Jaha ja..

Imrogon ska jag träffa Erika måste även fixa lite annat ska typ till Huddige och kolla på bikini och fixa med lite bankpapper typ. Sen ska jag iväg och lämna mitt CV *woohoo* party party..

Vet inte vad jag ska göra nu, sitter och kollar på tv ska väll se på House of wax sen (den är galet bra och Chad är helt sjukt snygg). På söndag drar jag och Blåst till Jennifers land, fan va kul vi ska ha det. Aaah, det händer väll kanske inte så mycket mer, men va fan, det blir väll bra ändå haha ^.^...

Vi ska ha galet kul, jag ska ha galet kul imorgon.
<hjärta3

Den är upplagd, den nya härliga bloggen..

It's on, jag vi är så bra.
Våran videoblogg är on liksom checka:

allforus.blogg.se


Hemma igen.

Fan va härligt det har varit.
Bort från storstaden och till ett ställe som det inte ens finns folk (eller jo) men extrem lite människor allafall. Det har varit helt underbart på Jennifer land, timmar med bad och sol och självklart så var vi även i Nortälje och hälsade på Jennifers underbara mormor..

Spenderade timmar på en parkeringsplats och hade en allmänt underbar resa liksom. Dra tillbaka på måndag bort från storstaden igen, jag och Jennifer drar till hennes land och chillar bara vi hennes föräldrar är inte där, tar med lite böcker så jag kan läsa och Jennifer skjuta. Japp och om de skulle vara så att vi har otur med vädret så kan man ju ta nmed sig några filmer och kolla på. Måste hitta en bikiniöverdel också min är lite ja.. liten..

Ja det har varit underbart, det är underbart att vara hemma och det kommer bli underbart att åka bort.

<hjärta3

Hejsan hoppsan i stugan!...

Hej :)
Nu är jag som jag sa på Jennifers land vi anlände igår efter en två timmars bussfärd, men va fan de är kul de med när man har lite musik och en Jennifer med sig blir de inte så fail liksom. Japp nu sitter vi här vi har haft en helt strålande dag, bestående av frukost, bad, båttur och sol m.m. extremt härlig dag med andra ord. Vet du vad? Någonting riktigt kul hände nyss, Jennifer som skäms lite över detta gjorde så att det kom en lukt som bara folk som har träffat Jennifer skulle känna igen hahahahahahahahahahahahahahahaha.. Det var extremt kul, imorgon är det tidig morgon som gäller, japp. Men vi har faktiskt vädigt roligt, vi har gjort lite mobilbloggar också, som kommer när jag kommer hem och kan lägga upp dem hehhe..

Nu får ni ha de bra och längta tills ni får se the mobilblogg och längta tills nästa inlägg hahaha..
<hjärta3

OMG!!

Jag glömde helt bort att berätta om min nya kärlek i twist vinst ståndet, eller va fan de nu heter. Aja han jobbar alla fall på grönan och är jätte, jätte snygg och heter Erik och aa. Vad ska man säga liksom, ni kan ju fråga Jennifer hur snygg han var, det var helt sjukt men fråga inte Blåst för hon kommer säga att han är ful men hon tycker att Johnny Depp är ful, så.. Ni väljer själva hahahahahahaha.. Jag är alla fall lite små kär i honom.

BTW jag vill ha nya solglasögon från H&M tydligen..
<hjäta3

Snart säger jag hejdå..

Jag åker snart till Jennifer och därifrån som jag sa till hennes landställe, har packat klart tror jag om jag inte ska ha med mig någonting mer, men jag vet inte. Jag är inte så bra på det här för jag tar alltid med mig massvis av onödiga saker. Hahaha men men, de är ju kul de också. Ska äta lite lunch innan jag drar annars lackar typ mamma och bah du äter inget, du måste äta.. Hahaha men hon är ju snäll ändå.

<hjärta3

Hemma i nån timme..

Ja nu sitter jag hemma och äte min frukost och försöker att packa, jag kommer kanske inte kunna skriva någonting för jag drar till Jennifer landställe idag och jag kommer inte hem förns på onsdag. Så nu vet ni det jag är fortfarande peppad från igår, jag är helt seg just nu men men.. Jag ska kolla på pogramet idag eftersom mina kära föräldrar spelade in det. Och dom hade sett oss hahaha... Nä nu måste jag återgå till mitt packande.

<hjärta3

Grönan..

Min dag har varit helt underbar.
Vaknade klocka 04.00 för att gå upp och fixa mig, sedan var det bara att bege sig av mot Gröna lund tillsammans med min underbara vän Jennifer. Vi var framme kl. 06.20 typ.. Sjukt tidigt jag vet men vad gör man inte, stället var helt öde och det känndes väldigt mysko, men vi var inte sura, med musik och annat härligt klarar man sig. Vi var och handlade i en liten härlig "affär" där vi fick rabatt för att vi var där så tidigt och vi skulle köa hela dagen..

Det närmade sig öppnings tid och vi fick första biljetten till att köpa entrébiljetter (inte så konstigt) Sen öppnades gallret och Jennifer tog all sin kraft åt att springa och ta en bänk. Peppigt värre. Japp, sen så var det bara sitta och ta det lungt i massvis med timmar, det var ju kul. Vi fick prata med Gry hon hade jätte snygga glajjor som jag så vill ha..

Det var ca. 33 grader ute, jag höll på att dö, men jag klarade mig. Men men.. Sen började genrepen, fan va underbart jag blev sjukt kär igen och igen och igen och ja, ni fattar.. Hahahahaha.. Blåst bestämmde sig för att komma ändå så vi höll plats, det var helt sjukt kul. När EMD spelade fick man ju gå upp också inte helt illa stog på Mattias sida båda gångerna ^^ iiiiiiiiihhk. Och på själva sommarkrysset så pekade han på mig *happy* okej de kanske inte va meningen men orka va negativ, de var så meningen hahaha..

Sen efter all denna värme och törtt het kom dagen inte så pepp liksom, inga autografer. Nä för att dom inte hade tid, iof väldigt förståligt men men.. det kommer fler tillfällen liksom..

<hjärta3


Nice.

Nu är den köpt, min underbara locktång.
Min nya kärlek.


Jaha..

Fick lite små opeppiga nyheter nu, Blåst drar till landet, men men vad kan man göra åt saken liksom? Spela roll man ska inte va opeppig för de liksom, nu tänker vi positvit, överdrivet tidig morgon jag och Jennifer som klagar och är taggade men ändå överdrivet trötta hahahaha... Det här kan nog bara beskrivas med ett ord, GAY! Men vi ska ha sjukt kul och va bästaste ever..

<3

Dagen till ära.

Idag ska jag in till stan även om jag är typ skadad av solen och de gör ont ont ont.. Men men, det är sånt som händer. Jag ska in till sta och köpa en locktång jag fick nämligen pengar av pappa för att göra de (han är bäst) sen ska jag kolla om jag hittar ett väldigt speciellt par solglasögon och vad dom kostar, dom är galet snygga och jag vill verkligen ha dom. Sen ska jag traffa Jennifer och kanske Blåst beroende på hur hon känner, men de får vi väll se framåt på dagen liksom.. Imorgon är de ju Grönan som gäller för vi vet ju alla vilka tre snyggingar som kommer dit, japp EMD!..

<3


Lite mindre att betala..

Japp efter en dag med solbränna och allmänt illamående, antagligen solsting (inte kul). Men men vad ska man göra även med detta hemska och jobbiga så har dagen varit lyckad, jag har fått sol visst det är bara på ryggen men de är en början. Sen så efter mitt lilla jag spyr och orkar inte göra någonting här hemma så blev det bra och nu så har mamma  beställt två par nya jeans åt mig. Plus att de betalar en del av min skinnjacka, fan va glad jag är just nu, hot hot hot inför hösten, peppigt värre..

Jag älskar mina föräldrar <3

Ajajaj...

Jag har varit och jobbat, sen var vi på båtklubben där jag kanske låg lite för länge i solen. Jag har typ ont, men de är chill jag är inte bitter hahaha.. Men allt är lite fuckat just nu för att de är fucking VIP platser och inte bara normala platser förten dit får dem... MONGO FITTOR! Jag pallar inte, vad ska man göra? Jag får galet mycket damp just nu..

Jag dör.

skulls.jpg skull heart image by danimendesxx

Grymt tidigt.

Japp jag gick och la mig för ca 6 timmar sen, jag är inte riktigt vaken men ändå snart på väg till jobbet med pappa. Det känns överdrivet tidigt, vilket det gör varje torsdag. Jag jag vaknade för kanske 15 minuter sen och snart mycket snart ska jag dra, fick iof en trevlig överaskning när jag satte på tven.

Håkan <3

Dom e uppe på taken alla e högt över staden
Sommarn snurrar fort när vi bara snöar bort
Å ja våga aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet får varann.. 

..Å alla bara pratar "e de sant" och "ja har hört om dig"
Ja kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna  sänder ljus till mej å skatorna
Alla dansar, å ja tänker e du också själv?
Var e du ikväll.. 

Vem kysste Elin  bakom ryggen på Marie,
var e den store poeten som hon va förälskad i
Fanns de en plats i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort för ja undrar så.. 
..Å ja undrar va som händer i vår del av stan'
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött  å alla flickor har gått hem
Å du va sötade än dom men ja slängde
bort de igen ja slängde bort nån slags vän.. 
De va så mörkt  den kvällen ja gick hem ja hade hoppats på något,
HOPPATS PÅ NÅGOOOT! 
(hoppats på något, A-ha) 
Om du vill ha mej, 
nu kan du få mig så lätt 
Om du vill ha mej, 
nu kan du få mig så lätt 
Om du vill ha mej, 
nu kan du få mig så lätt 
Om du vill nå mig, nu kan du FÅ-Å-HÅ MEJ

Lura mej  nej,nej va folk än säger..


Mysig middag

Japp jag kom hem för ett tag sen från en jätte härlig middag med brudarna Jennifer, Blåst, Cissi & Marie. Det var extremt trvligt, vi åt jätte god middag som jag är väldigt stolt över mina små sötingar att de lyckades göra. Japp, var härligt, härligt även om jag var tvungen att dra ganska tidigt med tanke på att jag ska upp vid halv sex för att gå upp klockan sex. Jag ska ju jobba vilket är helt sjukt bra, jag vill nämligen ha miljoner kronor för jag vill shoppa loss. Jag vill shoppa jag har hittat jätte mycket snygga grejer problemet är bara de att jag tror inte mamma och pappa vill betala allt, iof så betalar de nog lite men inte allt. Jag vill ha pengar så jag kan köpa mina grejer.


Konstig natt.

God morgon, eller vad ska jag säga? God lunch, hahahahahaha...
När jag skulle somna igår kändes allt helt omöjligt, jag gick och la mig ca 01.30 nånting sånt, somnade aldrig. Det var som att någon låg brevid mig och bah nej du får inte sova. Det var helt hemskt, men sen så vid halv tre tiden kände jag nä nu fan måste jag göra någonting. Så jag gick upp och började röja i min översta låda, full med papper, tidningar och annat som jag inte riktigt fattar varför jag ens har. Nu är de mesta slängt och jag känner mig faktiskt lite stolt över mig själv.

<3


Så jävla tråkigt.

jag har absolut inget att göra och jag halvt dör av uttråkning. Damp vad ska man hitta på liksom? Känner för att typ göra som vanligt typ sminka och fixa mig bara för att iof så kollar jag på tv, men jag ska nog kollar på OTH sen, elfter jag har haft tråksminkningstid eller va man nu ska kalla det. Hahahahaha. sjukt trött fast typ inte mer liksom överpigg liksom.. *jobbigt värre* Nä nu ska jag typ fixa migg puss!! :)

BeautiSet.jpg makeup image by miak524

<3

Så trött.

Jag har precis varit och jobbat lite med pappa och så har vi varit och handlat. Iof behövdes det jag hade inget balsam hemma, det var liksom hej kom och hjälp mig. Och så köpte jag en nu mousse, som enligt mig fungerar topp topp. Nämligen Proffs Professional, som inte bara är bra utan den är även rosa. Måste även köpa en ny hårspray snart, var ju inte så smart och köpte de med en gång liksom..

<3

Lite om mig, waaaaaaaaah haha..



Tre namn du går under:
Anna
Batman
W
Tre saker som skrämmer dig:

Framtiden
Överdrivet höga höjder
Balder

Tre saker du har på dig just nu:

T-shirt, trosor... :P

Tre av dina favorilåtar just nu:

EMD - For You
Amanda Jensen - Amarula Tree
Gavin DeGraw - I Don't Wanna Be -__-
Tre sanningar:

Jag är lite besatt av vissa band
Jag är typ beroende av överdrivet många tv serier
Jag älskar mina vänner

Tre hobbys:

Musik
Vänner

Film/Serier/Datorn

Tre saker du vill ha:

En ny kropp

Cash
Ett jobb


 

Wild World


Jag är lite uttråkad.


Now that I've lost everything to you
You say you wanna start something new
And it's breakin' my heart you're leavin'
Baby, I'm grievin'
But if you wanna leave, take good care
I hope you have a lot of nice things to wear
But then a lot of nice things turn bad out there

Oh, baby, baby, it's a wild world
It's hard to get by just upon a smile
Oh, baby, baby, it's a wild world
I'll always remember you like a child, girl

Hemma!!

Japp nu har jag varit med min kära syster yster, vi åt sushi och kollade på den kinesiska the eye. Fick lite saker också, nåra parfymer, en klänning, hershey's kisses, eyeliner och nagellack :) Happy happy. Ni sitter jag och kollar på en gay grej på 5:an hehehe, japp, jag är sjukt pigg.


Kul med telefonsamtal.

Okej jag måste medge en sak jag hatar att prata i telefon med folk som jag inte känner, jag undviker att ringa och fråga saker och jag har typ ångest när jag måste. Men så ringde de en snubbe från företaget Gallup för att fråga lite frågor angående typ "teknik" mobil. Och de va as kul jag va inte ens nervös, iof kännde jag mig som den mest ytliga människa man någonsin skulle kunna prata med och jag typ satt och lät över ytlig men men, de va verkligen jätte kul. Plus att killen som jag sanackade med verkade vara sjukt sköning ^^ hahaha...

Det var ett stort steg för mig känner jag. Speciellt när jag brukar vara den som bah euw, nej jag vill inte svara på nånting. Jag vill inte va med och typ va hej jag är överdrivet dryg liksom..

banner2-1.jpg hanna beth, audrey, jac image by Confederate_Wolf
<3

Lite uttråkad.

Jag har typ städat i huset, jag har fixat mig och sen ska jag träffa min syster det är typ de jag väntar på samtidigt som jag sitter och kollar på tv och hör hur oskan går utanför. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Btw, jag har lite damp hahaha.. Jag är galet seg, verkligen och mitt huvud är lite mjäkigt. Jag pallar inte skriva mer nu så signing out.

<3

Ska jag säga, godmorgon?

Nä, jag vet inte riktigt, jag vaknade upp lite av att höra Linda Bengtzing - Alla flickor utom jag på radion, btw jag kind of gillar henne hon är lite små sköning sådär... Det känns lite konstigt just i detta nu sitter jag och kollar på Pirates, ojojoj va snygg Johnny Depp är. Jag har iof, inte kollat på denna film på typ hundra år, men jag kan fortfarande alla repliker och allt som har med filmerna att göra haha.. Jag menar vem älskar inte när Jack S. dyker i för att rädda Elizabeth *hot*

5985_depp_b88670459_400.jpg Johnny &amp; Orlando at the POTC 1 premiere image by jdeppfan94

Robert <3



These are the words of the popstars
These are the words of the upsophisticated money-machines
For the killers of rock and roll

I lvoe him <3

Kate Voegele <3

Gone away are the golden days
Just a page in my diary
So here I am a utopian citizen
I'm still convinced
There's no such thing as idealism

Memories they're following me like a shadow now
And I'm dreamin'
Cause I've already suffered the fever of disbelief


Mitt Nya Hår <3


Jag älskar mitt nya hår <3

The Notebook

thenotebook.jpg picture by BatmanFFS

My Dearest Allie. I couldn't sleep last night because I know that it's over between us. I'm not bitter any more, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I'll smile at you with joy and remember how we spent the summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me. That's what I hope to give to you forever. I love you. I'll be seeing you. Noah.

Pierce Brosnan



Die another day..
London calling to the faraway towns
Now war is declared - and battle come down
London calling to the underworld
Come out of the cupboard,you boys and girls
London calling, now don't look to us
Phoney Beatlemania has bitten the dust
London calling, see we ain't got no swing
'Cept for the ring of that truncheon thing

The ice age is coming, the sun's zooming in
Meltdown expected, the wheat is growing thin
Engines stop running, but I have no fear
Cause London is drowning and I, live by the river


Celebrate The Irony

Ja nu sitter jag här och äter lunch/middag typ. Och jag kom då att tänka på att jag, Jennifer och Blåst skulle ha gjort typ mat 2 dagar i rad som vi var för lata för att göra, plus att vi inte var hungriga. Hahaha japp kul kul, nu är jag trött och seg och pallar inte, jag ska typ äta och sen sova.

<3

Picknick

Gårdagen, Camp Drama 08.

Mys dag, vaknade 10.30, var hur trött som helst visste verkligen inte hur jag pallade att gå upp. Men de gjorde jag alla fall. Sen var de väll chilla lite hos Blåst, dra tillsammans med Jennifer och fixa lite, Blåst skulle in till stan och shoppa och vi skulle träffas typ vid 16.00 i Tanto. Men jag var tvungen att dra hem mellan, jag menar hade typ inga kläder var trött och seg, jaa.. Ni fattar.

Alla fall var hemma och precis när jag skulle gå så, stänga av datorn, tven, hemma telefonen ringer och sen ringer Jennfier på mobilen och allting händer så en och samma gång typ mongomjäk i huvet liksom. Nä men allting gick dra tillslut, hann med tunnelbanan och bussen och allting, mötte Jennifer som gick på vid södra sen var det bara hon och jag ett tag i Tanto. Vi fixade allting och var sjukt taggade sen rullade folket in, en efter en, Totte, Erik, Palmira, Leo och Fia och ja sen fick vi en special gäst (Blåst<3). Det var en sjukt lyckad picknick. När kvällen började närma sig drog Leo och Fia och vi andra kände att det var dags för oss att dra också, Palmis skulle hem, men vi andr adrog till Blåst och ja festen var på g liksom hehe..

Japp allmänt trevlig kväll. Även om jag inte kunde somna på typ ja, miljoner år kändes det som, men när jag väl somna de så sov jag alla fall...

Btw, glömde att berätta om den extremt roliga lappen som sitter i Blåsts hiss, hahahaha jag, Erik och Totte upptäckte den när vi skulle dra till Ica.. Hahahahahahaha dammsugare....

DSC_0027.jpg picture by BatmanFFS

Klippning, sprutor och sova.

Torsdag

Japp, för två dagar sen så var jag lite sen, jag försov mig. Ja, va skulle jag göra? Ringde till sjukthuset och ändrade min tid åkte in till frisören och klippte mig, jag känner mig lite som en ny människa, med lugg och inga slitna toppar livet kunde inte kännas bättre. Nä, sen var det dags att gå till sjukhustet, skynda mig lite möta min sjuksköterska få mina sprutor och ja sen var man klar där.

Vad skulle jag hitta på liksom?

Nä, så jag bestämmde mig för att åka till Globen, det ställe jag kan typ bättre än något annat på hela jorden. Ja, så köpte jag leggins och en ny hårborste (tro mig den behövs). Sen var det en stund kvar innan jag skulle möta mina kära vänner Jennifer och Blåst, så jag drog till Medborgarplatsen köpte en cola light och väntade på att tiden skulle rinna iväg. Och då kom det som en förändring allt blev mörkt och det började spöregna. Jag sprag in i söderhallarna innan allt hann komma ner på mig. Efter ett tag ringer Jennifer och säger att dom är i Söderhallarna dom också. Jepp, så vi möttes, deras kläder rann av vatten och Jennifer var prickig i ansiktet av regnet. Det slutade lite så vi drog till Jennifer sen drog vi för att äta, och killen i grillen var fan den mest idiotiska inkompetenta människa man kan ha mött, orkar inte ens förklara han idioti.

Men men, efter allt som hände denna hysteriska dag slutade den ändå väldigt bra. Vi avslutade allt med att kolla på Sex and the City, sen var det tack och hej nu sover vi <3


Lea <3

Come home!
Hej jag verkligen saknar min älskade underbara Lea som för tillfället befinner sig i vårat härliga hemland USA. Japp, hon är där och jag saknar henne helt otroligt mycket, vi ska så ha tjockis kväll när hon kommer tillbaka, OC, gråt och massa, massa med onyttiga saker. Typ som förra gången fast vi mådde inte så bra efter vi hade ätit så jävla mycket. Nä, det var en väldigt annorlunda feeling liksom. Hahaha, men jag har alltid lika kul med min babe och va fan, vem har inte?


I love you babe, come home now!! <3

So You Think You Can Dance <3

Okej jag vet att inte Neil är med men jag emnar han kan ju inte va med igen vilket är sjukt synd. Men alla fall, fan va bra det är och de är helt jävla underbart att det istället för att gå en gång i veckan går två gånger i veckan <3 Helt jätte happy happy, fan underbart det är liksom. Hahaha jag vill bara att de ska komma lite snygga människor, de har bara varit en snygg och han var igår, hoppas det kommer fler idag ^^

l_adaaf8f2609345f0a1ba5aefcca3ac13.jpg Hokeil image by jesslovesbshorty
Dom är bäst ever från SYTYCD <3

Fixat

Japp nu är de fixat imrogn ska jag klippa mig *woooohoo* jag har bekat en tid efter att jag har varit och fått srputor. Japp jag är så peppad just nu. Och så har jag varit och handlat lite nya kläder, vill fortfarand ha mer, men va fan.. Måste köpa lite nya leggins, har bara ett par som jag köpte idag men de är inte helt perfekta, men ändå haha. Sen köpte jag en sjukt snygg tröja/tunika, men fan va jag är peppad på att klippa mig.

hb11.jpg Hanna Beth image by Miranda_Merril

Hottie

Mmmmm, så snygg han är det är fan inte klokt, det är en av anledningarna till att man ens kollar på det. Fatta hur kär man blir i honom pga av BWH <3 Gooosh liksom hello hottie.. Jag dör orka att han ska vara så sjukt snygg. Verkligen bara kolla på honom och när man kollar på serien blir man bara mer kär i honom!!! Aaaah kärlek <3 Kolla på det leendet liksom, hej smile for me always.


Dolly <3

Idag ska jag vara med min underbara älskade Dolly, vi ska typ chilla runt i stan. Hon ska hämta ut tåg biljetter och jag ska kolla om de finns någon bra frisör ^^ (som är rätt billig också) hahahahahahaha... Fan det har varit alldeles för länge sen jag träffade Dolly, har saknat henne helt sjukt mycket <3


She's the best Dolly ever <3

High School Musical 3 Senior Year!!

Iiiiiiiiiiiiiihk, jag vet att jag är lite seg med info och så men orka bra sig hahaha... Jag är så sjukt taggad!!! Undrar om denkommer släppas på bio eller direkt på dvd?! Hmm.. Men jag vill verkligen att dens ka komma på bio skulle vara så sjukt kul och då måste du gå med mig Jennifer och Blåst också för vi kan inte bara banga på våran trio bio premiär team liksom ^^ hahahaha.. Preiären kommer alla fall att vara den 24 Oktober är det sagt, även i Sverige, så happy happy liksom.

Mmmmm Zac with the pack liksom.
<3


Brangelina twins

Nu ska väll även jag vara lite tråkig och skriva om dessa barn hahahaha, men verkligen kom igen jag vet att de inte skulle få normala namn men, Knox Léon & Vivienne Marcheline, hallå?! Va?! Kom igen, räcker det inte med att alla era andra barn har mongo namn, visst det behöver ju inte vara vanliga typ Jake och Julie, men de kunde ju vara lite mindre out of it, eller?! Tydligen inte. Hahaha, jag är sååååå uttråkad just nu. Visst ungarna kanske är rätt söta och så men varför, verkligen varför döpa dem till detta? Jag orkar inte ens klaga längre.


Klippa mig!!

Jag vill klippa mig och färga håret, alltså färga heöver jag inte gör amed en gång, men jag vill verkligen klippa mig jag vill ha samma frisyr som Hanna Beth, typ. Jag är mongo trött på mitt hår och jag vill verkligen göra någonting åt det, jag vill ha snelugg och bara känna mig lite ny liksom.. Jag har int klippt mig på jag vet inte hur länge men jag vill bara typ toppa och klippa upp lite och sen fixa lugg. Men den får inte va för kort, men jag vill och jag vill det nu! Och snart ska jag ju tatuera min batman också + att jag, Blåst och Jennifer har planerat att vi ska tatuera in Tingeling för evig fantasi. Helt underbart <3

1194789043349.jpg picture by BatmanFFS
Jag vill ha mitt hår så här <3

Bajs

Alltså jap dör, vårat nät har typ fuckat hela jävla dagen, iof har jag varit iväg och jobbat lite. Men de är fortfarande sjukt jobbigt när man kommer hem och så funkar inte nätet liksom. Och typ comhem bah öööh vi vet inte vad felet är och de sitter typ i eran dator, men va fan vi har mer än en dator och nätet funkar inte på nån och vårat modem typ fuckar liksom. Hallå?! Sitter nu och typ segar frmför next... *boring* jag är fortfarande trött även om jag vaknade klockan 14.00 i "morse" hahaha...

<3


Godmorgon.

Ja, jag säger bara godmorgon, jag vaknade för ca 1,5 timme sen. Jag är trött och segare än någonsin känns det som haha. Jag är verkligen sjukt opeppad, men ändå inte, imorgon ska jag iväg och jobba *suck* men men, de är ju alla fall pengar, jag vill ha nu!! Give me!!.. Nu orkar jag vekrligen inte skriva mer, jag har uppdaterat min iPod och jag måste berätta någonting som jag inte har berättat. Jag Gillar Amanda Jensens låt Amarula Tree, ja nu har jag sagt det alla fall. Och jag kan ju säga att de är lite pga Blåst ^^



<3

Lång natt

Drog till Thea typ vid 22.00 och chillade där, rökte vattenpipa och kollade på Bring it on. Sen så vart det kallt ute vi drog in och fortsatte våran Bring it on kväll, med andra, tredje och fjärde filmen. Det var mys, under andra filmen höll jag typ på att dö av uttråkning och trötthet, och uinder sista var jag hur pigg som helst.

Filmerna var slut vid ca. 05.00 tiden och då så drog vi tillbaka till Jennifer pga. att Thea inte hade någon mat hemma.. Hahahahahaha, de hade iof inte Jennifer heller, eller jo lite men väldigt lite. Men men, somnade typ vid 6 tiden och vaknade första gången vid 9.30, sen somnade jag om och sov till typ 11..

Sen var det in till stan och kolla på lite grejer, köpte dock inget. Var för trött för att gå runt så jag bar mig av hemåt. Hemma så typ snackade jag lite med pappa och nu sitter jag här ska äta lite sen ska jag sova.. *sjukt skönt*

<3

Ja du..

Ja vart ska man börja? Allting började så jävla bra igår. Det var härligt, men sen vart det lite segt, det vart tråkigt så vi drog ut och åt. Japp, vi åt och sen så tänkte vi, varför inte göra någoting kul som att dra till ett visst ställe. Det var en dum ide allting slutade i ett helvete vet inte hur jag ska beskriva det men skit samma.

Vaknade lite små tidigt sådär idag och typ segade framför tv:en lite halv boring.. Sen så typ aah, fortsatte vi att sega tills Blåst skulle dra till bussen och ut på landet och Jennifer och jag skulle till sushi stället för att jag var hungring. Japp sen så drog vi till Jennifer, jag hade ett vädigt roligt samtal med min kära mor. Vi drog till Ica och köpte massa tjockis grejer och mat..

Och nu sitter vi här försöker få reda på vart Danny har köpt sina über snygga solglasögon hahaha.. Vi bestämmde oss för att fråga honom själv, verkade lättast så, japp. Segar framför tv:en igen och denna gång kollar vi på moonlight *se förvånade ut* hahahahahahah..

<3

Aaaaah ^^

Okej, filmen var sjukt bra. Pierce Brosnan kanske är gammal men han är fortfarnade lika charmig som alltid. Sen har vi den snyggingen som spelar en av huvudrollerna mr. Dominic Cooper gjorde inte saken sämre. Sen tog filmen slut, dags att dra till Blåst och chilla, kolla på film och sen va alla typ sjukt trötta.

Vaknade vid typ 11 tiden i morse, satte mig ute och chillade. Sen vaknade Jennifer vi satt och kollade på Gilmore Girls. Och tillslut vaknade även Blåst, japp. Sen skulle jag in till stan möta min vän Simon, åkte in chillade lite med honom, sen till Högdalen (där jag köpte mina nya glajjor ^^) Happy happy...

Japp coh nu sitter jag här hemma kollar på matchen och lackar på vissa spelare... *suck* men vad kan man göra? Nä, jag ska fixa med min tvätt och sen ska jag iväg igen tillbaka till Blåst. Ska äta innan också, fan va trött jag är.. Men men inten att göra åt saken ska kolla klart på matchen med Pappa och så ska jag typ vila en liten stund.

DOMINIC COOPER as Sky Hansen in the musical romantic comedy &quot;Mamma Mia!&quot;
<3

Mamma Mia

Japp idag är de premiären och jag har biljett. Ska möta brudarna klockan 7 i Slussen, äta ute och sen dra till bion. Japp vi ska ha sjukt kul, jag är sjukt peppad, tror verkligen att filmen kommer att bli helt underbar. Ska även in till stan en snabbis och leta efter mina solisar, hoppas verkligen att jag hittar dem. Har fått pengar av pappa till käk och lite till bion också ^^..

Jao, det var ett tag sen jag, Melica och Jennifer var och såg Mamma Mia musikalen och nu ska vi + Blåst iväg och se den på premiären, vem kunde tro det? Det känns lite konstigt på något sett, känns som en halv evighet sen. Plus att jag inte har träffat Melica på typ miljoner år, ska bli sjukt kul.


Gavin DeGraw

I don't want to be
Anything other than what I've been trying to be lately
All I have to do
Is think of me and I have peace of mind
I'm tired of looking 'round rooms
Wondering what I've got to do
Or who I'm supposed to be
I don't want to be anything other than me

Jag sitter och kollar på första säsongen av One Tree Hill och det får mig att inse hur mycket jag verkligen älskar Gavin DeGraw, japp så är det. Han är helt fantastikt bra, verkligen <3

gavin_1024x768.jpg Gavin DeGraw image by kristin206_2006

Glajjor.

Fan va jag vill ha nya glajjor, de finns ett par as snygga från Prestige som jag verkligen vill ha, men tror du att dom säljer dom någonstans? NEJ!! Sjukt surt, jag vill verkligen, jag menar kom igen jag skulle kunna gå runt hela jäva stan för att hitta dem, vilket jag nästan har gjort men de finns ändå inte. Så surt, jag vill, jag vill, jag vill.. Jaa.. Nu är jag lite öhm, irriterad och beter mig som en 3 åring för att jag inte kan hitta dem någonstans..

Men men, inga sura miner imrogon är de ju Mamma Mia premiären, helt peppigt liksom. Japp, så de är bara chilla städa lite i rummet så mamma och pappa blir glada. Jag skulle iof vilja åka och kolla kanske gör de innan jag ska träffa mina kära vänner :)

Btw, jag älskar min och Jennifers låt. Den är hur bra som helst och jag vet att jag inte har nämnt den :( Men den är underbar och vi kommer så att bli kända pga av den. <3

Mjau?!

Hahaha jag är lite trött, lite uttråkad och sitter och kollar på Simpsons och gammla bilder på mig och mina nära och kära. Har även suttit och laddat upp lite bilder, hahaha de är sjukt kul att tänka tillbaka på tiden som har gott. Har bilder från Skansen förra året med Melica, dom är as härliga och massor från Oloström och Mäzi liksom, det får mig att bara sakna henne så sjukligt mycket.


Jag & Melica, skansen 2007 <3

Ed Wood

Jag har precis vaknat igen, jag somnade tillslut, men med motstånd klev jag upp för att jobba. Ja, så var det jobbade några timmar, de var ju iof bra, sen så var vi och handlade. Kom hem, bar upp våra varor och jag typ somnade, så sov jag tills jag vaknade nu.

Så nu sitter jag här och skriver om mitt inte så intressanta liv och kollar på Ed Wood som är en helt fantastisk film, när Johnny Depp är helt sjukt, sjukt snygg och vacker.

burtononburton.gif Ed Wood image by Icchan

Project Sova..

Okej, jag var att jag skulle sova, men de går ju inte och speciellt inte när de är Project Runway på tv. Vilket jag helt hade glömt va idag, men av en trevlig slump slog på precis när de började.. Ja du, vad ska man göra? Vad ska jag ta mig till? Det är frågan, jag kan ju inte missa de manliga modellerna *hallå* men va fan jag måste sova, det här är hopplöst, verkligen hopplöst. Jobbigt värre.


I'm on team Rami <3

Mjäk tidigt.

Jag måste typ gå och lägga mig nu om jag ens ska kunna försöka gå upp imorgon. Det är helt sjukt, jag som aldrig typ ens somnar före klockan 12, till och med 1 liksom... Hej jag går och lägger mig klockan 22.00, va?!.. Aaa.. Men så är de om man nu ska upp fyra, halv fem för att åka och jobba och tjäna lite extra cash..

Eli Stone

Japp nu kommer de, ögonblicket ni alla har väntat på såååå långe, eller kanske inte. Men ändå, de är en jätte bra serie och jag vart helt kär från första av snittet när man bara sitter och sjunger med..

Well I guess it would be nice
If I could touch your body
I know not everybody
Has got a body like you

Yes, ja vad ska man göra liksom nu börjar det och det är bara kolla för som sagt, man blir fast. Hans hallucinationer är ju helt fantastiska, George Michael i ens vardagsrum, kom igen liksom, hej. Sjung Faith om och om igen tills jag typ dör, hjärnan exploderar och världen går under hahaha.. Ja, som jag skrev i mitt förra inlägg är jag trött, sjukt trött. Och jag ska upp klockan typ 4.00 *grattis till mig*


Trött.

Japp, igår drog jag till Jennifer, Lala var där sen kom även Vic, vi satt och kollade på SYTYCD premiären ^^. Yes, fan va bra det var, så pratade jag lite med Mickis också, så jag missade en del, men de var så värt det. Saknar min älskade Mickis kan ni förstå det?!.. Nä sen var de bara sega, jag var jätte trött sen vart jag typ över pigg och bah åååh va tråkigt jag dör liksom. Somnade och vaknade vid typ 10 tiden idag.

Sen vaknade jag klockan 11, sen vaknade jag klockan typ 2 och då gick vi upp. Ut och chilla, typ kolla på kattungar och röka vattenpipa. Ja, det var lite segt sen drog jag och Jennifer till Ringen och Lala åkte hem, men jag hittade inte det jag sökte efter så vi drog till T-Centralen istället. Japp och där inne på Kicks hittade jag min nya sminkväska (en liten) så jag inte behöver ha den stora med mig vart jag än ska ^^...

Allt som allt en mycket lyckad dag.


Regnet öser.

Ja, det är verkligen så.
Jag har varit på banken och varit ute i det ganska mjäkiga regnet, god jobbigt värre liksom. Kom hem frös värre än någonsin slog på radion och halv sov i badet, helt underbart. Ja och nu sitter jag här lite för varm men ändå inte varm och ögonen håller halvt på att åka ihop. Funderar på vad som kommer hända efter skolan? När livet börjar liksom.. Ja, jag vet det är ett år kvar men ändå...

Aja, imorgon ska jag träffa Ami en stund, sen måste jag hem för att jag ska med pappa och jobba lite. *woohoo* cash <3

Crazy!!

Japp, idag gick segt spelar ingen roll hur mycket jag städar för de blir inte rent.. *suck*.. I alla fall, jag är typ hur pigg som helst fast ändå inte, det är mitt lilla dilemma just nu, jag är för pigg för att sova, men jag är för trött för att vara uppe. Jag hatar att jag har vänt på dygnet man ska inte göra de, de är inte bra för kroppen. Liksom hej jag kommer vara död när jag sen ska börja skolan igen, jag vill flytta från Sverige nu, vill flytta och bo i typ New York.. Nää mjääääääääääk jag pallar inte nu ska jag sova. <3

Sego dag

Vaknade typ vid 10, sen somnade jag igen och vaknade typ vid tolv och då vaknade Jennifer. Jag var typ jobbigt pigg då, men nu vet jag inte om jag känner mig så pigg direkt haha. Men men, vi kollade alla fall på Cry Baby och åt popcorn, fan va den filmen verkligen är underbar, sure den är ganska konstig, men den är verkligen hur bra som helst.

Nu sitter jag och segar framför datorn väntar på att tiden ska gå, imorgon ska jag till banken, eftersom att bussarna går igen hahaha, sen ska jag typ bara chilla, men de får man väll se då. Jag tror att jag och mamma ska beställa lite kläder åt mig senare idag, och jag ska försöka övertala mina föräldrar om att få en skinnis ^^ iiiihk jag vill och den är snygg som fan och inte lika dyr som vanligt liksom.

Nää, nu ska jag fortsätta mitt tv tittande puss <3

crybaby7.jpg CRY BABY image by MYTSTICKZ

Musik & Dirty Dancing

Har varit med Jennifer hela dagen, vi var och firade hennes kusin som fyllde 8 sen så drog vi till ica och köpte mat och massa onyttiga saker. Ja, sen så vart klockan typ tolv och vi satte oss på balkongen och lyssnade på musik, rökte vattenpipa och skrev lite på våran låt. Sen vart det bara för kallt, så vi drog in och nu sitter vi och kollar på Dirty Dancing som är en av de bästa filmerna ever liksom, hello hotness <3

Now I've had the time of my life
No I never felt like this before
Yes I swear it's the truth
and I owe it all to you

'Cause I've had the time of my life
and I owe it all to you

I've been waiting for so long
Now I've finally found someone
To stand by me

We saw the writing on the wall
As we felt this magical fantasy

Now with passion in our eyes
There's no way we could disguise it secretly
So we take each other's hand
'Cause we seem to understand the urgency

pat111.jpg patrick swayze [hot] image by xprincess_megan

Snart så..

Jag måste börja med att säga att jag saknar Mäzi extremt mycket, snart ska jag dra in till stan och träffa Jennifer. Jag är ganska trött och känner mig lite seg just nu, men men de är bara att bita ihop liksom. Jag älskar mina iPod högtalare, för nu kan jag sitta och lyssna på min gay musik typ hela natten, gjorde de i natt och typ satt och sjöng med, och jag älskar verkligen älskar mina högtalare <3

Music-is-LOVE.gif Music is LOVE image by cro-chick

Life Is Short

Ja, idag ska jag vara med Jennifer. Vi ska först in till stan och byta ut mitt skärp som var för stort ^^ jäpp åååh så ska jag självklart färga Jennifers hår. Om man säger så här, det behövs verkligen. Men men, har precis kollat på Scrubs som är en av de härligaste serierna i världshistorien, jag menar sure J.D. är snygg och söt men Elliot är typ yummie yummie <3

137755105_8afc494e28.jpg Sarah Chalke image by AnubisPhotos

Eminem

Jag har precis kollat på slutet på 8mile, som jag verkligen älskar. Förut var jag typ besatt av Eminem och jag tycker fortfarande att han är sjukt bra. Men de känndes typ helt konstigt att se slutet på filmen, för jag kan den typ utantill pga att jag har sett den så jävla många gånger, den är underbar älskar filmen, älskar honom.

eminem.jpg eminem image by east_029

Happy 4th Of July

För att samma fatta dagen lite:

Vaknade hos Jennifer kollade på Angel, åkte in till stan. Köpte tre nya Johnny Depp filmer, en CD skiva *gues who* hahaha och lite annat, japp sen så var vi typ bara inne i stan och chillade Jennifer köpte lite sker och vi köpte våra mamma mia biljetter till premiären idag också ^^ iiihl vill se den nu.. Japp..

Sen så drog jag hem och chillade framför tven, drog ut på balkongen och solade lite, japp sen tog jag ett långt och härligt bad, kollade på CryBaby och sen kom mamma hem och störde min härliga dag vi drog till nån brud för att lämna lite saker och ska fortsätta vårat 4th of July firande med lite godheter och Johnny Depp film <3

American20Flag.jpg USA Flag image by katelyn101_photo_2008

Packa till Jennypennyfer <3

Jag ska dra till Jennifer och slagga där så jag ska packa ner det jag behöver, jag känner mig lite sego. Men ändå hahaha, hon är liste seg på att svara dock... Hahahah *puss* japp, men men. Nu fick jag iof mitt gulliga svar som jag har väntat på och snart ska jag bra dra bara sätta på mig lite mer öhm "normala" kläder hahaha ^^

Ses snart babe! <3



Jobb & Johnny Depp

Jag har varit uppe sen klockan 04.00 för att jag skulle jobba och slita, men men.. Vi har varit på Östermalm, i Haninge och sen Nacka, ja vi har vairt runt lite överallt. Jag har även utökat min Johnny Depp samling med två nya dvder, Finding Neverland & Chocolat *kärlek*. Så denna dagen har varit ganska lång, är extremt trött och vill bara sova och typ chilla i solen, som jag btw det första jag gjorde när jag kom hem gjorde.

johnny-depp.jpg Johnny Depp image by california_nerd

Mjäääk

Jag måste typ sova snart jag är inte trött och projekt runway börjar snart. Jag orkar inte jag måste gå upp vid 4-5 tiden för att vi ska åka iväg klockan 6 och jobba *kul*... Jag döööööööör... Men men så värt de för pengarna. Nä, nu ska jag kolla på PR ha så kul, Sarah Jessica Parker är btw med idag ^^ <3



Skansen

Förrgår var som jag trodde jätte bra, grilla marshmallows och typ chilla, sen kolla på Loser och somnade vid typ 2-3 tiden nånting..

Vaknade klockan 06.00 och typ väckte Totte sen åt vi frukost och jag försökte att vakna lite med 2 koppar kaffe, japp, sen så drog jag och Jennifer in mot stan och till Skansen. Det var mega kö (vilket vi iof hade väntat oss) och några brudar bah kön börjar där bak.. hahahah *kul* sen så typ hittade vi platser, det var lite små segt. Tills vi blev über mega jätte gay och satt och lyssnade på, Good Charlotte, Grease Soundtrack, Green Day, Simple Plan och allt annat som man typ lyssnade på förut (det var lite små mysigt).

Klockan närmade sig 12.00 och då slutade repandet och lunchen började och eftersom både jag och Jennifer var typ ganska mega hungriga så tyckte vi att det var ganska bra. Så vi gick och åt, jag tog nachos och kykling *mmm* och Jennifer tog pasta. Efter vi hade ätit så gick vi tillbaka till våra platser och chillade. Och sen var Jennifer tvungen att gå på toa och då typ några minuter efter kom EMD ut på scenen och jag typ dog. Iof är de typ bara jag och Jennifer i hela världen som tycket att dom är bra och är över fjortis perioden, men va fan.. Spela roll?

Alla fall Jennifer kom ut och vi sprang typ längst fram och typ dog, jag menar Mattias *hothothot* yummie yummie liksom. Nä det var verkligen värt det och sen när dom hade haft sitt framträdande så behövde vi gå tillbaka till våra sitt platser och då kommer dom gående för dom kör allsång och är typ precis där vi är ^^ <3

Ja jag vet jag låter som en typ 7 åring som typ har en crush och jag måste ju erkänna att jag känner mig lite så också, helt sjukt. Efter EMDs rep så var det lite mer repning och sen började regnet att ösa ner, i typ en och enhalv timme eller nått, helt hemskt allting vart blött och typ dog. Sen vart de sol igen och vi kände oss ganska jätte blöta inte så härligt. Sen började även genrepet och det var härligt som fan, vi hade ca 2 timmar kvar innan de var dags så vi bestämmde oss för att gå runt lite och chilla. Sen satte vi oss igen med en halvtimme kvar flätade vi Jennifers hår en sista gång fixade vårat smink och väntade på att det hela skulle börja.

När allting var slut hade jag ingen röst kvar och då skulle vi fortsätta att skrika, uggla var först ut på efter grejen, ghan var sjukt bra, fortsatte med Peter och Eva, Sanna och sen kom självklart EMD och körde Let Me Entertain you <3 Det var sjukt bra även om dom fuskade för att dom inte kunde texten haha sötingar ^^..

Sjukt lyckad dag <3
Anna och Jennifer äger (fett synd att inte Pippi va med)
FAN VA SNYGG MATTIAS ÄR!!

emd.jpg picture by BatmanFFS

RSS 2.0