100331 - Skiva/Frida


Skiva igår, riktigt kul när vi väl kom dit. Haha, drog först till Jesper(?), kom dit var typ tvugna att dra med en gång.. Sen missade vi bussen, gick till pendeln. Jag och Lollo gick och drack lite på vägen, hade ju en flaska som skulle ta slut hehe. Men men, festade och hade kul, 00.00 sjöng vi för Frida som fyller år idag. Kvällen var riktigt rolig, massa nya människor, dricka och andra härligheter.

You got it dude

We never thought we'd find a place...

...where we belong. Don't have to stand alone, we'll never let you fall, don't need permission to decide what you believe. I said jump, down on Jump Street.


Eftersom jag inte har gilmore girls själv (än, hehe) så jag får nöja mig med underbara 21 jump street, yum!Det är ganska kallt i mitt rum, sitter och försöker komma på vad jag ska ha på mig ikväll. Ska väl kunna hitta på nått, men förtillfället så tar jag det lungt. Är ju äntligen klar i tvättstugan, så nu är det bara luta sig tillbaka och vänta på att dra iväg och jobba.

You got it dude

100330

Dagens schema är fullbokat, först är det tvättstugan (snart, 11.00) under tiden blir det väl att glo på gossip, life unexpected och nya avsnittet av 10 things I hate about you. Sen är det fixa lite små saker hemma, iväg och jobba tillsammans med papi efter vi har jobbat klart kommer Lollo hit och förbereder sig inför kvällen. Sen ska vi vidare och föra någonstans (inte bestämmt ännu) och sen är det Fridas skiva som gäller. Kommer bli grymt nice!

You got it dude

New York, concrete jungle...

...where dreams are made of, there’s nothing you can’t do. Now you’re in New York, these streets will make you feel brand new, big lights will inspire you. Hear it for New York, New York, New York.


Någonting som inte riktigt har gått in i min hjärna men fortfarande är en av de få sakerna jag faktiskt tänker på hela tiden. Idag är det nämligen tre månades kvar tills jag faktiskt flyttar. Jag kan inte fatta de, men ändå så känns det helt otroligt. Det är underbart att tänka tanken att jag seriöst ska åka dit, att jag kommer flytta dit föralltid. Eller alla fall för några år, man måste ju börja någonstans.

You got it dude

100328 - Did you ever know...

...that you're my hero, and everything I would like to be? I can fly higher than an eagle, 'cause you are the wind beneath my wings. Sitter som vanligt och kollar på gilmore girls, nice. Trött, lite halvseg efter gårdagens ugång, men vi hade sjukt kul. Anna är lite små bakis och har väl sovit mesta dels av dagen medans jag har sett och kollat på gilmore. Ska sitta och dregla över hur snygg Milo Ventimiglia är.


Han är så sjukt snygg, hur kan man inte tycka det liksom? Så sexig. Känner att jag kanske ska ta lite yoghurt, men jag orkar inte riktigt röra mig. Haha, känner mig ganska mega lat haha, men men.. man får vara lat och trött när man har varit ute.

You got it dude

Before I leave, brush my teeth...

...with a bottle of Jack 'cause when I leave for the night, I ain't coming back. Sitter och taggar inför kvällen som ska börjas med lite drickande till But uhm ofc. sen är det dags för att hit the town. Hahahaha, sitter och skrattar åt gilmore girls och "oi with the poodels already" hahaha.


Jag saknar mitt jätte långa hår, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men jag hittade denna mega snygga bild på Hanna Beth och jag vart lite små kär i hennes tröja. Hmmm.. får väl se vad jag tar på mig, får väl kanske, antagligen, ha på min roling stones tröja, leggins och ?! Idk, men det märker vi väl nångång.

You got it dude

I shot for the sky, I’m stuck on the ground...

...So why do I try, I know I’m gonna to fall down, I thought I could fly, so why did I drown? Never know why it’s coming down, down, down. Underbart att se The vampire diaries, helt underbart!


Så sjukt länge som det har varit uppeåll, precis som med supernatural, vilket kinda sucks, men det är sjukt nice att det är tillbaka. Blev självklart kär i denna serie den första gången jag såg den, kom igen hur kan man inte? När man ser hur snygga alla är och det faktum att alla som är vampyrer är lite sexigare än andra. Men men, ikväll blir det utgång och but uhm, nu blir det mer gilmore girls.

You got it dude

100327 - Here but now they're gone...

...Seasons don't fear the reaper, nor do the wind, the sun or the rain..we can be like they are. Come on baby, don't fear the reaper. Baby take my hand, don't fear the reaper. We'll be able to fly, don't fear the reaper. Har äntligen kollat på senaste Supernatural avsnittet, så bra! Äntligen inte massa snack om att Sam & Dean ska döda varandra. Zombies och andra härligheter, sen att både Jensen & Jared är otroligt snygg är ju bara en stor mega bonus.


Man inser inte hur mycket man har saknat en serie förns man får se den igen, helt underbart! Det är lite svårt att fatta att man faktiskt kan sakna en serie som denna, för let's face it, it's disgusting, men så otroligt bra. Men nu ska jag kolla på The vampire diaries och vänta på att Anna ska vakna.

You got it dude

Empire state of mind


Har haft denna underbara låt på hjärnan hela dagen. Love it, kan inte fatta att om tre månader och två dagar så flyttar jag till New York, the "empire state of mind" it's crazy. Jag har så mycket som snurrar runt i hjärnan på mig, helt sjukt. One way it's awesome, but it's freaky at the same time. My mind is some what freakin' out, and so am I, but still I'm even more happy then ever before. Jag kan inte fatta det, det har fortfrande inte riktigt fattat hur stort det är. Men nu ska jag fortsätta att kolla på gilmore.

You got it dude

Gilmore Girls - Milo Ventimiglia

Milo Ventimiglia är sjukt snygg, sitter fortfarande och kollar på Gilmore Girls. Det är mega mys hemma hos Anna, dagens "promenad" var som vanligt hela vägen till coop och tillbaka. Är lite små trött och seg som alltid, men det är riktigt nice att vara med Anna!


Milo är som sagt en av de snyggaste människorna ever. Vem skulle inte slå sig ner framför soffan för att kolla på Gilmore med snyggingar som Milo och Jared?! Kom igen! Men men, det är väl alltid så med serier, eller? Det måste nästan vara nån som är snygg för att man ska kunna kolla på det, alla fall börja kolla på de. Men nu ska jag fotsätta kolla på hur snygga och härliga pojkarna.

You got it dude

100326 - Where You Lead...

...I will follow, anywhere that you tell me to. Trött som fan, sitter och kollar på Gilmore girls, mår helt okej. Igår hade jag typ feber och mådde väl kanske inte helt toppen. Har suttit och kollat på serier hela dagen, känns sjukt nice att va med min älskade Annabanankaka.


Alexis Bledel är sjukt snygg, hon är jätte söt och jätte charmig. Men nu ska jag fortsätta att kolla på denna underbara serie och öhm.. chilla. Haha, trött som sagt och lite små seg, men jag har ju alla fall cola light och Anna, så everything is awesome!

You got it dude

100325 - Eh-eh, eh-eh, So happy I could die...

...Be your best friend, yeah I'll love you forever. Up in the clouds, we'll be higher than ever. Sitter hemma hos Anna och kollar på Pappas flicka, så underbart och sååååå mycket nostalgi. Lite små trött, var uppe väldigt tidigt (vilket inte händer så ofta). Var hemma hos Annas föräldrar och hade det trevligt när jag och min underbara Anna satt och pratade med hennes sjukt härliga mami.


Hehe, snygg bild på oss från 30stm (Annas bild), snyggt, snyggt hahahahah. Kommer stanna hos min älskade underbara Anna tills på Måndag. It's gonna be awesome, snackade med papi nyss, trevligt trevligt. Imorgon är mammas sista dag på jobbet, så när jag kommer hem ska jag umgås med henne, nice.

You got it dude

100324 - I know that we are young...

...And I know that you may love me, but I just can't be with you like this anymore, Alejandro. Sitter och kollar på Melrose place, så bra! Jag ska iväg till Annabanankaka idag, nice! Väldigt roligt att dom spelade Alejandro i Melrose, hahaha, men det är ju en bra låt så why not? Känner mig lite trött och seg, har fortfarande inte packat klart, men soon. Stephanie Jacobsen (Lauren) är sjukt snygg, vacker whatever.


Älskar denna underbara serie, hur kan man inte älska den? Okej, visst det är ju bara massa drama som alla andra serier, men that's the point och alla älskar det. Idag är hon min kändis crush, like, like, like!

You got it dude

Strike a pose, Neil Patrick Harris


You got it dude

100323 - Taylor Momsen


Jag älskar gossip girl, det är helt underbart! Taylor Momsen är så sjukt snygg, det var ju ett lite halvsorgligt avsnitt, men vad ska man göra? Hon är otroligt snygg, jag menar vem skulle inte vilja se ut som henne? Hon har as snygg stil, trashy, hot and crazy. Skulle ju inte va helt fel, eller vad säger ni?

You got it dude

I'm not drunk, I'm just avoiding snipers

Jävlar va ful det är, mogomänniskan som klippte var helt fucking dum i huvet. Hon säger att hon ska ta ca en decimeter och den dumma lilla saken tar typ två decimeter. Fan va snyggt? NEJ! Så jävla irriterande. Sen började jag det hela med att säga, jag vill ha SNEBENA, men hon är ju tydligen helt tom i hjärnan eftersom hon klipper mittbena (what's up with that?). Men men, det är väl bara köra på uppsatt hår tills det är långt igen, men varför ska man betala när man kunde ha klippt lika fucking fult själv? Jag fattar inte var det är för fel, men det måste vara typ en frisörlag att man måste klippa helt motsatt de som kunden vill ha. Det hände mig, Anna, Jennifer.. Jennifers var nog ändå värst, hon skulle klippa sig för att hon ville ha en snygg bobcut liknande Victoria Beckhams, men nej.. Frirören klipper hockeyfrilla, långt i nacken och kort överallt annars, för det vill väl alla ha?! Hahah.. Men men.. Det växer ut hade ett mega breakdown när jag kom hem, pappa fick trösta. Det var väl lite AMNT av mig och gråta över mitt hår, men jag kan ha långt hår och kort hår, men inte mellan långt. Det går inte, jag känner mig helt fail i det. Suck, nu ska jag väl kolla på någon serie och trcka i mig massa tröst mat!

You got it dude


100322 - Here I go again on my own...

...goin' down the only road I've ever known. Like a drifter I was born to walk alone, an' I've made up my mind, I ain't wasting no more time. Japp, ska jag snart iväg då, borsta tänderna och sen är det klippning som står på tur. Nice, and yes I do know that I'm crazy.. Vet inte om jag kommer få panik eller om de kommer kännas bra efter, förra gången jag klippte mig hos frisör kände jag mig väldigt bra, första dagen sen tyckte jag att det var as fult. Men det kan ju alla fall inte bli tråkigare än det är nu?! Så jag ska se saker och ting positivt.



Önskar att jag hade mod nog att göra en sidecut, men inte hela sidan bara lite. Men icke sa nicke och jag tror Jennifer är väldigt glad över att jag inte ska göra de hehe. Men Hannah Beth is awesome, hon är sjukt snygg och hon får mig lite halvtaggad på att göra det ändå. Old habits die hard, or never die Hannah Beth är ju fortfarande helt underbart awesome i mina ögon och det är även Audrey Kitching. Men nu ska jag inte upphålla mig själv off I go för att klippa mig.

You got it dude

You say it's hard to read me...

...I make it hard for you, I'm not that easy. Lyssnar på Rooney, trött och seg, väntar på att snubben som ska köpa vår tvättmaskin ska ringa. Sen ska jag rinag till Annabanankaka och sen är det typ dags och sova, imorgon ska jag iväg och klippa mig (förhoppningsvis). Det vill säga om dom har tid imorgon, man kan ju alla fall hoppas.


Älsk/hatar Rihanna's nya hårfrisyr. Skulle inte banga på en sidecut, men jag tror inte jag har tillräkligt med mod för att göra det än. Ska ju klippa mig, men tänkte inte göra någonting så drastiskt. Visst det skulle nog va snyggt, men jag är inte helt redo. Well, well.. nu ska jag fortsätta att vänta hehe.

You got it dude

Did we create a modern myth...

...did we imagine half of it, what happened then, a thought for now. Är lite små trött, ska ner i tvättstugan typ nu och sen ska jag vänta på att en tjej kommer och köper våran tvättmaskin (underbart) så vi äntligen slipper den. Har städat lite i mitt rum eftersom att det inte är fullt med massa sängar längre, känns lite små skönt ändå. Men nu ska jag som sagt ner i tvättstugan.

You got it dude

100321

Losers are people who are so afraid of not winning, they don't even try.

- Grandpa; Little miss sunshine


Lying there in that position...

...There's things you need to hear, so turn off your tears and listen. Nä nu ska jag kolla på transformers och ha chillkväll. Dagen har varit sjukt nice tillsammans med Frida. Men jag pallar inte skriva för förra inlägget jag skrev raderades och jag orkar inte skriva igen. Ciao.

You got it dude

100320 - I know I've been indecisive...

...One week I hate ya, the next next I'm nice and, I don't know what's going on in my head. Har beslutsångest, jag vill men jag vill inte klippa mig, jag vill ha lugg, kanske.. Jag vill enbart klippa topparna men jag vill ändå klippa upp lite. Hur ska jag göra, jag vill ha som Hannah Beth (oldish, inte sidecut) . Jag vet alltså inte vad jag ska göra, känner mig väldigt indecisive, skulle iof va kul med en liten sidecut nångång i livet, men kanske inte just nu.


Supersnyggt, supersnygg brud och supersnygg stil. När jag ser denna bild kommer jag btw på att jag måste fixa mina ögonbryn också. Suck, jobbigt.. Jag måste göra de själv eftersom jag inte har råd att fixa dom på salongen längre (ännu jobbigare) och det gör 50ggr ondare. Men men, nog med klagandet, ska iväg och träffa Frida, det var ett tag sen, way to long!

You got it dude

Project runway

Såg precis det underbara avsnittet av project runway, tror att det var ett av de bästa avsnitten någonsin. Olika delar av NYC, love it. Älskade Seth Aaron & Emilio's outfits, speciellt Seth Aaron's den var helt fab. Dom lyckades sjukt bra som team, riktigt snyggt. Har nog en favorit eller två, eller kanske till och med tre. Anthony, bara för att han är sjukt crazy, Seth Aaron, same reason men med en mer "rockish"-style & Maya, vet inte varför men jag gillar henne.

 


Som sagt, älskar dessa oufits speciellt den första (Seth Aarons), men även den andra är sjukt snygg. På onsdag drar jag till Anna i örebro och stannar ex-antal dagar det vill säga tills på söndag. Sweet, sen är det hem och dags för Fridas skiva. Kul att man typ är pank, tur att man får "sååååå mycket" i lön. Men men, nog med klagandet. Önskar att det vore en helt annan dag.

You got it dude


Kate Voegele - Manhattan from the Sky


Super underbar låt och hon ser extremt bra ut. Hon har det lilla extra, funderar på att kolla på lite gamla avsnitt av one tree hill. Känner mig lite små trött och seg. Imorgon ska jag iväg och träffa Frippoh, så att hon får cash och jag får en biljett till henne skiva. Men för tillsället är det full house och kanske ska göra nått att äta hehe.

You got it dude

Gårdagen, Mika!

Helt underbart drog dit så vi kom när insläpp var, kändes ganska wierd att inte stå längst fram och dö haha, men det var sjukt kul. Jätte många som inte klarade "trycket" som gick från sina platser, nämre scenen för oss *yay*. Hur nice show som helst och precis som förra gången kom det mega balonger och massa konfetti (nej, jag var inte där men mina kompisar var det). Det var nice att det var bra, blir jobbigt när man går på konsert en vecka efter man har varit på vad som antagligen var den bästa konserten i hela mitt liv haha.


Jag var så extremt glad att han sjöng mina två favoritlåtar, happy ending & lollipop. Så otroligt bra, det ända som var lite jobbigt var en as strörande ful liten brud som jag hade lust att typ slå sönder och henne kompis. Men man ska inte haka upp sig på det som var dåligt, det var ju trots allt en sjukt bra konsert och han snackade jätte mycket svenska vilket var sjukt kul haha..

You got it dude

100319 - Skins avslut...


Okej, det var den absolut sämsta säsongen i skins historien, det var bara så mjäk. Inte den härliga skins-vibben som man brukar få och så slutar det så? Vilket skämt. Någonting som är ännu mer roligt/patetiskt är ju att det redan har blivit bestämmt att det kommer ut en säsong 5 och 6, jag menar kom igen. Denna gång med ännu ett nytt crew, varför förstöra någonting ännu mer? Jag fattar inte grejen.

You got it dude

Wake up in the morning...

...stumble on my life, can't get no love without sacrifice. Ska snart iväg och hämta Hanna och Naomi vid centralen, sen hem till mig en snabbis (får se hur länge vi stannar här). Ikväll är det Mika, jag lär väl inte stå längst fram (vilket kommer vara en helt ny upplevelse). Men det kan vara roligt det med, jag är lite halvtaggad, känns som om ingenting riktigt kan slå förra veckan, men men.. jag ska tänka positivt och hoppas att det blir as bra, jag har ju härliga människor med mig alla fall.

You got it dude


100318 - two of a kind


You got it dude

100317 - and a vision to none

Kollar på the secret life of the american teenager, helt underbart. Fick mitt halsband från Jennifer idag, det var en "I'mbackfromSpain"-gift, super snyggt, love it. Är galet trött, sov hos Jennifer vilket ledde till att jag vaknade galet tidigt eftersom det var otroligt tidigt, suck. Men men, nu ska jag fortsätta att kolla på serier.

You got it dude

100316 - La nuit du shasseur

Har precis varit på gymet, ska jobba tillsammans med papi senare. Känner mig något död.. Hahaha, lyssnade på "Push it push it to the limit limit, cause we're in it to win it in it to win it" Corbin Blue för att bli lite taggad, hjälpte, I'm fit for fight. Hahaha okej kanske inte, men jag är på väg dit. Sen vart det självklart lite härlig 30stm musik och en jävla massa tvinga mig själv att pusha så länge jag pallade. Nu sitter jag här och chillar och tänkte glo lite på nån serie. Innan jag drog till gymet såg jag självklart senaste avsnittet av Gossip Girl och jag måste ju medge att jag är lite små kär i Taylor Momsen & "the new guy" Kevin Zegers.


Det är någonting speciellt med lite små sliskiga snubbar alla fall om dom är som han, haha.. Nä, vet inte var jag ska göra nu måste städa mer i mitt rum. Får ju besök så det ska in två sängar i mitt rum hehe.. Men de löser vi på nått sätt. På torsdag är det Mika på globen som gäller ska bli sjukt kul.

You got it dude

Dagen inspiration: Ashley Olsen


Super snygg, har äntligen införskaffat mig en datorväska. Hittades på Gina Tricot för enbart 249kr. den är svart (ofc) och jag var tvungen att leta på tre olika gina affärer. Men jag hittade den till slut, såg även ett par sjukt snygga solglasögon. Måste, vill ha dom, åååh give, give, give! Kollade på two of a kind idag, så nostalgiskt! Vilket bl.a. ledde till dagens inspiration Ashley, så snygg! Älskar iof båda tvillingarna, MK kanske lite mer men båda är sjukt snygga och har otroligt snygga stilar.

You got it dude

100315 - I was going nowhere...

...Going nowhere fast, drowning in my memory. Living in the past, everything looked black till I found her. She's all I need and that's what I say I call her RED. She's my shelter from the storm, she's the place to rest my head. Late at night she keeps me safe and warm I call her red.


Som om det kommer som en shock för någon att jag sitter och kollar på en serie? Självklart sitter jag och kollar på My so-called life, dreglar över hur snygg mr. Jordan Catalano (aka Jared Leto) är. Idag är en bra, dagen en ny start, en ny vecka everything can happen. Även om jag verkligen önskar att det var förra veckans onsdag och den underbara dagen bara kunde stå på repeat, men that's not life. Gosh I want my own Jordan Catalano.

You got it dude

A great word for a great world...

...Like each clue, just not getting through. Mår lagom dåligt, är sjuk/nånting.. vet inte riktigt mår piss. Är otroligt trött och seg, sitter fortfarande och kollar på My so-called life, lär väl göra det hela natten. Läser lite gamla inlägg från Audrey Kitchings blogg, hon är helt sjuk och underbar!


Hon är så jävla härlig. Men men, nu måste jag försöka sova lite till. Imorgon är en ny dag, en ny vecka och nothing will stop me. I'm gonna do it right this time. I don't even care, fast jag gör det ändå, jag vet flum. Men eftersom jag inte kan säga det och jag måste få ut det skriver jag jet again massa konstiga saker som inte är helt "normala". Men som sagt, ska försöka sova/ kolla på my so-called life.

You got it dude

100314 - my so-called life


Den bästa serien, okej, kanske inte. Men den är sjukt bra, en riktigt mysig serie lite av en I'm home sick-serie. Är lite små sjuk, slutkörd kropp även om jag inte gör någonting på dagarna. Vill typ köpa massa godis och sitta och vräka i mig massa onyttigt för absolut ingen anledning alls. Jared Leto är så löjligt snygg i My so-called life.

You got it dude

Your friends will be there...

...when your back is to the wall. You'll find you'll need us cause there's no one else to call. When it was hopeless a decision is what you need. You'd better be ready to, be ready to jump, 21 Jump Street. Sitter och kollar på första säsongen av 21 jump street, helt underbart.


Johnny Depp är en av de få som faktiskt blir snyggare med åldern. Han är alltid snygg, speciellt i season one som jag sitter och kollar på nu. Han är så otroligt snygg, helt sjukt snygg, kolla på honom.

You got it dude

Seriöst, inte i år också.

This is my life vann ju då precis melodifestivalen? Frågan är varför? Varför lär sig aldrig svenska folket att vi måste rösta på en bra låt som I don't know Salem al Fakir eller Eric Saade?! Visst om vi nu hade skickat någon av dessa låtar eller till och med Darin. Men nej skicka en as tråkig balad, med ännu en blond brud. Det funkar inte, det var inte en slump att Norge vann förra året! Dom hade en bra låt och en snygg sångare. Men nej vi ska hålla oss till det dåliga och hoppas att det kanske finns nån idiot som gillar låten.


Jag kan ju bara säga att jag tror att vi hade kommit så mycket längre med Eric Saade, jag menar han är ung och ser bra ut och han hade en låt som fastnar på hjärnan hur snabbt som helst. Men visst om vi aldrig ska lära oss så fine, vi kan skicka dålig låt på dålig låt, men det kommer ju aldrig leda någon vart. Vilken melodifestival nörd jag låter som nu, vilket jag iof är, så spela roll haha.

You got it dude

So I just stopped feeling...

...But I couldn't find anything to take its place. Precis tryckt i mig en pizza, kan ju inte påstå att jag mår så bra just nu hehe. Känner mig överdirvet löjligt mätt, helt sjukt. Men men, glor på transformers orkar inte göra så mycket annat. Tror att jag håller på att bli lite sjuk, saknar min älskade Annabanankaka.


Men nu orkar inte jag inte skriva mer, ska kolla klart på båda filmerna och senare ikväll blir det Melodifestivalen. Har även satt upp min 30stm, this is war plansch som jag fick av Jonna! Love it.

You got it dude

Before time began, there was the Cube...

...We know not where it comes from, only that it holds the power to create worlds and fill them with life. That is how our race was born. For a time, we lived in harmony. But like all great power, some wanted it for good, others for evil. And so began the war. A war that ravaged our planet until it was consumed by death, and the Cube was lost to the far reaches of space. We scattered across the galaxy, hoping to find it and rebuild our home. Searching every star, every world. And just when all hope seemed lost, message of a new discovery drew us to an unknown planet called... Earth.


För er som inte fattar sitter jag och kollar på Transformers, håller på att se den första nu och ska se revenge of the fallen efter det.  Lite små trött, lite små seg.. Ja.. Sitter och kastar massa onödiga tidningar som jag aldrig kommer att läsa igen hehe. Men nu ska jag kolla på transformers igen och dreglar lite över min älskade Shia LaBeouf.

You got it dude

100313 - Skins, Effy


Såg nya avsnittet inatt, helt sjukt. Crazy som alltid, fast ännu mer. Det var en svensk med på psyket där Effy satt haha, kul. Resten sög, är lite små besvilken på säsong 4 och nu har de planerat att göra säsong 5 & 6 med ännu ett nytt crew. Det kommer bara bli sjukare och sjukare, eller?!

You got it dude

Lie awake in bed at night...

...And think about your life, do you want to be different? Try to let go of the truth, the battles of your youth, 'cause this is just a game...


...It's a beautiful lie, it's the perfect denial. Such a beautiful lie to believe in. So beautiful, beautiful it makes me. It's time to forget about the past, to wash away what happened last. Hide behind an empty face, don't ask too much, just say, 'cause this is just a game.

You got it dude

Americas next top model


Äntligen är det tillbaka kan man ha längtat mer eller? Förra säsongen var ju så dålig, efter som söta underbara Alison inte vann. Denna säsong har jag inte kollat på än, men ska göra asap. En annan fråga, varför har inte nya skins kommit ut?! Blir ju ledsen här känner jag!

You got it dude


100312 - What if I wanted to break...

...Laugh it all off in your face, what would you do? What if I fell to the floor, couldn't take all this anymore. What would you do, do, do?


You got it dude

30 Seconds to mars

Okej, låt mig börja att säga att jag är död men det var så jälva värt det! Jag och Anna drog från mig vid 2.25am för att vara säkra på att hinna med bussen som kom 2.40am. Var framme vid Fryshuset kl. 3.00am då hade det redan kommit tre stycken som tappert hade varit där dagen innan (kl. 11.00pm). Sov lite sen kom nästa gäng och jag vaknade lite, somnade halvt om och sen efter en timme eller två kunde jag inte ens försöka sova längre, vaknade väckte Anna och var helt hyper i exantal timmar. Snackade med dom som var framför och bakom och gjorde kösystem för att man skulle veta vem som stog var (nice!).
Efter ett tag kom det fler och fler människor, fryshuset öppnade och man kunde gå in och värma sig, hade iof redan varit på cafét och värmt mig och druckit en kopp kaffe, någonting som verkligen, verkligen behövdes. Kallt som fan ute och när man är nyvaken behöver man verkligen kaffet haha. Men men, timmarna rullade på vi var sjukt sociala och packtade ihop oss mot alla hehe.. Jennifer och Thea kom och hälsade på oss i kön, det var nice, vaknade våra saker när vi va på signeringen och jag var en av dom få som fick en kram av Tomo!!!!!!!! så jag var ganska överlycklig och om dom andra inte hade sagt nått hade jag säket fått en av Jared också, men men, jag tog igen de på konserten när han crowdsurfed.
Dagen fortfatte, Jennifer och Thea drog efter signeringen medans vi ställde oss längts fram i kön igen. Mamma kom och hämtade alla våra saker förutom varsin zip hoodie och halsduk (+ de vi hade på oss). Sen ställde vi oss i kön och väntade. Jag sprang iväg och köpte kaffe också, ganska precis innan vi fick gå ner för trappan. Sen närmade det sig ingång och mer väntan fast denna gång innomhus. Insläpp upp för trapporna, in ta tag i stängslet och sätta sig ner! Jävla Echelon som hade trängt sig och fick en egen jävla kö, död åt dom! Köa som andra människor om ni bryr er så jävla mycket! Men men, ingen ide att hänga upp sig på det.
Första förbandet kom ut, as bra så jävla mycket drag och andningskampen började. Efter dom så var det dags för förband nr.2... några danskar som var sjukt tråkiga, hade inte hört talas om dom innan och det ända jag vet var att dom hade en as snygg kamera man! Haha..
Sen var det vänta och efter vad som kändes som en halv evighet kom dom äntligen ut, den svarta duken drogs bort och Jared började sjunga! Det var så sjukt, Jared var såååå snygg!!!! Och Shannon är så sjukt mycket snyggare i verkligheten än va han är på bild! Fan va sugen jag blev att kolla på My so called life bara för att haha.



Som sagt helt underbart, allt med konserten, människorna i kön, signeringen och alla fall tre bra vakter gjorde att det var värt väntan. Trött och sliten och en tryck från alla håll, vatten som hamnade typ överallt förutom i munnen, massa vakter som var dumma i huvet och två som var sjukt bra! Vakten med glasögon var nog bäst av dom alla snackade med honom innan och när jag halv trodde att jag inte skulle kunna andas kom han direkt och kollade om jag vill bli utburen, men hell NO! ska jag svimma gör jag det efter konserten. Vilket jag nästan gjorde tur att dom hade cola light man kunde köpa! Efter konserten var det sitta ner och känna att jag knappt kunde röra mg efter att kroppen genomlidit att få stryk från alla håll och kanter, svepa min cola, trycka i mig dextrosol och andas! Sen vidare och vänta utanför på Anna som fick gå ut nån konstig väg tillsammans med Tilda. Sen kom hon tillbaka, köpte en t-shirt (den jag ville ha fanns självklart inte kvar). Sen var det bara hem, byta kläder och sova fram till kl. 1.00pm idag. Nice!

You got it dude

100311 - eclips


Åh jag längtar som fan, sjukt! Har längtat som fan, har längtat sen New Moon. Skriver om gårdagen senare, är lite död nu! Har ingen röst och är lagom död, men annars är allt toppen.

You got it dude

100309 - To be super, super...

...To be super, supergirl. Hahaha, pratar om Hannah Montana med Jennifer som är hemma safe n' sound från Spanien. Idag kommer Anna! Så sjukt taggad, imorgon är de 30stm. Ska in till stan senare/snart hahaha, ska handla sen hämta upp min kära Anna på stationen.

You got it dude

Such a beautiful lie to believe in...

...So beautiful, beautiful it makes me. It's time to forget about the past, to wash away what happened last. Jag längtar så otroligt mycket tills på onsdag 30stm *yaay*. Jared Leto är ju så otroligt snygg, kolla på honom!


För tillfället är jag trött, trött och hm... sa jag att jag var trött? Har jobbat idag, ska jobba med pappa imorgon, ska hämta Anna imorgon! För min älskade Anna kommer imorgon! Woop, woop. Nu sitter jag och segar framför full house, med en död kropp och en ganska vaken hjärna.

You got it dude

100308 - who's hot and who's not?!


Sitter självklart limmad framför tv:n någolunda trött, så jag lär somna. Men men, missade ju inte Neil (som öppnade otroligt) så är det massa sad moment, som alltid och självklart massa happy moments också. När klockan slog 12 satt och jag kollade på "the red carpet show". Så vem bar eran favorit klänning? Någon av dessa snygga? Eller någon annan som jag inte har tagit med?

You got it dude

She doesn't know what worry is...

...Shes safe and warm and shes not sorry, she doesn't know what sorry is. Michelle's smiling, Michelle's smiliing, Michelle's smiling. Sitter sjävlklart och kollar på full house, vaknade ganska precis efter att ha sovit i 4 tim. Ska antagligen glo på the oscars, hade inte planerat att kollat på det men jag är ju ändå vaken så varför inte? Haha..


The news is on and Michelle's laughing, can't make sense of what the picture shows. She knows no fear she keeps on laughing, if we could only know what Michelle knows. Michelle's smiling. I love the Olsen twins! Det är helt otroligt hur mycket dom har växt upp, det är så sjukt. Dom är 4 år äldre än mig, vilket är lite halft otroligt, men the Olsen twins rocks, love them!

You got it dude

Shopping spree begin, it's always lalalalala

Jag har hittat en otroligt snygg tröja som ska införskffas så snart som möjligt. Var snäll och gullig mot mammsen, så jag ska köpa den. Fråga är ju bara när jag har tid, tror de får bli på tisdag morgon. Hmm.. Imorgon är det nämligen jobb igen, nice!


Här är den snygga tröjan och tro det eller ej så kommer den från Lindex. Denna snygg sak ska jag ha på mig på 30stm konserten. Seriöst, Jared Leto är så otroligt löjligt snygg! Dagen har varit lite halvdöd, seg och ja.. Men imorgon är det tillbaka och jobba! Yay. Sen på tisdag kommer Anna och jag ska jobba lite med pappsen, sen så blir det helkväll med Anna, glo på gossip gitl, himym osv. Sen ska vi börja köa. Vi tänkte börja köa så tidigt som möjligt så kommer mammsen och hämtar våra saker innan insläpp (nice). Men nu ska jag kolla på full house och sega fram till morgondagen.

You got it dude

100307 - There's no words..


Har precis sett klart på Harpers Island, antagligen en av de mest twisted series, ever! Jag har nog aldrig varit så freaked av en serie i hela mitt liv. Den är så sjuk, men så otroligt bra! Man kan inte hjälpa att man gillar den och att det skulle vara den människan som det var gjorde den mer twisted, men jag giassade på att det var den det var ganska snabbt ändå. Men när det väl visade sig vara som jag trodde vill jag ändå inte tro på det haha. Men älskar ni också lite sjukaa grejer som jag "inte ska gilla" se Harpers Island, ni kommer inte att ångra er.

You got it dude

Whitney Port


Hade helt och hållet glömt att denna gorgeous kvinna fyllde år den 4 mars. Hon är otroligt vacker, otroligt begåvad och hon är extremt bra på det hon gör. Förhoppningsvis får jag någon gång i livet chansen att jobba tillsammans med henne. Man kan ju alltid hoppas, right? I alla fall, två dagar sent, men bättre sent än aldrig så hoppas jag att hon fick en underbar födelsedag.

You got it dude

Harpers Island - C.J Thomason


Denna man är otroligt snygg. Fattar inte riktigt hur man inte kan tycka de, han är sjukt charmig som Jimmy i Harpers Island om man säger så. Han är så snygg, håller ni inte med?! Gorgeous, men nu ska mitt harpers island kollade fortsätta, denna serie är helt underbar!

You got it dude

Harpers Island

Så otroligt freaky serie, sjukt bra, men otroligt freaky. Vissa saker som händer är mega läskiga, andra är as roliga och resten är bara bra. Snygga människor, jätte läskig omgivning. Vem vill gifta sig på en ö där massa människor har blivit dödade av en seriemördade som bl.a. har dödat en av sina bästa vänners mamma.


Kate Cassidy är så otrolugt snygg, hon är en av de snyggaste människorna i denna serie. Mr. Psyko Derek (one tree hill) är också med i serien, men inte som mr. psykfall denna gång. Men han är fortfarande lite läskig eftersom jag fortfarande tänker på honom som psyco Derek.. Men nu ska jag fortsätta kolla på Harpers Island.

You got it dude

100306 - Grey's anatomy


Godmorgon till er läsare där ute, trött? Ja, det är jag också. Nu är det nya tag, det är helg, jag ska inte jobba (första dagen på hela veckan, förutom måndag), ganska skönt, lite synd men vad ska man göra? Nu sitter jag ganska nyvaken, lite små stel och ganska trött och ska kolla på Grey's Anatomy. Sen blir det Project runway och även den underbara serien Cougar Town.

You got it dude

Alice in wonderland


En av de kanske bästa filmerna ever. Helt otroligt bra gjord, skådespeleriet var lika underbara som skådespelarna. Den var helt fantastisk, jag är helt förundrad. Men nu ska jag kolla på skins och sega lite, har kollat på Let's Dance med mamma. Kom hem efter jag hade sagt hejdå till Anna & Linn vid t-centralen, in för att jobba och sen hem. Men som sagt nu är det dags för skins! Sen blir det nog lite Full house som vanligt hehe.

You got it dude

100305 - I've got sunshine.

Sitter tillsammans med Anna och Linn, ska iväg och äntligen få se Alice i underlandet, om jag har längtat efter denna dag. Sen ska jag till jobbet, lite jobbigt (höhö). Men nu har jag inte tid att snacka för jag ska iväg!

You got it dude

100304 - Brad Pitt naked in bathtub..

Hahaha, kollade precis på lite klipp på fight club, min kompis nämnde näligen fight club på vårt kära facebook. Men det ända jag tänker på, förutom en jätte blont Jared Leto är Brad Pitt naked in bathtub. För let's face it, he's hot, alla fall i den filmen. Jag vet inte, men de är någonting med Brad som gör att jag inte tycker att han är snygg, men sen ibland, som i Fight Club eller när han tex. är med i vänner så är han helt gorgeous.

Har ju jobbat hela dagen, lite trött och seg. Ska off till en "hemlig plats" efter jag inte får nämna vart minna vänner är för att det är pinsamt haha. It's gonna be awesome to see them again. Men det var som jag trodde på jobbet, kaos, efter i schema och halvdöd när folk började rammla in. Men men, life is good, ni sitter jag och tar det lungt innan jag ska ge mig iväg igen.

You got it dude

You ain't nothin' but a hound dog...

...Cryin' all the time. Well, you ain't never caught a rabbit, and you ain't no friend of mine. Trött, jo ganska, jag har ju inte sovit på över 24tim, det är helt sjukt. Har jobbat hela dagen, imorgon är det tidigt morgon och det kommer bli otroligt nice. Dao var på molander igår, har saknat henne. Kompis & Bästis var också där, mysigt mysigt.


Så här liten och söt var kompis en gång i tiden, men han är fortfarnade lika söt och gullig nu. Lite mer crazy (om det är möjligt). Så har vi den söta och underbara lilla Bästis, hon är ju för mysig. Men nu ska jag väl kanske försöka sova lite, kolla på nån serie och öhm, ja.. sova. Imorgon kommer btw, Anna & Linn *yay*.

You got it dude

Wishing it would pass (telefonsamtal, hehe)

Sitter på molander och lunchar, har precis varit på ica, kändes så otroligt konstigt att gå dit utan Jennifer. Men men, drick yoghurt jordgubb (icas egna). Både kompis och bästis är lite små crazy och vägrar lämna min sida, men snart är lunchen över och då är det tillbaka till att ringa upp folk och dricka min efterlängtade cola light.

You got it dude

100303 - Brrrrrrrrr....

Sitter och fryser i mitt rum. Kallt som fan, sitter med två täcken på och vill inte gå upp ur sängen. Men sådan tur har inte jag. Så upp ur sängen, på med mjukiskläder och iväg till molander och jobba. Men de är riktigt nice de med, det är bara vägen dit och vägen hem som är de jobbiga, kalla. Idag känner jag att jag har en "jag hatar snö, och jag tänker klaga på det dag". Men jag ska inte tänka för mycket på det, jag ska tänka på de positiva att snart (förhoppningsvis) är det vår! Nej, nu har jag inte tid att snacka, fixa mig och sen iväg!

You got it dude

Life Unexpected


Har precis kollat på life unexpected, så otroligt bra serie. Jag älskar denna serie så otroligt mycket. Det är lite som det står en blandning av Juno och Gilmore Girls. En av mina favorit filmer och en av mina all time favorit serier. Denna serie är så sjukt mysig, sorlig, glad, it's got it all. Ska ringa Anna, sen ska jag sova och imrogon är det jobb, nice.

You got it dude

It was the heat of the moment...

...Telling me what my heart meant, the heat of the moment showed in your eyes. Ganska trött, lång dag, jobbat på molander. Var och handlade innan jag åkte till molander, köpte ett läppstift på h&m. Väldigt snygg, jätte ljus färg. Kanske inte direkt jag, men jag försöker ändra min stil lite, så life is good. Nu ska jag kolla på mina serier, sen ska jag sova.

You got it dude

100302 - Neil Patrick Harris


Har precis kollat klart på det senaste himym avsnittet och ännu en gång så gör Neil Patrick Harris mig lite smått knäsvag. Jag vet att han har pojkvän och dom är jätte söt tillsammans, men han är ju så charmig och snygg! Varför finns det inte fler som honom? Som inte är gay? Neil is awesome, he's Barney.

You got it dude

Somewhere along the way

Dagen blev inte riktigt som planerad, sov på morgonen, för död för att åka till gymmet. Sen hade jag bokat fel, smart som jag är tänkte jag inte på att feb. bara har 28 dagar. Så jag måste tvätta hemma, vilket tar en och en helv evighet och tvättmaskinen hoppar (ugh). Så nu sitter jag här, lite död och seg, känner att jag inte har så mycket att göra. Kommer däremot att jobba under veckan (min gamla praktik, like). Väntar på öhm.. att första tvätten ska bli klar. Jag ska börja kolla på serien Lipstick Jungle (Robert Buckley, yum).


Det blev dagens planer, väntar på att Mari ska ringa så jag vet när jag ska jobba. Life is good. Anna jobbar idag, så jag ska ringa henne när hon slutar, prata lite om hennes och Linns besök. Dom kommer nämligen och leker med mig på torsdag, fredag är det Alice i underlandet som gäller. Men nu, tvätt.

You got it dude

Desperate Housewives, Shawn Pyfrom


Han är så sjukt snygg, han är mer snygg nu än förut. Han är otroligt charmig också. Älskar Desperate housewives, hur man inte kan älska denna serie är ett stort freakin' frågetecken.

You got it dude

Jensen Ackles birthday <3


Idag fyller denna snygga mannen år, kan man bli mycket snyggare? Nej. Men till hans ära ska jag sätta mig och glo på supernatural tills jag somnar, sen ska jag till gymmet och sen vidare ner till tvättstugan, ugh.. Men men, idag ska bli en bra dag tillägnad denna underbara man.

You got it dude

100301 - Silver's not bad..


Så spännande match, självklart hejade jag på USA (jag är ju ändå halvamerikan). Det var så otroligt spännande, kunde ju ha fått slutai vinst till oss men nu gjorde det ju inte de. Canada var värda guldet, and they put on a good fight, everything was awesome. You can't winn everything, and well let's face it Silver is kinda awesome to.

You got it dude

RSS 2.0