Mary-Kate & Ashley Olsen


För er som faktiskt läser min blogg så vet ju in att jag har bott en månad i Örebro, tillsammans med en av bästa människorna. Jag och Anna satt välsigt ofta och kollade på den underbara serier Full House, tror vi kan de flesta avsnitten alla fall minst en säsong kan vi utantill. Dessa två brudar har varit en stor del av mitt liv detta år. Från inspiration till klädval och andra saker. Nästa år börjar imorgon och det nya året ska utan tvekan bli ett underbart år. Så nu vill jag passa på att önska er ett gott nytt år och en rolig kväll.

You got it dude


091231 - Nyår, helt sjukt.


Bild: Google

Ja, ännu ett år har gått, kan inte riktigt fatta de själv, har verkligen gått så otroligt snabbt (crazy). Men men, jag ligger i sängen och segar, försöker att vakna till lite. Ont i halsen, täpt som bara den och kanske inte skulle gå ut, men men.. Det gör inget, jag orkar inte bry mig. Det är nyår jag ska inte va sjuk, jag ska ha kul och nu ska jag typ fixa mig och ge mig ut i det kalla vädret.

You got it dude


Victoria's Secret & andra härligheter


Nä, satt klistrad framför tv:n självklart, kollade på dessa härligheter från victoria's secret. Imorgon blir det mer shopping, ska en snabbis till Åhléns och H&M, sen ska jag iväg till Lollo för att äta middag och så ska vi fixa oss. Härligt, härligt. Sen är det utgång som gäller. Nä, man ska inte ha förhöga förväntningar, det är då det blir bäst.

You got it dude

Nyårskläder?!

Som vi alla vet är det ju nyår imorgon, men vad ska man ha på sig? Shoppingen blev riktigt lyckad, härligt snygg väst (paljettet väst, mörkblå), super snygg. En mysig kortärmad kofta, i mörklika, en svart pösig tröja och lite annat smått och gott. Hittade en jätte söt diskokula som är ett läppglans, så snyggt, ett måste från H&M. Men frågan står fortfarande på bordet, vad ska man ha på sig? Vill ha något som är riktigt snyggt, jag funderar på om jag ska ha nått av de nya, eller kanske nått snyggt som jag aldrig använt förr hehe.

You got it dude

Shopping, shopping, shopping...

Nu ska jag äntligen, äntligen ut och shoppa tillsammans med Jennifer. Ska bli sjukt kul, måste hitta vad jag ska ha på mig på nyår (imorgon). Försöker fixa mig, för jag ska snart iväg. Trött och seg, vad ska folk hitta på idag? Ska verkligen bli så sjukt kul att shoppa, that's what we like. Hoppas att jag hittar riktigt bra grejer också.

You got it dude

091230 - Inte långt kvar..

Nu är det inte långt kvar till det nya året, det är ju lite otroligt att ett år kan gå så fort. Det här året har varit helt underbart, alla fall stora delar av det. Men det finns väl alltid en baksida på allt. Kan fortfarande inte riktigt fatta att året snart är slut, under året som gått har det hänt så otroligt mycket. Jag hade min sista månad på praktiken, helt underbart, världens bästa praktik. Jag ansträngde mig extra mycket i skolan, studentskivorna började rulla på, min studentskiva (12 Maj helt underbar), studenten (9 Juni) som var bland de bästa dagarna i mitt liv. Sen fyllde jag 19, döålder hahaha.. Sen drog jag iväg till Örebro och bodde där i en månad med en av mina bästa vänner. Flyttade hem igen, sen har väl livet gått ut på att ha så roligt med mina vänner som jag bara kan. Det finns självklart massor av andra saker som har hänt. Men det får man ta nån annan gång hehe.

You got it dude


Legally Blonde


Seriöst en av de bästa filmerna någonsin, hon är ju helt underbar. Filmerna är helt underbara, vem skulle inte vilja va som henne. Haha okej kanske inte exakt som henne, men man vill ju ändå ha de lite som henne. Nä, nu ska jag va lite öhm.. mer seg? Haha.

You got it dude

Svensson Svensson..

Nu sitter jag och kollar på Svensson Svensson och snart ska jag iväg och jobba tillsammans med pappa. Imorgon är det, hmm.. jag vet inte vad jag ska hitta på imorgon, men på torsdag är det nyår. Då är det bara att tagga till. Ska iväg nu, så jag hinner inte skriva mer, hoppas ni får en härlig kväll. Btw, Gabriel Odenhammar är såå söt.

You got it dude

091229 - Hemma..

Haha, ja, vart ska jag börja? Haha, varit hos Lollo från i söndags och jag kom hem nu. Känns ganska skönt att ligga min egen säng måste jag ju ändå säga hehe. Trött som bara den. Men men, söndagen vart sjukt rolig. Först hem till Lollo föra och va med människor, sen till nån ställe på kungsgatan som började på f (kommer inte ihåg va det hette). Haha, började lite segt men vart sjukt roligt när timmarna gick. Sen skulle vi ta oss hem, bussen gick as sent och vi sprang runt lite inne i stan och letade efter värme. Sen hem, sitta uppe och typ kolla på nånting, sen sova. Upp vid typ 10ish... Sen in till stan, Lollo piercade läppen. Sen runt en massa i stan typ ta de lungt. Sen hem till Lollo igen. Efter att ha segat och kollat på tv, drog vi och handlade pizza och sen vart det monopol spel. Jag förlorade (jag hatar att förlora) så Lollo, Dennis och Tobbe satt och spelade tills klockan va typ 3ish.. Sen satt vi och kollade på tv, fanns typ inget förutom ett program och en jätte söt schimpans, sen "kollade" vi på 8 simple rules och alla halvsov i soffan haha. Ja, det var väl en små uppdatering om varför jag inte har skrivit nått, eller ens vart inloggad på en dator på typ två dagar haha.

You got it dude

morgon, väldigt tidigt.

Trött, väldigt trött. Men jag ska väl fixa lite små saker innan jag ska iväg till stan, hem till Anna och sen ska jag shoppa. Yes, hoppas verkligen att jag hittar massa roliga saker. Ont i armen efter att ha gått och släpat på massa saker igår haha. Nä, nu ska jag fixa mig så jag kan dra iväg i tid.

You got it dude

091227

“And, now, I’m just trying to change the world one sequin at a time.”

- Lady Gaga


Seal - Amazing <3


You got it dude

091226 - Mina, jag är lycklig!

Så underbart snygga, helt kär. Jag älskar min pappa så sjukt mycket! Världens bästa pappa, japp det är vad han är. Så underbara, snygga, härliga och skyhöga. Som jag har önskat mig dom och nu är de äntligen mina. Ska även köpa min foux fur hehe, jag har bestämt mig och nu ska den bli min.

You got it dude

the sweeping insensitivity of this still life

Kollar på oc, Marissa ska snart skjuta Trey, kul hahah. Ganska pigg, helt otroligt, eller min kropp är lite små död och tung. Men i mitt huvud är jag helt klar vaken och mina ögon är inte tunga. Helt crazy. Idag börjar äntligen mellandagsrean, vilket i mitt och många andras fall betyder SHOPPING! Det är helt underbart, vem älskar inte att shoppa? Samt att det inte direkt blir mindra jobbigt när man har massa pressentkort överallt som man fått i julklapp. That's the way we like it.

You got it dude

Godnatt, imorgon är det tidigt morgon.

Ja, då var det dags att sova. Okej, ska väl kolla lite på smallville. Måste lägga mig tidigt idag, ska upp tidigt imorgon eftersom det är mellandagsrea och jag ska shoppa. Skor och även nyårs outfiten. Jag har ett litet ? och vet inte om jag ska köpa en pälsväst från H&M som jag gillar. Jag är inte dirket pälsmänniskan, den är iof inte äkta, men den är snygg (enligt mig).. Hmm.. Ja, vi får väl se om jag hittar nått annat och köper både och eller inget. Jag har ju ändå fått ett pressentkort. Men jag skulle vilja ha hjälp att välja.


Detta är västen, vad tycker ni? Ska jag köpa den eller inte. Är ju som sagt lite osäker, men jag tror att jag gör de. Spicellt eftersom den är på rea. Ska även kolla om det finns en snygg partyväska inne på Åhléns. Ja, vi ser väl vad som händer imorgon. Men nu ska jag kolla på smallville och sen ska jag sova.

You got it dude

Dags att börja fixa sig.


Folket kommer om ca. et timme och tretio min. Måste alltså fixa mig nu, känner mig lite små seg. Jag kanske borde powernapa lite innan dom kommer så jag inte är död hela dagen, hmm.. Haha. Har dukar boret och ställt fram galsen, mamma lagar maten och ja. Nu ska jag fixa mig, powernapa och sen kommer alla.

You got it dude

Mer mat, mer julklappar.

Ja, morning and it's the 25th. I mitt hur betyder detta att hela lägeheten luktar kalkon och att min julstrumpa är fylld till brädden. Julen är nog bland det bästa jag vet, all mat, allting är så underbart. Idag kommer massa människor hit också och ska fira. Men men, nu ska jag ta de lungt. Är sjukt trött, sen ska jag fixa mig så jag inte ser ut som hej kom och hjälp mig när folket kommer.

You got it dude

091225 - Merry Christmas

Idag är det dags för the turkey dinner, och the american x-mas att firas. Ska snart sova så jag kan vakna och se vad som hittas i julstrumpan som hänger utanför. Förhoppningsvis är den fylld med härliga saker. Idag kommer som sagt båda släkt och vänner och firar med oss, ibland är det härligt att ha dubbla medborgarskap för att få fira jul två gånger om är helt UNDERBART! Så jag säger merry christmas, hope you'll enjoy the day.

You got it dude

Julafton lider mot sitt slut.


Julafton börjar ju som sagt lida mot sitt slut, men det betyder självklart inte att julen är slut. Efter att ha tryckt i sig massvis med mat och godheter känns de skönt att bara ta de lungt och njuta av kvällen. Så jag hoppas att alla hade lika trevligt som jag, att ni fick många roliga julklappar och att julkänslan hittade hem, med snö och Kalle anka. Vill bara säga god jul och god fortsättning.

You got it dude

Julklappar, julmat och tv


Ja, då har vi ätit mat, kollat på kalle anka och öppnat julklappar. Massvis med bra, ska kolla på julrean om mina skor finns. Men jag har fått massa härliga saker, resa, pressentkort och extern hårddisk etc. Härligt med julen, nu har jag precis kollat på Karl-Bertil Johnssons jul och senare är det Svensson Svensson som gäller. Imorgon är det mer julklappar, denna gång i strumpan och sen är det människor som kommer och äter, skrattar och har roligt. Precis som vanligt. Japp, denna jul har varit riktigt underbar, hoppas den har varit det för er också.

You got it dude


091224 - GOD JUL <3


Nu är det julafton, i min familj betyder denna dag, massvis med mat, julklappar, tv och förberedelse för morgondagens julbord. Ja, för imorgon firar vi american christmas tillsammans med familje vänner och lite släkt. Men idag är det julafton, en härlig sådan. Julen är full av förväntan och förutom att jag alltid har älskat julen så blir denna jul aning mer speciell. Nästa år kommer allting att ha ändrats, nu är det nya tider men idag ska jag och min underbara familj bara ta de lungt och fira jul tillsammans.

You got it dude

Elvis - Christmas peace


Sitter och lyssnar på denna dubbelskiva, lär gå på hela natten haha. Ja, men nu ska jag fortsätta att kolla på Mysteriet på Greveholm. Men Elvis är myspys, eller vad säger ni? Men men, jag känner mig lite trött. Ögonen håller på att falla ihop och idag ska jag somna snabbt så att det kan bli julafton nu!

You got it dude

Julbak, lathet och mysterium..


Haha, jag har lekt duktigt och bakat pepperkakor och jag åt inte upp hela dagen. Sen så powernapade jag igen, så seg och nu tänkte jag kolla på Mysteriet på Greveholm. Smallville är inte slut än, men jag känner att jag måste ta en paus från allt crazy som har hänt och kanske fokusera på någonting annat än hur snygga Tom & Justin är haha. Så då måste jag ju självklart njuta av lite mysterium haha.

You got it dude

Powernap och bakning.

Så otroligt trött, har varit inne i stan tillsammans med Lollo, bytte julklappar och sen så kollade vi runt lite. Är otroligt trött just nu, har inte sovit så otroligt lite, så jag ska powernapa lite nu. Efter jag har sovit lite är det dags för mig att baka pepparkakor och sen är det dags att ta de lungt och vänta på morgondagen. För imorgon är det ju som alla vet julafton, en dag fylld av mat, spänning och tvtittande. Ikväll blir det laddning med Mysteriet på Greveholm.

You got it dude

Justin Hartley


För mycket smallville på en natt kan få en att inse hur snygg denna man är. Seriöst, så snygg, så charmig. Sen att han är Green arrow gör ju inte saken så mycket sämre, eller vad säger ni? Haha, sitter och kollar på smallville som vanligt, har inte sovit så mycket. Men jag har försökt, kan inte somna, jobbigt. Ska väl försöka igen.. Ska träffa Lollo senare idag, ska även baka och massa annat. Pappa ska fixa julmaten och lite andra saker, mamma ska fixa kalkonen eller aa, en av kalkonerna. Men nu är det tillbaka till smallville och sen ska jag sova, alla fall i några timmar.

You got it dude

Meridiana Alatalo <3


Min älskade underbara Mäzi fyller 20år idag, älskar dig mega massor. Så underbar, denna söta och underbara människa kommer alltid att vara en stor del av mig, älskar henne otroligt mycket. Kommer aldrig finnas någon som henne, hon är allt och lite till.

Hoppas du får den bästa födelsedagen i ditt liv, hoppas att allt du önskar går i uppfyllese. Du förtjänar det absolut bästa och om jag kunde skulle jag ge dig allt! Jag älskar dig, nu och föralltid.

You got it dude

091223 - Godmorgon/godnatt

Trött och seg, har sovit lite men sååå trött. Sitter och pratar massa underbara minnen tillsammans med Annabanankaka. Nu är det bara en dag kvar till julafton, myspys.

You got it dude

091222 - Morgonkaffe & Sunes jul


Japp, då har man druckit morgonkaffe och snackat lite med min kära far. Sitter och kollar på min top två favorit julkalender, Sunes jul. Så underbart, hur man inte kan älska denna julkalender är ett mysterium. Måste ju ändå säga att den bästa julkalendern genom tiderna är Mysteriet på Greveholm. Ska sätta mig i sängen den 23 dec. och kolla på det. Vilken är eran favorit julkalender? Nu ska jag återgå till Sunes jul och längta efter julafton, som trots allt är om två dagar.

You got it dude

The imaginarium of doctor parnassus


Vill verkligen se, måste verkligen se. Heath's sista film, Johnny Depp, Jude Law och Collin Ferrel. Det är en film man inte får missa. En film man måste se. Det ser ju redan bra ut, kan inte riktigt fatta att det är Heath's sista film, han som skulle leva föralltid. Så synd på en sådan talang. Men denna film kommer bli fantastisk, har velat se den så länge och jag måste verkligen se den snart.

You got it dude

mums, så gott som klar inför julen.

Mamma gjorde super, mega, jättegod tacotallrik. Så gott, har även varit sååå duktig och städat hela rummet, kan inte riktigt fatta det själv. Sen så har jag köpt min nästsista julklapp, japp. Imorgon ska jag möta Thea och vi ska köpa de sista julklapparna (till varandra) haha, jultradition. Får väl se vad som händer. Ska träffa Lollo imorgon också, sen ska jag iväg och jobba och sist av allt är det Thea och PJ's yummie. Men nu ska jag fortsätta i min lilla värld av smallville och konstigheter.

You got it dude

Hahahahahaha, så seg.

Jag skulle iväg och shoppa, men jag har inte kommit iväg ännu. Men men, jag vet nog ändå vad jag ska handla lär inte ta så lång tid och nu har jag hunnit städa halva rummet, vilket är stort för att vara jag. Så jag kan ju ändå påstå att de går lite bra. Men jag känner mig lite små seg om man säger så, men men, vad ska man göra? Ska alla fall iväg sen och träffa Anna så jag tänkte att jag kunde åka/gå och handla efter de. Smart tänkt. Men men, nu ska jag komma på lite andra smarta grejer som jag behöver fixa, sen är det iväg och leka duktig som gäller. Ska fortsätta med migg städande också, måste ju blir klar innan julen och de är ju bara tre daar kvar.

You got it dude

sista minuten shopping idag.

Jag har lite saker som jag måste fixa, det är shopping efter den perfekta julklappen till min kompis Lollo, hoppas bara inte de jag har tänkt köpa är utsålt överallt hehe. Sen är det ju självklart det här med mitt rum, städade ganska mycket i natt, börjar se ganska skapligt ut. Men de är långt ifrån klart. Ska även möta Anna, byta julklapp med henne och lite andra små saker. Sen är det hem igen och städa. Nu är det bara de jobbigaste, att ta sig upp från sängen för att faktiskt åka in till stan.

You got it dude

091221 - Smallville


Jag vet seriöst inte varför denna serie är så bra, jag tyckte inte den va bra förut, men de var bara för att jag hade sett några enstaka avsnitt. Hade inte sätt några avsnitt som hängde ihop. Denna serie får mig verkligen indragen i massa tänkande som är helt onaturligt, som "ailiens", superheroes and so on. Ja, jag måste alla fall medge att jag älskar verkligen smallville, hur skulle man inte kunna göra de med en galet snygg Tom Welling som superman/boy whatever he is.

You got it dude

Brittany Murphy, dead.


Den underbart vackra filmstjärnan, Brittany Murphy har dött. Så otroligt sorgligt. Hon dog av hjärtstillestånd i Los Angeles, bara 32 år. Hon förklarades död 10.04am local time, idag på Cedars-Sinai Medical Centre. Vi kommer alltid att komma ihåg henne i hennes roller i filmer så som: Clueless, 8 mile, Just Married, Uptown Girls, Little Black Book och Tribute. Självklart finns det så många fler, men listan skulle bli så lång. Det så sjukt satt och kollade på Uptown girls för några dagar sedan, och nyss fick jag ett sms av min kompis Palmira så står de att Britney Murphy är död. Kunde inte tro på de riktigt, bara 32 år. Det får en verkligen att tänka lite extra. Denna dag hedrar jag Brittany och alla andra som har gått bort under detta år.

Uptown girls, quote:
"Every story has an end. But in life, every ending is just a new beginning."


You got it dude


SNL; James Franco


You got it dude

Fjärde advent och shopping.

Jag har precis kommit hem efter att ha varit i skärhomens centrum i några timmar tillsammans med Lollo och Dennis. Trevligt som alltid, Lollo handlade julklappar och jag var mest glad att få komma ut lite. Nu är jag tillbaka i värmen här hemma, så skönt. Ska äta glass, dricka julmust (light) och kolla på smallville. Hehe, så vad har ni gjort denna härliga söndag?

You got it dude


091220 - Michael Cassidy


Eftersom jag som vanligt sitter och glor på smallville så såg jag precis att ingen mindra än Michael Cassidy är med. För er som inte vet vem denna snygga och charmiga människa är, så är detta samma kille som spelar Zach i OC han är verkligen riktigt snygg. Glad överaskning att handök upp i smallville, hoppas man får se mycket av honom. Hehe, nu ska jag åter gå att glo och hoppas få en skymt eller två av Michael. Btw så är det bara 4 dagar kvar till julafton.

You got it dude

I've made this whole world shine


Sitter och kollar på underbara smallville, såg precis detta avsnitt och kom på hur underbart söta Chloe & Jimmy är. Någonting jag alltid har tänkt på är hur lika Chloe Sullivan och Veronica Mars är varandra. Kanske bara är jag, men det tror jag inte. Don är lite små lika till utseende och deras karaktärer är lika. Båda älskar att veta allt och bryr sig inte riktigt om vilken fara de sätter sig själva i, jag älskar iof båda serierna och jag älskar dessa två karaktärer. Nu sitter jag alla fall och limmar eftersom pappa och jag var och handlade lite idag, så nu är det verkligen klippa och klistra hemma tillsammans med att glo på Smallville och ta det lungt.

You got it dude

Maxim January 2010


Bilderna kommer från Maxims hemsida
, så snygga. Som ni ser är det Stephanie Pratt som får äran att vara först ut och inleda maxims nya år. Hehe.. Efter allt som denna tjej har gått igenom så verkar det som hon äntligen (då menar jag äntligen) har tagit åt sig lite och ka stå på egna ben. Hon håller på med sina väskdesigner och hon är med på så gott som alla event. Ja, Steph är verkligen på väg upp, hon är snygg som bara den och nu kan ni ser mer av henne i Maxim.

You got it dude

091219 - The touch of your hand...

...I want your leather-studded kiss in the sand. Sitter och lyssnar på Lady Gaga, hon gör så otroligt bra musik. Hon har även en väldigt, väldigt speciell stil. Det är inte många som skulle orka att lägga ner tid på så konstiga saker hon ibland väljer att ha, visst, vissa as hennes klädval är riktigt snygga, men sen finns de ju andra som är ett rop på hjälp. Frågan är väl lite hur långt är man villig att gå, hennes utstyrslar passar bättre in på en halloween-fest än en shopping runda på stan. Jag ser iof inte någonting fel med att vilja sticka ut från mängden, men jag känner att när de går till en viss gräns så sticker man bara inte ut, man har inte någon stil. Jag älskar verkligen Lady Gaga's musik, jag har för det mesta inte någonting emot hur hon klär sig och hon är en sjukt härlig människa, lite konstig, men hey vem är inte de? Hennes photo shoot för elle är helt underbar, älskar dessa bilder. Lady Gaga kommer nog alltid vara en stor icon, speciellt pga. hennes crazy kläder och hennes väldigt unika stil, hon har det lilla extra och jag måste ju medge att hon är en av de som jag ser upp till lite smått. Här kommer två av bilderna från elle magazine.


You got it dude

The sweetest thing


Har precis kollat på the sweetest thing, mer känd som snygg, sexig, singel på svenska. Satt och kollade på denna härliga film som gick idag på ettan, tillsammans med min kära mamma. Myskväll med henne, imorgon är det städa, jobba (haha också städa) och sen är det väl hem och städa lite mer. Men men, fint till julen måste det ju självklart vara. Nu ska jag glo på smallville tills jag somnar.

You got it dude

but love is not a victory march...

...it's a cold and it's a broken hallelujah. Sitter och kollar på oc, väntar på att tvätten ska bli klar. Trött och seg som bara den. Det är så otroligt tråkigt att vara i tvättstugan. Men men, ska kolla på smallville sen. Varför är det så tråligt att vara i tvättstugan, det är en fråga som jag har ställt mig själv många gånger, men får aldrig svar. Det hade ju kunnat vara okej om de hade funnits någonting att göra, men nu gör de inte de, boring. Men men, inte tid att sitta och skriva ska snart ge mig tillbaka till tvättstugan och eftersom oc avsnittet är slut är det dags för lite härliga smallville avsnitt.

You got it dude

091218 - Klippa och klistra


Jag ska ner i tvättstugan lite senare idag (inte det man mest ser fram emot). Sitter för tillfället och segar, vaknade ju ganska nyss. Satt uppe hela natten och klippte och klistrade, eller klippte för vi har inte lim hemma :/ suck.. Sitter alla fall och försöker tänka till lite, täcker skissblock, så de kan ge idéer och resten gör jag mest för att det är roligt att klippa och klistra. Sen blir man av med massor av gamla tidningar som bara ligger och skärpar, kan de bli mycket bättre? Det är tre flugor i en smäll.

You got it dude


Fly me to the moon...

...and let me dance among the stars. Hade otroligt mysigt med Lollo idag, fikade i Huddinge centrum och snackade massa om allt. Haha, sen gick vi runt lite och kollade i affärer, sen var det dags att sätta sig på bussen som var försenad pga. vädret. När jag skulle dra mig till Huddinge var det snö över mina knän och inställda bussar och härligheter. Men men, jag lyckades komma dit till slut. Fikades och hade det varmt och härligt, sen drog vi runt i affärer och glodde på lite små saker. Nu ska jag väl tina lite (jag har ändå massvis med kläder). Sitter och lyssnar på musik och kollar på härliga bilder, life is good.


Bjuder på en härlig bild på Lollo, vet att hon inte har nått emot det ändå. Haha, som sagt mega mysig dag, ska ta och äta någonting nu.

You got it dude

Dags att dra ut i kylan



You got it dude

091217 - En vecka kvar.


Det är helt otroligt, när det var en månad kvar trodde jag nästan inte att de va sant och nu, en vecka? Kan inte riktigt fatta de, måste tiden gå så fort? Life is somewhat crazy. Jag som har så sjukt mycket kvar att göra, storstädning, sista julhandlandet osv. crazy, crazy säger jag bara. Just nu är jag ganska pigg, men ganska seg. Ska väl glo på nån serie eftersom jag inte kan somna, suck.. Men men, vad ska man göra? Nä, det blir till att kolla på nått tills jag är tillräckligt trött. För er som är vakna, sov gott när ni väl somnar.

You got it dude

Falling model, så kul.


You got it dude

091216 - Even Stevens


Varför inte börja dagen med lite Shia? Lite Even Stevens?.. Trött, hmm, ja jag börjar äntligen bli trött. Ganska seg och hur söt var inte Shia som liten? Jag menar kolla på honom, hur kan man inte vara head over heel in love with this person? Jag älskar verkligen honom, han är så charmig och söt. Gosh..

You got it dude

It's hard to get by just upon a smile

Så mycket som jag önskar att jag kunde säga, skriva, förklara. Livet är inte alltid lika lätt som man skulle kunna tro, hoppas på det bästa och ser tid försvinna för alltid. Gör det bästa av alla situationer och försöker att hitta min väg i livet. Djupt? Haha, kanske det kanske. Men jag känner mig lite lost i mina tankar, skola och saker som händer runt omkrig. Sitter och försöker att komma på bästa sättet att leva, försöker fötså hur man ska söka csn, som är lite smått obegripligt, hoppas på svar snart så att jag kan få iväg mina papper. Sen är det små sakerna kvar. Under det senaste året har det hänt så otroligt mycket, kan inte förstå hur tiden gick så fort. Maija, du är saknad, nu mer än någonsin. "No better and no worse".. Ja, saker händer, livet går vidare. Jag ska försöka att städa mitt rum, tänka på roliga saker och få tiden att gå.

You got it dude

091215 - Snö, snö, snö



Det snöar ännu mer nu, marken utanför mig är täckt med ett tjockt lager. Jag hittade dessa härliga bilder på Jennifer och mig, från vintern 2005. Det var otroligt länge sen, men fan va kul vi hade. Snö krig, gick förbi många människor och kollade konstigt på oss. "Jennifer, ligg kvar!" Så otroligt kul, men men, sitter och kolla på The Big Bang Theory och How I Met Your Mother. Min väckarklocka ringde inte när den skulle, men jag är uppe ändå. Ska jobba senare, just nu känns det som om mina ögon faller ihop och inte riktigt vill vara vakna medans resten av kroppen är ganska pigg. Nä, tillbaka till mina serier, vänta på att pappa ska vakna och sen iväg och jobba hehe.

You got it dude

Underbart, nu even stevens


Så nu har jag och mamma äntligen lyckats få nåolunda ordning på det hela. Så skönt, kan inte ens förstå det. Men men, nu ska jag kolla på underbara Even Stevens, jag fattar inte hur man inte kan älska Shia. Han är så gott som perfekt, om jag ser honom i nyc kommer jag typ dö, alla fall lite hehe. Men men som sagt dags för es, imorgon har jag fullt upp.

You got it dude

Calle Kristianssons skiva.


Ja, Calles skiva går att boka på cdon och jag tror att det finns fler än jag som kommer köpa den. Här är alla fall framsidan (lika söt som alltid). Okej, jag ska väl inte tjata för mycket. Är för tillfället lite små trött, seg och kollar på the suite life of Zack and Cody.

You got it dude

SNL; Joseph Gordon-Levitt


Yummie, jag älskar saturday night live, helt underbart. Josaeph är så snygg, jag tror jag dör, han är så charmig och verkligen helt otroligt snygg! Han är även helt otroligt underbar sångröst, tror jag dog lite när jag såg detta braiga avsnitt.

You got it dude

091214 - Äntligen, äntligen!


Ja, då har snön äntligen bestämt sig för att komma. Förhoppningsvis har den bestämt sig för att stanna också? Det är vitt utanför mig och jag sitter och lyssnar på Calle Kristiansson Walking in Memphis, Higher och lite andra jullåtar. Härliga nyheter för alla er som (precis som jag) älskar Calle. Den 23 Dec. släpps plattan med hans 11 bästa låtar från idol, någonting som jag måste ha (källa: aftonbladet). Ja, det kan ju inte bli så mycket bättre, snö, Calle skiva och en chill dag.. Nu ska jag iof städa, inte lika roligt, men life is good ändå.

You got it dude

SNL; Taylor Lautner


Hehe, nyaste avsnittet av saturday night live, Taylor Lautner lika snygg som alltid. Like, like, like! Är lite små hungrig, ska väl hitta nått gott att äta, men vad? Har sjukt ont i huvet, måste hitta huvudvärkstabletter. Är trött som bara den men så sjukt pigg på samma gång. Men nu ska jag äta och glo på snl.

You got it dude

Shia LaBeouf; even stevens


Ja, somnade om vid 9 tiden och nu har jag äntligen vaknat igen. Tänkte ta de lungt och kolla på den otroligt mysiga serien, Even Stevens med den otroligt söta och charmiga Shia. Ja, så ser väl min dag ut, vad ska ni hitta på? Kanske ska kolla på Veronica Mars också, får se hur mycket jag orkar hehe.

You got it dude

Mina föräldrar överraskade mig.


Som jag skrev förut så tänkte jag överraska mina föräldrar med lussefirande och sen ta de lungt och tända ljus. Men så blev det inte, nej, mina föräldrar låg steget före och kom och väkte mig istället. Nu är jag lagom trött att somna om igen, förstår inte varför man ska gå upp så tidigt. Men men, hoppas att alla får en fin Lucia och en härlig tredje advent.

You got it dude

091213 - Tredje advent & Lucia


Då var det dags för tredje advent och lucia, hur ska ni fira? (oh det rimma). Själv har jag inte några planer, kanske städa lite i rummet och ta det lungt resten av dagen. Måste ju självklart äta pepparkakor och lussebullar så klart. Men i år ska jag inte vara Lucia, jag var alltid det när jag gick i låg, mellan och högstadiet av någon underlig anledning. Men det var kul de också, så länge man stog stilla med huvudet så inte håret började brinna.

Natten går tunga fjät runt gård och stuva.
Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Natten var stor och stum. Nu hör det svingar,
i alla tysta rum, sus som av vingar.
Se på vår tröskel står vitkläd, med ljus i hår,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Se på vår tröskel står vitkläd, med ljus i hår,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

"Mörkret skall flykta snart ur jordens dalar."
Så hon ett underbart ord till oss talar.
Dagen skall åter gry, stiga ur rosig sky,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.
Dagen skall åter gry, stiga ur rosig sky,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Men om jag orkar imorgonbitti så kanske jag smyger in och väcker mamma och pappa, haha, det gjorde jag alltid när jag var liten. Frukost på sängen blir de alltid glada av.

You got it dude

Julbord och barnen i bullerbyn


Dessa två dagar har varit nostalgi dagar, igår var det Pippi som gällde och idag är det Alla vi barn i Bullerbyn. Har även varit på julbord med mamma och pappa, efter det så bowlade vi tillsammans och självklart vann jag båda matcherna. Hehe, det är helt sjukt för några år sen, har inte riktigt koll på när de va men de va ganska länge sen, så var jag, mina föräldrar och min syster på Astrid Lindgrens värld. Vi var även på inspelningsplatsen av Barnen I bullerbyn och Emil i Lönneberga. Mysiga tider, alltid lika kul att kolla på de.

You got it dude

091212 - Så var sagan slut.


Söta underbara Calle, ingen vinst, men han är vinnare i alla fall mitt och Jennifers hjärta. Ja, det var spännande ikväll, med glädje och sorg. Men att komma tvåa har ju lönat sig förut. Nu är det väl bara att vänta på Calles skiva? Hehe. Sitter och hjälper min kära vän Anna med att söka till den skola som hon vill komma in på, I will do my best! Funderar på om jag ska skriva en bok, verkar ganska roligt. En bok som inte har någon direkt handlign lite mer, typ, tankebanor som svävar runt... Haha, nu ska jag lägga mig ner och läsa nya InTouch och sen ska jag väl försöka sova, upp imorgon. Först jobba lite och sen iväg på julbord & bowling med mamma och pappa.

You got it dude

Calle Kristiansson


Rösta på honom för fan, jag vill att han ska vinna! Han måste vinna, vill ni verkligen höra Erik på rix fm och alla andra radiokanaler sen? NEJ!!!!!!! Vi vill att Calle ska vinna!!! Let him vinn, let him vinn. Snälla, åh jag vill verkligen att han ska vinna.

You got it dude

Pippi Långstrump


Härligt med nostalgi! Hur man inte kan älska denna underbara serie och även filmerna är ett under. Det är så nostalgiskt, kollade på Asrtid Lindgren filmer varje gång jag var sjuk, pippi är en favorit och jag kan nog alla avsnitt utantill. Älskar Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump! Sen får man ju inte glämma Kling och Klang, Prussiluskan och självkart Tommy och Annika.

You got it dude

Glee - Don't rain on my parade


Har precis sett det nyaste avsnittet av Glee, in love with this series. Denna låt, hela serien, allt. Den är så mysig, blev då glad i slutet på det här avsnittet, som man har längtat. Plötsligt händer det! Hahaha, tror jag är lite trött, jag börjar dra triss skämt haha.

You got it dude

091211 - Saknar de gamla The Hills


Som sagt jag saknar gamla the hills, när dessa härliga brudar jobbade sida vid sida på teen vogue. När the hills var bra, när man verkligen gillade det. Ska nog sitta och kolla på lite gamla avsnitt för att känna den där härliga känslan, speciellt deras första jul, så otroligt mysigt. Ska iof fixa iordning tvätten för att mina kära far ska upp tidigt och tvätta, ska också upp tidigt imorgon, eller alla fall försöka.

You got it dude

playboy kudde


Denna underbara kudde fick jag av min kära mor i namnsdagspressent. Sen är såå söt och härlig, självklart så har jag redan matchande sängkläder (köpta på jysk) och ett par gåra boxers från en av alla affärer i usa. Älskar den, verkligen älskar den. Kudde och mjukisdjur på samma gång, that's what we like.

You got it dude

091210 - Öhhhhh, seg.

Ja, okej. Idag har det ju inte blivit så mycket uppdatering, eller rättare sagt denna vecka har de inte blivit de. Men men, vad ska man göra? Igår hade vi kul på molander, sen så drog vi hem till Jennifer (som vanligt) haha, åt och sov där hahahaha. Kollade på Veronica Mars, som är så sjukt bra, vi såg på Wizards of Waverly place the movie och även Hannah Montana the movie (så bra). Har varit med Anna idag, det var kul, båda var sjukt trötta och gick runt på stan och shoppade och chillade. Köpte julklappar åt varandra, billigt och bra. Igår hade vi även namnsdag oh yes, det är värt att nämnas igen.

Någonting som jag uppmärksammade när jag loggade in på bloggen så såg jag detta: Ska du gå på Nobel-festen ikväll? Skojar du med mig eller? Vem fan vill gå på Nobel-festen? It's snooze-fest, seriöst, man orkar inte ens kolla på det på tv för att de är så tråkigt, hur ska man då orka kolla på irl? Ska börja kolla på Veronica mars också, var så länge sen jag såg de och jag har inte sett tredje säsongen, men jag älskade första och andra, så jag lär väl älska tredje också. Vad händer ikväll då? Ja.. Hmm.. Trodde jag skulle göra mat så jag stressade hem och fick se att pappa redan hade gjort de. Sen är de inte så mycket mer som händer.

Imorgon är de idol-final, jag ska sitta bänkad framför tv:n tillsammans med Jennifer, Anna, mer (?!) vem vet vem/vilka som kommer. Jag är alla fal där haha. Har fått massa papper och grejer som jag måste fylla i och skicka vidare till skolan, måste träffa min läkare så han kan intyga att jag är vaccinerad osv. CSN och alla andra roliga saker, men nu ska jag chilla lite och ta de lungt.

You got it dude

Kul på molander med Jennpenn


You got it dude

Tidigt, suck..


Ska vara med denna snygging idag. Saknar hennes hår som hon har på bilden, så snyggt! Saknar iof dagen lite också, jag menar kom igen, Zac Efron. It was one of the best days ever. Han va så snygg, jag tror att jag dog lite smått. Men men, nu ska jag inte börja babbla på om Zac, för då kommer jag väl aldrig sluta. Utan jag ska träffa Jennifer klockan ett men det känns som om jag hade spenderat hela natten med henne eftersom well, vi satt uppe till klockan 4 och skypade, så sjukt kul! Men nu ska jag fixa, mig och skicka ett sms till Jennifer och se om hon är vaken.

You got it dude

091209 - Namnsdag


Idag har jag och alla andra människor som heter Anna namnsdag, så jag vill passa på att säga grattis till er andra och hoppas att ni får en riktigt bra dag. Själv så tänkte jag inleda dagen med att kolla på The suite life of Zack and Cody, för då vet jag att dagen startar riktigt bra. Senare idag, närmare bestämmt klockan ett ska jag möta min kära vän Jennifer. Men alla ni som heter Anna (som några av mina närmaste vänner) grattis!

You got it dude

Some Roads Lead Nowhere


En annan prince charmig, söt, snygg och rolig. Det är bara några egenskaper som Clay (Robert Buckley) har i One tree hill. Säsongs avsluting (?!) på one tree hill, sorligt och så otroligt bra, Nathan is back in the game. Ja, jag vet inte vad jag ska säga mer, går inte att besrivas, måste ses.

You got it dude

Prince charming; Nate Archibald


Han är verkligen prince charming in disguise, så söt och gulligt underbar som han är i detta avsnitt, det går inte att inte bli kär i honom. Han har de lilla extra som man vill att någon ska ha, han bryr sig, han visar att han bryr sig. He's the good guy, så trött på Tripp och allt som har med Tripp att göra!

You got it dude

Gossip Girl - The Debarted


Gossip girl, denna underbara serie får mig att må bra. Tanken på att om ett halvår vandrar jag längst gatorna i New York, går i skolan och får se vad världen har att erbjuda. Jag är så taggad, så full av förväntan och längtan, men håller mina förväntningar så lågt som jag kan, de kommer bli tufft, det kommer bli körigt. Men jag vet att jag kan klara av de och jag kommer att klara av de, it's gonna be the time of my life. Fashion överallt, i varje liten vrå, central park på sommaren och Rockefeller Center på vintern.

You got it dude

091208 - Uppe med tuppen, not..

Hahaha, jag vaknade för kanske en timme sedan, är lite små seg och så men väldigt utvilad, somande tidigt igår, sen vaknade jag vid tolvtiden och kunde inte somna igen förens vid 3-4 tiden. Men jag somnade och det köndes ju bra haha. Idag är det en vanlig dag, jobba och kolla på serier. Ja finns inte så mycket annat att göra, imorgon ska jag va med Jennifer och fira mig (har namnsdag) och att jag kom in. Men nu ska jag glo på How I Met Your Mother.

You got it dude


Zac i the suite life.


Så snygg sitter och kollar på the suite life of Zac and Cody, och självklart i första avsnittet av andra säsongen så dyker denna snygging upp. Men han är ganska mycktet yngre, så snygg och söt på alla sätt och vis.

You got it dude

desperate housewives, underbara serie


Hon är så snygg, charmig och ja. Hela serien blir så bra när hon är med. Drea de Matteo in my heart, forever and always. Idag är jag helt slut, trött, ont i huvet och mår lite små dåligt. Kanske mest beror på "fiskbullarna" haha. Ska kanske sätta mig och kolla på mysteriet på greveholm, för att få julkänsla på denna underbara dag.

You got it dude

Start spreading the news


Jag kom in, jag är så glad. Jag kan inte fatta de, I'm in!
You got it dude

Mår piss dåligt..

Suck, jag skulle laga mat idag, det gick inte! Det som stog på menyn var hemmgjorde fiskbullar och för er som känner mig, så äter jag inte fiskbullar. Tanken, lukten och konstistensen får mig att spy. Jag började med det, men jag klarade inte att fortsätta, så vidrigt att jag dör. Nu ska jag vile upp mig..

You got it dude

091207 - Aladdin choklad


Nu har jag varit och röstat på min favorit, trillingnöten! Ett måste på julen, eller vad säger ni? Vilken är er favorit, rädda din favorit genom att på in på http://www.raddajulen.nu/ och rösta på just din favorit. För man vill ju inte mista en av julens härligheter.

You got it dude

Zack and Cody <3


Underbart söta, jag älskar the suite life of Zack och Cody.
You got it dude

091206 - It starts today..


Jag ska försöka att börja min julstädning redan idag, men jag är inte så säker på att de kommer funka eftersom jag är lite fast att kolla på The suite life on deck. Helt underbart, älskar Zack och Cody, plus den underbart roliga London Tipton (haha).

You got it dude

David Henrie


Sitter och kollar på tredje säsongen av Wizards, så bra och David Henrie är så snygg. Efter att jag har sett klart på denna säsong ska jag börja kolla på The Suite life on deck, för är de något jag har lärt mig är det att Disney serier äger. Sen är de The Suite lige of Zack & Cody som gäller ehehe.. Nej jag gör inte så mycket annat på dagarna. Men men, David Henrie är alla fall sjukt snygg och det var väl mest det jag ville säga.

You got it dude

Seg, segare, segast..

Ja, just exakt så känns de just nu. Trött och seg i hela kroppen, måste städa mitt rum, typ project för nästa vecka. Men nu ska jag städa på riktigt det till säga, dra bort möbler och städa bakom, slänga mass onödtiga grejer och rensa av allting. Kommer jag att lyckas? Bra fråga, tror iof inte de kan bli värre än vad det är just nu haha. Men men, ska vara duktig och sen ska jag lyckas hålla de också, alla fall ett tag. Men men, snart är det min namnsdag, det gillar vi.

You got it dude

Godmorgon


Sitter och kollar på Wizards, dricker cola light och sen ska jag iväg och jobba. Så trött, men jag har alla fall sovit inatt (woho, framsteg). Vad mer händer idag? Jo, jag har pyntat granen, mycket fint om jag får säga de själv. Men nu ska jag fixa mig, för snart ska jag iväg tillsammans med pappa för att göra dagens stora grej, det vill säga jobba haha.

You got it dude

091205 - vem kommer vinna?


Satt självklart klistrad framför tvn ikväll, underbara Calle han är ju för härlig. Vem är er idol favorit? Vet tror ni kommer vinna. Jag var så överdrivet glad över att Calle gick vidare, när Peter meddelade att Calle var vidare i final skrek jag av lycka, helt underbart. Calle har varit en av mina favoriter från fösta gången jag såg honom, han är så underbar och härlig. Erik var min favorit från början, men inte längre, båda är värdiga vinnare, men de skulle kännas kul om den som är lite "otippad" ändå kunde vinna.

Ja, nästa vecka blir riktigt spännande, kommer ni sitta bänkade i tvsofforna, vara där eller göra någonting helt annat? Haha, för min del skulle jag ju helst vilja till globen och känna spänningen, men de blir nog tvsoffan för min del ändå. Haha, men man vet aldrig.

You got it dude

Mat, sova och wizards.


Jag somnade till slut (vid 9-10) och vaknade well, nyss. Har fixat mat till mamma så hon inte behöver göra de när hon kommer hem och jag känner mig lite små seg. Ska kolla på en av mina nya favoriter, Wizards of Waverly place, så bra. Hur kanman inte älska Disney serier och filmer? De är ju bäst!

You got it dude

091204 - Nothing to do.


Idag har min mamma namnsdag, grattis till henne. Jag har suttit och gjort en ny header. Finns inte så mycket annat att göra, sitter iof och kollat på Wizards Of Waverly Place! nästan lika bra som Hannah Montana. Haha, iof är Hannah så sjukt kul, men Wizards har ju Selena Gomez. Saknar Gavin konserten och Mäzi, helt sjukt mycket!

You got it dude

Snögubbe till balkongen


Denna söta julsnögubbe köpte jag och pappa idag när vi var och handlade. Så jag har varit jätte ruktig och hängt upp den på vår balkong. Det är verkligen snart jul, på lördag ska jag dekorera granen, mega mys! Jag älskar julen, jag vill ha jul nu!

You got it dude


Ep. 23 'Everything On The Line'


Ja, sista avsnittet för säsoongen släpptes igår. Hm.. Kanske inte de bästa, allt var lite bättre när Adam, Allie och självklart Jay var med i bilden. Whitney är lika vacker coh söt som alltid. Hoppas man får se lite mer av de privata i säsong "två". Men men, längtar tills nästan säsong.

You got it dude

091203 - Brr...

Det är kallt och jag fryser även om jag sitter med en tjocktröja och dunsockor. Kollade precis ut genom fönstret och ett litet llager av snö har lagt sig på marken, vilket betyder att de är iskallt ute också. Men med en kopp kaffe eller två så rinner väl kylan ur än, alla fall för ett tag. Idag har jag inte så mycket planerat, ska klippa pappas hår och öhm, kolla på serier? Haha.

You got it dude


Ep. 20 'The Boys Of Summer'


Så snygg, har precis kollat på sista avsnittet för denna säsong av the hills. Det finns inte som är sååå bra med the hills efter att Lauren slutade, men Brody, Jayde, Lo, Audrina och Speidi är ju fortfarande helt underbara att kolla på haha.. Ja, Steph med. Men det känns ganska skönt, även om jag kommer sakna de lite, att det är över.

Btw, the worlds weirdest thing just happened!
You got it dude

Scrubs, season 9


Oh yes, ny säsong. Säsong 9 baby, scrubs är tillbaka. De första två avsnitten släpptes igår, helt underbart! Dagen med Jennifer va chill, tvingade Jennifer att skaffa twitter (yes, I'm that good) hahah.. Nu ska jag kolla på de nya scrubs avsnitten, woho! :)

You got it dude

091202 - Iväg för att möta Jennifer

Japp, ska iväg till medis för att möta min lilla Jennpenn, seg och trött som vanlig. Hittade min kjol som jag har letat efter jätte länge däremot. Väldigt glad för de. Men men, snart dags att dra, ska ta en huvudvärkstablett och kanske en macka? Haha, jaja.. Ses sen.

You got it dude

You Know I Love You, Don't You


Jag vet inte vart jag ska börja. Allting är kaos, värre än kaos. Det snurrnar runt i huvet på mig, bilderna. People always leave, she was right. Så otroligt sorligt, tårarna bara rinner. Kan inte fatta att jag ens såg ett nytt avsnitt, kändes verkligen inte som one tree hill anymore.

"I'm just calling you to tell you how sorry I am for all the trouble I have cost you, but you don't have to worry cause from now on I won't be around to casue you anymore pain, and in spite off everything you said to me I will always love you. Goodbye"

Seriöst, hur kan ett avsnitt få sluta så här (det är väl kanske inte så svårt att gissa vad som händer)? Visst jag kanske spoilar allt för alla som inte har sett de. Men ni som läsr min blogg vet att det är det jag gör, so what? Jag kan inte fatta att de fick sluta såhär. Som när de tog upp Keith och Jimmy i samma avsnitt och Jimmy's mamma kommer och säger till Dan "You will never have my forgivness, never". Så underbart, så sorligt. Jag saknar Keith, han var bland de bästa karaktärerna en serie någonsin kunde ha.

You got it dude

The Treasure of Serena Madre


Så otroligt bra avsnitt, thanksgiving and everyting is possible, or is it? Hmm.. Helt sjuk, Serena, Trip, Nate drama. Dan & Vanessa drama och absolut no drama mellan Chuck & Blair. Ja, det är vad man kan vänta sig allt och lite till. Men varför skulle de sluta som de gjorde? Varför väljer hon så fel och va fan står det i brevet? Gah. Jag brukar alltid sitta och dregla lite smått över mr. Bass haha, vilket jag självklart gjorde idag också. Men idag öppnades ögonen ännu en gång lite extra för Nate, jag älskar gossip girl.

You got it dude

Ofta jag behövde bli väckt för de där?!

Seriöst, vem fan kommer och stör klockan halv nio? Jo två snubbar som ska kolla på elementen, kul... Varför? Bra fråga, jag har ingen aning och jag är trött! Suck... Verför just nu, varför idag, varfor, varföra, varför? Just nu känner jag för att klaga och typ kasta nånting i backen, om jag ändå hade tillräkligt med energi att göra de, men nej, för det är tidigt och jag är mega trött.

You got it dude

091201 - 24 dagar kvar.

Det är helt sjukt, det är 24 dagar kvar till julafton. Det är officiellt den första december och snart är det julafton. Jag längtar som bara den, är seg men inte trött vilket är ganska jobbigt. Varför kan man ädrig sova när man vill?

You got it dude

RSS 2.0