100629

Det är helt sjukt, nu är jag verkligen i New York vi bor på ett ganska bra hotell på Upper West Side. Om två dagar flyttar jag till Greenwich Village, jag var där och hälsade på idag. Helt underbart ställe, stort och sjukt fin utsikt, love it. Är lite små seg, har gått och gått hela dagen, var i Greenwich, sedan gick vi till Berkeley College to get all the things I need. Nu blandar jag sråk lite också, men de blir så.. Haha, ja mer uppdate kommer när jag har fixat en laddsladd till min dator, but life here is soo awesome. It's hot, it's beautiful and everything is just as awesome as I could want it to be.

whatever happened to time?

Ja, då sitter man här båda väskorna är proppade med kläder, mammas extra väska håller på att fyllas till max den med. Ja life är lite små crazy just nu, det är ju nälmligen bara denna dag som jag har på mig att njuta av Sverige. Jag ska snart iväg och göra en väldigt svensk sak, fika! Haha, med två av mina älskade underbara vänner som aldrig har träffat varandra, Frida & Victoria. Myspys, efter det så ska jag möta upp min älskade underbara Jennifer som ska spendera min sista natt i Sverige med mig. Shit, livet flyger så fort förbi, jag kommer typ bryta ihop lite smått imorgon eftersom att tårarna börjar så gott som rinna nu när jag sitter och skriver. Nä, nu ska jag sätta på lite glad musik och försöka att tänka på allt underbart i livet!

You got it dude


100627 - Charlotte Kemp Muhl


You got it dude

100626

Vaknade trött och seg exantal gånger under morgonen, segare än vanligt. Gårdagen var nice som fan, dagen var också riktigt bra. Har sagt hejdå till Anna och Annas familj. Sen vidare till min faster för att fira hennes födelsedag, det var trevligt. Sen hem, vidare mot stan och en tårdrypande farväl till Dolly, jobbigt som bara den. Nu mår jag lite små illa för mycket av det goda, dags för att vila lite, så trött.

You got it dude

100625 - Midsommar

Jaha, då var det midsommar igen då. Jag är vaken ovanligt tidigt för mig, vaknade innan alarmet ens gick igång har duschat och nästan piggnat till lite. Men jag är ju fortfarande trött, det är jag alltid.. Idag ska jag spendera större delen av dagen stående och jobba, sen ska jag vara hemma hos Anna och fira resten av denna dag. Supa och leka vuxna, that's what we are gonna do.

Nu är det ju också faktiskt bara tre dagar kvar tills jag flyttar till New York, det är helt sjukt ofattbart, trust me I know. Men det har fortfarande inte riktigt slagit mig än, för let's face it, det kommer inte slå mig förns jag är på planet och ska åka iväg. Men men, nu ska jag inte tänka på det, nu ska jag packa om och fixa så min väska väger exakt 23kg och sen ska jag byta den andra väskan och hoppas att allt får plats så jag slipper betala 55€ så jag skulle kunna njuta av dom pengarna till ja, shopping?! Hahaha.. men jag kanske inte ska ta med mig så mycket kläder och shoppa massa nytt där?! Haha, ibland är jag verkligen smart.

You got it dude

100624

Nu kan jag väl kanske inte påstå att jag har varit direkt bra på att blogga, men jag vet alla fall om det själv och det är ju ganska bra hehe. Det är har varit fullt upp sen min födelsedag, under födelsedagen var det systemet, mamma och pappa, samt att min faster kom över och två av mina kusinbarn. En lugn och bra födelsedag.

Dagen efter var det upp tidigt för att bege mig till stan för att möta upp min kompis Lollo för att sen åka till hennes fasters häst ute i hallonbergen. Sjukt mysigt att få rida lite igen, det var ett tag sen. Efter det var det vidare hem igen, sova lite, träffa Thea och sitta mysa med Ben&Jerry's och Svensson Svensson. What could be better?! Sen var det dags för Thea att ge sig av hem och för mig att he mig av mot Jennifer.

Gårdagen var mega mysig, picnic (eller dricknic) i tanto efter några timmar var jag självklart röd som en kräfta, dum som jag var så glömde jag solkräm. Men men, mysig ändå många som kom, så sjukt härligt! Jag älskar mina vänner mer än någonting annat på jorden, vad skulle jag göra utan dom? Nu ska jag vila lite sen ska jag iväg en snabbis och shoppa med mamma, ska utnytja mitt pressentkort på guldfynd som jag fick av min älskade faster! Men först ska jag få i mig lite kaffe och en pressent från mina kära föräldrar ;)

You got it dude

time flies by so fast I can't even react...

Last year I was wishing upon a star, that someday I would be able to move to new york city. Today it's a week until that dream will come true, the only thing I didn't know was when I leave, I'm gonna miss so many people. But then again I will come back, I'm not gone forever, and my true friends will always be with me!


The empire state waits for me, with all its glory. The beauty of the city is gonna fulfill me, it's going to be awesome. I will get homesick, I will miss eveyone. But the journey is worth the while.

You got it dude

I'm so fierce, that it's so nuts...

...I live, to be model thin, dress me, I'm your mannequin. J'adore vivienne habillez-moi, Gucci, Fendi et Prada. Valentino, Armani too. Merde I love them Jimmy Choo. Fashion put it all on me, don't you want to see these clothes on me. Fashion put it all on me, I am anyone you want me to be.

Första systemrundan avklarad, sitter fortfarande och kollar på Shrek, vill verkligen shoppa, men inte förns jag kommer till New York och nu är det ju bara en vecka kvar. Varför går tiden så fort? Dagens köp, vitt vin och en bacardi razz, yes, life is good.


Yum, dagen kommer bli as nice. Sen är det ju onsdag snart också, då ska det picnicas och mysas med min älskade vänner, alla fall de som kan komma. Hahaha, donkey är så härlig "the sun will come out tomorrow, tomorrow bet your bottom".. "Bet your bottom?" hahaha.. Men nu ska jag njua av dagen, leva livet och bara ha det grymt härligt.

You got it dude

100621 - Happy birthday to me

Ja, det är nu min efterlängtade 20 årsdag, jag fyller bolag och mycket snart så åker jag iväg till systemet. Att livet kan gå så fort ibland, det är så otroligt osannolikt att det känns overkligt. Men det är verklighet, det är min födelsedag, the day that I turn 20. Men om jag ska hinna hitta vad jag ska ha på mig, hitta mitt idkort och ja... det var väl de, så måste jag sluta skriva och get going. Hehe, Shrek spelas på hög nivå och även om jag inte ens är tonåring längre så ska jag se den fjärde filmen!


Just glömde nästan att berätta att denna snygga mobil som ni ser över är min nya mobil. Självklart en htc, men inte vilken som helst. Utan en htc touch pro 2. Väldigt snygg, helt underbar feeling. Visst är den vacker, jag är helt förälskad, den är underbar.

You got it dude

Och nu så vill jag sjunga, att sommaren är skön...

...och träden är så fina och marken är så grön. Och blommorna är vackra och höet luktar gott. Och solen är så solig och vattnet är så vått. Och lille fågeln flyger i boet ut och inn, och därför vill jag sjunga att sommaren  är min.

Och jag vill också sjunga att fjärilar är bra, och alla söta myggor, dom vill jag också ha. Och jag är brun om bena precis som det ska va, och därför vill jag sjunga att bruna ben är bra. Och jag har nya fräknar och prickigt sommarskinn, och därför vill jag sjunga att sommaren är min
.


Nu är det ca. 364 + några timmar sedan jag fyllde år sist, att ett år kan gå så fort är helt otroligt. Jag trodde verkligen inte de förra året. Men förra året var ju puckoålder också, kanske ligger någonting i det? Men nu är det bolaget som gäller imorgon, nice, indeed. Jag sitter och kollar på youtube och övermissbrukar klippet som du kan se över! Pippi Långstrump är riktigt mysigt, nostalgi på hög nivå. Jag känner mig liten igen, Astrid Lindgren filmer spelas i massor och hela dagen har sommarmusik och andra härligheter spelats. Nu ska jag återgå till Pippi Långstrump, Barnen i Bullerbyn, Rasmus på luffen och alla andra härliga filmer.

You got it dude

100620 - yesterday today and tomorrow

Ja, vi kan väl börja med gårdagen. Vaknade sent, väldigt välbehövd sömn, kollade på lite serier, umgicks med familjen och efter att kungligheter hade vandrat "röda mattan" ner så begav jag mig mot Jennifer. Handlade lite mat och andra onyttigheter. Hade lite myspys kollade på Victoria och Daniel som åkte båt. Jag måste ju ändå säga att trots att jag har gått och klagat som bara den på bröllopet, det har varit så mycket snack och blah, blah, blah... Men Carl-Philip är aldrig fel att kolla på och Victoria var otroligt vacker, Daniel var lika gulligt gay som alltid och ja. Tänkte att man kunde väl slänga upp en bild på snyggingen när man ändå talar om honom, nu när det är kungligheter och annat som är i tankarna.


Vi hade kul hemma hos Jennifer och sen begav vi oss mot helvetet. Eller ja, vi försökte komma till Hallonbergen, men nej! När vi väl kom till t-centralen för att ta tunnelbanan ser vi att blå linjen inte går, så det var bara att åka till Fridhemsplan och vänta på bussen, kommer den? Nej, det åker förbi 3 fullpackade busslass som man inte fick plats i, det var en trafikvärd som var helt PUCKAD som inte visste någonting, hon visste inte ens vilka bussar som gick eller inte. Så allting var lite små irriterande, men efter kanske 20 minuter av bara väntande så började tuben funka igen och när vi kom dit var livet helt underbart! Underbara människor, karaoke, drika och på natten, lite nattbad kallt som satan men lika roligt för det.

Dagen då? Ja, än så länge har det väl inte hänt så mycket. Gick och la oss sent, upp tidigt för att Jennifer skulle jobba. Inget annat att göra än att ge sig av hem, nu sitter jag hemma sommarmusiken är på, tröttheten är lite halvtung. Väntar på att Anna ska höra av sig så jag kan åka och träffa henne, eftersom hon äntligen är hemma. Snart är det väl dags att få i sig nått som min mage kurrade och hade sig när jag vaknade, tror ni mig inte? Fråga Jennifer.

Imorgon är det ju äntligen dags för mig att fylla bolag, vilket betyder att min kära far ska skjutsa mig till systemet och jag ska köpa vin, vin, vin! och kanske en cider eller två hehe..

You got it dude

Ellen Von Unwerth: Vogue China July 2010


You got it dude

100618 - Dree Hemingway


You got it dude

My dream is to fly, over the rainbow so highCelestine van Hulst and Kristina Moller by Akiss Paraskevopoulos
You got it dude

100617


what do you say to taking chances,
what do you say to jumping off the edge?

Nu ska jag iväg och vara med min älskade Jennifer. It's gonna be myspys, det är helt sjukt att vi ska behöva vara utan varandra så sjukt länge. I'm gonna miss you like crazy. Men idag ska vi glömma allt och bara vara oss som inga andra kan. Lika mongo, lika crazy och lika underbara som alltid.

You got it dude

100616

Ännu en dag har gått, har varit med Blåst hela dagen, myspys. Började med lite luch/fika på Waynes, vidare för att shoppa/ögonshoppa. Gick och gick, stannade på ett café nånstans på stureplan för en kaffe/nått att dricka. Jag köpte en islatte för 40kr, kanske inte dagens bästa köp, men man lever bara en gång. Anna däremot köpte vatten för 30kr, men som sagt, man lever ju bara en gång. Sen drog vi till Urban outfitters och insåg hur underbart det skulle vara om man var rik, vidare till x-change och växla mina svenska kronor till dollar, så nu är jag lite rikare när jag kommer till nyc. Ja, livet leker, det är de sista veckorna i sverige, solen skiner och livet känns ganska bra.

You got it dude


Erin Heatherton: Marie Claire Italia June 2010


You got it dude

Cameron Russell: Vogue Germany July 2010


You got it dude

100615 - Girl, Interrupted


Jag älskar denna film, inte bara för att jag verkligen älskar Brittany, men den är så otroligt bra. Jag tycker inte ens om Angelina, så någonting bra måste det ju finnas eftersom det är en av mina absolut favorit filmer (iof har jag väldigt många). En av det bästa citaten är från Daisy, aka Brittany Murphy "and my favorite part... it has a sign right outside that says, "If you lived here, you'd be home now". Som sagt, underbar film och jag verkligen älskar den. Men eftersom jag har sett klart på Girl, Interrupted så ska jag fortsätta kolla på veronica mars, love it.

You got it dude

Short and sweet to the soul I intend


Jag älskar Veronica Mars, Kristen Bell är super snygg och så sjukt härlig skådespelerska, inte bara i veronica mars men även i andra serier och filmer. Hon gör även en fantastisk röst i Gossip girl. Att hon är så galet snygg som hon är, är ju bara ett mega plus, håller ni inte med?

You got it dude

true colors are beautiful, like a rainbow


Picture: here
You got it dude

100614

Så dagen har väl gått lite halvsegt framåt, men nu kommer det bli bättre. Jag har städat och packat, men man måste ju roa sig lite också. Jag ska nämligen iväg på en fika tillsammans med Cissi inne i stan, myspys. Jag är ganska trött, man bli ju verkligen så pigg av att städa, eller? Hahahaha.. alla fall, kolla klart på veronica mars avsnittet och sen är det dags för mig att ge mig in mot stan.

You got it dude

Marike Le Roux: Flair May 2010


You got it dude

Interview magazine June / July 2010


Career not going exactly as planned miss Fox? Well then, why don't pose for interview magazine with some girl on self photos? Well either way she's hot as always, and I can't help it but I love her outfit and also te gloves the doll is holding. I'm still on a glove search, tell me if you see a pair of really hot once.

You got it dude

It will be only you and me


Mary-Kate & Ashley fyller 24 år idag, det är lite sjukt. Jag har följt dom sen dom var små, jag menar full house, two of a kind sen so little time och mängder av filmer. Sen att de antagligen är två av de snyggaste människorna som någonsin har funnits. Jag älskar dom, finns många som hatar dom, men inte jag. Jag säger let's go Olsen twins, happy b-day.

You got it dude

100613

Känner mig aningen trött, jobbade igår tillsammans med Vickan, vi jobbade länge och hade riktigt kul. Men nu känner jag mig lite seg och död, fick alla fall skjuts hem vilket jag verkligen, verkligen uppskattade. Men förtillfället sitter jag och kollar på Veronica Mars, love it, och ja.. det finns väl inte så mycket mer att säga. Jag är fortfarande lite ledsen att jag inte kunde gå på kiss-konserten, skulle verkligen viljat gå, men icke sa nicke.


Men som sagt jag sitter och kollar på Veronica mars, så nu ska jag fortsätta att kolla. Jason Dohring är btw kanske en av de mest charmiga människor ever, inte bara i veronica, utan även i Moonlight. Ja, i moonlight är han nog bland de charmigaste människorna ever.

You got it dude

Secko by Lucy Carr-Ellison


You got it dude

100610

Godmorgon, med kaffe i ena handen säger jag väl också hej till världen. Känner mig aningen piggare än jag gjorde öhm.. för nån sekund sen. Idag tar min älskade vän Anna "Blåst" studenten, det är helt sjukt. Upptäckte att igår var det ett år sedan som jag själv tog studenten. Lyckan, känslan av att inte behöva gå i skolan någonsin mer. Hahaha.. ja, vi vet ju alla hur bra det gick. Snart sitter jag på ett plan påväg mot New York och tänker, hur fan tänkte jag nu? Plugga, mer? Jag?! Haha.. vissa saker i livet kommer verkligen oväntat, men det känns alla fall väldigt rätt och de är ju det som är det viktigaste. Men nu ska jag njuta av mitt kaffe, kanske slå på en film, fixa och mig efter filmen är slut lär de inte finnas så mycket mer att göra än att åka iväg och träffa Jennifer.

You got it dude

100609 - Vogue Nippon, July 2010


Abbey Lee Kershaw; Vogue Nippon, July 2010. What's not to love about this? Lace, fur, chanel and other things.. For some people life is really good, and the dream is to be there with them.

You got it dude

street smart, fashion right!


Pictures: here
You got it dude

100608 - Blue water high


Sitter och kollar på denna underbara serien, ser iof på första säsongen, lite nostalgi sådär. Kommer verkligen ihåg hur kär jag var i Adam Saunders som spelar Heath Carroll och jag måste ju erkänna att när man kollar på honom fattar jag varför. Plus att hon som spelar Fly är så söt, kommer ihåg att jag ville att dom skulle bli tillsammans.

You got it dude

100607 - Strawberry Fields forever


This is what swedeish people would call a summer morning. Sitting on the balcony, drinking coffee and eating strawberrys, yum! I love strawberrys, love coffee and I do love these picture. Found this beautiful picture here. This is just one among others, love it.

You got it dude

they've got planes and trains and cars


Det finns ingen som du, ingen som jag kan vara lika crazy, lika mongo och särbehandlad med som med dig. Seasons may change, winter to spring but I love you until the end of time. Det finns så sjuka grejer som vi har gjort, herre gud, det kommer bli så sjukt tomt utan dig. Jag kommer verkligen, verkligen sakna dig! Hade en mega mysig dag med dig, I will always love you.

You got it dude

100606 - kanske världen förstår oss


Sitter och lyssnar på Håkan Hellström och njuter av dagen, det är ju ändå Sveriges nationaldag. Hur ska detta firas? Själv ska jag vara med min älskade vän Jennifer och njuta av den tiden vi har tillsammans. Vi ska sitta vid vattnet, äta glass och bara vara oss haha..

You got it dude

100605 - life is crazy

De senaste tre dagarna har varit lite halv galna, först var det Theas utspring, jag var typ lite halvsjuk och mådde väl inte toppen, men jag var med ändå. Sen var det Theas mottagning samma dag, kände mig redan bättre då, vilket var väldigt skönt. Sen var det dags för Fridas (m.fl.) utspring & Annas födelsedag, sen var det hem till Anna förbereda för hennes födelsedag, hennes och Niklas mottagning, massor av mat och dricka och riktigt kul kväll. Sen var det dag tre vaknade så löjligt tidigt, var uppe sen stund fotade Anna, försökte lugna ner henne så hon inte kände sig mega stressad. Sen sov jag lite till efter att Anna hade gett sig iväg, vaknade igen, satt och åt lite med lunch med Annas härliga familj. Sen var det off till Annas (m.fl.) utspring. Träffade Anna, såg Thea och följde med henne för att leta efter lite andra människor, hittade Karin, Millan och tillslut hittade jag Lollo också. Sen drog jag tillbaka till Anna, följde med henne och bytte om och sen drog vi till Annas flak. Flakåk för min del, det var sjukt nice, man blir galet len av öl och jag saknar verkligen min student. Hade sjukt kul på flaket, fick skjuts hem av Annas söta mami. Hem duscha, hinna fixa mig sen springa till bussen för att hinna med pendeltåget och komma hem till Lollo. Åt och drack och hade det mega mysigt. Sen kom jag hem, vaknade mitt i natten med extrem smärta i mitt öra och well, det har gått över men jag har fortfarande lock. Är trött och seg just nu och idag ska jag börja packa och bara ta de lungt.

You got it dude

100603

Solen skiner, fåglarna låter lite extra mycket och jag sitter inne och kollar på film. Haha, idag mår jag 100 gånger bättre än gårdagen. Vet inte vad som hände igår men jag tror jag hade en 24h grej. Var iof lite halv död när jag vaknade i morse också, men det är mycket bättre nu. Kollar som sagt på film, kollar på den väldigt konstiga men förvånasvärt bra filmen Havoc. Jag ska iväg till Fridas (m.fl.) utspring, sen är det hem till Anna och fira henne för hon fyller ju år idag. Men nu ska jag kolla klart på filmen, dricka mitt kaffe och bara ta det lungt.

You got it dude


100602 - Chloe


Konstigare film får man nog leta efter, men även om den var riktigt konstig så var den ganska bra. Ingen Dear John, men lätt värd att se alla fall. Speciellt om man gillar spårade filmer.

You got it dude

100601 - To light the night, to help us grow


Amanda Michelle Seyfried
 föddes den 3 December, 1985, i Allentown, Pennsylvania, USA. Hon är antagligen en av det mest vackra och sötaste människorna som finns. Hon är helt underbar, det inte hur många gånger jag har sett filmen Dear John, det är nog en av mina absoluta favorit filmer. I den filmen sjunger hon en låt, Little House. Jag vet inte varför men låten är helt underbar, den är så enkel och vacker. Hon är typ min förebild, hon är helt fantastisk. Hon är ju med i några av mina absoluta favoritfilmer; Dear John, Jennifers Body, Mamma Mia & självklart Mean Girls. Snart kommer Letters to Juliet också och vad jag har sett så kommer den också bli en hit! Ja, jag har väl kanske en liten crush på Amanda, men vem har inte, hon är så gott som perfekt. Och för er som inte visste det har hon en jeans-samling hemma, hon är helt galen i jeans, hehe, lite små wierd.

You got it dude

RSS 2.0