ALPHABEAT, SÅ JÄVLA BRA!

Idag, tisdagen den 30 September.
Fan va underbart det var. Det började inte så bra, det regnade och var kallt. Men vi gick till Debaser för att se om man kunde komma in, fick info om att dom inte öppnade förns klockan 19.00. Vi vart lite fundersamma, det skulle väl börja då? Det är alla fall vad som stog på biljetterna, eller?!.. Hmm, väldigt funky, sen kommer en annan ut och säger att dom inte går på förns klockan 21.00 då kände vi "när inte helt okej"..

Vi blev lite halv sura, så vi gick och fikade innan.. Alla fall kom tillbaka vid 20.00 tiden, jag tog en cider och vi stog vid baren och chillade. Det var galet varmt och vi gick ut och satte oss. Satt och pratade och hade jätte kul bestämde oss för att gå in och ta varsin drink. Väldigt, väldigt gott. Hallon och mynta *yummie*.. Sen drog vi tillbaka ut träffade as härliga tjejer, haha japp, snackade om hur sexig man är när man dansar fuldans hahahaha.. Väldigt underhållade om jag får säga det själv.

Vi gick tillbaka in och sen var showen igång.
Dom började med Fantastic 6 *en av mina favoriter*, fan va underbart, sen var det massa låtar bland annat, 10.000 nights, Boyfriend och sen avslutade dom med Fascination. Det var verkligen helt underbart, man vår så taggad hela tiden. Peppigt är ordet att beskriva Alphabeat med och härliga som fan.


<hjärta3

Säger bara hejdå.

Nu ska jag iväg och se Alphabeat.
Jag är taggad, fan va nice, det kommer bli sjukt kul.



<hjärta3

Aaaah, fantastic 2.

Haha, jag sitter hemma och äter.
Blåst har typ feber och jag känner hur stressen bara växer. Håller, även jag, på att bli sjuk. Det är helt sjukt jobbigt. men men. Måste fixa till mig och sen är det iväg till att möta min underbara men sjuka Blåst för att gå på konsert och gaya oss i ett hörn. Hahaha, jaa, men jag är ändå taggad har inte varit på konsert på hur länge som helst, det är ett helt underbart band och jag bara längtar. Nä nu ska jag på med smink och kolla när min tub går. Och btw jag och Blåst är the fantastic 2, pga Alphabeats låt fantastic 6, men vi är ju bara två hahaha..

Hoppas att allas kväll blir lika bra som jag hoppas att min bilr.
<hjärta3

Hahahahahahahahahahaha!!!

Okej, nu har det roliga hänt.
Jennifer ex-stalker har anmält sig till idol, men inte för att sjunga, nej.. FÖR ATT VA DJ!!! HAHAHAHAHAHAHA, jag trodde jag skulle dö när "Freshieboi" anmälde sig..

<hjärta3

Idag är det Alphabeat.

Fan va pepp.
Idag är det Alphabeat, jag och Blåst ska mötas äta, sen drar vi till Debaser slussen där konserten är. Massa gott att dricka, pengarna rullar in på konton idag, inte så mycket som jag får behålla iof. Men men, alltid något. Ska Lägga undan pengar tills om 10 dagar, ska ge Blåst cash, hm... Ja, lite små saker sådär..

<hjärta3

Lalalala.

Hejsan hoppsan, jag är lite små trött sitter och kollar på vänner.
Sen vet jag inte vad jag ska göra, hmm? Jag är lite seg jag är trött. Men vad ska man göra? Hmm.. Kanske kolla på typ HSM?! Jag menar efter att man har sett Zac & Vanessa så blir man ju lite suger och kolla mer på snygging Zac igen liksom *yummie, yummie*.. Jag kan fortfarande inte riktigt fatta att jag har sett dom, det går inte in i min hjärna. Ååååh han är så snygg, jag menar kom igen, jag höll på att dö. Han var så snygg, jag är så kär, Zac Efron in my heart. Jag är sjukt taggad inför morgon dagen. Kommer bli så kul, Blåst och jag kommer verkligen äga stället.

<hjärta3

SÅ JÄVLA GLAD!! ZAC!!

Mitt liv känns ganska bra nu om jag får säga det själv.
Det var en helt underbar första dag på denna vecka, fan va glad jag är. Jag och Jennifer kom till skolan, åkte där ifrån och drog till Grand Hotell (ja, på riktigt) när vi kom dit var det inte så många där men det var några. Så vi gick runt och fotade lite, sen satte vi oss vid ingången och väntade..

Då tänker ni, på vem/vilka?
Svaret är ju självklart Zac Efron och Vanessa Hudgens.
Yes, yes efter ett tag kom det fler folk och sen kom det ännu fler människor. Vi blev lite sociala med några som gick i 8:an vilket var väldigt roligt och vi försökte få dom att skolka *hehe* vi lyckades typ..

Men men, när vi sen fick reda på av Tobbe (som jobbar på aftonbladet) att han hade varit den sista som intervjuade dem och att dom skulle typ äta och sen dra så blev vi helt sjukt peppade. Det tog iof över en timme för dom att äta och fixa sig hahaha.. Men men, vi stog troget och väntade. Sen fick vi info om var dom skulle komma ut, från ingen mindre än deras livvakt, yes. Jag stog och snacka med en av tjejerna som vi lärde känna som heter Marre och vi sa höhö han bor säkert där, vi kollar upp och vem står på balkongen?!!!! JO, Zac.. Vi dog lite smått sådär, så gick han in igen och hämtade sin kamera och fotade oss, HALLÅ?!!! Zac Efron har fotat mig..

Sen äntligen, efter man typ har skrattat som fan för att Ellen Fjæstad av alla människor var där för att typ vara guide. Hon kan verkligen inte klä sig, jag vet inte riktigt vad det var hon hade på sig, men snyggt var det inte. Jag menar typ indiantofflor, uppvikta jeans, en för kort och för tajt kavaj.. Nää inte helt va man vill att någon ska gå klädd i. Mode miss? Ja. Om det hade varit med i hissa eller dissa, hade nog alla dissat den, nej det var fult.
Men någon som inte var ful var självklart våran kära Zac, fan när han kom ut var det som om man var gjord av géle, benen ville liksom inte riktig stå och hjärtat slog miljoner slag i sekunden, fan va snygg han var. Och alla som tycker han är snygg på film, jag kan bara säga 1000 gånger snyggare irl. Fan vilken underbar dag.


Fan va snygg han är, hon också iof.
Jag är så jävla glad och imorgon är det Alphabeat.
<hjärta3

Fan..

När jag vaknade imorse så trodde jag att det var tisdag, jag vart helt sjukt peppad och bah åååh idag är det Alphabeat. Men nej, inte helt okej. Så jag vart inte så pepp, men jag är ändå uppe tidigt som fan och ska till skolan för ännu en fotolektion liksom. Jag längar som fan tills imorgon, jag och Blåst ska äta sushi innan sen ska vi drar till konserten, fan va nice ska bli, sen måste man ju bara säga hur snygg Anders B är.. *Yummie*..



Nu är det iof inte så långt kvar till jag måste bege mig till skolan och ha en lagom tråkig tid. Eller så åker man ut och fotar och leker lite duktig, eller så gör man någonting annat. Hahaha, jag är jätte, jätte seg men jag är ändå glad, jag vet inte riktigt varför, det bara är så.

<hjärta3

Jag lyckades.

Jag har städat hela mitt rum.
Jag är så stolt, jag har typ haft som ett bombnedslag i mitt rum i ex antal veckor nu och idag var första dagen på länge som jag bestämde mig för att faktiskt städa. Så sjukt stolt. Sitter och kollar på film och äter Halloumi. Sjukt gott, yes, yes..

<hjärta3

Sitter hemma och segar.

Ååååååh så jävla seg, jag och Jennifer låg och snackade hela natten typ. Sen har jag sovit hur länge som helst, det var helt sjukt hur trött jag var. Sen så gick jag typ kvart i två för att en viss Zac skulle chatta på aftionbladet 14.30, kom hem precis i tid, min dator segade sen visade det sig att han inte skulle chatta förens 15.20. Alla fall, chillade framför datorn. Yes, yes sen visade det sig alla fall att dom inte skulle chatta för att för många hade skickat in frågor, eller nånting sånt.. Så nu sitter jag jätte uttråkad skulle ha städat mitt rum idag, det går iof inte så bra..



Det var fint när jag gick från Jennifer.


Mjääääääääääk..
Snart är det den 30 September, det betyder Alphabeat, sjukt taggad. Sen åker ju jag och Jennifer den 10 Oktober, fan va skönt det ska bli, verkligen. Känns bara så jävla bra att komma bort lite. Sen är det inte långt kvar tills min älskade Mäzi kommer till mig, ååh jag längtar så.

Nu ska jag försöka städa lite puss.
<hjärta3


Upplands Väsby

Lördagen 27 September.
Värlidgt tidig dag, jaao, vi gick upp klockan 08.00 fast vi orkade inte riktigt gå upp då så vi gick upp typ 08.20 nånting sånt haha. Alla fall, det började väl lite mjäk mitt hår ville inte, vi vart lite halv sena från va vi hade planerat och ja.. Sen kom vi alla fall iväg, satte oss på pendel och gav oss iväg liksom. Kom till Väsby visste inte riktigt vart vi skulle, så vi gick dit vi antog, haha, men då hände någonting riktigt hemskt, min älskade underbara starbucks mugg gick sönder, japp. Den var inte stöttålig och jag och Jennifer krockade med armarna och den flög ner i backen. Jag var inte glad....

Men men, kom till centrum allafall, gick runt lite, det var typ det segaste och mest tråkiga centrum ever, så drog vi alla fall till H&M och köpte en nagelfil. Men men, livet rullade vidare och Jennifer skulle köpa en singel för jag bah men de är 20kr du får de av mig va fan. Så alla fall, ser vi att det står 30, vi bah va?.. Va fan? Så kollade vi om vi hade cash, det saknades 50 öre så vi gick runt och letade sen frågade vi en snäll brud osm gav Jennifer en krona. Vi går tillbaka för att fixa med singeln och då säger dom den kostar inte 30, den kostar 20 bara idag.. *suck*... Sen kom Mackan och sjöng sin låt, som är väldigt bra och han är så jävla bra på att sjunga att det finns inte. Men men, sen kom EMD upp och sjöng sina låtar som vanligt, sen var det signering. Det var så jävla varmt i kön och alla bara var helt mjäkiga, Matte och Danny var hur peppiga som helst medans Erik var sur, ledsen, trött? Vem vet?..

Hahaha, uppe på scenen, Jennifer står och pratar med Matte och Danny snackar med mig..
Danny, blinkar, tuggar på ett godis halsband.
Jag: Är det gott? :)
Danny: Slår sig på bröstet och gör ett peace tecken, sen säger han yaaao..
Hahahahahahah, så kul.. Kommer till Matte som bara är så sjukt snygg, snackar lite med honom. Kramar och ja, det vanliga liksom. Kommer fram till Danny och pratar med honom, han var helt sjukt peppig.
Danny: Hur är det med dig idag då?
Jag: Jora det är bara bra lite trött, själv då?
Danny: Jora det är fin fint..
Jag: Kram :)
Danny: Jaa.. Mmm, vad gott du luktar..
Jag: Öööhm tack :D
Kommer fram till Erik, vet inte riktigt vad jag ska säga så, det blir lite halv tyst, kramar honom och sen så ställer jag och Jennifer oss vid scenen och fotar lite, det var väldigt kul. Yes, yes Matte satt och gjorde roliga miner och hade kul typ och vi stog och fotade och gayade oss... Sen så drog vi tillbaka hem till Jennifer, när vi märkte hur "mycket" klockan var.. Hahah ganska lyckad dag om man bortser från det dåliga med det hela.

<hjärta3


Heron.

Fredagen 26 September.
Skolan gick snabbt, allting gick som vanligt.
Foto, sen engelska, sen var det iväg till Heron för att se snyggingarna. Yes, yes, vi kom till Heron, så var vi tvugna att gå på toa och vilka möter vi vid maten? Jo, min syster, hennes mamma och hennes gamla arbetskollega. det var väldigt kul. Sen gick vi och åt, visste inte vad jag ville ha, men det vart alla fall grekiskt och Jennifer körde donken, hahaha.. Yes yes, sen så drog vi till Willys och kollade lite väntade på att tiden skulle gå, när det var ca en och helv timme kvar drog vi och ställde oss vi scenen.

Vi stog och dansade till La Flour, nånting sånt..
Alla stog och kollade på oss som om vi var ganska konstiga, vilket var helt sjukt kul. Sen kom dom ut och sjöng som vanligt All for love, Alone och Jennie let me love you. Väldigt fint, Danny försökte leka rappare och ja.. Hahah det var lite fail, men det var roligt det också. Hahaha, sen var det signering och dom va lite halv peppiga, Erik var typ sjukt peppig, Matte va lite halv chill som vanligt, medans Danny inte va fult så pepp.

Men men, man kan inte alltid vara glad, sen så drog vi alla fall hem till mig och hämtade mina kläder och massa mjäk. Mötte Totte, hade jätte tråkigt på fest va där hur kort som helst och sen så drog vi till Jennifer och typ somnade direkt, vi var så jävla trötta och skulle upp jätte tidigt. Men det var en extremt lyckad dag.

<hjärta3

I'm soooooooo HAPPY!

Yes, yes...
Jag är sjukt glad jag och Jennifer kom hem nyss, vi har haft sjukt kul.
DOM ÄR SJUK SNYGGA. Men idag var inte Danny lika rolig, så jag ville nästan kast någonting på honom. Men nu ska vi kolla att jag har allt och sen ska vi dra hem till Jennifer och möta Totte, typ.. Fest? Vem vet?...

BTW, Erik i min klass sjunger sjukt bra.
<hjärta3

I skolan.

Jag har inte så mycket att göra.
Jag sitter och kollar mailen, vi har fått nya anmälningar.
Väldigt, väldigt gald. Hoppas på fler, sitter även och pratar med mina lärare och gay människor och Erik sitter och läser vad jag skriver. Hahaha, jag är trött som fan men jag är så jävla pepp idag..

<hjärta3


Godmorgon världen.

Jag kan inte fatta att jag är uppe och att jag måste gå om typ en halvtimme.
Det suger, jag orkar inte, seriöst.

Men men jag ska inte klaga, idag är en helt underbar dag. För idag är det iof skola, men efter skolan är det iväg till Heron som gäller. Yes, yes. Så ska jag och Jennifer/LC iväg och sitta och inte göra så mycket där, tills signeringen börjar. Så jävla pepp, japp, jag är en glad människa idag...


Vad händer mer idag då?
Hahaha, jag har ingen aning, det är sånt man får se efteråt.

<hjärta3

Lars Eriksson

Jag sitter som vanlig framför tvn och kollar på idol. Och jag har precis som juryn typ bara fallit för Lars, alltså inte hej han är snygg, men han är så jävla härlig. Jag verkligen älskar hans sätt, älskar hans musik och musikstil. Hur bra som helst, jag är så sjukt glad att han gick vidare *happyhappy*.. Nöjd och det här gör mig bara mer taggad för våran idol.


<hjärta3

Gavin DeGraw

Jag: And what's his name?
Mamma: ööhmm.. Graf?...
Jag: No.. Gaaa..
Mamma: Gavin McGuire.
Jag: DeGraw..

Hahahahahahahhahahahahahahahahaahaha, jag har inte skrattat så mycket idag som jag gjorde nyss.. Min mamma är så sjukt härlig ibland..

<hjärta3

Jag är såååå duktig.

Nu har jag lekt duktig och fotat en av mina reklam bilder. Väldigt stolt, det är Britneys parfym Believe, jätte snyggt och jätte enkelt. Men men, ska redigera den imorgon, sen ska det vara redovisning, det lär ju gå bra.. Vet inte hur jag ska förmedla känslan jag vill ha i den andra reklambilden, men de blir nog jätte bra. Hahaha..



<hjärta3

Spexet..

Okej jag vet att jag var väldigt, väldigt negativ om det här med spexfotot idag. Men det blev bra, det var sjukt kul alla i våran klass körde gladpack och så hade vi en skylt som det stog vi är ett glattpack hahahahahahaha.. *humor*.. Yes, yes, yes det var kul. Men men, jag och Jennifer kände för att göra något mer, så kondom på huvut och solglasögon is the shit hahahaha...

Vi var väldigt fina.
<hjärta3

Yes, yes, yes..


Dagens outfit, väldigt enkel.
T-shit med jätte tryck, leggings, kjol, adidas tröja..
Solglasögon, converse och en sjal.

I feel good.
<hjärta3

Världens sämsta.

Jag är så jävla sur, seriöst.
Idag ska vi ha spex foto, men vårat spex är så jävla fail. Vi ska nämligen stå i en klump, inlindade i GLADPACK!!! Seriöst, inte helt okej. Jag och Jennifer ska nämligen bojkotta denna värdelösa, dåliga idéen är bara mjäk. Nä man vill verkligen inte ha det som spex, inte kul. Jag och Jennifer tänkte vi kan va med om vi får stå på sidan och kolla snett på alla i våran klass. Hahaha..

Vi ska ha redovisning idag också, yes yes, förra veckan åkte vi till Jennifers mammas jobb för en snabb intervju. Väldigt trevlig dag, allt som allt. Men nu ska vi alla fall pressentera denna intervjun, vilket kan bli lite intressant, med tanke på att vi inte har övat. Men men, de går skit bra, vi ska träffas tidigare för att skriva ut bilder för våran redovisning också. Ja vi är ute lite i sista minuten, men va fan. Det kommer bli jätte jätte bra, för vi är så jävla bra.


<hjärta3

Gårdagens snygging.


Vårat projektarbete går toppen och varför skulle de inte göra det när vi har en egen Albert Einstein med oss. Japp, snygging Maija eller vad säger ni?... Vi tycker alla fall att hon är snyggiiish värre.

Det var ingen teater igår, för läraren var sjukt, det var lite opepp. Men men, var och handlade en singel och hårnålar med Jennifer efter vi hade spenderat sjukt mycket tid i skolan för att fixa med planscher som vi satte upp överallt. Och vi har redan fått sökande, om jag inte nämnde det förut, så peppad.

<hjärta3

Sitter i skolan.

Sitter och håller på med vårat PA, det går så jävla bra.
Just nu sitter jag och skriver ut massa info, vilket är sjukt bra. Vi har redan fått sökande, vilket är jätte jätte pepp. Har lekt duktig och skrivit i logg boken, om i förrgår, igår och idag. Jag känner mig stolt, Idol Kärrtorp är på g liksom. Vi har haft ganska kul idag väldigt seg historia lektion, men när är historia inte segt? Hahaha.. På filmkunskapen kollade vi klart på A Clockwork Orange, vi fick även skriva lite om filmen. Men de gick fort och jag kom på att skulle kunna skriva hur mycket som helst om just denna film, den är så konstig, men på något sätt väldigt bra/dålig.

<hjärta3

Skola.

Så jävla trött på det.
Jag orkar inte, men men, tänka positivt och tänka sista året.
Sen aldrig mer, eller jo kanske, men fan inte på ett tag alla fall. Jag är så jävla trött, så uttråkad, läste mina historia imorse, vad fan va det för skit? Onödig läsning. Kommer andå inte ihåg något, orka liksom. Nej. Hahahaha.. Men men, ska dra snart, efter skolan ska jag vara med Jennifer och sen är det teater.

Ja, på morgonen finns inte så mycket att göra, mer än dricka kaffe, kolla på tv och lyssna på musik. Vilket man gör allt på en gång, så blir huvuet lite lagom mjäkigt innan man ska iväg till skolan. Jag orkar inte lektion, orkar inte historia och jag orkar inte filmkunskap, vi ska ändå bara se klart A Clockwork Orange, som man redan har sett massvis med gånger.

Nu ska jag iväg puss.
<hjärta3

Uppe med tuppen..

Hahahaha, jag är väl inte riktigt uppe med tuppen, men jag är alla fall uppe. "Sovmorgon" idag.. Lite trött känner man sig ändå, min hosta vill inte försvinna, vilket är galet irriterande. Men men, ja, dagen ser väl ut som vanligt. Skolan, in till stan och sen teatern, så jävla pepp. Inte många dagar kvar till fredag nu, så taggad att det finns inte, jag och Jennifer lär ju bli som typ 5 åringar igen, hahahahahaha...

Har suttit uppe nästan hela natten och kollat på The Hills och jag fattar inte vad Heidi Montag har för problem. Jag menar kom igen, hon är helt jävla dryg inte bara efter hon träffar Spenc, nä hon är dryg innan också. Jag tycker INTE om henne om ni inte har uppfattat det. Spenc tycker jag iof inte heller om, han är dryg och jätte mjäk.


Dessa människor tycker vi inte om.

<hjärta3

Lalalalala...

Glöm dina bekymmer
imorgon kommer det nya!

Hostar som bara den, väntar på att tiden ska gå. Såg Idol, sen slutet av Andra Avenyn.. Ja.. Denna natt blir väl kolla på The Hills hela natten, japp. Thats life.. Hahaha, jag är trött, men sjukt pigg. Imorgon är det teater, jävligt pepp, idag är det en vecka kvar till Alphabeat med Blåst/Audrina.

<hjärta3

One Tree Hill <3

FrenchRain.jpg KISS IN THE RAIN image by HALOGIRL2322

You need a friend
I'll be around
Don't let this end
Before I see you again
What can I say to convince you
To change your mind of me?

I'm gonna love you more than anyone
I'm gonna hold you closer than before
And when I kiss your soul, your body be free
I'll be free for you anytime
I'm gonna love you more than anyone

<hjärta3

Waaaah..

Jag är uppe, jag är inte pigg.
Hahaha, idag är det 4 dagar till fredan, 5 dagar till lördag och 7 dagar till jag och Blåst/Audrina ska på Alphabeat. Så jävla pepp, kan inte riktigt fatta det själv. Allt är pepp, jag vil ha fredag, jag vill ha lördag och jag vill ha tisdag om en vecka. Vet inte vad jag ska ha på mig, hmm.. Nått enkelt?.. Kanske jeans, cardigan och linne? Eller någonting sånt. Hahahahahahaha, jag vet inte.

pr21.jpg Whitney Audrina image by rebelsgurl

<hjärta3

Bussen.

Hahaha det roligaste hände mig på bussen på vägen hem. Jag var nämligen i Farst för att handla en grej.. Så skulle jag hem lite snabbt sådär tänkte jag, satte mig på bussen mot Ällvsjö, för att byta i högdalen och matcha den bussen. Alla fall, när vi hade lämnat Farsta åkte vi nåra hållpltser, när en kärring kom från ingenstans och skriker, jag ska av.. Men det som var lite små mjäk var ju att hon tryckte efter vi hade åkt förbi stationen, hon beger sig framåt mot chaufören, som var tvungen att tvärnita pga en cyklist som kom farande. Tanten som inte höll i sig när han bromsade in föll handlöst, började skrika på busschaufören att hon skulle anmäla honom osv. Han släppte av henne och efter ca 5 sekunder var hon tillbaka och skulle hålla på att bitcha, hela bussen stog och skrek på henne och bad henne att gå. Jag har aldrig haft så kul, hahahahahahahahaha, eller jo men inte idag alla fall.

<hjärta3

Skolan, boring.

Sitter i skolan och har jätte, jätte tråkigt.
Ska iväg till bildsalen och fixa mitt och Jennifer PA, de kommer bli sjukt bra. Yes, yes, yes... Jag är iof sjukt taggad in för Fredag och Lördag. Aaaaaah, jag vill, jag vill ha det nu!

<hjärta3

Favorit i repris?

Hahaha, jag visste inte vad jag skulle ha på min så det blir samma som igår, jag vet *boring*.. Har suttit och messat med LC, yeah I know I'm that good.. Men men, är alla fall hur trött som helst, trots allt kaffe. Sitter och kollar på The Vocie som vanligt. Magdalena Graaf, som är väldigt snygg, måste jag ju säga.


<hjärta3

Electrovamp



Sitter och lyssnar på dessa snyggingar.
Verkligen, dom är så jävla snygga och dom är helt sjukt bra. Idag är det tillbaka tillbaka till skolan som gäller, med både foto och matte. Ska klara mig, tror jag, hoppas det alla fall..

<hjärta3

Natt, morgon? Jag vet inte.

Jag dör, jag kan inte somna, jag ska upp om ca 5 timmar och 30 minuter. Vilket gör det lika mjäkigt. Men men, jag lyssnar på rix och de roligaste ever hände typ, först hörde jag The Ark -  It Takes A Fool To Remain Sane. Jag går ut och hämtar ett glas vatten kommer tillbaka in i rummet, en annan låt spelas och efter det kommer den igen. Hahaha... Japp, sen skulle jag gå och säga gosnatt till mamma som satt och pratade i telefon med en familjevän som bor i Crystal Lake. Så jag pratade lite med henne och så.. Sen kommer jag tillbaka in i rummer igen och vilket låt börjar spelas då? Jo, Jennie let me love you. Hahahaha..

Och nu är det så här att jag och mina kära vänner är jätte gay.
So this is us, hahahaha, the crew.
Jag - Whitney
Jennifer - LC
Thea - LO
Blåst - Audrina



Godnatt n00bs hahahahahaha..

<hjärta3

Sova.

Jag är så jävla trött.
Jag kom typ hem, pratade med mamma, Jennifer ringde, åt och bloggade. Sen typ somnade jag för jag var så jävla trött eftersom jag inte riktigt kunde somna igår och jag vaknade helt automatiskt i morse. Men men, så jag gick och la mig, men jag är fortfarande helt galet trött. Och så missade jag andra avenyn, som btw är en skit serie men det är så sjukt kul att mobba den att finns inte. Imorgon måste jag upp helt galet tidigt, jag menar kom igen, palla.

<hjärta3

Täby C.

Jag mötte Jennifer i Slussen för att vi skulle ta tuben till Tekniska och byta till Roslagsbanan och till Täby. Det tog en stund, men men vad gör man inte? Hahaha, japp. Vi kom dit drog runt lite i centrum, köpte varsin frappe *yummie*. Sen drog vi till H&M för att Jennifer skulle köpa nagellack, lila sjukt snyggt, sen var vi lite uttråkade gick och fixade håret. Sen skulle Jennifer måla naglarna, haha det gick inte så jag målade dem, sen målade jag mina också.

Sen kom ingen mindre än Markus ut på scenen, haha..
Det var kul han va lite halvpepp sådär, men fan vilket röst han har. Aja, sen kom det man hade väntat på, det vill säga EMD ut och sjöng. Fan va underbart det var, Erik satte sig bakom pianot och så körde de Alone aukustisk, väldigt fint. Mycket mycket härligt. Sen var det ju bara ställa sig i kö för att få signeringarna. Jag tyckte lite synd om Markus så jag köpte hans singel, den var ju ändå billig och jag behövde inte betala själv. Hahaha, så stod vi där och då skulle Markus dra, så kom han först fram till mig och jag fick autograf och en kram (fan va gott han luktade)...

Vänta lite till och så gick vi upp på scenen, åååh vad snygg Erik är. inte för att jag fattade hur han hörde att jag sa att jag hette Anna, men de gjorde han alla fall, kramade honom och pratade lite. Sen så var det Dannys tur, vilket var helt galet kul.
Danny: Hur gammal är du då?
Jag: 18..
Danny: 18?!!! Gillar du pojkband?
Jag: Hahaha jaaaaaa, jag menar man är ju uppvuxen med det..
Hahahahahahhahahaha gud va kul, sen var det Jennifer som stog bakom mig, och självklart tappar jag frodralet.
Danny: Och nu slänger du saker på mig, hahahaha..
Jag: Hahahahahahahahaha, förlåt, btw jag fick ingen kram.
Danny: Vill du ha en?
Jag: Jaaaa.... Hahaha..
Aaah så fick jag en kram av Danny också, sen kom vi till snygging Matte liksom, fan va snygg han är. Det är iof Danny också irl sådär, hahaha, det var alla fall sjukt kul fick en kram av honom.

Sen drog vi alla fall och vi kände oss som typ 2st 9-14 åringar vilket vi till sinnet nästan är hahahhahaha... Men men, sjukt lyckad dag, vi hade så jävla kul. Och efter det så gick vi hem till en viss människa bara för att kolla att han inte har flyttat, liksom kom igen hahaha.. Och då såg vi nått annat, det stog Lundström, kan de va Henrik, då dör jag.

<hjärta3

Hmm...

Jag ska iväg snart, ska bara fixa mitt sista sen ska jag ner och panta *måste ju tänka på naturen*... Sen ska jag in till Slussen och möta min kära underbara Jennifer för att åka och ha en trevlig dag i Täby. Yes box pommes, that's life. Jag är lite små trött, måste hinna äta någonting, men är inte direkt hungrig. Kanske ska ta en morot? Hahaha..


Jag älskar min bild <3

Jag och Jennifer kommer ha det bäst.
<hjärta3

I Feel good..

Ja, jag har varit uppe ett tag nu, jag vaknade lite för tidigt, men de gör inget. Visste inte helt hundra vad jag skulle ha på mig idag, men slut reslutatet vart bra. Svarta leggins, svart kjol, vitt linne, lila hoodie och en vit sjal. Bara för att det är top notch baby, hahaha.


Whoa-oa-oa! I feel good, I knew that I would, now
I feel good, I knew that I would, now
So good, so good, I got you

Whoa! I feel nice, like sugar and spice
I feel nice, like sugar and spice
So nice, so nice, I got you

<hjärta3

Tidig morgon.

Jag är uppe, när jag vaknade spelade dom Danny på Rix och efter det spelade dom EMD. Jag säger bara hur passande var inte det för denna dag? Hahaha, jaaa, det var sjukt kul. Gick up för att börja fixa mig, sitter för tillfället och kollar på en ganska dålig fil på 3:an och dricker kaffe för att vakna lite. Jag och Jennifer ska på signeringen, hahaha peppigt värre. Ja sen får man väl se vad som händer, vi ska väl ut och äta liksom.

<hjärta3

Jag vill!


Ta mig hit nu, verkligen ta mig till LA. Jag vill inte vara i Sverige, jag vill ha värme. Jag och Jennifer ska göra en Anna Nicole Smith och hitta en rik oldie med massa cash, eller packa ner oss i en varsin resväska. Jag vill verkligen, varför kan jag inte bara ha massa cash och åka? Suck.. Och nu sitter jag och pratar med henne i telefon, hon dog först, men nu är hon levande hehe.

Miss Secret Agent

bbrattbasketball.jpg image by faline1973

You think I'm gorgeous...
You want to kiss me...
You want to hug me...
You want to love me...
You want to smooch me...
You want to hug me.

<hjärta3

Skins.

Jag älskar Skins, verkligen älskar det.
Jag är sjukt stolt över mig, jag har faktiskt städat mitt rum ganska bra. Och nu känner jag att jag ville kolla på Skins lite. Japp, för jag menar kom igen kollar på Maxxie (Mitch Hewer) han är helt galet snygg. Så underbar jag verkligen älskar honom. Plus att serien har allt, den är rolig och sorglig och den är bara så jävla bra.


normal_013.jpg Mitch Hewer image by aquilababy

<hjärta3

Haha, haha..

Ja, just nu sitter jag med en ansiktsmask och känner mig lagom snygg. Haha, men de är så sjukt skönt att få ansiktet fixat, känner hur man verkligen känner sif som en ny människa. Japp, jag har kommit en bit med mitt städande, jag har hittat miljoner med plastpåsar. Hahaha, ja det är ju bra att ha plastpåsar ibland typ om man man behöver en liten för att lägga saker i. Jag är så sjukt trött på att städa, jag vill verkligen inte, men jag vet att jag måste för det ser helt kaos ut i mitt rum.


<hjärta3

Lady GaGa.



Så snygg och så jävla bra, älska hennes album.
<hjärta3

10.000 Nights Of Thunder

Okej idag är det 10 dagar kvar tills jag och Anna ska på Alphabeat. Ska bli sjukt kul, jag är väldigt, väldigt peppad om jag säger så. Och det är inte bara Alphabeat, utan det är även pengar som kommer in på kontot. Det är alltid bra med pengar. Men Alphabeat är alla fall hur pepp som helst, längtar, så taggad. Jag har liksom inte gått på konsert på hur länge som helst, jag är så glad och dom är bra.


I was not looking for arty farty love
I wanted someone to love completely
Someone
More than weekly

I was looking for a decent boy
For a tender glance
For a safety dance

The wuthering heights and the stormy nights

You give me ten thousand nights of thunder
But I will give them all back to you 'cause you're so ooh
(Doo doo doo)
So ahh
(Doo doo doo)
So cool

<hjärta3

Benjamin.


Jag har inte så mycket att göra så varför inte kolla på Björn?

Hahaha när man ser det här kan man inte sluta skratta, han är så jävla söt. Jag tycker att jag och Jennifer ska köra på våran idé. Jag menar kom igen, HEADLINES! Hahahaha..

"Kalle, vi har hört om din langare, berätta."
"Men jag heter Lisa"
"Så du menar att din langare har tunga grejer och är kändis"..

Hahahahahahahahahahahahahaha, jag har tråkigt och när jag och Jennifer kom på det här hade vi galet tråkigt också. Vi gick liksom från ringen till skrapan, som inte hade öppet, så vi gick tillbaka till ringen. Hahaha, men det var kul. Jag menar kom igen, HEADLINES.

<hjärta3

Bättre.


Jag är trött, har sovit hela dagen och fortfarande trött.
Det är helt sjukt, jag mår alla fall bättre, det vill säga att jag inte vill typ spränga bort mitt huvud. Det betyder också att mitt huvud inte vill explodera, vilket är bra. Jag ska chilla hemma ikväll. Och någonting jag har glömt att berätta, jag ska börja på teater igen. Jag ska börja tillsammans med alla underbara människor på vår teater i Bagarmossen, sjukt kul..

<hjärta3

Nödvändigt?

Det här va ju en bra dag. Min fotolärare var sjuk, så det var ingen foto. Alltså åkte jag till skolan helt i onödan, jag är sjuk och som grädde på moset har jag fått migrän också, härligt. Suck. jag orkar inte. Jag har sovit lite, kollar typ på tv, växlar mellan fryser som fan och allting är jätte, jätte varmt. Måste äta något, ska äta någonting och göra typ varm oboy.


Btw, imrogon har det gått en hel månad sen jag åt godis.
Jag kan inte riktigt fatta det själv.
<hjärta3

Fan.

Jag är sjuk, jag mår mjäk.
Men jag ska till foto alla fall. Men me, har redan drukigt te och kaffe men jag är inte piggare för det. Jag sitter och kollar på tv, har läst ut min bok, så jävla klockrent. Hahahaha.

00:05 Vi ska åka till Hamburgerland. Det betyder att jag kan leta upp Masimo.
00:10 Jag vet ju förstås inte riktigt var han är, men hur stort kan Amerika vara egentligen?

Jag har aldrig skrattat på mycket som när jag läste de. Alltså verkligen, så jävla roligt. Hahahahahahahaha, kul, kul. Även om jag är jätte trött och bara vill sova. Måste ju bara veta vad jag ska ha på mig idag också? Hm.. Bra fråga liksom, va fan? Jag har typ inget att ha på mig. Eller jo jag har massa, men jag vet inte vad jag ska ha.

<hjärta3

Tråkigt.


Jag har tråkigt och då gör man detta.
Hahah lägger upp en galet fin bild på sig själv och Jennifer..
Japp och så kollar man på Heroes, hostar och tycker att Andreas Carlsson
är helt sjukt snygg, typ snyggare än snygg liksom.

<hjärta3


Andreas Carlsson



Jag säger bara en sak och det är Andreas Carlsson.
Snyggare, charmigare än någon? Ja, lite smått sådär. Fan va snygg han är.

<hjärta3

Trött, sjuk.

Inte bra, jag har typ sovit och mått ganska mjäk sen jag kom hem.
Håller på att få feber, men jag måste ju ändå till skolan imorgon för annars kommer mina föräldrar typ kommer aldrig gå med på att jag ska iväg på söndag. Jag har också fixat en ny hotmail adress till idol äran. Jag är så stolt, jag har till och med skrivit i min logg idag. Idag är de ju även idol, yummie, yummie..

På tisdagen presenterades den nya Idol-juryn inför höstens premiär på Idol. Från vänster Anders Bagge, programledaren Peter Jihde, Laila Bagge och Andreas Carlsson.

<hjärta3

Dagen

Jag har varit med Jennifer, vi var först på mötet. VI SKA GÖRA IDOL KÄRRTORP 2009!! Fan va glad jag är, sen drog vi till Jennifers mammas jobb och gjorde en intervju, fotade m.m. sen drog vi till Coop och handlade mat (lasagne) som Jennifers mamma var så snäll och köpte åt oss + cola light.. Så drog vi hem till Jennifer, åt och skrattade mer än någonsin, verkligen. Vi satt och skrattade i hundra miljoner år. Men sen satt vi och kollade på tv lite, sen drog vi tillbaka till skolan och hade Historia.. Sen var skoldagen slut. Japp, nu sitter man och kollar på tv igen, inte så mycket mer att göra.

<hjärta3

Hahahahaha..



Hahahahahahaha, jag har aldrig haft så kul.
Jag sitter och har lite tråkigt så jag tänkte Idol klipp hjälper alltid. Speciellt det här klippet hon är så jävla blåst. Det är liksom hej skaffe lite självinsikt hahahahahhahahahahahaha... Nä de är så jävla kul, verkligen. Jag är så trött, jag kan inte fatta hur trött jag är..

<hjärta3

Fight.

Idag ska vi ha ett "krismöte" med handledarna, det är väldigt viktigt.
Mötet handlar om, om vi kommer att få ha Idol eller inte, vilket jag hopppas. Men jag vill ju inte säga att vi garanterat får de, men får vi de kommer de bli så jävla bra, då är de ju liksom bara att ge järnet. Jag hoppas också att jag klarar att sitta med på grejen, känner hur jag knaprar i min halstablett efter halstablett och häller i min hinkvis med te.

<hjärta3

Olga, vilket skämt.

Seriöst, hon var ju bara för mycket.
Hon kan inte sjunga, hon kan inte utala engelska eller svenska ord. Hon sjunger fel på båda språken, ska börja sjunga på spanska, kan inte den låten heller. Vad fan är det för fel på människan? Seriöst, det var det sämsta jag någonsin sett, eller alla fall bland det sämsta.


kilppet på Olga.


Och btw Henning raka av dig mustaschen.
<hjärta3

Sjuk.



Jag hade bara en lektion sen slapp vi kär-dagen *yesyesyes* sen var jag ju med Jennifer som ni redan vet. Men idag skulle jag har gått på Drama grej med dramagruppen. Viklet jag verkligen, verkligen ville eftersom typ alla i dramagruppen gick ut förra året så man träffar inte dom så mycket, vilket är helt galet synd..
Men jag känner mig som en död torsk så det vart inget..

<hjärta3

Bussen.

Jag tog pendeln till Älvsjö för jag hakade på Jennifer när hon skulle snacka med idioterna på video butiken. Men men, alla fall, satt på bussen och så kommer de en geting mot mig. Jag fick lite panik och typ viftade lite, sen kom den tillbaka (jävla idiot) så jag fick typ jätte panik så den flög iväg och då slår killen som sitter bakom mig sönder getingen. Ni fattar inte hur glad jag blev..

dead_bee.gif I kill zee-bees image by pretty_boistatus

<hjärta3

Te, massa te.

Jag håller på att bli galet sjuk.
Men jag har idag alla fall drukit två koppar och nu har jag börjat på min tredje. Så underbart skönt. Men jag är så jätte, jätte, jätte trött.. Jag vill sova, jag vill verkligen jag orkar inte gå till skolan. Och jag som sagt verkligen VÄGRAR att bli sjuk.

teacup.jpg tea cup image by actualreallity
<hjärta3

Pink - So What.



Enligt mig är hon snygg och jätte bra.
<hjärta3

Tidigt värre.

Godmorgon folket.
Jag är upp, jag är överdrivet trött. Sitter som vanligt och läser gay bloggar, lyssnar på musik, kollar på tv, dricker kaffe & te och är allmänt seg. Jag gör lite för mycket på morgonen min hjärna verkar inte vilja samma sak som jag vill. Jag vill nämligen bli pigg, men mitt huvud säger, "gå och lägg dig du behöver det", vilket jag iof gör men det är en annan sak. Ja, idag är de historia och filmkunskap, ganska chill dag om jag får säga det själv. Fast vi kommer inte att ha filmkunskapen, för vi har kär-dag.. Vilket suger för vi hade inte filmkunskap igår heller, åh jag blir trött. Varför ska dom ta bort dom bra lektionerna för? Kan dom inte ta bort typ historia?

<hjärta3

Alphabeat next.

Jag har en stor grej att berätta, jag och Blåst ska på Alphabeat.
Blåst köpte biljetterna idag, så vi ska se dom HELT SJUKT PEPP, ibland är de bra att man är 18. Hahahahaha.. Det ska alla fall bli sjukt kul för jag har typ inte varit på en konsert på typ evigheters evigheter, eller allafall inte som en hej jag är på konsert på det sättet. Hahahaha, men men, det ska allafall bli hur kul som helst. Jag menar det är ju ändå Alphabeat och dom äger.


<hjärta3

Gossip Girl.

Orka sitta och kolla på era on and off again relationer.. *Suck* bara inse..
Chuck och Blair är liksom det hetaste i serien (enligt mig). Blli tillsammans, orka att hon ska va tillsammans det "The Lord". Vilket skämt, aja, Ed Westwick är så sjukt snygg. För att inte tala om hur snygg Leighton Meester är, ojojoj den bruden är så galet snygg. Det här avsnittet var allafall helt grymt bra, fan va het han är. Och det var ju sjukt gulligt att han fattar att han älskar henne nu? LITE SENT DUDE!.. Men fortfarande om dom inte blir tillsammans blir jag bara så sur..


le1.jpg Gossip Girl: Blair and Chuck image by lozxnahx

<hjärta3

Quentin Fields

Jag har aldrig sett ett så sorgligt One Tree Hill avsnitt i hela mitt liv.
Det var sjukt bra, men fan va jag grät. He who does not weep does not see.


Jamie: I want to go. Quentin was my friend and I want to say good-bye too.
Haley: It's going to be really sad, buddy.
Jamie: I'm already sad.
Haley: You're right. Quentin is your friend and a good one You should say goodbye.

<hjärta3

VärmDÖ vs. Kärrtorp

Idag var det match, sjukt taggad.
Kärrtorp möttes upp i Medis klockan 12.00, vi vandrade vägen fram sjungande till Zinken, upp på läktarna. På Värmdös läktare hade enstaka personer samlats.. Efter ett tag kom dom i ett tåg och tog sin plats på dreas sida. Första matchen började, lärar lagen, tyvärr 3-0 till Värmdö, inte helt okej. Våran klack var igång med kärlek till Kärrtorp och hat mot VärmDÖ! Hahaha, ja det var peppigt värre, tjejmatchen gick bättre vi vann den med 1-0 men eftersom dom räknade ihop allt det det 3-1... Hmmm..... Tjejerna var alla fall grymma.. Sen var det paus i 30 minuter tills killarnas match började..

Ja.. Den gick väl så där.. 4-1 blev slutresultatet alla fall.
Inte vad man hade hoppats på men vi tar dom nästa gång.

Säger bara:
K-klacken, "Vi har en matsal"
V-klacken, "Vi har ett matkort"
K-klacken, "Det har vi också!"


Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha..
Men men, stod och skrek för full hals med våran klack och eftersom jag är sjuk, hjälpte inte det riktigt. Efter matchen hade jag ingen röst, så nu sitter jag med te och cola light, allt blir så mycket bättre..

<hjärta3

Jag vill inte vara sjuk.

Jag känner hur jag blir mer och mer trött i huvet. Men jag säger bara en sak jag VÄGRAR! Jag vill verkligen inte bli sjuk och jag typ hostar värre än vanligt och känner mig trött och dåsig, halsen krånglar och ja.. Ni fattar va? Inte kul.. Mamma ska köpa massa vitaminer åt mig idag, så de blir bara börja knapra massa vitamintabletter hahaha..


Min Starbucksmugg lär inte lämna mig denna vecka om jag säger så..
Den kommer med mig vart jag än ska.
Jag ska bli frisk, jag har att va sjuk..

<hjärta3

Godmorgon gott folk.

Nu är jag uppe, det var galet kallt när man klev ur sängen *inte mysigt* men vad ska man göra? Haha, jag sitter och fryser och vill bara krypa tillbaka ner i sängen. Och jag börjar ju bli sjuk också, verkligen jätte jobbigt. Jag får ju inte bli förskyld liksom hallå?!!! Jag och Jennifer ska ju åka till Täby på signering på söndag. JAG VÄGRAR BLI SJUK! Jag ska typ trycka i mig massor med hals tabletter och dricka överdrivet mycket te, jag vill verkligen sova igen..

<hjärta3

Gaaaaaaaah!!

En halvsida, jag är klar.
Jag kan inte skriva mer om skiten. Jag fattar inte vad jag har skrivit och jag orkar inte bry mig.. Jag hatar historia som man inte får välja själv, det är mycket jobbigre, man pallar inte bry som om det. Jag hatar historia just nu. Men va fan en halv sida borde väl räcka eller?..

Äh, orka bry sig, de kommer fler uppgifter.
<hjärta3

Omöjligt.

Hur ska man lyckas med någonting som är omöjligt?
Det finns ingen information om någonting. Jag har inte ens kunnat skriva en halv sida och jag känner att jag har tagit med det viktigaste, hur ska allt kunna bli ungefär en sida? Ska jag använda storlek typ 22 på texten eller? Nä, det här känns så jävla omöjligt *suck*... Men jag tänker fan inte ge upp har iof inte gjort den första uppgiften än, men jag känner att jag måste lämna in den här i tid alla fall försöka..

Gah, gah, gah...
Jag känner mig lika IQ-befriad som Doris i Hitta Nemo.
Känner liksom, Fortsätt simma, fortsätt simma, simma, simma...

<hjärta3

High Five.



Nu ska jag försöka göra min historia läxa, jag säger bara lycka till.. Det kommer typ inte att gå. Men jag har inte gett upp än jag är ska tänka Barney style, it's good, give me a high five. Och om jag lyckas så säger jag bara HIGH FIVE till mig själv. Nä nu ska jag leka duktig, eller alla fall försöka.

<hjärta3

Matte..

Jag fattade matten, jag är så sjukt stolt..
Jag och Maija var så sjukt på.

<hjärta3

Ondskan.. Igen.

Jag sitter och kollar på ondskan igen, Jennifer har aldrig sett den typ.. *CRAZY*.. Sen var det så att vi vart hungriga och jag har ingen mat hemma, hahahahaha... Så vi bestämmde oss för det bästa man kan välja, mackor, jag tog två helt vanliga PJ men Jennifer kunde inte riktigt välja så det blev. En ost, en PJ och en sylt och ost, hahahaha så jävla kul.. Jag är sjukt seg och vi ska ha matte sen *suck*, så tråkigt...



Jag saknar sommaren, jag vill ha sommar..
Det är jätte kallt i mitt rum och jag och Jennifer sitter och fryser..

<hjärta3

Hemma hos mig..

Jag har precis kommit hem från skolan, jag sitter på mitt rum med Jennifer. Hon läser och jag gayar mig framför datorn.. Hahaha har precis satt på 3:an och kollar på Top Model, haha har iof redan sett de men det gör inget. Öööööhmm.. Ska fota typ.. Sen är de matte, jag pallar inte jag suger och jag orkar inte räkna, räkna är överskattat.

<hjärta3

Rix.

Just nu sitter jag och kollar på The Vocie, finns inte så mycket annat att kolla på, men om ca 20 minuter så drar Rix morgon zoo igång på 6:an. Ingenting man vill missa, jag är så sjukt trött på The Vocie, visst de är ju bra, men man vill se någonting nytt. Iof tycker jag att de borde börja typ vid sex tiden istället för 7.25.. Men man kan inte få allt..

<hjärta3

Hahahahahaha..


"Mig exploderar en gång i kvarten"

Citatet taget ur min bok Georgina Nicolsons dagbok: Jag och mina killmgneter fantastico. Den är så underbar, jag har blivit en nörd som läser galet mycket. Japp det är sant.. Jag längtar som fan tills G.N. Dagbok filmen kommer. Btw jag gillar denna bild på mig..

<hjärta3

Björn is back.

Idag gick Hål i väggen av stapel, först ut var blåa laget bestående av Linda Rosing, Alex oxh Bobby. Röda teamet Henrik Schyffert, Felix Herngren och allas gullpojke Björn Gustafsson. Har man inte saknat Björn i tv eller vad? Jo. det gör man fan. Men nu är han tillbaka.



Han är ju helt sjukt snygg..
<hjärta3

Moonlight <3



- How do you remember that?
- Because I love you.

<hjärta3


Nystädat.

Nu har jag städat mitt tv bord, jag är så jävla stolt, det har sett ut som ett f*****g bombnedslag i hundra miljoner år.. Men nu gör det inte de, det är inte ett ändå dammkorn på hela bänken. Jag kunde inte vara gladare, jag är så happy happy liksom. Det känns lite konstigt, jag menar kom igen.. Men de känns ändå bra, jag är så sjukt stolt över mig själv.

<hjärta3

Linus.

Man får ju inte glömma Linus Wahlgren heller.
Mmmmm, han är till och med snygg när han äter kräftor.

<hjärta3

Henrik Lundström.

Sitter och kollar på Göta Kanal filmerna och igår kollade jag på Ondskan där denna snygging är med. Jag vet att han inte är liksom hej jag är mega jätte snygg men han är charmig, söt och sjukt härlig. Man blir typ kär så fort man ser honom.

HenrikLundstrm.jpg picture by BatmanFFS

Så snygg, verkligen sjukt snygg.
<hjärta3

I Want To Break Free.


I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
Youre so self satisfied I dont need you
Ive got to break free

<hjärta3

Jag är trött..

Jag har ganska precis vaknat, kunde inte somna igår..
Så jag bestämde mig för att kolla på Ondskan, som iof är en ganska bra film. Men det var så sjukt kul för dom ganska många vet är Danny med i den som statist, han har typ ljusbrunt hår, det var alla fall sjukt kul och han är ju med ganska mycket, så att man ser att det är han. ÅÅåååååh gud va kul jag hade åt det. Hahahahahahahaha...


<hjärta3

Thats it.

Det var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort i hela mitt liv.
Det gick snabbt, först fick han lugnande sen fick vi sitta med honom en stund och efter det fick han en överdos. Det var bland det hemskaste jag någonsin har upplevt. Men det var bra på ett sätt, han behövde inte lida eller någonting. Det är bara ta varje dag som den kommer. Nu ska jag dricka te, lyssna på musik och läsa en bok.

How can I just let you walk away,
just let you leave without a trace
When I stand here taking every breath with you, ooh
You're the only one who really knew me at all

How can you just walk away from me,
when all I can do is watch you leave
Cos we've shared the laughter and the pain,
and even shared the tears
You're the only one who really knew me at all

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face
Take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And you coming back to me
is against all odds and that's what I've got to face

I wish I could just make you turn around,
turn around and see me cry
There's so much I need to say to you,
so many reasons why
You're the only one who really knew me at all

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face
Take a look at me now,
'cos there's just an empty space
But to wait for you,
well that's all I can do and that's what I've got to face
Take a good look at me now,
'cos I'll still be standing here
And you coming back to me is against all odds
That's the chance I've got to take, oh, oho

Just take a look at me now

Fan.

Vi har fått en tid kvart över två.
Det är helt sjukt, jag kan inte fatta det. Det har gått 10 år, det är helt jävla sjukt.


Empty spaces - what are we living for?
Abandoned places - I guess we know the score..
On and on!
Does anybody know what we are looking for?

Another hero - another mindless crime.
Behind the curtain, in the pantomime.
Hold the line!
Does anybody want to take it anymore?
The Show must go on!
The Show must go on!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!

Whatever happens, I'll leave it all to chance.
Another heartache - another failed romance.
On and on!
Does anybody know what we are living for?
I guess i'm learning
I must be warmer now..
I'll soon be turning round the corner now.
Outside the dawn is breaking,
But inside in the dark I'm aching to be free!

The Show must go on!
The Show must go on! Yeah!
Ooh! Inside my heart is breaking!
My make-up may be flaking!
But my smile, still, stays on!
Yeah! oh oh oh

My soul is painted like the wings of butterflies,
Fairy tales of yesterday, will grow but never die,
I can fly, my friends!

The Show must go on! Yeah!
The Show must go on!
I'll face it with a grin!
I'm never giving in!
On with the show!

I'll top the bill!
I'll overkill!
I have to find the will to carry on!
On with the,
On with the show!

The Show must go on.


HELVETE!

Allt är fucked, jag orkar inte jag vill bara dö. Jag klarar inte de här, jag orkar inte. Fan, idag har vi haft ett "snack" igen och vi ska avliva Svartis. Jag vet inte hur jag ska klara det här? Jag kan inte, jag vill inte men jag vill inte att han ska lida heller. Jag älskar honom mer än någonting i hela världen och han är den bästa, fan.



Ingenting kommer någonsin vara sig likt.
Du är det bästa med livet, jag kommer aldrig klara det.
Fan, jag vill inte. Jag vet att jag måste men jag vill inte, jag älskar dig.

Godmorgon.

Jag känner mig lite trött och seg men det tillhör helgen.
Sitter och kollar på How I Met Your Mother, det är så jävla bra. Jag typ chillade med mamma hela kvällen igår, det var jätte mysigt. Vi köpte pizza och hade det härligt. Dagen, har ingen aning om vad jag ska hitta på? Jag vill ha jul, det är nämligen ett julavsnitt och det ser så jävla mysigt ut. Ååååh jag vill ha julmys, bak och allt som har med julen. Julstress, pressenter och allt. Fast ändå inte. Hahaha, mest av allt vill jag att det ska vara den 30 Oktober, det skulle vara helt underbart, jag saknar verkligen Mäzi och jag önskar att tiden gick snabbare så vi kan ha massa mys.



Jag saknar dig så mycket, du är underbar.
<hjärta3

Framsteg.

Okej dagen har varit full med händelser. Vi var och fotade och allt, sen så blev det peppigt värre när vi gick och samlade namnteckningar för att få göra Idol Kärrtorp 2009, vi vill verkligen och vi har fått sjukt många namnteckningar och vi ska få fler. Vi har tills torsdag nästa vecka att få så ånga som möjligt och då kommer vi att ha ett krismöte med handledarna.


Bara en del av namnlistorna.
Jag är så stolt.

Nu ska jag chilla framför tvn och läsa ut min älskade bok och börja på min andra.
<hjärta3

Foto, shopping.

Var inne i stan med Jennifer som skulle göra sin reklambild, jag fick vara modell, jag känner att det inte riktigt är jag liksom, men men... Vi fick en kaffemugg från Espresso house och så tog hon lite foton, men det vart helt mjäk så vi ska göra om de fast med min kamera någon dag. Men men, sen gick vi till H&M för jag skulle köpa en ny väska som enligt mig är jätte gullig och den var sjukt billig, 129kr liksom.



En av bilerna som togs.
Men men, nu är vi tillbaka i skolan och segar.
<hjärta3

Anna Bergendahls uttagning.



För er som missade detta underbara moment i Idol, det var så sjukt bra, hon är så galet duktig man kan inte riktigt fatta det. Hon är verkligen hur galet bra som helst och hon är bara 16 år. Hon är för fan grym, helt jävla grym.

<hjärta3

Aaaaaaaaah...

Har precis kollat på One Tree Hill, det var typ de sorligaste avsnittet som någonsin kunde ha visats. Jag höll på att dö när jag såg det. Va fan, de kan inte sluta så, hallå? Lägg ner, va fan håller dom på med?... Jag dör. Sen har jag vi precis beställt min student mössa, kan inte riktigt fatta att det är sant, den är beställd, jag ska ta studenten i vår. Och jag har min mössa, undra när den kommer, vill ha den nu. Ååååh gosh, på mössan står det Anna Wall sen den lilla guldgrejen och så står det I'm Batman. Så klockrent, så bäst. Jag valde iof att det skulle stå det förra året, men va fan, åååh jag är så pepp.. Nu är de bara projektarbetet som vi måste fixa så kommer allting att bli hur bra som helst.


<hjärta3

Skolans besvikelse.

sjukt opepp, här kommer vi med den bästa idén genom tiderna och dom nekar den. Dom vet inte ens allt, nu har vi klagat imorgon ska vi lämna in ett brev om exakt hur vi har planerat. Och vi måste få göra de, vi MÅSTE! Det är vikigt för våran framtid, fattar dom inte de?... Nä besvikelse och frustration är ord som beskriver hur jag känner.

VI HAR FAKTISKT REDAN PLANERAT!! JAG HATAR ALLT!!
Min skola suger, verkligen suger så jävla hårt om vi inte får göra det.

<hjärta3

Kaffebrist.

Det är jobbigt när inte ens föräldrar är hemma och fixar kaffe på morgonen, iof har jag druckit en kopp, men nu är jag ju sugen på kaffe igen. Och jag orkar inte sätta på kaffe heller, så jag ska åka tidigre så jag hinner köpa kontantkort och sen kaffe på Espresso House i Gullmars..

Så värt det haha..
<hjärta3

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Det är så att böckerna jag läser och köper och älskar kommer ut som film. Den 17 Oktober ska den släppas i Sverige, jag är så jävla glad jag tror verkligen att den kan bli bra. Det känns som en ganska lätt bok att göra och böckerna är så galet bra. Måste ju verkligen se hur bra den blir. Snart är de ju dags för HSM3, fan va glad jag är. Jag vill se den nu!

<hjärta3

Skolfoto.

Idag är de skolfoto, dagens outfit är chill. Den består av svarta leggins, svart klänning, lila hoodie, vit sjal och vita converse. Jag känner att mitt val är top top liskom.. Men jag är sjukt trött och vi ska ha ARL, jag orkar inte riktigt det. Men jag hoppas att de blir en positiv dag, hoppas att vårat förslag går igenom och att allting blir peppigare än pepp.. Jag måste försöka hitta mina jävla hårnålar, jag sägar bara lycka till..

Btw kollade på det nya Gossip Girl avsnittet igår, fan va bra Gossip är..
Jag verkligen älskar serien, jag kan inte först det själv..

<hjärta3

Godnatt, Godmorgon? Whatever..

Jag är jätte pigg vilket är jätte jobbigt för jag borde typ gå och lägga mig. Jag ska ha skolfoto imorgon och jag lär ju har ringar som fan under ögonen om jag inte går och läggar mig problemet är bara det att jag inte är de minsta trött. Nepp, jag är klarvaken, jag har till och med städat lite i mitt rum, men sen orkade jag inte det för det var tråkigt. Imorgon ska jag kolla vad en jätte snygg telefon kostar (hem inte mobil), för den är underbar och pappa sa att jag kanske ska få den *love*... Jag sitter nu och äter hallonkräm med mjölk, dricker vam oboy och läser en underbar bok, kan livet kännas mer oldie? Hahaha, jag tror att min mammas gener börjar tränga sig fram hos mig, men de gör inget..

Nä nu ska jag återgå till mitt läsande och sen ska jag väl försöka sova lite, eller kanske fortsätta mitt städande, det visade sig ganska bra, hittade lite cash.. Hahaha, sen hittade jag massa andra onödiga saker som jag inte behöver och massa grejer som jag tog med mig från USA för typ ett år sen, det känns helt sjukt att det har gått ett år snart.. JAG HAR BTW INTE TRÄFFAT MÄZI PÅ MER ÄN ETT ÅR!!.. Och jag saknar henne, sist vi träffades var när jag var i Olofström vilket känns som miljoner, miljoner år sen. Men jag kan trösta mig i att hon kommer hit den 30okt.

<hjärta3

Idol 2008 Anna Bergendahl

Hon var fan sjukt bra, jag kan inte fattat hur bra hon var.
Fantastisk, verkligen. Det finns inte ens ord att beskriva hur fantastisk hon var. Jag kan bara hålla med juryn, det är så sjukt, jag fick gåshud som spred sig över hela kroppen. Det som är ännu mer sjukt med det hela är att bruden är 16, hon är bara 16 det är helt otroligt. Jag har fan fortfarande rysningar, hon var helt jävla fantastisk.


Hon är underbar.
<hjärta3

Jag är i idol stämning..



Say what you want, what you need
You can make it
Say that your heart will go on
Without breaking
All that you do, that you feel
You can make it
Say that your heart will go on
Without breaking


Fan va härlig hon är.
<hjärta3

Idol is the shit <3

Jag älskar verkligen älskar idol, fan va underbart det är.
Jag måste ju också säga att man blir lite små svag för Andreas Carlsson, det är ju sjukt. Visst han är inte jätte jätte snygg, men han har det lilla extra. Vet inte ens hur man ska beskriva honom, men fan va snygg han är. Hahahahahaha.. Yes yes.

000002.jpg picture by BatmanFFS


<hjärta3

Nytt SIM kort.

Idag har varit lite hell on life pga att jag inte har haft min mobil. Jag har typ käns mig som värsta outsider utan den. Jag vet att de låter väldigt ja, men det är de också, det är ganska patetiskt att jag känner att jag inte helt klarar mitt liv utan min mobil, men så är det. Men nu har jag alla fall fått mitt nya SIM kort, samma nummer ingat att oroa sig för, och allting kändes bra tills pappa säger. "Aaah har du pengar så du kan tanka mobilen nu?" Jag fick värsta schocken och bah, "öhm va?" Blev lite stäld, har inte riktigt fattat att jag inte kommer kunna ringa närsom och hursom.. Men men, det är ju iof ganska bra. Hahaha så jag fick alla fall pengar av honom för att köpa ett kontantkort, han är så snäll...


Älskar min mobil.
<hjärta3

Idol Kärrtorp 2009.

Vi har kommit på det bästa ever, japp. Vi drog för att äta lunch och tänka lite. Vad ska vi göra? Vad, vad vad?... Sen kom idén som en blixt, Idol Kärrtorp 2009. Hur perfekt är inte de? Vi kommer att ha vårat eget idol, de kommer vara så sjukt kul. Så jävla taggad, än så länge är de bara jag, Jennifer och Maija K, men vi ska värva fler. Massa underbart. Hoppas det går igenom liksom, annars blir vi sura...

Sen drog jag och Jennifer för att vi skulle kolla om hon kunde fixa siga ögonbryn lite tidigare, men vi såg att det bara var killen som var där igår som var inne. Så vi drog därifrån till Coop och jag köpte Ben&Jerrys *yummie* och så köpte jag även Vecko Revyn, jag hade typ alla andra tidningar. Hahaha...

<hjärta3

Projektarbete..

Galet segt, jag trodde det skulle vara värre iof. Men men, jag är lite pepp just nu, jag och Jennifer vet iof inte vad vi ska göra för projekt... *suck* jag vet inte... PANIK!!!! Måste bli klar, måste komma på något. Men men jag slutar alla fall nu typ, sjukt peppigt. Yes, yes, yes...

*Jag vet dubbelmoralisk igen*
<hjärta3

Jag ska bli lite peppigare nu.

Okej nu ska jag tänka lite positivt, jag har suttit och kollat på bilder som jag tog förra året. Jag gillar dom, kanske inte alla men jag gillar dom flesta. Jag älskar specielt min stileben bild, den är så jävla snygg.


Skriv gärna och säg vad du tycker om bilden.
<hjärta3

I LOVE MOMMY!

Min mamma är söt, hon är snäll och gullig.
Love her very, very much. Hahaha, jag typ skrek jätte mycket på henne imorse och var sur och grinig och hon är jätte söt ändå och bara chillar. Min mamma är bäst, jag vill bara att alla ska veta det. För hon är verkligen det. Visst hon är lite old fashion, men hon är söt ändå.

<hjärta3

Sur, trött.

Fan vad jag inte tycker om denna dag.
Alltinf känns helt jävla mjäkigt, jag hatar skolan idag. Vi ska ha projektarbetesnack, jag orkar inte det, helt värdelöst. *Suck* Jag vill liksom sova.... Varför kan de inte börja när våran riktiga lektion skulle börja? Och får vi nån jävla komp för de? NEJ!!... Mongon. Jag hatar de här och de gör mig på sur humör, därför kommer denna dag typ suga.

<hjärta3

Om en pojke.

Nu är det så här att denna film går på trean, men eftersom man inte orkar kolla på den med massor av reklam och för att man inte har sett den på hur länge som helst sätter man på dvdn. Den är så jävla underbar, jag verkligen älskar filmen, man kan inte ens se filmen utan att tänka på Skins och tänka fan va liten Nicholas Hoult är här. Men den är helt underbar verkligen, jag är btw galet trött.


aboutaboy.jpg About a boy image by drankin_bucket

Och jag måste ju bara säga:
"I am an island. I am bloody Ibiza!" hahahahaha bäst, bäst, bäst!..

<hjärta3

Lång jävla dag.

Vaknar tidigt som fan, stoppar i mig lite huvudvärkstabbletter. Drar till skolan, första lektionen engelska, andra lektionen historia, hur joggit som helst. Efter de fortsätter vi med mentorstid aka klassråd, seeeeeeeegt. Sen lunch, vilket betyder att man inte äter i våran skola. Jag och Jennifer drog till Ica där jag köpte en brämhults jordgubb/lime, så gott. Men men, dagen fortsatte med filmkunskap och James Dean, kärlek.

Sen drog jag och Jennifer till frissan för att Jennifer behövde fixa sina ögonbryn, jag kände att jag också borde göra de. Men hon som gör de va inte där. Så vi drog till skrapan, jag köpte en ny bok, den femte i Georgina N serien. Sen drog vi och kollade på teknikprylar, mötte Blåst och Thea för att fika. Massa gott. Det var också sjukt kul för Jennifer fick typ ryck och började skratta asmycket och då började jag skratta och så satt hon och grät och allt vara bara, jag vet inte men de var kul.

Sen så drog jag och shoppade, hittade inte nånting typ, fast jag köpte Christina Aguileras body lotion. Den är helt underbar. Men men, sen kom jag hem och då var jag jätte duktig och noppade mina ögonbryn, de gjorde lite ont, men fan va bra reslutatet blev.


473d369f339bd.jpg picture by BatmanFFS

<hjärta3

Suck, suck, suck..

Mitt huvud exploderar, sitter och kollar på Kristallen och typ dör. Jag vet inte om jag ska till skolan imorgon eller inte, men jag måste väll de även om jag inte pallar.. Allt känns bara, ja, jag vet inte.. EXPLOSION i huvet just nu, fast inte riktigt bara nästan. Nä nu ska jag fortsätta läsa på min bok, så jag avslutar kvällen med att Kristallen är ganska värdelös, eller kanske inte, men det känns ganska meningslöst. *btw heja Let's Dance, hahah dubbelmoral*


Godnatt liksom.
<hjärta3

American Dreamz.

Jag sitter och kollar på denna underbara filmen, med den helt galet snygga Mandy Moore, mitt huvud är lite bättre men inte perfa *suck*... Men men, ska nog sova lite, eller alla fall lägga mig i sängen och läsa lite.

Mandy_Moore_004.jpg Mandy Moore image by WATCHER4321
Så galet snygg.

Mommy don't drink me to bed tonight.
What's gotten in to your head tonight.
Did I make you mad?
Is that why you're sad?

Daddy where have you been all my life?
Mommy said that you got a new wife
And there's nothing to do
But I know it's not true

And there's no one to hold me close when i cry
To rock me so gentle till the storm passes by
I'm just a kid but i know when it ain't right
So mommy don't drink me to bed tonight

<hjärta3

Migrän.

Suck, var i skolan sen drog jag och Jennifer till banken, sen in till stan, mitt huvud höll på att explodera. Kom hem vid halv tolv tiden typ och gick och la mig med en gång, har typ fått migrän fan. Sjukt jobbigt. Men men, dagens köp känns bra, Björn Axén repair serum, Gavin DeGraws skiva Gavin DeGraw och sen iPod hörlurar.


<hjärta3

Jennifer har caps.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahha..
pusssssssssssssssssssss
<hjärta3

Jobbigt tidigt..

Okej nu sitter man i skolan och är helt mongo trött. Precis som vanligt vill säga... Jag har typ sovit galet länge men är ändå helt jätte trött. Jag har precis skickat iväg lite mail och som jag har sagt ska jag till banken, sen måste jag köpa nya iPod hörlurar för mina är typ mjäkiga. Hahaha... Btw om ni har läst Jennifers blogg så ser ni det absoluta skönaste ever, hon har nämligen skrivit att hon ska berätta om vad hon och Thea gjorde de, men har hon de? NO!!! Hahaha... Okej jag är sjukt trött och bara babblar, men men..

<hjärta3

Seg dag.

Ja, var på jobbet, trött som fan nu.
Har haft en lugn dag på jobbet, bara jag och syrran som jobbade. Men de va chill. Trött som fan just nu sitter och kollar på Uptown Girls som går på 5:an. Ska väl läsa lite sen och sova, vet inte vad jag ska göra på foto imorgon, sen måste jag till banken och jag har matte, jag dör, jag hatar matte. Jag är så sjukt trött, jag kan inte fatta det själv. Jag har typ dödat miljoner mygg på jobbet idag och så har vi städat massor inne i butiken, de behöves.

<hjärta3

Godmorgon Sverige.

Jag är uppe och taggad.
Ska jobba idag igen som sagt, sen är de chilla och plugga ikväll som gäller. This is my life, måste till banken imorgon, sätta in pengar och fixa med mitt bankkort. Det är en annan "rolig" historia, när jag och Jennifer var i Gallerian skulle jag hämta ut cash, men jag tog fel kort och slog alltså då felkod eftersom jag trodde att det var mitt andra kort. Hahaha, det var ju kul så banken tog mitt kort och nu måste jag till en handelsbank och fixa med det. Men men, som sagt, jobbet idag hoppas att de blir lite mer att göra idag än det var igår, men inte för många.

Nä nu ska jag fixa mig.
<hjärta3


Godnatt Sverige.

Okej nu ska jag sova, japp jag måste lägga mig vid denna tid för jag ska upp sjukt tidigt imorgon och igår fick jag inte tillräckligt med sömn. Nä, satt och kollade på Eurovision dance contest på fyran, vilket var helt mjäk, det var en riktigt dålig jury, jag är sjukt besviken. Alla fall, nu ska jag som sagt gå och lägga mig, i mina nya och fräscha playboy lakan haha..

Sov gott och vakna torrt men inte vått.
<hjärta3

Jooba

Ja som sagt, det vart upp tidigt för lite sömn och kände verkligen inte för att gå till jobbet. Men men, dagen gick helt okej trots det dåliga vädret. Lite små seg dag dock, inte så mycket folk jaja, vad gör man? Sen efter jobbet drog jag och syster till Willys där min kära syster yster köpte två filmer och två tidningar åt mig. Ja, sen var det hem och nu sitter jag här, mätt och belåten. Lite trött bara, det blir sega framför tv:n ikväll jag orkar inte så mycke annat..

<hjärta3

Gårdagens fest.

Japp, jag och Jennifer var ju inne i stan och handlade lite med Diana efteråt, sen drog vi till Jennifer. Vi satt och chillade och segade som fan kollade på tv och Jennifer kunde inte bestämma sig för vad hon skulle ha på sig. Det tog liten stund för oss att bli klara, men när vi var de märkte vi att vi hade massor med tid kvar, vi fuskade och drog till donken. Sen så kollade vi på klockan, 19.50.. oj? Hahaha, så det vart sanbbt ner till tuben och hoppa på den, messa alla som skulle med samma. Vi kom dit vi skulle vara, men vi hade ingen portkod, vi ringde Micke och han berättade att det var flyttat. Så han kom och hämtade oss och vi drog till hans pappa.
Efter ett tag började fler och fler komma och det hela slutade lyckat, jag Jennifer och Maija drog vid typ 00 tiden, jag var ju tvungen att gå upp tidigt och jobba. Men det var riktigt kul. Mycke dans, dricka och snack.

<hjärta3

Drama, foto.

Okej som ni antagligen förstod hade jag lite tråkigt. Så jag och Jennifer började leka med en stol och sprang runt och hade jätte kul, men de fanns en som inte tyckte att det var så kul, Stefan. Japp så han tvingade ut oss, då kom jag på den smarta idén, vi går till Hannes, vi gick dit och fotade lite till en ny pjäs. Det kändes helt konstigt att vara tillbaka och allting, men det var en jätte rolig pjäs som jag bara måste se när den ska spelas upp..

Hahaha, men men, det var alla fall jätte kul att träffa Hannes igen och så måste vi tillbaka för vi ska få papper för våran praktik som vi helt hade glömt. Men men.. Nu är vi tillbaka i skolan, i fotosalen och har inget att göra igen.


Här är en bit från pjäsen.
<hjärta3

Jennifer!!


Du är bara avundsjuk för att du
inte är lika bra som jag och Jennifer!

Life is, life is, life is good
Since you came to my rescue
Erase the past and made me new
Oh

Such a pretty little face
You book me in a state of grace
And take us to a higher place
I'm not letting you go

No, No, No!

Every little thing you do
Is everything I want from you
Can never get enough of you
You make me feel good
It's every little thing you say
I'm loving every single way
Like sunshine on a rainy day
You make me feel good

<hjärta3

Nu är jag i skolan.

Ja, det här är ju roligt, jag är i skolan med Jennifer och Jonte som är ja.... lite speciell... Men men, vi ska ringa lite idag och försöka fixa våran APU, hoppas verkligen att vi får nått. Jennifer har btw färgat håret rött, det är ju roligt, men de är ju ganska skönt för då slipper jag färga de haha.. Men men, ikväll är de fest och innan festen är de shopping av underkläder. Jag är så jävla trött just nu att de finns inte, men men orka bry sig.

<hjärta3

Morgon dagen planerad.

Japp, jag har packat kläder för festen, så sjukt taggad. Imorgon är de lite nsabb shopping som gäller, överaskningen för klassen, det vill säga Jennifers hår som ska fixas och lite annat. Japp, de är inte så mycket mer. De är ju bara hoppas att de blir en galet lyckad fest, men de tror jag även om jag måste dra tidigt pga att jag ska iväg och jobba på lördag. Men va fan va gör man inte för en klassfest.

Sen var de det här med foto, jag fattar inte varför vi ska ha redovisning så tidigt, jag är inte klar med någon uppgift, men jag håller på att fixa med mitt collage, men det är långt från färdigt och jag har inte ens tagit alla bilder inte planerat allting än... Nä, de här kan komma och bli svårt. Men men, det blir alltid bra i slutet. Man får alla fall hoppas det.

<hjärta3

Heroes, Milo...

Ååååh jag älskar Milo Ventimiglia, han är så galet snytt, jag älskar Heroes, de är så jävla bra. Missade dock Idol, helt jävla opepp, bara för att jag inte tänkte på tiden. Men men, sitter alla fall och kollar på heroes och dör för att Milo är så snygg. Ååååh jag är så kär i honom, jag menar kom igen, bara kolla på honom..

milobannerloquesea.jpg Milo Ventimiglia 2 image by aguss_granger

<hjärta3

Lollo.

Okej jag har precis kommit hem efter att spendera min kväll med min underbara Lollo. Vi har typ chillat i Huddinge och gått runt massor och haft jätte mega mysigt. Vi satt typ i parken och pratade, sen så gick vi runt och gjorde inte så mycket kollade på underkläder på H&M som jag ska köpa typ en snabbis imorgon, snyggaste. Sen så satt vi på busshållsplatsen, vi satt och pratade om hur allting var och hur vi saknar Lollos rosa hår.


Gay minnen, gud vad jag älskar dig <hjärta3

The Veronicas

Måste bara säga att The Veronicas är jätte jätte bra.
Verkligen helt underbara, deras musik är så härlig. I Could Get Used To This är en av mina absoluta favorit låtar, den är så jäva bra, den är massa mysig och självklar Popular också. Dom är verkligen bäst, jag menar det. Plus att tjejerna är verkligen jätte söta/snygga och dom verkar verkligen vara hur underbara som helst.


12250b.jpg veronicas image by xxmeganxx98

You make me breakfast in bed
When I'm mixed up in my head
You wake me with a kiss
I could get used to this

You think I look the best
When my hair is a mess
I can't believe you exist
I could get used to this


<hjärta3

N'Sync

Okej nu fick jag lite N'Sync låtar på hjärnan. Ååååh jag verkligen saknar N'Sync, liksom kom igen, de är ju inte bara Justin som jag var jätte kär i. Nope, jag var jätte kär i Lance också, hahaha och man kan ju inte säga att dom inte är mega jätte söta tillsammans, eller vad säger ni?!

2e79.jpg Justin and Lance image by pooh_tc_98

Jag menar man kan inte kolla på dessa sötingarna utan att typ dö, eller?
Kärlek <hjärta3

Jag älskar Idol!!!

Okej nu är de så här, jag älskar Idol!
Men alla fall dom visade N' Sync som var mitt absoluta favorit band när jag var 6-7 år och jag var så mega jätte kär i Justin. Och jag är fortfarande jätte kär i Justin, för han är ju hur snygg som helst, han var inte så snygg. Nä, han var inte snygg, men han var söt, trots sitt mjäk hår hahaha <3 Nä jag kommer aldrig glömma min N'Sync tid, det var ju helt underbart, extremt glad. Jag säger iof HJÄÄÄLP om vissa som söker.




 
<hjärta3

Mitt godislöfte.



Okej som dom flesta vet har jag godislöfte med mig själv.
Jag ska däremot sluta med det när Mäzi kommer och leker med
mig, sen ska jag börja igen och så kommer jag självklart att sluta
när det är jul. För jul utan godis är värdelöst. Hahahahahahahahahaha..

Japp, men sen ska jag börja igen.
Jag vill ha ett gymkort..

<hjärta3

Nu är de dags igen.

Snart är det dags igen.
Klockan är just nu bara 16.35 men om några timmar, det vill säga 20.00, så kommer det man har väntat på Idol. Japp, Idol är tillbaka, ny jury som verkar bra och sen alltid lika kul att se folk skämma ut sig på tv. Alltid lika roligt. Jag älskar Idol, de är så sjukt bra och det finns ju inte direkt något annat att kolla på liksom. Jag vet inte vad jag ska äta, jag är hungrig det finns ingen lunch hemma så jag måste göra någonting själv, frågan är som sagt vad? Hmm..


Den fruktade juryn

<hjärta3

Mäzi! <3

Jag är mega glad, idag har jag pratat med Mäzi i telefon. Jag har saknat Mäzis röst, åh jag älskar min Mäzi. Hon har alla fall bokat biljetter till Stockholm och vi ska se Gavin, jag kan inte fatta att det är sant. Hur fan hände detta? Det är sjukt, jag fattar inte att de kommer att hända, liksom Mäzi kommer hit! Ååh jag är helt överlycklig, jag älskar henne.



You make me happy.
I will always love you
<hjärta3

Mjäk!

Jag är i skolan och har världens håltimme, vilket suger. Jag är trött och har precis haft lunch. Börjar inte förns klockan 14.30, klockan är nu 13.00. Mjäk vi ska sitta och lyssna på våra syv, det är sjukt, jag orkar verkligen inte. *Suck* men vad ska man göra liksom? Jag vet inte. Jag vill bara sova och jag får inte äta godis på mötet heller pga mitt "älskade" godislöfte iof inte så dåligt, jag har inte ätit godis sen vi började skolan vilket var den 20 Augusti och idag är det den 3 September lite stålt är jag ändå.

<hjärta3

Top Model in the morning.

Jag är vaken, de är en sjukt grå morgon.
Sitter framför datorn, tvn, med en bok i ena handen och kaffe i andra. Jag är trött, jag är seg. Men jag är alla fall uppe idag är de historia och sen är k-dag, det vill säga att vi ska sitta i aulan typ hela dagen och lyssna på syvsnack. Men de är väl bara bita ihop och leka att de är jätte kul även om de kommer vara så jävla pain. Men men, positivt tänkande hahaha..

<hjärta3

It's wonderful.

För er som inte kan förstå hur lycklig man kan bli av att kolla på en serie har nog aldrig förstått meningen i det. Jag har fallit hårt inte bara för en serie, nej, ganska många. Men jag blir lika lycklig varje gång jag får se Gossip Girl, inget avsnitt är tråkigt och man kan inte bli mer glad. Nä, jag är så överlycklig att det har startat igen, första avsnittet var helt underbart, ååh lyckorus. Inte bara att Gossip har börjat är de jag är glad över, nej, jag har även fått nya jeans, de kan jag ju bara säga, de behövdes..

chuck.jpg Chuck bass image by B_C_TrueLove
Han gör serien lite bättre, fan va snygg han är.
Han är kärlek!

<hjärta3

Elvis och nya böcker!

Okej jag har precis varit i Huddinge C, men min kära mor som just nu är ooch hämtar lite kläder som är beställda. Och jag har köpt en skit snygg Elvis affish och så fick jag två nya böcker av mamma nämligen Georgina Ns dagbok, Akut uppdatering av hångelskalan och sen Kyssmisstag i sjunde kärlekshimlen som är fortsättningarna på Georgina böckerna jag läste i sommras.

<hjärta3

OTH! <3

Okej om ni läste min blogg nått i sommar vet ni att jag verkligen älskar One Tree Hill, första avsnittet på sjätte säsongen sändes igår, nu har jag sett det. Fan va underbart, jag är så jävla lycklig just nu. Jag har alltit älskar Lucas och Peyton, alltid tyckt att dom är de perfekta paret. Och i detta avsnitt blev dom de, de jag har väntat på så länge har inträffat. Åååååååh jag älskar OTH att få höra Gavin sjunga i början och bara njuta av dessa underbara avsnitt, jag är mega lycklig de gjorde min dag och snart ska jag se Gossip också. Life is good säger jag bara.

Kiss7v2.png LP434 image by ashleigh9206nicole

<hjärta3

Även One Tree Hill <3

Okej nu är de ju så att de är ju inte bara Gossip Girl som har börjat igen. Nä, det är även One Tree Hill, som är en av mina absoluta favoriter någonsin. Jag älskar det, åååh så bra så underbar serie måste jag verkligen säga. Och för er som inte har sett det än, köp serien, gör de nu, den är underbar. Så snygg är Chad ju också och typ alla i serien är verkligen sjukt snygga, nu vill ja se det nya avsnittet, nu, nu, nu!



<hjärta3

Aaaah Gossip igen.

Okej nu igår släpptes det nya Gossip Girl avsnittet, det var de första på säsong två. Jag vill också se! Åååååh Ed Westwick som är så jävla helt att de finns inte, men fan jag vill verkligen se fortsättningen. Första säsongen slutade så fucking bra, jag typ dör!

24n0j93.jpg Ed Westwick- The Filthy Youth gig June 08 image by morganmuffle

<hjärta3

Vaken, tidigt snart skola.

Ja, då var man vaken igen då.
Uppe, tidigt är de också, jag dricker kaffe och lyssnar på Rix, har inte direkt något för mig. Har sovit så underbart gott, det var helt fantastiskt, sen ringde den helvetes klockan och det var dags att gå upp. Inte min höjdpunkt. Men det var sjukt skönt att få sova och verkligen sova ut, jag kan inte ens komma ihåg när jag gjorde de sist. Vad ska man ha på sig? Jag är inte säker, men de börjar bli kallt ute och jag håller på att bli förskyld, ja du. Jag tror att det blir jeans, linne och hoodie. Japp, så blir det, men nu ska jag ner i sängen igen och värma mig lite.

<hjärta3

Vad gör man?

Jag är seg, har precis ätit, vet inte vad jag ska göra.
Hmmm.. Vill shoppa, problem, har inga cash. Fest på fredag, vad fan ska jag ha på mig? Hmm.. Jag vet inte, öhm.. Sen ska jag ju jobba i helgen också, japp jag ska jobba hela långa helgen. Kan man ha roligare? Ja.. Hahahahahahahaha, jag kommer typ dö men men, jobbar inte så mycket extremt glad för de kommer inte ta några fler helger än dom jag har skrivit upp, hinner för de första inte för jag måste plugga min matte och för de andra så pallar jag seriöst inte. Snart är de alla fall sista September, sista September betyder cash *woho*..

<hjärta3

Hot, hot, hot..

Okej på vägen hem så såg jag typ en helt sjukt snygg kille, som var typ jätte söt och hade jätte härligt leende. Så hot, hot, hot liksom.. Men men, sitter och kollar på Blonde Ambition och typ chillar galet. Jag är så jävla trött, min första matte lektion gick ju iof bra, men fan jag trodde min hjärna typ skulle explodera. Mjäk.

<hjärta3

Trött, typ tröttare än trött.

Jag är så trött, jag är typ halv död. Jag vet inte varför men nu är de så. Ja, det är helt sjukt hur trött jag är. Jag vill bara ha min sköna, stora säng och sova. Hmmmm.... Jag har alla fall köpt mina saker, jag har köpt mitt slkort och mitt fem i ett block. Jag känner mig så duktig, ni ska bara veta hur duktig jag är. Just nu är jag i skolan igen, jag är helt otroligt trött, jag är för trött för att va här, men men.. Jag är här ändå, jag är här och jag är medverkande haha. Sen har jag min dumma matte jag kommer typ dö, jag menar vem fan pallar att ha matte?HATAR MATTE och jag måste verkligen få g i skiten *suck*..

<hjärta3

1 Ooooooh, cooolt..

Idag är det den första, det är tidigt och jag ska snar till skolan. Jag är trött, mina ögon nästan viker sig av trötthet. Jag har foto, jag ska in till stan och fota typ.. Söderhallarna, måste köpa ett fem i ett block, jag tänkte ju faktiskt satsa lite på skolan det här året hehe. Japp, det känns ganska bra, idag börjar min första mattelektion, inte helt pepp, men va fan måste ju anstränga mig och visa att jag faktiskt kan klara av att göra matte b och inte ha ig, annars blir de sommarskola som gäller för mig typ. Hoppas verkligen att jag slipper de. Sen ska jag även byta ut mitt åkkort, till ett pluskort. Ja, vad händer mer idag då? Det är en väldigt bra fråga. jag har inget planerat, hmmm.. Äh de får man se sen.

39518_1220245641.jpg picture by BatmanFFS
Nu ska jag leka duktig fotograf med min underbara kamera.
Jag längar tills jag får fota min underbara Frida ^^

Ha en bra dag.
<hjärta3

RSS 2.0