gott nytt år alla vänner och andra


Då var det nyår, och även detta ska firas. Vad är de man brukar säga, med de nya året kommer nya möjligheter, någonting jag alla fall ska försöka leva efter. Ikväll ska de drickas vin, rött och vitt, sen blire lite champagne på det. Men men, nu ska kläder på och hår ska fixas, smink ska he' pås och sen är de iväg som gäller!

Den bästa sommaren & bröllopsfotografenVilken charm som har växt från år 2000 till 2009.
"Barnen" är lika söta och Kjell är lika grym!


Varit död I minuter, hela själen var bruten..


Ja, nu ska jag snart iväg för att fira min älskade Lollo. Har redan haft en otroligt mysig och seg dag tillsammans med Anna. Vilket kaos det är inne i stan så vi tog de lungt och fikade. Mysigt värre. Nu är de bio, sen ska jag vidare till Jennifer, dricka vin och äta choklad och bara chilla för de är upp tidigt imorgon och träffa min älskade Lea.

Så till dagens jobbigaste, jag kan inte hitta min swedbank-dosa! jag dör.

It's a new dawn, it's a new day...

Godmorgon, nu menar jag verkligen GOD! jag hade en otroligt mysig dag igår. Först hem till Vickan, träffa Vickans härliga familj ink. djur, äta julgodis och bara mysa. Sen iväg till stan för att äta och gå på bio, känns som inga filmer har riktigt kommit till Sverige, men de är helt okej! Hehe.. Såg The Social Network, som jag iof har sett, men jag älskar ju den filmen så jag säger ju inte nej till att se den igen. Efter filmen drog vi till våran vanliga pub Galaways (irländsk bar), drack Strongbow och umgicks med Palmira som älskade sin present (precis som jag trodde). Älskar er brudar något ofantligt mycket, bara så ni verkligen, verkligen aldrig glömmer de!

Nu ska jag iväg och umgås med min älskade Anna (Blåst), känner att de finns väldigt många Annor i denna värld, men har man ett så bra namn kan man ju inte va ensam om de. Senare ikväll blir det en till bio och sen hem till Jennifer och sova. Jag älskar att va hemma även om jag inte är hemma så länge!

Julen är över, men julmyset fortsätter.


I have spent all my years in believing you

Dålig uppdatering av mig, men de har väl blivit lite så de senaste halvåret. Jag har ju flyttat, nu när jag är tillbaka en sådan kort stund som jag är, har jag bara inte riktigt tid! Gosh.. Nä, men nu ska jag iväg till min älskade vän Victoria för att fika och möta hennes kära mamma. Igen tid att snacka, ingen tid att förlora, ta hand om er mina älskade läsare!

Tissel och tassel, pyssel och prassel


GOD JUL!


Grattis min älskade underbara Mäzk!


Snön ligger tjock på gator och torg


Jag är tillbaka i mitt älskade Stockholm, jag älskar Sverige speciellt eftersom jag inte har varit här på ett halvår. Det är underbart att komma hit när man har varit borta, finns inget som man saknar mer. Snön ligger verkligen tjock på gator och torg och imorgon är det julafton, underbart!


Ska träffa Thea senare idag, mötte min älskade Jennifer igår och sen är de bara köra crazy människor, vilket börjar den 25:e hehe.. Familj och vänner är de bästa som finns!

All my bags are packed and I'm ready to go.


I'm leaving today, omg, I'm finally gonna go home for a while.. I'm so freakin' happy about it, can't even start telling you how super, mega, über-exited.  I love New York, I love Stockholm.. I love the fact that I'm gonna see all my wonderful friends.

The Santa Clause (1994)

Just because you haven't seen it doesn't mean it doesn't exist

- Charlie


it's been a long time coming..

And soon, very soon the time is here. I'm leaving for Stockholm tomorrow, oh how wonderful life sounds... Now I'm gonna watch Sunes Jul, feel the christmas inside, and then go out for a walk..


Underbara minnen


Du är inte en i mängden men jag är en utav dom få som inte lämnar dig när färgen flagnar på fasaden


Så otroligt mysig, jag älskar hur både Daniel och Oskar gick från superfitta, såpbubblor och mr. cool till "svensk-indie".. men men, de funkar ju de med så jag klagar inte. Speciellt eftersom båda faktiskt gör de med ett stort framsteg, för båda två är riktigt bra musiker, vilket man inte kunde va helt säker på innan. Men jag har väl den senaste tiden suttit och knarkat sönder Daniel Adams-Ray's skiva, för att den faktiskt är såå otroligt underbar och de va väl de ända jag verkligen ville säga med detta inlägg.

Vissa saker gör mig aningen gladare i denna värld.

Jag loggar av uttråkning, brist på annat och självklart av ren vana in på facebook. Min kära vän Palmira har då lagt upp en länk, det är inte vilken länk som helst. Nej det är en länk som gör mig otroligt glad!

...Jag ringer mina bröder och säger: Akta er. Ligg lågt i några dagar. Lås dörren. Dra för gardinerna. Om ni måste gå ut: Lämna Palestinasjalen hemma. Bär inte på någon misstänkt väska. Höj volymen i lurarna så att ni inte blir berörda av folks kommentarer. Blunda för att slippa folks blickar. Viska på tunnelbanor, skratta lågt på biografer. Smält in, gör er osynliga, förvandla er till gasform. Väck ingens och jag menar ingens uppmärksamhet.

Jag ringer mina bröder och säger: Glöm det jag sa. Fuck tystnad. Fuck osynlighet. Gå ut på stan endast iklädda julgransljus. Ta på er neonfärgade overaller, orangea bastkjolar. Vissla i visselpipor. Vråla hål i megafoner. Ockupera kvarter, ta över gallerior. Gör er maximalt synliga ända tills dom fattar att det finns motkrafter. Tatuera in PK FOR LIFE i svarta gotiska bokstäver på magen. Försvara alla idioters rätt att vara idioter tills ni tappar rösten. Tills ni dör. Tills dom fattar att vi inte är dom som dom tror att vi är...

Detta är en del av texten, hela härligheten kan ni hitta här. Det gjorde mig bara så otroligt glad att läsa denna underbara text, välskriven och äkta. Någonting som kan behövas när expressen gör tabbar och publicerar lite vad som helst. DN får plus poäng från min sida att detta har publicerats, hade gärna sett att de vart expressen som gjorde det dock. Men jag ska inte klaga, jag har inte långt tid kvar tills jag kommer hem heller, nästan packat allt tror jag och imorgon blire till att städa klart, köpa små saker, ringa och boka "the van" och tisdag är det dags att åka hem.


I got a love, and I know that it's all mine...


Because you're my pocketful of sunshine!


Så sjukt jävla överdrivet rätt!


There's no place like home..


Today is my last day of classes, and my last final this year. Tomorrow I''m gonna do all my last minute shopping, Sunday is laundry day and that's BORGING! Monday I'm gonna pack everything I need, or think I need and then it's gonna be tuesday, and I'm taking my flight HOME!

Vad fan är det här för skit?!

Det är helt sjukt, finns mycket skit i denna värld men de här går fan lite över gränsen! Jag blir så sjukt förbannad när jag ser sånt här, och speciellt eftersom jag är på en annan kontinent. Det är så jävla sjukt, jag sitter självklart och håller koll på vad som händer i Sverige, vilket får mig att känna, varför ska jag åka hem över julen?! När de som händer i Stockholm är att en misslyckad självmordsbombare tar livet av mig på Drottninggatan. Men de här är fan nästan värre, vilket i sig själv borde säga så jävla mycket.

"Det bomben i Stockholm sprängde var framförallt en myt. Nämligen myten om att Sverige är osårbart. Eller lite vassare uttryckt: att Sverige inte ligger i världen, inte riktigt, utan flyter omkring i ett eget universum, paradis för oss (som stjärndiplomaten Gunnar Hägglöf en gång kallade det, i en för längesen bortglömd bok)". Så här börjar en artikel på Expressen. Resten av artikeln hittar ni här, hur FAN kan något sådant å publiceras? Det är ju fan helt JÄVLA sjukt. Blir ju fan förbannad är jag ser sådant, hur fan kan en gammal gubbjälvel få sitta och uttrycka sig på ett som "genailiserar" svenskar på ett sett som får alla se ut som rassar. Ursäka, men bara för att det kanske vidrigaste partiet någonsin kom in i riksdagen är det inte helt okej att dra alla svenskar över en gräns.

Fuck it, det gör mig fan riktigt förbannad! Nä, jag blir bara så jävla förbannad, expressen kanske borde ha tänkt efter lite, eller har jag fel? Jag menar, det är inte någonting som jag känner att jag vill bli kopplad till. Och jag vet att de är sjukt långt i från vart jag är, men va fan jag är ju fortfarande svensk och jag vill inte ha sådant skit skrivet om svenskar?! Det gör mig sjukt irriterad.

Men men, skitsamma, jag fått ut min ilska. Jag är trött, jag är förbannad, och jag ville bara göra folk aningen mer uppmärksamma på detta freakin' problem!


With skin as fair as mine, moon burn is a real possibility.


This is my new shirt, I love it soo freakin' much!

Howard: That's a bazinga, right?
Sheldon: One of my best, don't you think?

Meridiana ~ minä rakastan sinua ikuisesti


Jag saknar dig, jag älskar dig och jag vill att du ska vara här med mig!


Lucia, underbart!

När jag vaknade denna morgon trodde jag inte att de skulle kännas så bra. En lucia utan lussebullar?! Men dagen rullade på och när skolan va slut drog jag iväg till svenska kyrkan och köpte lussekrans, sååå gott. Antagligen världens bästa köp!


Natten går tunga fjät runt gård och stuva. Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus, Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Natten var stor och stum. Nu hör det svingar, i alla tysta rum, sus som av vingar.
Se på vår tröskel står vitkläd, med ljus i hår, Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Se på vår tröskel står vitkläd, med ljus i hår, Sankta Lucia, Sankta Lucia.

"Mörkret skall flykta snart ur jordens dalar." Så hon ett underbart ord till oss talar.
Dagen skall åter gry, stiga ur rosig sky, Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Dagen skall åter gry, stiga ur rosig sky, Sankta Lucia, Sankta Lucia.

would you lie with me and just forget the world?


I don't quite know, how to say, how I feel
Those three words, are said too much, they're not enough
If I lay here, if I just lay here
would you lie with me and just forget the world?
Forget what we're told, before we get too old
Show me a garden that's bursting into life..

This classic story told I left it in the cold


After this looong week it's time to sleep. Does anyone know where I can find a bag like this?!


Emma Stone, legally blonde


Looking wonderful in blonde hair and a beautiful dress.


You drive me crazy, I just can't sleep..


Aaaaahh okay so there's a lot, A LOT!!! a little tooo much if you ask me, and it's driving me somewhat crazy. There's essays, presentations (which I think I'm done with), finals comming up and the fashion show, the horroable fashion show. Woow.. It's driving me insane. And on top of this everything else is happening as well. Oh gosh I can't wait until I get home for Christmas!

Btw, this dare I say beyond awesome picture is taken from this site. I must admit, that this picture tells pretty much everything that I'm feeling if not even more, you know the feeling that you have but can't really explain.. Well that's what this picture is for me right now.

Cold and lonely hours put your heart to the test..


Hellcats; Think Twice Before You Go


Well you're a real tough cookie with a long history, of breaking little hearts, like the one in me. That's O.K., lets see how you do it, put up your dukes, let's get down to it! Hit me with your best shot! Why don't you hit me with your best shot! Hit me with your best shot! Fire away!


Now I've had the time of my life...

No I never felt like this before, yes I swear it's the truth
and I owe it all to you 'cause I've had the time of my life
and I owe it all to you, I've been waiting for so long
Now I've finally found someone´, to stand by me
We saw the writing on the wall, as we felt this magical, fantasy
Now with passion in our eyes, there's no way we could disguise it, secretly
So we take each other's hand 'cause we seem to understand
The urgency just remember, you're the one thing
I can't get enough of so I'll tell you something
This could be love because...


...I've had the time of my life, no I never felt like this before
Yes I swear it's the truth, and I owe it all to you
With my body and soul, I want you more than you'll ever know
So we'll just let it go, don't be afraid to lose control
Yes I know what's on your mind, when you say, "Stay with me tonight"
Just remember, you're the one thing, I can't get enough of
So I'll tell you something, this could be love because
I've had the time of my life, no I never felt like this before
Yes I swear it's the truth, and I owe it all to you.I got a pocket, got a pocketful full of sunshine...

And it's not only cuz of the fact that I just saw Easy A.. but Victoria Esphagen made my day! You know why, this wonderful one is moving to New York, could I be more happy? NO! It's soo freakin' awesome. Now there is only 21 (almost 20) day until I go back to Sweden. Then I'll go back to lovely New York..


Then there's only three months left until my wonderful Vickan is moving to here. However, there is something that's buggin' me, and no it's not bedbugs. They are buggin' up the prize on this stinky room, ugh.. Well well, now, full house, put my presentation on a flashdrive and then I'll go to sleep.

Ilze Bajare by Leny Guetta


RSS 2.0