Snart dags för Melodifestivalen

Så då är det väl dags för Melodifestivalen, jag har precis kollat på A Cinderella Story som är så sjukt mysig och jag har alltid haft en liten crush på Chad om man säger så, jag menar har ni inte undrat varför jag ÄLSKAR One tree hill? Men men, som sagt dags för melodifestivalen med päronen.

chad_michael_murray_01.jpg picture by quakerwanabteehe

<hjärta3

Godmorgon

Okej, jag har inte gjort så mycket den senaste tiden förutom att vara sjuk och seg, suttit och kollat på massa serier. Men men, igår var jag hos tanläkaren igen och fixade så dom ser bra ut haha, sen mötte jag Berra/Amber inne i stan gick runt, handlade lite kollade på massa saker. Mötte Frida runt tre tiden, segade som fan, båda var sjukt trötta. Sen till Högdalen köpa ett födelsedagskort och sen på bussen och bege sig hem.

Nu sitter jag, ganska nyvaken och kollar på en serie som heter Nearly Famous, den är jätte bra, iof har jag bara sett ett avsnitt, men Aaron är ju med och han är snygg som fan. Jag är så kär och serien verkar sjukt bra, iof så funns de bara sex avsnitt, men men, man kan ju hoppas att de kommer flera, eller?


aaron_johnson_1221261343.jpg aaron picture by Cherry13011992

Men som jag sa förut, jag är så sjukt kär i denna snyggingen att jag nästan dör. Men men, nu ska jag fortsätta kolla på Nearly Famous och honom ofc, hehe.. Jag ska försöka bli lite frisk också, så jag dricker massa te och äter frukt för att vara lite nyttig. Men men, back to Aaron..

<hjärta3

Angus, Thongs And Perfect Snogging

Okej jag sitter och kollar på denna underbara film, den är så sjukt bra. Jag har iof läst böckerna som är helt jävla underbara, men nu är det så att jag är galet kär i hans som spelar Robbie, jag var iof kär i honom i böckerna också men nu är jag ännu mer kär i honom. Han heter Aaron Johnson är är helt jätte snygg! Han är så min, jag ska åka till London och bli tillsammans med honom och med Luke, vem ska jag bli tillsammans med först, hmm.. Haha, vi får väl se.


<hjärta3

Lea, OC, tandläkaren och sen hem.

Okej, igår vart det lite för mycket att äta, jag och Lea köpte massa chips osv, sen åt vi massa sushi, gott som fan. Kollade på OC hela natten, eller jag somnade iof vid typ 12 för haf var så sjukt trött, men Lea var uppe till 04.00. Helt crazy, men alla fall, kollat på hela säsong två och början på säsong tre. Är det bara jag eller är Mischa Barton sjukt snygg i säsong tre? Och efter säsogn tre är hon snygg i verkligheten. Hon är iof söt innan också.

234marissa.png mischa barton image by hotcakes007
<hjärta3

You and I will never die the world's still spinning around we don't know why

Sitter med mitt hår fullt med färg, färgningen tar tid, men det är så vårt det. Äntligen lite nya nyanser i mitt hår. Sen ska jag hem till Lea och vara onyttig och kolla på OC, bland de bästa serierna i hela världen tillsammans med Skisn och 90210, haha, japp. Men men, vad ska ni hitta på idag då? Något spännande? Imorgon är en jobbig dag, jag måste tillbaka till tandläkaren, men men bättre att göra det nu än efter man har fyllt 19 då det kostar en jävla massa pengar. Fan va jag längtar till att träffa Lea, helt underbart. Nu ska jag städa och fixa lite sen är det bara håret och dags att ge sig av. Så vad ska ni hitta på idag? Lika mysig dag som mig? Jobba? Ja, alla måste väl göra någoting.


<hjärta3

2½ Men

Har suttit och kollat på 2½ Men i ca en timme och jag kom på hur oldie Angus T. Jones har blivit. Men alla fall, är det bara jag som har märkt det? Helt crazy, har var ju hur liten som helst, iof är han fortfarande liten, han är född 1993 vilket gör honom liten. Haha, men det var sjukt länge sen man såg honom, så jag fick en shock när han helt plötsligt var gammal. Haha, det är kanske bara jag som är seg, men men. Förut var han ju söt och liten, nu är han bara ja? Hmm.. Jag vet inte han är ju lite charnig, alla fall hans roll, men jag vet inte hur man ska förklara honom nu, så vad tycker ni?


<hjärta3

Sego dag.

Jag är sjukt trött, jag vaknade tidigt imorse, jag var hos tandläkaren klockan 10.00. Inte kul, jag lagade ett hål, jag ska laga ett till på onsdag, vilket suger, men men. Jag ska träffa Lea imorgon, ååh det ska bli så sjukt härligt. Har suttit och kollat på Skins hela dagen, jag älskar det, jag sitter och kollar på slutet av andra säsongen, det är så sjukt sorligt, så bra så underbart. Jag fattade inte förns nu hur mycket jag verkligen älskar denna underbara serie, imorgon är det OC som gäller, jag och min babe. Men idag är det Mitch in my heart forever, jag älskar honom, han är så galet snygg.


<hjärta3

The 3 Elvises

Det var underbart, helt fantastiskt. Alla som är ett Elvis fan skulle älska det och alla som gillar en ung Elvis skulle ha sett Donny, han var sjukt lik, sjukt snygg, jag kan inte mer än säga att jag är helt kär. Jag menar kom igen, efter att det var slut var dom ute och signerade, pappa köpte ett Donny kort åt mig. Jag pratade lite med honom fick en kram och en puss, jag trodde jag skulle dö. Han är så sjukt snygg!! JAG ÄR KÄR! Alla fall, mycket mycket bra kväll, mycket bra show, allt var på topp ikväll. Någon mer som tycker han är lik? Har detta kort signerat, jag älskar honom.



<hjärta3

Skins

skins_450x250.jpg mitch hewer image by xkatiex2

Så nu har jag varit och hämtat ut min Skinsbox med säsong ett och två, helt underbart. jag älskar denna serie något otroligt mycket. Snygging Mitch, jag är så sjukt kär i honom. Alla fall, nya skins avsnittet var massa bra, jag sitter och kollar på första säsongen nu och alla är så små och söta, men men nu ska jag kolla på Skins och chilla, vad ska ni hitta på under dagen?

<hjärta3

Jag är sjuk, jag är trött och idag är bra.



För er som har missat serien The Secret Life Of The American Teenager, så försök se den. Helt underbar, jag älskar den. Idag är det inte bara detta som händer, nä, jag ska in till stan och hämta mina underbara skins boxar, kärlek, sen ska jag iväg och se The 3 Elvises antagligen med pappa om mamma inte blir frisk.

<hjärta3

Hejsan hoppsan.

Ja, jag är på praktiken, sista dagen har ju börjat. Micke sitter och provfilmar människor, jag sätter på musiken när den kommer haha. Life is good. Jag är sjukt hungrig, men snart är det lunch så de är ju bra. The pulp fiction shake is back.



<hjärta3

Sorglig dag idag..

Idag är en sorglig dag. Det är min och Jennifers sista dag på praktiken, men no worries vi kommer tillbaka. Nu ska jag bara fixa lite, sen är det dags att åka tillbaka. Hoppas att ni får en bra dag, jag ska ta vara på denna dag, det kommer va toppen, men sorg.

<hjärta3

Grattis till Björn!


Han är inte bara otroligt charmig och snygg, nej han fyller år idag. Denna dag bli mångas favorit ett år äldre, så grattis till honom. Haha, nu ska jag iväg till praktiken, ikväll ska jag på match sen är det filmkväll med Jennifer som gäller.

<hjärta3

And I never turn down some Oreos..

Okej, efter en ganska lång dag på praktiken var det in till stan snabbt som bara den för att möta min underbara Amber/Berra, vi gick runt, pratade som vanligt. Jupp, jupp vi var och fikade på Sandy's och min underbara älskarde sis bjöd, vi tog varsin latte och en cookie som vi delade på, vilket gjorde att jag gick runt och sjöng på Gym Class Heroes - Cookie Jar hela tiden efter det. Haha, det var sjukt nice, sen var det dags att bege sig hem för att kolla på Grey's, måste jag verikligen säga hur snygg Eric är? Eller räcker denna bild?!

dane3.jpg eric dane shower image by clooneynews

Anna, du vet vad jag pratar om.
<hjärta3

Vad tycker ni?!

DSC05224.jpg katy perry image by dancerrissa


Hur snygg är hon?! Vad tycker ni? Själv tycker jag hon är bland de snyggaste brudarna, hon är ju helt sjukt snygg och hennes röst är helt fantastisk. Så vad är eran åsik? Näst intill perfekt? Man kan ju undra ibland, haha. Men är inte alla näst intikll perfektna någon gång i sitt liv? Haha, det tror jag nog.

<hjärta3


Sista veckan på praktiken, inte kul.

Sorligt, men sant, denna vecka är den sista veckan på vår praktik. Jag kan ju inte direkt säga att jag längtar tillbaka till skolan. Men men, det är ju lov innan, iof är mitt lov ganska bokat, jag ska träffa Lea, jag ska fixa med körkortsgrejer osv. Vill verkligen ha körkort nu, när jag ändå måste ha det för att kunna bli Au Pair. Allt har sin tid, ikväll ska jag på teatern, jag känner mig inte helt frisk. Men men, det löser sig. men men, denna vecka ska bli topp topp och jag och Jennifer ska få nått av Micke.

<hjärta3

Godnatt, godmorgon?

Gårdagen var så jävla bra, natten var så sjukt kort haha. Vaknade i morse efter att ha legat brevid Anna hela natten som ligger och trycker sig mot en så man håller på att dö av värmeslag, haha. Vaknade i morse hade låg och pratade i hundra år, sen gick vi upp och åt ostpaj (helt gaaaaaalet gott) nu sitter kah här hemma och ska kolla på Skins.


<hjärta3

Melodifestival och nu ska jag hem till Frida.

Nu är firandet av min far klart, avslutades ju väldigt bra med lite melodifestival och en snygging Måns eller vad säger ni? Jag måste ju bara nämna att han är snygg, skulle inte banga på att vara i Maries ställe. Men nu ska jag hem till Frida.


<hjärta3

Varför älskar alla, alla hjärtans dag?

Så galet onödigt och allt ser precis likadant år ut och år in. Jag fattar inte varför man ska håla på!? Men men om folk vill ha en ful liten nalle varje år som enbart är köpt för att det är alla <3 dag så visst, men är det inte mysigare att få en nalle typ den augusti eller nått? Visst det är jätte mysigt med kärlek, det är inte som att jag inte tycker det. Alla älskar väl att ha någon som man älskar, men varför ska man ha en bestämmd dag som man älskar varandra? Om man är tillsammans, ska man inte försöka visa människan man älskar att man gör det även om det inte är alla hjärtans dag? Jag förstår inte grejen, men men, det är väl kul för folk som gillar att köpa godis som dom har höjt priserna på, en nalle och ett kort. Sen är det ju bara vänta på nästa år så slänger man på en middag på godiset och nallen och allt är fixat och klart. Men gud va negativ jag låter, eller vad säger ni? Jag är ju hur glad som helst, jag ska ju vara med snygga och underbara människor ikväll, vi ska ha sjukt kul hemma hos Frida, kärlek.
<hjärta3

Alla hjärtans dag och min pappas födelsedag.

Ja, då kommer denna dag igen, en dag på årat då alla ska vara söta och mysiga tillsammans. Inte bara det, nej, min pappa fyller år denna dag. Det ska firas med pizza, tårta och melodifestival. Och efter att ha varit med min familj så ska jag åka till Frida, för et ni vem som är tillbaka i Stockholm? Jo, Anna(banankaka) haha, sjukt happy. Snart ska jag och mamma iväg och handla massa härligt, sen kommer pappa hem och då ska jag och pappa prata om mitt körkort som jag måste ta, jag vill iof ta det nu, vilket jag inte ville förut. Sen blir det tårta.


<hjärta3

Sitter på praktiken.

Ja, då sitter man på praktiken igen, äter choklad och ska börja ringa folk igen. Kul, men vi har ju fått ringa och maila en jättesnygging idag, måste jag säga mer än Viktor? Haha, Jennifer vet. Men men, nu ska jag börja ringa igen. Hoppas att ni mår bra.

<hjärta3

Fredag den 13:onde

Idag är det Fredag, den är den 13 februari, alltså fredag den 13:onde. Saken är den att jag brukar alltid ha tur på denna dag, det känns bra. Alla andras otursdag, min turdag. Idag ska jag hem till Jennifer efter praktiken, vi ska ha filmkväll med massor av människor, ska bli sjukt kul. Nästa vecka kommer att bli våran sista vecka på praktiken, inte lika kul. Men men, nu måste jag klä på mig, vad ska jag ha på mig? Väldigt bra fråga, har ingen aning så det är väl bara rota runt och hitta nått bra. Men som sagt, nu ska jag fixa mig, hoppas eran dag blir bra.

<hjärta3

Wild Child


Säger bara har ni inte redan sett den, se den och har ni sett den? Se den igen. Jag har sett den exantal g¨nger och jag älskar den lika mycket varje gång. Om kanske inte lite mer. Haha, men nu ska jag försöka sova.

<hjärta3

Camp Rock

Säger bara, i brist på annat att göra sitter jag och kollar på den underbara filmen Camp Rock, jag vet vad många tänker. Det är en nördfilm för typ 12 åriga ¨små flickor. Till viss del kanske det stämmer, men den är helt underbar. Jag älskar den, vet inte varför, kanske pga Joe? Men den är så sjukt underbar. Och kom igen, är inte Joe snygg? Alla fall, vad ska man göra, jag verkligen älskar Camp Rock, sen blir det väl att kolla på 90210 eller något?!

Joe-1.jpg JOE JONAS CUTE image by 015_091

<hjäta3

Chris Brown & Rihanna..

Då ska jag väl också ta upp detta? Ja, det är ju så sjukt. Jag har nu suttit och kollat på The Vocie på morgonen när jag börjar så tidigt. Men alla fall, jag vet inte riktigt va man ska säga. Det är ju helt hemskt, det känns som om man inte riktigt kan förstå det som att man inte riktigt vill tro på det. Det är så sjukt, det är så overkligt. Men det är ju tyvärr sant, men varför? Hur kunde han? Man måste ju på nått sett ha jätte problem själv om man känner att man måste misshandla någon så extremt mycket, eller? Alla fall jag tycker att det är synd, han är en så otroligt duktig sångare, han är otroligt ung och begåvad för sin ålder, inte bara att han är ung utan han är ledande i sin bransch. Det känns som att vad som än händer så har han förstört sin karriär på en ganska hög nivå och det kommer att bli väldigt svårt för honom att vinna tillbaka sina fans, som inte vill tro på det, och även folks hjärtan. Han är ju fortfarande extremt snygg, måste jag ju självklart lägga till. Men något som känns ännu mer overkligt är att han faktiskt var här för inte alls länge sen, det vara bara nån månad sen, men vad gick fel?



Ja vi kan ju bara undra vad det var som hände, man kan ju ställa sig frågan. Hur, varför, vem sa vad? Allt är bara en väldig röra och vad som hände är än så länge bara Chris och Rihanna som vet. Tycker själv bara att det är sorgligt med tanke på hans begåvning. Men allt kan ju hända.

<hjärta3

Hmm...

Så vad är det som händer med alla? Själv är jag på min nästsista vecka på praktiken, kommer bli jätte jobbigt att lämna, idag har vi jobbat på som bara den med att ringa och leta människor. Sen har vi gjort väldigt mycket, många povfilmningar, imorgon kommer det bli ännu mer. Jag har börjat tänka på vad jag ska göra på efter jag har tagit studenten och jag har tänkt en del på att bli Au Pair, jag menar varför inte? Skulle vara sjukt kul. Men vi får väl se, nu är det Top Model som gäller sen är det Andra Avenyn, kärlek.

<hjärta3

För lite sömn och jag börjar bli sjuk.

Okej lördagen var ju ganska seg, vid ett tiden träffade vi Sam vid södra station och gick runt inne på söder. Sen drog vi hem till Jennifer, det var sjukt chill, gick och la oss vid 06.00 - 06.30 tiden, sjukt jobbigt. Men men, vaknade och somnade hela tiden gick upp vid 12-13, någonting sånt, skulle stäfa hemma hos Jennifer, laga mat, sen iväg på inspelning av singing bee. Vi visste inte om de var insläpp eller om det var så att det började 18.15, men som tur var så var det bara insläpp hehe. Vi kom dit fick dricka och muffins (gott) och sen började inspelningen, mer får jag inte säga hehe.

Sov hos Jennifer, gick och la oss ganska tidigt var ju så galet trött, sen var det dags att gå upp imorse, det gick inte så bra. Jag var inte bara sjukt trött, utan jag börjar bli sjuk också, men vi begav oss till praktiken. Där vi ringde och ringde och så ringde vi lite till. Sen kom det människor in på provfilmades, och imorgon blir det samma sak som gäller.

Men för tillfället känner jag mig ganska slut och jag måste verkligen sova, jag är så trött och seg. Har inte feber längre men jag skulle kanske inte påstå att jag mår vidare toppen liksom. Nä, nu ska jag ta lite vatten kanske göra en kopp te och läsa igenom  Frida tidningen (mycket underhållande). Hoppas att ni harfått mer sömn än mig, och nu hoppas jag att ni får en riktigt god natt.

<hjärta3

Ikväll ska vi ha melodifestivalkväll.

Ikväll blir det chill med "tha babes" melodifestivalen går av stapeln och vi ska sitta bänkade och kolla. Kommer bli toppen, som vanligt. Haha, sen att jag kommer att släpa på dricka är ju inget ovanligt, iof inte lika mycket cola light som jag hade med mig till Jennifer land, vilket var galet jobbigt, men så jävla värt det, nä ikväll blir det både cola light och cola zero för det var vad vi hade hemma. Ska ge mig iväg snart, imorgon är det ju Singing Bee som gäller, ska bli kul. Önskar att jag får ett mail från Megastore snart som säger att jag kan komma och hämta mina skins boxar. Längar som fan till det. Men men, jag ska fixa mig lite sen måste jag som sagt dra. nu är jag fixad och klar och sitter på tuben.. hoppas ni får en toppen kväll.

<hjärta3

Gårdagens lunch/praktik.

Gårdagens lunch var nog bland det roligaste jag och Jennifer någonsin gjort, vi köpte fryst mat båda två, när vi kom tillbaka till praktiken fungerade inte våran micro *fail* haha. Så vi visste inte vad vi skulle göra, vi var jätte hungriga och tillslut tvog vi båda två och gjorde ordning vår lunch i en kastrull, mycket bra.



Haha, sen var det dags att börja ringa till folk inte lika kul, det fanns folk som var hur trevliga som helst, jätte snälla och trevliga. Sen fanns det vissa, speciellt en som var den drygaste och mest otrevliga människa i hela världen (en av anledningarna till att jag hatar att ringa till folk). Men men, allt som allt hade vi en väldigt rolig dag måste jag ju bara säga.

<hjärta3


Några favorit serier.

Okej, jag har tänkt göra en sån här lista ganska länge, det har bara aldrig blivit av. Men här kommer den äntligen, efter många om och men, så kom jag på vilka som fick "äran" att hamna på min topp tio lista. Det är ganska svårt med tanke på att när jag och Jennifer skulle räkna hur många serier vi har sett sammanlagt kom vi upp i över hundra serier som vi gillar plus några till. Men nu kom jag alla fall på det och jag måste medela innan att ordningen som dom hamnar i har inte speciell betydelse utan det är seriern i sig som är det viktiga!

1. Skins - Kommer alltid att vara en av favorieterna, även säsong tre, den är helt underbar. Jag älskar Skins, jag har älskat det från början, verkligen älskar serien helt sjukt mycket.
2. 90210 - En ny favorit måste jag erkänna, jag har alltid gillat Bev. Hills 90210, men denna serie har allt och lite till, den är underbar. Jag är så fast, från första avsnittet, jag älskar den.
3. OC - Denna serie har alltid varit en favorit. Jag älskade det från början till slut, vart lite konstig när Marissa dog, men jag älskar Summer, jag älskar Seth, Ryan och ja, bara hela serien. Bland det bästa som någonsin har gjorts i tv historia .
4. Gossip Girl - Hur toppen är det inte? Jag menar, snygga killar & tjejer, mode. Massa härliga saker, elka men underbara människor och det är allt so behövs, Mr. Westwick är ju inte direkt fel att kolla på heller.
5. One Tree Hill - Också en av sakerna jag inte kan sluta följa, det blir bättre och bättre, fast jag måste säga att säsong tre, inte så bra, men sen blev det bra igen, ingen kan ju gilla psyko Derek för han är helt hemsk.
6. Grey's Anatomy - Mmmmm, måste jag säga mycket mer? Skulle man inte vilja vara på ett sjukhus och en snygging som Justin Chambers kommer in och är snygg och ens läkare? Sexigt.
7. Desperate Housewives - Underbara tjejer, eller hemma fruar, man kan ju inte hjälpa att man vill se vad kommer att hända på Wisteria lane.
8. Gilmore Girls - Älskar dom, älskar hur dom är och hur dom pratar. Serien är bara så klockren på alla sett.
9. Moonlight - Mr. Hot, jag menar vem älskar inte en bra vampyr serie? Visst han är inte Spike eller Angel, men han är så mycket snyggare, så mycket charmigare, han är bara helt underbar precis som serien.
10. How I Met Your Mother - Den har allt, den är rolig, den är så sjukt bra och är man lite seg är det bara kolla på 10 sekunder av serien så blir man glad igen. Det är en serie som alltid får mig att börja skratta, den får mig alltid glad och ja, den är så sjukt bra.

Det var väl de? Hoppas att ni kan hålla med och om inte så, synd. Alla har ju inte samma smak. Men detta blev alla fall mina favoriter, sen att det finns sjukt många fler serier som jag både följer och älskar är en annan sak haha.

<hjärta3

Morgonen, trött, massa kaffe.

Jag är vaken, jag är trött, jag vill bara sova. Jag har druckit massa kaffe, ska ta nått att äta, idag är det fredag, jag har inga planer. Det suger ju lite, men alla fall, imorgon är det kväll med tjejorna och melodifestivalen och sen på söndag ska jag och Jennifer på Singing Bee, väldigt kul. Men nu ska jag gå och äta frukost.

<hjärta3


Jag är inte bara trött, jag är trött på snö.

Jag hatar snö just nu. Jag är trött, det kommer vara så jävla kallt när jag kommer ut pga all snö. Varför kan det inte bara vara varmt och sommar? Jag skulle inte klaga om det var sommar och värme hela tiden, kanske därför jag villl flytta till nått varmt ställe? Haha, visst för två månader sen satt jag och önskade att det skulle snöa på julafton, det är ju ändå då man vill ha snö. Men annars är ju snön helt onödig.


Men jag ska inte klaga på snön antar jag. Men skulle det inte vara helt underbart om det var jätte mycket sol, värme och ingen snö? Haha, nä. Nu ska jag klä på mig och börja ge mig av, vad händer idag? Själv har jag inte några planer, men de kommer väl de med.

<hjärta3

Made in Sweden.

Janet är jätte duktig gillar henne. Men de va inte de jag tänkte säga, jag tänkte bara säga att Andreas Carlsson är helt galet snygg. Sen att inte alla håller med om de kan inte jag hjälpa. Men men, Made in Sweden va ett jätte bra program, alla fall enligt mig och slutresultatet var ju jääte bra, vilket var planen.


<hjärta3

Praktik.

Okej, dagen har jag suttit och ringt (vad som kändes som 100 skolor) för att få tag på lättaste sättet att få tag på drama elever på olika skolor. Men vi har även lekt lite med Elsas kläder, en bild kommer sen på the modell of the day, Jennifer. Det var sjukt kul, jag var självklart stylelist, det var extremt kul. Speciellt när man fick se slut resultatet på den snygga Jennifer.


Så vad säger ni? Är det inte helt fab?
Jag menar olika klackisar och allt. det är ju hur snyggt som helst.
Dagen lår är btw: Kate Voegele - Chicago 
Men alla fall, kom igen, det är ju såååå inne att se ut som om man är såååå ute.
Och jag tycker att jag gjorde de bäzta jobbet med Jennifer.
Hahahahahahah..

<hjärta3

Wtf?! Inte Sheena.

Det här är inte okej. Jag blir så trött, hur fan kunde Sheena åka ut? Hon var så sjukt snyggast i hela Top Model, så åker hon ut, med de gör inte dom andra. Nej inte okej, jag ville ju att hon skulle vinna. Nu finns det typ inga normala människor kvar förutom typ McKey, som verkar vara den ända som är normal.


<hjärta3

Dagen till ära.

Sitter och kollar på tv, ska snart iväg till praktiken. Jag är trött (inget ovanligt med det) dagens jag vill ha är ett löpband, fattar ni hur bra det är? Jag vill ha det nu! Det finns ganska många, som är ganska billiga, funderar på om man ska ta och köpa ett, kanske prata med mamma, köpa det istället för ett gymkort? Jag menar då han man ju det hemma så kan man träna hela tiden, skulle inte vara fel säger jag bara. Nä det får bli nästa steg, ska prata med mamma om det.

<hjärta3

Kul dag, ganska chill.


Jag har fixat med min och Jennifer blogg, det är bara checka hur snygg den har blivit. Ännu en dag med Anna & Jennifer. Hoppas att ni gillar den. Så vad har mer hänt? Jag har varit på praktiken, jag har varit på teatern, jag är tagit det lungt. Idag har jag beställt Skins säsong ett & två, helt underbat.

Dagens låt: Journey - Don't Stop Believing
<hjärta3

Dagen.

Har inte gjort så mycket tagit det lungt kollat lite mer på 90210 och på de första Gossip Girl avsnitten. Massa härligt att bara ta det lungt. Så hur har ern dag sett ut? Någpt kul som har hänt? Jag sitter för tillfället och kollar på The Holiday, Jude Law är så galet snygg och charmig. Och dagens låt, filmen till ära är: The Killers - Mr. Brightside


<hjärta3

Var uppe tidigare än tidigt.

Okej, utekvällen började ju alla fall bra. det var chill jag och Jennifer träffade en annan Jennifer som vi känner via Thea. Trevligt trevligt. tog nån cider och drog ut på dansgolvet, problem, det var helt värdelösa technoremixar på hiphop/rn'b låtar. Nej det var lite fail efter ett tag så bestämmde vi oss för att dra, jag trodde att klockan var typ tolv när vi drog med tanke på att allt gick så segt, vi hade bestämmt att vi skulle till viper. När vi kom tll Fridhemsplan så märkte jag att klockan var ett och både jag och Maija var jätte hungriga, så vi skildes åt, Jennifer och Anna drog till Viper och jag, Maija och Mari drog till donken.

När vi kom dit har dom höjt priserna, för allting var plus meny. men men orka bry sig. Vi hittade en plats att sitta (fel val) bredid oss satt två fjortisbrudar som var sjukt packade och helt sjuka i huvet. Ena bruden låg på golvet som hon tydligen hade kissat på också, medans hennes kompis sitter och skrattar åt det hela. Bredvid dom satt några töntiga geekar som var as skabbiga och helt vidriga. Ena killen hade vitt hår, började bli flintis och hade det som en "tuppkam", var knallröd i ansiktet och kunde inte klä sig värre. Medans hans kompis hade håret jätte för kort för att ha lugg, men körde jag testar att ha snelugg ändå. Nej inte helt okej, ganska underhållande med inte helt okej. Satt på donken till halv tre kanske sen var det bara åka till gullmars därifrån ta taxi hem.

Somnade, inte en bra ide, men men, fick lite sömn sen upp klockan 07.00 för att fixa tvätten. Och är jag klar i tvättstugan, allt är tvättat och jag känner mig lite halvt hjärndöd, haha.

<hjärta3

RSS 2.0