You came into my life without a warning


När jag var inne på topshop idag såg jag dessa underbara, dum som jag var prövade jag dem och de satt så galet bra. Mina nya favoriter, skulle inte sitta helt fel, nu måste jag bara fixa ett jobb så jag har råd med de underbara jag vill ha. Sen är de ju topshop, vilket betyder lite dyrare, men så jävla värt de.

You got it dude

Falling out of a perfect dream


Ni kommer väl ändå rösta på Erik?! Det är ju inte så svårt, smsa Erik till 72400. Svårare än så är det ju inte, Han är så otroligt bra, dagens framträdande gjorde honom bara så mycket bättre, det är helt otroligt. Han har verkligen allt, rösten, utseendet och det lilla extra.

You got it dude


Working 'till the moon is shining


Nu har jag äntligen kollat på nyaste avsnittet av The City, helt underbart. Har haft en underbart dag med min underbara Dolly och kollat på college. I really wanna go, and I think I found it. Jag älskar Whitney Port, hon är vacker, hon är sjukt duktig på det hon gör. Ska kolla på idol som vanligt ikväll, är trött, seg och fryser som bara dem. Det är galet kallt i mitt rum vet inte varför.. Men nu ska jag kolla på vänner och dricka mitt kaffe.

You got it dude

Happiness is just outside my window


Idag ska jag vara med min underbara och söta Dolly, ska bli sjukt kul, har inte träffat henne på jätte länge. Ska verkligen bli jätte kul, ska även tvinga med henne och kolla på en college grej hehe. Men men, nu ska jag fixa mig för snart ska jag dra, vad händer för er idag? Någonting speciellt planerat?

You got it dude

It's on bitch

image


Har efter massa av letande äntligen sätt första avsnittet av The Hills på nån online thing, men eftersom att de inte har lagt ut de på mtv än, så var det inte bra kvalite och jag har fortfarande inte sett The City. Men de kommer de med, första avsnittet var jag som jag hade trott, drama, drama, drama. Men jag älskar ju drama, så helt fel var det ju inte hehe.

You got it dude


Everyone loves a cat fight


Ja, vem gillar inte en cat fight? Team Audrina Patridge, har aldrig gillat Kristen Cavallari, inte i Laguna och jag lär väl knappast gilla henne nu heller. Däremot har jag alltid gillat Audrina, hon klär sig snyggt, har en härlig personlighet och är hur skön som helst. Sen att hon är så otroligt snygg ger henne bara mer plus. Så vem gillar ni mest, för mig är de som sagt självklart Audrina. Snart drar det igång, ja, jag talar självklart om den efterlängtade säsongen säsong 6. En ganska sorglig säsong iof, eftersom Lauren Conrad inte är med längre, men vi har ju andra härliga människor, som Lo, Brody, Speidi m.fl.

Jag är redo för säsong 6
You got it dude

090930 - Charlie och Emilio


Charlie Sheen och Emilio Estevez, bland de härligaste bröderna i hela världen. Satt precis och kollade på Two and a half men, båda är så sjukt charmiga, för att inte nämne en viss Martin. Men men, pratar i telefon och är seg, men inte de minsta trött. Ska fortsätta kolla på two and a half men och vänta på att the hills och the city ska komma ut, orka att de sänds klockan 10pm.

You got it dude


Hold My Hand As I'm Lowered



Så vad tycker ni om nya One Tree Hill? Ett Tree Hill utan Lucas och Peyton. Det är lite ovant än, man väntar sig fortfarande att de ska komma in i bilden, men nope. Istället får vi in nya karaktärer, nya härliga ansikten, dock inte som Chad Micheal Murray's men Austin Nichols är ju väldig charmig. Fler än jag som sett de nya avsnittet? Jag har alltid varit en OTH nörd, vilket jag kommer att fortsätta att vara, vad som än händer hur många från serien de än tar bort.

You got it dude


090929 - Something's always coming


Ska kolla på den underbara serien, Gossip Girl. Leighton Meester är så sjukt vacker och sem har vi ju självklart Ed Westwick som alltid är lika underbar. Men idag är det ju självklart inte bara Gossip Girl som gäller, nej nej, vi har ju hela dagen med serier. One Tree Hill, How I Met Your Mother, The Hills och The City. Som jag har längtat, speciellt efter the city och få se staden som jag ska till, har hittat två skolor som verkar riktigt bra.

You got it dude

I'm on my way to the promised land


Lätt att han skulle ha gått vidare, fan va underbar han är. Åh vad glad jag blev, när han gick vidare. Tycker ni att rätt person fick chansen?! Det är väl ganska klart att jag tycker att de va så. Haha.. Fast de finns ju ganska många som är helt otrolig, eller vad tycker ni? Jag älskar Idol, nu ska jag kolla på resten av killarna, Nicklas och Eddie är ju lite härliga, inte som Erik, men han är en solklar favorit hos mig och alltid har varit.

You got it dude

Friends reunited?! A movie?!..

The Friends cast

The highly anticipated film production of TV series Friends has finally been given the go-ahead, MailOnline has learned. Cast members Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow and David Schwimmer will reprise their roles for a big-screen adaptation 'within the next 18 months', according to insiders. The actors have been inspired by the recent success of Sex And The City, which recently hit cinemas worldwide.

Read more: http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1030981/Friends-reunited-Jennifer-Aniston-gang-set-return-big-screen-blockbuster.html#ixzz0SPayDLRI

Självklart är ingenting säkert, de är de ju aldrig de har väl antagligen varit ett ämne som har disskuterats förr. Men när jag sen tänker på de hela hur underbart skulle de inte vara? Få reda på vad som händer, med barn nytt hus och ett liv utanför "the city". Jag vet att inte är ensam om att vilja ha biljetter till premiären, för vem skulle inte gå?! Vem vill inte se lite mer av våra underbara vänner?

You got it dude


When fashion meets passion.

Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening .

- Coco Chanel


090928 - Pretty woman, walking down the street


Hittade dessa snyggingar på Scorett, men jag har lite blandade känslor när de gäller höga boots.  Jag menar det blir ju lätt så att tanken på Julia Roberts dyker upp när jag kollar/ser höga boots. Det gör självklart inte att jag tycker att de är mindre fula, men de får mig att börja tänka på vad man måste köpa för att kunna använda dem utan att de ser horigt ut hehe. Så vad tycker ni? Är det snyggt eller horigt? Men sen kan man ju självklart se de så att de snyggt när de är lite horigt hehe, men jag gillar alla fall dessa boots som bara den. Favoriterna är de två i mitten. Vilka tycker ni va snyggast?!

You got it dude

Säsongspremiär för Desperate Housewives



Idag är det dags för säsongspremiären för den underbara serien Desperate Housewives i usa. Självklart kommer den komma ut på nätet vilket gör att jag kommer sitta och kolla på min favorit sida, vad kommer ni göra imorgon? Hehe, längar som bara den, vad kommer hända? Har verkligen väntat länge på att de skulle börja igen. Men men, man kan ju inte se den förens imorgon, längtar tills jag bor i usa och bara kan slå på tvn och inte bry mig haha, men då lär jag väl klaga på att de tar så lång tid, eller vad tror ni? Haha..

Men men, nu ska jag göra lite mat.
You got it dude

So close you can almost taste it


Sitter och kollar på The Hills, somnade om förut och vaknade precis innan klockan blev tre då pappa åkte till jobbet. Finns ju inte så mycket att göra, ska kolla på college och leta jobb, har sökt lite, men ma vet ju aldrig. Så det blir istället att kolla på de galet snygga brudarna i The Hills och tagga till på tisdag då The Hills Season 6 kommer på mtv och självklart underbara The City som har premiär samma dag, nu är de massa new york saker som händer i The Hills och jag blir bara mer och mer taggad på att åka dit.

You got it dude


090927 - Was dancin' to the Jailhouse Rock.


Sitter och kollar på den underbara filmen Jailhouse Rock. Hur någon inte kan älska denna film är mysterium, bland de vackraste människor som någonsin har funnits även om de är överdrivet tidigt på morgonen så jag är ganska pigg nu, speciellt när man får vakna och se Elvis. Så vacker, så underbart bra.

You got it dude


Scotty doesn't know, so don't tell Scotty..


Satt oc kollade på denna underbara film med min pappa, typ en av mina favorit filmer ever. Båda satt och as garvade under nästan hela filmen. Känner mig ganska trött och seg nu. Men som vanligt inte tillräckligt trött för att kunna sova, men men.

Hooligan: So I tell the swamp donkey to sock it before I give her a trunky in the tradesman's entrance and have her lick me yarbles!
Cooper: Wow. You guys are on a completely different level of swearing here.

You got it dude

every time you smile or laugh you glow


Helena du fattar, det är helt sjukt hur mycket man kan älska denna man. Helt galet kär, skulle kunna och kolla på filmer med honom hela dagarna, vilket jag har gjort mer än en gång hehe. Han är så underbart snygg, så underbart bra, så underbar helt enkelt. Snygg, charmig och har jag sagt hur snygg han är?!

You got it dude

sex and the city - shoe box


Efter att ha väntat sååå länge är den min, jag var med min kära pappa och handlade idag och vi hittade denna på elgiganten för enbart 399kr. det var inge snack om saken den skulle jag ha. Och som jag har längtat, när den först kom ut ville jag ha den, men kände att den kanske var lite dyr. Nu har jag den, för ett bra pris och de är ju ändå alla 6 säsonger i en skobox, vem till inte ha de? Helt överlycklig.

You got it dude

'cause I'm still awake

Ja, jag är fortfarande vaken. Jag har inte sovit något alls under denna natt, börjar seriöst fundera på om jag skulle överleva som vampyr hahaha.. Men alla fall, pappa har kommit hem, satt och pratade i en timme ska iväg och shoppa med honom sen. Under natten har jag fixat min kompis Annas blogg och en header åt en härlig tjej som heter Linnea. Vad har jag gjort mer? Jo, jag har kollat på Smallville, The Vampire Diaries och ändrat min egna header som vissa kanske ser. Funderar på om jag ska försöka lägga mig, men jag känner mig inte trött, jag känner mig pigg (kan va kaffet). Anna Nalick - Breathe, lätt dagens låt har lyssnat på den större delen av natten. Helt underbart, väldigt lugn och väldigt härlig. Kan fortfarande inte släppa dubbelavsnittet av Grey's det var så underbartoch hur snygg är inte Eric Dane om jag får fråga? Sen att Patrick Dempsey och Justin Chambers är med, gör ju saker bara så mycket bättre.

Mark Sloan, M.D.

You got it dude

090926

Truth is like the sun. You can shut it out for a time, but it ain't goin' away.


- Elvis Presley


Grey's Anatomy: Good Mourning & Goodbye


Sorligt, underbart och äntligen tillbaka. Ja alla känslorna man kan känna kom på en och samma gång. Jag har nog aldrig varit lika glad, eller lika ledsen över att se Grey's Anatomy och saker blir inte bättre för att de är dubbelavsnitt, men samtidigt så blir de bättre. Det är alla fall tillbaka med all glädje och sorg.

You got it dude


090925 - Ni har väl inte missat?!


Jag pratar självklart om Southland, den nya serien med en av våra underbara oc favoriter Ben, tillbaka i rutan. Det är en polis serie och serienörd som jag är, blev jag kär, inte bara för att Ben ser helt galet snygg ut men för att serien verkar värd att se. Den 7 Oktober kan ni se den på 3:an, vem kan missa de? Annars finns de ju sidor på nätet som vanligt att kolla på de om man nu missar de, eller bara vil se de innan alla andra.

You got it dude

Patrick Dempsey


Denna man förföljer mig, jag ser verkligen honom vart jag än går. Iof gör inte de så mycket, jag menar kolla på honom? Han är ju hur snygg som helst och idag så kommer ju nya Grey's Anatomy avsnitt i usa. Hur underbart är inte det, jag har längtat så otroligt länge.

You got it dude

The Beautiful Life


Nu ska jag sätta mig och glo på denna serie, dagen har gått så otroligt bra. Har pratat med olika colleges, kollar med csn och så vidare, jag är riktigt taggad för att åka till New York, bo, plugga och jobba. Nu är de bara kolla upp vilket college, vad ska jag plugga osv. Men jag har alla fall börjat.

You got it dude

090924 - cis mässa

Ja, snart ska jag iväg för att lära mig mer om college, vem hade trott de?! Inte jag. Sen vill jag tacka de som röstade på mig efter som jag vann och är veckans blogg. Ja, dagen är väl ganska planerad, får se hur motiverad jag är efter mässan, men motivationen är på topp och jag tror jag kommer att vara (för att citera Danny, Full House) "I'm psyched, whatever that means". Haha, men nu ska jag fixa mig sen måste jag ge mig iväg.

You got it dude


no one could take him down



Så otroligt bra, hoppas han vinner.
You got it dude

taylor lautner and cam gigandet


Dessa killar är lätt snyggast i twilight filmen. Okej, alla andra är typ Rpatz beroende, vilket jag kan meddela att jag inte är. Men jag är fast för den snygga Taylor Lautner och för att inte prata om Cam Gigandet (som jag har älskat sen OC). Däremot kan jag ju inte påstå att han var otroligt snygg i twilight, jag menar varför skulle han ha världens fulaste peruk?! Han är ju snygg i kort hår, som de skulle va. Alla fall, dessa snyggingar kan göra dagen lite bättre än dn är, håller ni inte med?

You got it dude

Disney Princess Jasmine.


An exotic and fiery beauty, Jasmine doesnt want much. She just wants to marry for love and to experience life outside the palace. A strong independant woman, she is ready for some adventure and is quite capable of taking matters into her own hands by rejecting unsuitable suitors and sneaking off into the marketplace alone. When she meets Prince Ali she begins to get a taste how the other half lives and finds the freedom she has longed for.

Haha, tog ett roligt test, det tycker jag nog ändå att fler borde göra. För jag menar vem vill inte veta vilken "disney princess" man igentligen är? Här hitta du testet. Vem vill du vara? Jag är nöjd med mitt reslutat, jag menar vem vill inte ha en egen Aladdin?! Hahaha..

You got it dude

090923 - Måste vänta till 2010


How long do we have to wait for season 3?
BALL:
It’s probably going to premiere around the same time it did this year. We’re going to try to shoot one episode before the Christmas break. I don’t know if HBO will bring the show back earlier, but it certainly won’t be later.

Detta betyder att vi inte kommer att få den underbara serien true blood förens 2010. Varför ska de vänta så länge med den nya säsongen? Vill ni se vad den nya säsognen kommer handla om? Vad som händer och exklusiva intrevjuer så finns de här. Men nu ska jag kolla på 7th heaven, hur ser er dag ut?

You got it dude

recognize the significant moments of our lives

Every once in a while people step up, they rise above themselves. Sometimes they surprise you, and sometimes they fall short. Life is funny sometimes, it can push pretty hard, but if you look close enough you find hope in the words of children, in the bars of a song and in the eyes of someone you love. And if you're lucky, and if you're the luckiest person on this entire planet, the person you love decides to love you back.

- Nathan, One tree hill


Vilka är era idol favoriter?!

Untitled-1-4.jpg picture by BatmanFFS


Ja, här är alla fall mina favoriter, Erik Grönwall, Tove Östman, Calle Kristiansson, Erika Sehlin och Mårten Lindholm. Självklart finns de fler som är riktigt bra, men dessa fem är nog ändå favoriterna. Vilka är era? Sen skadare de ju aldrig att kolla på idol, speciellt när de visar den underbara juryn, med den snygga Andreas hehe.

 

You got it dude


jobb, croissanter och idol

Ja, då har jag varit med pappa och jobbat lite. Visst, det är ju bättre än inget. Efter att vi hade jobbat så åkte vi iväg och handlade, köpte croissanter, hur gott som helst. Efter de åkte vi hem och nu har jag precis kollat på firends och det är nu dags för idol.

You got it dude

What Are You Willing To Lose


Nya avsnittet (spoiler) var så otroligt bra, två av mina favoriter har alltid och kommer alltid att vara Brooke och Jamie, hehe. Men roligaste var nog ändå Haley när hon skulle vara både, Peyton, Luke och sig själv. Det är sjukt hur lik hon faktiskt var Luke haha. Mcket underhållande, även om de märks att de saknas så finns de så mycket annat som har upp intresse. Jag menar med Nate's sex skandal, vem vet vad som händer där? Is it his?! Men men, nu ska jag inte sitta och berätt allt, för ni vill väl se de. Men Sophia Bush is hot.

You got it dude

090922 - trött, te och gossip girl

ed-taylor-919-4.jpg picture by BatmanFFS


Nu ska jag kolla på ännu ett underbart avsnitt av Gossip Girl. Btw, har inte Taylor en av de snyggaste stilarna ever?! Eller är de bara jag?! Jag menar kolla på henne, de hon har på sig är jätte enkelt men så otroligt snyggt. Verkligen av stor inspiration, men nu ska jag dricka mitt te och kolla på Gossip.

You got it dude

Det var år sen vi var små


Promenad genom hela Rågsved med denna söta, en av mina absolut äldsta vänner. Kommer alltid att älska henne, även om folk som hörde oss måste tro att vi är lite små sjuka i huvet, men men. Det kommer aldrig någonsin att finnas någon som dig, du är helt underbar, you made my day. För tio år sen var vi små, för tio år sen mötte jag dig, du är fortfarande exakt lika underbar.

You got it dude

Ready for those flashing lights


Detta är väl ungefär vad jag har gjort idag, kollat i mina tidnigar om och om igen, denna bild är från chic och jag tycker att de flesta av deras "vardagschic" är riktigt snyggt. Jag menar Leighton, Lo och Lindsay ser riktigt snygga ut och de gör även Gwen Stefani. Sen att de andra tjejerna kunde ha sett bättre ut, det är ju bara min åsikt. Har förutom att sitta och glo i tidningar och kollat på smallville varit och handlat med mamma och nu ska jag ge mig ner och ut på promenad med min underbara Mickis, hörs senare puss och kram.

You got it dude

time passes so quickly


Idag är det Nicole Richie's födelsedag, hon blir 28. Nicole föddes den 21 september i Berkeley, Kalifornien. Detta fick jag reda på när jag satt och pratade i telefon med min vän Jennifer. Så vem är Nicole? Hon är tjejen som adopterades av sångaren Lionel Richie vid nio år ålder, men hon har bott där sedan hon var två. Hennes gudfar var ingen mindre än Michael Jackson. Hon har medverkat i serier, Simple Life bl.a. som alla fall vissa kommer ihåg. Men även små roller i andra serier. Hon är tillsammans med Good Charlotte sångaren Joel Madden, har två barn Harlow och Sparrow, varför man döper sina barn till de kan man ju fråga sig. Alla fall, GRATTIS till Nicole.

You got it dude

090921 - Wake up, get out of bed


Så vad är det som är så bra med att vara sjuk? Inte mycket, men jag har alla fall lite tiningar och mitt mogonkaffe. Jag kan inte få starbucks till sverige, men jag kan fortfarande dricka mitt kaffe i en starbucks mugg rigth?! Tidningar är viktigt, det är underhållande när man är sjuk. Så in touch, chic och glaze ligger framför mig för att bli lästa. Måste även bli frisk tills på torsdag för då ska jag iväg på serminarer för att kolla om jag ska plugga vidare eller inte, funderar på om jag ska börja plugga i New York. Men nu ska jag kolla på 7th heaven, sen får man väl se vad som händer.

You got it dude

I've made this whole world shine

TomWellingA09.jpg picture by BatmanFFS


Nu ska jag koppla bort allt annat, kolla på smallville och sen försöka sova. Fast de lär ju bli några timmar av smallville innan jag ens kan somna, igår blev det fram till ca 4.30 nånting. Men så kul ska vi inte ha de ikväll, tror jag alla fall haha, man vet ju aldrig. Hoppas ni får en trevlig kväll/natt.

You got it dude

I want it sooooo bad.

Det skulle ju inte sitta helt fel, eller vad säger ni? Jag menar kom igen, hur underbart skulle de inte vara. Vet ni inte vad jag pratar om? http://apps.facebook.com/twilightprizes/?refuid=555579946 nu då? Haha, jag tänkte väl att de skulle finnas några glad twilight fans eller? Jag vet alla fall jag skulle vilja det sjukt mycket.

You got it dude


nominerad till veckans blogg

Ja, jag är nominerad till veckans blogg så ni tänker väl självklart rösta på mig? Nr. 1
Hoppas att alla får en toppen dag, nu ska jag kolla på film och försvinna i min egna lilla värld. Smallville, te och kanske läsa en bok?!

You got it dude


The twilight saga, new moon


Längtar som bara den, jag menar vem vill inte se mer av den snygga Taylor Lautner? Sen tror jag verkligen att new moon kommer att bli så mycket bättre än twilight, visst böckerna är bland de bästa som någonsin har skrivits, men filmen kunde varit bättre. Alltså tror jag att new moon kommer bli bättre, de kommer bli mer och jag tror att det kommer att vara en riktigt bra film och jag längtar nu mer än någonsin.

You got it dude

090920


Alla har sitt favorti te och med massor av sorter att välja på är finns det någonting för nästan alla. Chai, vanilla, indian spice och wild berry är mina fyra favortier, jag har även en tendens att blanda vanligt örtte med någonting som smakar lite bättre och då har man en helt ny smak hehe. Vilken är er favorit? Nu ska jag gå och göra lite te, kanske sätta på smallville och kanske försöka sova lite.

You got it dude


Inglorious Basterds

inglouriousbasterds.jpg picture by BatmanFFS

Quentin Tarantinos Inglorious Basterds, är en riktigt Quentin film, man märker på filmens stuktur men de är som står bakom. Har ni sett Kill Bill filmerna, Grindhouse eller någon av hans andra filmer får man en ganska klar bild av att detta inte är en film som har inriktning humor, det finns däremot vissa delar av filmen då det inte går att hejda sig från att skratta. Det är en väldigt brutal, men otroligt bra gjord film. Med personer som Brad Pitt, Mélanie Laurent, Diane Kruger, Daniel Brühl och den som gjorde filmen lite bättre (förutom Brad) Christoph Waltz, hans skådespel var otroligt och han var helt fantastisk i filmen, den var allt som allt ruggigt bra, med  bra skådespelare och bra handling. Värd att se.

You got it dude

Mama told me when I was young



Dagens låt: Shinedown - Simple Man
You got it dude

090919 - Gilmore Girls

alexis_bledel_picture.jpg picture by BatmanFFS

Undersköna Alexis Bledel som vi kan se i den underbara serien, Gilmore Girls. När jag vaknade imorse slog jag på tvn och vad va på? Jo, självklart Gilmore Girls. Helt underbart, nu sitter jag och kollar på någon konstig serie som precis tog slut, ska ta och få i mig lite kaffe, sen ska jag och mina föräldrar iväg på bio.

You got it dude

nobody puts baby in a corner


En film som är helt underbar, det är bara så sorgligt att kolla på den när man vet att Patrick är död. Han har alltid varit en av mina favoriter, speciellt i Dirty Dancing. Men denna film är en feelgood film any day of the year. Från första scenen till sista är den så otroligt bra, men favoritscenen är ändå lyften i vattnet, helt underbart.

You got it dude

Erik Grönwall - Eighteen alive


Underbar, behöver man säga mycket mer eller? Han va så sjukt underbart bra. NSart är det äntligen dags för kvalveckan, underbart.. Imorgon ska jag iväg och se Inglourious Basterds med mina föräldrar, som jag så länge har velat se. Så äntligen säger jag bara, snart är de dags för Dirty Dancing, kärlek, fattar inte hur man inte kan ha sett den? Hoppas ni får en trevlig kväll.

You got it dude

Varför finns inte starbucks i Sverige?

starbucks-cup.jpg picture by BatmanFFS

Om det finns någonting som jag saknar och verkligen, verkligen vill ha i Sverige så är det Starbucks. Jag vill ha en skinny latte, frappuccino vad som helst. Iof så håller pappa på att göra kaffe nu, men de är inte samma sak som att ha kaffe direkt från Starbucks, eller vad säger ni? Nä, nu ska jag sluta klaga och gp och hämta kaffe.

You got it dude

Ny hårfärg, sjukt skönt


Ja äntligen har jag färgat håret, sjukt skönt. Nu är de väldigt mörkbrunt, nästan svart och jag är väldigt nöjd. Sitter och kollar på den underbara serien The Vampire Diaries, så galet bra och väntar på att hmmm.. ingenting haha. Ska iväg till Arbetsförmedlingen så fort som jag är frisk, sen får man väl se vad som händer. Vill ha pengar, vill vara med rik vill shoppa.

You got it dude

090918 - Clock Is Ticking

lindsay-lohan-curls-448-2.jpg picture by BatmanFFS


Sitter och gör inte så mycket, väntar på att jag nån gång ska bli frisk. Jag är lite halv snuvig och ont i halsen, jag vill ut och shoppa. Lindsay Lohan har varit en av mina favorit personer sen jag var liten och såg Parent Trap, Get a Clue och alla andra härliga filmler som hon gjort under åren. Sen har hon även så sjukt snygg stil, hon är verkligen en stilikon. Nu sitter jag och kollar på gamla top model avsnitt, alltid lika roligt, ska göra lite te och bli frisk idag hehe, kanske ska städa klart rummet också hehe.

You got it dude

Vem klär bäst i blått?

Untitled-2.jpg picture by BatmanFFS
Så, vem av tjejerna tycker ni passar bäst i blått? Själv tycker jag att det står meller Lo och Aurdina, Audrina har lite mer av en edgy-look, medans Lo har lite mer cute-look. Men vem är er favorit? Jag längtar så galet mycket till både the hills och the city kommer ut, fast vem gör inte?

You got it dude

Adventureland

Trailer-adventureland-7278148-1536-.jpg picture by BatmanFFS


Från skaparna av Superbad, en helt fantastisk film. En av de bästa filmerna jag någonsin har sett, medverkande i denna film är Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Matt Bush, Martin Starr, Bill Hader m.fl. det är en film som har de mesta man kan önska sig. Adventureland hadlar om James Brennan, hans föräldrar förlorar sina pengar och han måste skaffa ett jobb, vart hamnar han om inte på Adventureland?! Där han möter gamla och nya vänner. En underbar film, med glädje, sorg och kärlek.

You got it dude


090917 - OC



Kollat på oc största delen av natten, samtidigt som jag pratade med min underbara vän Anna. Någonting som gör mig riktigt sur är när vissa människor behandlar andra som skit. Men till skillnad från dem så skriver jag inte ut vilka det är, jag skulle självklart kunna göra det om jag ville, men jag tycker inte att man gör så. Har man problem med någon så kanske man ska säga de. Grejen är den att det är några brudar som har varit allmänt dryga och otrevliga och sen går och skriver saker på sin blogg som de tydligen inte vågar säga. Jag vet att jag är lite mosägelsefull eftersom att jag själv sitter och skriver om det, men jag bryr mig inte. Men för att samla mig själv bestämmde jag mig för att kolla på OC och försöka ta de lungt.

You got it dude

Jessica Stroup

Untitled-1-3.jpg picture by BatmanFFS
90210 helt underbart, Jessica Stroup så snygg. Hennes stil är sjukt snygg och hon är verkar hur härlig som helst. Sen gör det ju inte saken sämre att hon är med i en av mina favorit serier någonsin, sjölvklart pratar jag om den underbara 90210.

You got it dude

The beautiful life


Äntligen är den här, den nya serien som jag har väntat på väldigt länge. Mischa Barton är tillbaka i tvrutan, denna gång med Sara Paxton, Corbin Bleu, Elle MacPherson, Emma Campbell, Ashley Madekwe, Ben Hollingsworth, Conrad Pla, Nico Tortorella och Jordan Woolley. Det handlar om "the beautiful life", modeller, droger och allt man kan tänkas vilja se. Har ni inte kollat på trailern? Om inte, gör det. Serien släpps idag på den amerikanska kanalen cw, vill se denna serie nu? Tänkte väl de, jag är helt såld.. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, det är helt underbart att det finns sidor på nätet som visar hela serier.

You got it dude

4:30 AM (Apparently They Were Travelling Abroad)


It's not the same without Luke & Peyton. Men det är fortfarande One tree hill, jag älskar att kolla på de nya avsnitten ibland är det ju ganska bra att de finns folk som lägger upp hela avsnitt på nätet, tar inget minne och man behöver inte ladda ner. perfekt lösning? Ja, det är exakt vad det är. Sen är man ju lite kär i Julian och jag har alltid älskat Brooke, it's good. Jag älskar verkligen Oth, har alltid gjort och kommer nog alltid att göra även om Luke eller Peyton är med i serien längre, people always leave right?

You got it dude

090916 - Kan man bli mycket snyggare?


Ed Westwick, kanske lite mer känd som Chuck Bass och det nya avsnittet av Gossip Girl, som självklart ligger ute på nätet får se hur länge det ligger uppe. Men alla fall, helt underbart, alltid lika snygga Ed som har någonting de flesta vill ha. Denna man skulle nog kunna flesta kvinnor på fall, jag menar kolla på honom.

You got it dude

Hur underbar va inte denna kille?


När jag såg detta första gången blev jag helt glad. Han är otroligt duktig denne Alexander Eriksson, riktigt bra låt och han har skrivit den själv. Han var riktigt bra, det är det jag kan säga. Sen att idol är helt underbart och totalt får mig att tänka tillbaka på sista året i gymnasiet, hur bra som helst.

You got it dude

Kärrtorp tar hem segern.


Även om jag har gått ut gymnasiet, vilket var helt underbart att göra, så måste man ju gå på fotbollsmatchen. Första matchen var tjejerna 1-0 till Kärrtorp slutade den matchen, det var ju inte helt fel och vi var ett steg närmare segern. Sen var det dags för lärarna vilket inte va lika kul, eftersom man fick träffa lärare man inte ville träffa, men även lärare man ville träffa och den matchen slutade tyvärr inte lika bra 0-2 till värmdö och vi låg lika. Sen var det ju killarnas tur, sista och bästa matchen, vi vann med 3-1 och därmed vann kärrtorp hela tuneringen. Det skadar ju inte att en av killarna som spelade för kärrtorp är så sjukt lik den riktigt snygga Luke Pasqualino. Det var sjukt kul, sen vart de en snabbis till Jennifer, dricka lite vatten och sen bege mig hem.

You got it dude

090915 - Now I've had the time of my life

PHO-09Jan15-146034.jpg picture by BatmanFFS

"Patrick Swayze avled idag med familjen vid sin sida efter utmaningarna med hans sjukdom de senaste 20 månaderna", säger hans publicist, Annett Wolf, i ett uttalande måndags kväll. Stor sorg. Dirty Dancing och Ghost gjorde är två av mina all time favorites, han var otroligt begåvad i det han gjorde.

You got it dude


Russell Brand


Helt såld på denna man, har precis sett på Russell Brand in New York City så jävla roligt, han är helt underbar. Han är lite som Justin Bobby som jag också helt utan anledning har börjat gilla, fast inte lika mycket med de långa håret, utan i så fall de korta. Men Russell grrrrrrr... Jag är helt fast, visst han är inte så snygg, men han är charmig. Men nu ska jag kolla på nån film, har inte valt än. Jag hoppas att jag har svarat på alla era komentarer, om jag inte har de ber jag om ursäkt. Tror jag ska se Forgetting Sarah Marshall, pga denna snygging.

You got it dude

Kanye West på röda mattan


Med flaskan i handen, ja det var väl ganska tydligt att han var full. Men frågan är väl ändå varför han ska göra en scen av allting, räcker det inte med att bara släppa det och tycka att fel person vann om han nu tycker det. Men man behöver inte göra som han gjorde, alla fall, han var full och om han ska reagera så när han dricker kanske det är bättre att lämna flaskan hemma nästa gång?!

You got it dude

Vilken chock, det trodde jag aldrig.


Ja, hur chockad blev inte jag när jag ser att min egna text är med på blogg.se vart super glad, självklart. Det är alltid lika kul att få människor som läser och reagerar på vad man skriver, så tack till alla som läser min blogg.

You got it dude

Snyggt eller inte?!

Untitled-1-2.jpg picture by BatmanFFS
Jag tycker att det är jätte snyggt, jag vet inte varför, men de har en enkelhelt som jag älskar. Ja, ritkgit snyggt och inte dyrt heller, nej 199kr och finns på Gina Tricot. Vill verkligen ha en alla fall, men sen är det ju det här mer pengar, måste hitta ett jobb. Jag är kär i tröjan, vill ha!

You got it dude

what's his problem?!


Jag blir lika sur varje gång jag ser det. Min första tanke var, är Kanye full? Det han gjorde var alla fall så respektlöst varför gjorde han så? Okej om han nu tycker att Beyoncé borde ha vunnit och självklart så hade hon en underbar video, men de hade ju alla. Men jag kan fortfarande inte förstå varför han gjorde som han gjorde, fattar han inte att han förstör, inte bara för honom, utan för människor i hans omgivningen och det är ju inte som att folk inte älskar Beyoncé's underbara video eller låt. Jag menar den är helt underbar.

You got it dude

090914 - a holiday or at least a cuddle from somebody.

russell_brand_2359905.jpg image by xXSam-01Xx


Russell Brand, denna man alltså. Jag vet inte vad det är som gör honom så charmig, men när jag igår satt och kollade på the VMAs så insåg jag att han är helt underbart charmig. Han har det lilla extra och den brittiska brytningen skadar ju inte heller, eller vad säger ni?! VMAs va alla fall sjukt underbart, jag har blivit halvkär i Russell Brand och jag har ingen aning om vad jag ska göra idag. Fast jag borde städa hela mitt rum så att det blir glänsande rent, skulle verkligen behövas.

You got it dude

Timmar innan det startar

MTV Shows

För att kolla på vad som händer, live.
You got it dude

New York City is a thousand miles away

Jag fick massage av min kära mor, borde nog ändå försöka hitta ett bra ställe och köra en helkroppsbehandling, någon som har ett bra tips? Men för tillsället får jag ta det som är och en massage är aldrig fel, så länge de kan göra de så att det inte kittlas (hemskt). Dricker mitt te och väntar på att timmarna ska gå, för snart är det vma's med Russell Brand som host direkt från New York City.



You got it dude

äntligen följer jag mina egna råd..


Ja, tända ljus, oljor och musik strömmande från ipoden. Ansiktsmask och en peeling, det var nog bland de skönaste jag har gjort på riktigt länge. Det som skulle kunna göra allting ännu bättre är en massage och en kopp te, en av två saker går ju alla fall att fixa och man kanske kan charma mamma ett ge mig en massage.

Goodbye Norma Jean
Though I never knew you at all
You had the grace to hold yourself
While those around you crawled
They crawled out of the woodwork
And they whispered into your brain
They set you on the treadmill
And they made you change your name

And it seems to me you lived your life
Like a candle in the wind
Never knowing who to cling to
When the rain set in
And I would have liked to have known you
But I was just a kid
Your candle burned out long before
Your legend ever did

Loneliness was tough
The toughest role you ever played
Hollywood created a superstar
And pain was the price you paid
Even when you died
Oh the press still hounded you
All the papers had to say
Was that Marilyn was found in the nude

Goodbye Norma Jean
From the young man in the 22nd row
Who sees you as something as more than sexual
More than just our Marilyn Monroe

You got it dude

The Twilight Saga: New Moon Offical Trailer 3



Vilken tönt jag känner mig som nu, men fan va jag längtar tills new moon kommer ut. Visst det är klart att den inte kan vara bättre än boken, men den lär ju va sjukt mycket bättre än twilight filmen som iof har blivit mycket bättre nu när man har kollat på den typ 100 gånger (fast första boken är den bästa). Men jag längtar som fan till new moon, denna trrailer får mig att bara vilja läsa ut boken om och om igen, jag kan ju läsa fram tills det är dags för the vma's hehe, det är ju inte förens 02.00 inatt så det är en del tid haha..

You got it dude

Kvällen/natten är planerad


Självklart ska jag, som många andra, sitta och kolla på vma's i år också. Det är ju en tradition som man måste hålla, eller vad säger ni? Denna dag har varit ganska lugn, det är jätte kallt ute och så duggar det lite smått och eftersom vi hade vår balkongdörr öppen så är det iskallt i hela lägenheten, men nu sitter jag och glor på oth avsnitt som visas på 5:an. Har iof redan sett dessa avsnitt, men ändå, det är fortfarnde helt underbart.

You got it dude

missing my cookie monster


Mäzi, min alldeles egna cookie monster. Jag saknar dig något otroligt mycket, önskar att du var här med mig. När jag såg denna bild hann jag inte ens vart hungrig innan jag tänkte på dig. Vad skulle jag göra utan dig? Vill ha massa pengar så jag kan åka ner till dig och hälsa på, det skulle vara helt underbart. Jag älskar dig, mega massor förevigt och lite till.

You got it dude

You make a move, I rip out your jugular.

STYLEbilson.png picture by BatmanFFS

Efter att ha suttit och kollat på ex-antal oc avsnitt under natten, har jag insett att Rachel Bilson bara blir mer och mer underbar ju mer man kollar på henne. Sen att hon har så sjukt snygg stil i vanliga fall, jag älskar hennes stil. Men för att min hjärna inte ska sitta och upprepa massa roliga oc quotes, så ska jag kolla på smallville och ta det lite lungt. Vill ha ett jobb, vill ha de nu så jag kan åka iväg och shoppa, iof har jag ju extra men jag vill ha någonting som jag verkligen vill göra. Frågan är ju bara vad vill jag göra förutom att flytta till usa och jobba inom mode eller film/tv..

You got it dude

090913 - trött, tröttare, tröttast..

Det är lite så jag känner eftersom jag inte kunde somna, så närjag väl var trött vad klockan kvart i fem. Sen att jag måste till tvättstugan om en kvart gör inte saker och ting bättre, men vad ska man göra? Man måste ju ha rena kläder och det är ju ändå min vecka att tvätta. Men men, nu ska jag klä på mig lite, kanske försöka trycka i mig någonting och sen är det ner till den "underbara" tvättstugan.

You got it dude

The OC - Opening scene S01E12


Ska så sitta och kolla på oc typ hela natten, det här är ett av mina favorit ögonblick. Det är så underbart roligt, klockrent, jag hade nästan glömt hur bra oc var till jag såg detta underbara klipp. Jag har inte riktigt fattat hur man inte kan älska denna serie, jag menar den är ju helt underbar, nä, dags för lite oc och cola light.

You got it dude


Because you're mine, I walk the line



Idag var det sex år sedan han dog, dagen då mannen som har gjort sådan underbar musik som spelas än idag gick bort. Han gick bort den 12 September 2003, 71 år gamal.  Hans manager Lou Robin meddelade att Johnny dog i komplikationer av diabetes som ledde till att andningen upphörde.

På grund av detta så jag suttit och lyssnat på den underbara musik som har gjort under åren. Samt att jag tänkte slå mig ner och se Walk the line, det var ett tag sen. Filmen som blev en succé, skulle även vilja läsa hans självbiografi, men den har jag tyvärr inte. Men den finns med på inköps listan.

You got it dude

090912 - Knock Yourself Out


Gårdagen var riktigt rolig, träffade massor med människor och när jag sedan drog från metro, mötte jag massor av kompisar både på tunnelbanan och när jag nästan va hemma. Allt som allt en riktigt lyckad kväll. Idag har jag varit och handlat med min kära mor vi köpte mat (i mängder), hårfärg och cola light. Känner mig ganska trött för tillfället, de tog ju ca. två timmar om inte mer för oss att handla, men de var lika roligt som vanligt. Nu ska jag sätta mig och glo på nån serie eller nånting och kanske sova lite till, varför ska det vara så dystert väder, man blir ju deppig.

You got it dude

So much more than everything


Nu har ja äntligen hittat nått att ha på mig ikväll. Ska ge mig iväg till Jennifer nu, hoppas att ni får en jätte bra kväll. I know I will.. Även om jag är lite trött och seg, allting blir ju bättre när man är med vänner. Då ska jag ta med mih det jag behöver och sen ska jag ge mig av.

You got it dude

Picture you're the queen of everything

Untitled-1-1.jpg picture by BatmanFFS

Jag har hittat armband som jag vill ha, de finns på H&M. Billiga och snygga, vill självklart ha i både guld och silver så man kan ha till olika outfits och så. Visst är de snygga?! Har fortfarande inte åkt in till stan, får nog bli imorgon, för jag är överdrivet seg och har ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll. Ska iväg till Jennifer, föra med vin och sen ska vi vidare (men med tanke på att jag inte har så mycket pengar blir det nog en lugn kväll). Vill iväg och shoppa men jag har massor som måste göras hemma, så jag får ta och skjuta upp min shoppingrunda idag också. Kanske kan åka iväg med mamma imorgon, eller nån annan dag, bara det är snart.

You got it dude

090911 - The vampire diaries


“THE VAMPIRE DIARIES” (New Series)
Four months after the tragic car accident that killed their parents, 17-year-old Elena Gilbert (Nina Dobrev) and her 15-year-old brother, Jeremy (Steven R. McQueen) are still trying to cope with their grief and move on with their lives. Elena has always been the star student; beautiful, popular and involved with school and friends, but now she finds herself struggling to hide her sadness from the world. As the school year begins, Elena and her friends are fascinated by a handsome and mysterious new student, Stefan Salvatore (Paul Wesley). Stefan and Elena are immediately drawn to one another, and Elena has no way of knowing that Stefan is a centuries-old vampire, struggling to live peacefully among humans, while his brother Damon (Ian Somerhalder) is the embodiment of vampire violence and brutality. Now these two vampire brothers ─ one good, one evil ─ are at war for Elena’s soul and for the souls of her friends, family and all the residents of the small town of Mystic Falls, Virginia. Based on the series of books by L. J. Smith, THE VAMPIRE DIARIES is from Alloy Entertainment and Bonanza Productions Inc in association with Warner Bros. Television and CBS Television Studios with executive producers Kevin , Julie Plec, Leslie Morgenstein and Bob Levy.

Detta är vad som har skrivits, en enkel beskrivning av denna underbara serie. Ja, för vem vill inte sitta och kolla på bröder som inte bara är vampyrer utan även slåss för samma kvinna. Självklart låter det lite som någon vanlig "teenseries", med tvisten att de är bröder och vampyrer inte bara bröder. Haha, alla fall serien är helt fantastik, jag är fast och det är bara första avsnittet. Snart ska jag fixa mig och ge mig iväg in mot stan för lite shopping. Sen får man väl se vad dagen väntar.

You got it dude

Leave it up to me to take control


The time is in for people who is 5'7 or shorter, to prove to the world that they can make it as a top model. Jag har självklart redan utsett en tjej av de 14 som började tävlingen, hon heter Lulu och är en av de sötaste och härligaste brudarna någonsin. Plus att hon blev hyllad av underbara Miss. J för att hon är lesbisk. Men en ny säsong finns ute, and it's not impossible to be a short model.

You got it dude

Vampire diaries, Pilot promo trailer



Det känns lite som twilight, men det kan ju vara för att de handlar om vampyrer, kärlek och high school. Men vad ska man göra?! Varför kommer aldrig bra serier till sverige, why?! Vill verkligen se denna serie och idag släpps den i USA man kan ju alltid hoppas att de går att kolla på nätet, att någon lägger upp de på youtube eller att man kan kolla på det på CW's hemsida.


You got it dude


I'm waiting for my moment

instyleMAGSept99.jpg picture by BatmanFFS

Sitter och kollar på Buffy and the vampire slayer hade ingen aning om att dom sände det på tv400. Det är helt underbart, jag kan inte fatta hur bra det är. Jag har alltid haft en svaghet för vampyrer, vilket jag fortfarande har. David Boreanaz, när han spelar Angel är nog en av mina absoluta favoriter, konstigt nog så är inte Robert Pattinson en favorit, men det kan ju vara för att jag har läst böckerna och inte direkt tycker att han är bra nog för rollen Edward. But then agian, who is?! Haha, blev inte att jag drog in till stan, utan jag bestämmde mig för att göra det imorgon och sen somnade jag en liten stund. Men nu ska jag fortsätta kolla på Buffy, hade nästan glömt hur bra de första avsnitten är.


You got it dude


Övningskörning och en sjukt härlig dag

Ja, var på  båtklubben, flyttade båden, målade och hade det härligt i solen. Sen var det dags för mig att sätta mig bakom ratten, det är inte lika enkelt som man skulle kunna tro. Det är inte så svårt när man har gjort samma sak om och om heller, men det är inte lätt när man ska börja. En sak som jag la märke till var att det är mycke lättare med vänstervarv än högervarav, undra varför? Men det var alla fall kul att få köra lite, får se vad jag ska göra resten av dagen, om jag ska in till stan och handla eller om jag tar det imorgon istället. Får se hur det blir.

You got it dude

090910 - wake up call at eight


Väckt klockan 8 denna tidiga morgon, det var ett tag sen jag var uppe så här tidigt. Men men, ska snart iväg handla lite viktiga saker med pappa, sen iväg till båtklubben, idag ska vi övningsköra. Känner mig ganska trött, samtidigt som kaffet rinner ner, vilket är helt underbart och någonting som jag verkligen beöver. Men snart är det dags att ge sig iväg till båtkullden för att ge mig ut på lite mindre trafikerade vägar.

You got it dude

Thinking of all the cool creatures that I will meet


Hur kul var inte de här? Jag har aldrig skrattat så mycket på riktigt länge. Verkligen hur kul som helst, jag menar kom igen.. Ena killen var ju så sjukt rolig när han började "gråta" hahahaha... Men men, de fick sina minutes of fame och de lär bli en av många youtube hits.

You got it dude

Gimme them bright lights, long nights..

Whitney

Snart är The City tillbaka, någonting jag vet att alla fall jag har längtat otroligt länge på. Det är en helt ny säsong, med nya händelser och mer drama. Den underbart vackra Whitney och henne gamla och nya vänner är tillbaka, den 29 September sätter det hela igång på mtv. Vad kommer hända? Vi kan bara vänta och se, jag är redan förväntansfull och längtar som bara den på att den nya säsongen ska dra igång.

You got it dude


I never turn down some Oreos if you got those

iwantit.jpg picture by BatmanFFS


Gorgeous?! tänkte väl att de fanns fler än jag som tycker att de är helt underbart. Finns på nelly och kostar 499:- man önskar att man hade de pengarna, vill verkligen ha detta underbara armband. 

You got it dude 

eneklt, snyggt, perfekt.

Untitled-1.jpg picture by BatmanFFS

Jag har tänkt på det länge och har nog ändå bestämmt mig för att köpa dem, den svarta mest för att om jag inte känner att jag vill ha den rosa. Och den rosa, för den passar till min nya mössa, jag kan ha den med eller utan mössan, det är en snygg och ganska diskret färg, jag gillar det. Det är ett plagg med fler egenskaper än att det bara är en halsduk, den håller värmen och går att använda på olika sätt. Riktigt snyggt och extremt praktisk sen är priset ganska oslagbart, 99kr/st. på Gina Tricot, ett solklart kap. Ibland är det ju bra att man får jobba lite extra med pappa så man kan tjäna de extra slantarna som så väl behövs. Så imorgon lir det antagligen, efter körlektion och annat kul med pappa, en tripp in till stan och bekosta mig alla fall en av dessa två.

You got it dude

090909 - When there’s so many beautiful reasons

Untitled-12.jpg picture by BatmanFFS
Jag vet inte vad det är med Shenae Grimes, men jag älskar hennes stil. Den känns skön, avslappnad men ändå helt rätt. Hon kan gå från glam på röda mattan, till lite mer trashy och fortfarande se hur fantastisk ut som helst. När jag ser detta vill jag bara iväg och shoppa, måste hitta en snygg halsduk, men inte vilken halsduk som helst. Jag vill ha en som inte har någon början/slut. Något tips vart jag kan hitta en riktigt snygg men enkel sådan? Jag har kollat lite på den från Gina, väldigt snygg och enkel.

You got it dude


Look into my eyes and give me that smile

Då var det dags igen, Idol 2009 har börjat. Efter att ha spenderat så mycket med vårt projektarbete sitsa året, tre personer som stressar för att allt ska bli helt perfekt så kan man förstå att riktiga idol måste vara så mycket värre. Men fan va kul det skulle vara ändå. Sen får man ju se lite mer av Andreas Carlsson vilket inte är helt fel.

AC_PressPhoto7.jpg picture by BatmanFFS

You got it dude

Optimus Prime

With the All Spark gone, we cannot return life to our planet. And fate has yielded its reward: a new world to call home. We live among its people now, hiding in plain sight, but watching over them in secret, waiting, protecting. I have witnessed their capacity for courage, and though we are worlds apart, like us, there's more to them than meets the eye. I am Optimus Prime, and I send this message to any surviving Autobots taking refuge among the stars. We are here. We are waiting.


- Transformers, 2007


No, it's about the link between brain damage and football.



När man inte har mycket att göra så kan man ju självklart kolla på Transformers, helt underbart. Shia LaBeouf makes evey day a bit better. Ska snart iväg och jobba lite, så man alla fall tjänar lite cash, det kan ju alltid behövas hehe, speciellt om man vill shoppa nån gång igen. Men men, det är bara hålla hoppet uppe.

You got it dude

With clothes at the top of my list

Mary-Kate-AshleyOlsen_4731aae429c56.jpg picture by BatmanFFS

Jag vill shoppa, nu mer än någonsin. Vet inte rikitgt varför, men jag vill verkligen. Men för att kunna shoppa som jag vill måste jag skaffa ett jobb, skulle inte sitta helt fel med ett jobb så jag kunde köpa alla de hundra miljoner skor, accessoarer, kläder och allt annat som jag verkligen vill ha.

You got it dude

090908 - Our early morning singing song

Trött, seg och ja, en ganska vanlig morgon. Frågan är ju va fan jag ska göra idag? Förutom att jag ska iväg och jobba, har jag inget planerat vilket betyder att jag lär sitta och glo på serier hela dagen. Men det är ju alltid kul de med, eller vad säger ni? Sen måset jag ju bara påpeka hur fast jag i Smallville, fattar inte hur man inte kan älska den, förut så tänkte jag iof inte så men nu är jag fast för alltid.

tom_welling_14.jpg picture by BatmanFFS

You got it dude

Kan du be din nya make sluta sparka mig så hårt

Ikväll är det dags för Roast på Berns, 21:55 börjar det och med härliga människor så som Magnus Betnér, David Batra, Soran Ismail. Självklart måste man ju välja någon riktigt bra att roasta i första programet och alla älskar ju Björn Gustafsson, så det måste man ju se, för vem vill missa det?! Okej, det finns nog ganska många, men men, har man inget annat att göra så kan man ju lika gärna bänka sig framför tv:n.



You got it dude

Somebody save me, I don't care how you do it

TomWelling2.jpg image by demonickalfun

Okej, jag är fast. Jag älskar Smallville, det är helt underbart. Precis kollat klart på Royal Pains och tänkte varför inte börja kolla på Smallville, från första säsongen till sista? Det är helt underbart bra. Lätt ett av de bättre valen i livet hahaha. Imorgon är det jobba, har eventuellt ett extra ströjobb, vem skulle kunna tacka nej?! inte jag. Men men, nu ska jag återgå till Smallville och vänta på att mamma ska komma hem.

You got it dude


Let the sun illuminate the words..

The Hills - MTV Shows

Hur kan man inte längta? Jag menar kom igen, ingen Lauren (helt sjukt sorligt, alla älskar ju Lauren). Massor av Kristin Cavallari vs. Audrina Patridge drama, helt underbart! Undrar hur kul Jayde tycker att det hela, när hon hade svårt med att vara i närheten av Audrina efter vad som hade hänt. Men men, det återstår att se, längtar som fan till den 29 September.

You got it dude

090907 - When I see their happy faces



You got it dude

090906 - I am your doctor, I make house calls

RoyalPains.jpg picture by BatmanFFS

You got it dude

God only knows what I'd be without you

smoke.jpg picture by BatmanFFS

Har varit på promenad med Anna, pratat om allt mellan himmel och jord och imorgon åker hon tillbaka till Örebro, inte kul. Men vad ska man göra? Hade alla fall en helt underbar kväll, lite små kallt och så, men helt underbart.

You got it dude


elizabeth arden - arden beauty

 

42.jpg picture by BatmanFFS


Min underbara parfym, som jag fick av min underbara pappa. Jag älskar den, luktar sjukt gott och jag fick två flaskor (missbruka? haha). Ikväll är Annas sista kväll i Stockholm och imorgon åker hon hem igen, sadmonkeyface.

You got it dude

By reaching out for each other's hands

goofymoviemain.jpg image by iloveaaronlohr


You got it dude

Livet förändras vart jag än går

Håkan var som vanligt, helt jävla underbar. Stog ganska långt bak tillsammans med Thea, Karin och Anna, mötte på Patrik och Zowi från mp, inte helt fel. Och sedan när vi började röra oss hem spelade han Nu kan du få mig så lätt, samtidigt som en kille sjunger, var är du ikväll och ler mot mig. Varför stannade jag inte? Men men, nu är jag hemma dagen har varit underbart spenderad med min underbara pappa och en helt underbar bild kommer imorgon. Spänningen är stor på vad det är va?! Haha, dags för att glo lite på tv, sedan lägga mig för tidig uppgång imorgon.


20070910_000903_82616400.jpg picture by BatmanFFS


You got it dude 


Jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser

HC3A5kan20HellstrC3B6m204.jpg picture by BatmanFFS


Längtar som fan till ikväll, men nu ska vi snart iväg till Stan och senare ikväll ska vi ge oss iväg till underbara Gröna Lund för att se denna man. Yes, yes, längtar som fan. Men nu ska jag byta om och sen är det in till stan.

You got it dude

the second hand unwinds

Ja, då har man varit på intervju, det gick bra. Trääfade Sandra, det var lite roligt. Träffade en annan tjej också, är ganska trött har nämligen inte varit uppe så tidigt på ett tag, men det känndes som de gick bra så nu är de väl bara hoppas på de bästa.

You got it dude


090904 - It's not as easy as it seems

Jag ska fixa mig sen ska jag iväg på en arbetsintervju, får ju hoppas att de gillar mig, men det är inte lika lätt som det verkar. Men men, får inte tänka negativt idag är det bara positiva tankar så som jag jag kanske har turen att få ett jobb och jag senare ikväll ska se Håkan.

20090214_110555_30700_29415069.jpg picture by BatmanFFS


Som sagt ikväll står Håkan för musiken, det blir att trängas med massa andra människor som självklart också ska se honom. Och vem vill inte det? Han är ju ändå helt otrolig live. Jag har aldrig sett nån så, uppsnärjd i det blå. Nä, nu ska jag fixa mig och ge mig iväg, önska mig lycka till.

You got it dude

Jake Gyllenhaal



You got it dude

Anna Lindqvist är här, kärlek

You got it dude

The Trick Is To Keep Breathing


Nu är det inte långt kvar tills jag ska ge mig in mot stan för att möta min underbara Anna, ååh jag har längtat som fan hela dagen. Det är typ sjukt kallt ute, vilket suger, jag måste ladda på cash på min mobil och jag har inte blivit klar med städningen. Men men, jag har alla fall bestämmt vad jag ska ha på mig. Jeansleggins, batman t-shirt och ljusgrå hoddie, enkelt och snyggt. Har även bestämmt vad jag ska ha på mig imorgon också, tror jag alla fall. Nä nu ska jag väl försöka städa lite mer, det är så sjukt tråkigt.

You got it dude

Aruba, Jamaica oh i wanna take ya



Så sjukt glad att du kommer, helt underbart. Jag menar det är du och jag darling, Beach Boys - Kokomo, film och 10 things i hate about you (serie). Och jag har en ny stor datorskärm som vi kan se allt på. Problemet är fortfarande att jag inte vet vad jag ska ha på mig, men men, Anna kommer och jag är mega happy.

You got it dude

090903 - Vad ska jag ha på mig?



Älskar stilen, sitter och försöker komma på vad fan jag ska ha på mig idag. Det är helt otroligt, jag har väldigt mycket kläder, verkligen hur mycke kläder som helst och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men vet ni vad? Idag ska jag hämta Anna, japp hon är redan i Stockholm och har varit här i några dagar och idag ska hon hem till mig. Happy? Skoja inte. Måste städa mer också och jag måste välja dagens outfit, men jag har ingen aning.

You got it dude

Lejonkungen 2


Min absoluta favorit låt i Lejonkungen två.
You got it dude

Inglourious Basterds


Vill verkligen se denna film.
You got it dude

Potter Puppet Pals in "The Mysterious Ticking Noise"


Även om jag har sett den hundra miljoner gånger, så är det lika roligt varje gång. Hur kan man inte älska det? Jag menar kom igen, det är hur kul som helst. Sitter och äter min underbart goda middag som jag lagade åt både mig och resten av min familj.

You got it dude

Give me those bright lights, long nights



Äntligen, The City är snart här. 29 September kommer det nya avsnittet ut, jag längtar mer ä någonsin. Har suttit och kollat på Juno och sovit hela dagen, ska städa i mitt rum också. Var ute igår, drog hem hömtade vin och drog hem till John, sen kunde jag inte riktigt sova så alla andra låg typ och sov, medans jag sov 30 minuter. Så eftersom jag inte kunde sova och jag inte direkt bor långt ifrån John så drog jag hem, sov.

Men men, tillbaka till The City, helt underbart. Skulle ge vad som helst för att få flytta till New York, kunna leva de liv som Whitney lever, det skulle inte sitta helt fel, men man kan väl inte få allt man vill ha. Men jag kommer spara och en dag kommer jag flytta, frågan är inte hur, utan när. Men för tillfället så får nöja mig med att leta jobb här i Stockholm och göra det bästa av alla situationer.

You got it dude


090902 - For all the joy you brought to my life

Jag älskar dig otroligt mycket, du är helt underbar och jag kommer alltid att älska dig. Du får mig alltid att må sjukt bra, du är verkligen den bästa någonsin, vad skulle jag göra utan dig? Du är söt, du är snäll och verkligen one of a kind. Jag älskar dig, jag älskar dig så sjukt mycket.

You got it dude

090901 - tillbaka

Alltid lika kul, hela klassen kom inte, men kul hade vi och denna gång låg jag inte däckad 23.00. Är sjukt trött och ändå gick jag inte upp förens klockan va tre, lite små seg sådär och börjar bli ganska sjuk, men men vad ska man göra?! Bilder kommer nångång, men de bilder som ligger uppe nu är inte de vackraste haha.

You got it dude


RSS 2.0