Jimmy Choo

Hur kan man inte längta till det här? Jag menar skor och väskor, Jimmy Choo till H&M. Visst de kommer väl kosta en del, men det kommer inte vara överdrivna priser (hoppas jag). Längtar som bara den, vill verkligen att den nya kollektionen ska komma redan nu. För vem skulle inte vilja ha något liknande detta?


Pressmeddelande H&M:
2009-06-17

JIMMY CHOO SPRIDER LYX OCH GLAMOUR PÅ H&M I HÖST

Den 14 november lanseras höstens heta samarbetskollektion på H&M. Den här gången med det brittiska skovarumärket Jimmy Choo. Den glamourösa kollektionen kommer att finnas i cirka 200 utvalda H&M-butiker över hela världen. Det är första gången som H&M samarbetar med ett accessoarmärke och för att fira samarbetet erbjuder även Jimmy Choo, för första gången, en kollektion damkläder att matcha till skor och väskor. Dessutom omfattar samarbetet en mindre herrkollektion med skor, väskor och accessoarer.

(läs hela pressmeddelandet här. (finns även några bilder)

"Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska skor och väskor av hög kvalitet", säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M. 

<hjärta3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0