090708 - Starbucks kanske till sverige?!



Vem ska öppna Starbucks? Ska Starbucks som inte finns i Sverige än öppna på Östra Storgatan i Jönköping? Den frågan ställer sig kanske många som passerar förbi Air Calls gamla lokaler bredvid Mc Donald´s. Men fastighetsägaren känner inte till att kaffekedjan fått hyra någon lokal.

Va!? Är Starbucks som inte finns i Sverige på väg att starta upp verksamhet i Jönköping? Ja, det kan man tro, i alla fall om man går förbi Air Calls gamla lokaler bredvid McDonald´s på Östra Storgatan. "Här öppnar Starbucks" står det på en skylt vid lokalen och förbipasserande har hört av sig till Jnytt.se och tipsat om nyöppningen.

Men det konstiga är att fastighetsägaren LE Lundbergs inte känner till att det ska öppna någon kaffekedja i deras hus.
- Jag kan inte säga mer än att jag inte vet något, säger Matias Benér på LE Lundbergs i Jönköping som förnekar att det ska vara något sådant på gång.
Även han har sett skyltarna och vet inte vem som satt upp dem och varför. Någon ny hyresgäst har de inte tagit in. Matias har förgäves sökt Air Call som lämnat sina lokaler för cirka tio dagar sedan för att få reda på om de vet något om det mystiska öppnandet. Vem vet - kanske är det ett försenat april-skämt?

När Jnytt.se får kontakt med Starbucks under onsdagen dementerar man uppgifterna om att ett nytt café ska öppna. Man söker av marknaden ständigt och letar efter nya möjligheter men nu finns inget att avslöja i Jönköping.

källa: http://www.facebook.com/ext/share.php?sid=120580380438&h=j8B39&u=74It9&ref=mf

<hjärta3


Kommentarer
Postat av: Palmira

Det vore ju helt awesome.. but i'll be damned om de öppnar i jönköping och inte i sthlm!

2009-07-09 @ 11:26:38
URL: http://palmiraa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0