Off I go


Dags att dra till Anna, sen är det utgång som gäller för resten av kvällen, vad ska ni hitta på? Ska stoppa i mig något nu, kanske ta en dricka eller två sen snabba mig på hem till Anna, sen ger vi oss ut på äventyr hahaha..

You got it dude

Everyone hail to the pumpkin song


Det här med att skriva 9 inlägg om dagen var ju inte lika lätt som man kanske skulle vilja, speciellt inte när man inte är hemma. Men nu är jag hemma en snabbis innan jag ska vidare hem till Anna igen. Min rygg och resten av min kropp är döda, det är utgång ikväll (hur ska jag orka?) och så sover jag hos Anna. Vet inte vad jag ska ha på mig, eller hur jag ska se ut men men, de finns väl alldig nånting i garderoben hehe. Vart en lång dag, jobbade tills ryggen inte pallade mer och nu ska jag fixa mig, vila och dra. Imorgon ska jag fan sova. Men de är imorgon, nu har jag hela natten framför mig hehe.

You got it dude

091031 - trick or treat

Okej idag är det halloween, jag ska dricka kaffe och sen ska jag ge mig iväg med pappa och jobba. Har träningsvärk i hela kroppen från gårdagen, mamma gav mig precis massage (vilket verkligen behövdes). Går dagen var jätte mysig, jag, Anna, Johanna och Bianca satt hemma hos Anna och kollade på idol, drack te och sen kollade vi på Smala Sussie, fast vi var mega trötta så jag och Anna ville sova haha. Låg och pratade lite och sen sov vi, nu är jag hemma igen tröttare än tröttast. Segare än segast och ja, you know the rest.

Dag för frukost och kaffe.
You got it dude

shadow in my head

Jag känner mig död, trött och seg. Ja, jag har jobbat vi håller på att sanera en lägenhet, det är sjukt vidrigt och imorgon ska vi fortsätta. Nu ska jag vila upp mig lite innan jag drar till Anna och är död hemma hos henne hehe. Ska som sagt tillbaka till det imorgon vilket betyder tidigt uppgång, ska vara hemma vid 10tiden och sen ska vi bara ge oss iväg. Men men, nog med snacket nu ska jag vila sen ska jag dra.

You got it dude

off to work

jag kan inte skriva så mycket ska iväg vilken sekund som helst och jobba. Trött och inte så mycket sömn men men, det är ju bara att se fram emot kvällen. Så nu ska jag fixa mig, dricka mitt kaffe och tagga till lite.

You got it dude


091030 - Rollin' with my homies


Suttit och kollat på Project runway, helt underbart. Hur kan man inte gilla de? Sen att Rachel Bilson är med i den nya säsongen är helt underbart. Älskar ju Rachel, but who does not? Är trött och seg som bara den, ska sova snart. Ja, det gick ju inte så bra med mina nio inlägg, men sex inlägg är ju bra de med, eller? Jag kan ju försöka idag eller om några dagar, hahaha... Idag är det jobba, sen är det hänga med människor, måste köpa ett nytt åk-kort också hade helt glömt att det gick ut idag. Men men, nu ska jag kolla på jätte gamla project runway avsnitt.

You got it dude

Gossip Girl - Pilot


Satt precis och kollade på Gossip Girls pilotavsnitt, det var så otroligt länge sedan jag såg det och det fick mig verkligen att börja tänka. Tiden har gått så snabbt, Taylor Momsen är inte längre bara den söta lilla ungen man ser varje jul i Grinchen utan en av de mest omtalade människor inom mode. Finns det någon som är förvånad? Hon är ung, vacker, snygg, härlig och har stor talang i det hon gör.

Fick även ett jätte bra förslag som jag ska börja med på måndag nästa vecka, vilket kommer vara veckan skådis. Funderar på om jag inte kanska ska göra en veckans kändis också, jag menar de är ju lite av de som är min grej, även veckans/dagen vill ha begär hahaha. Vad tycker ni? Låter de som en bra ide?

You got it dude

Workin 9 to 5, what a way to make a livin

Jag läste, idag, på min vän Melicas blogg, att man ska skriva 9 inlägg om dagen. En vanlig dag kanske jag skriver runt två, tre. Jag är väl inte bäst på att uppdatera, men jag gör de när jag kan och orkar. Men när jag läste detta tänkte jag hmm.. jag kanske skulle försöka mig på att skriva 9 inlägg idag. Detta kommer ju alltså att bli mitt femte inlägg idag, men så tänkte jag de, vad ska jag skriva om? Då slog det mig. Ni borde ju få vara med och tycka lite nu vill jag höra.


Vad tycker ni om att läsa om? Är det något speciellt ni vill veta om mig, om kändisar, om någon tv-serie? Skriv, kom med förslag! Alla förslag är bra förslag, eller vad säger man? Jag menar utan er skulle jag väl kanske inte bry mig om jag sekrev ett halvt inlägg eller inte. Fast jo, annars skulle jag nog inte ha börjat blogga, jag tycker om att kunna skriva vad jag känner, vad jag gör, som en egen liten "kom ihåg". Men skriv, kom med förslag.

You got it dude

if you can't keep up with me


Kollade precis på americas next top model, dessa tre är lätt dagens/veckans favorit. Det var den underbara Tyra Banks som var dagens fotograf, vill också ut och fota (okej, kanske inte just nu) vill iof fota någonting kul. Imorgon är det jobba och sen ska jag iväg till Anna, blir antagligen annars kör vi chill med film. Vad ska ni hitta på under helgen? Någoting speciellt planerat för halloween?

You got it dude

You're wrong when it's right


Ja nu ska jag äntligen ta upp detta jag med, alltså det söta paret Russell Brand och Katy Perry. Jag tycker dom är sjukt söta och ja, jag skulle ju inte tacka nej att vara i Katy Perrys skor right now hehe. Men eftersom jag nu har köpt den nya in touch och detta är en väldigt stor grej, tydligen, så tänkte jag dela med mig lite av vad som står. Katy har nämligen blivit varnad utav Russells ex, sen vet man ju aldrig om de är så, men det är de säkert haha. Russell Brands ex säger att Katy Perry borde vara på sin vakt mot komikern -av goda anlidningar. Men min tanke går direkt till att om de nu kom massa brudar hem till dom, varför dra upp de alla kan ändras, visst har har ryktet som en badboy (vilket gör honom såååå mycket sexigare) och han lär väl alltid att ha de, men dom verkar lyckliga, låt dom vara de tills deras tid är inne, antingen gör dom slut eller är tillsammans för alltid, de vet man aldrig. In touch (svenska) skriver också att "Han är knappast pojkvänsmaterial".. Anledningar till detta är: Han var sexmissbrukare, han missbrukade droger och han gillar uppmärksamhet. Hahaha.. Jag vet inte vad jag ska säga, jag låter tiden ha sin gång, dom är söta tillsammans och jag hoppas att dom får vara tillsammans så länge de kan. Vill ni veta mer? Köp in touch.

You got it dude

Taylor tar över...


Japp detta är vad man ser om man bläddrar i nya In Touch (svenska), inte helt fel om jag får säga mitt. "Taylor gör sig redo för att ta på sig huvudrollen i den hett efterlängtade Twilight-uppföljaren New Moon". Detta står uten den stora rubriken "Taylor tar över", snygg och härlig som han är får han gärna ta över. Jag har sagt det förut och jag säger det gärna igen, Robert är inte snygg. Men Taylor, visst han är född 1992, är så sjukt snygg. Vill ni har mer information får ni köpa den nya in touch.

You got it dude

091029 - Asterix & Obelix 50 år


Jag kan inte fatta att det har gått 50 år sen Asterix & Obelix skapades. Självklart växte jag som många andra upp med denna serie och när jag såg denna undebara nyhet så blev jag väldigt sugen på att se Asterix & Obelix filmerna. Det var så länge sen, jag brukade kolla på de och Lucky Luke varje gång som jag blev sjuk, helt underbart. Vill bara krypa ner i sängen sätt på film och göra lite varmchoklad.

You got it dude

Teeth ground sharp and eyes glowing red


På lördag är det halloween, jag ska hänga med Anna (blåst) i helgen, så sjukt kul. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra om vi ska ut, vilket vi antagligen ska eller om vi kör på fest. Jag vet inte om vi ska klä ut oss heller, skulle inte banga på en sådan mask som MK har, eller vad säger ni? Ska ni klä ut er, till vad? Vad ska ni hitta på nu när de är Halloween?

You got it dude

The City; 'Hit It And Quit It'


Är det bara jag eller blir hon bara mer vacker för varje gång? Hennes stil blir bara mer och mer snygg i varje nytt avsnitt och Roxy börjar verkligen växa på mig, tyckte inte om henne så mycket i början, men nu känner jag att jag gillar henne. Kändes lite konstigt att se Whitney hemma hos Adam och Jay, men det är ju hennes vänner också och sen världens mest akward talk? Nja, kanske inte helt perfekt. Men vad ska hon göra? Inte gå vidare med sitt liv. What's up with the new guy, sin pappa, är han skön eller? Jag skulle bli sååå freaked om någon gjorde så mot mig. Men som vanligt är Whitney underbart snygg och härlig, längtar redan till nästa asvnitt.

You got it dude

091028


Drog iväg till denna filluren igårkväll, hade sjukt kul gjorde konstiga videos och underhöll oss själva med Jennifer nya dator. Sen kollade på tv och somnade hahaha, fast först va vi ju ute en stund hehe.. Vaknade väl vid 11 tiden imorse, mycket sömn, like. Sen skulle Jennifer iväg och luncha med Anna, så jag drog vidare hem och nu är jag hemma, trött och seg och såg på lite gamla avsnitt från the city. Nu ska jag fixa nått att äta sen ska jag glo på tv resten av dagen.

You got it dude

JAMES LAFFERTY DIRECTS THE EPISODE


Det var ett otroligt bra avsnitt, allting hände, man fick reda på mer om Clay alla andras bakgrund. Det var sorg, glädje och lättnad. Otroligt bra avsnitt och vem hade trott att de en dag skulle bli seriens stjärna som skulle vara "the director", ja, jag talar självklart om James Lafferty (Nathan Scott). Så underbart avsnitt, men så otroligt sorgligt. Jag förstår inte hur man inte kan gilla säsong 7?!

You got it dude

091027- So sweet, so beautiful


Bilder: H&M. Så snyggt, sitter och kollar på lite kläder och julklappar som behöver inhandlas, när jag gick in på H&Ms hemsida möts jag ju först av härliga Jimmy Choo och snabbt efter de ser jag dessa snygga saker. Verkligen ett steg i rätt riktning för H&M. Snyggt, enkelt och aldrig mega dyrt.

You got it dude

one more song, let the music play


Nu ska jag sitta och glo på Jonas hela natten, är så galet slut och trött i hela kroppen, ögonen är tunga och det känns som att jag skulle kunna somna redan nu. Efter att jag har kollat på några avsnitt kanske jag går och lägger mig, de är ju en dag imorgon också (som är fylld med serier & jobb).

You got it dude

091026 - the greatest game ever played


Antagligen en av de bästa filmerna någonsin, för er som inte har sett den, se den. Idag är det tvättstugan som gäller (suck). Men men, undertiden så kan man ju se på ex-antal avsnitt av nån rolig serie så det är ju bra haha. Nu ska jag försöka trycka i mig lite frukost, sen ska jag se de nya Desperate avsnittet.

You got it dude

Spending the day in a perfect way..


Var med denna snygging idag, har riktigt trevligt. Var och fikade, gick runt halva stan och snackade om allt, riktigt härligt trots de kalla vädret hehe. Det var så sjukt länge sen jag träffade Palmis, det var sjukt skönt att bara dra runt på stan och inte göra så mycket hehe.. Var och kollade på lite små grejer (skor tex. hahaha).. Nu ska jag sätta på nån serie och sega känner att jag behöver de, trött som jag vet inte vad. Sen ska jag väl städa och fixa ännu mer i mitt rum.

You got it dude

091025 - wicked mind you hold the hour


Ville bara påminna alla om att idag vrider vi tillbaka klockan. Så när klockan slår 03.00 ställer vi tillbaka den till 02.00 och börjar på vintertid igen. Om ni inte är vakna då, ja, glöm inte att ställa tillbaka den när ni vaknar eller om ni inte redan har gjort de innan. Nu ska jag glo på 21 Jump Street och underbart snygga Johnny Depp.

You got it dude

It already ended before it could begin


Måste ju säga, även om hon har åkt ut från säsong 13 så är det hon som har tagit en av de snyggaste bilderna i Top Models historia. Rae's bild är otroligt fin och har varit en av mina favorit bilder genom tiderna. För finns det någon som inte tycker denna bild är vacker? Min favorit är fortfarande kvar i tävlingen och förhoppningsvis är hon de till the finale end.

You got it dude

091024 - 21 jump street


Hehehe, ja, idag är de bara två månader kvar till julafton. Så jag bestämde mig för att köpa lite tidiga julklappar åt mig själv, när jag och pappa var och handlade på coop hittade jag säsong 1 av 21 jump street för 99kr och säsong 2 för endast 79kr. Kan de bli mycket bättre? Jag menar kom igen, ung snygg Johnny, billiga serier och jag behövde inte åka jätte långt bara till coop och dit skulle jag och pappa ändå. Life is good. Så nu vet ni vad jag lär göra restan av kvällen/helgen/veckan framöver hahaha..

You got it dude

091023 - I Saw What I Saw

Nya avsnittet av Grey's var mega rörigt och allting hände, samtidigt som ingenting hände. Det var ju fortfarande bra och det bästa av allt måste nog ändå vara Jesse Williams som är "one of the new guys" hahaha. Men han är sjukt snygg och han påminner om Justin Chambers (som alltid är lika snygg). Nu ska jag och Anna ge oss iväg en snabbis, för ikväll åker jag hem, sad. Men lugn bara lugn, för jag kommer tillbaka om mindre än en månad hehe.

You got it dude

NEW MOOOOOOOOOOOON! <3


Ahhh, taggad? JA! Biljetter till new moon är bokade, ska tillbaka till Örebro den 18 Noember för att gå på midnightshow tillsammans med Anna & Lena, den 19. Sweet? Jaaa.. Åååh jag är så övertaggad att de finns inte, happy happy liksom, vem vill inte se snygga Taylor Lautner liksom? Okej, visst jag har en thing för vampyrer men Taylor är såååå mycket snyggare än vad Robert någonsin kommer att bli! Kommer bli sååå överdrivet bra, jag är så sjukt atggad måste läsa om New Moon när jag kommer hem. Åååh underbara bok, men de räcker ju inte med att man kommer se New Moon, utan de är ju så att dom visar twilight innan. Happy happy okej, nu ska jag sluta skriva för jag skriver bara samma sak om och om igen eftersom jag inte riktigt kan fatta att de är sant.

You got it dude

091022 - Cause you always win


Sitter hemma hos Anna, har fixat lite med att hjälpa henne söka till skola i London, har skickat iväg mail och försöker få henne att va taggad på det hela. Trött, men ändå inte. Sov otroligt mycket för att vara jag vilket leder till att jag är tröttare än vänligt. (Svarar på alla kommentarer när jag kommer hem, men fortsätt gärna att kommentera). Nu ska jag leka socail med min underbara och söta Anna, har ju bara idag och imorgon på oss.

You got it dude

091021 - When I wake up, well I know i'm gonna be


Sitter och kollar på 90210 och v'ntar på att tiden ska gå. Idag är det ju nämligen så att jag ska till Örebro och hem till Annabanankaka, sweet. Dagens låt är lätt Proclaimers - I'm Gonna Be (500 Miles) efter den spelades i How I Met Your Mother (nya avsnitt i USA) så har jag suttit och lyssnat på den hela tiden. Så nu kan ni njuta av låten också, så ska jag kolla klart på 90210.

You got it dude


Enough About Eve


Ja ännu ett avsnitt av gossip girl, denna underbart vackra man och alla andra härliga karaktärer. Sen får vi ju inte glömma att Hilary Duff är tillbaka igen. Fan va jag vill till New York, varje gång jag ser på gossip vill jag bara sätta mig på nästa flyg och lämna allt. Men men.. Imorgon är det onsdag och jag ska ta buss till Örebro för att vara med min älskade Annabanankaka, eftersom min pappa är så snäll och bjuder mig på resan dit och sen kommer han och hämtar mig på fredag. Men nu ska jag kolla på andra snygga män innan jag ska iväg och jobba.

You got it dude

091020 - there's just no words at all...


Oj? När, hur, varför? Det var nog de första jag tänkte när jag såg den underbara Kat von D i blont hår och ja, inte så charmigt utseednde. Jag vet inte varför hon gjorde de, för face it, det var ju inte direkt snyggt. Så varför, visst hon kommer ju alltid att vara väldigt snygg, det är ju inte de. Men hon passar inte som blond, det är inte hon.  Vad tycker ni? Snyggare i blond än svart?

You got it dude

New York, I Love You


En film som jag verkligen längtar efter att se. New York I love you, så varför är längtar jag så mycket? Självklart för att min älskade Shia LaBeouf är ju med i filmen. Åh det verkar verkligen vara en sjukt bra film även om inte Shia hade varit med. En film som har mycket och lite mer. Längtar efter den som bara den, är de fler som gör? Jag vet alla fall iof, eller hur Helena?!

You got it dude

091019 - Let me introduce the new show in town


Ja du, massa planer kräver massvis med planering. Budget (som ändå inte täcker), jobb och bostad allt, verkligen allt måste räknas. Men vill man uppnå sina drömmar så vill man och jag både vill och ska, one way or another. Har suttit och kollat upp så mycket som går att kolla upp, sitter fortfarande och kollar upp saker, någon som har ett förslag på någonting viktigt att tänka på? Kan vara de mesta simpla som man har glömt eller de som ingen tänker på, i så fall kan ni ju lämna en komentar. Nu sitter jag här och tänker och tänker, försäkringsbolaget suger och det är inte så mycket man kan göra åt de. Men men, dags att tänka en stund på annat och kolla på DH.

You got it dude

I do my little turn on the catwalk


Älskar victorias secret, älskar Adriana Lima.
You got it dude

091018 - the ugly truth



Har ni inte sett den än? Se det, helt underbar. Eric Winter är lika snygg som alltid, Katherine Heigl lika vacker som allt och Gerard Butler lika rolig och carmig som vanligt. Ja det är en riktigt bra film, den har de mesta. Vissa saker skulle man ju kanske vilja se lite mer av och andra lite mindre, men den är riktigt bra och jag rekomenderar den starkt. Så vad väntar ni på? Se den.

You got it dude

091017 - II’m stuck on the ground


It's getting better and better. Visst det är ju lite likt twilight, jag menar hans ålder och att han är vampyr, självklart finns de likheter. Önskar att jag hade böckerna, ska verkligen införskaffa dem så fort som jag bara kan. Vill verkligen läsa dem, verkar ju så otroligt bra och eftersom att serien är så fantastik så antar jag att böckerna är det också. Men men, lite att fixa för jag ska iväg och jobba.

You got it dude

Another day has gone


Rabih var verkligen bäst ikväll. Det var rikitgt bra, fint som bara den. Är lite trött och fortfarande lite små sjuk, dagen har ju sett riktigt bra ut idag. Imorgon är de jobb som gäller, inatt lär jag väl sitta uppe kolla på serier och städa mina lådor (det behövs). Men nu är de idoleftersnack på tv400 och är vi inte glada att Nicklas gick vidare och inte Camilla? Hahaha, jag vet allafall jag är väldigt gad över de.

You got it dude

Threw some chords together


Audrina Patridge, snygg och härlig. Sitter och kollar på kanadas next top model hahaha, de är sjukt kul, de är i New Yrok (give me that one way ticket). Hahaha, men men, vill att de nya the hills avsnitten ska komma nu! Trött, ja. Ska träffa Jennifer senare, ska iväg till vår gamla skola haha, känns lite wierd. Men nu ska jag städa lite till, sen får vi se vad som händer.

You got it dude


091016 - Jimmy Choos on my feet


Bilderna är hämtade från H&Ms hemsida. Den 14 November släppes Jimmy Choo for H&M produkterna, någon mer än jag som har längtat? Mitt största problem är dock att jag inte har ett jobb och jag vill verkligen ha skorna, alla fall ett par, spelar typ ingen roll vilka hahha. Det är mindre än en månad kvar tills de släpps, vi utvala butiker och självklart på nätet. Längtar, längtar, längtar.

You got it dude

Nope, you can't do it like me


Nu har jag varit duktig, jag har städat hela mitt rum, det är kliniskt rent. Sitter lyssnar på Soulja Boy för tillfället. Har gjort världens bästa deal med min älskade mor, jag kommer alltså från och med nu ha ett städat rum forever and ever. Ska vara så sjukt duktig. Men men, imorgon ska jag träffa Jennifer och sen ska jag fortsätta att skriva massor av saker som ska bli klara, hmm, lång dag framför mig. Vad har ni för planer imorgon?

You got it dude

091015 - I'll run him over with my rocket ship.

taylor-momsen-849-4.jpg image by justemmers


Blev ännu en natt men gossip girl (och undersköna Taylor Momsen) och längtar efter new york. Känner mig ganska trött och seg, men men, life goes on. Jag börjar bli sjuk igen.. Jag ska typ städa hela mitt rum idag, hm.. Tänkte att jag skulle ha åkt och gymmat idag, men eftersom jag är sjuk så kan jag ju inte de, får bli på typ lördag eller nått. Imorgon ska jag iväg med Jennifer till vår gammla skola och prata med lite lärare, taggar till inför de. Men men, resten av dagen lär väl bli att jag sitter och kollar på Gossip Girl och segar hehe.

You got it dude

It's All Who You Know


Ja, ännu en dag har gått, med drama från 90210, the hills och the city. Självklart har jag ju min underbara favorit Whitney Port och att kolla på the city får mig verkligen att vilja åka dit ännu mer. Vill ni också kolla på det nya avsnittet? Kolla här. Hur mycket önskar man inte att man hade hennes liv? Sitter fortfarande och tänker på hur mycket jag har att skriva, det kommer bli svårt. Men nu ska jag kolla på vänner och vänta på att Anna ska ringa, nästa vecka ska jag dra till henne (sweet).

You got it dude

pass us by like towns on a highway

Nu har det börjat på riktigt, fan va svårt det är att skriva om sig själv på en helt ny nivå. Jag vet att jag kan, men de är svårt när man väl sitter där, sitter och tänker på allting som man sriver. Passar de in eller inte? Jag vet inte. Men det är kul, det är ett framsteg och gårdagen höjde mitt självförtroende och min vilja för att få det jag vill ha ännu mer. Försöker tänka tillbaka, försöker samtidigt att blicka framåt. Ja, hmm.. Snart är det dags, jag hoppas som jag hoppas och vill och vet att jag kan. Men för att koppla bort tankarna ett tag, för att allting inte bara ska bli en massa ord i mitt huvud, så att vad jag än skriver blir fel så ska jag koppla av. Jag ska ta några koppar te, dricka lite vatten och kolla på någon serie, samtidigt som jag väntar på att The Hills och The City ska komma ut.

You got it dude

091014 - Just to waste my time


Sitter och kollar på gossip girl avsnitt. Hur kan en människa vara så snygg?! Jag menar kom igen, Ed Westwick är bland de snyggaste människorna som finns. Skulle ha dragit ut ikväll, men jag pallade inte efter att ha jobbat och massa anda saker, håller även på att bli sjuk. Vad ska man göra liksom? Men nu ska jag väl fortsätta kolla lite och sen ska jag försöka sova.

You got it dude

let my feelings make some noise


Kvinna, som jag saknar dig. Du är helt galet underbar och hade jag råd skulle jag åka till dig med en gång. Finns bara en som du, you're great and I love you. Hur man inte kan gilla denna söta och underbara människa är någonting jag aldrig kommer förstå, sen att hon är galet snygg är ju ett plus.

You got it dude

With the rising, rising sound


Ja då var det dags för ett ny gossip avsnitt. Det gick hur underbart bra som helst på mötet, väldigt enkelt och det känns ändå som att mina chanser att komma in är väldigt stora. Så nu är de baa hoppas på de bästa, Jesper var hur trevlig som helst och det jöndes riktigt jävla skönt. På fredag ska jag ge mig iväg till kärrtorp för att snacka med min förra studievägledare och kanske även med min engelska lärare. Jag är så galet taggad just nu, life is good.

You got it dude

091013 - it's a game of give and take

Vet inte varför men av någon anledning så fungerar de inte att logga in på blogg.se från explorer, men som tur är så har man ju mozilla också. Allt är löst, nu ska jag snart iväg på mitt möte med studige vägledaren, taggad till tusen men ganska närvös ändå. Men men, allting kommer så super bra, nu ska jag ändra mina kläder sen sista gång och sen ska jag ge mig iväg.

You got it dude

One more cup of coffee for the road


För de första vill jag bara säga att Kan Dee kläderna är sjukt snygga, jag vill ha. Men de var inte de jag tänkte säga, jag somnade till slut vid halv tio och nu är jag vaken, ska snart iväg in till stan för att möta min vän Jennifer. Någon mer som har någonting roligt planerat? Jag är sjukt taggad, imorgon är de möte med studievägledaren så jag är lite små nervös, men de lär väl gå bra. One step closer the dream. Ja, veckan är ju ändå lite planerad (skönt), vilket betyder att jag faktiskt kan göra nått hehe. Just nu ska jag fixa kaffe vilket verkligen behövs för att jag ska klara denna dag, sen ska jag fixa mig för att ge mig av.

You got it dude

091012 - I'll be there for you


Sömnlös natt, jag har inte sovit på hela natten iof vaknade jag klockan 15.00 idag, så det var väl kanske inte så konstigt att jag inte kunde sova. Jag har kollat på vänner hela natten, väldigt underhållande om man kollar från början hehehe. Har även börjat läsa The Great Gatsby än så länge är den ganska bra.

You got it dude

Keep that smile on your face


Den underbara bilden kommer självklar från Carolina Gynnings blogg. Det är någonting speciellt med den kvinnan, hon är helt underbart. Jag vill verkligen ha hennes böcker Ego Girl och Ego Woman. Har velat läsa dem ett tag nu och det är två böcker som verkar så otroligt bra, någonting som verkligen verkar värt att läsa.

You got it dude


091011 - If you're a bird I'm a bird.

So it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, for ever, you and me, every day. Will you do something for me, please? Just picture your life for me? 30 years from now, 40 years from now? What's it look like? If it's with him, go. Go! I lost you once, I think I can do it again. If I thought that's what you really wanted. But don't you take the easy way out.

- The Notebook, Noah


the sun will come out tomorrow


Nu ska jag kolla på Annie älskar denna film/musikal för vem blir inte glad när man hör It's A Hard Knock Life eller när man hör de andra underara låtarna så som Tomorrow, Maybe eller Final Medley. Nä, en klassiker som alltid får en att bli lite gladare.

You got it dude

I wanna wake up in a city, that doesnt sleep


You got it dude

091010 - I ain't gonna let it show


Spenderade natten med att kolla på Project Runway, första människan som var gästdomare var Lindsay Lohan, sen var även människor som underbara Rachel Bilson med också, längtar som fan till nästa avsnitt. Självklart har jag tre personer som jag vill se stå i slutet, frågan är ju bara om de tre kommer lyckas. Jag hoppas på de.

Nu jag har jag alla fall precis kommit hem från att har varit och jobbat, sjukt sweet, får se vad resten av dagen väntar. Längtar till nästa vecka, de tre första dagarna är alla fall planerade, tror att kanske torsdag är lite halvplanerad. Men de märker vi, det är snart dags för mig att söka till skolan ska även läsa upp mitt betyg i matte b, vilket ska göras på komvux typ i januari eller någonting sånt, snart dags att söka alla fall. Det är mycket att planera och inte så mycket tid, men man kan ju hoppas på de bästa. Jag har ju lite extra meriter också hehe..

You got it dude

It'd be so wonderful, wonderful


Lyssnar på denna underbara låt. Har ingenting planerat för kvällen, som vanlig lär jag vara vaken hela natten.. Ska börja kolla på den nya säsogen av Project runway, även om jag är lite sen. Har inte orkat fota idag, känner att jag har för mycke tankar som snurrar runt i huvet. Cola light, min räddare i nöden, trött och vill verkligen komma in på skola i New York.

You got it dude

How the hours and minutes go by...


The vampire diaries, underbar serie och ju mer jag ser serien så inser jag hur snygg Paul Wesley som spelar Stefan Salvatore är. Det är nog inte utseendet som spelar så stor roll, men har är så charmig och jag har ju en week spot för vampyrer.

You got it dude

091009 - I like watchin' the puddles gather rain


Regnet öser ner utanför mitt fönster, sitter och leker med ps och kollar på smallville. Detta är iof en ganska gammal bild som jag tog nån gång i tvåan på en fotolektion i brist på annat. Vill fota, vet inte vad, men helt plötsligt så fick jag riktigt stor lust att fota någonting, någonting riktigt roligt.

You got it dude

Drift away like a phantom in a fever


Ja, nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag och pappa iväg och övningsköra *woho*... Var ute och körde senast i tisdags, de gick ganska bra måste jag ändå säga och förhoppningsvis går det bara bättre idag. Så nu ska jag kanske äta lite frukost, sen ska jag iväg.

You got it dude

091008 - watching the world so small below


Dag för mig att sova, imorgon ska jag ringa kanske måste åka in. Men hoppas på ett telefonsamtal ska räcka så att jag sen kan åka med pappa. Men man vet aldrig, får se hur de blir. Ska väl kanske kolla på någon serie innan jag somnar (Smallville), är som vanligt inte direkt trött. Hmmm... Kanske ska vara uppe hela natten?! Så kanske jag kan sova ut imorgon istället? Haha, jaja. Planerna för NY börjar närma sig med skrämande steg, vill verkligen dit och hoppas så otroligt mycket på att jag kommer in.

You got it dude

If you want me, the cherry on top



Anna took the which celeb are you most like quiz and the result is katy perry (facebook is the shit). You have natural beauty and original style. You like vintage clothes and your closet is filled with a rainbow of colours. You have a lovely personality.


You got it dude

'Mess With Me, I Mess With You'


The Hills är ute, som jag har längtat denna vecka efter detta avsnitt. Så nu ska jag kolla på de och sen blir de självklart The City, more drama, more fashion, more everything. Team Audrina, lätt!

You got it dude

90210 - Environmental Hazards


Medans jag väntar spänt på att mtv ska lägga ut de nya avsnitten av the hills och the city, njuter jag av de senaste avsnittet av 90210. Självklart älskar vi drama och vi vill se mer av Teddy. Längtar redan till nästa avsnitt. Men vem är the new guy som Naomi hittar (och nej, inte nörden) och is Annie in love? Hhehe.. Ja som sagt jag längtar till nästa avsnitt och sen vill jag ju gärna att stdy människorna ska höra av sig. Men hur som helst, nu är väntan på de nya hills och city avsnitten det som gäller och kanske göra nånting att äta haha.

You got it dude

A place where they have everything i need

1. Olivia Wilde

We may not know a McDreamy from a McNugget, but when it comes to TV doctors, there is only one who makes our body temperature rise. The pulse-quickening internist played by Olivia Wilde on House, M.D. is named Thirteen (which we presume is out of 10) and has a terminal illness that causes her to dabble in drugs and casual sex. (That's how we want to go!) But we were drooling over this N.Y.C. native long before she was injected into Fox's hit medical drama. Roles on small-screen faves The Black Donnellys and The O.C. introduced Olivia to the world, but it's her prehistoric part in this month's Year One that will put her on top of it. As the object of Cro-Magnon lust in the Judd Apatow-produced, Harold Ramis-directed, Jack Black-starring comedy, Olivia will surely knock moviegoers back to the Stone Age. Ugh!

Detta är vad Maxim tycker om denna underbart vackra och härliga brud. Självklart hållar jag men dem, gör inte ni? Hon är hur vacker som helst, har alltid tyckt och kommer nog alltid att tycka också.



Älskar Olivia Wilde, har gjort de sen jag såg henne i OC. Hon är snygg, hon är charmig och hon är en riktigt bra skådespelerska. Hon har allt och lite till, nu ska jag kolla på mitt favorit oc avsnitt och the är the mallepisode, helt underbart, jag vill också bli instängd i ett köpcentrum. För att citera en viss Summer Roberts "Go to sleep in a mall and wake up in a mall. Come on, it's like being awake, but still dreaming".

You got it dude

091007 - Now I'm speechless, over the edge



Det är typ storm utanför mitt fönster, det blåser och regnar usch.. Men jag har suttit och lyssnat på Lovebug och försökt att koppla bort den hemska vinden utanför. Ska försöka kolla på Smallville, sen ska jag försöka sova, får se om jag lyckas. Det är inte lätt när man hör ovädaer utanför.

You got it dude

Believe Me, I'm Lying


You got it dude


He was always there to help her


Leighton är så galet snygg, nya avsnittet kunde vart bättre. Men de va ju kul att se Tyra Banks och Hilary Duff medverka i Gossip Girl, någonting jag inte hade trot. Men men, ska snart iväg så nu ska jag äta lite och sen får man se vad som händer.

You got it dude

091006 - Groove slam, work it back


Kö, trängsel, kallt.. Så började min dag, kul? Nä kanske inte de ordet jag skulle använda. Jag var på Jobb mässan på berns, trevligt när man väl kom in, det kändes lite som att köa till en konsert i början om man bortser från att jag inte var med folk som jag känner. En timmes kö, kallt som stryk men jag fick alla fall en Elle tidning, självklart var det första jag såg dessa snyggingar från Gucci och jag föll dirket. Men men, inne på berns var det fullpackat med folk, utanför berns stod det fler människor som väntade på att få komma in. Men men, gick runt lite pratade med olika företag osv, är äntligen hemma nu varmt och skönt. Ska jobba med pappa sen. Men nu ska jag kolla på Gossip Girl, ta det lungt och inte göra någonting annat.

You got it dude

I can't have it all, now I'm dancin' for my life


Har precis kollat på den underbara filmen Flashdance och nu ska jag kolla på friends, idag är det en seg mjäk dag. Jag är trött, jag är seg haha och jag känner att jag borde ta fler huvudvärkstabletter. Ska nog kolla på fame senare, längtar efter att nya fame ska komma ut.

You got it dude

I stumble out of bed..

Då var man vaken då, jag har sovit i mer än 12 timmar, trött och seg. Men fan va skönt det var att äntligen få sova ut. Jag har inte sovit så mycket, men de var skönt att äntligen få sova ut. Nu sitter jag och kollar på tv och latar mig, har försökt att ringa men inga svar. Men nu ska jag ta nått att äta, är sjukt hungrig och sen ska jag sitta och kolla på den underbara serien Desperate Housewives.

You got it dude

091005 - You’ve crossed the finish line

My-Finale-jd-and-elliot-6333780-624.jpg picture by BatmanFFS
My-Finale-jd-and-elliot-6333793-624.jpg picture by BatmanFFS
My-Finale-jd-and-elliot-6333807-624.jpg picture by BatmanFFS
My-Finale-jd-and-elliot-6333816-624.jpg picture by BatmanFFS


Time to get sentimental. Har kollat på det sista scrubs avsnittet, igen, sorgligt. Men smatidigt som det är så extremt sorligt att den underbara serien är slut, så får den ett lyckligt slut. Haha, men det finns nog aldrig någon chans att vi kommer få reda på vad mr. Janitor heter i verkligheten haha.

You got it dude


More than meets the eye


Ikväll blir de nog ändå Transformers och sen kan man ju glo på Even Stevens, för jag orkar inget annat. Jag är mega trött och seg, tror jag ska gå ner till ica och köpa lite godis, skulle vara väldigt gott. Men som jag sa, jag är så sjukt trött och jag vet inte hur jag ska göra, för jag har så svårt att sova. Men men, nu ska jag ge mig av till ica. Sen blir det att kolla på Shia och dregla över tv:n hahaha.

You got it dude

The spiders think you're very cute

Audrey_Kitching156.jpg Audrey Kitching image by Flybird7

Corpse Bride går på 5an, tvättstugan väntar och jag sitter och kollar på bilder på Audrey Ktiching. Jag vet inte varför men jag tycker hon är bland de härligaste människorna någonsin. Hon är snygg som fan och hon är as charmig. Btw, jag vill ha en pussmunstelefon.

You got it dude

091004 - Oh hot damn, this is my jam

Trött, trött, trött! Varför ska jag alltid vakna galet tidigt, när jag aldrig (jag menar verkligen aldrig) kan gå och lägga mig nån normal tid? It sucks. Men men, jag är uppe nu, trött och död ska till tvättstugan klockan två, kul att jag kunde ha sovit fram tills dess men nej nej, de är ju helt omöjligt. Gosh, what to do? Alla fall, ska väl glo på nånting dåligt på tv, annars får jag väl glo på typ scrubs eller nått.

You got it dude

091003 - It's been a long, long day


För trött, för seg. Ja dagen har varit lång, vaknade vid tolv efter att ha gått och lagt mig vid fyra. Sen iväg till Farsta Centrum, köpa nya converse, sen iväg och jobba med pappa. När vi sen hade jobbat klart drog vi och handlade mjölk och jag fick nya intouch, vi åkte vidare och hälsade på lite vänner till familjen och sen begav vi oss hem. Nu är jag hemma, trött och seg. Imorgon är de tvättstugan som gäller (kul, eller inte).. Men men nu ska jag glo på nåogn serie och ta de lungt. Är btw, galet sugen på pizza.

You got it dude

Make me thrill with delight


Vill ha.
You got it dude

091002 - Nothing's gonna stop me now


Kollade precis på några gamla oc avsnitt. Det var helt underbart, jag älskar Rachels stil, hon är charmig och snygg. Finns det någonting härligare än att kolla på hur härligt "blond" våra lilla Summer är i de första avsnitten av oc? Ett av mina favorit ögonblick är från första säsongen, the girlfriend episode. Varför? På grund av dessa underbara repliker.

Seth: Do you have any idea how pathetic it is to listen to you talk about mergers while some guy just stares at your boobs?
Summer: Which guy was staring at my boobs?
Seth: Who cares? The point is if that guy doesn't know you, he doesn't care who you really are. He has no idea that every day of third grade, you shared your lunch with that little skinny squirrel who kept getting his nuts stolen by that fat squirrel.
Summer: I hated that mean squirrel.
Seth: And, none of those guys were there when you had to read your poem out loud in class and your hand was shaking because you were nervous and you cared what the other kids thought.
Summer: Poem? What poem?
Seth: I Wish I Was A Mermaid.
Summer: You remember that? That was, like, sixth grade.
Seth: "I wish I was a mermaid and was friends with all the fish, a shiny tail and seashells, that's—
Summer kisses Seth
Seth: —what I would wish.

Ja som sagt, ett av mina favorit ögonblick. Det finns ganska många ögonblick i oc som är helt underbara, finns många sorliga och många roliga. Jag älskar Rachel Bilson hon är helt underbar.

You got it dude

I've got soul but I'm not a soldier


Det är bara plocka fram mobilen och skicka iväg ett meddelande, men vad ska det stå då? Jo, Tove och vart ska det skickas, till 72400 så klart. För vem vill inte se denna söta 16 åring gå vidare i idol? Hon är den av tjejerna som jag anser vara bäst, hon har verkligen de lilla extra.

You got it dude

Eastwick - Pilot



Dags att trolla fram en djävulsk blandning av Desperate Housewives och Charmed, ni behöver inte vänta längre serien som är baserad på John Updike bästsäljare ger oss serien Eastwick. Fullmatat med romantik, mystik och ond charm. När de mest ultimata önsketänkande bilr verklighet. Denna serie är otroligt bra, gillar ni Carmed? Gillar ni Desperate Housewives? Då kommer ni garanterat att gilla serien Eastwick. Tyvärr ser det däremot inte ut som att den kommer att komma till Sverige på ett tag, eftersom den precis släpptes i usa. För er som inte orkar vänta på att den ska komma ut i sverige kolla här.

You got it dude

091001 - ANTM

Sundai Photo 5


Hon är helt underbar, älskar Sundai. Såg precis nya avsnittet av antm, cycle 13 for the short models äger. Det är helt underbart att kolla på denna säsong, min favorit är ju självklart Sundai, snygg, charmig och jätte härlig. Har ingenting planerat idag, är galet trött och planerar att gå och lägga mig snart.

You got it dude


RSS 2.0