Godmorgon.

Idag är en ny dag med nya hopp, nya förväntningar och nya överraskningar. Jag vet inte hur allting ska gå men de löser sig, jobbet, Björn och allt, tyvärr missar jag ju Hannes, visste inte förns igår att han skulle va med, men men.. Har ju sett honom uppträda förr, men han är sjukt bra. Fan va jag inte vet hur jag ska känna längre, jag vet ingenting längre, Maija, Totte och Jennifer ska ge mig 16 spänn för våran lilla avskedspressent, det är sjukt sorligt, jag dör. Fast vänta jag kanske dör för att det är så jävla tidigt på morgonen och jag måste vara uppe, så är det nog hahaha. Men men jag hoppas på att dagen blir en toppen dag och jag har planer för min födelsedag btw, jag ska på Sex And The City premiären med Anna Blåst as kul, fan va vi ska äga allt, kärlek liksom!!!! <3


parker24.jpg parker24.jpg image by thecityalwayson

Fredag, segdag.

Japp denna dag har varit en seg dag, svenska typ inte göra nått. Sen lunch i hundra år, engelska som vi inte gjorde nått på och sen typ hjälpa Jennifer att fixa hennes G i text. Sen så åkte jag till stan och träffade Blåst, vilket var kul eftersom vi inte har träffats på länge vi var onyttiga på John Chris (så värt det) hehe, fick en liten sockerkick när jag smackade hennes kladdkaka dock. Sen gå runt i stan och kolla på skor och kläder, jag hittade en jätte söt klänning på h&m som jag tror att jag ska köpa och Anna köpte en skit snygg klänning på TopShop, jätte söt. Det var mysigt, mysigt. Sen drog jag hem och typ sov och nu sitter jag här och kollar på Oceans twelve.. Imorgon är en tidig dag, sen ska jag umgås med Jennifer.


Gårdagen.

Hehe, ja du svenskan gick ju bra.
Sen så blev det dra hem till Jennifer på kvällen, mysigt och härligt. Film och nästan gråt, ångest om allt och massa tjockis chips och cola light. Fast det var en lyckad kväll vi hade jätte kul och vi äger allt och alla. Det var bara allting kom på en gång, mitt huvud ville explodera och bara segade mer än vanligt. Fan va snygga jag och Jennifer va igår alltså as trötta och sega som fan, myspys i soffan med What A Girl Wants och typ väldens underbaraste, me dunderbar sång och båda helt suckers för hans underbara röst <3

Man vill bara ha honom, han är så underbar och jag är helt mega kär.

WhataGirlWants.jpg What a Girl Wants image by joanaa_93

Livet i färg..

Det känns som att de ändå har varit en bra dag, en dag utan massvis med problem, utan allt jobbigt. Men ändå med allt jobbigt, vet inte vad jag ska göra åt det här. Varför kan inte allt bara förvandlas från en svartvit tvskärm till en färgskärm, kan inte alla bara se världen som en lycklig plats, en värld full av färger och liv.

colour.jpg pencil image by Fushieanna

Helvetet löste sig..

Okej, allt var bajs och ingenting skulle fungera, men de löste sig allting löste sig. Mina bilder är utskrivna och allting är bra, det ända som saknas är min intervju. Men va fan ska man göra snubben har ju inte svarat och jag har till och med ringt och han svarade inte då heller så jag pallar inte bry mig. Men det känns ju bra nu, allting känns bra nu eller ja typ allting, de mesta är alla fall bra. Fan va stressande suck inget kan man göra åt det heller. Men va fan jag vill inte längre jag orkar inte jag ska typ bara chilla när jag kommer hem typ stressa ner allting är så jävla stressande, jag önskar att jag gick i trean i trean får man ta studenten med massvis av härliga människor. Och snart är det den 4de och utspringet är runt ett tiden på dagen, kommer fan inte klara det. Ledsen Anna.. (Ledsen Jennifer också) hon vet inte att jag precis skrev om henne, hon siter nämligen och försöker fixa med sina bilder så att hon kan få ett betyg i foto..

Och imorgon har jag världens längsta hål timme så jag kan göra klart min svenska fan va underbart så slipper jag att få ig i det liksom, skulle inte va så bra om jag får ig på den sista svenska grejen som vi ska göra...

puss life is good right now <3

Bäst!!

Fan va skönt, jag har redigerat klart alla mina bilder och snart, väldigt snart så ska jag gå och skriva ut dem. Det vill säga jag är klar med foto, visst fick dock inte MVG men va fan VG räcker, de är nästa år som gäller även om detta år bara slutar helt mjäk och man är jätte ledsen för att alla som man typ känner och alla som är roliga och bra slutar.. Nä det suger, men va fan jag ska va positiv och allt kommer bli bra, jag ska fan ta studenten nästa år, jag fyller 18 i sommar och jag ska fan hålla kontakten med folk!!!

<3

Mjäk Idrott..

Okej jag ska ha idrott idag, hahahaha kul jag har ju redan g och hon kommer inte ändra på de om jag inte är med på sista lektionen, fan va skönt och jag slipper idrott i trean, party people liksom. Fan va nice this is liksom.

Snart ska jag iväg till skolan och ha tråkigt, puss <3

Fan

Jag vet inte, jag kommer sakna alla så jäla mycket. Känns helt sjukt den 4/6 tar de studenten liksom. Våran älskade underbara Palmira, fast fan vi ska ut i sommar babe!! :) Åh det känns så konstigt och sen kommer jag att komma tillbaka till skolan i höst, och då är de vi som är treor, det är vi som står på tur att ta studenten. Liksom hallå vart fan tog tiden vägen? Vad var det som hände. jag menar jag och Jennifer valde ju typ Kärrtorp som gymnasium igår och nu är vi här. Två år har gått hur snabbt som helst och det är snart bara ett år kvar. Nä jag kan inte ens tänka på det hela.

Men men, idag var jag med snyggish Elvis och fotade henne, så jag är klar ^^ Party party, hahaha *mackor i solen och pärondricka*. Vi äger verkligen alla, fan kung fu panda, fan va jag längtar, vi kommer ha så jävla kul. Vi äger på att gå på bio tillsammas, åååh Juno!! <3 Fan va kul vi hade när vi såg den.


för att avsluta dagen riktigt bra, har du en otter i familjen? <3

Ko

Okej, glömde helt att berätta jag har idag köpt den bästa pressenten till Blåst som man kan hitta den är så klockaren och jag tror att du kommer att älska den. Tyvärr lever inte kon (som du redan vet att det är) men den är fan bäst. Och på Fredag är det du och jag babe, fika och träffas äntligen liksom <3


Shopping.

Ja idag var det en jobbig dag kanske får ig i ett ämne bara för att min flashfilm inte vill funka.. Men men, sen så var jag och vaccinerade mig, Jennifer var mitt moraliska stöd <3 Fick en i benet och en i armen, den som jag fick i armen kändes inte, men den i benet kittlades och gjorde lite små ont. Men de gick bra, sen så drog vi och shoppade, det kändes bra hehehe...

Nu ska jag försöka fixa min dumma flashfilm puss och kram.

Skola

Suck, jag dör, har precis kommit till skolan. Trött och seg denna lektion känns ganska meningslös och den är sjukt seg, verkligen jätte seg. Vaknade typ överdrivet tidigt och somnade om igen och vaknade lite för sent hahahaha.. Men jag hann ändå. Ska vaccinera mig idag igen och sen ska jag iväg och shoppa och allt detta med min lilla Jennifer. Fan idag måste jag även ladda ner flash och fixa med min film så att jag får ett slutbetyg i multimedia, för det känns som om jag kommer att få IG om jag inte lämnar in grejen. Och idag kom jag på att det är typ en vecka och 2 dagar kvar tills det är skolavslutnign (slutar den 5) fan va jag längtar och sen drar jag och Jennifer till Göteborg över en dag. Härligt härligt liksom, liseberg och massor med sköna saker.

Sunday, Bloody Sunday

Tidigt som fan, upp jobba hela dagen. Känner mig trött och slut i både armar och ben. Men men, allting är härligt härligt. Tillbaka till skolan imorgon efter våran två veckors underbara praktik. Det var härligt som bara den, men nu är det tillbaka men de är inte långt kvar, jag tror jag överlever, eller ska jag säga hoppas haha.

Lördag

Började lördagen som alla nadra, åkte till jobbet och jobbade. När jag var klar bytte jag om och drog till Kärrtorp för en teater middag och vi hade det hur kul som helst, men när jag kom till Kärrtorp såfungerade inte skvallerhögtalarna, så jag var tvungen att smyga upp till Andreas för att kolla hur man gjorde men de löste sig. Och allt var bara en helt underbar dag verkligen. Kom hem vid ett tiden, pappa kom och hämtade mig i Gullmars och sen var de bara gå och lägga sig för tidig morgon..

Candy <3

Kom ganska precis hem, ska sova. Jag var hos Jennifer och vi hade myspys med Diana och kollade på Candy som är bland de underbaraste fílmerna jag vet, jag saknar Heath <3

On the floating, shapeless oceans
I did all my best to smile
til your singing eyes and fingers
drew me loving into your eyes.

And you sang "Sail to me, sail to me;
Let me enfold you."

Here I am, here I am waiting to hold you.
Did I dream you dreamed about me?
Were you here when I was full sail?

Now my foolish boat is leaning, broken love lost on your rocks.
For you sang, "Touch me not, touch me not, come back tomorrow."
Oh my heart, oh my heart shies from the sorrow.
I'm as puzzled as a newborn child.
I'm as riddled as the tide.
Should I stand amid the breakers?
Or shall I lie with death my bride?

Hear me sing: "Swim to me, swim to me, let me enfold you."
"Here I am. Here I am, waiting to hold you."


Kanye West <3

I met this girl when I was three years old
And what I loved most she had so much soul
She said, excuse me little homie, I know you don't know me- but,
My name is Wendy and, I like to blow trees and,
From that point I never blow her off,
They can come from outta town I like to show her off,
They like to act tough, she like to tow em off,
And make em straighten up their act, cause she know they soft
And when I grew up she showed me how to go downtown
And at nighttime my face lit up so astounding
And I told her in my heart is where she always be
She never mess with entertainers cause they always leave
She said it felt like they walked and drove on me
Knew I was gang affiliated got on TV and told on me
I guess it's why last winter she got so cold on me
She said, Ye keep making that, keep making that platinum and gold for me

Do you think about me now and then?
Do you think about me now and then?
Cause I'm coming home again
I'm in home again
Do you think about me now and then?
Do you think about me now and then?
Oooh, now I'm coming home again

Maybe we can start again

homecoming1.jpg Kanye West - Homecoming image by streetzmag

Jennifer and I

Som jag sa så var jag inne i stan med Jennifer idag, jag älskar att vara inne i stan finns inget underbarare. Älskar att gå i affärer kolla på massvis med härliga kläder och bara gå i affärer, även om jag inte ens handlar. Men jag hittade några små saker som jag ska köa när jag får pengar som jag bara ÄLSKAR fråga Jennifer liksom, hahaha tror hon var lite trött på att höra, I LOVE IT hundra miljoner gånger bara idag.


I don't know

I can't do this, I don't know what I'm doing..
Everything is wrong, and I can't do it..

Jag vet inte vad jag ska göra, känns som även om jag gör rätt så blir det fel. Och när jag gör fel känns det som om felet förstoras gånger hundra. Hur ska man klara allting på en gång? Har sökt massvis med jobb idag och man får väll se hur det går. Hoppas att jag får något. Men jag har alla fall några som bryr sig om mig och det är väll bra det.

Welcome to the planet
Welcome to existence
Everyone's here
Everyone's here
Everybody's watching you now
Everybody waits for you now
What happens next?
What happens next?

I dare you to move
I dare you to move
I dare you to lift yourself up off the floor
I dare you to move
I dare you to move
Like today never happened
Today never happened beforeThey would ...

They would if they could, but they can't
So if they talk like they could
Are you going to listen to a word they say
All I'm trying to to say was

I'm in love with a feeling
I know that it shows
I'm in love with a feeling
And I don't care who knows


poshandbecks.jpg POsh and becks! image by Danni_Spiro

Japp

Vaknade sent idag, eller ja kanske inte sent men jätte mycket senare öän vad jag brukar få. Hehe sovmorgon och ledighet flr att jag har så snäll handledare. Vaknade alla fall vid elva och såg att jag hade fått sms av både Jennifer och Blåst, jag också Jennifer bestämmde att vi skulle hitta på något så va ska mötas inne i stan klockan två, myspys. Men men, trött som fan segar framför dator och tv samtidigt... Och "snart" ska jag dra så jag kommer i tid.

21 MAJ!!

Okej, fatta det är den 21 Maj, jag fattar inte hur bra/dåligt det är. För att idag är det en månad kvar tills jag fyller år, jag menar en månad. Det är ju helt sjukt, jag fattar inte det här har hänt jag menar för två år sen var jag och Jennifer liksom två n00bs som bah hehehe kul att sitta här och göra ingenting vänta på att få svar från olika gymnasier och nu, nu är det en månad kvar tills jag fyller 18. När sommaren är slut så börjar man trean, allting börjar, det är Jennifers fest, projektarbeten, 3 månaders praktik och massvis med andra saker. Det är helt sjukt jag vet inte vad jag ska göra tiden bara rinner iväg, känns som om livet är lite som ett gigantiskt timglas och vi bara åker med utan att veta vart fan vi är på väg.. Men men, nu ska vi iväg och fixa det sista, härligt härligt..


Gårdagen

Gårdagen började som nästan alla andra, vaknade hinkade i mig te och mediciner, fattar inte varför jag inte bara kan bli frisk, men men sen så var det iväg. Kommer till teaterna pratar med Andreas och fixar lite sen så drar vi till Gallerian och köper en fickplunta, kuvert och massvis med jucier, cider och ja.. Sen tillbaka till teatern och fota lite kolla på pjäsen (igen) och sen ta några foton till. Dagen slutade med att jag kollade på Gossip och sen DH, somnade efter de typ eller aa näsan alla fall. Hahaha..

Somethings..

Den här dagen måste jag till min stor förvåning ändå säga har varit riktigt bra, jag var inte sjukt för första gången (eller a inte jätte sjuk) på hur länge som helst och jag sagade ganska mycket ändå. Men de var bra, kollade på pjäsen och den blev mycket bättre andra gången. Fan på torsdag är det premiär och imorgon ska jag ta med migg massvis med saker.. Men men, sitter just nu och kollar på Ladder 49, fan va underbar denna film är inte bara de att Joaquin Phoenix är med i den, för han är en helt fantastisk skådespelare, men den är så bra, sorg, humor allt finns liksom där. Man vet inte riktigt hur man ska hantera filmen när jag såg den första gången så grät jag från början till slut, andra gången så grät jag inte alls, tredje gången var jag gråtandes lite då och då, men ganska mycket. Och nu, nu är det fjärde gången och tårarna har inte börjat falla än, men jag vet att de kommer att komma. Jag vet det bara, det är så otroliga skådespelare med som man inte kan motstå att älska, de är fantastiska, enastående och helt underbara.

joaquin_phoenix2.jpg ladder 49 image by fickle_02

Bodyguard

Jag vet att jag har skrivit lite mycket om film och serier och typ kändisar, men de är mitt liv. Jag gör inte mycket mer, jag ärlskar film, jag kollar på överdrivet många serier och jag älskar att veta vad som är nytt även om det är det mest ointressanta i hela världen. Men alla fall, jag har precis kollat klart på Bodyguard som enligt mig är bland de underbaraste filmerna någonsin, iof säger jag väll det om ganska många filmer, men de är bara de att jag verkligen älskar fil och om de är något jag inte tycker är bra så säger jag de också. Som slutet på Bodyguard, liksom varför? Varför kan de inte bara vara tillsammans for ever more, men då kanske inte filmen hade blivit lika stark som den är. Fast jag kan förstå det, för det finns typ inget som är så fint som när hon står och sjunger, helt upprörd och sliten i bitar utan att visa det minsta tecken på svaghet. Okej, jag ärligt talat skulle kunna kolla på denna filmer om och om igen, verkligen helt underbart, men nu är de dags att sova ska tillbaka till min APU imorgon, och jag är fortfarande inte hela frisk.


More hot guys.

Självklart tycker jag ju inte att bara Penn är snygg liksom bara kolla på Chace och Ed liksom hello handsome. Men det trodde jag att alla bara tog förgivet, men sen kom jag på de är klart att alla inte tänker som jag. Men de är ju hur snygga som helst och man blir bara mer insugen i serien när man ser snygga människor som dessa i TV varje vecka, och de är ju liksom någonting man vill se och dom tar en dit.

gossipboysbig_384_456582a.jpg Gossip Guys image by jjpp_2008

OMG

Vi får ju inte missa Gosspis snyggaste liksom, jag menar hej Peen och Leighton kom igen. Dom är ju liksom helt yummie yummie, skulle inte banga. Men det är helt sjukt  jag menar hur kan ju Penn och Blake vara tillsammans i verkligheten? Det är helt opeppigt, han är liksom så underbar och sen är de ju hon som är typ hej jag spelar Serena i Gossip och jag är blond, har typ perfekt kropp och lite annorlunda ansikte.. Men Penn och Leighton skulle vara hur snygga som helst tillsammans, men nej.. Aja.. Måste väll finnas nått bättre att klaga på och serien är ju fortfarande hur bra som helst hehe..

LeightonandPenn2.jpg Leighton and Penn image by bryana_someone

Morning gossip

Okej vaknar upp som precis som alla andra mornar, bara lite tidigare och allt är bara lite annorlundare. För det första hittar jag inte min fjärrjontroll någonstans, vänder upp och ner på hela rummet tills jag hittade de i ett hörn vid min säng. Men men, alla fall sätter på femman igen efter att ha bytt kanal och inte hittat nått och vad kommer upp? Gossip Girl, jag vet life is wonderful. Och det är inte bara ett avsnitt utan ett helt maraton, visst visst jag har sett alla avsnitt de är ju inte de men ändå, det är ju hur underbart som helst. Vilket tar mig till min lilla punkt i det här, jag har kommit på hur underskattat snygg Taylor Momsen (som spelar Jenny) är och hon är inte bara snygg hur kan variera det, hon kan va snygg som fan eller söt som socker. Det är helt sjukt, det är verkligen onaturligt att vara så "perfekt" som hon är.Mandy Moore

Okej, jag vet att jag igår satt och sa att Olivia Wilde var den snyggaste tjejen och hon är fortfarande de men jag måste bara lägga till att Mandy är där med henne. Hon är så jävla snygg och saken är den att hon dejtar Ryan Adams, liksom hallå? Kolla på honom, hon kan få verklgen vem hon vill och hon väljer honom. Alltså han har en otrolig sångröst, det är inte de men han ser ju ut som jag vet inte vad. Medans hon ser ut som hej jag kan göra hur fula miner som helst, klä mig som en lodare och fortfarande vara bland världens snyggaste kvinnor. I allafall villa bara säga att jag verkligen tycker att hon är bland de snyggaste människorna i hela världen.

OUT19503845.jpg OUT19503845.jpg image by gimmemore2007

Today is the day..

Idag är det som alla fall många vet, den dagen då Pete Wentz och Ashlee Simpson ska gifta sig. Men men, det känns bara lite oldschool och tänka tillbaka till min Fall Out Boy tid med tanke på att jag redan har har typ lyssnat på massor av gammal musik som jag inte lyssnat på typ hundra år. Är det någon som har tänkt på hur annorlunda allting blir efter kanske bara ett år nya låtar kommer hela tiden man byter stil världen omkring en förändras och själv känns det som man står still. Som om man står still i ett vimmel av människor som springer hit och dit medans man inte riktigt vet var man är på väg, vart man ska efter de lilla steget man vågar ta? Och vem kommer att stå där efter mig. Det är som om allt bara är helt otroligt konstigt, förut verkligen älskade jag Fall Out och nu känns det som om det var miljorner år sen. Och ska vi verkligen ta upp hur kära Thea och Jennifer va i Pete i början liksom och sen bara allt, jag mear kom igen hur många typ står, hopssar och springer runt i Jennifer rum bara för att dom hör:

We're going down, down in an earlier round
And Sugar, we're going down swinging
I'll be your number one with a bullet
A loaded God complex, cock it and pull it

Is this more than you bargained for yet
Oh don't mind me I'm watching you two from the closet
Wishing to be the friction in your jeans´

Kanske inte helt normala men fan vad jag saknar det, så jävla många minnen, och idag ska våran lilla Pete gifta sig.


I MISS YOU

Thea jag saknar dig <3

You're there by my side
In every way
I know that you would not forsake me
I give you my life
Would not think twice
Your love is all I need believe me

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

I'm wondering how I ever got by
Without you in my life to guide me
Where ever I go the one thing that's true
Is everything I do I do for you

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear


So whenever you get there
Just reach out for me
I'll never let you down my love

And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swearnicknjess.jpg Jessica & Nick Lachey image by carmenco

Green Day till Chris Brown

Hahaha, vaknade och satte på MTV det första jag gjorde och vilka var på tvn? Green Day så klart, vilket fick mig att börja tänka på hur mycket jag verkligen älskade GD och alla andra gayiga band som jag lyssnade på hehehe.. Och mina minnen med alla gay människor som också lyssnade på GD Thea, Jennifer och Anna ni vet att ni är träffade hahaha <3 och våran kräftskiva på AMs tak, Melica, Jennifer, Anna, Am, Thea och jag det var härligt. Men men efter GD så kom Chris Brown och jag gillar ju Chris Brown undrar om jag om ca 5 år kommer sitta och undra va fan gillade jag honom för? Fast jag vet ju varför jag gilllade GD och det är alltid lika kul att höra gd igen för man blir liksom glad och alla minnen kommer liksom tillbaka, men kommer de bli likadant med Chris eller inte?..

letterbombheader.jpg green day header image by green_day_owns_u

Förlåt hahahaha..

Jag vet att jag tjatar om att jag är sjuk men som sagt jag är sjuk så jag får tjata. Hahaha, har spenderat kvällen med pappa och kollat på Så ska det låta jag vet, men vad gör man inte när man är sjuk och vill att tiden ska gå snabbare. Men i allafall, börderna Rongedal var med och tävlade och det fick mig att tänka på när jag var lite och var på Gröna Lund med min stora syster. Vi var och såg Electric Banana band och som de flesta vet så var bröderna med. Och det ändra jag kunde tänka var Maja min Maja min bitska lilla piraja kan det bli mycket bättre? Nä...


Olivia

Okej, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Du fattar inte hur kär man blir i Olivia när man kollar på OC, för det första så älskar man ju OC även om hon inte skulle vara med för snyggingarna Benjamin, Adam, Rachel m.fl. är ju liksom med. Men det gör ju verkligen inte saken sämre att bland världens snyggaste brud är med och spelar lesbisk med Mischa Barton liksom, hon är så jävla snygg och typ helt perfekt. Okej, jag vet att jag låter jätte mega über gay men vem fan skulle inte bli gay för Olivia? kom igen bara kolla på henne..

normal_IMG_3651liv21212121.jpg Olivia Wilde is my love picture by BatmanFFSnormal_IMG_3645.jpg Olivia Wilde is my love picture by BatmanFFS

Vidarkliniken

Jag och pappa drog till Vidarkliniken idag, min feber har ju som sagt gått ner och jag har fått medicin och dropp för öroninflammationen, och de känns redan bättre. Plus att pga av att jag har haft feber i två dagar och typ inte ätit nått under de dagarna för att jag inte kunde och typ all mat jag såg fick mig att vilja spy har jag typ gott ner i vikt. Heheh.. Sitter och kollar på Scrubs och och typ halvsover hehe. Och imorgon ska Jennifer titta förbi och hämta lite små saker till pjäsen, lär bli frisk tills på måndag. Känner mig iof lite små trött och seg i helva huvet, vill bara dricka överdrivet med vatten och typ gå och lägga mig. Men om jag gör de så kommer jag typ att vakna vid 06.00 imorgon bitti och jag pallar inte de. Plus att jag har cola light som ska drickas upp i kväll, fan vad jag älskar cola light <3

dietcoke-patfield-0508.jpg Diet Coke image by patriciafield

One Tree Hill

Ja jag vet vet hur mjäkigt det här kommer att låta. Jag menar vem fan kollar OTH fortfarande, men jag gör de. Och nu när jag ändå är sjuk så tänkte vad kan jag göra? Hm.. Så sitter jag på mina säng, är trött och fryser lite och bah, OTH första säsongen, det känns ju som om det var miljoner år sen jag såg den liksom. Så jag tar och börjar kolla och inser hur underskattad hela serien är. Den är så sjukt underskattd och så jävla bra. Helt kär i serien och själv klart alla som spelar i serien också liksom. Fan va bra de är..

one_tree_hill_soundtrack.jpg season five. image image by dakOtaMalizziA

Fortfarande sjuk

Kul, när man går och läggar sig somnar man med 39,1 graders ferber. När jag sen vaknar är febern nästan borta, men jag har typ fått öroninflamation *kul* eller inte liksom.. Va fan.. Aja känner mig sjukt ofräsh och helt mjäkig. Är typ trött och seg och allt är bara mjäk. Kollar på The Voice och går på medicin, sen ska jag till läkaren kuuuuuuul..


Feber

Jag dör, jag har mega hög feber mitt huvud bränner upp. Min hals gör ont som fan. jag är inte hungrig och allt är bara mjäk. Typ hej jag kommer att dö av värme slag, det känns helt jävla fucked plus att jag missade Nationella idag för att jag är så jävla sjuk. Fuck fuck fuck.. Orkar inte det här..

Btw, gårdagens Grey's helt sorgligt och vad fan tänkte han på liksom Rose??

Greys-Anatomy.jpg Greys Anatomy image by Greys4lyf

Nej nu..

Jag ska iväg och posta mitt bra till Mäzi, jag saknar henne extremt mycket. Alltså helt sjukt mycket, ofattbart, så mycket att de inte ens går att beskriva med ord. Och snart om typ en månad blir jag 18, fatta 18. Det är helt sjukt, jag kommer bli the oldie och typ dö.. Hahahahaha... Okej, skoja väll lite men de är nästan så..

När nu ska jag dra puss till alla er som läser.

Yesterday all my troubles seem so far away

Ja du igår var det ju både Ugly Betty och vårat underbara DH, visst jag missade ju Andra, men jag vet att Andreas dog.. Hahahahahahaha tyvärr dog inte Liv också men men vad ska man göra liksom? Finns ingenting vi kan göra åt saken men man kanske skulle kunna typ maila till dom som gör det och bah, Hej döda karaktären Liv, ingen gillar henne. Hon är jobbig, irriterande som fan och man bah NEJ!!!!!!...... Men va fan DH igår, det var helt sjukt bra, fick mig att bara vilja fortsätta att kolla, kolla och kolla tills det inte fanns någonting mer att kolla på så bra var det verkligen. Helt underbart alltså.Mjau..

Var på min APU/Praktik idag, det var en kul dag har gjort affishen med Jennifer den är sjukt snygg och vi äger plus att vi kom på reglerna till ett spel som vi har hittat på och jag vann tre gånger och det är typ omöjligt om man inte spelar mot en Jennifer som gör fel hahahaha... A juste, nått som jag glömde att skriva om i Fredags var Palmiras Ghetto ass, det var nämligen så att vi stog och snackade om typ random saker och om Palmis student klänning som Jennifer ska ha på sig och så började vi snacka om rövar och bah aa men Jennifer har typ inget ass, medans jag har typ.. *Anna avbryter* Ett "Ghetto ass".. Det var verkligen dagens klockrenaste och idag sa Jennifer att Palmis, Maija K, Alex och Petra satt på The Ghetto side, hahahahahaha.. Palmis is the ghetto chick <3


Tyra and here ghetto ass <3
Men men har inte så mycket mer att säga än puss och jag börjar klockan 11 imorgon.

Har inte pallat riktigt.

Fan har typ inte skrivit på hundra år men man kan väll börja med helgen kanske?

FREDAG
Började dagen som alla andra i skolan, typ svenska prov som jag inte hade pluggat till.. Men de gick väll som de gick liksom, sen så var de typ engelska segt som fan hängde med Jennifer på hennes drama och efter de drog vi till Medis och mötte Amelia. Vi drog till BOA och åt och väntade på att resten av folket skulle komma. När dom kom satte vi på Thirteen kollade på den och när den var slut drog vi till Tanto, det var as tråkigt, segt som fan och människor verkligen överallt. Sen så jaa.... Jag och Jennifer drog hem till henne och sov och åt pizza hahahaha..


LÖRDAG
Vaknade as tidigt som vanligt hahaha skulle jobba, fan va trött jag var då. Gick upp och fixade mig sen iväg till Slussen och iväg till jobbet. Sen gick väll dagen i normal takt och allt bara flöt på. Mamma kom och hälsade på och köpte lite blomlådor och lite väntade tills jag slutat så skjutsade hon hem mig och min kära syster. Vid åtta halv nio mötte jag Jennifer i Högdalen och vi köpte massa onödigt. Sen så typ dog jag och somnade (Förlåt Jennifer) hehehehehe.. Jag kan fan inte fatta hur trött jag var.


SÖNDAG
Ja dagen var lite små seg vi typ kollade på film och var cp hela jävla dagen, var i stora parken och så var de typ en unge som var jätte söt och gullig. Och sen var det en jätte mjäkig unge som man bara ville döda som var jätte kaxig och bah what the fuck are you doing? Och både jag och Jennifer bah va? Var fan varför kan en jätte liten unge sånna ord? Eller? Vart fan kommer allt i från visst jag jag kanske svär lite mer än vad jag skulle, men jag passar mig ändå lite inför små barn, så varför sitter den här typ 4-5 åriga killen och säger WHAT THE FUCK ARE YOU DOING?!.. Nä det kändes inte helt okej, sen så drog vi tillbaka till mig och jag typ mådde as dåligt och höll på att spy men gjorde som tur var inte de. Sen kollade vi på TV och gick och la oss för att börja våran första praktik dag.


MÅNDAG
Som sagt det var får första praktik dag och vi fotade affish bilden, vi målade och riggade ljus, det var sjukt kul och tröttsamt. Men men det var en bra första dag och imorgon (eller aaa idag tisdag) ska vi fixa affishbilden och fixa massor i photoshop och va roliga. Hehe...

Lite efter

Hahahah, sorry att jag inte har skrivit på så länge. Men men vad ska man göra, typ bara chillat de senaste dagarna om man bortser från igår när jag gjorde mitt matteprov som bara typ gick åt helvete. Det gick verkligen helt åt helvete, det var värdelöst. Men men vad ska man göra, idag är det prov igen i Svenska får väll se hur det går. Hahaha nästa vecka börjar min APU ska vara på tur teatern i Kärrtorp tillsammans med Jennifer det ska bli sjukt kul. Ska prata med Andreas idag om när vi ska vara där och sånna små ditaljer, hahahaha..


Fan snart, eller aah om en timme månste jag dra, idag är de chilla i Tanto med människor, sen sova hos Jennifer och upp tidigt som fan och jobba imorgon. Sen ska Jennifer hem till mig och vi ska gaya oss hela helgen haha, vi äger allt och alla. Fan va skönt de är, ska iväg och köpa lite små saker till Mäzi <3

Fan va jag saknar Mäzi, suck jag vill inte vara i Stockholm, helst inte ens i Sverige. Mne nu är de så att jag är de, synd för mig då.. Men men de kanske blir bättre när man slipper pluggandet lite.

Mjäk

Dagen har inte ens börjat och den är redan rätt tråkig, dagens outfit är typ en grå klänning, svarta legging, min svarta cardigan och mina lackade klackisar... Skit snygg men fan va trött jag är palla att man typ inte har något att göra och att jag börjar klockan 8, har två lektioner och sen ska gå hem, nödvändingt. Suck suck suck.. Nu ska jag sitta och redigera mina tråkiga bilder typ jag orkar inte... Men jag måste iof. varför ska man behöva gå upp så fucking tidigt?!!... Förstår inte det hela.

Måndag.

Idag var jag och Jennifer och shoppade precis som alla andra måndagar dom senaste veckorna. Det var sjukt skönt, gick runt överallt och bara chillade det var härligt som fan. Köpte en cardigan, klänning, parfym (den på bilden Britney bitch), pincett, toffsar, underkläder, dipliner, ring... Det var alla fall en sjukt härlig dag och jag är jätte glad för mina nya saker. Sen kom jag hem och typ chillade kollade på Andra & Cashmere Mafia. Just min dator fungerar btw inte internet på så den är på väg till lagning, kul att man har en så bra dator liksom (eller inte, eller inte) hahaha... 


image2image2

Helgen

Lördag

Ja du, den var väll rätt jobbig till en start åka till jobbet, jobba från halv tio till fem och sen till Lala på middag, träffade nåra av hennes kompisar som hette Lina, Linnea, Reiven m.fl. och självklart var Ami och Jennifer också där. Myspys, typ halvsova igenom hela kvällen och sen åka hem från Hässelby (vilket tar en timme) ganska segt åkte tillsammans med Ami och Linnea. Amelia gick av och sen åkte jag vidare med Linnea tills hon gick av i stureby. Åkte vidare till Högdalen där vart jag upphämtad av mamma :) hehehe..

image3


Söndag

Jag började dagen som vanligt dra till jobbet fixa mig och sen vänta på att kunderna skulle komma. Vi hade extremt många kunder under dagen och det var kanpt så man ens hann äta. Men men, vi sålde bra och det var häliga människor som kom in. Det var typ bland de längsta dagarna efter och det var segt som fan. Men men dagen gick bra kom hem och chillade Jennifer ringde och sen typ halvsomnade till Andra avenyn.

Life Is Short

Var och shoppade lite med mamma idag, ska plugga matte, har iof redan börjat med det och så har jag sökt sommarjobb, det kändes ju lite skönt. Annars känns det segt som fan min fot gör ont och jag vet fortfarande inte vad som har hänt, det är jätte mysko?.. Men men vad ska man göra, typ as trött kollat på One Tree Hill och så har jag varit och lämnat in min iPod på Apple store för att dom ska fixa den och killen i butiken var jätte snäll och inte dryg på något sätt som den andra killen var. Det kändes härligt hehe.. Fast första satt jag och snckade med en kille i telefon hela morgonen typ för att se om de gick att fixa själva vilket inte fungerade även om vi försökte hur många olika saker som helst och han var också jätte snäll. Så jag antar att man kan säga att denna dagen började extremt bra, helt peppigt liksom. Och imorgon är det tillbaka till jobbet som gäller, det är nästan att jag hoppas att det bli en lung dag bara för att. Men men, det är kul med folk också så länge de inte drar ut på saker eller om de är otrevliga liksom. Hoppas att min fot är bättre till imorgon också, fast det tvivlar jag på...

1 Maj

Hahaha som sagt vaknade klockan 6.00 och bah öööhm, de är bara Lala som ligger i soffan, var är Jennifer och sen somna lite igen vaknade klockan 7.00 nästa gång och Jennifer kommer in i vardagsrummet. Därefter går jag och duschar och sen in i Jennifers rum och typ kollar på nån gay hundfilm hahahaha, sen iväg till bussen för att möta mina kära syster och åka till jobbet.

Extremt lång dag på jobbet, men de var skönt ändå, efteråt fick jag skjuts till Årstaberg och sen kom mamma och hämtade mig i Älvsjö ^^ hehe, sjukt skönt. Typ hem och äta kolla på tv och bara ta de lungt.

30 April

Denna dag började helt okej, skola som vanligt lika trött och seg hehe.. Sen var det hem till Jennifer och chilla, träffa Ami och Lala efter att ha yp somnat på Jennifers säng hahah vi är så duktiga. Mötte dem på vägen till långholmen, det var kallt och hade börjat dugga *mjäk* sen kom vi typ dit, var en läskig liten unge som sprang runt hahahaha (men ungen va alla fall söt). Sen tändes brasan och vi drog hem till Ami mötte snuten på vägen och sen kollade vi på Top model, Sverige Pussas och Kramas, Myggan och så drog vi hem till Jennifer. Tanken var att vi inte skulle sova på hela natten, lyckat somnade typ vid 00.00 och sen vaknade jag helt utan anledning klockan 6..

RSS 2.0