Chris Pine

God he's hot.
Jag dör, seriöst, fan va snygg han är. Jag sitter som ni kanske förstår och kollar på The Princess diaries 2. Den är sjukt bra, det är ju den som den snygga, jätte jätte snygga Chris Pine är med i. Jag är så kär i honom just nu. Så snygg, snygg, snygg, snygg, snygg.. Jag älskar ordet snygg, de är sjukt härligt att säga, lite som galet. Hahaha.. Han är så galet snygg.

chris-pine-CapKirk.jpg Novo Capitão Kirk image by FranciscoOliveira

Grattis Thea.

Grattis min älskade underbara Thea.
Vart ska man börja? 17, bara ett år kvar tills dagen det, den dagen du inte kommer kunna stå på benen. Hahaha hur mycket längtar inte du? Åååh du är bland dom bästa människorna ever, hoppas att du vet det. Jag har liksom inte så mycket att säga jag skulle ju kunna sitta och berätta allt som har hänt oss, men de skulle bli det längsta jag har skrivit. Men man kan ju inte inte nämna våran underbara SP-EMO pakt, bob och att du är min egna Jessica, with a happy ending.


Grattis sötaste!

Aquamarine

Denna film, alltså verkligen denna film.
Jag vet att det typ verkar vara en typ barn film, vilket en kind of är, men den är såå bra andå. Den är typ lite små fjollig och verkligen helt underbar. Och hon får simma med delfiner, vilket verkligen är en dröm för mig, Jag vill bli delfintränare eller någon som får hålla på med delfiner på något sett, det skulle verkligen vara helt underbart. Jag älskar Delfiner, dom är så fina och underbara, jag vill ha en delfin.

Men alla fall tillbaka till filmen, sen är sjukt bra.
Fast de är bara de att hon som är de med i den hon är också med i Summerland och då tänker man självklart på Zac och då vill man att de ska bli den 24 oktober nu! Liksom, men verkligen fan va bra filmen är och jag har ett nytt favorti citat:

"Why go through life unnoticed? "

Det måste verkligen vara någonting som alla har tänkt någongång i livet, men aldrig riktigt tänkt på det. Men alla fall, de ska bli mitt nya motto, varför inte bara ta lite chanser då och då? Man måste ju börja någon gång, right?

<hjärta3


Ingen Moonlight.

Nä, inte helt okej måste jag bara säga. Fan va opepp och jag som missade det sista avsnittet, fan fan fan.. Men inte bara att dom inte visar Moonlight, nä dom ska visa Bones istället, kom igen Bones? Visst David Boreanaz är ju fortfarande snygg och så, men han är ju inte diekt någon Alex O'Loughlin. Nä han är bara för snygg, kan man bli snyggare? Jag vet verkligen inte, han är typ helt underbar.

pinkisthenewblog_02.jpg mick st. john image by unknownseeker


Aja, nu sitter jag alla fall och kollar på den jätte braiga filmen Aquamarine som jag så snaällt fick låna av Jennifer. Jag och Jennifer har haft en ganska konstig dag. Men gårdagen var alla fall lyckad, eller ja.. Det vart kul, hade typ inget att göra efter som alla mina kära vänner skulle till Micke, men men palla bry sig, så jag drog till Jennifer och kollade på Batman. Sen kom Diana vi kollade på den andra Batman, men inte hela för vi drog och mötte Blåst och Bianca och de var sjukt kul att träffa Bianca för vi hade typ inte träffats på hundra miljoner år. Men alla fall, så drog vi till typ donken och sen hem. Hmmm.. Sen vaknade jag några gånger mitt i natten typ helt utan anledning, suck.. Sen vart de alla fall en väldigt konstig dag nu haha..

<hjärta3

Jennifer, nu.

Japp nu ska jag dra till Jennifer, *woho* Batman hela kvällen, sorry bitches.
Hahahahahahahahahaha, ja.. Vad ska man säga? Jag vet inte..

<hjärta3

Bio med mamma och pappa.

Var på bio med mamma och pappa och sgå den andra Arn filmen, den var jätte bra. Jag är så sjukt trött, vi var inne på jysk för att kolla om dom hade batman lakan, men nooo. Men dom hade playboy lakan som min mamma var jätte snäll och köpte, I love them. Hahahah, sen så smsade jag med Jennifer och Miko samtidigt, och skrev fel sms till båda hahahahahahahah de va as kul för Miko vart lite öööhm, schockad över mitt sms haha..

PLAYBOY-BUNNY.gif PLAYBOY BUNNY image by ohhlalacutie
<hjärta3

Hmm..

Jag har börjat tänka, jag saknar min gamla stil, inte min hej jag är ett emo, utan mer min Hanna & Audrey jag får runt i min ACDC tröja och är lite små "rock stil".. Fast jag har kommit på att jag kan blanda de med min "nya" nuvarande stil och de är sjukt snyggt. Jag bryr mig inte riktigt om andra tycker de eller inte jag gillar de. Alltså blir dagens utfit leggins, svart kjol, ACDC tröjan, cardigan och mina svarta lackskor. Det är sjukt snyggt. Och jag gillar den stilen för den är girly med en twist, eller hur fan man nu ska förklara de. Hahahahahahahahaha.. Fast jag har fortfarande min "nya" stil kvar för jag gillar den jag bara fixar den lite..

<hjärta3

Benny & Joon

Kan man avsluta kvällen bättre eller?
Åååh jag älskar denna film, den är helt underbar. Det är en så konstig och mysig film och de skadar ju inte att Johnny Depp är med i den heller liksom. Nä jag älskar verkligen Johnny Depp och eftersom jag inte drog på ettornas nollning utan chillade hemma istället så blir de perfa. Jag älskar att han är så söt och typ beter sig som ett förvuxet barn, vilket han gör i ganska många filmer om man tänker efter. Men han är härlig ändå, plus att han är så jävla snygg att det är otroligt, nä, Johnny Depp for the win.



<hjärta3

Kurt Cobain, jag saknar Frida.

Okej nu är de så här jag satt och lyssnade på Nirvana och då tänker man ju ganska automatisk Kurt, men jag tänker ganska automatisk Kurt, Köööööörtie, Friiiiiiiiida!!! Så är de bara inget jag riktigt kan göra åt, alltså, jag saknar min lilla lillebror. Och vi är förövrigt bäst på att vara ickesyskon syskon, slå den ni hahaha... Jag saknar våra små gay stunder och typ inte somna förns kl. 07.00 för att vi har legat uppe hela natten, gå på toa mitt i natten och säga HEJDÅÅÅÅÅ KÖÖÖRT! :) åååååh jag saknar dig FRIDA!! Btw, jag och Frida har denna plansch och gissa vad, vi köpte den samtidigt vi är såå gay.


Jag älskar btw Kurt Cobain.

Stevie Wonder.

Okej, jag har typ alltid lyssnat på Stevie för att min mamma tycker om honom, så därför hade jag inte så mycket att säga om det. Men jag måste verkligen berätta om hur bra han är. Han är verkligen helt fatastisk, underbart bra liskom. Jag vet inte en hur man kan beskriva denna man med ord, det finns ingen som han, ingen. Han har gjort så underbara låtar och jag verkligen älskar honom.

Like a fool I went and stayed too long
Now I'm wondering if your love's still strong
Oo, baby, here I am, signed, sealed, delivered, I'm yours!

Then that time I went and said goodbye
Now I'm back and not ashamed to cry
Oo, baby, here I am, signed, sealed, delivered, I'm yours!



JAG DÖR!

Okej, nu är de så här va, jag dör verkligen dör av uttråning, de finns ingenting att göra och det är en timme kvar till vi slutar. Det här är inte okej, jag pallar inte.. Suck, varför ska man ha så galet långa lektioner för? Det tycker jag är en helt underbar fråga för jag vill verkligen ha svar på de? VARFÖR? Man tröttnar, man orkar inte sitta på lektionen hela tiden, man orkar inte gå upp tidigt för att ha en jätte lång lektion som man inte vet hur man ska utnyttja? Jag vet inte riktigt jag ska göra, jag vet verkligen inte de? Jag orkar alla fall inte bara sitta här och inte göra någonting och typ sitta och blogga hahaha, de är typ de ända man gör på fotolektionen om man inte är ute, men de är ju för fan kallt ute, eller är de bara jag som tycker de? Och som jag sa först DET ÄR TIDIGT!! Men men, nu ska vi tänka positvit och då tänker man vi slutar ju alla fall tidigt. Hahahahahahahahahahahahahaha...

<hjärta3

Tillbaka i skolan.

Jag har galet tråkigt, jag sitter i skolan har varit nere i studion och fotat Jennifer. De går inte bra för oss, för vi försöker att välja en bild som vi kan ha på våran underbara blogg men de går inte, för vi kan inte enas om en bild. Hahaha..

Okej nu har vi bestämmt oss, den är sååååååå fin.
<hjärta3


SKOR!

Okej, nu har jag suttit och tänkt på hur mycket underbara skor jag skulle kunna köpa om jag hade pengar, skor är verkligen underbara, jag vet att däremot inte brukar gå i mina högklackade så mycket. Men jag älskar dom alla fall, jag kan ha dom när jag är ute, jag känner att jag inte riktigt kan ha dom i skolan, de gör ont och jag är inte diekt van trots att jag har ganska många par. Mina favoriter har jag lite svårt att välja mellan, de är nog mina svarta lack, men jag gillar även mina "nya" röda. Fast jag tror de blir dom svarta, köpte på Wedins, åh jag älskar verkligen dom.

Imorgon är de dags för skolan igen, då blir de studion med Jennifer och jag vet vad jag ska göra om vi ska göra en fotoliknelse på dagens fotoutställning. Den var bra men den var extremt konstig.. Det var Gunnar Smolianskys utställning och de finns en bild som jag verkligen älskar, den är så sjukt underbar.

The picture
Det är alltså denna bild, jag vet inte vad det är som gör det, men den är så underbar.
Den är så speciell, den har något som andra inte har..
Hahaha tänker på OLW reklamen.


<hjärta3

Made.

Sitter och kollar på Made, de är så sjukt bra, jag verkligen älskar det här avsnittet. Tjejen är värsta pojkflickan och hon vill bli girly girl, men hon är fett opeppad, hon typ tycker att de mjäk att sminka sig och gå upp tidigare för att göra de, hon vill gå på balen, men hon vill inte ha någon utav klänningarna som dom kollade på som btw var rätt söta. Men hon börjar fatta att de är normalt att se bra ut haha...

Sen var dom och shoppade, mitt område liksom. Jag såg världens snyggaste skor i bakgrunden åååh kär. Jag vill ha massa nya skor och kläder, gosh yes yes yes.. Ge mig massvis med nya kläder plz, hahahah nä men jo.. Haha.

<hjärta3

Björn Axén.

Ja, jag vet ni tänker de är dyrt. Jag har precis köpt ett shampo som kostar 95 kronor, jag vet det är dyrt. Men man måste ju tänka på hur bra det är också, finns de någon bättre? Nä, eller jag har alla fall inte hittat någon som är bättre. Det är ett kylande shampo som återfuktar hårbotten, så jävla underbart bra. Jag vill bara berätta de för alla och ibland måste man faktiskt lägga ner lite extra cash för att få de bästa, japp så är de.

<hjärta3

Ganska fail igår.

Jag sa ju att jag skulle stanna uppe och kolla på Final Destination, men de vart inte riktigt så. Jag verkligen försökte hålla mig vaken, men ögonen och huvudet var inte riktigt på samma nivå om man säger så, mina ögonlock var tyngre än tyngst och mitt huvud ville bara se den dumma filmen, varför visda dom inte den klockan nio istället för jävla x-man? Nä, inte helt okej måste jag ju bara säga. Så det vill säga att jag fortfarande inte har sett första Final Destination, hur fail är inte de? Nä, nu ska jag sminka mig och typ dra, eller aah någonting sådant, fan va snabbt denna vecka har gått imorgon är de liksom fredag, shit, crazy liksom.

<hjärta3

Yesbox pommes.

Jag har ju som sagt inte så mycket att göra just precis nu, jag sitter och lyssnar på musik, bl.a. Gavin och alla andra låtar som jag har på min mini iPod på denna sida, men först och främst sitter jag och lyssnar på U2 - Pride (In the name of love) den är så sjukt bra, iof ingen nyhet, men jag älskar den låten ändå.

One man come in the name of love
One man come and go
One man come here to justify
One man to overthrow
In the name of love!
One man in the name of love
In the name of love!
What more? In the name of love!

<hjärta3

Trött, seg.

Jag är jätte trött, jag är verkligen JÄTTE trött. Dagen börjar med Arbetsmiljö och säkerhet. Åååååh jag dör, lektionen är så tråkig, men men de är iof väldigt viktigt. Jag hoppas bara att jag orkar med lektionerna, der är de jobbigaste. Fan, jag är så trött, verkligen. Sitter och kollar på barnkanalen, ja, först var det Madicken, sen var de lite konstiga grejer, jag är bara för trött för att byta, hahaha..

<hjärta3

Nu känns allt väldigt verkligt..

Okej det här är sjukt.
Jag har precis kollat upp studentmössa, herregud va det känns konstigt, verkligen jätte konstigt. Jag kan inte riktigt fatta att jag går mitt sista år, SISTA ÅRET, helt ofattbart. Det känns väldigt bra däremot, ska satsa på skolan, ska klara mina betyg och verkligen göra de bästa jag kan. Det är ju som sagt mitt sista år. Jag vet inte hur jag ska klara det? Men de kommer att bli bra, men hur fan ska jag hitta en klänning? Hur vill jag se ut? Så mycket att tänka på och jag vet att de verkar lite konstigt att jag planerar så långt i förväg. Men jag måste, detta år kommer ju typ att gå helt galet snabbt.





JAG LÄNGTAR TILL STUDENTEN!
<hjärta3

?!

Jag är uttråkad, jätte uttråkad.
Jag är trött, jag är seg och jag sitter och kollar på tv.
Vet inte vad ska jag göra ikväll förutom att typ kolla på Final Destination den första liksom, jag har inte sett den än, skäms lite. Jag har nämligen sett den andra och tredje, men men.. Vad gör man? Hahah... Nu ska jag kolla på Christine, sen är de ju vänner och ja, min klväll är klar, framför tvn typ halvsova och bara chilla. Börjar sent imorgon *woho*, så sjukt skönt. Jag hatar att gå upp tidigt och ändå är jag tvungen att göra det 3 gånger i veckan, helt sjukt jobbigt, vem fan orkar börja klockan 8 och nånting tre gånger i veckan liksom? Inte jag men jag måste de ändå.

<hjärta3

Fixar dag..

Jag har precis fixat Jennifer blogg så nu är den snygg och har en mini iPod, hahahaha.. Ja.. Sen var min kära far jätte snäll och bokade hotellrum åt mig och Jennifer idag så de är fixat och klart och vi har någonstans att bo. Hahaha. Sjukt härligt, verkligen, vi kommer ha så jävla kul. Känner mig taggad som fan inför det. Filmkunskapen är sjukt bra, jag verkligen gillar den lektionen vi kollade på en tredjedel av "Borta med vinden" idag.. Den var faktiskt väldigt underhållande på ett annorlunda sett, hehe..

<hjärta3

Hejsan hoppsan..

Jag är uppe tidigt. Jag har sovmorgon, men någon ringde mig klockan kvart i åtta.. *surt*.. Jag är alla fall upp pga av det, kan ju inte somna om igen heller, sitter och lyssnar på Rix som vanligt, Jason Mraz - I'm Yours spelas. Ja kan man ha roligare? Dagens lektioner, historia och senare filmkunskap, ja vi har inte så mycket lektioner. Men jag ser fram emot filmkunskapen, fan va kul det var igår, åååh hoppas vi ska kolla på film idag också. Jag älskar filmerna vi kollade på eller aaah vissa alla fall.

2004_house_of_flying_daggers_012.jpg daggers image by chuck69c

<hjärta3

Riktigt lång dag.

Ja, det har det verkligen varit. Baden började med att gå upp, skolan engelska första lektionen. Fortsatte dagen med historia, mentorstid, lunch och sen filmkunskap. Det var verkligen en sjukt bra lektion, jag börjar gilla filmkunskapen inte alls lika tråkig och han mummlar inte längre, life is good.. Japp.. Sen drog jag och Jennifer till t-centralen för att hämta våra biljetter, dom är hämtade och vi har fått ledigt från skolan, sen var vi och gick i stan. Jennifer tyckte de var tråkigt.. Lämnade henne och gick runt själv, hittade inte det jag ville ha, men man kan väl inte få allt antar jag? Kanske ska beställa en ny väska istället.. Vill verkligen ha en ny väska..

<hjärta3

Allting löste sig ju.

Ja, mamma är lugn, allting är chill eller så gott som.
Min kära och underbara vän som har typ haft samma problem sa att vi skulle starta om skiten och då fungerade de. Amazing, liksom.. Men men, allting förutom några bilder, kom tillbaka. Sjukt skönt. Imorgon ska jag och Jennifer in till stan och hämta ut våra tåg biljetter, woho, jag ska kolla efter en ny liten väska. Hmm.. Börjar 08.45 imorgon med engelska, men jag pallar inte riktigt, vet inte ens vad vi ska göra. Hahaha..

Jag var tvungen att klippa av mina naglar idag, dom sprack..
INTE KUL. VERKLIGEN INTE KUL. LEDSEN!
<hjärta3

Lite panik.

Okej, detta är vad som har hänt.
Jag och min mamma skulle beställa biljetter till Hallsberg åt mig och Jennifer och de gick utan problem, vi beställde och betalade. Problemet kom efter. Ja, när mamma sen skulle skriva ut kommer de upp en konstig grej, efter de skriver vi ut som valigt utan problem. Men när vi sedan kollar igen märker vi att allt som mamma hade på datorn är borta, ja allt, mail, foton och allting annat. Väldigt mysko, så nu sitter min mamma och är lite panikig. Vilket jag förstår jag skulle typ dö om allt försvann.. Finns de nån som vet hur fan man gör?..

questionmarks.jpg Questionmark image by ethamin

Cola light plus, green tea..

Okej, nu är de så här.
Eftersom jag alltid dricker cola light, måste jag ju självklar pröva de nya sorterna. Cola light plus vill säga. Den utan smak med vitaminer är god smakar som vanlig cola light. Men sen kommer vi till den som bara låter så oerhört äcklig, cola light plus green tea? Kom igen.. Men tro det eller ej, den smakar inte som man tänker sig att den ska smaka. Nej, den smakar annorlunda, lite funky men inte helt fel. Den luktar däremot väldigt funky.. Så, betyg? Hmmm.. Green Tea 2, medans vanliga 10 japp, den smakar ganska precis som vanlig cola light.


Wooho..

Japp då är de dags för mig också..
Vill inte alla ha gratis kläder?
Jo..


http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=3423


Och självklart vill väl alla ha gratis smink också?
Japp, de är klart ni vill.

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=105709

DEN HAR KOMMIT!

Fan vad glad jag är.
Nu har min skinnjacka kommit, den är helt galet snygg..
Jag vet hur ytligt det här kommer att låta men orkar bry sig, jag har typ inte varit så här glad på hela dagen. Hahahaha åååh jag älskar min skinnjacka, den är helt galet snygg, nu är de ju bara vänta på lite kallare väder.


Jag älskar den.
<hjärta3

Dagens olika köp.

Ja, så enkelt är det.
Jag har köpt konsertbiljetter till mig och Mäzi, Gavin!!
Sen har jag köpt nytt puder, de behövdes..

Gavin1.jpg picture by BatmanFFS


Jag så har jag ju fixat min sida lite också, ganska nöjd måste jag ju bara säga att jag är.
<hjärta3

Trött.

Suck, jag är trött.
Jag är i skolan, jag har inget att göra och jag är seg.
Sitter och redigerar min bild på Thea och är galet trött.

<hjärta3

The perfect pic.

Jag har hittat den bilden jag ska ha,
Tyvärr ser man inte den snyggingen som jag plåtade.
Men hon håller boken så perfekt, hon är så bäst, bäst, ja, vi pratar om Thea.


Jag är sjukt nöjd med mitt val.


<hjärta3

Mom's home.

Japp vi har varit och hämtat mamma på stationen, det var härligt att träffa henne igen. Yes, yes, däremot missade jag mooonlight pga av det, för vi drog och åt när vi hade hämtat henne. Kom alltså precis hem. Inte helt pepp men vad gör man? Ja du? Bra fråga. Bones är på nu, kollar inte riktigt. Jag försöker välja vilken bild jag ska ha på Thea..

<hjärta3

JAG ÄLSKAR THEA!

Okej min underbara Thea har varit här och hjälpt mig med min fotouppgift.
Jag är så glad, hon är så snygg och typ världens bästa modell.
Det är typ galet enkelt att fota henne, tack, tack!


Du är galet snygg och underbar.
Tack för hjälpen, så snygg älskar dig massor.
<hjärta3

Mandy Moore.

mandymoore.jpg picture by BatmanFFS
Hon är helt underbart vacker.
<hjärta3

Brave New World

Hahaha jag vaknade ganska tidigt så jag är uppe och äter frukost. Japp, och min kära far kom precis hem och då köpte han Batman Returns åt mig. Åååååh jag älskar Batman, jag är Batman, åååh va snäll min pappa är. Ja, senare idag kommer min underbara Thea och då ska jag leka duktig och fota henne med en bok, som var min första foto uppgift. *slot* ja jag är stolt för detta år ska jag fan satsa lite på mina betyg. Och jag har kommit in i en bra start, även om jag är lite skoltrött. Hahahahahahahahahahahaha...

<hjärta3

Då var man hemma då.

Så var man hemma, har tagit ett avslappnande bad, och bara chillat.
Fan va skönt, har jobbat i typ 12 timmar. Ja, 12. Jag tror att jag dog lite men de är okej, imorgon är det åka till Globen och köpa Gavin biljetter till mig och Mäzi, sen kommer min underbara Thea och då ska jag fota henne. Ååååh så happy de kommer bli så galet bra..

Men nu ska jag sova, ååh vad underbart de kommer bli.
<hjärta3


Jaha, då var det dags då..

Japp, jag ska om 8 minuter befinna mig på framsidan av våran port.
Detta är pga att min syster kommer och hämtar mig.
Nu ska jag sätta på mig skorna och peppa mig själv inför dagen.

<hjärta3

Tycker ni också att det är tidigt?

Jag vet inte vad ni tycker med detta känns överdrivet tidigt.
Så jag säger bara vad gör man inte för pengar? Ja, jag undrar verkligen det.
Vissa skulle aldrig säga nej till ett jobb, medans andra sitter med miljorner i sina fonder och tror att de är skit bra för att dom "slipper" jobba. Va händer om de spänderar allt då? Aja, jag orkar inte ens bry mig om sånt... *Suck*.. Jag är alla fall uppe helt galet tidigt för att jag ska till jobbet. Jag är iof väldigt glad över att jag ska det för jag är i behov av cash liksom..

Min kära syster kommer och hämtar mig halv åtta, jag sitter och pumpar mig själv med kaffe för att försöka vakna och på radion spelas Brolle. Haha, vilken morgon säger jag bara, vilken morgon. Det ser ut att bli en fin dag så det kan bli mycket att göra, de är härligt. Finns inget tråkigare än dötid..

<hjärta3

Direkt till jobb.

Efter skolan drog jag direkt till jobbet.
Min kära syster var tvungen att ta våran kollega till sjukhuset så jag fick två och en halv timme idag, sitter inte helt fel ändå. Hämtade jobbyxorna och så, imrorgon är det galet tidigt som gäller, men de är okej. Alltså en lugn hemmakväll ikväll alltså, även om de är fester lite överallt, hemma hos folk och på Långholmen. Men dessa tillställningar bangar jag på, tyvärr, måste jag ju bara tillägga.

Men men, biljetter till mig och Jennifer ska beställas så fort hon har snackat med sina föräldrar så att hon får åka. Haha.. Men vi är peppade.

<hjärta3

Kan man ha roligare?

Just nu sitter jag fortfarande i datasalen *wooho*, eller inte. Kan man ha roligare liksom? Snälla jag dör, jag försökte leka lite med photoshop men de gick åt helvete, jag kommer typ inte ihåg någonting och jag orkar inte. Men vad ska man göra? Huh? Nä, nu sitter jag här och väntar på lunch typ. Japp.. Sen efter lunchen har jag min första engelska lektion detta år och gissa vad? INGEN MATTIAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast de hade ju kunnat va bra om de va en annan Mattias ^^

<hjärta3

Godmorgon, skolan igen..

Nu sitter jag här i skolan, vi har fotolektion. Lite segt, gör inte så mycket har fått min första uppgift och detta året ska jag verkligen anstränga mig som fan i foto och i skolan i allmänhet. Känner mig lite halvpeppad, men jag ska bli totalpeppad snart. Yes yes.. Så är det.

Nu ska jag väl sitta i fotosalen och försöka komma på vad jag ska göra för bild.
Sen är de bara hoppas att den blir helt sjukt bra.
Måste även fixa med mina andra bilder vilket jag inte direkt har någon idé om vad jag ska göra, men de kommer säkert att lösa sig.

<hjärta3

Andra dagen, inte fullt så pepp.

Morgon, tidigt.
Behöver jag säga mer? Min mamma är sen, hon ska åka till Göteborg och på tal om att åka bort ska jag och Jennifer också göra de. Japp, fast de är ett tag dit. Sitter alla fall här, kaffa i ena handen och skriver med den andra, börjar inte förens 10.35. Schemat jag har fått känns helt okej om man bortser från att jag börjar klockan vid 08 tiden tre gånger i veckan. Men va fan har ju bara en lektion på måndagar och läser bara fem kurser denna termin. Känns ganska bra ändå.

Dagens outfit blir det jag valde igår, enkelt, snyggt och ledigt.
Jag vet att alla kanske inte gillar de med jag gör det, så jag bryr mig inte.

Nu ska jag säga hejdå till min kära mor, för att få henne att förstå att hon måste verkligen gå nu. Annars kommer hon att missa sitt tåg, inte någonting vi vill ska hända..

<hjärta3

Då har man klarat första dagen då.

Ja, så är det och de känns ganska bra.
Kändes ganska sjukt att va tillbaka, inte direkt något som har ändrats förutom de faktat att inte treorna går kvar och att vi faktiskt är treor detta år. Men de var trevligt. Fick världens längsta hål timme *ovanligt*.. Ja.. Sen började vi dagen med filmkunskap, det var lite segt i början. Men vi avslutade det hela med att skriva upp 10 filmer som man rekomenderade och älskade typ. Jag tror jag skrev 12 hahaha.. Man kan inte välja bara 10. Vad ska man göra? Nä, dagen har som sagt varit lite annorlunda, men bra.

Vad ska jag ha på mig imorgon?
Jag har nämligen ingen aning, fast ändå har jag det. Kanske?
Jag känner, kjol och vitt linne, lila tjocktröja?
Hmmmm.. Måste bara hitta min tjocktröja, vart den nu är.

<hjärta3

Skolan ska ju börja snart..

Jaha, då var det dags då.
Idag börjar det, sista året, trean, känns lite overkligt. Hur ska detta gå? Man får väl hoppas på att det blir de bästa året någonsin, eller? Ja, om de inte blir de får man väl fixa så att det blir det. Jag känner mig faktiskt lite taggad, det är nu livet börjar, allting börjar nu. Sen till våren, fylld med studentskivor, studenten och massa härliga saker som händer. Åh gud, nu vart jag peppad.

Dagens outfit är galet snygg.
Bestående av svart klänning, leggings, grå cardigan, vit sjal och vita converse.


<hjärta3

Då så, då var det dags.

Nu är de dags, jag måste börja förbereda mig, kläderna ligger framme, klockan är ställd och imorgon är det dags för skolan. Hur ska det gå? Sista året, absolut sista. Vad händer sen? Vad ska jag göra? Jag vet inte. Ska kolla klart på SYTYCD, sen är det nog dags för mig att gå och lägga mig. Skolan som sagt, ska vara i aulan klockan 10.00 imorgon. Så nu måste jag ju bara säga, önska mig lycka till och puss.

<hjärta3

Shopping avklarat.

Så nöjd med mina nya köp.

Vitt linne
Rött linne
Röda klackskor
Svart kjol
Silver uttöjnung


Det var vad som köptes, fan va snyggt de var alltså, jag är så nöjd, de är sjukt snyggt. Skulle vilja att skolan inte började imrogon jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Men de får vi väl se då liksom. Vill köpa en ny väska också måste bara hitta en som jag verkligen, verkligen vill ha. Det måste också vara en liten som inte kostar typ 1000kr liksom.

<hjärta3

SKOR!!! Och annan shopping..

Okej, jag har börjat mitt godislöfte nu, inget godis för mig..
Ska däremot börja träna och vara lite öhm, nyttigare och duktigare med allt liksom hahaha, jag vet.. Men men vad gör man inte, jag ska in till stan snart, har ingan att gå med med de är okej jag kan shoppa själv, de är ju ändå bara jag som ska shoppa. ÅÅhh happy happy, nya linnen *iihk väldigt viktiga*, jag får kjolen min mamma är så snäll. Sen är de ju även så att jag ska köpa nya röda snygga skor. Min kära mamma har däremot börjat tröttna på att jag köper skor hela tiden, men de är ju inte mitt fel att det finns så galet mycket snygga skor, eller hur? Jag kan medge att jag köper mycket skor, och jag kanske inte använder alla men de är ju bara för att jag inte kan ha mina skor till alla mina kläder de handlar ju för fan om att matcha skor och kläder, jag kan ju inte direkt gå i höklackat och mjukis byxor, de skulle ju vara extremt fail.

heels5.jpg RED HEELS image by chloie13


Nä men nu ska jag alla fall åka in till stan och frossa lite.
<hjärta3

Gah!!..

Jag är trött, mina planer är ändrade. Ingen Lea idag, hon va tvungen att fixa med grejor. Så nu sitter jag och raggar någon att vara med. Hahahahah, jag är helt galet trött. Jag ska alla fall shoppa idag, nya linnen, skor, utöjning och kanske en kjol beror på om jag får cash av min kära mor. Hahaha..

<hjärta3

Seeegt..

Kollade på The Good Girl, som är helt, helt underbar.
Nu sitter jag och kollar på Dextrer som är helt galet dåligt. Hahaha jag typ dör, aah men vad ska man göra? Det är frågan? Hahaha, imrogon ska jag shoppa med min underbara älskade Lea och sen ska vi dra till henne och kolla på OC. I loveeeeeeee, henne också hahaha..

<hjärta3

Hemma från Kolmården..

Har varit hemma ett tag nu, är galet trött. Vi hade sjukt kul, det delfiner och massa annat. Jag har klappat en rocka och kollat på massa söta fladdermöss, ormar, spindlar och hajar. Ååååh gud va kul jag och Jennifer hade hahaha.

Don't blame it on sunshine
Don't blame it on moonlight
Don't blame it on good times
Blame it on the boogie

Gick och sjöng denna låt om och om igen miljoner gånger typ. Ja..
Mycket mycket trevlig dag, helt underbar..
Nu är man hemma igen..
<hjärta3

Godmorgon, dags för kolmården..

Godmorgon i stugan, vi är pigga och glada. Idag är det dags vi ska åka om en helvtimme, våran väg till kolmården kommer bestå av galet mycket musik och jag och Jennifer i baksätet. Öhmmm... Ja, hoppas att alla får en bra dag vi ska ha helt galet kul, jag är sjukt peppad de är Jennifer också. NU GÄLLER DE!!

Woohooooooooooooo
<hjärta3

Film, myspys..

Vi sitter och kollar på film som går på trean, den är mysig, den är sjukt bra. Men jag vet inte om jag är så peppig och kolla med för jag sitter och gayar mig framför datorn, men nu ska jag dra och va social med Jennifer..

<hjärta3

Hemma igen..

Hey hoe bitches, hahaha jag hade sjukt kul igår måste jag ju bara börja berätta. Öhm... Har fått skrattmuskler i magen om man nu kan få de, men jag har de även om man inte kan få de hahahaha... Har varit inne i stan med Jennifer idag hon köpte ett par galet snygga skor som även jag ska köpa, kostade endast 99kr. Kom igen liksom.. Men men vi är nu hemma hos mig, jag köpte en ny cardigan, ljusgrå, jätte mysig och sjukt skön.

Nu sitter vi och kollar på moonlight, de är så bra LOVE!! Ja, jag köpte även Gavins skiva, jag har blivit lite besatt av honom just nu känns de som och ja de är gay men orka bra sig. Nu ska vi ha en hel peppig kväll och gaya oss... Sen upp tidigt som fan imrogon för vårat besök till Kolmården ^^

<hjärta3


Ciao, hoppas alla får en bra kväll..

Jag drar nu, ska till Blåst hoppas på en bra kväll imrogon slaggar Jennifer här, ööhm? Aaah Kolmården måndag.. Hoppas att alla får en toppen kväll, jag planerar att ha de alla fall..

<hjärta3

Okej, it's on...

Jag dör lite, jag har precis skickat en batman logo till min kära syster, det är bara att allting händer, jag ska tattuera in den. Ja jag har valt en logo storlek som jag vill ha, vad ska man göra nu efter den 25 så ska jag få den, vet inte vilken dag än men jag är galet taggad. Oooooh, det kommer göra så överdrivet ont, men de är så jävla värt det. gosh vad glad jag är just nu det är helt sjukt.


Det är bara fladdermusens son ska tattueras in, men de är denna storlkek
som jag har valt att ha så pirrigt, men men..
Den ska bara sitta i nacken.
Det går att dölja haha.
<hjärta3

Jag saknar Mäzi.

Jag saknar Mäzi något otroligt mycket, men jag behöver inte vänta så länge för snart kommer, den underbara vackra flickan till mig och går på konsert med mig ^^ åååh va jag är överlycklig just nu..


Hon är vacker och jag älskar henne och snart kommer hon till mig.
<hjärta3

Hur trött får man bli?

Jag är hur trött som helst, jag vet inte riktigt varför men jag är i alla fall det. Hahahhahahahha jag är trött om ni inte förstog det. Jag har btw börjat skriva en egen dagbok hahahaha, jag är jätte duktig. Förut så försökte jag skriva dagbok och jag var sämt på det, jag skrev typ en gång i månaden eller nått, och nu ska jag vara duktig och skriva varje dag.

<hjärta3

Årets schema..

Har precis kollat mitt nya schema inför trean och det är helt galet konstigt, men va fan de lär ju ändras typ hundra gånger hahahahahahahahahaha... Suck nä fan va opeppad jag känner mig just nu. Men jag har väl alla fall ett ganska bra schema som jag känner att jag faktiskt kan jobba med och jag slutar galet tidigt på dagarna.. Men va fan, de är sista året, måste bara tagga till lite.

BTW!! MÄZI KOMMER TILL STOCKOHLM OCH JAG SKA PÅ GAVIN.
+ att Jennifer hakar på till Kolmården, galet kul.
Videoblogg från tidiga morgonen till sena kvällen...

l_acebbcc840ae950dd42b7dc66f749ee3.jpg Gavin DeGraw image by rocknrollmom1062
<hjärta3

Sun up sun down the same old same..

Jag dorg till Jennifer, Diana kom och vi kollade på en film som inte va så jätte bra. Men de var bara för att jag typ inte kollade på den för att jag var för seg och jag satt och spelade på mobilen. Men alla fall sen när vi skulle sova var det helt jävla fail, för jag typ höll på att dö av värmeslag och jag kunde inte somna, Diana typ la sig närmare mig hela tiden och jag ville typ putta bort henne men jag ville inte väcka henne. Så jag låg där kändes som om jag skulle dö av värmeslag, somnade till slut men vaknade typ hela tiden och ja.. Jobbig natt..

Sen var de upp tidigt, gå ner i tvättstugan med Jennifer och typ försöka hålla oss underhållna, vilket funkade men ändå inte hahahaha (Jennifer kan inte nämna fem beatles låtar) ja... Sen så drog vi och fikade med Blåst och hon fick sin födelsedagspressent, vi chillade, drog till Jennifer syntest hon klarade de, tänk vilken tur. Sen drog vi till ringen och typ shoppade...

Sen drog jag hem och sov, galet skönt verkligen och nu sitter jag här.
<hjärta3

The show must go on..

Empty spaces - what are we living for?
Abandoned places - I guess we know the score..
On and on!
Does anybody know what we are looking for?

Another hero - another mindless crime.
Behind the curtain, in the pantomime.
Hold the line!
Does anybody want to take it anymore?
The Show must go on!
The Show must go on!
Inside my heart is breaking,
My make-up may be flaking,
But my smile, still, stays on!

Jag älskar denna låt, den är underbar.
Jag älskar Queen, jag verkligen, verkligen älskar Queen.
Gooosh, nu ska jag fortsätta läsa och lyssna på musik puss puss..
<hjärta3

Aaaaaaaaah..

Jag har inget att göra, absolut inget, jag har varit i Huddinge och fixat på banken, köpt en ny bok. Eller ja jag köpte fortsättningen till Georiga Nicholsons Dagbok, som heter Det är okej jag har jätte stora trosor på mig! Georigia Nicholson fortsätter att bekänna... Och det som jag har börjat läsa är bra, jag älskade första boken, även om den är gay och handlar om henne och hon är 14 år. Men den är bra, den är jätte bra och slutet är så sjukt jobbigt att man bara måste fortsätta läsa på den andra.

Ja, vad mer har jag gjort?
Jag har köpt ett nytt läppglas och suttit i kö i hundra år inne på banken..
<hjärta3


Banken idag..

Jag ska till banken, visst låter de spännande.
Jag är galet trött och inte diekt peppig, jag vill gå på Gavins konsert, men har ingen att gå med. Önskar att Mäzi bodde i Stockholm, för hon gillar honom och då kunde hon ha gått med mig. Men de kanske hon kan ändå, gud vad jag vill att hon ska kunna, åååh jag skulle bli så glad om hon kunde, jag har precis messat henne. Hehehe...

Och nu fick jag svar att hon kanske kan, ååååh jag vill verkligen att hon ska kunna för jag kan inte gå på konserter sjävl, jag vet de är lite mesigt att jag inte kan de, men va fan de går bara inte.. ÅÅÅÅÅÅÅHHH JAG ÄR HAPPY HAPPY OM MÄZI KAN!!!! Jag döööör ^^ iiiihk inte bara de att jag inte hade träffat Mäzi på ett år utan de är ju de att jag typ dör för jag vill verkligen se Gavin kom igen de är GAVIN!! Jag vill att hon ska kunna jag vill gå, jag dör..

Btw, imorgon ska jag träffa Jennifer.
Och på måndag ska jag till Kolmården.
<hjärta3

Evening walk with Thea..

Ja, jag drog iväg vid 20 i sju för att möta Thea i Medis. Mötter utanför BK och regnet upphörde precis när vi skulle träffas, vi är grymast. Vi drog till Kungsan för att kolla om de hände nått på ung 08.. Inte direkt va, nä, så vi fortsatte våran promenad mot Östermalm, och typ tog det lung, drog in på 7eleven och handlade muffins och dricka. Fortsatte att gå liksom, sen ringde Theas mor och sa att dom hade filmkvällar i Tanto. Så vi bestämde oss för att ta tunnelbanan in till Tanto och kolla, när vi väl kom dit kände vi att nää fan de här är inte riktigt för oss så vi började promenera igen. Gick längst vattnet och satte oss och snackade om lite allt möjligt och hade de bara galet skönt liksom. Sen fortsatte vi gå klockan började röra sig mot halv elva och mina föräldrar tycker att de är sent, så vi drog oss mot Skanstull, väntade till det var 4 minuter tills Theas buss skulle komma så drog jag ner till tunnelbanan. Väntade några minuter ringde mamma så att hon inte skulle oroa sig och sen satte jag mig på tuben hemåt..

Kom hem vi elva tiden, åt en macka med mamma och drack te tillsammans så kollade vi på Sex And The City, vilket min kära mor aldrig hade sett förr, så det var helt galet kul och hon tyckte de var bra. Vilket gjorde mig lite förvånad på et positivt sett, sen sa vi godnatt och nu sitter jag här och skriver om det hela, så kan de gå liksom.

Ja nä, sjukt skönt att komma ut.
Sjukt skönt att träffa Thea och en helt underbar kväll vekrligen.
<hjärta3

Suck.

Jag r trött, de händer inte mycket och om en vecka börjar jag skolan igen. Va fan ska jag göra, trean liksom? Det känns helt jävla overkligt, sista året. Men men, jag är ganska trött imorgon är det banken som jag måste till fixa med mina CSN papper och sätta in cash på kontot osv, fredag är de planer med Jennifer och ja... Har inte planerat något mer liksom.

Men men, snart får jag min jacka också iiiiiihk happy happy liksom.
<hjärta3

Hahaha the fyrklöver.

Glömde att berätta om de bästa som hände med mig och Lea igår.
Jag satt och letade efter fyrklöver för att vi inte hade något att göra. Och då säger Lea, alltså man hittar aldrig fyrklöver, de är liksom hej jag letar efter en fyrklöver och de finns bara en på miljonen. Tre sekunder senare bah åååååh titta en fyrklöver, fan va vi garvade.

Four-Leaf-Clover-04.gif clover image by sneakerz44


<hjärta3

Woooooohoooo..

Som jag sa igår hittade jag mina solglasögon om jag har letet överallt efter, men jag hittade dem alla fall så jag köpte ett par till mig och som jag hade lovat Jennifer köpte jag ett par till henne också. Det är helt sjukt va trött jag är just nu, jag vaknade av ett sms från Ida och hon bah såg dig precis på tv. Hahahahah, så jag vaknade slog på tv:n och väntade hahaha sen kom intervjun som jag och Lea deltog i igår hahaha, kul så jag var tvungen att messa henne..

Jag ska ta det lungt idag, har inte så mycket planerat kanske ska träffa vänner eller nått senare. Men de får man väl se då liksom.


Ojojoj, där är glajjorna.. Hmm.. vem har sånna kan man tro hahahahahaha.
<hjärta3

Underbar dag.

Tack vare min underbara älskade Lea har min dag varit så jävla bra. Vi fortsatte vårat kära OC maraton, det är kärlek. Vi var i Solna och jag köpte nya solglasögon år både mig och Jennifer *jag är så snäll* hehehe, sen så var vi inne i stan drog till Kungsan och jag hittade en fyrklöver ja en så kom de några och intervjuvade oss hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, det är allt jag kan säga om de. Fan vilken underbar dag jag har haft pga dig min älskade, vi hade de sjukt skönt, sen började jag känna mig lite illa mående jag har ingen aning om varför men men, mamma kom och hämtade mig i Älvsjö.



Sen fick jag btw mitt favvogodis av Lea, Whoppers (ja, hon har varit i USA)
Happy happy day, tack för att du räddade mig.
<hjärta3

asjkbfkajbfksjakfbaskbfhjsd fan...

Jag har precis haft ett galet jobbigt samtal med mina föräldrar angående min kanin, som inte mår så jätte bra. Så frågan står om vi ska avliva honom eller försöka få honom att må bättre. Men jag vet inte hur jag ska göra, jag klarar inte att avliva honom men jag vill inte att han ska må dåligt. Allt är bara så jävla fucked just nu..

Snart ska jag till Lea och de ska bli galet skönt, för jag vill bara bort en stund, bort från verkligheten. Jag orkar inte, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. FAN!

Jaha..

Nu sitter jag här hemma, jag kollar på idol 2006 dvdn, det är helt galet roligt måste jag ju säga. Och Erik ser verkligen inte ut som han med sitt långa hår. Men men han är ju ändå Erik liksom, Danny är ju också med, Jennifers lilla älskling som hon har på sin garderobsvägg hahaha ja.. Jag har haft en ganska chill dag med mina päron.


I like Erik <hjärta3

Life is wonderful

It takes a crane to build a crane
It takes two floors to make a story
It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I'm saying

It takes a thought to make a word
And it takes some words to make an action
And it takes some work to make it work
It takes some good to make it hurt
It takes some bad for satisfaction

Ah la la la la la la life is wonderful
Ah la la la la la la life goes full circle
Ah la la la la life is wonderful
Ah la la la la la <3


Make it mine.

Godmorgon alla :)
Idag ska jag vara lite peppig, eller jag ska alla fall försöka. Jag sitter och lyssnar på Jason Mraz, han är helt sjukt bra, jag verkligen älskar honom. Hoppas att Blåst får cash och kan gå med mig på konserten, vill verkligen gå. Men jag kan ju inte gå själv, det är ju ganska fail.

<hjärta3

Fan.

Jag saknar Mäzi så otroligt mycket just nu, det är helt sjukt.
Jag skulle ge vad som helst för att få åka till henne..

Btw, filmen var ju helt underbar som jag sa förut i mitt inlägg. Ja, den var helt fantastisk, den var underbar. Rolig sorglig och Heath gjorde ett sånt jävla bra skådespel i den, han är så värd en oskar för den filmen. Jag visste att han var en grymt bra skådis, men som han gjorde den rollen det fick mig verkligen att inse hur enormt begåvad han är.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!
<hjärta3

Mjääk

Jag idag har det inte hänt mycket, vaknade av att min kära syster väckte mig. Sen var det sega framför tv:n med frukost, helt galet gott, sen dags att ge sig av till jobbet. Ja du, tiden gick helt galet snabbt, men efter klockan två segade det och de sista tio minuterna var jag galet rastlös. Så, nu är jag hemma igen, jag är trött och seg som bara den.

<hjärta3

Gårdagens händelser.

För det första.
Blåst fyllde 18 stort, verkligen mega stort, grattis.

För det andra.
Jag jobbade hela dagen, det kändes som om de aldrig skulle ta slut. Agneta Sjödin , hennes dotter och hennes man var inne i affären idag. Dom är helt galet trevliga måste jag bara medela alla som inte redan visste det. Ja, jobb dagen rullade väl på som alla andra, det var inte så mycket folk inne, så det var en lung och härlig dag. Sen vart det dra till Heron, köpa biljetter till filmen, handla lite, äta bowla och ha en extremt underbar kväll. Filmen var verkligen helt underbart bra, Heath var otroligt bra. Ja, sen var det hem till syster och sova.

<hjärta3

TRÖTT!!

Jag dor, det är för tidigt jag är för trött..
Jag vill inte behöva vara vaken, jag vill ha ett annat jobb..
Suck jag är jobbig, jag klagar, men men, jag bryr mig inte jag vill sova.
<hjärta3

Överdrivet tidigt..

Godmorgon, eller är det de?
Jag vet inte riktigt om jag skulle kalla det en god morgon, men det är alla fall morgon. Jag är jätte jätte trött och jag ska jobba idag, efter jobbat ska jag och min kära syster yster på bio och se Batman (jag vet lite efter men men). Alla fall slaggar hos henne i natt också så jag kommer inte kunna blogga mer idag..



Ja, vad ska man skriva mer? Det finns inte så mycket mer att säga.
Jag känner hur jag vill tillbaka till sängen.
En mycket speciell låt nämligen Jennie let me love you började precis spela på radion.
Tröttheten sprider sig, nu ska jag svepa kaffet och göra lunch.
Nu kom nästa låt, lustigt nog Play it for the girls hahahahahaha..

<hjärta3

Allting blev topp.

Japp drog till Jennifer, det var lite segt i början jag kan ju medge att jag inte var jätte peppig, men men. Sen blev allt jätte peppigt, sen var jag jätte hungrig och jag och Jennifer var jätte onyttiga och drog till donken, sen till ica för att köpa naturgodis (vilket jag var galet sugen på). Sen efter denna underbara upplevelse så drog vi hem till Blåst och på väg till henne, vem såg vi? Jo Josefine Crawford, mycket snygg brud. Hemma hos Blåst satt och kollade på tv, jag kände att jag skulle vara lite duktig (nu när jag ska upp tidigt som fan imrogon) och åka hem tidigt. Så vi gick till godisaffären och jag tog bussen till Slussen, och tunnelbanan hem..

Det hände inte så mycket mer kom hem chillade med mamma och pappa kollade på sing along (Victor va med). Han är seriöst helt galet snygg, mmmmmmmmm säger jag bara. Liksom hej snygging...


<hjärta3

Haha..

Nu ska jag åka till Jennifer typ :)
puss på er.. hahaha
<hjärta3

PSYKBRYT!!!!!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA... Okej jag har bara allmänt störd just nu och jätte verkligen JÄTTE uttråkad!! Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha....

I'm goning crazy!!
<hjärta3

Mjääääääääääääääääääääääk...

Sitter och har jätte tråkigt inte säker på om de blir nått efter som både Jennifer och Vic har bangat.. Sitter och messar med min underbara Läa som bara hjälper mig och är massa sötast. Suck suck suck.. Nu vart vart jag helt sjukt opeppig.. Kul, eller inte..

Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt vilket suger jag är inte de minsta peppig, imorgon ska jag jobba och gå på bio, bion är väl de ända jag ser fram emot just nu. Ska väl typ begrava mig själv i film och typ sega bort resten av dagen, men orka det.  Och Jonte svarar inte så det verkar inte som jag kan gå med honom heller aaah.. Jag orkar inte.. Men men, nu ska jag försöka hitta på något annat att göra efter som alla är så tråkiga och jag vägrar låta folk förstöra min dag. Typ smsat med hundra pers och alla är typ borta, eller helt galet tråkiga hahahaha.. I think I just lost it... Okej, jag har typ helt galet tråkigt och jag orkar inte.. Aaaaaaah MONGO MJÄK!!!

PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
<hjärta3


Stockholms egna dag liksom hahahahahaha...

Okej jag vaknade tidigt för att jag och pappa skulle in till Farsta och köpa en vatten pistol åt mig. Vi hittade en jätte billigt, jag är sjukt taggad för dagen, vattenkriget som slår till senare, japp, jag och Jennifer kommer att delta. Helt underbart härligt, röda laget klart,  SÖEDER SIDAN!! :)

Ja vad ska man säga mer?
Jag älskar min vattenpistol och det var nåra ungar som vart lite sur för jag tog den sista haha.. Men va fan för 40 spänn? Pappa var ju snäll och betalade den också haha..
<hjärta3

gul och grön

080808

Idag är det Stockholms dagen, den ska jag fira med Jennifer och halva/hela staden med vattenkrig. Började typ denna dag med att uppdatera min älskade myspace, den är galet snygg om jag får säga det själv. Ja, vad ska man göra nu? Jag borde ju sova, jag ska upp tidigt för att åka och shoppa med pappa, men jag känner mig inte direkt trött, jag känner mig lite seg, men inte trött.. Jag vill ha en ny hoodie, hmm.. Undra om jag kanske skulle kunna få en idag. Nä nus ka jag nog sova..

Natti natti sov sött.
<hjärta3

Yes indeed <3


Hemma igen, allt är bra..
I feel good.

Easy, living,
kill'd the young dudes, in the high boots
Teenage, in the pace age,
that's when love burns,
now it's your turn.


Fascination Fascination
It's just the way we feel.

Fascination Fascination
It's just the way we feel. (yeah)

We love this exaltation (a-woh oh, o-o-oh)
We want the new temptations (a-woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (a-woh oh, o-o-oh)
We live on fascination.


Passion, is our passion,
in the moonlight, on a joyride
Easy, living,
killed the young dudes,
in the high boots. (oh yeah)


Fascination Fascination
It's just the way we feel (come on).

We love this exaltation (woh oh, o-o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-o-oh)
We live on fascination.

The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
The word is on your lips - say the word
Fas-ci-na-tion!


We love this exaltation (woh oh, o-o-o-oh)
We want the new temptations (woh oh, o-o-o-oh)
It's like a revelation (woh oh, o-o-o-oh)
We live on fascination (o-oh).

Say the word now (fa-sci-nation)
Say the word
Come on say the word now (fa-sci-nation)
Come on (fa-sci-nation)

<hjärta3

Galet skönt att vara hemma.

Denna underbara lättnad, det är jätte skönt. Ja, det är verkligen helt underbart, vi gick upp jätte tidigt imorse och det var en härlig bilresa hem, med den underbart söta och härliga hunden Herkules i knät, han låg och sov, det gjorde Jennifer också, eller aa nästan alla fall haha.. Vi blev skjutsade till Danderyd och därifrån åkte jag till Gullmars där min kära far var jätte snäll och hämtade mig, kom hem somnade och vaknade igen lite senare, tog ett långt bad och började sedan blogga haha.

Det är så skönt att vara hemma och imorgon är de stockholms dagen.
<hjärta3

6 Augusti

Vaknade för solen låg på och solstrålarna trängde in genom fönstert och jag vaknade upp. Ja, efter en ganska dra dröm och en jätte hemsk dröm med Jennifer och massa zombies osv, funky funky.. Satte mig upp och började läsa, boken är bland de bästa och man fängslas så fort man börjar, ja, sedan vaknade de andra och vi började våran frukost. Jag fortsatte mitt läsande och Blåst sitt, Jennifer som inte direkt gillar att läsa satte på Dirty Dancing (man kan inte direkt inte kolla). Ja, jag slutade alltså att läsa och kollade på filmen istället, sedan vart vi lite sugna på vatten melon, så jag gick och skar upp den sen satt vi och gjorde konstinga ljud hahaha..

Vi kollade upp när bussen skulle gå, inte så bra tider dock..
SUCK!!.. Sen drog vi till Kuggen för att handla och jag och Blåst såg en bääbis ekorre, men på hem vägen mötte vi Jennifer granne (en annan granne inte han som kallade henne Natalie) och han erbjöd sig alla fall att skjutsa oss till Danderyd, självklart sa vi ja.

Så då var det fixat, vi kom hem och började förbereda maten, med världens godaste tsatsiki säger jag bara, ja sen vart de lite kaos för att en geting kom och förstörde middagen så vi flyttade in den. Efter maten så kollade vi på Mean Girls *såååååå snygg*.. Efter filmen kollade vi på en konstig serie på fyran och jag ville swe fotbollen vilket jag till slut fick och dom gick till Pelle och Pilla, IFK förlorade *woooooohooooooo*

jonathan-bennett-mean-girls-400a010.jpg Jordan Kliene - Jonathan Bennett 3 image by lilmiss_sammi


Sen läste jag lite till och efter de gick jag också över till Pelle och Pilla, vi åt popcorn och hade en jätte mysig kväll, gick hem vid tolv tiden och somnade sedan för att kunna gå upp tidigt.

<hjärta3

5 Augusti

Började dagen med att börja på en ny bok, sen frukost. Jag höll sedan på att dö av smärta,  skoskav är inget att leka med, det gjorde helt galet ont och började blöda. Läste lite mer, efter det satte vi på lite LP-skivor, de var helt underbart och jätte kul att kolla igenom vad hennes föräldrar hade. Japp, maten vart lite misslyckat, så vi drog till grillen och köpte mat. Men på vägen dit mötte vi Jennifers granne och han kallade Jennifer för Natalie det var helt galet kul hahaha. Kollade på Marie Antoinette kollade sedan på Allsång (vilket sög om man bortser från Robert Gustafsson) Slutade dagen med att kolla på Bring it on all or nothing (mmm sexy guy, med fulaste namnet evöööör hahaha), fortsatte läsa lite och sedan var det dags att sova.

GUS_CARR_PICTURE.jpg Gus Carr image by hitchipoo


<hjärta3

4 Augusti

Vaknade som vanligt, åt frukost, sedan satte vi på en film. Dagen första film vart ingen mindre än Kill Bill vol.1, jag var inte så peppig på film så jag fortsatte läsa min bok som jag började med dagen innan, Georgia Nicolsons Dagbok , den fick mig att känna för att börja skriva en egen dagbok, inte bara att blogga iof är blogga lite som att skriva dagbok, men ändå inte, de är inte riktigt samma sak. Det är inte samma känsla. Men men, de gör inget, alla fall, sen drog vi till Kuggen. Köpte lite fika bröd och godis och så, när vi sedan kom tillbaka var det dags för nästa film denna gång den underbara filmen Love Actually. Efter den så hade vi lite tråkigt, ja, men de vart kul vi lekte charader hahaha det var galet kul. Sen gick jag och Jennifer på promenad. Sen var det dags för mat, vi fixade hamburgare till mig och Jennifer och åt Blåst gjorde vi en pizza, kollade på Cry-Baby och fick söta små sms av Mäzi och mamma.

Läste ut min bok, den var verkligen jätte bra, men den kunde ha slutat mycket bättre. Hela dagen slutade med att jag satt ensam kvar uppe och kollade på The Holiday mycket underbar film och fan va snygg Jude Law är de i den.
 

The_holiday_Jude_Law.jpg mmmm image by rawrsaidemma


<hjärta3


3 Augusti

Ja dagen började ju bra.
Vaknade trött, ögonen ville inte riktigt öppnas och benen ville inte riktigt gå upp. Men de vart så ändå, japp jag åkte till Slussen för att möta Blåst. Jag hade ont i ryggen som fan, med tanke på att jag hade 12 lite cola light att släpa på. Inte så kul skulle jag vilja medela alla. Men men, vi satt på våran buss i en timme och typ 45 minuter, sen så bytte vi buss. Jennifer och hennes föräldrar stog och stoppade bussen så vi inte åkte för långt. Hahahaha, ja när vi kom började det ösa ne regn och vi drog till vattnet för att bada, det var galet skönt. Hahaha..

Dagens Citat:
Blåst "Kan man ha epilepsi i tungan?"

Sen var natten som gjord, High School Musical ett och två, helt galet varmt inne i rummet för vi låg alla i den stora sängen, inte så kul. Hahaha, men men, Jennifer och Blåst gick och la sig i varsin säng, det var sjukt skönt för då fick jag den stora sängen för mig själv. Sen var det bara att säga god natt till sig själv liksom.

<hjärta3

I'm Wide Awake, And Tired

Jag dör, jag ska upp om några timmar jag har sovit och jag kan inte somna om. Jag dör, vrider och vänder, ingenting händer, jag känner mig lite hjälplös. Jag orkar inte, jag vill bara sova jag är för trött för det här, men jag är för pigg för att sova *suck*.. Aja, jag åker idag, jag och Blåst ger oss av tidigt denna underbara dag.. Vi kommer till Jennifers land ganska tidigt men fan va tung min packning är pga all jävla cola light, det är helt galet tungt..

Nu kom en bra låt på radio, japp, men jag är för trött ändå. Det är helt galet tidigt, eller galet sent? Ja det finna ju fler än ett sett att se de hela på. Fan vad jag älskar denna låt och jag vet inte ens vad den heter, det måste jag kolla upp haha.

<hjärta3

Shopping.

Jag har varit inne i stan hela morgonen typ.
Har köpt en ny bikini i rosa den är galet snygg, sen köpte jag öven nya skor. Jao, jag kollade på Pride paraden också, det var trevligt träffade lite människor som jag kärde känna förra året. Japp, sen kom jag hem chillade lite, drog till Lidl och köpte Cola light till mig, Jennifer och Blåst för veckan som kommer, helt galet mycket. Japp, lämnade även in mitt CV, jag menar de skadar ju aldrig.

Nu ska jag börja packa, jag menar jag ska ju var borta nästan en vecka kommer typ ha med mig galet mycket.

<hjärta3

Trevlig morgon.

Godmorgon godmorgon, idag ger sig Jennifer av och imorgon följer jag och Blåst efter. Japp det ska bli galet skönt att komma från stan, men ändå kommer det vara lite sorgligt för jag hinner inte träffa Lea innan, men fan efter är de hon och jag. Japp, jag jobbar nästa helg och nu i veckan kommer jag att spendera all min tid på Jennifers landställe.

Dagen till ära ska jag in till stan och leta efter en bikini överdel och antagligen ett par nya skor, ska bara prata lite med pappa om det liksom. Jaao, den är de fan inte långt tid kvar tills skolan börjar det känns fan inte klokt, tiden går så snabbt, vart fan tog sommaren vägen? Hallå?!

Btw jag har hittat min absoluta favorit låt just nu.
Regina Spektor - The Call



Den är helt galet bra, den är med i Narnia jag vet men den är verkligen helt underbar och jag vart typ kär så fort jag hörde den. Liksom kärlek vid första ögonkast fast typ höra istället för att se hahahahahahahaha..

<hjärta3

High School Musical <3

Ja du, jag var på lite shopping humör och såg en stor favorit. Ni vet väll vad jag pratar om? High School Musical så klart, Zac, så snygg. Ja det finns inte så mycket mer att säga liksom jag är ju fast för länge sedan men i dag tog jag klivet in i det hela och köpte båda dvderna. Fan va bra dom är, imrogon är de in till stan som gäller, shopping (Måste köpte första Narnia filmen) och min bikini, skor och så... Hittade ingen bra bikini idag :(... Opepp..


Narnia på bio, galet bra.

Jag var på heron med Erika och såg Narnia, den var helt underbar. Och jag måste ju bara påpeka hur snygg William Moseley (Peter) är. Han är helt galet snygg, han är verkligen mmm.. Yummie yummie liksom. Det är galet fan va snygg han är och filmen var helt underbar, verkligen underbar.



Bio dag idag.

Idag ska jag träffa Erika och vi ska på bio. Mysigt värre.


RSS 2.0