100430 - Uggggggggggh...

Suck, jag orkar inte vara uppe just nu (it sucks). Men jag ska åka till banken och samla vuxan poäng, sen ska jag med Anna till hennes skola för mösspåtagning och sen får man väl se vad som händer. Gårdagen var nice, vi fick inte se en viss man men vi fick ju leka på lekplatsen med en gigantisk katt och en gigantisk tax hahaha. Förrgår vart lite crazy, lill-lördag så det vart afterwork med Vickan och Emelie, Irish pub, nice som fan kom hemstaplandes runt fyra efter att ha gått (vad som kändes som en halv evighet) haha. Men kul hade vi, igår hade vi även en mega besvikelse, Donken! Jag blev så irriterad, först hade dom som vanligt inte hamburgaren klar och säger att de ska ta två min, när det tar 5, jag ville ha varma pommes, så jag sa till hon suckade och gick tillbaka med mina pommes. Sen fick flickan som stog brevid mig inte sprite, utan sprite zero, vilket dom måste meddela och självklart meddelades det inte! Som inte det var nog, så skulle jag ta ketchup och man måste ha peppar för annars är det inte gott, så fanns de ingen peppar! Damp. Så när jag gick fram för att säga till så säger han i kassan med en as dryg ton "de kommer snart" och sen ställler han sig och snackar med sn polare och bjuder honom på gratis kaffe typ. Så jag gillade inte donken igår!

Men men, nu ska jag inte klaga mer, ska iväg till banken om en timme och sen ska jag som sagt till Annas skola, måste ju även hålla lite extra koll efter en viss man, man vet ju aldrig vem som kan dyka upp runt hörnet.

You got it dude

100428 - Off to work

Om 7 minuter måste jag ge mig iväg mot berns för att jobba, det kommer bli en lång och tuff dag, men jag taggar för det ändå. Är trött och seg nu, dricker mitt kaffe och hoppas att det ska hjälpa. Men men, måste köpa lite saker innan jag ska jobba, vilket är varför jag åker tidigare, men jag har inte tid att snacka om de. Känner mig lite mjäkig i min outfit, mörkblå jeans, vit skjorta och svart väst. Snyggt, men inte just nu, hahaha..


När jag kommer hem ska jag kolla på the city och the hills, som jag har längtat, jag menar kom igen! Snart drar jag till new york, I'm gonna live my own life in the city. Men nu måste jag dra, jag vet det tog mig typ 7 min att skriva detta inlägg hahaha :P

You got it dude

Gossip girl - Dr. Estrangeloved


Senaste avsnittet av gossip girl, slutade väl kanske inte som jag vill att de ska sluta, men hey.. Everything can't turn out as you want it to. Älskar Taylor Momsen, så otroligt snygg brud, charmig och härlig. Synd bara att hon inte fick Nate som hon ville som jag ville haha, Serena och Nate är så tråkiga! Suck.. Fick en otroligt nyc längtan när jag satt och kollade på denna underbara serie, hur kan man inte älska gossip girl?!

You got it dude

every picture tells a story


Äntligen ett nytt avsnitt av one tree hill, helt underbart! Vet inte hur jag ska beskriva det riktigt, men det var alla fall helt underbart om man bartser från en viss ny människa. Ni som följer serien förstår nog att jag pratar om Sarah kopian, för er som inte följer serien eller som ser den när det går i sverige, ni kommer att förstå när ni väl ser det hehe.

You got it dude


100427 - every wreckless twist


You got it dude

chasing us all underground


She's as good as perfect. Since I saw her the first time in oc I really liked her style, and it only gets better and better, she is so gorgeous it's ridiculous haha.

You got it dude

100426 - Ghostfacers

Hahahaha, jag älskar ghostfacers! Jag älskar så gott som allt som har med Supernatural att göra, senaste avsnittet var lite sorligt, men det är ju fortfarande så otroligt bra. Både Jensen och Jared är så otroligt snygga, kolla på dem! De är så otroligt snygga, så överdrivet "perfekta"..


Kolla på dom, yum, yum, yum... Sorgligt avsnitt, gillar verkligen inte Lucifer eller Michael just nu, let's face it! Supernatual is crazy och det blir bara mer och mer crazy när det ända man vill är att det ska ta slut. Vill inte att det ska ta slut heller, men jag vill at fighten mellan the brothers ska försvinna och att de ska bli bra igen, men nu har dom alla fall ett mission, vilket är sååå mycket bättre än innan.

You got it dude

100425 - trött, trött, trött!

Up and about, nätt och jämnt hahaha.. Jag är så otroligt trött just nu, ska iväg och jobba men först av allt ska jag få på mig lite kläder, jobbigt, men ett måste.

You got it dude

det känns inte så bra nu!

Jusy nu är det inte så härligt, det ä lite jobbigt! Men Silver är inte fel! Vi har ju gjort en så otroligt insatts och nu känns det lite tufft, men ändå bra. Vi har tagit oss från ingenting till silver, spå let's face it, det gick ju bra! Sen har vi ju både Gustaf Wesslau & Marcus Krüger som är så otroligt snygga och duktiga för den delen med!


Jag älskar mr. Krüger, så otroligt snygg! Så snygg och ja faktumet att han faktiskt spelar hockey gör honom lite snyggare än vad han redan är! Men men.. Nu ska jag vara social mot min vän som tyvärr är överlyckligt pga hv.

You got it dude

100424 - Nu är det nervöst!


Ja, då är det snart dags! Jag är väldigt glad att vi har underbara Gustaf Wesslau i mål, han är så otroligt duktig och snygg för den delen med. Men det har ingenting med hans spelförmåga att göra! Idag måste vi vinna annars låter vi hv få guldet och det är ju inte lika kul! Men om (vilket dom inte gör, hoppas vi) så är dom ändå värda de!

You got it dude

100423 - both hands, in her pocket...

...And she wont look at you. Won't look you at, the hides through love, en su bolsillo. She got a halo around her finger, around you, you know that I love you boy. Hot like Mexico, rejoice, at this point I gotta choose. Nothing to lose. Don't call my name, don't call my name, Alejandro.


Lyssnar på Lady Gaga - Alejandro och Cheryl Cole - Parachute om och om igen, så otroligt bra låtar! Trött som fan, ska ge mig av till Molander och jobba. Nu ska jag klunka i mig kaffe, sen ska jag kolla om ica har öppet så jag kan panta, åka och jobba sen ikväll blir det chill, filmkväll med (ännu en) Anna.

You got it dude

hur kunde det bli så här?!

Hur fan kunde vi leda med 3-0 och inte vinna? Jag menar, dude, förlängning IGEN och vi vinner inte! Damp, damp, damp, damp... Men på lördag är det andra saker kommer ske, vi måste vinna! Vi har hemma match, läsk och allting onyttigt som behövs. Två djurgårdare och två som håller på hv, det kommer inte vara tyst en halv sekund hemma hos oss. Men nu ska jag fortsätta vara sur, sova och sen ska jag upp och jobba imorgon!

You got it dude

100422 - Tik tok, parody


You got it dude

Gustaf Wesslau


Underbar, dagens förälskelse, eller alla fall en av dagens för älskelser! Den underbara Gustaf Wesslau som är så otroligt bra, det finns inte ens ord som beskriver hur duktig denna underbara människan är!

You got it dude

100421 - borde, men orkar inte

Jag borde verkligen städa mitt rum, men jag orkar verkligen inte (it sucks). Trött som få, kan inte riktigt fatta de själv! Jag somnar galet sent, vaknar efter några timmar och sen kan jag inte sova igen, vilket suger! Måste verkligen ta atg i städningen.. Idag är det hockey som gäller, nu ligger vi ju lite risigt till, vilket suger! Men vi hoppas att det vänder ikväll, måste stay positive, det är ju ändå en match om guld eller silver...

Men nu ska jag ta det lungt, hämta en sopsäck och kanske börja städa lite smått. Ska väl börja med garderoben, man måste ju börja någonstans, right?

You got it dude

Shia LaBeouf


Jag har ju inte tjatat om Shia på länge, så jag tänkte att nu är det väl dags igen! Speciellt eftersom dom ska visa disturbia på 5:an på fredag, iof har jag den och jag kan kolla på den när som helst. För som ni vet så tycker jag att Shia har det lilla extra som så många saknar. Han är söt, snygg och charmig, he's just awesome!

You got it dude

Yeah we're going nowhere fast


Lady gaga, fashion, crazy and everything else. I love her, love her crazy style and funkyness. Here music is awesome, well not every song but some of here music, it's awesome, it's "hot like Mexico" hehe.

You got it dude

100420 - a day in the sun

Hade en sjukt mysig dag med min älskade vän Lea i solen, vi fikade och hade väldigt, väldigt trevligt. Tyvärr så kunde jag inte stanna så länge, men vi hade väldigt trevligt. Sen var det iväg och jobba, nu sitter jag hemma och kollar på den underbara serien accidentally on purpose, helt underbart. Nu är det chillkväll som gäller, imorgon är det "hel"dag med Jennifer och sen är det match, it's gonna be very awesome. Känner mig väldigt trött, så nu ska jag fortsätta kolla på serier och kanske sova? Haha, vem vet.

You got it dude

another day passing by

Movies, series, that's what today, like many other days, have been like. Later on I'm going to the bank, gonna look at my opptions so that I can get my cash when I'm in new york. I feel like, I don't know what.. I'm a bit tired, watching a really sad movie called Afterschool, it's horrible and I have no idea why I'm even watching.

As you can see I'm writing english, don't really have a reason. It's most because when I get to new york I might not always have my own computer, and since there's no åäö in the english abc, I kinda can't write in swedish, right? Well, back to my horrific movie and then I'm gonna watch desperate housewives.

You got it dude


100419 - Ezra Miller


Min nya kärlek, han är inte direkt känd, men han är så söt. Har letat och letat, men det finns ingen info om hur gamal han är. Men snygg/söt är han och som sagt han är min "nya" crush. Sitter och kollar på city island, igen och självklart är Ezra Miller med annars hade jag väl inte tagit upp det, eller? Haha. Men han är också med i den underbara serien Royal Pains, helt freakin' amazing.

You got it dude

It's time to make it hot...

...you know that we don't stop, and when you get it hot, you got to be on top. You wanna be on top? Sitter och kollar på Americas Next Top Model (ofc). Jag måste bara säga att Raina är sjukt vacker.


Som sagt, otroligt vacker. Visst hon har stora ögonbryn, men hon är otroligt vacker. Nu är hon iof inte längre blond, men jag tycker ändå att hon passar otroligt bra i båda hårfärgerna. Men Raina är inte den ända som jag gillar, nope, jag gillar även Jessica även om hon är "barnslig", men det är nog det jag gillar mest hehe.

You got it dude

100418 - Buddy you're a boy make a big noise...

...Playin' in the street gonna be a big man some day, you got mud on yo' face. You big disgrace, kickin' your can all over the place, singin' we will we will rock you! Ja, jag började att sitta och kolla på talang, men jag orkade inte kolla på det eftersom jag redan har sett men dom visade alla fall A Knight's tale, så underbar men det blir så sorgligt att kolla på den. Nu vet jag inte vad jag ska göra, kanske borde försöka få i mig lite mat eller kanske bara slå på någon bra film, kanske med Heath?


You got it dude

100417

Jaha, då får man sitta med mammas dator i några dagar nu, vilket iof suger! Men det finns inte så mycket man kan göra. Min dator är alltså på lagning för er som inte fattade det. Idag var det match, man behöver väl inte säga så mycket mer, nu står det tyvärr 1-1 i matcher och ja.. Ikväll har jag inget planerat, är fortfarande lite sur för att min dator är på lagning och att jag måste använda mammas. Men men, mammas dator är bra den med, nu ska jag sitta och kolla på project runway och drömma om när jag sitter på första parkett och ser allting som är helt underbart.

You got it dude

100416 - the vampire diaries


Så underbar, jag älskar verkligen the vampire diaries och ja, Paul Wesley är en stor del av varför jag älskar de. Nya avsnittet var helt funky, kanske inte helt toppen, det finns så många som har varit otroligt mycket bättre. Det kännes lite som det håller på att spåra ur, men det kanske finns annat som kommer hända som reder upp det hela? Man kan ju alla fall hoppas på de.

You got it dude

Keep on walking


You got it dude

100415 - snl

Sitter och dricker te, är trött som få och fortfarande sjuk. Har mega ont i halsen och orkar inte riktigt med någonting, suck. Men men, sitter och kollar på lite snl avsnitt som jag inte har sett, så sjukt kul hehe. Så nu ska jag fortsätta och idag och imorgon ska jag fuska haha, men sen är det back to leka strikt hehe.

You got it dude

I'm not your babe, Fernando.


You got it dude

100414 - snuvig, litervis med te & serier


Känner mig lite halvrisig, snuvig och täppt som bara den, men jag ska försöka mitt bästa dricka litervis med te, antagligen kolla på lite Lipstick Jungle (Robert Buckley) men självklart ska jag även se de ny avsnittet av 90210, Melrose place och även Glee som äntligen är tillbaka. Kanske ska ta och börja se lite gamla avsnitt av Melrose också, jag tror nästan de alla fall, eller bara göra som vanligt och slå på 7th heaven, eller Gossip girl. Men nu ska jag inte börja rabbla upp alla serier som jag skulle kunna glo på för vi vet ju alla att listan skulle aldrig ta slut hehe.

You got it dude

how to make it in america


Sitter och kollar på how to make it in america, sjukt bra serie måste jag ju bara säga. Inte bara för att jag är helt såld på mr. Bryan Greenberg och jätte härliga Eddie Kaye Thomas (ni vet, "Shitberg" från american pie) är med. Är ju ju underbart vackra Shannyn Sossamon (The Holiday & Moonlight) med, hon är otroligt vacker. Är helt såld på serien, den är otroligt bra, kände att jag var tvungen att meddela detta eftersom jag är den serienörden jag är och jag alltid kollar på nya serier, detta är bara en av många hehe.

You got it dude

come pick me up


You got it dude

100413 - WWNPHD?


Har precis kollat på senaste avsnittet av den underbara serien HIMYM, kan det bli mycket bättre? Jo, men visst. Snart ska jag ge mig iväg för att träffa Jennifer och tillsammans med henne ska jag tillbaka in i kärris och hälsa på lite gamla lärare och säga tack för mina personliga brev, like! Men nu ska jag fixa mig, för let's face it, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig hahaha.

You got it dude


When I see their happy faces...

...smilin' back at me. 7th Heaven, I know there's no greater feelin' than the love of family. Jag är trött, lite halvdöd och känner att det snart är dags att sova. Ligger och kollar på 7th heaven och vilken sekund som helst lär mina ögonlock falla ihop.

You got it dude

100412 - I believe in nothing...

...not the end and not the start, I believe in nothing, not the earth and not the stars. Sitter man här lunchen är fixad, jag är tröttare än vanligt. Det är en ny vecka, vilket i mitt fall är en ny chans att va lite nyttigare. Det har ju inte riktigt blivit så för mig de senaste dagarna/förra veckan. Men nu ska jag ändra på det, jag har en plan och den ska jag följa. It's gonna be worth it. Nu sitter jag och förbereder mig för att åka iväg och jobba, för man måste ju göra sånna saker ibland hehe. Så nu har jag inte tid att skriva mer, hörs sen.

You got it dude

somewhere over the rainbow


Picture from this site, new week, new thoughts.


I don't know, love this pic, it's beautiful & peaceful. As I'm watching 50 first dates there's something about that movie, just like there's something beautiful about this picture. It's a feeling, unexplainable, wonderful, ful of love and life.

You got it dude

100411 - It's been a hard day's night...

...and I've been working like a dog. It's been a hard day's night, I should be sleeping like a log. Lite halv död har varit på Molander i två dagar nu, en jävla massa ringande och mer lär det bli imorgon. Men men, det är timmar och det kan man ju inte riktigt tacka nej till eller vad säger ni? Haha. Annars lever livet på, hade sjukt trevligt hemma hos Vickan, singstar, pizza, chips och cola light, kan det bli mycket bättre? Hahaha.. Sen var det upp och iväg för att jobba lite, stress och segheter, men det rullade på det med. Sen hem till Jennifer. Jag, Anna och Jennifer fixade oss för att dra ut. Sen kom Johanna och Thea, men eftersom vi inte hade nått planerat så gick/åkte vi runt massa först, kom in på nått ställe där det var skrikrock så man inte kunde höra vad man tänkte och sen drog vi till WC och tog ett glas. Men eftersom jag inte hade några cash och Jennifer inte ville lägga ut cash för att dra till Ace så drog vi hem till henne.

Satt och va mongo, trötta som få när klockan var två (höhö, det rimma) och sen var det dags att sova. För att vi skulle upp tidigt idag och jobba. Dagen har blivit ännu mer telefonsamtal och sitta och upprepa och förklara samma sak gång på gång, men det var nice, jag ska tillbaka imorgon. Men nu ska jag kolla på ANTM och sen ska jag kolla på Smallville, sen tror jag nästan det är dags att, alla fall försöka, sova. Ska upp vid åtta, halv nio tiden imorgon för jag ska va på Molander klockan tio, nice.


Men nu ska jag som sagt kolla på ANTM, chilla lite och vänta på att timmarna ska gå, börjar verkligen känna hur trött jag är hahaha. Helt sjukt, men men.. Det är ju som sagt värt pengarna, för vi vet ju alla att pengar är nyckeln till många framgångar, eller nåning i den stilen hehe.

You got it dude

Hope you are quite prepared to die


Nej, nej och åter igen nej. Jag går inte med på det, seriöst, mr. Rpatz kan inte spela Kurt. Det har gått rykten om att Rrbert Pattinson aka. Edward från twilight antagligen ska speala Kurt Cobain i en film om Kurt och Nrivana, källa. Varför rpatz? Jag fattar inte grejen.

You got it dude

Paper faces on parade, masquerade!


You got it dude

bit of heaven, but a little bit of hell


Supernatural is weird again, ugh.. It's, as always, awesome but it's still very weird. Trött och seg, ikväll ska jag iväg till Vickan, it's gonna be superduper. Jag tror jag ska börja skriva lite mer på engelska, men idk. Det ör så mixat just nu i "glimpse beyond this illusion" är det bara engelska och resten är en konstig blandning och båda.

You got it dude

100409 - Greg Manis


More from Greg Manis. I don't know what it is, but there's something special about these pictures. I love them, and there's just something to them. Greg Manis is inspirational and I just feel as if I need to get out there and start a new photography line.

You got it dude

and we can build this dream together...


...standing strong forever, nothing's gonna stop us now, and if this world runs out of lovers. We'll still have each other nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us, ooh. Rings & bracelets, my own obsession.

You got it dude

choir of young believers - action/reaction


You got it dude

dreams are lost and blown away


You got it dude

I realized I was dreaming, then I got up


Photographers and some of the best photos ever. I got these Fabulous pics from this site. There's something about these pictures, something about the site. The way they see things, they capture things... I'm some what mesmerized by it all.

You got it dude

100408 - Wake up in the morning...

...stumble on my life. Har tvättis idag, vilket suger någonting otroligt mycket. Är trött, är seg, känner mig lite halvdöd och har inte lust att vara nere i tvättis resten av dagen, suck. Sitter och kollar på 21 jump street, sen blir det väl lite andra serier. Ögonlocken håller på att falla, fattar inte varför  jag är så trött.


Johnny Depp är otroligt snygg i säsong tre och som Richard Grieco såg ut då, var ju inte helller helt fel, eller? Men snart är det dags att dra tillbaka till tvätten, ugh. Sen blir det väl att kolla på lite lägenhesuppdateringar osv, life is hard, but really good.

You got it dude

100407

Ingen givakt, ingen larsson/ernie och ingen Jennifer som låter, hur ska jag nu somna? hahaha.. Jag är trött, jag är ganska seg och jag känner att jag kommer somna väldigt snart. Sitter som vanligt och kollar på serier, eftersom jag inte sover hos Jennifer på första gången sen i lördags. Nä nu är det dags att sova (snart alla fall), imorgon är det tvättstugan som gäller.

You got it dude


powdered poison in your tea


You got it dude

100406 - When they call your name...

...Will you walk right up? With a smile on your face? Or will you cower in fear, in your favorite sweater, with an old love letter? Vaknade väldigt för tidigt eftersom jag ändå inte behövde åka in till stan med mami. Har precis ätit lunch tillsammans med föräldrarna, jag är trött som fan och efter att jag har jobbat idag drar jag väl antagligen tillbaka till Jennifer. Har suttit och lyssnat på come pick me up hela vägen hem från Jempis, nu har jag suttit och kollat på 21 Jump street, ska snart se gossip girl. Jag är så otroligt trött och seg, men men.. vad ska man göra? Kanske powernapa lite?

You got it dude


100405 - Ooh baby, baby, it's a wild world.

Hahaha, senaste dagarna har väl varit lite små öhm "crazy"... Vet inte om man kan hitta så mycket bättre ord för vad helgen blev, eller? Aja, sitter hemma nu känner mig lagom ofräsch har tvingat i mig lite middag och sen ska jag väl tillbaka till Jennifer, eller någonting sånt hehe. Who says & Happy ending går på repeat på spotify för att jag inte orkar byta, mamma sitter och kollar på lite hotell, sen är det lite små saker som ska fixas innan jag ska ge mig iväg igen. Men ikväll är det ju nästan helt garanterat att det inte blir någonting att dricka, har iof ingen dricka kvar och är inte så säker på att någon annan har de heller om man inte typ köper 3,5or på ica (vilket man inte gör) hahaha.


I brist på andra bilder, plus att jag vill ha fler ringar som denna <3


Nä nu ska jag väl fixa mig lite, så jag är lite fräsch innan jag drar, kolla för hur det går för mami och börja fixa med mina saker som måste göras, suck.. Btw, är det någon som vet vart man kan köpa stora ringar, snygga (som på bilden) och självklart ska de vara billiga.

You got it dude

I don’t remember you looking any better...

...But then again I don’t remember you, who says I can’t get stoned? Call up a girl that I used to know, fake love for an hour or so, who says I can’t get stoned? Har lyssnat på John Mayer hela dagen. Ätit lunch och nu funderar jag på vad jag ska ha på mig ikväll. Mickis kommer hit nångång vid sexish typ, sen är det iväg till Jennifer. Skins party on it's way, it's gonna be sooo awesome!


You got it dude

My charade is the event of the season


Sequent, blazers, sunglasses and black jeans. Some of my new favorite things. Inspiration, fashion that I like, want, the only thing missing is rings, a bracelet and a couple of necklaces. This is my new category, it will contain fashion, pictures, and insirational stuff/things I love.

You got it dude

Amanda Bynes, 24


Det är lite svårt att fatta att hon seriöst fyller 24 år idag. Detta är vad hon skrev på twitter för ca. en timme sedan @amandabynes I've been 24 for 2 minutes!!!!!! Lol. Yayyyyy!!!!! Det måste vara en ganska sjuk känsla, jag menar jag fyller 20 i år och tycker att det är helt crazy.. Kan inte ens börja tänka vad hon måste känna. Hon är alla fall en av de sötaste människorna, ever! och jag kommer ihåg när jag och Jennifer spenderade så gott som all vår tid med att kolla på den underbara filmen "what a girl wants" som fortfarande är en av mina absolut favorir feel good movies. Grattis till henne, nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha på mig ikväll.

You got it dude

100403

It is the unseen, unforgettable, ultimate accessory of fashion that heralds your arrival and prolongs your departure.


- Coco Chanel


Dark side of the moon


Ska äntligen se nya avsnittet av Supernatural, var så glad förra avsnittet då allting inte handlade om att de skulle döda varandra, får väl se vad som händer i detta avsnitt, är bara så glad att det är tillbaka.

You got it dude

TVD; Steven R. McQueen


Det kommer antagligen inte som en chock för någon att jag älskar The vampire diaires (TVD) och att Steven R. McQueen (Jeremy) är otroligt snygg. Men nu när "the new vamp" är här och dom har ett nytt "band" så blir han lite crazy. Vi vet ju vad som hände med Vicky, sad story.. och nu vill han också?! Well.. Vill ju inte spoila för alla andra, så ni får bara vänta och se, men miss Malese Jow (Anna) är otroligt söt. Men nu ska jag kolla på underbara Bones som äntligen är tillbaka, kan inte ens börja beskriva hur glad jag är över det.

You got it dude

100402 - ANTM, Raina


Har precis kollat på de senaste avsnittet av americas next top model, Raina är en av mina favortier, hon har någonting speciellt och inte bara ögonbrynen. Hon är jätte vacker och har verkligen någonting riktigt speciellt. Men nu ska jag sitta och kolla på resten av alla mina härliga serier. Ikväll ska jag spendera lite myspys tid med mamma och imorgon är det crazy night at Jennifers.

You got it dude

Your friends will be there...

...when your back is to the wall. You'll find you'll need us cause there's no one else to call, when it was hopeless a decision is what you need. You'd better be ready to, be ready to jump, 21 Jump Street.


Sitter fortfarande och kollar på 21 jump street, antagligen en av de absolut bästa serierna någonsin. Jag har iod bara de första två säsongerna och jag sitter och kollar på den sista skivan från andra säsongen. Kan inte riktigt fatta hur bra det är, men det är verkligen otroligt bra och Johnny Depp m.fl. är så otroligt snygga.

You got it dude

100401 - Whitney Port


Hon är av de vackraste människorna på hela jorden och hon är en av mina största förebilder. Hon har gjort allt och lite till, hon har skapat en karriär, där hon jobbar med det hon vill jobba med. Hon har skapat sin egna kollektion, som är hur snygg som helst. Life for Whit is lookin' good. Jag kaninte riktigt fatta att om några månder börjar jag mitt liv i new york city, samma stad som hon har byggt sin karriär på. Sen att hon har mega snygg stil är bara the cherry on top.

You got it dude

RSS 2.0