1-5 så får den en 3:a medel, inte jätte bra, inte jätte dålig. Måste även tillägga att Daniel Espinosa gjorde ett sjukt bra jobb, filmen är ju trots missar extremt bra gjord.

You got it dude

Let me shake up your world...

Ansiktsmask är på, skulle behöva en för håret också, mitt hår skulle behöva en boost. Kyle xy går på dygnet runt känns det som alla fall sen jag lånade pappas dator tidigare idag så jag alla fall hade ljud på datorn. Så från oc till kyle ja, det är vad som har hänt idag.. suck.. Okej jag har väl gjort lite mer, jag har ju fixat med lite nödvändiga saker som jag behövdes. Idag (eller imorgon. hur man nu vill se de) ska jag se Snabba Cash med pappa, ska bli väldigt intressant, boken är ju otroligt sjukt bra. Det är även Aldrig fucka upp. Nu ska jag fortsätta kolla på Kyle, vänta på att min mask ska torka och sen är det väl dags att sova.

You got it dude

100115 - well I like to remember it like that


Jag vill att de nya avsnitten av gossip ska komma ut. Leighton Meester är så sjukt snygg, ja, jag har lite av en girlcrush på henne också. Jag menar kom igen, hur kan man inte? Hot! Men men, för tillfället nöjer jag mig med kyle xy och super snygga Matt, Jean-Luc och Chris.

You got it dude

Jean-Luc Bilodeau


Charmig som bara den. Glor på Kyle xy och öhm, segar som bara den. Blir nog kyle hela natten, imorgon är de snabba cash med pappa som gäller. Nu är jag trött, seg men jag känner mig inte "sov"trött eller vad man nu ska kalla de haha. Kyle och Amanda är så söta tillsammans, det är btw Josh och Andy med, dom är typ the erfect couple, love them!

You got it dude

100114 - Olivia Wilde


Sitter och kollar på den underbara andra säsongen av the oc. Jag har sagt det sjukt många gånger, men Olivia Wilde är verkligen en av de snyggaste tjejerna som någonsin funnits. Hon är charmig, söt, snygg och jag vet inte.. Hon är verkligen otroligt snygg, fattar de inte själv. Det finns iof fler tjejer som jag tycker har de lilla extra när de gäller snygghet, men Olivia har alltid varit så oerhört snygg. Kommer nog alltid att ha en liten crush på henne.

You got it dude

Heath Ledger


The Imaginarium of Dr. Parnassus
var nog ändå en av de bäst filmerna, den hade det lilla extra. Det finns många filmer som är bra, men inte så många som sticker ut. Johnny Depp är ganska känd för att han enbart medverkar i filmer som har någonting extra. Det är hans nitsch, att göra någonting som är udda, speciellt och ändå har en mening. Det var en film som har mening, en betydelse som framgår, men kanske inte så övertydligt. Den är udda, konstig, rolig, sorglig och har det lilla extra som alla filmer behöver. Jag älskade filmen, Heath och alla de andra som medverkade. Det var verkligen till minne av Heath!

You got it dude

The Imaginarium of Dr. Parnassus


Ska se denna film idag. Har verkligen sett fram emot det, kan inte fatta att de är Heath, kan fortfarande inte förstå att han inte lever. Men det är sådant som händer, det är ju inte bara den fantastiska Heath Ledger som är med, Johnny Depp, Jude Law och Colin Farrell är ju bara några som är med. Ser verkligen fram emot de, så jag hoppas att filmen är bra.

You got it dude

100113 - the oc

Jag har kollat på oc hela natten, kunde inte slita mig, var inte trött och nu sitter jag och kollar på sista avsnittet av första säsongen. Snart in på den andra, saknar Leas och mina stunder framför tv kollandes på oc. Har iof bara en säsong kvar att se med henne, hehe... Det är ju bra att man har alla säsonge right? Sitter och kollar upp massa, har så mycket som behöver fixas som man inte riktigt orkar hantera. Jaja.. Nu ska jag fortsätta att kolla på oc och sega.

You got it dude


They seem robotic, electronic, melodic, exotic


Marissa:
I love you.. ehhh.. eh... I didn't..
Ryan: Ehm.. Thank you?
Marissa: You're welcome?!..

Så otroligt underbart roligt, jag dör haha. Seriöst, new years episode (första säsongen) är så underbart bra. Älskar det, hur kan man inte? The GPS lady, Sandy.. Allt, så otroligt kul! Jag älskar verkligen oc, kom på hur mycket jag faktiskt har saknat denna underbara serie.

Sandy: Oh I should really learn to knock.. in case there's a threesome going on in my bedroom

You got it dude


Suck, suck, suck!

Jaha.. Ja, min underbara bärbara är på lagning, caps knappen har ju lossnat, vilket betyder att jag måste sitta vid min stationära som saknar ljud, kul? Nä, inte direkt. Men men.. Vad ska man göra liksom, finns väl inte direkt någonting man kan ändra på, bara hålla tummarna att de inte tar så lång tid. Jag menar de är ju bara en knapp som ska på igen, det kan ju fan inte ta så långt tid? Right? Men man vet ju aldrig med verkstäder...

Nä, nu ska jag öhm.. Kanske kolla på oc? Fan va jobbigt det är när man inte har något ljud på datorn, har aldrig riktigt tänkt på det förens nu. Suck, det är så jävla typiskt. Som sagt det blir nog oc ändå, eller kanske oth? Eller gilmore, nånting blir det alla fall.. Nått som de va ett tag sen man såg liksom.

You got it dude

rolig workout!


Okej jag kan ju knappast vara den ända som tycker att om man nu ska köra workout thing så ska det alla fall vara kul, eller? Jag har precis prövat 20 minutes with Mari Winsor Pilates, efter 11 minuter så gav jag upp. Det var tråkigt och även om jag kände att det faktiskt gav lite så var det så tråkigt. Jag brukar tycka att tex. yoga och sånna saker är kul men nu ska jag försöka mig på nått lite "roligare" kan iof inte säga om de är kul än men det verkar roligt. Jag ska försöka mig på Zumba Fitness, ett dansprogram, jag gillar ju att dansa (även om jag inte är bra på de) och det är ju en bra träning. Två flugor i en smäll, nu får vi väl bara hoppas att det är roligt också.

You got it dude

100112 - Jean-Luc Bilodeau


Så söt att jag tror jag dör, sötaste paret i Kyle xy? Josh & Andy utan tvekan, så otroligt löjligt perfekta paret. Fast ändå inte, så fel och så rätt. Så hemskt, så underbart. Jean-Luc Bilodeau är sjukt söt, liten mini crush på honom, charmig som bara den. Nu ska jag försöka sova... Måste btw, köpa en yogamatta.

You got it dude

Speidi, how to be famous


Denna bok är sjukt bra. Jag kan nästan inte ens fatta att jag säger det själv, den är minst sagt insiktsfull. Jag har inte läst hela, men jag är väldigt glad att jag fick den av min kära mamma i julklapp. Den är annorlunda, den är ärlig. Heidi och Spencer vet alla fall vad de talar om, dom är ju verkligen kända för ingenting. Sweet life? I would say. Ja, det finns så mycket som man kan göra, vill ni ha massvis med tips för att bli kända. Vrida och vända på sanningar, bedra era så kallade vänner och få all media att hatälska er, läs how to be famous. Det finns massvis med info, saker som man kan få hjälp av och saker som man inte ska göra haha. Men jag måste verkligen erkänna att jag är lite chockad, för den är ju ändå sjukt bra haha... Så vart köper man denna braiga bok? Jo här kan ni hitta den och "hjälpa" dom att bli ännu mer kända haha.

You got it dude

100111 - Kyle XY


Det var riktigt länge sen jag började kolla på denna serie, men när den visades på tv så orkade jag inte riktigt kolla, vet inte varför. Men nu sitter jag här, nyvaken och lite små seg och kollar på den underbara serien. Matt Dallas är lika snygg som alltid, Jean-Luc Bilodeau är så söt och Chis Olivero är så sjukt charmig, även om han inte är så klassiskt snygg. Jag har min dag ganska bra planerad, ska försöka lära mig the hoedown dance från Hannah Montana också. Sen måste jag börja ta tag i träningen. Måste verkligen bli frisk snart så jag kan bege mig mot gymet också. Men men allt har sin tid, önskar bara att vissa saker kunde gå lite snabbare.

You got it dude

100110 - snap!


Gårdagen var galet rolig, hade sjukt kul. Nu ska jag sega resten av dagen, vilket jag iof redan har gjort. Drog hem från Jennifer vid typ 6 tiden, trött och seg. Men nu ska jag sitta och göra inget och kolla på kyle xy.

You got it dude

Snap, snap, snap!


Tonight's gonna be the partynight of partynights. Party... wait for it... nights... Hahaha, ska dra till Jennifer snart, ska panta lite flaskor innan och sen ska vi vidare hem till henne. Berättar väl mer om kvällen typ imorgon eller nått, ciao! Ha en kul kväll....

You got it dude

100109 - Party tonight

Igår blev det alla fall utgång, det ska det bli ikväll också. Igår va vi på pilot, det va sweet alla fall vissa delar hehe.. Ikväll blir de snap! Får väl se hur de är där, första gången där så det ska väl bli kul. Känner mig lite trött och seg har precis jobbat, kommit hem och duschat, skööönt. Men ikväll är de sååå party, massvis med folk, ska blir sjukt kul! Men nu ska jag va lite social med Jennifer.

You got it dude


Cougar town


Sitter och kollar på cougar town, riktigt bra. Jag är galet trött, why, don't know. Vet inte om jag ska ut ikväll eller inte, får väl se om jag pallar. Ska jobba imorgon, så får väl se hur det blir ikväll. Min 5km promenad gick riktigt bra, köpte en ny kajal & nagellack.

You got it dude


100108 - Varma kläder.

På med varma kläder för nu ska jag ge mig iväg, japp. Jag ska gå hemifrån till Huddinge ca 5km, nice. Sen får man väl se när jag kommer hem, hehe. Men nu ska jag iväg, man kan ju gå in på h&m och kolla lite sen måste jag ändå kolla på lite små saker i huddinge, så it's a win win. Men nu ska jag röra på mig.

You got it dude

OC, favorit avsnitt


Jag vet inte hur många gånger jag har sett det här avsnittet. Jag kan så gott som alla repliker i avsnittet och har verkligen sett de så otroligt många gånger. Jag älskar de, älskar början, älskar Sandy, Ryan, Seth and all the others. Det är så otroligt underbart bra! Massa minnen, vilket är ert favvo avsnitt? Mitt är detta och självklart, season two - the mall episode, så otroligt bra.

You got it dude

Oc, så underbart!


Zach
:Even when you're not a couple you'll always be a couple. You're Joanie and Chachi, Luke and Leia.
Seth: Um, Luke and Leia were brother and sister.
Zach: Yeah, well, may the force be with you.

Seth: So what's the GP, RA?
Ryan: I have no idea what you just said.
Seth: Game plan, Ryan Atwood.
Ryan: You're just using initials now?
Seth: Yeah, it saves time.
Ryan: Well, not if you have to translate.
Seth: GP.
Ryan: Game plan?
Seth: Good point.

Ryan: Maybe you have the Summer flu and you should take some Annabiotics.

Seth: Ryan, I was Nemo, and I just wanted to go home

Marissa: UH, WHAT'S THAT SETH? DID YOU SAY YOU NEED A RIDE TO THE STAR WARS CONVENTION?
Seth: The Star Wars convention? I'm sorry, her top was off. You couldn't have at least said X-Men for me?!

Seth: Face it, our chemistry is undeniable.
Summer: You know what else is undeniable?
Seth: What?
Summer: The pain this fork is going to cause when I jam it into your eye! ...I suffer from rage blackouts.

Summer: You are so cheesy, Cohen.
Seth: C'mon, I'm sweeping you off your feet.
Summer: Well, the sad part is, you kind of are.

Summer: Why are you doing this.
Seth: Because Summer, I like you, this much. And if you don't feel the same way about me then someone's gonna have to give me a hand down, because it's really high up here and I could fall and that would be embarrassing. More embarrassing.

Summer: You have to find the stud.
Seth: You mean like you did, Summer?
Summer: Just get me the stud finder.
Seth: Oh Summer. I think you are the stud finder.

Men om jag inte ska räkna upp så gott som alla repliker i hela serien tror jag att jag ska sluta, nu. Har ni något favorit citat från denna underbara serie? Mina handlar mest om Seth och Summer märker jag nu, hahaha, men det är ju som är helt fab. älskar verkligen oc och jag älskar the foursome. Seth är söt, Ryan är snygg, Summer är well helt underbar och Marissa, well she's awesome as well. Haha, ja, finns inte så mycket som är fel med denna underbara serie.

You got it dude

Favorit?! Hell yeah...


Skulle inte säga nej till att se ut som denna underbart snygga kvinna, eller vad säger ni? Nej, imorgon blir det ut och gå, gå och fortsätta gå. Hahaha... Okej jag vet att alla snackar om "ååh det är så dåligt att gå på diet", man ska va nöjd med sig själv. Man kan ju va nöjd med sig själv men ändå inte vara helt nöjd med sitt utseende, för det finns fler än jag som skulle välja att ändra på nånting om de fick möjlighten. Jag tycker att de är drygt att tracka på dom som vill gå på diet, det är deras val. Jag vet inte ens varför jag tar upp det, jag tycker bara att vissa saker är lite konstiga, som att det är okej för Anna Book att gå ner i vikt men inte Carolina Gynning, visst jag tycker inte heller att Carolina behövde gå ner i vikt, men det var ju de hon ville. Så varför sak hon inte få göra det utan att media ska hoppa på och kalla henne en dålig förebild. Så länge man är sig själv är det väl bra, så länge man tycker om sig själv och inte förstör för sig eller andra så ska väl alla kunna leva som de vill, eller? Grejen med det hela var att jag tänkte säga att Adriana Lima är sjukt snygg och var nöjd med dig själv, men om du inte är de, gör nått åt saken istället för att klaga...

You got it dude


100107 - Crazy, crazy, crazy...

Japp, dagen har varit crazy för min del. Snubben från nielsen panelen var här, fixade med våra dosor, eller vad man nu ska kalla de. Sen iväg en snabbis till banken, sen handla och hem igen. Gick hem, eftersom jag ska börja bygga upp min kondition, andra dagen i rad som jag är ute och går. Ska verkligen försöka att göra det till en daglig rutin och imorgon ska jag väl försöka ge mig på en längre sträcka. RIngde även till csn för att få all info som jag behövde, jobbigt att fylla i massa papper men nu är det gjort och iväg skickat, så det är bara att vänta på svar. Ska fixa med lite andra förberedelser som ska göras också, men de har ju gått bra än så länge så det är bara hoppas på det bästa, så löser det sig i sklutändan, det brukar ju de.

Men men, nu ska jag ta de lungt och öhm.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men typ kolla på nån serie eller nått. Spg det nya avsnittet av dh igår, sorligt. Men men, så sjukt glad att miobi är tillbaka (lätt en av de bästa serierna) sen glodde jag på Scrubs också, känns wierd att inte J.D. är med längre. Men men, nu ska jag tillbaka till mina miljoner (alla fall känns det som det) serier.

You got it dude

Good day & Full House


Sitter och kollar på den underbara serien Full House, denna dag har varit riktigt bra måste jag ju säga. Jag har varit ute på promenad. Härligt, härligt. Imorgon är de en del saker som ska fixas. Men nu ska jag återgå till att kolla på Full House och njuta av de sista timmarna innan jag ska sova.

You got it dude

Make it or break it


Det är äntligen tillbaka på ABC Family, i förrgår släptes det nya avsnittet! Så sjukt bra serie, fattar inte varför den inte har kommit till Sverige än, så sjukt. Men men, det är ju bra att man kan se de på nätet, that's what we like. Nu ska jag kolla på det nya avsnittet och sega, sen ska jag försöka ge mig in till stan, har lite små saker att fixa.

You got it dude

100106 - Funky...

Sitter i sänger med datorn i knät, känns så overkligt att ingen sitter brevid. Jag har inte sovit själv detta år, det här är första gången som jag kommer sova själv. Haha, lite små funky... Väntar på samtal, sen är det dags för mig att för första gången (detta år) somna helt själv. Ska ändå bli lite små skönt hehe. Kollar på Southland och gör inte så mycket, seg som fan, funderar på vad jag ska ha på mig på lördag.

Better, worse... Doesn't matter... 
Okej, konstig text? Jag vet, men jag orkar inte förklara allt, för om jag skulle förklara skulle jag behöva förklara allt och det känner jag verkligen inte för. Så jag gör inte de hehe. Nu ska jag fortsätta och sega.

You got it dude


100105 - My Own Worst Enemy


Så snygg! En av mina nya favorit serier, Taylor är sååå snygg!
You got it dude

100104 - Royal Pains


Så söt, in löv. Sitter och glor på royal pains, vilket jag har gjort största delen av dagen tillsammans med Jennifer.. Öhm... Ja, imorgon ska jag väl iväg och jobba... That's about it, nu ska jag fortsätta va "gay" och glo på serier.

You got it dude

100103 - OC


Dålig uppdatering, utgång igår och resten av dagen har spenderats med att typ sova, städa lite hos Jennifer och sen hem till mig och glo på oc tillsammans. Sitter för tillfället och kollat på TJ. avsnittet, såå bra, Jennifer piper och säger "I'll kill you" men nu ska jag tillbaka till oc och önska att jag va i tj haha.

You got it dude

From hell, sen bio..


Satt och glodde på denna snygging fram tills vi skulle gå, visst from hell är bara otroligt jobbigt i slutet och tar verkligen aldrig slut. Men men, när den väl va slut sprang jag och Lollo ner till bilen, vi släppte av Lollo och sen så drog jag, mamma och pappa vidare till heron för att kolla på göta kanal 3. Den var riktigt bra, inte lika bra som tvåan men ändå. Nu öhm, vet jag verkligen inte vad jag ska göra och det är sjukt tråkigt.. Suck, det suger lite smått att inte ha nått att göra, eller vad säger ni? Min nyårslöften har äntligen börjat, första började jag med på en gång och det har jag hållt. Men nu ska jag börja med de andra också, massa gående och springande även om det är mongojobbigt och man vill typ lägga sig ner och dö.

You got it dude


100102 - Hemma, igen...

...Hahahaha, ja, nyår har varit. Jag har precis som förut sovit hos Lollo, hon sov hos mig nu och vi sitter och kollar på from hell (love). Nyår va helt sjukt kul, vi började kvällen hemma hos Lollo med henne och Dennis, vi åt och drack och smälde raketer. Hade sjukt kul, sen var de dags att dra, in mot stan och iväg till ace/mango. Kom dit, träffade alla dansade och hade sjukt kul. Ut på 12 slaget, kallt som fan men sjukt kul. Kvällen fortsatte lite små crazy, träffade människor som jag inte hade träffat på jag vet inte hur länge, träffade en jätte snäll och rolig australiensare. Haha, bästa snubben var en kille som va typ en huvud kortare än mig som jag stog och dansade med as roligt. Sen när vi skulle dra blev Lollo "utledd" eller rättatre sagt utkastad, vilket inte gjorde någonting för vi fick gå förbi hela kön, hahaha. Men alla fall, gårdagen var öhm, ja seg haha, låg i Lollos soffa hela dagen och kollade på tv, sen hem till mig och kolla på ännu mer tv haha, lyckat (indeed)..

Men nu ska jag leka lite snäll och duktigt och också kolla på filmen, det är ju ändå Johnny Depp. Sen ska jag väl börja fixa mig så att jag och mina föräldrar kan åka iväg på bio och se göta kanal 3, love it.

You got it dude

RSS 2.0