I love you Philip Morris


Såg denna otroligt bra filmen idag tillsammans med Victoria. Det måste nog vara en av Jim Carrey's bästa filmer. Den är helt otroligt bra, en riktigt chockerande bra film. Om ni vill se någonting bra, se denna.

You got it dude

Jared Padalecki, married


Japp, igår så gifte sig Jared Padalecki med Genevieve Cortese, info: här. Har inte så mycket mer att säga om det hela, men det var ju synd för alla som önskade sig Mr. Padalecki i julklapp. Men det som är riktigt sorgligt är ryktena om att Mr. Ackles ska gifta sig i maj. NO! Helena, vi måste göra någonting and we gotta do it fast.

You got it dude

100228 - New York, I love you


Jag har sett denna film massvis med gånger nu, den är helt underbar. Eftersom jag älskar Shia LaBeouf och han gör alla sina roller sjukt bra. New York I love you är lätt en av mina favorit filmer. Den har så mycket, jag menar, New York och Shia, hur mycket mer kan man önska sig? Men nu ska jag kolla på full house och försöka att inte tänka på att mina blåmärken gör ont. Men men, lite blåmärken efter en sjukt rolig kväll gör inte så mycket.

You got it dude


100227 - it still smells just like you...

...damn those sweet memories. Så trött, men hade sjukt kul igår. Jobbade, gick riktigt bra om man bortser från att vi var tvugna att diska förhand. För deras "underbara" diskmaskin var självklart busted och vattnet forsade ur maskinhelvetet. Men men, vi kom därifrån vid elva tiden typ, sen vart det iväg till Retro, så sjukt kul!

You got it dude 

You got the touch...

...You got the power. Feeling as hot as mr. sexy, ska snart iväg och jobba, ska bli riktigt kul


You got it dude

I'm picking up good vibrations...

...She's giving me excitations. Sitter självklart och kollar på full house, funderar på om jag faktiskt ska börja kolla på ER. Det finns så många människor som kollade på och de och "alla" säger att det är jättebra och John Stamos är ju med, så hur kan de va dåligt?!


Btw, gådagens avsnitt av skins var så otroligt sorgligt. Helt crazy, Effy som spårade ur, Freddie som är mega söt och Cook som var den absolut sötaste av alla. Det var otroligt sorligt, satt och grät som bara den!

You got it dude

100226 - Now that I've lost everything to you....

...You say you wanna start something new, and it's breakin' my heart you're leavin'. Sitter och väntar på att en av mina absoluta favoriter ska komma ut, jag pratar självklart om Skins. Freddie's avsnitt, så otroligt snygg och charmig, yes, yes, yes, that's what he is.


Hur snygg är han inte? Gosh, totally in love. Jag är inte trött längre, men jag måste verkligen sova, suck. Får gå och lägga mig direkt efter att jag har sett skins!

You got it dude

Sugar pie, honey bunch...

...You know that I love you, I can't help myself, I love you and nobody else. Sitter och kollar på underbara full house (är väldigt trött, like!). John Stamos är så snygg och Jodie Sweetin (Stephanie) är så sjukt söt när hon var liten. Men nu ska jag återgå till att kolla på Full house och sen ska jag sova, lång dag imorgon.


You got it dude

When we go shopping it's always lalalalala...

...Shopping spree begin, it's always lalalalala. Hemma från en snabb shoppingtur, har införskaffat mig vit skjorta och svart väst. Kommer att se nästan lika snygg ut som one of my favoriets Mr. LaBeouf.


Okej, kanske inte lika snygg, för let's face it, he's hot! Hmm.. Kanske ska kolla på transformers? Men jag sitter och kollar på full house och jag orkar inte gå upp ur sängen haha. Trött och seg? Well, yes. Vill verkligen att transformers tre ska komma ut! Men nu ska jag glo på full house, dricka cola light och inte göra så mycket mer.

You got it dude

100225 - here for the very same reason


Ännu en ny dag, jag är lagon trött. Vaknar som vanligt med full house och en död blick, ska svepa mitt kaffe, kolla klart på full house och sen ge mig in till stan. Jag ska shoppa, en ny skjorta ska införskaffas eftersom jag inte använt min sen jag var typ 12-14 nånting sånt och min andra, well, den vet jag inte vart den är. Ska även köpa en väst (som jag har tänkt köpa sååå länge, men nu måste jag ha en). Jag måste verkligen sova inatt, för imorgon ska jag jobba, nice, nice, nice! Ibland gäller det att ta en chans och satsa på nått man aldrig gjort förut, i mitt fall, vara servitris. Hahaha, jag ska öva ikväll, men jag har en positiv inställning så allt kommer gå galant.

You got it dude

Hot or not?!


Mary-Kate kör på brunt läppstift, snyggt? Jag måste ju medge att jag tycker att det är sjukt snyggt, med resten av hennes outfit och stil passar det otroligt bra. Det förvånar mig lite hur snyggt jag faktiskt tycker att det är. Älskar jackan, älskar skorna och jag är helt kär i handskarna. Jag letar efter ett par snygga handskar, någon som har ett bra tips?

You got it dude

If the song I sing to you...

...Could fill your heart with joy, I'd sing forever. Sitter och kollar på underbara full house, detta är en av mina absolut favorit sånger, någonsin. It's the beach boys & John Stamos. It's all in one, it's awesome. Älskar avsnitten när the beach boys är med, jag är en riktigt beach boys nerd. Saknar Anna som bara den och när man talar om trollet så ringer hon.


Nu sitter jag och dör lite över hur snygg John Stamos är, planerar inför fredag (jobb) och väntar på att Anna ska prata klart med vem hon nu pratar med. Längtar till nästa vecka då Anna och Linn kommer till mig, yay.

You got it dude

If every word I said, could make you laugh


Watching two movies with the Olsen twins made me miss Full house. Uncle Jesse, hoooooot. I'm feeling more gorgeous then ever with my black mud mask on, haha, så snyggt. Lite seg, hungrig och har absolut ingen aning om vad jag ska äta, några förslag? Jag har ju alla fall lite cola light kvar, men de är inte så mycket, kanske ska gå och handla? But then again it's to cold to go outside haha.

You got it dude

Friends, pals, partners, chums...

...But we're marching to different drums. Tänkte att jag tar en heldag med the Olsen twins, sitter och kollar på When in Rome. Vill se den nya filmen When in Rome, den verkar bra. Sen blir det mer Olsen filmer, lite full house och kanske two of a kind. Sen att dom kanske är bland de absolut snyggaste människorna i hela världen gör väl inte så mycket.


You got it dude

100224 - You got me rockin' and a-rollin'...

...Rockin' and a-reelin', Barbara Ann ba ba. Vaknade precis, trött och seg. Har ingenting planerat för dagen, det är iskallt ute och jag har cola light och allt annat jag behöver hemma. Kollar på full house, är ganska död eftersom jag precis vaknade.


You got it dude

Make it or break it; The great wall


"You forgive other people’s mistake so you do not end up alone". Nya avsnittet var helt underbart, falling in love all over agian with Damon. Men den sötaste scenen var ändå när Kaylie & Carter blev tillsammans igen (bilden). Things are happening, things are wierd and things are good.

You got it dude


Life unexpected - Brittany Robertson


Seriöst en av de bästa serierna ever, väldigt glad att denna serie gjordes plus att jag älskar Lux's (Brittany Robertson) stil. Men nu ska jag fortsätta glo på life unexpected och dricka min efterlängtade cola light.

You got it dude

The last day of our acquaintance


Finally, har längtat så otroligt länge på att dom skulle bli tillsammans igen. Men resten av avsnittet var så otroligt sorgligt, fattar inte hur någon kan kolla på ett sånt avsnitt utan att gråta. Helt sjukt hur sorgligt det var, men nu sitter jag och kollar på make it or break it, dricker cola light och känner att livet leker. Sen blir det life unexpected och sen kanske lite full house som vanligt.

You got it dude

100223 - Everywhere you look (everywhere)...

...There's a heart (there's a heart), a hand to hold on to. Everywhere you look (everywhere), there's a face of somebody who needs you. Ska sova snart, kollar som vanligt på full house medans öngonlocken sakta men säkert faller ner.


You got it dude

You suddenly stop making sense again...

...Another thing your stories, uninteresting and boring. Försökte städa mitt rum, gick sådär. Började men slutade haha, så sjukt tråkigt att städa även om de behövs. It's all gonna be awesome. Trött som fan just nu, ögonlocken är tunga, känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst. Ska fortsätta kolla på 7th heaven och sen kanske ta en powernap, skulle verkligen behövas.

You got it dude

When I see their happy faces...

...smilin' back at me, 7th heaven, I know there's no greater feelin' than the love of family. Måste ju byta serie nån gång, hehe och varför inte säsong 9, 10 och sen 11 av 7th heaven. Älskar 7th heaven, har alltid gjort kommer alltid att göra. Plus att Tyler Hoechlin (Martin) är sjukt söt, David Gallagher & George Stults (med flera, haha) är sjutk snygga.


Så söt bild, hur kan man motstå denna man? Så söt. Känner mig lite små trött och seg, borde verkligen städa mitt rum, men jag orkar inte. Hahaha, nu ska jag kolla mer på 7th heaven.

You got it dude

100222 - Aruba, Jamaica ooh...

...I wanna take ya, to Bermuda, Bahama come on pretty mama. Key Largo, Montego baby why don't we go. Sitter fortfarande och kollar på full house, är inte trött längre, lite seg.


Sitter och kollar på skor också, hittade ett par som var snygga och passar bra till sommaren. Hmm... är inte helt säker än, får se hur det blir. För tillfället så nörjer jag mig med att sitta och glo på full house, inte tänka på mycket annat. Nu ska jag sitta och kolla på alla härliga stunder från full house.

You got it dude

Break the rules, take the heat


Jag längtar verkligen tills den nya transformers filmen kommer. Tycker dom borde börja spela in nu istället för att vänta på sommaren. För vem vill inte se Mr. Gorgeous back in action? Han är ju så snygg och en så otroligt bra skådespelare. He's hot, he's cute, he's awesome. Vad skulle man kunna önska sig mer? Men nu mer Full house, cola light och en jävla massa segande.

You got it dude

sure as the sun will cross the sky...

...This lie is over, lost, like the tears that used to tide me over. Sitter och fryser i mitt rum, väntar på att tiden ska rinna iväg, så att jag kan åka iväg till stan och träffa Dolly. Kommer antagligen att frysa ännu mer, it's cold and I'm freezin'. Känner mig lite små seg, kollar fortfarande på Full house, dom sjunger teddy bear och jag saknar min Annabanankaka.


Jag vill shoppa, jag vill verkligen shoppa, shoppa, shoppa! Men det är lite svårt att shoppa när man inte har några pengar, lite små jobbigt måste jag ju ändå medge. Jag vill ha nya kläder, lite liknande MK stil, hon har väldigt snygg stil. Älskar hennes stil, gillar Ashley's stil också, men MK har det lilla extra, alla fall ibland.

You got it dude

100221 - What ever happend to predictability...

...The milk man, the paper boy, evening T.V. Sitter som vanligt och kollar på serier, kvällens underhållning är fortfarande Full House. Det är lite wierd, ungarna som spelar Alex & Nicky är lika gammla som jag och vi vet ju alla att the Olsen twins lever ett ganska nice liv, right?


Ingen kan ju vara liten föralltid, även om alla fall jag skulle vilja kunna åka tillbaka i tiden lite då och då. Allting var så mycket lättare när man var liten. Man var trött på natten, man lekte hela dagarna och det fanns inte så mycket att tänka på, vad man ska ha på sig osv. Men I like that to, jag menar kom igen, varför skulle jag annars börja läsa Fashion marketing & management? Haha, it's gonna be awesome when I move. Men nu ska jag fortsätta att kolla på full house och sega.

You got it dude

If every word I said could make you laugh...

...I'd talk forever. Na na na na na na, na na na na na na... Forever, forever, I'll be so happy loving you. Sitter och kollar på Full House och jag måste ju bara säga att John Stamos alltid kommer att vara en av de snyggaste människorna som någonsin funnits.


Jag kan nog kolla på denna serie hur många gånger som helst. Helt sjukt underbart bra serie, så mycket minnen när jag kollar på den. Hahaha, massa skratt och cola light/zero eller pepsi max tillsammans med min älskade Annabanankaka. Really awesome times.

You got it dude

Smallville - Persuasion


Senaste avsnittet av Smallville, jag vill bara se mer. It's crazy, new kryptonite, new everything. Känner mig lite små seg och känner jag verkligen skulle behöva en manikyr. Tror jag ska köra en ansiktsbehandling, mask och tillhörande. Kanske borde ta och fixa naglarna också, hehe och varför inte en pedikyr samtidigt haha. Men nu ska jag kolla på Full house och vänta på att melodifestivalen ska börja.

You got it dude

100220 - Adam Brody


Satt och kollade på Grind igår (som är mega bra), vilket självklart får mig att tänka på oc pga. att Adam Brody är med. Han är en av de mest charmiga människorna i världshistorien, han är liten, nördig och helt underbart snygg. What's not to like? Haha, sen att han är grymt snygg i Jennifers Body (well, I can't deny that). Nu ska jag iväg och jobba, sen är det chillkväll eftersom jag är pank och inte kan dra till snap *sucks*.

You got it dude

100219 - Meg Prescott


New ep. of skins, like! Katie's (Meg Prescott) avsnitt, nice, wierd.. men ändå riktigt jävla bra. Nu så öhm, blir de chillkväll med Jennifer, massa flottig mat och cola light och annat som inte är bra för kroppen.

You got it dude

Concrete jungle where dreams are made of...

...Theres nothing you can’t do, now you’re in New York, these streets will make you feel brand new, the lights will inspire you. Lets here it for New York, New York, New YorkSom man har längtat eller vad säger ni? Vill verkligen se sex and the city 2, eftersom man inte kan lägga upp videon så för er som vill se trailern kolla här. Sitter och längtar som bara den på att både filmen ska komma ut men även på att faktiskt få flytta till New York, feeling apart of it and sunbathing in central park not doin' anything. I can't believe it, it's happening, like really happening.


Gosh, can't wait! I think it might just be awesome. Men nu måste jag fixa mig, ska ju iväg och chilla med Jennpenn. Vad vi ska hitta på, ja, det är alltid en lika bra fråga haha. Men nånting bra blir det ju alltid.

You got it dude


100218 - Beautiful dirty dirty rich rich dirty...

...We got a redlight, pornographic,dance fight,systematic, honey but we go no money. Jag som trodde att dom hade slutat att visa the beautiful life, men så snubblade jag på en sida på nätet och tror ni inte att det har dykt upp tre nya avsnitt? Jag hade totalt missat det. Men det känns ju lite bättre än att dom bara visade två avsnit och sen la ner. Serien fortsatte nämligen men bara online, så det kan gå.


Jag är ju alla fall glad för att detta hände. Jag är sjukt trött för tillfället, känner mig lite små seg. Men jag ska tagga till, ska iväg till Jennifer sen, nice nice. Ska slagga hos henne, får väl se vad som händer.

You got it dude

I could be your little beauty queen...

...Just a little outta reach, or the girl living next door. I'll be your angel giving up her wings, if that's what you need. Såg Valentine's day med mamma, så otroligt bra film. Den hade typ alla klyshor som man vill ha i en film, den var sjukt roligt och jag satt och garvade så sjukt mycket.


Så jävla värd film, så sjukt bra skådisar, roligt och mysig. Enda som var lite störande va att de satt ett jobbigt par framför. Men filmen var så otroligt bra att de inte gjorde någonting.

You got it dude

Now you look so peaceful, lyin' there asleep

Haha, ja. Vi hade typ byggare/ventil människor, vet inte vad jag ska kalla dom, här imorse. Vilket ledde till att jag var tvungen att gå upp halv åtta, inte så kul eftersom jag inte sov så jävla bra. Men men, nån timme eller två efter att dom hade gått somnade jag om och nu är är jag nyvaken och "pigg". Ska träffa mamma senare idag, vi ska se Valentine's day, tror den kommer va bra även om kritikerna säger att den inte är de. Men vad vet dom?


Det är ju så många sjukt bra skådespelare så hur skulle den inte kunna vara bra? Magkänslan är att den kommer va bra och att kritikerna och min mammas mag känsla är helt åt helvete! Haha, men nu måste jag fixa mig lite så att jag sen kan dra in till stan och kolla lite och sen möta min kära mor.

You got it dude

Risin' up, back on the street ...

...Did my time, took my chances, went the distance, now I'm back on my feet. Sitter och kollar på bloopers och annat, pratar med Jennifer i telefon. Trött som fan, människor som är här och fixar i vår lägenhet...


Nu vet jag inte vad jag ska göra, kansek kan hitta på nått öhm.. men det tror jag inte. TRÖTT! Men men, nu ska jag öhm försöka va lite små social med Jennifer.

You got it dude

100217 - New york, I love you


Så denna film precis innan jag somnade inatt, den var bra. Den var inte lika bra som jag hade hoppats på men den hade någon underlig charm i sig som fick mig att gilla den. Kanske var det Shia, eller nån av de andra otroligt begåvade och snygga skådespelarna som var charmen eller bara det faktum att det är inspelat i new york. Haha, man vet aldrig, men den va bra.

You got it dude

Julie & Julia

You are the butter to my bread, you are the breath to my life.

- Julia Child; Julie & Julia


100216 - Such a sweet surprise

Ja, då har man tränat, kollat på lite serier. Det är sjukt nice, jag känner mig ganska pigg men trött på samma gång. Det är lite wierd, men de va sjukt skönt att träna. Tillbaka till gymmet på typ fredag, ska bli härligt. Men nu ska jag väl kanske försöka sova lite, sen blir det jobba med pappsen.

You got it dude

She was a fast machine...

...She kept her motor clean, she was the best damn woman I had ever seen. Jag hatar när serier tar slut, det är sorgligt, men någonting jag hatar mer än när serier tar slut. Ja, det är när serier slutar och man märker att dom skulle gjort en till säsong men inte gjorde de.


Så här blev reslutatet av färgningen. Nu sitter jag och kollar på när Dean blir jagad av en söt liten hund och öhm.. hahaha, ja. Trött som fan, ska nog powernapa snart, eller kanske få mina få timmar av sömn? Hm.. det märker vi väl snart antar jag.

You got it dude

100215 - Carry on my wayward son...

...There'll be peace when you are done, lay your weary head to rest, don't you cry no more. Sitter och kollar på det sista av dark angel, so sad. Eftersom jag är så galet trött så tänkte jag att jag kanske ska kolla på lite gamla avsnitt av supernatural, så underbart. Som ett av mina absoluta favorit avsnitt nr.6 säsong 4, Ghost Sickness.


Kanske borde ta någonting att äta också. Hmm... Känner mig lite små hungrig. Jag är sjukt seg, dark angel är sjukt bra och Jensen är sjukt snygg. Mitt hår är nu ännu lite rödare, fast det är bara på "utväxten" som det syns vilket suger lite, men de ser fortfarande bra ut hehe.

You got it dude

100214 - I'm ready for the pressure...

...The drama and the pleasure, got my whole life here in front of me. I'm taking over when I hit the streets. Ny dag, kanske den mest översktattade dagen på året, men vad gör de? Jag har firat pappa, jag har ätit tårta och jag kollar på dark angel, it's all good. Har fixat lite med papper och letar efter billiga flygresor till new york.


Jag kan inte riktigt fatta det själv, men om mindre än ett halvår befinner jag mig i new york, pluggar och lever ett helt nytt liv. Crazy, trust me, I know. Det är så mycket som kommer hända, men detta halvår kommer bli grymt! Det ska bli awesome, spelar ingen roll vad som händer!

You got it dude

A look from you and I would fall from grace...

...A look from you and I would fall from grace. Otroligt bra låt, sitter fortfarande och kollar på dark angel, Jensen är ju med! Har färgat mitt hår så att det är jämt, allt är brunt. Imrogn blir det rött, like, kommer bli sjukt snyggt hoppas jag hehe. Ikväll blir det melodifestival och tårta (för att pappa fyller år imorgon).


Det finns en sak som är riktigt bra med alla hjärtans dag och det är min pappas födelsedag, annars är det nog den mest överskattade dagen på hela året. Varesig man har någon eller inte. Vem kom på att man skulle visa sin kärlek en gång om året, köpa rosor som dom höjer priset på (för att dom vet att alla köper ändå), chokladaskar och nallebjörnar?! Kom igen! Jag skulle bli så mycket gladare om jag fick rosor och en chokladask vilken annan dag som helst, så länge de inte är på alla hjärtans, det är så överskattat och alla förväntar sig massa saker. Nej jag håller mig till Alla hjärtans torsdag, en högtid som jag och mina vänner gjorde för att vi inte gillar alla hjärtans. Så nu ska jag fortsätta att kolla på dark angel och dregla över hur snygg Jensen Ackles är.

You got it dude

She was a fast machine...

...She kept her motor clean, she was the best damn woman I had ever seen. Nyvaken och lite halvdöd, glor på drak angel och snart ska jag iväg och jobba med pappa.


Jessica Alba är sjukt snygg. Jag är sjukt trött och seg, men men.. Försöker tagga till, vill verkligen färga mitt hår *suck*... Men nu ska jag kolla klart på dark angel, klä på mig och ge mig iväg.

You got it dude

100213 - 'Cause the walls start shaking...

...The earth was quaking my, mind was aching, and we were making it and you shook me all night long. Yummie, har sett nya avsnittet av Supernatural, så sorgligt, jag dör! Jensen är lika snygg som alltid, it's his charm..


Nu sitter jag och kollar på Dark angel igen, väntar med spänning på att Jensen ska dyka upp. Serien är sjukt bra, verkligen otroligt löjligt bra. Jessica Alba är ju inte heller helt fel att kolla på om man säger så. Borde väl gå och lägga mig snart. Känner mig inte trött, men jag ska jobba imorgon.

You got it dude

Does something unrequited...

...Mean it will never be, I lean into the whisper but I don't hear a thing. Har kollat på skins, har kollar på grey's och nu har jag kollat på the vampire diaries. Bones kommer inte ut (sadface) och nu ska jag snart kolla på supernatural, man sparar de bästa till sist som man brukar säga.


Paul Wesley är nog en av de snyggaste människorna ever, skulle inte tacka nej till honom. Men men, ingenting slår Shia och Jensen, men en combo av Shia, Jensen och Paul skulle inte vara helt fel! Haha, men nu ska jag kolla på supernatural och drömma mig bort i det overkliga!

You got it dude

You win some, lose some


Senaste avsnittet av skins, Cook's avsnitt. Underbart, sorligt och helt jävla crazy.. Det är så sjukt mycket som har hänt i skins under denna säsong och det har bara gått 3 avsnitt, nästa avsnitt är också helt mental! Det är Katie's avsnitt and things get wierd.

You got it dude

100212 - Hard to be soft, tough to be tender


Har tänkt på en sak hela dagen, det är helt otroligt hur efter sverige är när de gäller vissa serier, jag tänker på bl.a. the vampire diaries, för ca. ett halvår sen såg jag första avsnittet och igår hade det premiär i sverige, samma sak med melrose place, det tog evigheter för det att komma till sverige. Nu väntar man bara på att Make it or break it och 10 things I hate about you (serien) faktiskt ska komma till detta avlånga land. Idag kommer alla fall ett nytt avsnitt av the vampire diaries och massa andra serier. Som den serienörd jag är så kan jag ju bara säga en sak, YAY! Seriedag idag: Skins, tvd, supernatural, grey's anatomy, bones. Tror att det var alla, imorgon är det smallville.

You got it dude


Ready to get hi-tech and dissect your brain


Eftersom jag nu har sett alla avsnitt som har släpps av Supernatural är det äntligen dags att börja på ännu en serie med Jensen Ackles, nej inte smallville eller days of our lives. Men Dark Angel självklart är det inte bara Jensen som är med men överdrivet snygga Jessica Alba har huvudrollen i serien och vi vet alla hur bra hon är. Jag har än så länge bara sett första avsnittet (för andra gången) och nu ska jag fortsätta att kolla på denna serie.

You got it dude


100211 - Don't have a second to lose

Sitter och kollar på the ex list, Jennifer har gått hem och jag öhm segar som bara den. Rachel Boston är med i serien, sjukt söt, har aldrig riktigt tänkt på det förut. Vill också ha rött hår, give me!


Nu ska jag ner i källaren, töma, städa och fixa. Jobbigt, men det måste ju göras. Senare ikväll blir det väl att chilla och sega, har inte direkt några planer. Måste även säga grattis till Jennifer, hon har fått ett jobb på Grönan (like). Men nu måse jag ner ocg fixa, hörs sen!

You got it dude

Nu är det supernatural maraton (igen)


Jennifer har ju inte sett de från början så varför inte köra en helnatt med enbart supernatural?! Det är alla fall planen för nu! Så back till snyggingarna och supernatural.

You got it dude

I don't want to be anything other than me


Senaste avsnittet av oth var så otroligt sorgligt. Fans ju självklart vissa ljusa bitar som fick en att le fånigt och önska att det skulle häna en själv också, men sen kom det jobbiga. Saker som får en att tänka jag hoppas att det aldrig händer mig. Det var så sorgligt, tårarna rann hejdlöst och allting var bara så sorgligt. Nu sitter jag och kollar på miobi och deras prom, I wanna have a prom!

You got it dude

100210 - Carry on my wayward son


Har precis kollat på det senaste avsnittet av supernatural, så nu får jag precis som alla andra vänta tills på fredag (nytt avsnitt, usa) för att se vad som händer. Längtar som bara den, det är helt crazy i serien just nu, allting och ingenting händer. Massa "tillbakablickar", angels gone bad and good, dö eller inte?! Som sagt det är sjukt spännande och jag längtar verkligen tills på fredag. Vill bara se de nya avsnittet nu!

You got it dude

Open wide, here I come!


Ja, ska snart iväg till tandis, kul.. Inte direkt, men det är väl ett måste, eller?! Trött som fan, har inte sovit geez chock?! Haha. Sitter och kollar på senaste avsnittet av himym, sjukt bra! Men nu ska jag fixa lite små saker sen ska jag gå iväg, önska mig lycka till.

You got it dude

100209 - Truth is hard to swallow...

...So you pray to God, to justify the way you live a lie. Sömnlös natt, tandläkaen 8.30 kan livet bli mycket bättre?! Ha! Supernatural, säsong fem japp. Nya savsnitt kommer varje fredag (tordag i usa). Life is good. Vill aldrig att denna underbara serie ska ta slut, så sjuk men underbar. Jag ska fortsätta glo, kanske äta frukost, vet iof inte om man kan kalla de frukost om man inte har sovit?! Hehe, någon annan som vet?!


It's an obsession. Jag kan inte hjälpa det är så indragen i denna serie att det är löjligt åt det, men det är så sjukt bra. Man blir fast om man börjar kolla och man vill inte att serien ska ta slut! Men om, mot förmodan, dom skulle lägga ner serien som dom gjorde med kyle xy så kommer jag bli sjukt arg och skriva massvis med mail till CW!

You got it dude

I been everywhere, and I'm standing tall...

...I've seen a million faces an I've rocked them all. I'm a cowboy, on a steel horse I ride, I'm wanted dead or alive. I'm a cowboy, I got the night on my side, I'm wanted dead or alive. Fy fan va spännande det är hjärtat hoppar ur bröstkorgenspännande. Ska sätta på sista avsnittet av säsong fyra, helt crazy. Sen måste jag fortsöka sova tror jag, upp tidigt och iväg till tandis imorgon, it sucks.


Men nu, sista avsnittet av säsong fyra. Kommer så inte kunna sluta kolla, det är ju för spännande, fan! Hahaha, men nu är jag fast, lika bra att fortsätta liksom. Kommer säkert somna i tandläkar stolen eller nånting. Men det är ju nästan värt det, eller?! Jo..

You got it dude

What a lovely way with words

Jag sitter fast i ännu ett underbart avsnitt av supernatural, då slog det mig att det var sjukt länge sen jag kollade på gilmore girls. Haha, Jared får en att tänka på gilmore girls bl.a. hahaha, jag älskar supernatural och gilmore. Tror jag ska kolla lite på gilmore girls sen.


Så otroligt söt, håller ni inte med?! Kolla på honom så liten, man kan inte riktigt fatta att det är samma kille som nu spelar mr. demonblood i supernatural. Han är alla fall otroligt snygg nu, han har alltid varit överdrivet söt!
 
You got it dude

100208 - Every rose has it's thron...

...Just like every night has it's dawn, just like every cowboy sings a sad, sad song, every rose has it's thorn. Every rose has it's thron har gått på repeat hela natten, älskar denna låt, can't help it. Hur kan man inte?! 


Ska ner till tvättstugan snart, märker att varje inlägg som jag har skrivit på sistone har börjat med en låt text. Känner mig ganska trött oxh seg, somnade ändå vid elva tiden, skönt. Sitter och glor på supernatural som vanligt, dricker mitt kaffe och väntar på att klockan ska bli tio i sju så jag kan gå ner till tvättstugan. Älskar detta avsnitt av supernatural, Jean-Luc Bilodeau är ju med. Saknar Kyle XY varför la dom ner serien när den började bli sjukt spännande, fattar inte va dom tänkte med! Men nu back to the unknown.

You got it dude

I can't fight this feeling any longer...

...And yet I'm still afraid to let it flow. Kan inte släppa hur bra supernatural är, sen är Jensen & Jared så snygga. Sitter och kollar på den fjärde säsongen, började helt crazy. Höll på att dö när jag såg slutet på säsong tre, men nu ska jag sluta skriva och fortsätta glo på supernatural.


Så sjukt snygg. Helt otroligt, hur man inte kan tycka att denna man är snygg, well that's a question. Synd bara att han har en av världens snyggaste flickvänner, jobbigt, men sant.

You got it dude

My charade is the event of the season...

...And if I claim to be a wise man, well it surely means that I don't know. Detta måste vara en av mina favorit videos, en youtube favorit som jag kan kolla på om och om igen. Massvis med Shia klipp och ett av mina absolut favorit ord, no!


Sitter som vanligt och kollar på supernatural, har ett avsnitt kvar på säsong tre. Sen är det inte så mycket kvar *sadface* måste medge att det är en av de bästa serierna som jag någonsin sett. Det är creepy och underbart på samma gång. På tal om creepy och underbart så måste jag se de nya Bones avsnittt, även det en serie som jag är helt fast i vilket jag verkligen inte trodde jag skulle bli när jag först hörde talas om de. Men men, man kanske ska börja kolla på csi också, från början vill säga så att man inte missar nått. Men nu ska jag tillbaka till supernatural och den härliga världen.

You got it dude

100207 - Tänk jag drömde inatt...

...att jag hade en katt och han åt bara sill och potäter, du får trot om du vill men potäter och sill det är just vad små kattungar äter. Fick helt plötsligt en otrolig lust att kolla på Rasmus på luffen. Har alltid älskat den filmen, det är någonting speciellt med den. Så härlig, men nu ska jag fortsätta mitt eviga supernatural kollande och hoppas att jag fortfarande är uppe kl. 14.00 då jag ska ner till tvättstugan. Haha, så "sov" gott eller nånting.

You got it dude

Melodifestival, besvikelse?!

Det kändes nästan lite pinsamt att man ens kollade på det i år. Jag älskar melodifestivalen men när den leds av någon som är så pasé och var pasé redan på sin tid känns det lite öhm.. konstigt! Visst Måns är lika snygg som alltid, men leda men han ska sjunga inte stå och prata. Dolf Lundgren har jag redan sagt vad jag tycker och tänker om och Christine passar bättre som drottningen. Så vad tyckte vi om låtarna? Jag höll självklart på Salem och var väldigt glad att han gick vidare, dom andra.. nja.. Olas låt var väl ganska okej.. resten var mer eller mindre medelmåtta. Men en sak jag som jag störde mig något otroligt mycket på var Jenny Silvers lameass försök att likna Lady Gaga, there's only one and that's the way it should be.


Patetiskt, men det är inte så mycket man kan göra åt de. Hon gick inte vidare, utan dom ända som faktiskt gjorde någonting som man kunde lyssna på, Salem & Ola, gick vidare direkt till globen. Medans Jessica Andersson & Pain of salvation, får käpma i andra chansen, lycka till haha...

You got it dude

I've made this whole world shine for...

...Just stay, stay. Come on, I'm still waiting for you. Nytt avsnitt av smallville och inte bara ett avsnitt, utan ett dubbelavsnitt. Helt underbart! En timme och 23 minuter, it's more then awesome.


Tom Welling och Justin Hartley, tillsammans med det nya och det gammla gänget! Sjukt spännande avsnitt. Älskar Smallville, önskar att de nya avsnittet kunde komma ut nu, men icke sa nicke. Så efter smallville är det bakc to supernatural som gäller.

You got it dude

100206 - I'm in love with a Fairytale...

...Even dough it hurts. Cause I don't care if I loose my mind, I'm already cursed. Förtillfället är jag död, trött och seg. Men iväg och jobba med ett leende på läpparna, det är vad jag ska göra. Ikväll är en av de mest efterlängtade sakerna tillbaka, vi vet alla att jag talar om melodifestivalen! Kommer det bli en till Alexander Rybak?! Nej, för let's face it there's only one and he's awesome!


Seriöst, hur söt får en människa bli?! Kolla på pojkleendet och allt. Jag kan fortfarande inte fatta att han blev tillsagd att han var för dålig i Norska Idol, kom igen.. Dålig?!?! Vad säger det om vårat kära grannland? Galna.

You got it dude

Tick tack toe, you're fitting into place...

...And now the old ways don't seem true. Nu är det äntligen dags för mig att sätta mig och kolla på McSteamy & McDreamy making magic. Ska bli intressant att se vad som händer, slutade ju ganska dramtiskt, om man säger så, förra veckan och jag har verkligen längtat efter de nya avsnittet.


Plus, vem vill inte se mer av de snygga männen, miss. Torrez och alla andra? För även om de är lite i sina "bästa dagar" haha, så är ju fortfarande både Eric Dane och Patrick Dempsey, sjukligt snygga. Det är ju inte så mycket mer jag har att säga förutom, nu ska jag kolla på grey's och sen är det tillbaka till underbar supernatural.

You got it dude

And you know I'm not holding my breath...

...but you know how to find me, and you know there's a knot in my chest, and only you can untie me. Har sett senaste avsnitet av the vampire diaries, helt underbart. It's soo crazy, everyone is messed up somehow. Men det är fortfarande helt underbart. Jag älskar verkligen den serien och jag är galet avundsjuk på Nina Dobrev.


Kolla bara på hur snygg hon är, sen att hon får hänga med Paul & Ian hela dagarna, well that can't be to bad, can it? Eller är det bara jag som tycker att det är sjukt orättvist? Haha. Jag känner att jag blandar väldigt mycket svenska och engelska när jag skriver, jag gör de när jag pratar också. Det kommer antagligen bli ganska många inlägg på engelska sen med tanke på att jag inte kommer ha åäö och då blir det ganska jobbigt att skriva på svenska hehe. Men nu ska jag fortsätta att kolla på Jensen Ackles & Jared Padalecki!

You got it dude

Skins, Kathryn Prescott <3


Nytt avsnitt (Emily). Otroligt bra, otroligt konstigt (som alltid), sorg och bruta löften. Det är var skins är, Kathryn Prescott som spelar Ems är sjukt snygg som ni ser på bilden. Det finns så mycket som händer, saknar de gamla skins karakärerna, Maxxie, Sid, Tony, Jal och hela bunten.. Men de nya crewet är grymt härliga. Nu är det dags för mig att sova lite.. SKa träffa Dolly klockan fem, ska bli kul!

You got it dude


100205 - You're a candle in the window...

...On a cold, dark winter's night. Fortsätter att kolla på underbara Supernatural, sjunger med i alla härliga låtar men ingenting är lika underbarbart som när Dean sjunger med I Can't fight this feeling by Reo Speedwagon. Kan inte fatta hur underbart bra denna låt btw är.


Hahaha, så sjukt kul. Sitter och kollar på andra säsongen, så otroligt bra. Det blir verkligen bara bättre och bättre ju mer man ser. Jensen och Jared gör rollerna för bra, det är en så sjukt bra serie. För er som inte har sett den, jag säger det igen, se den! Ni kommer inte att ångra er, promise.

You got it dude

Death comes sweeping through the hallway

"Dude, I full on Swayze'd that mother!" Haha, jag tror att de är en av de bästa replikerna i hela serien. Jag menar kom igen! Dean är typ "a ghost" så välter han ett glas, sjukt kul. Dean är så snygg, Det senaste avsnitten har varit sjukt sorgliga. Har precis sett klart första säsongen och har börjat med den andra. Why is everything happening?! Don't like, don't like what so ever.


Jag är så överdrivet tacksam att Helena intruducerade Supernatural för mig, jag har hört om de och sett reklam men jag var osäker. Sen pushade Helena och hell I'm glad she did. Jag är så besatt (haha, bra ordval), älskar verkligen denna serie. Så för er som inte tyckte att de va en så bra idée att se den. Tänk om!

You got it dude

100204 - Jared Padalecki


Jag har ju snackat väldigt mycket om Supernatural, vilket alltid får mig att prata om Jensen Ackles! Men pga att Jensen är med i supernatural så glömmer man bort Jared Padalecki och hur snygg han är. Han är hur söt som helst när han va med i Gilmore Girls, sen kom Milo Ventimiglia och var allmänt sexig och "Dean" (Jared) var bortglömd. Haha, men he's back, snygg som fan!

You got it dude

High School Musical


Yes, denna snygging hela natten! Mmmm.. Jag och Jennifer ska ha en hel kväll med High school musical och massa andra härliga filmer. Det blir alltså en massa Zac Efron, snygg som alltid. Kommer ihåg dagen då vi träffade honom, som om det var igår, love it!

You got it dude

Shine the spotlights down on me..

Roligt att göra när man inte kan sova: Go to UrbanDictionary and type in your first name. Anna: The name for the most awesome person ever, It is impossible to fit so much awesome into any other person. You think your as awesome as Anna? well you cant be because Anna is so amazingly awesome.


Hahaha, jag var ju tvungen att kolla vad det stog om Anna och jag är ju lite små glad att jag gjorde de. Haha, ja, Anna är ju ett extremt bra namn måste jag ju meddela. Jag älskar mitt namn, det passar mig. Så jag ska väl kanske säga typ grattis till alla andra som heter Anna! Och självklart rekomenderar jag alla andra att gå in på sidan och få en liten energiboost. Fast alla namn är ju inte lika bra som mitt hehe.

You got it dude

100203 - Where they go hardcore...

...And there's glitter on the floor. Sitter som vanligt och kollar på supernatural, ögonen kan inte sluta fixera vid hur snygg Jensen Ackles är och hjärnan kan enbart hålla med. Ännu en sömnlös natt, men imorgon har jag alla fall någonting att göra, Jennifer kommer över och leker med mig. Vad ska vi göra? Kolla på serier och sega, that's the plan. Men nu ska jag återgå till att glo på supernatural och dregla för att Jensen är så löjligt snygg.


En sak är säker om jag får massa onda andar/spöken eller liknande så vill jag att han är en av dom som räddar mig, men jag antar att jag inte är ensam om den önskan, eller? Hahaha. Han är typ mr. perfect, snygg, charmig och lite smått överbeskyddande hehe, like! Jag är såå in love with him, vill ha nån som honom eller typ en blandning av honom och Shia, finns de ens en sån kille? In that case he's mine.

You got it dude

100202 - The Libertine


Yes, dagens köp för 19:50 like! Fick den iof från pappa, men ändå, like! Johnny Depp in my heart, haha filmen är så sjukt wierd, men de är ju Johnny så det gör inget, hehe! Så nu har jag ännu en Johnny Depp film, jag har ganska många nu hehe.

You got it dude

Once I rose above the noise and confusion...

...Just to get a glimpse beyond the illusion. Somnade till slut efter en lång natt med supernatural och grammy's. Nu känner jag mig lagom trött och seg, ska in till stan senare och träffa min syster och mamma för att gå på bio och äntligen se Avatar. Jag var väldigt skeptisk till att se den förut, men alla säger ju att den är helt fantastisk så vi får väl se om jag tycker de med. Men nu så ska jag åter går till att glo på supernatural och en av mina alltime favorite boys Jensen Ackles.


Jag hade nästan glömt hur snygg han är. Jag är ju som alla vet beroende av smallville, det är en så sjukt bra serie och när jag såg Jesen första gången i smallville, well... let's say I have a crush hehe. Men eftersom det var så länge sen jag såg de avsnitten hade jag nästan glömt hans charmiga leende och snygghet, men nu är jag tillbaka där jag började my crush is back. But then again who dosen't have a crush on him?

You got it dude

What about all the dreams...

...That you said was yours and mine. Did you ever stop to notice, all the children dead from war. Did you ever stop to notice, the crying Earth the weeping shores. Kollar självklart på the grammy's MJ tribute. Än så länge otroligt bra, öpnning med Elton John & Lady Gaga, följt av Beyoncés slående framträdande och självklart mycket mer. Bon Jovis första framträdande på grammy's någonsin, härligt värre. Taylor Swift fick en grammy, men vart var våra älskade Kanye när detta inträffade? Eller var en gång, en gång för mycket?! Haha...




Programet börjar nästan närma sig sitt slut, ca. en timme kvar, ved kommer hända? Vi väntar med spänning och tar en titt på hur kändisar har valt att klä sig till detta enastående event. Vem bär vad, vem ser bra ut och vem ser mindre bra ut?




100201 - Supernatural


Har precis börjat kolla på denna underbara serie. Ingenting slår Jensen Ackles & Jared Padalecki tillsammans, självklart är Jensen den som är snyggast. Skadar ju inte att han har varit med i en av mina alltime favorite serier, Smallville. Så sjukt snygg, nu väntar jag bara på att the grammy's ska börja, kl. 02.00.


Längtar lite efter att the grammy's ska börja, ska blir kul att se vad dom hittar på i år. För vi vet ju alla att om Lady Gaga är i närheten blir allting aningen mer crazy. Rah rah ah-ah-ah! Ro mah ro-mah-mah! Gaga Ooh-la-la! Yes, crazy is the word, nästan lika crazy som Supernatural.

You got it dude

RSS 2.0