Så sjukt trött..

Jag är alla fall vaken, jag är sjukt trött. Jag såg precis en jätte rolig bild på mig och min pappa från när jag var liten, haha pappa står med typ tre fiskar och jag står bakom under en diskbänk och är jätte liten hahaha.. Men men, jag är så trött skulle kunna somna nu, men men, inte får jag de inte. Jag och Jennifer ska beställa biljetter idag till Twilight *woohoo* äntligen. Imorgon ska jag jobba :/ inte lika kul, men efter jobbet ska jag till Jennifer för 90-tals fest och ha roligt. Men jag hittar inte min Nick töja, inte kul.. Jag saknar min tröja.


<hjärta3

In every corner I see two..

Jag sr den där mobilreklamen eller vad det nu är hela tiden. Och jag blir lika glad varje gång jag ser Dregen. Jag saknar verkligen Göteborg och Backyard konserten och när jag åkte hem idag satt jag och lyssnade på jätte gamla Backyard låter som gjorde mig helt galet gald.


I searched the world around for you
In every corner I see two
Ovations ought to be for me
What makes anybody wanna be

I'm sure you're lookin'
Sure got your hooks in
It's freezing, I'm so cold
(you damn right)

Minus me, minus you
I think it's all because of
I think it's all because of you!

<hjärta3

Hahahaha, ååh va kul..




Hahaha Jennifer la upp lite fina bilder från hennes födelsedag, fan va kul det var att ta dessa bilder. Love you guys jag menar kom igen, BFFs, liksom. Hahahha, sjukt bra kväll snart ska jag iväg till praktiken. Alla fall hahahahahahahahahahahahahaha jag har inte skrattat så mycket sen jag såg dessa bilder senast.

Juste, varför var det två extra långa limosiner utanför kanal5 huset igår? Vita, från LT, varför var de där?

<hjärta3

Godmorgon..

Godmorgon, godmorgon..
Idag har vi inte så mycket planerat, men det som händer är väl att jag ska som vanlig till praktiken, sen ska jag träffa Thea för hon ska låna min Twilight bok. Eftersom hon ville läsa boken innan hon ska se filmen, vilket jag tycker att man ska göra. Jag är så sjukt Twilightnördig att det finns inte, men jag har inte hunnit sett filmen än, jag vet att det är lite dåligt, men i början ville jag inte ens se den. Jag kände att det skulle bli så sjukt konstigt, vilket jag iof fortfarande tror att de kommer bli. Men men, jag vill alla fall se den, så är det bara hoppas på det bästa och hoppas att den blir så galet bra.

Gårdagen var ganska chill hände inte så mycket. Vi hade trevligt som vanligt på våran underbara praktik. Sen var det ju Grey's Anatomy, det var ju det gulligaste ever, jag älskar Justin Chambers. Fan va underbar den människan är, han är så jävla snygg och igår blev han bara ännu mer snygg än tidigare.


<hjärta3

Så galet söt.



Har ni sett hur söt min underbara vän Lea är på denna bild? Jag var alla fall bara tvungen och lägga upp den och säga att jag saknar denna brud något otroligt mycket. Jag verkligen längtar till jullovet då ska det bli galet mycket onyttigheter och massvis med timmar av oc och inget liv. Fan vad jag längtar och önskar att det vart jullov bara för att jag skulle kunna umgås extra mycket med just dig. I love you..

<hjärta3

Sjukt härlig dag.

Det känns lite konstigt att min dator är på lagning, det blir inte lika mycket sittande framför den. Men jag gör mitt bästa. Trots detta väder har dagen varit riktigt bra. Jag har varit på min praktik, som nog är den bästa ever, sen var jag hemma en stund. Sen var det dags att åka till teatern, vilket var kul. Vi började med en imporvisationsövning, där vi skulle vara på fest men det var en "veggofest" som var helt fail och det fanns bara nyttigt att äta och dricka. Men men, sen började vi med våran pjäs som vi nu har valt roller till, den kommer nog bli bra. Och nu, ja nu sitter jag här, ännu en dag har gått och jag är galet trött. Ska sätta mig framför tvn ta någonting att äta och sen är det dags att sova. Imrogon är en ny dag, med nya saker som händer, APU och handra roligheter.. Som t.ex. Ugly Betty och Desperate Housewives.


<hjärta3

Helgen

Ferdag:
Det var en helt underbar dag, det började med praktiken, ringa lite. Försöka hitta nya människor, kolla på några auditions. Sen var det dags för lunch, som dagen till ära vi vart bjudna på, efter det fick vi dra hem. Japp, vi satt hemma hos Jennifer och segade lite, Anna kom över och segade lite med oss, sen var det bara byta om och börja fixa sig. Vi drog och åt på Pizza Hut först, trevligt trevligt, sen drog vi hem till Anna lite för det var så jävla kallt. Vi kollade lite på idol och så fick jag och Jennifer pengar av Annas pappa, sjukt snällt, sen var det dags att gå ut igen. Mötte Diana och Sandra vid spottkoppen och drog iväg till Toxic.


De var en sjukt bra kväll, jag hade så jävla kul. Det var iof några människor man skulle ha kunnat leva utan som typ en viss gift snubbe som satt och spanade på alla tjejer som gick förbi *euw*.. Men men, det vara alla fall en sjukt lyckad kväll. Mer sånna! Sen var det ju dag att dra hem mötte två killar från Norrland som började snacka om något konstigt telefon abonemang (för fast telefoni)..

Lördagen var alla fall skön, vaknade vid 10 somnade för att jag var för trött för att gå upp, vaknade igen vid 11 tiden Anna och Jennifer gick och handlade. Jag fixade med soffan och klädde på mig osv. Sen var det dags att gå ur rummet och låta Jennifer städa haha.. Sen gick jag och Anna och handlade sweet chilli sauce. Sen började folket att komma, det var ju trevligt att träffa alla Jennifer släktingar igen, hehe... Träffade ju Thea också, hon hade på sig en parfym som luktade sjukt gott. Sen kom Annas föräldra och vi satt och hade det jätte trelvig, efter ett tag var jag tvungen att gå. Kom hem satt och kollade på stjärnor på is och hade det väldigt chill. Det var så sjukt kul att se Markus första åk, för han har varit så sjukt bäst hela tiden och så ramlade han runt massvis, det var så sjukt kul haha.

Helgen har alltså varit sjukt bra trots att jag inte drog på klassfest eller till Wollmars igår kväll, men det var sjukt skönt att få sova idag, gick och la mig vid två tiden, men jag sov alla fall fram tills klockan var kvart över ett och jag kände fan va skönt. Nu ska jag sätta på Desperate Housewives och ta det lugnt, prata lite med min familj också hehe..

<hjärta3

Grattis Jennifer.


Grattis Jennifer 18 år!!!
Ikväll är det utgång för oss som gäller, ska bli så sjukt kul. Full like a kastrull! säger jag bara, hahah fast kanske inte ändå, men lite. Heheh, ska alla fall bli galet kul. Vi ses ju om några timmar på praktiken, kvällen är ganska planerad, först hem till Jennifer efter vår praktik, fixa oss och allt sen är de fest.

Morgon dagen är det släktmiddag hemma hos Jennifer, jag är självklart bjuben. Hehehe, sen hem hämta lite ombyte osv. dra på klassfest. Kanske drar vidare till Wollmars om det inte är kul på festen, ja, det får man ju se då hehe. Vem vet man kanske känner för att dra till Wollmars ändå hehe..

Men alla fall nu ska jag fixa mig lite packa ner sovkläder och det man behöver liksom. Hoppas eran dag kommer bli minst lika bra som våran, det kommer bli så grymt kul.

<hjärta3

Shia LeBouf och en halv timme kvar..

Okej nu är det så här jag och min kompis Helena har bestämt oss för att om Shia skulle komma till Stockholm (chansen är väl kanske inte så stor) så ska vi alla fall stalka honom. Han är ju sjukt snygg. Man kan inte, inte falla för honom. Och sen är det ju bara en halvtimme kvar tills Jennifer blir 18, en stor flicka. Jag kommer verkligen ihåg hur det var när jag skulle bli 18, dagen var så laddad och allt bara var så pepp. Sen på den stora dagen var alltig lite mer laddat, allt var lite mer pepp och Sex And The City hade premiär och allt var galet kul.


Så sjukt sexig, han är.
<hjärta3

Riktigt underbar dag.

Denna dag har verkligen varit helt underbar, jag älskar mina praktik, jag älskar människorna jag jobbar med. Sen var det ju inspelning också, det var väldigt kul. Ja allt som allt har dagen varit helt underbar. Jag som har lite svårt att prata i telefon med människor jag inte känner, har under hela dagen suttit och pratat med föräldrar till barn som vi försöker casta, hahaha, jag är lite stolt. Och någonting som fick mig lite extra glad var att jag bokade första människan jag ringde, det kändes lite extra bra.

Men men, imorgon är det Jennifer stora födelsedag, hon blir 18 (vilket jag då har varit i 5 månader på dagen imorgon). Det är extremt kul, vi ska ut och äta på praktiken, sen är det utgång på kvällen som gäller. Det ska bli så galet kul. Nu väntar jag bara spänt på att klockan ska slå 00.00 så jag kan ringa och gratta. Vet iof inte vad jag ska ha på mig imorgon. Men jag antar att jag får rota igenom hela min garderob ikväll för att hitta någonting bra, sen var det skor också? Jag orkar inte riktigt med högklackat även om det är snyggast, men det känns som om de kommer bli mycket och då gör det ont (eftersom jag inte har några med en lite lägre klack hehe).. Aja, det löser sig på nått sett. Morgon dagen kommer alla fall bli extremt rolig.

Så hur är eran helg planerad?
<hjärta3

Godmorgon..

Då var man uppe och öhm "vaken" hahaha, jag sitter och gör inte så mycket kollar på bilder Shawn Pyfrom som är så sjukt snygg. Jag är verkligen helt kär i honom, han är as snygg och jätte härlig. Ska nog kolla lite mer på Desperate innan jag drar till APUn hehe..

shawnpyfrom5.jpg shawn pyfrom image by disasterkatie

Yummie, så snygg, eller vad säger ni? Blir ni inte lite små kära?
<hjärta3

Från krånglande datorer till två extremt bra dagar..

Ja, igår var inte helt pepp hade min APU hos pappa, min dator började krångla internet funkar inte igen. Så min dator ska in på lagning för andra gången inom ett år, värdelöst. Men det var inte bara dåliga saker som hände igår, vi fick ett samtal om att vi skulle prata om en ny praktikplats idag, denna dagen inta igår hehehe, så de var ju trevligt. Men allt som allt var går dagen en ganska bra dag om jag får säga det själv.

Dagen till ära, gick up lite tidigare för att hinna fixa mig och allt skulle bli bra, sen var det dags att möta min kära vän Jennifer. Det gick bra drog till mötet efter lite letande för att kunna hitta rätt, men vi kom tillslut fram. Mötet gick bra och de sa att de skulle ringa senare samma dag vilket de gjorde och praktiken är våran, väldigt glada nyheter.

Åkte hem efter mötet, kollade på Desprate Housewives och somnade en kort stund. Vaknade när mamma sedan kom hem. Vi gjorde ordning oss lite snabbt vaknade till lite och begav oss mot globen, där vi nämligen skulle på Julkonsert, med artisterna Amanda Jenssen, Andreas Johnson, Jill johnson, Thomas DiLeva, Björn Kjellman, kören One Voice under ledning av Gabriel Forss samt hemliga gäster (Peter Jöback & Anders Glenmark) och konferencier (Mark Levengood).


Det var väldigt trevligt och väldigt bra. Mycket härlig kväll och imorgon är det nya roliga saker som händer, jag ska först iväg till nya praktiken och sen ska jag på inspelning där "coola" käder krävs hehe.. Någon mer som inte riktigt vet va det betyder? Aja, det får vi väl se imorgon, hoppas på det bästa, önskar bara att min dator skulle kunna komma tillbaka innan jag ens har lämnat den. Men men, man kan inte få allt här i livet, eller?

<hjärta3

Teater och med Desperate Housewives..

Har varit å teater med en ny teatergrupp. Den verkar jätte bra, roligt folk liksom, nu sitter ja och kollar på Desperate Housewives igen. Jag förstår inte hur man inte kan älska den serien, men den är verkligen helt underbar. Ska kolla lite, sen är det väl ags att gå och lägga sig antar jag, börjar känna mig lite småt trött.

Sov sött, hoppas ni har haft en trevlig kväll.
<hjärta3

Desperate Housewives

Sitter och kollar på Desperate Housewives säsong ett. Det är helt underbart, jag älskar verkligen Shawn Pyfrom och Josh Henderson, de är så sjukt snygga båda två. Man blir lite kär varje gång man ser dom. Mums, mums, men men jag ska iväg och handla sen vi behöver lite bröd och sånna saker. Senare ikväll blir det teater..


<hjärta3

Jaha, praktik..

Då har min praktik börjat. Det är ju kul, jag sitter hemma ska dra ner till Centrum snart för att hämt ut paket, vad ska ni göra idag? Har ju min praktik hos pappa, men jag sitter och fixar med små saker och ha springer ärenden, hehe. Läser lite och bara tar det lungt liksom.

<hjärta3

Snö och Ladder 49

Glömde säga hur underbart det var att det snöade idag, jag kände mig som ett litet barn när jag och Jennifer sprang ut på hennes balkong för att kolla på hur snön föll ner. Det var en ådan underbar känsla, det var lite kallt men underbart. Jag är en sådan jultönt, jag älskar julen och förbredelserna och allt. Snö är ju jälvklart en stor del av julen liksom.. Det var halt fantastiskt.


Och nu har jag suttit och kollat på Ladder 49, det är en så underbar och sorglig film. Jag verkligen älskar den mer än någonting annat i hela världen. Ja, det är bara en sådan film man kan kolla på om och om igen och få samma känsla varje gång man ser den, iof kan jag det med ganska många filmer, men jag vet andra som nästan aldrig gråter till film men när de såg denna grät de.

j139wi.jpg Joaquin Phoenix image by emmi_chan86

<hjärta3

Vad händer? Vad ska jag göra? Jag är trött.

Okej, vi börjar väl med gårdagen. Det var väldigt trevligt jag vart sen till Jennifer, det var iof inte någon stor shock eftersom jag var så galet trött och städade hela migg rum. När jag sen kom dit hann Jennifer och Blåst ikapp mig hahaha, vi satte oss bakom Jennifers tv, sen gick jag och Jennifer och rakade benen. Yes, det blev Andra Avenyn som jag och Blåst satt och kollade på medans Jennifer fixade sig. Hahaha, sen så drog jag och Jennifer till Huddinge mötte Emil, drog till honom. Va där en stund, sen drog vi till Ica handlade och begav oss mot Billy. Kvällen slutade väldigt bra, väldigt kul.

Vaknade imorse var så sjukt trött. Jag fattar inte hur man kan vara så trött, kollade på Gilmore Girls. Sen gick vi upp och gjorde frukost, gott gott. Kollade på idol igen och jag kan ju inte förstå hur Anna kan ha gått från att vara en av mina favoriter till det framträdandet hon gjorde i fredags kväll var så hemskt. Men men, sen var det ju stjärnor efter om jag och Jennifer missade det igår, jag var lite nervös att Tony skulle behöva åka men nej nej.. Väldigt extremt glad blav jag, fråga Jennifer hahaha...

Imorgon börjar praktiken för tillfället ska jag vara hos pappa under min praktik. Trevligt, trevligt. Men men, nu ska jag väl kolla på tv kolla på någon serie eller något. Det får man väl se. Så hur har eran helt varit? Hoppas ni hade lika kul som jag, det är ni värda.

<hjärta3


Ååååh jag längtar otroligt mycket..


Jag är bland detmest Harry Potter nördiga människor som jag känner, jag verkligen längtar efter den nya filmen och kolla bara på trailern. Ja älskar Harry Potter hel galet mycket. Jag var jätte ledsen när premiären var ändrad till 17 Juli. Men jag verkligen längtar som bara den. Jag menar kom igen, jag vill att den ska vara nu.

<hjärta3

Trevlig kväll och Julmust light...

Okej jag måste bara säga en sak som Katrin Zytomierska även har nämnt och det är det här med att gå barfota på idol, det var inte okej när Amanda Jensen gjorde det, det är inte okej när Loulou gör det och det är inte okej när Anna gör det. Jag tycker det är ofräscht, det känns som det är någoning man kan göra hemma och man behöver inte visa upp sina fötter. Jaja. Jag är lite seg just precis nu så jag ska kolla på Scrubs och ta det lungt. Jag har btw druckit Julmust light idag, ååh vad gott det var jag verkligen längtar till julen.

<hjärta3

Björn <3


På en klippa intill kusten där
havet ligger still där vilar
en söt flicka som jag sitter tyst intill.
Då talade mitt hjärta, och
ja insåg plötsligt nått.Man måste ta tillvara
på den tiden man har fått.
Att va snäll och söt och ödmjuk har jag lessnat på att vara.
så jag lättade mitt hjärta inför flickan och förklara.

Vi ska ligga me varandra ja e kille du e tjej
så för fan ta dig samma nu går du med hem till mig.
Vi ska ligga med varandra jag är starkare än dig
sluta skrika sluta slå mig sluta spruta pepparspray.
vi ska ligga med varandra sluta slåss och hör nu på´
lite pepparspray i ögat kan ja knulla med ändå.

Jag fick fly in i en vigsel från en snutbil eller två.
kyrkokören tystande och prästen lika så.
Och den brud som just fått ringen hade färgen av ett lik. När jag tog ton vid orgeln vilken jävla akustik.

Vi ska ligga med varandra sluta upp att spela svår
du ser ut som någon sjukdom eller typ sju svåra år
Vi ska ligga med varandra sluta hänga med den där
kommer du ihåg i somras det va du och jag och Pierre

Och då fnissade nån kärring som tror alltihop är lek.
varpå jag blev fly förbannad och gjorde tonhöjning och skrek

VA i helvete glor du på sätt dig ner dig och håll din käft!
du ser ut som en grevéost och ditt huvud luktar häst!
Och sen lugnade jag ner mig när maken tog ett språng
och sen sänkte jag tillbaka och tog ton en sista gång.

Vi ska ligga med varandra jag är full och jag är kåt.
kan du be din nya make sluta sparka mig så hårt.

Jag fick åka ambulans till karolinska och bli sövd
men vakna såg en ängel å trodde ja va död.
Med skalpell och gröna kläder, trots mitt blod som bara rann.
oh hennes händer i min mage fick jag ändå hostat fram...

Vi ska ligga med varandra sluta gräv och ta en till
lite längre ner på magen allt du ser där kan bli ditt.
Vi ska ligga med varandra strunt i att den hänger slappt
stoppa i mig en viagra och sy ihop mig lite snabbt

Hon fråga om jag älskade henne jag bara log
och svarade utan tvekan att
-ja det gör jag nog..

Ja ska hålla dig till solen skiner in i vårat rum
sen ska jag ta dig på ett glasbord i din farsas vardagsrum.
Jag ska slita dina kläder i små stycken som en man.
Värma grönsaker i mikron vi kan dippa i varann.
binda fast dig vid en barstol med riktig scout finess.
Spola av dig med en brandslang dunka på och skrika YES!
Vi ska ligga med varandra det blev du och jag i natt.
Gå på känslan skit i kärlek dunka på fatta att!

VI SKA LIGGA MED VARANN!

<hjärta3

Little Miss Sunshine..

Fan jag mår inte bra. Jag har huvudvärk och känner mig helt död. Fan jag som skulle jobba och få lite extra cash men nej. Ååååh jag orkar inte, men men, jag sitter och kollar på Little Miss Sunshine som är en av mina absoluta favorit filmer. Jag verkligen älskar den, jag vet inte vrför man jag gör det. Den har någonting speciellt. Plus att Paul Dano är så sjukt söt att det finns inte.



<hjärta3

God(?)morgon..

Ja då var man uppe igen, inte mycket sömn, sen vaknar man för att man inte kan somna.. Vad ska man hitta på idag då? Jo för har vi skolan som väntar på en, foto & engelska, sen är det hem snabbt sova lite och sen iväg för en helnatt på jobbet. Kommer inte bli lätt men vad gör man inte för pengar? Önskar att jag kunde få sova bort hela dagen, men icke sa nicke.. Nu ska jag sitta och vara tråkig få i mig lite kaffe och försöka bli lite pigg.

<hjärta3

Jaha, ja, det gick ju sådär..

Jag skulle inte vilja påstå att det gick bra på provet. Det känndes som det mesta blev ganska mjäk, jag hittar ingen bättre förklaring än det. Det gick ju inte helt åt helvete, men de gick inte direkt bra. Och jag kunde inte ok frågan utan problem varför va inte den med förut? Jag kunde iof den andra frågan som jag var tvungen att svara på också, eller jag tror det alla fall. Men men, vi får väl se hur det gick förhoppningsvis gick det bra. Eller alla fall ganska bra, det vill säga ett G.

Men men, imrogn är det foto jag är inte klar, inte bra. Måste ut och fota nu typ.. Men vad ska jag fota som öde plats? Aja jag måste maila Gunnar om APU också, suck allting går så fort. Imorgon fyller Maija år och snart fyller Jennifer år, allt går så snabbt, jag menar det känns som det var igår jag fyllde 18 och så tänker man att samma dag som Jennifer fyllar 18 så har jag varit 18 i fem hela månader, hur sjukt är inte det? Jag har även börjat gilla en låt som jag aldrig trodde att jag skulle börja gilla, Duffy - Mercy, jag vet inte varför men nu blev det så, den har liksom bara kommit med på ett hörn sådär nu för tiden. Favoriten med Duffy är självklart Warwick Avenue den är helt galet bra, jag älskar den låten, det bara blev så liksom.

duffy.jpg duffy image by lifestyle-ri-view

<hjärta3


Ibland är det bra med föräldrar..

Jag har inte gjort mycket förutom att plugga under min lediga tid, men nu när jag skulle komma på vad jag ville ha på mig idag blev jag lite uttråkad. Jag gick in i mina föräldrars garderob och rotade lite, jag hittade en av pappas skjortor som är as snygg, lite stor dock, men med rätt associarer blir den helt toppen så jag ringde självklart mina kära far för att fråga om jag kunde låna den, han visste inte ens att han hade den. Hahaha, men men, jag hoppas att provet går bra, jag menar jag måste ju ha minst G i historia. Nä nu ska jag plugga in det sista samtidigt som jag ska bege mig till skolan, hoppas bara han ställer frågan om Truman för det har jag lärt mig.


Som sagt önska mig lycka till nu.
<hjärta3

Historia, sovmorgon och en hjärna som sprängs..

Ja, min morgon började alla fall väldigt bra. Jag hade sovmorgon som jag verkligen behövde för jag kunde vakna av mig själv, det var sjukt skönt. Men nu måste jag sitta och plugga historian, jag fattar inte hur jag ska komma ihåg allt detta. Jag menar Truman, Marshallplanen, Kalla Kriget. Vi ska kunna allt. Jag orkar inte, kan man inte bara nöja sig med hur allting ser ut idag? Kunna det viktigaste typ varför andra världeskriget började, hur det började och sen hur det slutade? Det skulle ju bara mycket lättare och mycket bättre. Men nej, man ska  ta upp massa pessidenter iof är de inte pressidenterna som är svåra, nä, det är ju allt annat som inte vill åka in i min hjärna och nu är mina hjärna så tankad av massvis med onödigt information att jag tror att den kommer sprängas.

Men men det hände mer positiva saker idag. Jag hittade nämligen en engelska bok som jag måste lämna in idag, hur bra är inte de? Jag menar jag blir inte skyldig skolan 120kr och livet leker på. Nästa vecka börjar APUn inte lika pepp eftersom inte jag eller Jennifer har fått en praltikplats, men det löser sig i värsta fall får jag jobba med pappa, vilket funkar det med. Men alla fall nu är det tillbaka till pluggandet som gäller för mig, önska mig lycka till på provet.

<hjärta3

Nya skor, härliga tv program.

Ja mina nya skor, det blev ett par vita uma skor, riktigt snygga. Och att jag skulle köpa vita vem hade trott det? Haahahahaha, alla fall de är riktigt snygga. Vad tycker ni? Jag är alla fall nöjd.



Nu sitter jag och kollar på VÄrldens härligste män, det är helt sjukt segt. Alla fall dagens Grey's lika underbart som alltid. Och vem älskar inte Misses Lista? Jag gör alla fall det, nä nu är det dags att plugga mer. Jag orkar inte det fastnar inte riktigt i mitt huvud om jag säger så.. Aja, finns väl inte så mycke att göra, bara hoppas på det bästa, jag har alla fall sovmorgon imorgon. Det ska bli sjukt skönt att få vila ut lite, bara ta det lungt. Hoppas eran kväll rullar på, min fortsätter som sagt med historia..

<hjärta3

In harmony a never ending dream


Började dagen som vanligt i skolan efter historian fick vi sluta s¨å jag och Jennifer begav oss till stan. Jag köpte nya skor och vi drog till Café 60 och fikade. Det var väldigt trevligt. Sen drog vi till Jennifers mamma som jobba över gatar pratade lite med henne, det var trevligt. Sen var jag tvungen att dra för att träffa min baby sis Berra, men det tog längre tid än väntat för henne att komma. Så jag och Jennifer var inne på Åhléns och kollade, hade kul kollade på typ allt smink som de hade. Sen drog Jennifer och jag väntade på Berra. Men hon kom efter ett tag träffade henne en snabbis sen drog jag. På vägen hem stannade jag och köpte lite glass och en tiding, jag kom hem och hittar en till tidning. Dags att plugga inför historia provet. Ska lyssna lite på Backyard när jag pluggar, jag älskar Dregen.


<hjärta3

Ännu en sömnlös natt..

Ja, denna natt va väl som många andra. Jag tror att jag skulle dö när klcokan blev 04.00 och ska upp klockan 07.00. Alla fall jag somnade, nu ska jag iväg till skolan, jag vet inte hur jag ska palladagen. Men men, nu ska jag gå, hoppas ni har det bra idag.

<hjärta3

Självklart fortsätter allt..

Ja, sen var jag ju självklart tvungen att se det nya One Tree Hill avsnittet, med den snyggaste av de snyggaste Chad. Han är bara bland det snyggaste som finns. Jag älskar honom. Men alla fall, senare blir det ju helt klart Ugly Betty och Desperate Housewives. För att tala om Chad, jag tror att det är många som vet hur jag känner. Han är ju hur snygg som helst, jag är verkligen helt såld, är det bara jag eller är inte Peyton och Lucas det snyggaste paret ever? Varför kan de inte bara vara tillsammans i verkligheten? Men han är ju ändå helt galet snygg.


Men James Lafferty (Nate) är inte heller helt fel att kolla på och hur söt är inte Jamie? Jag älskar One Tree Hill och jag vet att jag kollar på för många serier, men vad ska man göra? Alla fall nu börjar Ugly Betty och jag ska självklart kolla. Hoppas ni har en trevlig kväll jag vet att jag kommer ha det.

<hjärta3

Dirty, Sexy, Money..

Ja som sagt jag har inte haft så mycket att göra, men jag har passat på att kolla på massvis av serier som jag inte har haft tid med och speciellt denna underbara härliga serien. Den är sjukt bra och saken blir inte sämre med snygga människor som Seth Gabel han är riktigt snygg och han blir bara snyggare.

sethgabel.jpg Seth Gabel image by holy_sins

Han är ju helt sjukt snygg, han är en härlig skådis också..
<hjärta3

Gossip Girl

Så var det äntligen tisdag igen. Jag är kunde inte vara lyckligare, det nya Gossip Girl avsnittet är äntligen här. Jag älskar Gossip, Ed Westwick och jag älskar Taylor Momsen. Hur underbart var inte det nya avsnittet? Hur underbart är inte Gossip Girl? Allt som händer, det blir bara mer spännande för varje nytt avsnitt. Och hur snygga är inte killarna som är med i Gossip? Jag är så förälskade i dem, alla tre. Ed är en klar favoit, men både Chace och Penn är på topp.



Väldigt sngga pojker, eller vad säger ni?
<hjärta3

Tuesday, I am fading..

Jag är sjuk, det är ju ganska jobbigt. Men men, jag pallar inte. Jag sitter och kollar på youtubeklipp och the voice. Dagen ska jag väl sätta mig med böcker, tidningar och massvis med serier och film. Man har ju inte så mycket att göra när man är sjuk. Vad ska jag äta idag då? Ja, de är en bra fråga. Hmmm, jag vill ha glass, men vi har ingen glass.


Jag måste bara säga att detta klipp är helt underbart, jag vet att det är gamalt men eftersom jag var på Gavin för en vecka sen å tycker jag extra mycket om den. Sakna konserten mer än någonsin, den var så galet mysig. Men men nu ska jag fortsätta min dag.

<hjärta3

Seg kväll..

Ja då var dagen slut för mig, har ont som fan mensvärl är fan inget att leka med. Huvudvärk på det gör inte saken bättre, har kollat på Färjan *underbart*.. Sen har jag suttit och lyssnat på SMK feat. CK - Hyreshusklossar:

Att skönhet sitter på insidan blev jag varse på högstadiet
Så jag vände mig ut och in men glasögonen skavde på insidan av kraniet
Efter en tid blev jag van vid det
Det var bara ett dilemma med vändningen
Jag fick en förbannat ful insida

Men men nu ska jag försöka sova, jag säger godnatt.
<hjärta3


Segt med skola, tröga skrivare och ja..

Sitter i min skola och segar som bara den, jag har inte mycket annat att göra än att sitta och redigera. Det är ganska kul men inte just nu, plus att jag måste skriv ut mina bilder och med skolans datorer är det jätte jobbigt för det tar 100 år för en halv bild. Det är ju ganska segt som ni säkert förstår, jag har alla fall lyckats att skriva ut en bild, men de är ju lite segt. Sen måste jag fixa med mina "dokumentär" bilder också, det går ganska segt det med, jag måste nämligen skriva en text till det också. Fråga är bara vad ska jag skriva? Aja, det blir jätte bra på något sätt. Nu ska jga fortsätta att redigera och skriva ut.

<hjärta3

Would someone let me know?

Godmorgon världen, jag är peppad värre *eller inte* jag är alla fall vaken. Jag ska köpa nya skor idag, det känns väldigt bra, jag ska iväg till skolan snart också inte kul. Men men, vad ska man göra mer idag? Hmm.. Jag ska iof träffa Palmira och lämna tillbaka hennes klänning som jag använde när Thea fotades.

Vad ska ni hitta på idag?
<hjärta3

Every road leads us to somewhere

Dagen har varit väldigt trevlig, spenaderade den med min mamma och min syster. Vi var på en föreläsning som min syster verkligen vill gå på, det var en väldigt bra föreläsning. Sen drog vi ut och åt. Sjukt gott.

Efter det gick vi runt på Åhléns tills de stängde och sen begav vi oss hem. Mycket trevlig dag.
Min favorit låt idag är Jack Savoretti - No One's Aware
Den är en sjukt fin låt, han är helt underbar, speciellt live.

<hjärta3

Mjäk, vet inte vad inlägget ska heta hahaha..

Hejsan hoppsan alla.
Okej dagen har sett ganska chill ut. Jag och Jennifer började dagen med att sitta och kolla på Gossip Girl avsnitten som Jennifer inte hade sett, sen så drog hon hem. Då kom Thea och Frida, mina små snyggingar, jag och Frida fixade ordning Thea. Vi fixade hennes hår, lockade det, sminkade henne osv. Sen var det dags att fota snyggingen, bilderna vart sjukt bra, nu måste jag bara leka med dom i photoshop, sen får ni se dem. hon är massa snygg.

Självklart måste jag ge Frida massa cred för att hon hjälpte mig med håret så det blev sjukt bra, vi älskar mormor Thea hahaha sen älskar jag Thea som ställde upp på fotona. Hade alla fall kul under tiden dom var här. Sen drog dom och nu sitter jag framför datorn och fixar mina leggnings. Sen ska jag kolla på tv med mina kära föräldrar sen drar jag iväg för att fika med Jennifer och Emil. Vad ska ni göra ikäll?

<hjärta3

Nyvaken och trött.

Godmorgon eller för middag eller eftermiddag vad ni nu vill kalla det. Jennifer sover typ, jag har precis gjort ordning med frukost och är helt galet trött, jag är för trött för att sova, det är att vara trött. Men men Thea kommer senare och ska bli fotad för hon är så snäll, hon ska bli min Marilyn Monroe.


<hjärta3

Då var det fredag och idol.

Idag har man varit i skolan som vanligt, sen var jag, Jennifer och våran engelska lärare de ända som var på föreläsningen på universitetet, det var ganska chill, ganska tråkigt. Men men, sen var det dags att dra hem, innan föreläsningen köpte i lite gods och dricka och jag köpte två nya filmer. Sen köpte jag även den "nya" Aloe vera drycken. Den var väldigt funky..


Vet inte riktigt hur man ska beskriva den. Men det var ju inte direkt jätte gott..



Nu är det alla fall dags för idol.
<hjärta3


Godmorgon.

Jag är sjukt trött jag sitter i skolan och segar. Idag ska jag iväg med engelska gruppen på nån grej. Vet inte vad jag ska hitta på sen, kanske ska träffa folk. Imorgon ska jag leka duktig och fota Thea och göra ett skolarbete, hon är jätte snäll som ställer upp. Sen ska jag väl fika med folk, på söndag ska jag träffa Palmira lämna tillbaka klänningen, sen ska jag, mamma och min syster iväg på en grej. Sen har jag inte så mycket planerat.

Hur ser eran helg ut?
<hjärta3


Gossip Girl

Det nya avsnittet slår det gamla. Fan va underbar serien är alltså, jag verkligen älskar den, plus att den blir bara bättre och bättre för varje nytt avsnitt som kommer. Absoluta favoritserien just nu blir alltså Gossip Girl. Verkligen kärlek, måste köpa första säsngen när den kommer ut och sen måste jag ju självklart köpa andra. Men men, för er som inte vill se kolla bort fö här kommer en bild från det nya avsnittet, blir ni inte lite sugna på att se de nu kanske?

00527340e0f.jpg Gossip Girl: Nate and Jenny image by lozxnahx

Jag älskade alla fall detta avsnitt.
<hjärta3

extremt tidig morgon och historia prov.

Ja, imorse åkte jag och mamma och lämnade Mäzi vid flygbussen, jag höll typ på att börja gråta *sad morsie*.. Efter det gick jag och köpte chai-latte till mig och Jennifer och begav mig till henne. Det var trevlig kom dit vid 06.15 sen så satt vi och pluggade inför historian och sov. Det var jätte skönt, men sen var det ju dags att gå upp viklet iof inte gjorde något för då slog man på tvn och kollade på Andreas som var med på Rix, fan va snygg han är.

Sen var det dags att gå till skolan, inte helt pepp, första lektionen var ARL där vi inte gjorde så mycket. Sen så satt vi och pluggade hela tiden. Sen var det dags för historian. Det gick väl sådär, kanske lite halvbra alla fall, jag hoppas det. Men men, nu ska jag typ fixa lite saker. Sen ska jag kolla på Gossip Girl, iiihk har längtat så sjukt mycket.

<hjärta3

Apocalypse Now

Om ni också vill spendera en hel kväll på det absolut tråkigaste sett ni kan tänka er kan ni göra som jag. Vi var på Apcalypse Now som är en helt värdelösfilm med Martin Sheen, som i denna film är ganska dålig. Alla fall. det var den absolut sämsta film jag någonsin sett.

Och för att göra kvällen lite värre så ska jag plugga till mitt historia prov somär imorgon. Jag känner mign inte direkt lycklig om jag säger så, det var nog den mest värdelösa dagen i mitt liv. Om man bort ser att jag såg CK på tunnelbanan och var det inte han så var det hans tvilling, eller någon som var helt galet lik. Men jag ska fråga honom om det var han haha. Det var alla fall lite kul.

Imorgon åker Mäzi, inte lika roligt, jag ska upp galet tidigt för att följa med henne till T-Centralen. Efter det ska jag köpa Chai-latte till mig och Jennifer sen ska jag hem till henne och väcka henne så hon blir glad, eller inte hahaha.

<hjärta3

Barack Obama

Jag måste bara säga hur lycklig jag känner mig, nu när Barack Obama är vår nya president. Jag har aldrig varit stoltare över att vara amerikan när mitt land röstar som de gör. Jag är verkligen hur lycklig som helst. Den lättnad att vi inte behöver se John McCain och Sara Palin vid makten, då hade det gått åt helvete. Jag är så lycklg, så glad och allting är så bra just nu och jag hoppas att de kommer fortsätta så.


Barack Obama, president, underbart.
<hjärta3

Tv kväll, vilken är eran favorit serie?

Nu är det ju självklart tv kväll.
Den börjar med Ugly Betty, som var helt jätte underbart.
Sen var det Desperate Housewives som var helt galet underbart, det var mysigt. Fan va bra det är jag älskar verkligen DH. Och dagens avsnitt, var det bara jag som älskade det? Jag fattar inte hur bra det var.
Och nu är det ju Christine som alltid är lika underbart.


<hjärta3

Mäzi är sötast.

Jag har som sagt varit inne i stan med Mäzi och jag fick ett mini paraply som är helt jätte galet gulligt. Och sen fick jag en kakburk, eller tebruk kalla det vad du vill, med mumin på. KÄRLEK! Jag älskar henne massa mest.

Och vet ni vem vi såg inne i stan idag? Han telia eller tele2 gubben som är med i reklamen ni vet? Alla fall honom såg vi, dom höll typ på att spela in en ny reklam film, han är helt galet ful. Hahahaha det var så sjukt kul alla fall, vi skrattade som bara den.

<hjärta3

the light of the moon, the honor of a swear

Jag har varit i skolan idag det var första dagen efterlovet. Jag kan inte riktigt släppa gårdagen, det var så undebart. Jag är så underbart glad att jag gick. Alla fall, jag ska prata med mina kära föäldrar snart om skor, vill nog ha de vita nike skorna alla fall. Efter skolan gick jag och Mäzi inne i gamla stan och hade det trevligt, sen gick vi till Café Kladdkakan och fikade, massa mysigt. Efter det drog vi, Mäzi skulle möta sin kompis Erika och fika med henne, så jag begav mig hemåt. Nu har jag suttit och pratat massor med mamma, jag har ätit och jag har kunnat slapna av.

Jag har fått jätte ont i ryggen.
Borde typ gå till en massör eller något, skulle ju kunna va skönt.
Men men, ikväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives, massa underbart.

<hjärta3

GAVIN DEGRAW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3

Dagen började klockan 09.00 jag och Mäzi var först där, ingen annan syntes till så vi slog oss ner. Det var tidigt, det var kallt och vi var trötta. Jag som frös gick och köpte en jätte fin mössa och en jätte skön halsduk, som var massa mys. Efter två timmar kom de första andra två människorna, Karin och Nikki, en halvtimme efter det kom två till. Vi blev lite sociala med Karin och Nikki och satt och pratade och sjöng massa härliga Backstreet Boys låtar m.m.

Vi satt, vi stog och satt. Sen åt vi på donken, det var sjukt gott, mmmmmmmmmmmmmmm... Dagen fortsatte med mer sång och mjäk i huvet, sen kom det fler och fler människor. Det var sjukt kallt, allt tog sjukt långt tid och vi lackade på folk som försökte tränga sig. Sen kom Thea och Jennifer och lekte lite med oss, det var kul. Mamma ringde och sa att hon parkerade i garaget. Sen började dem ställa upp i kön och vi stog längst fram, för vi är bäst.

Sen vart det time att gå in..
Jag trodde jag skulle dö, vi fick inte ha med oss våra kameror, vilket var så jävla fail för att dom var "för stora" och bilderna kunde hamna på internet. VAD FAN ÄR DET FÖR ANLEDNING! Jag dampade sönder, fan va sur jag blev, Det sög, allting sög. Sen så blev det mycket bättre, för Jack Savoretti kom på scenen, han var förband och han var helt galet mysig.

Sen kom han, Gavin kom ut, jag trodde jag skulle dö. Och hans underbara, verkligen helt underbara basist. Sombtw älskade mig och Mäzi för att vi stog och flörtade jätte, jätte mycket med honom och han flörtade tillbaka *kärlek*. Jag trodde att jag skulle dö när han spelade Belief, jag har typ aldrig blivit så glad för någonting någonsin. Hela konserten var så underbar, det kommer verkligen att vara svårt att toppa den. Jag vet inte ens om känslan går att beskriva låtar som Follow Through och Nice To Meet You Anyway. Och sen när dom han kom ut igen och körde More Than Anyone och lät publiken sjunga den, så underbart, jag älskar Gavin. Jag älskar Gavins basist, jag älskar konserten, den var så fantastisk.

You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?
I'm going to love you more than anyone
I'm going to hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body'll be free
I'll be free for you anytime
I'm going to love you more than anyone
Look in my eyes, what do you see?
Not just the color
Look inside of me
Tell me all you need and I will try
I will try

<hjärta3

Hårfärg och resten av dagen..

Idag har vi kollat på idol, det var mys, sen åt vi och drog till stan. Det vart shopping och inget av det jag ville ha såg bra ut, det var helt hemskt, jag dog. För den jätte, jätte snygga klänningen jag ville ha fick mina bröst att se helt galet minimala ut. Jag var inte så glad. Alla fall, tror jag kanske ska köpa hel vita nike skor, vad säger ni? Snyggt? Ungefär som dessa:



Sen så drog vi och åt sushi, massa gott, efter våran sushi tur drog vi til Frida. Hahaha, ja, det var ju galet gay att det finns inte. Vi satt och kollade på massa gaybilder, lyssnade på gaymusik och snackade gaygrejer. Hahaha, ååååh vad kul vi hade och Frida var varm och mysig. Nu sitter jag alla fall och färar mitt hår, brunt, härlig brunt.

<hjärta3

Hahahahahahahaha..

Jag hade hwelt glömt bort att berätta vem jag och Mäzi såg på tuben igår. Joakim Nätterqvist, alltså han som spelar Arn, det roligaste var att jag skrattade som fan när jag såg honom och precis då kollar han upp och ler jätte stort, jag trodde jag skulle dö av skratt. Men fan va coola vi är och Mzi såg inte ens att det var han, hahahahha, det var alla fall galet kul.


Det är ju lite kul att han har jätte blont hår och riktigt mörkt skägg. Haha. Imrogon är det Gavin som gäller, åååh jag är glad, jag ska ha med mig bilnycklar så vi kan lämna våra jackor och varma saker, vi vill ju inte att det ska vara kallt och mjäkigt under dagen.

<hjärta3

Godmorgon, godmorgon.

Dagen till ära ska vi shoppa, igen. Hahahaha jag ska iof faktiskt köpa någonting till mig själv. Jag har hittat en jätte söt klänning som jag ska köpa, jag har ett linne som jag antagligen också ska köpa och ingenting av dom är svarta, nej dom är lila. Jag är lite stolt måste jag säga, det kommer att matcha mitt nagellack som jag köpte i fredags.

Fredagens shopping:
Rött nagellack
Lila nagellack
Little Miss Sunshine

Idag måste jag hinne se idol också, för ja, jag missade det i fredags. Herregud va jobbigt det blev. Nu sk ajga leka social med Mäzi, mohahahahaha, eller nånting sånt. Jag är hapy moorsie..

<hjärta3


Låt den rätte komma in.

Nu har jag sett den. Filmen alla har pratat om, nu har även jag sett den.
Den var bra, boken var bättre, men filmen var bra. Den var mysig, like freaky och lite sorglig. Men den var verkligen härlig på något sett, killen var lite fel och tjejen var inte den sötaste, men hon hade helt fantastiska ögon. Jag vart så kär i ögonen. Det var en riktigt bra film och den är värd att se, även om man inte har läst boken, jag tror den blir bättre om man inte har läst boken faktiskt. För då har man inte egna idéer, då kan man leka att dom ska se u som dom gör i filmen.



Så mitt tips är se filmen, även om ni har eller inte har läst boken.
Det är en bra film, med härliga filmningar och den är väldigt, väldigt bra.

<hjärta3


Dagen.. Happy monkey..

Hahahaha dagen har varit väldigt rolig. Var as trött när Mäzi släpade upp mig. Men sen blev det bättre mer shopping, jag tror inte jag kan shopppa för mycket, vet inte vad jag ska köpa. Träffade Frida och Thea och en jätte härlkig tjej som hette (komiskt nog) Anna, det var trevligt, vi fikade sen fortsatte vi och shoppa.

Nu ska vi iväg på bio, vi ska äta innan, men vi ska se Låt den rätte komma in en film somjag verkligen har velat se jätte länge. Jag hoppas den är bra, jag och Mäzi är jätte pepp. Nu ska jag iväg och ha kul.

<hjärta3

Okej, gårdagen.

Gårdagen var väldigt trevlig, jag hade jätte kul inne i stan, det blev en jävla massa shoppande, inte av mig nej utav Mäzi. Hehehe jag köpte iof lite små saker, men det var alla fall jätte mysigt. Sen visste vi ju inte vad vi skulle hitta på vi drog till Globen och hälsade på Thea (som precis hade kommit hem från New York, hon var saknad) och min underbara Lillebror Frida. Alla fall stog i kyla lite med dom, sen drog vi hem. Snackade lite med Lollo bestämmde att vi skulle till henne, vi drog hem och sen dit. Blev uppmötta av Henke och Lollo. Sen väntade vi på Sofie, segade droghem till Lollo och där hade vi kul, lekte charader och hade allmänt roligt, jag menar kom igen Mäzi sa ju ändå "Jag är slemig, rosa och tvåkönad".. Hahaha jag hade kul. Massa annat var jätte roligt.

Sen tog vi sista pendeln till Huddinge så vi hann med sista bussen hem.
Vad hittade ni på igår?

<hjärta3

RSS 2.0