Inte långt kvar nu

Ja, då är det mesta klart. Naglar, Jennifer har packat och hennes ipod laddar. Snart är det dags att ge sig för en måltid på donken med massor (och ja jag menar massor) med onyttig mat. Sen är det bara att dra sig till Värtahamnen och klasskryssning, hejdå Stockholm för en stund alla fall.

You got it dude

Kryssning

09_copy.jpg picture by BatmanFFS

Ja, idag är det klasskryssning, helt undertbart. Kommer ha så sjukt kul, jag och Jennifer delar hytt, innan kryssningen är det onyttig mat och shopping efter att nytt örhänge eftersom jag har tappat mitt andra. Men nu ska jag packa det sista, klä på mig köpa ett nytt månadskort och sen ska jag iväg till gamla stan och möta Jennifer.

You got it dude

Shia LaBeouf

002p.jpg Shia LaBeouf image by avrilfan1991rocks

You got it dude

090831 - Thea



Grattis Thea som fyller 18/myndig.
You got it dude


090830 - Tillbaka




Hade sjukt kul och sjukt mysigt, det är verkligen helt otroligt hur skönt att det är att komma bort lite, men det är lika skönt att vara tillbaka.

You got it dude

Trött och seg


Har sprecis pratat med min underbara söta Anna, har packat de mesta, känner mig trött men ändå helt klarvaken. Nu ska jag fixa lite roadmusic till imorgon. Först på listan är Stan Bush - The Touch.

You got it dude

Ny väska

194_20090530153521750206.jpg picture by BatmanFFS
Eftersom min andra har valt att gå sönder så behövde jag en ny weekendbag, som tur är så hittade jag denna snygging som liknar den andra så pass mycket. Jag är sjukt nöjd och glad för att jag hittade en som var så lik, har verkligen haft den andra så länge att det känns lite konstigt om jag bara skulle hitta nånting helt nytt och ja. Men, men denna är perfekt, lite större men samma stil och sjukt snygg. Dagen var riktigt bra, min mamma är söt och jag ska hålla mitt rum överdrivet rent i några månader nu. Så det är dags att börja städa, man kan ju kolla på film samtidigt, ritght? Haha, alla fall dags att börja städa och packa för imorgon drar jag på frilansjobb med mamma.

You got it dude


090826 - Regn igen

Ja, jag som trodde att vi kanske äntligen skulle få lite soliga dagar, men nej det är ju helt omöjligt. Alla fall försöker komma på vad jag ska ha på mig, ska iväg och shoppa lite med mamma, jag menar, det är ju alltid bra att göra med föräldrar eller vad säger ni? Haha, hur som helst, åker inte idag utan jag åker imorgon (ska packa lite idag, plus att jag måste kolla om det finns en snygg ganska stor väska, måste ha en ny). Men nu ska jag klä på mig så jag och min kära mor kan ge oss av snart. Sen när jag kommer hem ska jag nog glo på Eagle Eye, de va ett tag sen.



You got it dude

Make It Or Break It


Seriöst en av de bästa serierna någonsin, helt underbart och Johnny Pacar är typ min blivande man (och Shia även om han inte är med i MIOBI). Hur underbar serie som helst, blir bara bättre och bättre ju mer man kollar på det.

You got it dude

Shopping och jobb


You got it dude

090825 - Michael Cera



Jag har suttit och kollat på Superbad och Juno hela natten typ, jag måste bara säga hur mycket jag älskar Michael Cera. Han är ju bara för söt och charmig, men men.. Ska iväg till kärrtorp med Jennifer, känns lite sjukt att åka tillbaka till skolan, speciellt när man tog studenten för några månader sen. Men nu är det dags att fixa mig och sen ska jag iväg.

You got it dude

Torkel i knipa <3


You got it dude

090824 - Freaks and Geeks

james-franco-08.jpg james franco image by hayer19

Daniel Desario: Will you knock it off, Blondie, you're gonna blow the speakers.
Kim Kelly: Oh I'm sorry Grandpa, I'll try not to blow anything of yours from now on.

You got it dude

090823 - Tvättstuga, trött och seg

Ja, jag har inte sovit så mycket i natt, men jag fick alla fal sova när jag kom hem vid 10 tiden imorse. Har varit ganska mycket den här helgen därav väldigt lite skrivande. Men var inte oroliga jag lever, ska iväg till Jennifer sen för jag glömde lite saker hemme hos Anna och hon ska dit och ta med mina grejer. Ska fortsätta söka massa jobb, efter jag har varit nere i tvättstugen, ingenting som gör en dirket piggare, så trött och seg att det finns inte.



Det är nog dags att gå tillbaka till tvättstugan och ha tråkigt. Jag ska näta någonting snart också, börjar bli lite hungrig. Vet inte riktigt vad som finns att äta, men någonting finns allrid.

You got it dude

090822 - Public Enemies



Kan man bli mycket snyggare? Alla fall, var och såg Public Enemies med mina föräldrar idag och jag måste ju bara säga, att Johnny Depp har gjort det igen. Jag menar, hur många skulle kunna spela Mr. John Dillinger så trovärdigt? Alla fall, filmen var helt fantastisk.

You got it dude


Utgång ikväll


Ska iväg till Metro med Anna och Cissi. Ska ge mig iväg snart, ska bli kul att komma ut, får se när jag kommer hem. Imorgon ska jag på bio med mamma och pappa, vi ska se Public Enemies ska bli riktigt kul, men nu ska jag fixa lite till sen ska jag iväg till Skanstull och möta brudarna.

You got it dude

Stan Bush - The Touch


You got the touch You got the power

After all is said and done
You've never walked, you've never run,
You're a winner

You got the moves, you know the streets
Break the rules, take the heat You're nobody's fool
You're at your best when when the goin' gets rough
You've been put to the test, but it's never enough

You got the touch You got the power

When all hell's breakin' loose
You'll be riding the eye of the storm
You got the heart You got the motion
You know that when things get too tough
You got the touch

You never bend, you never break
You seem to know just what it takes
You're a fighter

It's in the blood, it's in the will
It's in the mighty hands of steel
When you're standin' your ground
And you never get hit when your back's to the wall
Gonna fight to the end and you're takin' it all

You got the touch You got the power

When all hell's breakin' loose
You'll be riding the eye of the storm
You got the heart You got the motion
You know that when things get too tough
You got the touch

You're fightin' fire with fire You know you got the touch
You're at your best when when the road gets rough
You've been put to the test, but it's never enough

You got the touch You got the power
You got the touch You got the power

You got it dude

090821

Har varit med pappa idag, vi åt ute och handlade lite. Hittade iof inte det jag ville ha, men men.. Nu sitter jag och kollar på Friends, det är så sjukt underbart. Speciellt i första avsnitten, det är helt underbart.


You got it dude

Ashley Tisdale - Picture This


You got it dude

090820

Ja, ännu en dag, sitter och kollar på film och segar. Väntar på att tiden ska gå, vet inte vad jag ska hitta på idag men jag ska nog ta det lungt. Jag hade jätte ont i huvet idag när jag skulle iväg och jobba med pappa så att det blev inte så. Men men, vad ska man göra? Det är ju det som är frågan haha.. Men men, nu ska jag ta ipren och glo på någon bra film, eller kanske läsa lite.

You got it dude


090819


Sorry för dålig update. Har varit ed Jennifer idag, drog hem til henne efter vi va inne i stan, Thea kom över. Sen drog jag vidare, tillsammans med Thea, till Huddinge C. Träffade Frida, handlade lite grejer, ska nämligen vara onyttig med min vän Mimmi imorgon. Men men, sitter för tillfället och kollar på Cheaper by the Dozen 2 och vem är med i den om inte allas nya favorit Taylor Lautner! Nä, nu ska jag fö,ortsätta kolla och chilla, ska lägga mig snart, upp tidigt imorgon och jobba lite.

You got it dude

Bring it on: Fight to the finish

What do you get when you mix malibu and latinas, med Lina (Christina Millan) i spetsen tillsammans med Sky (Holland Roden), Christina (Nikki Soohoo), Gloria (Vanessa Born) och Kayla (Meagan Holder) som the dream team. Men det går ju självklart inte att ha en Bring it on Film utan ett modståndarlag, en dröm och en riktigt snygg kille. Moståndarlaget, måste självklart ha en lagkapten, i detta fall Avery (Rachele Brooke Smith) och hennes svans Treyvonetta (Gabrielle Dennis) och dom ska försöka gör allt för att The Dream team inte ska få vara med. Men men, vad vore filmen om inte lite "förbjuden" kärlek? För visst måste Linas kärlek vara, jo men visst Averys bror Even (Cody Longo) snygg, charmig, you name it. Sen gör det ju inte saken mindra bra att han är med i en av mina favorit serier, Make it or break it heller. Alla fall tillbaka till filmen, kanske inte den bästa filmen av de alla, den va inte underbar, förutom vissa saker, men den hade fortfarande en härlig stämning och ja, det är ju fortfarande Bring it on.



Det är en film man kan gilla utan att gilla den, är det någon som förstår var jag ens menar med det? Haha, alla fall, gullig och härlig film. En blandning av de mesta, jag gillar den, tror jag haha.. Jag gillar alla fall Cody om inget annat.

You got it dude

090818

Trött? Jo, var uppe ett tag inatt tillsammans med Lollo och kollade på skönheten ioch odjuret. Sitter för tillfället i Lollos soffa, brevid mig har jag n sovande Lollo och vi ska upe och gå idag, tror jag alla fall. Igår gick vi runt halva stan om inte mer, fikade på fotöljen, snackade, drack kaffe och hade allmänt trevkigt.

Sen bestämmde vi oss för att ge oss iväg hem, när vi satt på pendeltåget b så bestämmde vi att jag skulle sova hos Lollo. Så nu sitter jag här, tidigt som vara den eftersom att vi somnade i soffan och allt ljus kommer in. Det är alla fall tur att hon har en dator som man kan låna och uppdatera lite. Men men, nu ska jag kolla vad som finns på tv, någonting säger mig att jag kommer kolla på våra bästa år eller somna om igen, hehe.. Men men..

You got it dude

Nu ska jag iväg och träffa Lollo <3


You got it dude

090817 - Shia LaBeouf

shialabeouf-teenvogue02.jpg picture by BatmanFFS

Drömde en ganska underbar dröm inatt.
You got it dude

nät på båda datorer

2pt1esi.jpg picture by BatmanFFS

Yes, jag har nu två fungerade datorer, life is good. Iof har jag miljoner sladdar i mitt rum, men men vem bryr sig? Seriöst hur kunde inte Allison vinna? Kolla bara på den här bilden t.ex. så snygg, visst hon är som sagt speciell, men hon har någonting som ingen annan har och hon ser inte ut som en ailien. Aja, det är inte mycket man kan göra. Sitter för tillfället och kollar på Simple Life, så sjukt roligt. Ska leta lite skor nu, vill ha några snygga ankelboots med kilklack.

You got it dude

The boy saw the comet and he felt as though his life had meaning

It was more than just a comet because of what it brought to his life: direction, beauty, meaning. There are many who couldn't understand, and sometimes he walked among them. But even in his darkest hours, he knew in his heart that someday it would return to him, and his world would be whole again... And his belief in God and love and art would be re-awakened in his heart.


- One tree hill

090816 - Allison


Så sjukt söt, fattar inte riktigt hur hon inte kunde vinna. Men men, jätte söt tjej, ganska konstig med ändå jätte söt och väldigt speciell. Fattar som sagt inte hur hon inte kunde vinna, iof var London min favorit och även Fo. Men men, somnae klockan 07.00 och vaknade vid 12 tiden, så jag är ganska trött. Sitter för tillfället och glor på tv, ska försöka ut och springa lite om jag orkar, men de märker vi.

You got it dude

but then again

classic-klum_FU.jpg heidi klum fu image by cincy_01_fan

You got it dude

creative and so much more


You got it dude

090815 - Joe Jonas

JoeJonasFan_CR_009.jpg picture by BatmanFFS

Happy birthday to Joe

You got it dude

grattis till kusin

Ska iväg och fira min kusin som fyller 40 år idag. Kommer bli en väldigt rolig kväll tror jag, har preics fixat mig, är lite små seg men det blir bättre när vi kommer iväg till festen. Dagen annars har sett väldigt bra ut och den kommer fortsätta att vara bra.


Jag älskar min underbara tröja.
You got it dude

äntligen tillbaka

Ja, den är tillbaka, min älskade och underbara bärbara dator. Den är liten, söt och hemma. Även om dom på verkstaden inte hade hittat några fel på den, men hallå?! När man inte kan starta en dator så kanske det är något fel?! Puckon. Alla fall den är tillbaka, jag har min älskade, underbara dator hemma och jag behöver inte sitta i vardagsrummet och slåss om en dator med mamma och pappa,


You got it dude

Snyggt med hatt

mk01-4.jpg image by funisdead2

Igår var jag inne i stan med Berra, vi spenderade ganska mycket tid inne på H&M för att hitta en hatt i rätt storlek, men fann det? Nope. Jag vet inte riktigt vad det är men jag gillar hatt modet, jag önskar att jag hade Henkes hatt, men icke sa nicke. Alla fall, jag är på hatt jakt, snyggt och enkelt. Sen vet jag inte vad jag ska ha på mig ikväll heller, men det märker vi.

You got it dude

090814 - nyttigare

Ja, jag är vaken och klockan är inte ens 11.00 det är otroligt. Men jag ska faktiskt iväg med min kära far och handla lite. Ska köpa lite mat som jag kan äta nu när jag intar mitt nya liv utan massa onyttigheter, ska verkligen försöka sluta äta massa som jag vill men inte borde äta. Visst att man kan göra det nån gång ibland men inte ofta. Så nu ska jag börja mitt nyttigare liv, kommer nog gå bra så länge jag klarar den första veckan sen är det lungt.


You got it dude

Zac Efron

1.jpg picture by BatmanFFS

Bara för att jag inte har sagt att jag älskar honom på ett tag. Men men, det vet ni ju iof, men han är ju så snygg var tvungen att kolla lite på HSM så att jag skulle bli lite glad. Imorgon kommer lönen, kanske inte nått som är så jävla bra efterosm jag jobba extremt få timmar, jag behöver ett jobb snart! Typ nu, jag vill kunna shoppa vill och behöver jobb!

You got it dude

Wayfarers

LindsayLohanRaybanWayfarers.jpg image by fashionising

Idag köpte jag wayfarers, iof inte från ray ban men ändå. Det blir ju billígare och de ser likadana ut (förutom ett litet jävla märke). Hängde på stan och chillade med Amber (för att det är finare än Berra). Träffade Melica en snabbis också, mycket, mycket trevligt. Vi bestämde oss för att vi ska ta en fika nån dag, sen är bara frågan när?! Men men, nu ska jag chilla och imorgon lär jag kunna sitta vid min egna dator igen, woho.

You got it dude

Berra

10f9li8.jpg picture by BatmanFFS

Idag ska jag vara med detta snyggot, japp, it's my baby sis. Ska ge mig in till stan snart för en varm och härlig dag, fett sweet, måste kolla lite små saker också. Pratade precis med Anna och ibland blir man helt förundrad hur saker och ting fungerar. Men men, inga sura miner, för idag ska jag va med Berra!

You got it dude

090813

Time passes. Even when it seems impossible. Even when each tick of the second hand aches like the pulse of blood behind a bruise. It passes unevenly, in strange lurches and dragging lulls, but pass it does. Even for me.


- Chapter 4, New Moon.


Whitney Port

För mig har hon alltid varit en it girl, hon är alltid lika snygg och har en sådan otrolig charm. Ändå sedan jag såg The Hills första gången gillade jag henne, hon är rolig, lite blond men vet ändå vad hon vill göra med sitt liv. Sen fick hon sin egna spinnoff, en serie som är helt underbar och får mig verkligen att vilja flytta till New York, mer än innan. Hon är en av de största inspirationer som jag har, hon är inte bara snygg, utan hon vet vad hon gör och hon är bra på det.


You got it dude

if could, i would

mk-is-the-perfect-style-icon-for-me.jpg picture by BatmanFFS

Så snyggt, jag älskar stilen, jag älskar skorna.
You got it dude

090812

Taylor_Momsen_makes_8c02.jpg picture by BatmanFFS

You got it dude

push up, dont stop

Jag är trött, har haft ont i huvet två dagar i rad nu, vilket suger, segar som fan och ja.. Saknar Anna, vill ha sol och värme och ett jobb, hur svårt ska det va? Svaret på det är JÄVLIGT svårt! Det finns nästan inga chanser att ens få ett jobb i Stockholm, menjag behöver ett jobb och jag är inte villig att flytta fran Stockholm igen. Jag kan inte sluta, jag får inte tappa allt hopp bara för att jag inte får jobb, men grejen är den att det inte så jävla lätt att hålla glöden igång när det inte leder någonstans! Men men, nu har jag klagat lite fått ut lite ur min hjärna, nu är bara frågan hur fan får jag ut det andra?!

You got it dude


Luna Lovegood

Luna-Lovegood-hphalfbloodprince.jpg picture by BatmanFFS

En sak som jag kom och tänka på igår när jag var på bion med mamma och kollade på Harry Potter är hur mycket jag verkligen älskar Luna Lovegood, hon är egen och speciell. Hon har varkligen någonting som de andra inte har, hon vågar sticka ut och vara annorlunda. Visst hon är konstig, hon hittar på saker och hon kanske inte alltid är helt skärpt, men hon är så härlig.

You got it dude

090811

Ja, dagen har bara börjat och jag har redan varit ute och fixat lite saker. Var på banken och träffade en jätte snäll tant som jag stod och pratade med, var och handlade lite små saker på coop och sen begav jag mig hem igen. Mitt nät vill fortfarande inte, men men, jag har ju ändå familje datorn. Var och såg Harry Potter igår igen, den är så sjukt underbar. Tiden rullar förbi, jag ska iväg och jobba lite med pappa idag, får väl se vad som händer sen?! Vet man ju aldrig, vill handla med skatte pengarna jag fick tillbaka måste sparas och ska in på sparkontot (alla fall det som är kvar) hehe.

You got it dude

090810 - Rachel Bilson

Rachelbilson.jpg picture by BatmanFFS

You got it dude
<hjärta3

Do you love me


Truth be told, simple and bold
I think you're special
We can roll like a team, you know what I mean
See, I'm not gonna mess around and I'm not gonna let you down
cause I do love you
This I know, this I kno -oh -ooow!

Money makes the world go 'round
People will be people always
Baby, what goes up comes down
This I know, so here I go

Do you love me
love me
Do you love me
love me
Do you love me
baby

You got it dude
<hjärta3

090809 - Tillbaka och internetlös.

Ja, hela kvällen kommer jag vara internetlös. Vår router fungerar inte som den ska och då fungerar inte mitt nat (vill ha tillbaka min bärbara! Men men, hade det hur skönt som helst i helgen, kvällen på resan åt och tog oss en öl, tog det lungt. Till husvagnen och sen sova, sen vart det morgon och en tripp på skärgården, ut med båten och medan kusinen och hans flickvän fiskade så låt jag i mitten och solade (jag fick självklart knapt någon färg, men lite fick jag alla fall). Nu har man ju då tillbaka efter en avklopplings helg med massa värme och en stekande sol som låg på, men detvar skönt. Får sitta vid mina föräldrars dator eftersom jag inte kan sitta vid min egen, suck suck och mamma måste ha datorn hela kvällen för hon ska bli klar med sin bok. Men jag kan ju alltid kolla på film och ta det lungt, ska äta middag snart (gott, sen blir det väl huset fullt eller något liknade).



You got it dude
<hjärta3

Åland <3



Snart är jag på väg. Ska bli sjukt skönt att komma till Åland, har längtat efter det ett tag nu. Ska bli riktrigt kul, åker med min kusin och hans flickvän, sol, väldigt, väldigt härligt. Ska ge mig iväg om någon timme, sen är det bussen till färjan och sen är det färjan, sweet! Kommer stanna över helgen, kommer ha mobil med kommer antagligen inte messa, men vill ni något är det bara skicka ett sms.

You got it dude
<hjärta3

090807



Äslar hennes stil. Hon är sjukt vacker, visst hon är FÖR smal och hon knarkar. Men hon är en inspiration för många, bland annat mig. Även om hon väljer fel, alla gör fel, det är en del av livet. Hon har sin egen stil, en mycket speciell stil, men den är så sjukt snygg. Hon är speciell, hennes stil är sjukt snygg. Ashley är också vacker, hon har också en stil som är sin egen och trots att de är så lika är de ändå helt olika, jag har alltid älskat the Olsen twins och jag kommer nog alltid att göra det.

You got it dude
<hjärta3

Lovebug

Called you for the first time yesterday
Finally found the missing part of me
Felt so close but you were far away
Left me without anything to say

Now I'm speechless
Over the edge
I'm just breathless
I never thought that I'd catch this
Lovebug again

Hopeless
Head over heels in the moment
I never thought that I'd get hit
By this lovebug again

I can't get your smile out of my mind
(I can't get you out of my mind)
I think about your eyes all the time
You're beautiful but you don't even try
(You don't even, don't even try)
Modesty is just so hard to find

Now I'm speechless
Over the edge
I'm just breathless
I never thought that I'd catch this
Lovebug again

Hopeless
Head over heels in the moment
I never thought that I'd get hit
By this lovebug again

Kissed her for the first time yesterday
Everything I wished that it would be
Suddenly I forgot how to speak
Hopeless, breathless, baby, can't you see

Now I'm...
Yeah!

Now I'm speechless
Over the edge
I'm just breathless
I never thought that I'd catch this
Lovebug again

Now I'm hopeless
Head over heels in the moment
I never thought that I'd get hit
By this lovebug again
Ohh... lovebug again

You got it dude
<hjärta3

090806 - Morgon

Trött och seg, ska söka lite fler jobb, det är inte lätt men man måste ju försöka. Sen ska jag packa lite, drar iväg över helgen till Åland med min kusin och hans flickvän, kommer bli riktigt skönt, bara hoppas att det är varmt så kanske man till och med kan hoppa i vattnet, eller alla fall sola haha. Men ni vet ju att om ni har nått jobb som behöver extra personal är det ju bara meddela mig hehe, skulle vara väldigt skönt. Men det finns inte så mycket mer jag kan göra än att vara ute och visa att jag finns. Men snart är det Åland, härligt som bara den.



You got it dude
<hjärta3


090805 - give me new york

Igår var helt underbart, spenderade hela dagen med Jennifer och sen blev det som vannligt, jag sov där. Härligt, härligt. Träffade Diana också, riktigt kul. Känns så skönt att vara tillbaka i Stcokholm, men ändå vill jag bort! Jag har letat/sökt jobb hela dagen, förhoppningsvis får jag något och det är bara att söka och söka tills jag får något.


Men drömmen är New York, jobba och bo. Skulle vara så underbart, det skulle passa mig så bra. Jag man kan ju alltid drömma och jag tänker drömma tills drömmen har gått i uppfyllelse. Jag vill ha kaos, jag vill ha liv, det finns en anledning till namnet The city that never sleeps, I WANT to be apart of that city. Men men, man kan inte få allting på en gång, så nu ska jag fokusera på ett jobb, sen fokuserar vi på New York.

Som jag sa, jag hade en underbar tid med Jennifer igår/natt, helt underbart att vara tillbaka i Stockholm, träffa människor, ha lite liv omkring sig. Det finns ingenting som är bättre än att vara i en storstad, jag älskar det! Nu ska jag glo på serier och sega lite, sen är det dags att packa upp allt.

You got it dude
<hjärta3

träffa Jennifer.

Ska iväg till stan för att träffa Jennifer. Ska bli sjukt kul, sitter och äter frukost just nu och ska ge mig iväg vilken minut som helst. Väntar fortfarande på svar från lite ställen, men vet ni något ställe i Stockholm som behöver folk kan ni ju alltid meddela mig. Vill verkligen hitta ett nytt jobb, vill ju inte gå runt och sega hemma hela dagarna. Men men, får väl se om de jag har sökt till hör av sig och sen är det ju bara att skicka ut till alla som söker hehe.

Nä, nu ska jag fixa det sista innan jag ska iväg. Måste ha en vatten flaska eller två med mig, har nåmligen börjat förstå att det är ganska viktigt för mig att dricka mycket vatten, eftersom jag inte brukar drcika något vatten haha. Såg precis 7th Heaven, helt underbart haha, ja alltid lika roligt att se.'

You got it dude
<hjärta3

090804 - Megan Fox

Jag satt och kollade på Transformers, för tiotusende gången och det jag tänkte på vem skulle inte vilja se ut som Megan Fox?! Hon är hur snygg som helst, verkligen sjukt vacker, visst alla har sina "flaws" och hon som alla andra har det med. Men trots det är hon helt underbart vacker, hon är en fantistisk skådespelerska också. När jag har sett på transformers förut har jag aldrig riktigt tänkt på henne, jag menar det är ju ändå Shia och ja, han är ju den han är. Det är ju en annan anledning till att man vill vara Megan, jag menar vem vill inte vara med Shia?! Alla fall, detta inlägg är för att Megan Fox är en otroligt vacker, snygg och sexig kvinna och jag vill bara att alla ska tänka på det när man kollar på henne.


You got it dude
<hjärta3

The House Bunny

Har precis sett ett gammal 90210 avsnitt och tänkte bänka mig för att se The House Bunny, har inte sett hela än men de som jag har sett har varit jätte bra. Haha, man får väl hoppas att resten av filmen är bra.



You got it dude
<hjärta3

090803 - Stan


Nu ska jag in till stan och möta Maria, ska blir riktigt skönt att komma iväg in till Stan. Har sökt lite jobb nu på morgonen, ska fortsätta när jag kommer hem. Bara hålla tummarna att man får nått, men nu är det dags att för mig att ge mig av, måste ju till stan.

You got it dude
<hjärta3

090802 - Fixat och klart.

En ny extern, var och bytte ut den gamla. Nu sitter och jag äter gurka och guacamole hur gott som helst. Samtidigt som jag kollar på den ganska dålig film, under ytan, för den går på 3:an. Nu ska jag fortsätta kolla på den dåliga filmen, äta mina gurkbitar och bara sega..

You got it dude
<hjärta3

090801 - Mjäääääääääääk..

Okej, första dagen hemma riktigt skönt, men har däremot inga pengar på min mobil och jag har inte comviq kompis längre så jag kan inte messa någon. Var inne på elgiganten och lämnade in min bärbara dator, suck.. Nu så håller min externa hårddisk på att krånga också, verkligen hur kul som helst, så det lär väl bli att åka till Siba imorgon och lämna in skiten. Jag orkar inte, jaja, finns inte så mycket jag kan göra. Håller på att kolla på datorskärmar också, eftersom att den jag har inte direkt är någon höjdare, men den fungerar bra så det finns alla fall någonting positivt med det hela.

Nu ska jag väl sega lite framför datorn finns inte så mycket annat att göra. Är ganska trött, blev inte så mycket sömn inatt (men när har det blivit det under tiden i Örebro?) Hehe, kom hem vid halv tre tiden imorse. Drack kaffe och gick och la mig. Sen vaknade jag igen vid 9.30 och då var det kaffe och sen iväg till elgiganten. Är inte livet roligt ibland, eller inte?! Jaja, jag orkar inte bry mig, min dator lär väl bli klar snart sen är det ju bara externa hårddisken kvar och jag hade nädå bara filmer och musik på den, det går alltid att fixa (plus att Anna har det mesta).

You got it dude
<hjärta3

RSS 2.0