Trött & Tråkigt.

Då sitter man och kollar på tv, jag är sjukt trött men ändå inte det minsta trött. Jag är ganska jätte uttråkad också, jag har inte något att göra, vill ha nått att göra. Men jag antar att de kanske är lite sent att hitta på nått hehe. Imrogon har jag sovmorgon, det är så sjukt skönt, jag ska sova ut och det ska bli så galet härligt. På torsdag är jag ledig också, det är ganska jätte härligt om jag får säga det själv, men då ska jag iväg och köpa typ antar jag, imorgon är det även kär-dag vilket betyder att vi ska sitta och redigera i hundra år, sen ska jag köpa nya converse, det behövs.

<hjärta3

Grattis min sköna böna.


Idag fyller ingen mindre än min sköna böna, Frippe, Frida, Lillebror ja vad säger man kärt barn har många namn, 18 år. Det är en stor dag och ja, hoppas den är toppelitopptopp. Jag säger då det, livet har sina goda stunder, jag saknar min 18 årsdag, den var mysig. Men men, tillbaka till Frida, hon fyller 18, det är stort, man gör de bara en gång i livet och jag ville bara att alla skulle veta att hon fyller år. Grattis, jag älskelipälskar dig.

<hjärta3

Skolan, engelska.

Jag sitter i skolan, kollar på gamla saker som jag hade i datorn, hittar uppgifter som lämnades in för över ett år sen. Tiden går så fort, allt går så fort men på något sätt går det så långsamt.

Someone trying to find their way. Someone trying to find their place. Someone trying to find their self. Sometimes it seems like you are the only one in the world who's struggling, who's frustrated, or unsatisfied, or barely getting by. But that feeling's a lie. And if you just hold on, just find the courage to face it all for another day, someone or something will find you and make it all okay. Because we all need a little help sometimes. Someone to help us hear the music in the world, to remind us that it won't always be this way. That someone is out there. And that someone will find you.

Hittade bl.a. denna text som kommer får One Tree Hill, jag älskar den. Har inte så mycket att göra, letar efter folk som tycker att de är rätt/fel för homosexuella att adoptera. Engelska, fick precis lite extragrejer att kolla igenom. Idag ska det btw bli extra mycket plugg, ingen teater, måste plugga på religionen.

Det är verkligen hur kul som helst att kolla igenom vad som finns på datorn, hittade precis texter som jag skrev i ettan, kanske inte de bästa jag har skrivit, men va fan de är ju inte det som är grejen. Haha, hittade även ett powerpoint arbete som var hur kul som helst. Men men, nu ska jag försöka att skriva lite, sen är det historia (suck) och sen är det hem och plugga religion.

<hjärta3

Don't even think twice

Jag sitter och kollar på Life as we know it, jag älskar denna underbara fantastiska serie och det gör ju inte saken mindre bättre att man är helt kär i Chris Lowell. Han är så sjukt snygg, i life as we know it är han jätte söt, i Veronica Mars (en annan helt underbar serie) är han söt/snygg och sen kommer vi till Private Practice så sjukt snygg/sexig. Det är en man för mig, jag är sjukt kär i honom, vilket jag iof har varit sen första gången jag såg honom hehe.



<hjärta3

Trevlig utekväll

Mötte Anna, Jennifer och Cissi i Slussen, åkte till skansen var där ett tag. Det var sjukt kallt men sugarplum fairy spelade ju och sjävlklart emd, mycket mysigt. Men svinkallt, efter att emd var klara sprang vi nästan från skansen, på bussen och begav oss till Söderhof (Cissis första utekväll har börjat) där stog Sverige - Portugal matchen på, det var ju bara att kolla och dricka lite öl, gött gött. Träffad människor som jag inte har träffat på jag vet inte hur länge som helt, vi stannade till ca 00.00 tiden. Jennifer, Anna och Cissi drog vidare till After, men eftersom jag inte har pengar, eller ska köpa någon dricka så känder jag att jag lika gärna kunde bege mig hemåt, så nu sitter jag här hemma inlindad i mitt täcke och ska väl kolla på nån film eller nått. Det har varit en riktigt lyckad dag måste jag säga, hoppas att alla ni har haft det lika trevligt.

<hjärta3

Träning, fan va skönt.

Då har man varit på frskis och svettis i Farsta, var på baspass först sen var det en havtimme vanlig. Baspasset va inte så farligt, kunde inte riktigt andas genom näsan eftersom jag fortfarande är lite täppt, min rygg, mina armar och ben knakade som fan jag tror inte jag har ett ben i hela kroppen som inte har knäckts. Efter passet var det upp på löpbandet, sen lite styrke och avslut med step-maskin. Hemma nu, nyduschad och fräsch. Jag funderar stark på om jag ska köra varje lördag, det känns som en bra dag. Jag och mamma pratade lite om de och jag tror att jag ska välja att börja med det, kommer bli så sjukt härligt, iof inte att gå upp tidigt varje lördagsmorgon, men resultatet.

<hjärta3

Jag är trött, jag ska upp tidigt!

Var hemma hos Frida, det var trevligt. Nu är jag så galet trött, jag ska sova, imorgon ska jag upp tidigt för att möta Jennifer i Farsta C och träna, kommer bli galet kul eller jobbigt haha.

<hjärta3


Chris Crocker.


Ni har väl inte missat denna underbara Chris Crocker låten? Och om ni har de lyssna! Den är verkligen helt underbar, Chris Crocker - Mind in the gutter.

<hjärta3

Hahahahahaha

Jag sitter här och förbereder mig för att gå till skolan, jag kollar på vakna med the voice och det roligsate dom står och pratar om en snubbe som hade blivit årets sexigaste vegitarian (bara det är ju galet komiskt). Men så kommer dom till den eviga frågan, de jag och Jennifer alltid drivet med folk, men jag aldrig trodde att folk var seriösa. Hur som helst, Jakob står och säger heter ananas eller ananas, vart lägger man betoningen? Det är ju helt strört, det är så kul, de heter ju pineapple! Det är vad jag kallar humor, jag är iof ganska galet trött. Snart ska jag till skolan, sen ska jag kanske åka och köpa tyg, fick pengar av pappa igår (han är så snäll).

Idag är min 6 dag på mina shakes, gott gott, alla fall lite. Det går ju alla fall bra, jag är inte hungrig och det är ju inte det äckligaste som finns, mitt sörsta problem var att jag alltid var hungrig, vilket jag trodde att jag skulle va nu också. Men det har blivit en motsatt effekt jag är nästan aldrig hungrig, jag dricker massa vatten och mina 5 shakes om dagen, det känns sjukt bra.

<hjärta3

Fotoutställningar, varför?

Idag var vi på fotoutställning på våran fotolektion. Den första vi var på var helt okej, den hade lite olika bilder, olika teman och snygga fotografier. Det fanns däremot ett collage av de som fanns där som var extremt jobbigt att kolla på, det var en tjej som vägde 24kg, hon var smalare än smal och det var bara så sjukt hemskt. Jag tycker att det är fint att va smal, men de finns ju en gräns, så smal ser inte vacker ut, det är inte hälsosamt och det var bara så sjukt hemskt.

Den andra utställningen som vi var och kollade på var bara konstig och sjuk. Det ändå som det spelade på var sex och djur, det var extremt osammanhängande och väldigt påfrestande, men vem vet det kanske var det han ville? Jag vet inte, jag tyckte alla fall inte om bilderna, men det kanske finns någon som tycker om dom?!

<hjärta3


Lång dag, men så värt det för Kenny Starfighter!

Skolan, tråkig som vanligt, men men. Satt kvar två timmar för att fixa med våran projektarbete (idol), men när man har en dator och ett redigeringsprogram som vägrar fungera är det fan inte kul! Men sen var det inga sura miner, hem till Jennifer, sega lite och ja bara vara, till bion för premiären av Kenny Starfighter, denna film var så underbar, den var helt jävla perfekt. Man kan inte kolla på den och inte tänka tillbaka på serien och ändå är det ju nya grejer som händer. För jag menar, det är väl ingen som har missat Lenny Starfighter? Vart är hans serie? Den skulle alla fall slå stort, Björn är ju bara för härlig.


<hjärta3

Godmorgon, godmorgon..

Ja, då var det en ny dag. Vilket betyder att det är skola, men inte bara de, Kenny Starfighter har premiär ikväll! Så jävla kul, men men, första lektion idag är filosofi och efter det är det religion. Efter skolan ska jag, Jennifer och Maija stanna kvar för att redigera vårat idol, vilket påminner mig om att jag måste skriva loggbok. Det kommer bli en toppen dag, eller vad säger ni? Känner ni det också? Haha, skorna är btw slut vilket gjorde mig lite ledsen, men vad ska man göra? Får väl leta efter ett par andra, eller hoppas att dom kommer tillbaka.


<hjärta3

Seriöst?!

Okej, vi hade filosofi idag så pratade vi om ultilitarism. Det är så sjukt, hur någon kan sätta så stort värde i en annan människa utan att kunna unna sig själv lite extra lyx. Självklart tycker jag att man ska kunna skänka lite pengar om man har massa men att leva på så du exakt klarar av att leva och skänka resten till andra. Det är alla fall vad jag tycker och hade jag haft jätte mycke pengar hade jag ju haft ett fadderbarn, eller skickat pengar. Men att leva så begränsat att jag inte ens skulle kunna unna mig något extra någonsin, det skulle jag aldrig klara. Och när vi sa att ultilitarismen var som en "sekt" kändes det lite som om våran lärare blev lite stött, men om man nu är så inne i ultilitarismen så blir det ju nästan som en religion/sekt.

Men men, nu sitter jag och kollar på vänner, sen är det den rätte för rosing och efter det är det härliga Desperate housewives. Men nu är det dags att chilla med mig och ta lite te, min diet är hur bra som helst btw, man är inte hungrig och även om Jennifer inte tycker den är god så tycker jag att den är det. Visst man har ju prövat godare saker, men man vänjer sig.

<hjärta3


Vad tycker ni om dessa?

asdfghjkl55.jpg shoes picture by BatmanFFS
Är dom inte lite små snygga på nått sett? Jag gillar dom, jag kan inte riktigt sätta fingret på varför, men jag gillar dom. Vad tycker ni? Jag behöver eran hjälp nu! Var ärliga, va dom inte lite snygga ändå? På det fulsnygga charmiga sättet?

<hjärta3

Legend of the Seven Seas

Har varit hos min gamla handleare Mari, det var mycket trevligt. Människor, film och mat (iof kunde inte jag äta efter som jag går på shake diet). Haha, de är väldigt goda enligt mig, Jennifer tyckte iof inte om dom, men men alla kan ju inte tycka likadant. Alla fall, Jennifer, jag och alla barn satt och kollade på Sinbad - Legend of the Seven Seas, den är ju så bra.


Nu sitter jag hemma och segar, imorgon är de skola, men nu ska jag kolla på Kenny Starfighter. Snart har the movie premiär, fan va jag längtar.

<hjärta3

she's hooked to the silver screen

Så var handledar kursen klar, jag har inte varit på något så tråkigt på extremt länge. Men men, var och handlade efter det, så nu har jag en ny diet igen och det är denna grej, Nutrilett det inebär 5 shake's om dagen, så får vi väl se hur bra det blir, man kan ju bara hoppas på det bästa. Hahaha, nu ska jag kolla på tv och chilla, eller kanske kolla på nån bra film. Jag börjar bli lite friskare nu, men inte mycket.
Nutrilett chocolate shake 25 st, Axellus
<hjärta3

Handledarkurs

N ska jag iväg på handledarkusren, det kommer va boring, men men. VI får väl se om 4 timmar hur kul de va hahaha..

<hjärta3

Fortfarande sjuk, men har alla fall freaks and geeks..

Ja jag är alltså fortfarande sjuk, men men sitter och kollar på freaks and geeks, jag menar man mår ju inte så dåligt av att kolla på James Franco. Imorgon ska jag iväg på bilskolekursen, det kommer att vara ett helvete. Men men, idag ska jag ha en lugn hemmakväll imorgon blir det väl ut eller nått, skulle ha varit med nåra gamla kompisar men de blev inte så. Juste nya skinsavsnittet, helt underbart.

james-franco-08.jpg james franco image by hayer19

<hjärta3

Natasha Richardson

Sorgliga besked, igår dog en av de underbaraste skådisarna någonsin. Natasha Richardson, som de flesta kommer ihåg från The parent trap, Waking Up in Reno, Maid in Manhattan och nya filmen Wild Child. Hon dog efter en skid olycka i Kanada, hon hann inte bli äldra än 45 år, det är mycket sorgligt.


<hjärta3

Sjuk, trött och ja..

Jag börjar bli sjuk, jag försöker att göra min historia, kommer inte direkt någon vart. Jag menar jag förstår jag vet bara inte hur jag ska skriva det, jag vet inte hur man skriver något om Angolas självständighet, nån som kan hjälpa mig? Det hjälper ju inte heller att jag är jätte trött och seg.


Som sagt, jag känner mig sjuk, trött, seg, ja allt detta på samma gång. Men jag ska bäl försöka så gott jag kan, annars får jag väl köra en kraft ansträngning i helgen.

<hjärta3

Lite för trött..

Snart ska jag till skolan, jag är sjukt trött. Det är segt som fan.. Jag vill sova, idag ska jag och Jennifer in till stan och kolla på tyger till våra studentklänningar, det ska bli kul. Imorgon ska vi till Molander och träffa alla.

<hjärta3


Godmorgon

Nu känner jag mig lite duktig, gjorde precis klart min religions läxa som jag hade. Iof med lite hjälp av mamma, men de är bara bra. Ska ge mig iväg till skolan snart, är sjukt trött och ja får väl se hur dagen blir. Frhoppningsvis blir den helt jätte bra.

<hjärta3

Tillbaka från kryssningen.

Sjukt kul, däckade iof överdrivet tidigt, men men kul ändå. Är hemma nu trött som fan, skola imorgon, segt. Jag tror jag dör. Kollar på nyaste The City, men den hänger sig, snart börjar DH ska bli så sjukt chill ikväll.

<hjärta3

Det är ju så segt..

Jag har tråkigt, det är fotolektion. Det är segt som fan, jag är trött. Jag har ju glömt att medela att jag har fått ett gymkort av min kära mor, det var typ det jag tänkte skriva. Jennifer är hungrig för alla som ville veta det, jag är inte hungrig. Jag vill iof ha massa onyttig mat och bara va helt galet onyttig, men nej, eller kanske sen, typ på kryssningen, hahaha.

<hjärta3

Okej, väntar på att tiden ska gå.

Sitter i skolan, Jennifer är hos tandläkaren och jag är helt ensam inne i fotosalen. Det är ju lite små tråkigt om man säger så, men ikväll ska det bli kul, verkligen sjukt kul. Det är klasskryssning som gäller, praty lika a rockstar säger jag bara. Jag vet iof inte riktigt hur det ska gå, jag har inte sovit så mycket även om jag försökte gå och lägga mig tidigt. Jag delar hytt med Jennifer (ganska givet), Jonte och Anton, kanske inte va jag hade förvantat mig om man säger så, men men, det ska bli kul.


<hjärta3

Bert - Den sista oskulden


Jag sitter och kollar på Bert - Den sista oskulden, den är så jävla bra och en sak som jag såg som jag inte har tänkt på förut. Den spelas in i Kärrtorpsgymnasium, av alla ställen, nu kommer jag gå och tänka på det hela tiden när jag är i skolan. Haha, det är så kul, tänkte bara medela att jag verkligen älskar denna underbara film. Och btw så är ingen mindre än Sarah Dawn Finer med också, hon är iof med i serien med..

<hjärta3

Hur gick det till?

Jag var hemma hos Anna igår, det var sjukt kul. Massa människor och melodifestival. Jag och alla andra som var där trodde att allt stod mella våra solklara favoriter, Måns, EMD eller Alcazar. Men blev det så? Nej, det var så dåligt och hur tänkte svenska folket när de röstade? Jag säger alla fall, jag la inte min röst på henne. Nä, det var inte helt okej.


<hjärta3

Haha, trött som fan.

Igår var det ju fredag den 13:onde igen, det var inte så mycket som hände i skolan. Efter filmade vi lite till idol, efter det var det bara att bege sig hemåt och fixa sig innan jag skulle till Globen och möta mamma, Rebecca och Marie. Sen var det genrep av melodifestivalen som gällde, det var mycket trevligt, de flesta bidragen var helt okej, sen finns de ju dom man inte tycker om alls haha. Man fick ju se alla roliga saker innan man får se det igen. Killarna i EMD och Måns var ju lika snygga som alltid, Erik bjuder på hångelscener i finalen och så är det lite andra roliga grejer som kommer dyka upp.

Nu sitter jag hemma och kollar på The City igen, det är ju så underbart bra. Man kan inte hjälpa att man älskar det och Whitney och Jay är ju så söt eller vad säger ni?

Whitney and Jay

<hjärta3

Whitney Port, the city.

Jag har precis kollat på avsnitt 11 och 12 av The City. En serie som är helt underbar och gillar man The Hills, älskar man The City, älskar man The Hills avgudar man The City haha, alla fall för er som inte sett det kommer länken till första avsnittet, http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-1-if-she-can-make-it-here/1601505/playlist.jhtml, kolla och njut! Jag tänkte bara medela hur mycket jag älskar Whitney.


<hjärta3

Trött, men pepp som bara den.

rachel.jpg Rachel Bilson image by GrockPRINCESS

Hon är så snygg. Jag måste bara säga hur mycket jag älskar henne (igen). Nu ska jag sitta och kolla på Freaks & Geeks, typ helt jävla underbart (tack Frippelito). Har inte så mycket mer att säga, imorgon är det torsdag, snart är det heög igen, vilket betyder snart är det kryssning.

<hjärta3

Jag är inte trött, jag är uttråkad.

FASHIONN.jpg Fashion Icons image by fiji_water

Jag har försökt att somna, men det går inte, jag är inte sugen på godis längre vilket känns bra. Jag ärr inte trött, jag är uttråkad. Skulle inte banga på att sitta på starbucks och dricka massa kaffe och bara ha det riktigt sweet, men de kan jag inte. Jag ska alla fall till skolan imorgon, vilket betyder att jag mår bättre, hoppas det håller i sig. Nä nu ska jag ge sovandet ett nytt försök, god natt.

<hjärta3

Hur godissugen får man bli?

ofcssjhsa.jpg picture by BatmanFFS

Candy on the beach, there's nothin' better
But I like candy when it's wrapped in a sweater


Jag är godis sugen, men jag får inte äta godis, jag har ju slutat med det. Alla fall, nu ska jag inte klaga jag kan ju bryta mitt löfte, men det ska jag inte och de vill jag inte. Nu är det dags för DH så det blir lite ögongodis istället. Yummie, yummie. Nej, bort med godis tankarna, bort med I Want Candy låten ur hjärnan och hej till DH!

<hjärta3

Sweet eller segt..

27346_1236690933.jpg picture by BatmanFFS

Att få ha sommar, ta studenten, det är väl kanske de sakerna jag längtar mest till just nu. Jag är sjuk idag, jag var sjuk igår också men det var inte lika jobbig sjuk. Jag tycker att det är skönt att vara sjuk, men idag är det inte det, jag orkar inte, jag missar skolan och jag har egentligen inte tid att missa skola, men vad ska man göra? Alla fall, nu ska jag sitta och fördriva tiden med serier och sen får man väl ser, hopppas att jag blir bättre.

<hjärta3

Hur ser eran kväll ut?

09_copy.jpg picture by BatmanFFS

Så, då är kryssningen nästa vecka bokad. Sjukt skönt, jag är så taggad. Det ska bli så sjukt kul, klassen ute på kryssning, sweet. Just nu sitter jag och kollar på How I Met Your Mother, så sjukt härlig serie, ska iväg till teatern också. Så vad har ni för planer?

<hjärta3

Nytt, härligt..


Jag har börjat äta frukost, idag var min provdag. Jag känner mig lite stolt måste jag säga, jag ska även börja äta nyttigt. Men alla fall, jag ska börja dagen med frukt, jag kan inte direkt äta på morgonen, men jag ska börja med att äta kiwi och äpple varje morgon, får se hur länge jag klarar de haha.. Kanske tar en banan nån dag? Måste ju variera lite mellan frukterna, eller vad säger ni? Några förslag på goda frukter?

<hjärta3

It's a beautiful day

jesse_mccartney.jpg Jesse McCartney image by luckyky202

Han är så sjukt snygg, jag är kär i serien och även om Zac är den söta, vilket han verkligen är, så kan jag inte hjälpa det att jag blir kär i Jesse. Han är så snygg, så sjukt gullig i serien, hur kan man inte bli kär i honom? Jag ska kolla på Summerland igen, för jag älskar det och båda säsongerna är helt underbara.

<hjärta3

With the mirror reflection, I'm dancing with myself.


Tow of a kind är en underbar serie. Har färgat min mammas hår och nu sitter jag och kollar på Summerland. Ashley är så sjukt snygg.

<hjärta3

Ollie Barbieri


Skins, säsong tre.
Han är så härligt, så sjukt mysigt avsnitt, jag är så kär. Jag menar hur kan man inte bli kär när man ser hans gulliga sida och han och Emily borde bli ett par även om hon är lesbisk. Dom är ju liksom så gjorda förvarandra, alltid varit.

<hjärta3

Well baby I've been here before.

Jag har suttit och kollat på Nearly Famous, igen, nu sitter jag och kollar på Grey's Anatomy. Även om jag saknar old Grey's när Danny levde och inte va ett spöke, ande, whatever han nu är? Och när Alex sitter med Izzie och tröstar henne, hur kär i honom blir man inte då liksom? Men jag verkligen älskar det ändå, även om de är nya, kan inte lika bra avsnitt.

663ece0e.jpg Izzie Denny Alex image by zujshaver

<hjärta3



Desperate Housewives

Sitter och kollar på dh som har börjat igen, vilket gör att jag missar andra, men jag kan ju kolla på andra nån annan dag(?). Alla fall, jag hade glömt hur mycket jag saknade dh, det är verkligen en sjukt bra serie. Plus att Shawn Pyfrom är helt sjukt snygg!

ShawnPyfrom.jpg shawn pyfrom image by ilikesoccer09

<hjärta3

Jag dör av uttråkning!

Sitter i skolan, vi har fått en text att läsa, den är tråkig som fan. Men men, måste ju göra de för att få alla fall G i historia, man kan ju hoppas. Haha, men men, nu ska jag fortsätta läsa min långa och tråkiga text! Jag orkar inte, det här är så sjukt tråkigt!!!

<hjärta3


För att hjälpa Jennifer & Thea hitta Marek & Frank!!


Vill ni verkligen att Thea & Jennifer ska behöva lyssna på kärlekslåtar och vara helt nere? Nej, jag trodde väl inte de! Känner ni folk i Holland skicka denna till dom! Skicka den så att Marek och Frank får se den och addar dom.

<hjärta3

jag har tråkigt.

olsen.png picture by BatmanFFS

Jag har tråkigt, dessa två människor är sjukt snygga och sa jag att jag har tråkigt? Efter foto är det lunch sen är det engelska och historia, kul, eller inte. Åååh jag vill verkligen inte va i skolan, jag vill bara tillbaka till praktiken, jag menar kom igen! Jaja, jag har teater ikväll, kul(?) det är frågan, vi har en så galet tråkig pjäs, men de är ju härliga människor. Suck, jag är trött och vill sova, jag klagar som bara den nu känner jag men vad ska jag göra? Nä nu ska jag typ sega lite och ja..

<hjärta3

Tillbaka i skolan..

Jaha, då var man tillbaka i skolan, jag är sjukt trött och jag skulle inte direkt påstå att jag är glad över det. Jag har fotolektion, önksar iof att jag var på praktiken, jag menar jag kommer ju verkligen att sakna Mickes PMS utbrott, han är ju trotsallt den ända killen med PMS. Haha, nä men alla fall, jag sov hos Jennifer hela kvällen gick ut på att prata om Marek och Frank, Thea är sjukt kär i Frank om alla inte visste det haha. Och för er andra är Jennifer kär i Marek (som är 91a, har flickvän och han va ju inte så snygg enligt Jennifer.) Men men, nu ska jag väl ha lektion, rektiorn och biträdande rektiorn va precis här och sa hej, men jag säger nu hejdå!

<hjärta3

Godmorgon, godmorgon

Vaknade nyss, är seg i hela kroppen och jag sitter och kollar på första säsongen av Full House, massa mysigt har inte sett på jag vet inte hur många år. Men de är en sjukt härlig serie som man bara måste älska. Men har ni tänkt på hur roliga John Stamos ser ut? Jag menar hockeyfrilla är inte vad jag skulle kalla charmigt, men han däremot är sjukt charmig haha.



<hjärta3

RSS 2.0