HAPPY new year. Party!!

Nu har vi efter många timmar och försök, äntligen hittat en fest att dra till kunde inte va mer happy. Ska träffa Dolly om ca en halvtimme, ska bli sjukt nice..

Dagen har varit galet chill ändå, har varit hos frisören och fixat mina ögonbryn, precis som Jennifer också gjorde, vi har shoppat och Jennifer har klippt sig. Japp dagen var lyckad, förutom att vi inte hade någon fest, men nu har vi ju det. Kvällen kommer bli fulländad, vi har fixat med lösnaglarna allt som behövs nu är att vi drar!

Gott nytt år till alla!
<hjärta3

Hemma hos Jennifer, filmkväll..

Sitter och kollar på 8 mile med Jennifer, vi har massa godis och cola light.. Vet fortfarande inte vad som händer imorgon, men men det löser sig nog, köpte ett par nya skor idag. Dom var söta...


<hjärta3

Shopping, in till stan, sen Jennifer.

Ska int till stan och träffa Jennifer nu. Ska shoppa och ha kul, sen drar vi hem till Jennifer. Ska sova där från idag till nästa år haha. Ska bli galet kul, nu måste jag dra..

<hjärta3

Shopping..

Ja dagen har varit ganska bra faktiskt. Sov tills klockan var tolv, gick vid ett för att åka till Globen och shoppa och träffa min kompis. Fikade, kollade på h&m och lite andra affärer, köpte två par leggins och köpte handdesinfektion. Sen åkte jag och träffade min kompis Jennifer inne i stan, vi gick runt och kollade på Åhléns och massor med h&m affärer. och eftersom jag inte hittade det jag ville ha på Åhléns inne i stan så vi drog till Skanstull och där hittade jag det, jag hittade min dvd Mysteriet på Greveholm det är min favorit julkalender ever och nu kan jag kolla på det föralltid. Sen drog vi och köpte varsin Chai-latte och drog hem till Jennifer.


Imorgon fortsätter shoppingen, vi ska kolla på tyger m.m.
<hjärta3

Shakespeare in love..

Jag satt självklart fastlimmad framför tv:n och kollade på Shakespeare in love, som enligt mig är en av de mest underbara kärleksfilmerna någonsin. Jag älskar den, den är så vacker, så underbar. Och hur snygg är inte Joseph Fiennes i filmen?! Hans karaktär som William Shakespreare gör honom bara mer underbar, samtidigt som Gwyneth Paltrow är underbart vacker.


Som sagt jag älskar verkligen Shakespeare in love, den är så vacker.

"My story starts at sea... a perilous voyage to an unknown land... a shipwreck... the wild waters roar and heave... the brave vessel is dashed all to pieces, and all the helpless souls within her drowned... all save one... a lady... whose soul is greater than the ocean... and her spirit stronger than the sea's embrace... not for her a watery end, but a new life beginning on a stranger shore. It will be a love story... for she will be my heroine for all time. And her name will be Viola."

<hjärta3

Patrick Dempsey..

Okej jag har precis suttit och kollat på The E! True Hollywood Story: Patrick Dempsey. Först och främst, hur skulle det inte kunna vara bra när det handlar om Patrick? Han är snygg, han är charmig och han har humor. Tre saker som spelar stor roll. Sen ska vi inte en prata om hur kär Jennifer är i honom hehe. När vi ändå pratar om Jennifer så slog hon ut en tand igår, inte så härligt. I feel for her.. Men alla fall, dagen fortsätter med att ta det lungt, kanske fortsätta läsa lite ur Snabba Cash, det går ganska segt för mig.

patrick.jpg Patrick Dempsey image by meanboi
Hur skulle man inte kunna gilla honom?

<hjärta3

För att jag är så bra..

Ja, gårdagen var väldigt mysig, vi åt massa godis och drack cola light och hade det bara riktigt härigt. Fel människor som var i botten på körslaget. Hahahahahaha sen satt vi och kollade på film hela natten gick och la oss galet sent, allting var ganska segt, jag somnade innan vi kollade och innan de kom Thea och Frida förbi. Sen gick vi och la oss vid fyra tiden eller någonting, vaknade kl. 13.30 och var så sjukt trött..

Nu sitter jag och fixar med mina saker ska hem till Frida, ska möta Jennifer och Thea i Högdalen, sen ska vi dra till hennes pappa och ha trevligt. Ska dra snart, får se hur det blir. Men men, nu ska jag dra snart ska bara kolla att jag har allt, sen är det dags att träffa Thea och Jennifer om dom ringer snart..

<hjärta3


Jennifer är hemma.

Nu blev jag glad, Jennifer kom hem lite tidigare, vem tycker inte om de liksom? Jag vart alla fall glad. Ska dra till hemme, ska bara packa ner lite saker, fixa i ordning det sista. Ikväll blir det ju självklart körsöaget, japp japp. Vi ska ha en trevligt kväll som alltid. Jag ska ta med mig lite filmer så har vi lite mer att göra. Jag vet inte om jag berättade att jag inte har sovit i natt? Jag har alla fall inte kunnat sova, jag försökte gång på gång, men det gick bara inte. Vad ska man göra? Lär väl kanske inte bli så mycket sömn idag heller?! Men det får man väl se, haha. Jag har börjat köra på lilla My tofs den senaste tiden, jag har alltid kännt mig lite som henne, men men, det har inget med saken att göra.. Snart ska jag som sagt iväg, ska kolla att jag har allt, sen är det ut för att vara med Jennifer.


<hjärta3

Massvis med film.


Japp då var jag och lämna in min älskade mobil idag för lagning, så nu sitter jag med en gammal skräpig nokia, men det är väl bättre än inget. Fick Batman the dark knight idag, den är så sjukt underbar. Även 3 för 99 filmer, Notting Hill, Vingar av glas och Clueless. Haha, japp japp, jag älskar verkligen film. Men men alla fall, vet inte riktigt vad som händer idag. Förutom att det är körslaget och jag ska sitta bänkad framför tv:n.Måste hitta lite nya kläder, nu när jag har fått lite cash, måste hitta något till nyår. Kanske något i färg? Hahah, men men, nu ska jag kolla på film och vänta på att pappa installerar digitalboxen.

<hjärta3

Merry Christmas!

Idag är det ju självklart jul också, it's christmas. När man vaknar går man till sin julstrumpa och hämtar sina julklappar. Hur kan man inte älska julen? Speciellt när man får fira den två gånger. Idag är det all american christmas som gäller, strumpan, maten och allt annat. Det kommer ex-antal människor hit och firar precis som vanligt.


Merry, merry christmas.
<hjärta3

Kan dagen avslutas mycket bättre?

Jag älskar julen, jag älskar julstämmningen, julfixandet. Ja, allt som har med julen att göra. Sitter i mitt rum med tända ljus, min varma kofta, dricker te och ska fortsätta läsa min bok. Min dag har varit lika underbar som vanligt när det är jul, massor med julklappar, imorgon blir det mer. Det finns ju fördelar med att fira jul två gånger. Men dagen har varit extremt mysig. Och den kunde inte avslutas på ett bättre sätt, nepp, för jag vann 50kr på en trisslott. Nä, tillbaka till boken, sov sött.


<hjärta3

Snö, underbar snö.


God jul, det snöar ute, jag är överlycklig. Har ätit julmat, tar det lungt och läser lite av Snabba Cash, nu när jag äntligen har tid. Men alla fall, jag sitter här med en stor varm kofta, ska ta en kopp te. Boken är bland de bästa böckerna jag någonsin har läst. Visst inte lika bra som twlight serien, för den är så sjukt underbar, men nära alla fall. Jag har sjukt höga förväntningar på den också för alla som har läst den säger att den är as bra. Jag vill läsa hans andra bok också, Aldrig Fucka Upp. Men men, nu ska jag fortsätta mitt läsande, sätta på lite julmusik, tända några ljus och kanske kolla ut lite då och då för att de att snön fortfarande faller ner.

Sen är det ju dags för Kalles jul, hoppas eran jul bli toppen.
<hjärta3

Katy Perry..


Jag hatar fortfarande I Kissed a Girl kommer alltid att göra.
Men hennes andra låtar är sjukt bra och jag börjar tycka att hon är sjukt snygg.

God Jul
<hjärta3

God jul!


<hjärta3

Uppesittarkväll..

Om ca en halvtimme är det julafton, liten som jag blir på juafton är jag hur peppad som helt, jag och pappa har som vanligt bakat idag. Det vill säga att pappa bakade och jag fick smeten, haha nu sitter jag med tigerkaka. chokladkaka och sockerkaka i minibitar som smakprov. Jag har självklart suttit och kollat på Uppesittarkväll bingolotto, nu när Danny ska vara på plats och allt hehe..

Många spännande gäster i Bingolottos uppesittarkväll.

Nu ska jag fortsätta mitt tv tittande och sen ska jag lägga mig och sova. För att dagen ska gå lite snabbare, galet god mat kommer det att bli, fan vad jag älskar julen.

<hjärta3

Då börjar julvakan..



Då har julvakan börjat, inte många timmar kvar.
Jag älskar julen och snart, mycket snart är den här. SJälvklart firar jag inte jul bara en gång. Jag har två, en svensk och självklart firar jag amerikansk jul också. Fördel med att ha en förälder som är från usa. Nu ska jag kolla på tv och hålla mig vaken hela natten, hoppas att ni får den mest underbara julen verkligen.

<hjärta3

Grattis min älskade..


Idag blir denna söta underbara människa 19 år. Hon är en av de människor som verkligen betyder något. Jag hoppas att du får en helt underbar födelsedag, att allting verkligen är perfekt. Självklart önskar ajg alla som fyller år idag en bra födelsedag, men inte bättre än min egna söta underbara Mäzi. Du är galet vacker, du är helt underbar låt ingen få dig att känna dig mindre värd än va du är, håll huvet högt och visa att du är bäst. Jag älskar dig.

<hjärta3

Julmys, pepparkakor m.m.


Vi har även bakat idag.
Jag älskar pepparkakor, visst är den söt..

Imorgon är det julafton, jag är lycklig.
<hjärta3


Snart är julstöket klart.


Jag har fortsatt mitt julstädnade idagm alla mina bänkar är nästan städade, snart är allting klart. Jag hatara tt städa, men det är sjukt skönt när det är skönt. Har fortfarande en del kvar att städa, men men, imorgon är det ju julafton. Jag älskar det, jag vill ha jul nu. Tillbaka till städandet igen, vi har ju bakat en del idag också, mums mums..


<hjärta3

Hahahahahahaha, Jeff Dunham.

Jag sitter och kollar på Jeff Dunham spark of insanity det är så galet kul. Hahaha, jag älskar det. Dagen har varit riktigt bra, träffade Thea klockan 16.00 hann träffa Berra innan Thea kom. Sen gick vi runt på stan köpte lite julklappar, vi stog i kö i hundra år inte på Mega store, vi gick runt i vad som kändes som flera timmar, inne på Lagerhaus och sen gick vi till Bengans för att köpa en CD och vad ser vi då? Jo, Dannys skiva som dom har släppt två dagar för tidigt, den ska ju komma ut på julafton. Men men, alla fall, drog hem och nu sitter jag framför datorn och tv:n och segar.


<hjärta3

Städa, städa, städa..

Jag hatar att städa, verkligen hatar det. Men man måste ju städa nu när det är jul, mitt rum håller på att bli galet rent. Jag iof älskar julen och jag vet inte hur man inte kan älska julen. Jag har jätte många kompisar som är antijul, som är anti allt som har med julen att göra. Men jag älskar fortfarande julen om man bortser från julstädandet, hahaha..

Snart ska jag iväg till stan och träffa Thea, vi ska byta våra julklappar och jag ska ge henne Jennifers julklapp också. Sen ska vi iväg och shoppa lite saker till Theas familj och vänner, hahaha, Thea och vara snabb med julklappar går inte riktigt ihop. Jag är däremot klar med mina julklappar, jag har köpt alla, jag var klar förra veckan. Jag har lämnat nästan alla till de som ska ha dom sista kvar idag och det är ju som sagt till Thea.

Det är inte många dagar kvar nu, jag verkligen längtar, det går massor med julfilmer på tv och jag börjar verklighen känna hur julstämmningen sprider sig inom mig.

<hjärta3


Julklapps byte och ikea.

Träffade Melica en snabbis, efter vi hade vaknat. Vi somnade inte förns klockan var 04.40 efter att ha suttit och kollat på Girls of the Playboy mansion. Men men, vaknade klockan 11.05 och bah, fan va skulle gått upp för en timme sen, segade lite, tills klockan var ca 11.40 ringde Melica för att bestämma en tid att mötas och byta julklappar. Bytte, sen var det bara att bege sig hem.

Väl hemma åt jag mat, efterrätt och chillade en stund. Sen drog jag och mamma till Ikea för att handla lite grejer, vi åt man där och jag hittade lite lådor som jag ville ha. Verkligen behövde ha för att kunna fixa så att det blir lite ordning i mitt rum, så dagen inköp vart 4st. Lingo lådor från ikea.

<hjärta3

Självklart har vi lekt med tomtebloss också..



Man har väl alltid lika kul med tomtebloss eller vad säger ni? Jag älskar tomtebloss, jag menar kolla bara på mig, jag ser ut som när jag får julklappar typ, eller aa, nästan alla fall..

Nu står Jennifer och fixar sin Cleopatra look inför våran studentfest som är i maj, men va fan man kan aldrig vara för tidigt ute? Eller? Vi har redan öppnat alla luckor i Jennifers chokladkalender, jag menar hon är ju inte hemma till julen så man måste ju fira lite innan, haha.. Jag säger typ "jag menar" men annars skulle det ju inte va riktigt jag. Nu kom Jennifer in, det vart snyggt.

<hjärta3

Strössel, kondom 2 och gelt galet kul..


Ibland är det galet kul att leka lite med strössel om man säger så, vi tog många bilder, en vart bra på mina strösselläppar haha, japp, men men natten fortsatte med kondomtricket. Jennifer lyckades, japp hon gjorde det tog kondomen genom näsan, komentar på detta "känslan efteråt, att man lyckades, det är nog det bästa ever. Plus att det verkligen rännsar ur hela näsan".

Jennifer med sina kärlekskondom.

Kvällen fortsatte med att vi fyllde hennes näskondom med vatten och hon stog och svingade den för att kasta, men vad hände då?.. Jo, den sprack. Hahahahahahaha, det var så galet kul att det finns inte.

<hjärta3

Ny låt och kondom försök nr 1..

Japp, då har vi kommit på en ny as bra låt, jag menar vilka är världens bästa låtskrivare om man bortser från alla som typ Andreas Carlsson m.lf. Alla fall. Sen försökte vi ett kondomtrick, eller rättare sagt Jennifer försökte.. Det gick väl sådär. Hon körde upp en kondom genom näsan, det är en historia jag aldrig kommer att glömma.


<hjärta3

Hahahahaha finaste ever..



Bara för att jag hittade galet fina bilder från Jennifers 90tals fest hahaha, jag tror aldrig att jag har varit finare. Hahahahahahahahahaha, väldigt underhållande.

<hjärta3

Myspys med film hos Jennifer.

Så, då var man hemma hos Jennifer igen, hahaha. Japp efter en seg dag hemma hos mig så fortsätter allt hemma hos Jennifer. Först åt vi mat och kollade på Harry Potter, fan va kär jag är i Rupert Grint, seriöst. Jennifer är lite kär i Daniel hehehe, det är ju kul, vi ska åka till London och bli tillsammans med dom haha.


Sen fortsatte dagen, vi sitter och kollar på den mest underbara filmen alla fall en av den mest underara filmerna alla fall. Love Actually, den är så sjukt underbar och jag älskar han som spelar Karl, han är så jävla snygg hur kär blir man inte i honom? Hhahahaahahahahahaha, jag döööör sååå sexig.


<hjärta3

Helt galet seg dag, galet skönt.


Japp så här har min dag sett ut, jag och Jennifer hemma hos mig. Har typ legat i sängen och sovit och kollat på tv hela dagen. Vi kollade på dokumentären om killen som var gravid, jag fattar inte varför de ska vara så jävla stor grej över det hela? Jag menar han har ju ändå en gång varit en tjej. Men men, nu sitter vi och kollat på Björns dvd, den är så jävla underbar, jag älskar verkligen Björn. Har fixatr tvätten, ska slagga hos Jennifer, imorgon ska jag julstäda *inte så pepp* men men vad ska man göra? Hahaha, aja nu ska jag fortsätta att sega med Jennifer. Puss..

<hjärta3

Nu är det jullov..


Bara för att det är jullov, Micke är rolig och lite små freaky.
Nu sitter jag och Jennifer hemma hos mig och kollar på tv, kvällen kommer bestå av massvis med mys, cola light, chips, glass och antagligen popcorn. Hahaha, väldigt mysigt, men det mysigaste är nog att jag lär få höra Jennifer sitta och hosta ut sina lungor hela natten. Var har ni för planer?

<hjärta3

Mysig kväll hemma hos Anna.

Ja, dagen har ju självklart börjat som vanlig på praktiken, en väldigt seg dag med massa bilder med Jennifers kamera på Micke. Hehehe, sen har vi ringt lite, segat och lyssnat på musik. Efter praktiken träffade jag min kära syster inne i stan, pratade lite hon köpte en bok. Önskade varandra en god jul och sen var det dags att dra till skanstull och möta Thea. Träffade henne, apoteket var stängt så vi var tvungna att dra in till Maria torget, hittade det hon letade efter, sen var det dags att dra till Anna. Vi satt och kollade på Du är vad du äter samtidigt som vi bytte till Busted, hahaha, Jennifer kom en snabbis. Sen drog Jennifer och Thea, jag och Anna gjorde lite te, åt och hade det mysigt. Imorgon åker Anna, men hon kommer tillbaka nästa år. Men alla fall, det kommer bli sjukt kul när du kommer tillbaka, hoppas du får det galet kul i San Francisco och sen i Mexico.


<hjärta3

Gossip Girl

Okej igår natt vart det inprincip sitta och kolla på Gossip hela natten, så jävla bra. Jag är så sjukt kär i Ed Westwick (Chuck Bass). Han är grymt bra skådis, så jävla snygg, man smälter när man ser honom. För att inte tala om Chace Crawford, snygga män.



<hjärta3

Praktik.

Sitter på min praktik och sorterar statister. Josefine Bornebusch är här, hon är cool. Hon är sjukt trevlig och jätte snygg. Dagen har varit ganska seg, har inte gjort så mycket, har inte funnits så mycket att göra. Galet kul, hon är rolig.



<hjärta3

Don't stop the music..

Äntligen är min dator tillbaka, vilken dag dom valde att medela det? Sitter och kollar på Titanic, sitter och funderar. Har köpt boken Snabba Cash skriven av Jens Lapidus, äntligen. Så nu är det bara till att börja läsa, mina vänner som har läst den har sagt att den är underbart bra och Anna sa idag att jag skulle ha höga förväntningar, vilket jag självklart kommer att ha. Så nu ska jag ta mig ett varmt bad och sen ska jag börja läsa. Lyssna på musik och bara ta det lungt, imorgon är det tillbaka till min underbara praktik.

<hjärta3


Forever young.


Let's dance in style, let's dance for a while
Heaven can wait we're only watching the skies
Hoping for the best, but expecting the worst
Are you gonna drop the bomb or not

Let us die young or let us live forever
We don't have the power, but we never say never
Sitting in a sand-pit, life is a short trip
The music's for the sad men.

<hjärta3

Godmorgon.

Godmorgon, godmorgon. Idag var det dags att åka till skolan. Jag vet inte hur jag kommer känna, jag vet inte vad jag känner nu heller. Det är fortfarande så jävla overkligt, så orealistiskt. Men alla fall, får se om jag drar till praktiken efter eller inte. Sitter och kollar på The Voice som  vanligt, ska iväg snart. Snart är det jullov, vilket kommer att bli väldigt skönt, det kommer bli riktigt bra och jag känner att det kommer verkligen lägligt. Men men, nu ska jag klä på mig och antagligen gå.

<hjärta3

Allting är kaos och mitt huvud är tomt.

Jag vet inte hur jag ska beskriva det, vet inte hur jag ska känna. Imrogon ska jag till skolan, våra handledare är det underbaraste som finns. Jag vet inte. Jag kan inte ens beskriva den shock som jag fick. Men allting har väl en mening, eller? Jag vet verkligen inte, jag kan inte förstå det själv. Jag trodde inte att det skulle ske, aldrig någonsin, det är som om det inte ens har hänt. Hur fan känner dom andra? Jag vet ingenting, mitt huvud känns ganska tomt.

Satt på lunchen tillsammans med Jennifer telefonen ringer, jag svarar och det är min rektor som ringer för att medela att min klasskompis har gått bort. Jag visste inte vad jag skulle säga, vad jag skulle göra. Kommer tillbaka till praktiken och både jag och Jennifer bryter bara ihop, vilket känndes så jävla konstingt, men men. Jag älskar mina handledare, dom är bland dom bästa människor man kan ha och jag är jävligt glad att jag inte behövde gå igenom det själv att Jennifer var med mig.

Jag vet inte inte vad jag ska säga, alla minnen. Jag kommer sakna dig, det kommer bli tomt i skolan och det kommer kännas så jävla overkligt att komma tillbaka.


<hjärta3

Galet tidigt.

Gogmorgon, idag är det den 15 december. Jag är trött, har som vanligt suttit och kollat på the voice och fick höra om blondinbellas egna tv-show, vem fan vill kolla på den? Men men, jag pallar inte bry mig, det är onödigt som fan. Någoning som är kul är ju att jag och Jennifer snart möts och vi ska ju fråga ut Micke om han frukostdejt hahahahahahahahahahahahahaha jag har inte skrattat så mycket som jag gjorde när Mari sa det.

Men men, ska väl klä på mig och gå iväg snart.
<hjärta3

Harry Potter

Igår kollade vi på Harry Potter alla fall första två, jag som är värsta nörden och älskar Harry Potter helt galet mycket ska fortsäta att kolla, jag verkligen längtar till den na filmen kommer ut. Jag har suttit och lyssnat på Magic Works, vilket är en låt som är med i Harry Potter and the Goblet of Fire och den är helt underbar. Och jag jag är ganska jätte kär i Rupert Grint (som spelar Ron) han är så galet söt.


<hjärta3

Hejsan hoppsan jag var hos min handledare.

Vi har bakat tillsammans med Mari, Dao och Angelo. Även Angelos kompis Oskar också. Sen blev det dags för att baka våra lussebullar, pepparkakor och pepparkakshus. Vi är jag och Jennifer. Alla fall, vi hade helt galet kul, vi gjorde roliga pepparkakor som blev lite brända, vi gjorde galet goda lussebullar. Sen så gjorde vi ett sjukt snyggt pepparkakshus. Gårdagen var j galet rolig, tills vi skulle hem, men men.. Vi har alltid lite kul tillsammans så det gör inget. Nu är det dags för det galet braiga programet Parlamentet.

Men men, galet rolig dag.
<hjärta3


Något jag nästan glömde..

Jag vet inte hur jag glömde att nämna årets fulaste ocg mest roliga.. När vi nu satt och kollade vi ju på alla människor och så kommer Marie ut, med svart peruk och wannabe Lady Gaga stil. Inte någonting jag skulle råda henne att göra igen. Men vad tänkte hon när hon satte på sig den där peruken? Jag menar, hon måste ju inse att den inte var snygg på henne, men tydligen inte.

bild

Jag kan nog inte ens beskriva vpran shock vi fick när vi satt i soffan, alla tre skrattade så galet mycket. Och vad är det första Anna säger? "Men då kommer ju Marie Picasso visas på tv för försa gången efter idol". Fatta hur mycket jag skrattade då.

Men men nu ska jag ge mig iväg till Jennifer igen, får väl se vad kvällen ger. Imorgon ska jag till min handledare Mari och baka med henne, Dao och Jennifer, det ska li sjukt kul..

<hjärta3

Gårdagen.

Ja, då drog vi till Viper i går då, jag började och kände mig sjukt taggad. Efter ett tag var det lite segt, men de vart ppet där nere vi drog dit och dansade massor, hade ganska kul, sen vart det sjukt segt på nått sett vi drog upp och ja, allting var väldigt spänt, Jennifer hade ont i huvet och jag kände mig ganska opepp, men vi tog tag i det och drog ner och hade kul. Det tråkigaste som hände var att Kevin vann idol, det förstörde stämningen, men men..

Säger bara kläderna som Alice hade i finalen var ju så sjukt snygga. Speciellt den blåa, den var helt galet snygg. Fan va kul vi hade innan vi drog ut. Vi satt och kollade på Idol (självklart) så kommer typ alla som har varit med i Idol ut, jag blev galet glad när Erik kom, sen kommer Danny så jag och Jennifer sitter och skriker, plötsligt hör man Anna skrika jätte högt. Jag och Jennifer vänder oss om och kollar lite konstigt, på henne.
Jennifer "Varför skriker du för?"
Anna "Jag trodde det var Darin"
Jag och Jennifer "Hahahahahahahahahaha.."

Foto: Daniel Ohlsson/TV4

<hjärta3

Detta är jag och Kompis.


Praktik, alltid lika kul..

Som alla vet har jag praktik just nu, tillsammans med Jennifer. Det är det är galet kul, vi är med i statist registret nu också, hahaha.. Igår hade vi lite extra kul och satt och fotade oss själva. Sen när vi kom imorse hade Micke fått en "sex"shock av våra bilder. Inte för att var dom var direkt porriga, men tydligen tyckte han de hahaha..





Yeah

You are my fire
The one desire
Believe when I say
I want it that way

But we are two worlds apart
Can't reach to your heart
When you say
That I want it that way

Tell me why
Ain't nothin' but a heartache
Tell me why
Ain't nothin' but a mistake
Tell me why
I never wanna hear you say
I want it that way

Am I your fire
Your one desire
Yes I know it's too late
But I want it that way

<hjärta3


Godmorgon, ska dra snart.

Godmorgon sitter och kollar på Björn Gustafsson dvdn, den är så jävla roliga, älskar verkligen Björn, hahahha. Jag satt och kollade på bilderna på den här datoorn i går och hittade bilder från när jag och mamma var i Rom, det var sjukt kul. Saknar det som fan, men men, det var ett tag sen, ska dra tillpraktiken snart. Sen i kväll är det utgång som gäller, detta ska bli den bästa helgen på länge! Nu ska jag svepa kaffet sminka mig lite och dra.


(Gammal bild från Rom)

<hjärta3

Jennifer är så rolig.

På våran lunch.
J "Jag hittade en stav så det belv skönare"..
A "Hahahahahahahahahahaha", cola light i munnen, sätter i halsen och börjar gråta av skratt samtidigt som byggarbetarna (som inte alls är snygga... :/) kommer förbi kollar lite konstigt på oss och skrattar.


Jag längtar ta til julen, nu ska jag sova.

<hjärta3

Det är så sjukt skönt att kunna sitta bakom datorn igen..

Jag är glad äntligen en "egen" dator igen. Nu ska jag sitta och lyssna på musik och ha det riktigt gött. Btw, jag är as bra på att slå in julklappar, ni fattar nog inte ens hur bra jag är. Jennifers julklapp är så galet snyggt inslaget. Men men, längtar efter helgen, måste städa rummet nu lite.. Måste ju bli fint till julen.

<hjärta3

Hejsan hoppsan, får låna pappas dator.

Så då fick jag låna pappas underbara laptop för tillfället eftersom jag inte har min egen. Fan vad jag älskar min pappa, är så sjukt skönt att sitta med dator i mitt rum och känna att allt nästan är normalt. Nu sitter jag och kollar på Vänner iof tog det precis slut, ska väl kolla på Andra avnyn eller nått. Imorgon ska det bli utgång, krogen antagligen, denna helg ska bli så sjukt bra. Idag har jag och Jennifer köpt julklappar åt varandra, trasslat som fan och haft jobbiga människor på våran praktik. När jag skulle hem var det en jävla kärring som jag serist ville döda på tuben, men men..

Varför klaga, nu har jag ju en dator att sitta vid, jag är så sjukt glad, tack pappa!
<hjärta3


Hahahahahahahahahahahahaha..

Det är ju nästan lika kul som att kolla på Johan Palm, haha, vi fick ett fint meddelande av Thea att vi skulle kolla på Blondinbellas blogg. Så vi tänkte visst varför inte? Och vem ser vi? Jo, Hannes! Vilken shock vi fick. Men men, det var alla fall väldigt kul. Idag har vi inte gjort så mycket, vi har trasslat med sladdar och fattat att det inte funkar om inte lamporna är i, eller om der är så att inga lamor funkar..

Men men.. Nu ska jag iväg och leka duktig..
<hjärta3

Dagen som har varit.

Ja då börjar denna dagen lida mot sit slut, trött som jag är och har varit hela dagen sitter jag framför datorn ännu en gång. Min egna kära dator är fortfarande på lagning och tydligen skulle det dröja lite extra, surt... Men men, dagen började bra var på praktiken som är så sjukt underbar. Iof massa skrikande barn som man ville typ strypa. Men vi hade ju special besök av Josefin Crafoord idag och jag funderar starkt på om jag inte ska ta och köpa Heath tröjan som hon har för den är ju så galet snygg. Och man vill ju ha nånting med Heath, man saknar ju Heath liksom..


Men men, sen var det lite segt, när eftermiddagen kom fick jag galen huvudvärk och jag trodde mitt huvud skulle explodera. Sen var det chilla för min del, drog från praktiken vid 18.30 va hemma vid 19.30 för att jag var och handlade lite lussebullar som tröstmat för att det var synd om mig och mitt huvud haha..

Sen var det hem dricka kaffe och te, äta mat och kolå tv.
Nu är sova som behövs, imorgon är också en dag.

<hjärta3

Godmorgon.

Nu är jag på praktiken, med Kompis i knät och har allmänt mysigt. Fixar med lite saker. Idag är en rolig dag här på praktiken. Kompis är sötaste valpen ever, jag älskar honom. Nu ska vi leka duktiga praktikanter.

<hjärta3

Nathalie Söderqvist & Lisa Persson så jävla underbara..

Jag säger bara att Nathalie Söderqvist & Lisa Persson är så sjukt underbara, dom är så klockrena. Det är alltid lika kul att kolla på Fredag Hela Veckan pga dom liksom.. Alla fall här är ett klipp, det är ju med Johan Palm bara för att han är så Johan Palmig hahahaha... Jag tycker alla fall att det är jätte kul bara för att hon påminner så sjukt mycket över bruden som fick komma upp på scen, hur rolig var inte hon att kolla på liksom? Hahaha..



<hjärta3

Vem har namnsdag idag?!

Jo det var jag, alltså Anna och alla andra som heter Anna. Och vad mer händer idag? Jo, mina föräldrar har varit gifta i 19år och det är min dopdag. Ja, en väldigt händelserik dag och för att fira den på bästa möjliga sätt så var jag med Anna. Vi hade en extremt mysig fika och vi satt och pratade så galet länge vilket båda verkligen kände att vi behövde göra för att få ut oss allt som vi kände att vi behövde. Jag fick lite extra pengar av mina föräldrar, vilket var väldigt trevligt. Sen har dagen bara rullat på, jobbiga skrikande barn på praktiken idag som jag ville vrida nacken av, men även söta och snälla barn. Gick och mde mig med Kompis en stund och ringde massvis av samtal. Men allt gick väldigt bra fick se lite namn som man alltid blir lika glad av att se (Jennifer fattar vad jag menar haha) men men..

Riktigt lyckad dag och imorgon blir minst lika bra.
<hjärta3

Kompis.


Han är nog bland det sötaste som finns, dett är då Kompis. Hundvalpen som vi har på vårna praktik, han är 2 månader och helt underbart söt. Det finns nog ingen som är lika söt som han är. Men alla fall.. Här är han, iof lite suddig bild, med det är svårt när han springer runt som en galning hela tiden haha..

<hjärta3

Riktigt härlig dag..

Idag var en helt underbar dag. Först var det ju självklart våran fantastiska praktik som man bara älskar pga av alla. Sen så hade jag och Jennifer julklappsutdelning idag, vilket var helt galet kul. Alla blev jätte glada och Micke vart jätte glad över sina snygga rosa saker, speciellt sin underbart fina angeltofflor...



Mickes jätte vackra tofflor, alla skrattade jätte mycket åt att i hade köpt dom, men han var sjukt glad.
Och vem ringde till våran casting idag? Jo, Josefin Crafoord, som är helt galet cool. Vilket jag också var tungen att medela henne.


Sen så fortsatte dagen som vanligt.
Efter praktiken drog jag och Jennifer en snabbis till espresso house och köpte en chai-latte (som vanligt alltså). Väntade på att tiden skulle gå, sen drog vi till Bagis för att träffa Maija och planera vårt projektarbete som alla säkert vet är det idol. Vi hade alla fall väldigt kul, det gick bra och vi kom fram till riktigt bra saker. Som att Jennifer skulle maila Jan haha.. Men men, sen repade vi lite på teatern. Efter det drog vi till tunnelbanan, jag och Jennifer gick och sjöng på Lucia låtar, för vet ni vad? På lördag är det Lucia. Tiden går snabbt, imorgon ska jag träffa Anna efter praktiken, vi ska köpa julklappar och fika för att fira våran underbara namnsdag. Men men nu ska jag fixa lite kvällsmat och efter det ska jag sova, upp tidigt imrogon för att dra till praktiken.

<hjärta3

Härligt med helg.

Började helgen bra, med hemma kväll eftersom jag börjar bli ganska sjuk och det vill jag ju inte. Satt och kollade på idol som vanligt, vart väldigt glad att Alice gick vidare önskar att hon vinner. Även om jag är ganska säker på att Kevin är den som kommer att vinna.. Men men, vad ska man göra?! Hejar alla fall på Alice..

Kevin och Alice är i final. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
Men jag hoppas på det bästa så får man se vad som händer.

Sen blev det lördag jag åkte in till Globen med Jennifer och Anna, vi shoppade mer julklappar till våra handlerade och jag och Anna kom på vad vi skulle köpa till varandra i julklapp. Vi har nämligen gjort så att vi ska mötas på våran namnsdag och fira att vi heter Anna hahaha (den 9 dec, för alla som inte visste det) sen ska vi till Åhléns och köpa julklapp. Sen så fortsatte dagen, sen kom kvällen som var ganska mysig eftersom jag träffade massa människor som jag känner sen så drog vi hem..

Vaknade ganska tidgt imorse, det vill säga vid typ halv ett, var så jävla trött. Kollade på Idol igen, sen var det dags för stjärnor på is, som jag har längtat till finalen hahahahha, men det var alla fall kul. Jag menar det har ju blivit en tradition för mig att kolla på det på söndagsmorgonen när jag vaknar, idag är det även första advent.. Jag har suttit och kollat på massa tv och arit allmänt seg, men jag säger bara GRATTIS till Markus & Johanna som jag har röstat på sen början av hela skiten..

Markus och Johanna Foto: Linn Muhr/TV4

Nu ska jag gå och äta min söta pepparkaka som jag fick av mamma.
<hjärta3

Hejsan hoppsan..

Jag sitter på min praktik med Jennifer och gör inte så mycket. Börjar bli ganska sjuk så jag ska nog stanna inne ikväll, kanske med film och glass och ha det lite mysigt. Men imorgon ska jag och Jennifer på spelning.. Det ska bli kul, just nu sitter vi och kollar på om de finns något kul som vi kan köpa till våran handledare Mari i julklapp för vi har inte hittat någon än. Men vi letar för fullt, för på måndag ska vi ha personalmöte som jag och Jennifer (eller ska jag säga Josephine?! haha) har fixat. Vi är VÄRLDENS bästa praktikanter.

<hjärta3

Idag var en bra dag..

Idag har jag varit på min underbara praktik. Jag och Jennifer fick vårat möte klockan 13.00 på måndag, dom kommer bli så glada haha.. Sen var jag på elton John med mamma och pappa, väldigt trevligt. Kvällen avslutades med "Your Song" det var väldigt trevligt, det är en av mina absoluta favorit låtar någonsin. Idag har det gått 4 år, I miss you grandma.

It's a little bit funny this feeling inside
I'm not one of those who can easily hide
I don't have much money but boy if I did
I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no
Or a man who makes potions in a travelling show
I know it's not much but it's the best I can do
My gift is my song and this one's for you

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is while you're in the world

I sat on the roof and kicked off the moss
Well a few of the verses well they've got me quite cross
But the sun's been quite kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen


Men men kvällen var bra, dagen var jätte bra.
<hjärta3

Gårdagens Twilight och dagens Björn <3

Okej vi börjar väl med Twilight då.
Om man ser den från ett filmperspektiv var den helt undrbar, ser man den från bokens perspektiv blir man lite besviken. Visst den var ju fortfarande bra, det är inte att den är dålig. Men man saknade vissa delar och man ville ju se slutet som i boken! Jag tycker att det var ganska lycket, inte som Harry Potter lyckat, för där är det sjukt bra om man bortser från att han inte har gröna ögon i filmen, vilket är irriterande. Deras specialeffekter när solen lös över Edward var så sjukt dåligt gjort, det var riktigt skratretande, pluas att Charlie ska ju ändå va snäll mot Edward, varför va han inte det? Roligaste måste ju va att de har tre personer från OC, en från Grey's Anatomy och en från Harry Potter med i filmen, vilken blandning hahahaha.. Och ända gången Robbie (Edward) är snygg i filmen är när han kommer ut på skolgården med Bella i sina wayfarers och ett jätte leende. Filmen var ändå bra trots "omständgheterna".. Och för att avsluta varför sa han aldrig "I love you"? Men men, den va ju ändå bra.. Längtar lite tills New Moon kommer ut och hoppas den blir bättre.


Dagen var alla fall sjukt bra kom till praktiken, ringde runt som vanligt. Lekte med kompis, ringde lite mer, sen dror vi till ica. Där Jennifer köpte sin lunch, jag köpte min på grillen idag, stog och väntade och sjöng och hade tråkigt och så säger killen som står och väntar "fint du sjunger" samtidigt som han ler jätte stort. Jag sa tack och tyckte det var lite pinsamt, kom tillbaka till praktiken och åt.. Satt och pratade lite med Elsa, sen så fixade vi lite olika saker, jag skulle försöka starta en grej problemet var bara att man var tvungen att svara på massa konstiga frågor så vi sket i det. Sen säger Mari "Anna, ville du gå på Björns signering idag? Och när var den?" Så fick vi ett papper hahaha.. Sen så drog vi till Åhléns där jag köpte hans DVD och fick den signerad sen blev det ett snabbt kort och en kram, jag älskar Björn <3


<hjärta3

Idag är det Twilight som gäller..

Okej som nästan alla vet är det så att jag är värsta Twilight tönten, jag har läst böckerna ex antal gånger och idag ska jag se filmen, inatt började jag att läsa om första boken och jag har nästan läst klart den (igen haha). Men jag är alla fall på min praktik just nu och vi har precis fixat med UPS snubben, hahah det var extremt kul haha..


Denna video och denna lår är ju bara helt underbar <3

<hjärta3

Hahahaha, seriöst..

Okej, det var ju bara så sjukt kul. Jag satt och pratade med min kompis igår för han kom över en snabbis, så innan vi ska lämna varandra tar han fram lite cash och fråga om jag kan köpa en chokladkalender åt honom (för han vågar inte själv) så jag säger självklart ja. Så jag köpte en idag och nu ringer jag honom, så säger han, när men den var ju till dig efter som du inte hade en i choklad utan bara en med olika godisar i, hur roligkan människan bli? Hahaha det var ju alla fall väldigt kul och väldigt gulligt tyckte jag..




<hjärta3

Ojojoj, nu var det ett tag sen..

Ja, nu har det varit ett tag sen jag skrev sist, det är ju självklart pga att min älskade dator inte är tillbaka än. Helgen var väldigt nice, jobbade lördagen, sen var det 90-tals fest hemma hos Jennifer som slutade med att klockan blev 00.00 och vi firade år 2000, haha. Sen var jag så sjukt trött, med tanke på att jag hade varit uppe sen klockan 05.00. Så då gick jag och la mig.

Vaknade på söndagen, Jennifer och Anna sov vidare så jag drog för att träffa min kära syster i årstaberg. Sen var den dagen på jobbet ganska jätte seg, gjorde iog några snygga julgrupper, men sen var det inte mycket mer somhände. Men men, man kan ju inte få allt i livet.

Idag har ju varit en ganska underbar dag. Först min kära praktik, som jag verkligen älskar jätte mycket. Massa roliga människor som var där och så hade vi väldigt kul, valpen är fortfarande lika söt och underbar, fast tänderna har blivit riktigt vassa haha.. Sen efter praktiken drog jag och Jennifer in till stan där jag köpte julklapp till min kära syster yster och kollade på lite härliga grejer.. Sen drog vi till teatern. Vi hade sjukt kul och nu sitter jag här bakom datorn och segar. Känns som jag inte har suttit bakom en dator på riktigt länge, vilket jag inte har om man bort ser från den på praktiken, men annars har jag inte suttit vid en dator på tre dagar. Det känns lite, jaa... konstigt.. Men något riktigt skönt imorgon behöver jag inte komma till praktiken förns kl. 11.00 sjukt skönt.

Hoppas allting är bra med er.
<hjärta3

RSS 2.0