Chillkväll ikväll

Nu är jag med Bella, sjukt kul vi har inte träffats på länge. Ikväll blir de chill krök, sova hos Anna och ha det trevligt. Jag fick jobbet, så jag kommer att bo hos Anna  i Örebro det skulle vara så sjukt kul! Sommaren är snart här, mösspåtagning idag var så sweet, sen var det tanto härligt, vart lite kallt dock. Snart är det iväg till Anna och möta henne och Jennifer ska bli en sköning kväll.

<hjärta3


the thrill of a lifetime

Idag är en mycket bra dag. I skolan är det mösspåtagning, jag har inte fattat hur lite tid det är till studenten först nu. Sen ska jag träffa min vän Bella som jag inte har träffat på så länge. Alltid lika roligt att vara med henne. Men det händer mer saker idag, jag kommer nämligen få ett telefonsamtal så jag kanske flyttar upp till Örebro och bor med Annabanankaka i sommar, hur underbart skulle inte det vara? Och även om jag är uppe tidigt så känns det otroligt värt det, jag är sjukt taggad. Nu vill jag ha sommar, värme och härliga underbara dagar!


<hjärta3

trött, hungrig och tillbaka till pluggandet

Jag är trött, jag är inte så taggad sitter för tillfället och skriver ner religionen som jag sen ska skicka till Jennifer och hon ska göra samma sak. Vi satt nämnligen hela lunchen och hela lektionen som var kvar och gjorde klart den och den ska va inne idag. Det känns så bra, men men typ klar vilket är en fördel och sen ska jag väl sova lite, fixa klart engelskan. Imorgon är det mösspåtagning, mycket roligt och så sjukt snart när man tänker på hur kort stund det är kvar på skolan.

Nä tillbaka till pluggandet måste äta nått, jag skulle ju göra de men sen blev jag så upptagen av att skriva religionen så jag glömde det, dags för en lite break.

<hjärta3

Maskeradbal på gång, ska bli sjukt kul.

Japp då är sminket klart, snyggt som bara den om jag får säga det jsälv. Jag har satt på lösögonfransar på både mig och Jennifer. Det är helt sjukt hur jag kunde ha lösögonfransar varje dag förut, det är ett mysterium. Men men, ikväll är det som sagt maskeradbal min och Jennifers kära vänners studentskiva och nästan alla i vår klass kommer att vara där, riktigt pepp. Men nu är de UB och sen är det fixa håret, sätta på sig kläder och ge oss av.


<hjärta3

Skola, tråk och jag ska försöka skriva om förintelsen

Jag har haft tråkig religion som jag och Jennifer satt och svarade alla fall på en fråga. Det hände något på lunchen idag, man kunde äta den haha, nu är jag på historian och ska skriva min text om förintelsen. Ni kan ju önska mig lycka till, vet inte hur jag ska kunna skriva om de men nått sätt finns det väl haha, den ska ju bli 2-3 sidor. Jag hoppas att den blir bra så jag får g i historia. Och jag måste plugga till omprovet eftersom det gick åt helvete.

<hjärta3

mogron, så stressad!

Jag är så trött, jag är så sjukt stressad. Jag ska iväg till skolan, ikväll är det skiva maskeradbal. Jag vet inte hur min mask ska se ut men de löser sig. Idag är de Idolrep, ska bli skönt. Men men.. Nu har jag inte tid dags att dra iväg.

<hjärta3

första gången på teatern på länge.

Ska till teatern idag, har varit ett tag sen jag var där. Är ganska seg för tillfället iof, sitter och försöker komma på bästa minnet från klassen, finns så mycket som har hänt under de tre åren som gått. Men men, ska iväg snart, så jag kommer nog på nått typ ärr gå till Netto (typ bästa affären som har funnits) på ljudlektionerna.

Får nog komma på nått under teatern, för nu måste jag iväg. Blir säkert någonting som är jätte bra, hoppas på det alla fall. Juste måste meddela att jag köpte en klänning idag på indiska för typ 99:50 som jag ska sy om och lägga till lite så jag har en klänning till skivan.

<hjärta3

Godmorgon, godmorgon.

Jag är trött, jag är i skolan, suck! Igår var mycket trevlig, jag var ute på promenad och pratade i telefon med Annabanankaka det var mycket trevlig. Jag fick alla prata av mig, vilket var helt galet skönt. Sen va jag jätte onödig och köpte B&J, som jag ändå inte kunda äta upp för jag va typ mätt efter mindre än halva. Så den gav jag bort till min vän som inte vill bli nämnd på min blogg så han fick.



Just nu sitter jag och väntar på denna brud som borde komma snart. Dagen är ganska seg, men när Jemmmmmmmmpiiiiiiiiz kommer bli allt sååååå mycket bättre (har jag nämnt att jag är trött hahaha). Men men, nu ska jag kanske redigera lite hehe..

<hjärta3

dagen som har gått

Ja, dagen har väl varit lite seg. Jag har varit i tvättstugan, läst och kollat på tv. Har precis kollat på HSM samtidigt som jag har läst, vill så se 17 again. Jag menar han är ju helt galet snygg, mr. sexig. Som sagt, snygg eller håller ni inte med? Jag ska läsa lite till, sen ska jag en snabbis till affären.


<hjärta3

Tråkigt.

Väntar på att tiden ska gå, har tvätten klockan 11.00, kunde inte somna om. Jag hade tråkigt så jag ändrade min och Jennifers blogg. Jag är lite trött, jag ska dricka mer kaffe och försöka bli lite pigg. Idag blir det mer läsande. Den är faktiskt väldigt bra. den är bara lite annorlunda.

<hjärta3


8.30

Varför är jag uppe? Jag är trött, ska till tvättstugan sen. Men nu ska jag sova lite till.
<hjärta3

Hahaha, trött och försöker svara på frågor.

Sitter och svarar på frågor till mina klasskompisars projektarbete. Det är ganska kul, är iof inte så bra på det men men.. Sitter och försöker att komma på ett ord till var och en i klassen, det är ganska svårt. Men de är ganska kul samtidigt, skulle kolla upp ordet flummig och det jag fick upp var : narkotikapåverkad, hög, påtänd; oklar, ologisk, virrig, vimsig, oredig, rörig, luddig.

Det var kul, jag har kommit en bra bit på boken och imorgon har jag något att göra när jag ska vara i tvättstugan så det är ju lite positivt. Blev inte att jag träffade Sam idag, men det finns massor av andra dagar. Nu ska jag typ chilla, läsa lite mer.

<hjärta3

fint väder och en bra bok..


Ja, dagen ser ut ungefär så här massvis med läsande, skriande och kolla på tv. Sitter och läser Dan Browns Angels and Demons. Det är en ganska bra bok, har den som engelska läsning, men de innehåller ord som man aldrig har hört, ord som jag inte visste fann och ja. Den är ändå ganska lättläst, samtidigt som huvudent inte alltid hänger med på vad som händer. Lite trött, för tillfället och känner att jag borde koncentrera mig på att läsa, vilket jag också ska göra nu. Ska nog sätta mig på balkongen eftersom de är så fint väder.

<hjärta3

pocket full of sunshine

Idag har varit en riktigt härligt dag. Det har varit varmt, jag hade en kort dag (vilket ledde till en långd dag) i skolan. Solen sken, träffade människor efter skolan. Berra en jätte snabbis, sen träffade jag snygging Lea och hennes mycket trevlige vän Martin. Sen var det hem och sova, var så trött sen kom mamma hem väckte mig, vi åt lite hade met mysigt och life is good. Provet jag hade idag kanske inte gick så bra, men vad ska man göra, det är väl bara hoppas på det bästa. Jag menar det gick ju inte så bra för mig att plugga om man säger så.

Nu ska jag kolla på The Hills och sen tänkte jag väl kanske att jag skulle gå och lägga mig igen. Det har varit mycket pluggande denna vecka och helgen kommer det bara bli mer. Hur ska det här sluta?


<hjärta3

Waking up to find another day

Ja då var det fredag igen, jag ska ha pro idag, kan inte så mycket med jag kan en del. Jag vill verkligen klara det, för jag orkar inte göra omprov och jag vill verkligen ha g i historia. Jag har alla fall lämnat in Angola, ska börja skriva på min text om förintelsen på 2-3 sidor, inte så svårt eller? Men men, hoppas att de går bra, annars kan man ju alltid göra omprov haha. Men men, måste iväg till skolan ha religion, plugga och göra provet. Sen är det idolmöte och sen ska jag iväg och träffa Lea få pengar för studentskivabiljetter, och ge henne en till (om de är fler som vill ha biljeter är det bara höra av er). Sommaren är snart här idag ska det vara varmt och härligt, kanske slutar med att man sitter vid vattnet? Vem vet.



<hjärta3

Uttråkad och seg.

Då har jag pluggat lite, seg som fan. Jag tror att de kommer bli omprov på historian, men men mer pluggande imorgon och antagligen större delen av natten. Ska bli så sjukt skönt med helg, jag tror inte jag har behövt en helg så mycket som jag gör nu, måste iof plugga på helgen också men jag får alla fall lite ledig tid, inte mycke, men lite.

<hjärta3

Orka att jag åkte till skolan när jag kunde plugga.

Okej, jag var i skolan, jag fick reda på att jag inte hade någon engelska för man skulle tydligen jobba hemma (varför fick inte jag reda på det?). Letade upp idoldeltagarna som inte hade fått reda på att vi skulle ha krismöte imorgon och sa det. Sen drog jag till min fotolärare och meddelade att jag skulle ut och fota, nu är jag hemma ska iväg och hämta min mobil snart, sen ut och fota lite och sen är de råplugg på historian.

Det är så galet mycket i skolan just nu, jag vet att jag bara skriver om att jag pluggar och pluggar men de är så mitt liv ser ut nu, det är massa snack om skivor (finns fortfarande biljetter, 120kr styck hör av er om ni vill komma, tema är innan kristi födelse), studenten och sen är det bara plugg. Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har nog aldrig ansträngt mig så mycket i skolan som jag har gjort nu. Men de känns så jävla skönt när det är klart. Vill bli av med historian, det är nog det jobbigaste nu, helgen tänkte jag ägna mig åt att plugga engelskan och religion, börja skriva på mitt andra histora projekt och umgås med Sam.

Nä nu är det dags att plugga lite innan jag och pappa åker iväg för att äntligen hämta min mobil som är på lagning (för tredje gången). Kommer bli så skönt när allting är klart, jag längtar så otroligt mycket efter det. Men som sagt dags att plugga, historia är nog blan det tråkigaste som finns när man inte kan de och när de inte är om itressanta saker.

<hjärta3

Kaffe & Frukost.

Jag ska iväg till skolan, tänkte att jag borde äta en ordentlig frukost först, om de inte är nån bra mat i skolan. Så nu äter jag och dricker mitt kaffe och sen är det bara att spronga iväg till skolan. Idag ska jag plugga historia som bara den, skriva klar min engelska och sen är jag klar för veckan, nästan alla fall. Engelskan gick ganska bra att skriva om, håller på att skriva om depressionen kanske inte det gladaste ämnet, men ganska intressant och eftersom jag pluggade massa förra vecka kan jag nästan allt om det. Sen fick jag hjälp med tanke på att jag hade slaravat bort papprena om hur det skulle se ut, så min kära vän Maija hjälpte mig, tack.


<hjärta3

Han är ju så söt, jag hatar att plugga.

Jag har pluggat massor, skrivit jätte mycket på min engelska, fixat min loggbok så den nästan är klar. Måste bara plugga historia, tog lite paus och kollade på Roomservice, sen skrev jag under Grey's eftersom jag redan sett de och sen kollade jag precis på Fråga Olle. Och vilka var gästerna? Jo söta Viktor Åkerblom och Katrin Zytomierska. Viktor är ju så härlig och söt, håller ni inte med?



<hjärta3

Vem sa att det skulle vara lätt?

Jag har nog aldrig pluggat så mycket som jag har gjort nu, massor som ska in, prov som ska göras. Jag håller för tillfället på att skriva engelskan, ska göra klart den helt ikväll hade jag tänkt. Men jag hittar inte mitt papper så jag vet inte riktigt hur de ska se ut, sen måste jag plugga till mitt historiaprov som jag har på fredag, känns inte så bra.

Nä nu är det dags att börja skriva igen, jag försöka mitt bästa och hoppas att det blir lika bra som jag vill att de ska bli. Men först lite historia, jag måste ju lära mig det så jag kan klara provet. Någonting som jag och Jennifer såg idag det är 19 dagar kvar till min studentskiva (alla som vill komma, säg till! 120kr och tema innan kristi födelse). Och det är enbart 46 dagar kvar till studenten.

<hjärta3

Don't even think about what's right or wrong, wrong or right..

Morgon är kommen, hade lite svårt att somna igår trots att jag var helt slut i både huvud och kropp. Men lyckades till slut somna alla fall. Men nu är jag vaken, jag har skrivit min loggbok till mitt projektarbete och skriver om de jag redan har skrivt en gång, för att göra det mer utförligt och ordentligt. Förklarande, beskrivande osv. är väldigt trött trots att jag har druckit massor av kaffe, idag är det filosofi och religion, sen vet jag inte om jag har kär-dag idag eller inte, men de märker vi. Japp, men idag blir det inlämning, hoppas verkligen att jag får g på min historia grej så jag lämna den bakom mig. Nu ska jag fixa mig lite, kanske vila lite känner mig som sagt ganska trött och seg, ska kollla om det finns mer kaffe. Hoppas att alla får en bra dag, jag har planerat att denna dag (även om jag måste plugga massa när jag kommer hem) ska bli bra.

<hjärta3

vilken kraftansträngning!

Fan va nöjd jag är med mig själv, för det första, jag gjorde klart filosofin (som jag sa förut). Men nu har jag gjort Angola texten också, dags för mig att gå och lägga mig. Men jag är så stolt och nöjd, så måste jag skryta lite för Jennifer har också varit duktigt och gjort det, vilket är en kraftansträngning som jag inte tror jag har sett hos Jennifer förut. Men men, det kommer väl nu när man vet att man verkligen måste. Som jag sa, dags att sova, så jag säger god natt och sov gott.

<hjärta3

it's a beautiful day.. or evening

Haha, jag är klar med filosofin, jag lyckades. Jag är klar, jag har skrivit min sida om Eutanasi - dödshjälp. Det är ett ganska svårt ämne att skriva om, jag trodde det skulle vara så mycket lättare, men jag satte mig ner jag har gjort så många kraftansträngningar idag och det känns så sjukt bra. Jag är snart klar med min historia också, det går bättre och bättre för mig nu. Måste ju satsa allt när det bara är 5 veckor kvar i skolan, sen är det slut - föralltid. Eller alla fall tills jag kanske en dag bestämmer mig för att börja plugga igen. Men nu ska jag väl försöka ge mig in  på Angola uppsatsen igen, den ska vara klar imorgon. Vilket jag ska se till att den är.

<hjärta3

Angola, va fan det är ju as tråkigt!

Okej, jag sitter och skriver min Angola text som jag verkligen måste bli klar med. Vilket suger för jag är inte i närheten klar, det är as tråkigt och jag tror att jag seriöst kommer att dö pga det. Men nu ska jag väl fortsätta med den här jävla skiten, jag orkar inte och de är ju sjukt tråkigt.

<hjärta3

Gårdagen, dagen och ja..

Ja, gårdagen var ju ganska bra måste jag ju säga. Hade jävligt ont i fötterna, ville dö lite då, men men.. Sen var det upp tidigt som fan imorse, vilket också va ganska jobbigt. Jag hatar att gå upp på morgonen, började dagen med religion som jag faktiskt började göra lite grejer, men satt mest att pratade.

Nu är det glada nyheter, jag har historia just nu och jag fick g på mitt prov. Det är så skönt att ha det klart, jag blev sjukt glad. Nu har jag bara massa annat pluggande att fixa, jag ska iiof göra det nu och sen ska jag hem och fixa mer. Har filosfi sen, suck. Men men, nu ska jag skriva om massa "roliga" saker.

<hjärta3

Tråkigt i skolan? Ja, ganska..


Jag har lite tråkigt och kollar på mina bilder på datorn, hittade denna underbara bild från den underbara dagen vi mötte Zac. Som sagt, jag har ganska jätte tråkigt. Önskar att det var sommar, eller alla fall varmt. För som det är nu så lyser solen, men allting är så jätte kallt. Men men, jag kanske borde redigera lite, jag menar de är ju de som är meningen men jag orkar inte riktigt, suck.

<hjärta3

Hello, good morning, how you do?

Ja, då är man vaken, jag måste ge lite creds till Jennifer som äter gröt typ hela tiden (något jag inte kan). Jag gjorde havregrynsgröt i morse och de är verkligen inte gott, jag åt det igår också hemma hos Jennifer, de va inte gott då heller. Ikväll är det studentskiva som gäller, första, ska bli så jävla kul. Jag är taggad till tusen och jag och Jennifer kommer vara så sjukt snygga som klöver och spader dam.

Nä dags att fixa sig och bege sig till skolan, kul, eller vänta tänkte jag på någonting annat? Haha, jag är lite trött jag tror inte att de finns någon som är förvånad. Kollar på The Vocie, packar ner mina kläder och tar det ganska lungt. Fast jag är lite små stressad, så nu ska jag fixa det sista och gå till skolan.

<hjärta3


Who holds the stars up in the sky?


Okej, dags för Filip och Fredriks premiär på 5:an, måste kollas på. Sen ska jag väl så och lägga mig. Men jag kanske ska kolla på en film, får väl se. Nu ska jag dricka mitt te och ta det lungt.

<hjärta3

lång och seg dag.

Ja, jag har varit trött, seg och haft huvudvärk mesta dels av dagen. Jag åkte till Jennifer igårkväll, gick på promenad och pratade om vpra roliga framtidsplaner. Sen kom vi hem, gjorde inte så mycket, tog den lungt och snackade med Jonte på msn som sminkade sig i cam.


Han försökte alla fall sminka sig, ni kan ju sjävla tycka till om hur resultatet blev, lite som Alex i a clockwork orange, fast lite läskigare?! Måste fortsätta mitt pluggande nu, men jag orkar inte riktigt.

<hjärta3

helt underbart, men nu ska jag läsa

Sitter och kollar på tv och så har jag suttit och haft tråkigt och kollat på Harry Potter trailer vill se nu. Men jag ska väl läsa lite på min engelska bok (igen) jag har alla fall börjat. Jag har kommit på vad jag ska vara på Vegasskivan (med hjälp av Jennifer), jag ska vara klöver dam och Jennifer ska vara spader. Men nu ska jag börja läsa ha det så trevligt.

<hjärta3

Uttråkad någon?!

Segt är ett bra ord för att beskriva hur allting känns idag. Seg är ett bra ord för att beskriva hur denna dagen är. Träffade inte Jennifer eller Elsa, Elsa kanske vi ska träffa imorgon innan vi har repetition. Jag vet inte ritkigt vad vi ska göra på repetitionen heller,  måste göra massa läxor som jag inte riktigt orkar som att fixa Loggboken till mitt projektarbete. Vet inte vad jag ska göra just nu, fortsätta kolla på oth antar jag, det är så segt att inte ha nått att göra.

<hjärta3


morgon kanske inte är helt rätt ord.

Jag tänkte säga godmorgon, men sen kom jag på det är ju inte morgon längre. Jag är alla fall uppe, lite seg kollar fortfarande på One Tree Hill och väntar på att dagen ska gå. Ska träffa Jennifer och Elsa (när hon ringer). Bryan Greenberg är väldigt snygg, han är så sjukt underbar i One Tree Hill och han sjunger så jävla fint.

Jake3Kopie.jpg Jake Jagielski image by MinimaxDadamax

<hjärta3

You need a friend, I'll be around.

Sitter fortfarande och kollar på one tree hill, dricker te och tar det lungt. Börjar nog bli lite sjuk, eller så är jag bara övertrött, blev inte så mycket sömn igår eftersom jag inte kunde somna pga historia provet. Men nu är jag trött, jag är tröttare än vanligt. Jag känner mig ganska seg, men det finns en bra sak och det är one tree hill! Det finns en sak som är speciellt för one tree hill och det är Gavin DeGraw vilket får mig att tänka på hans konsert, vilket får mig att tänka på min underbara och älskarde Meridiana. Jag saknar dig, jag saknar dig så galet mycket. Jag saknar Olofström (Oslofors haha) saknar sommaren.


<hjärta3

I don't want to be anything other than me..

Har varit med Jennifer, hade det mysig och chill hemma hos mig, sov nästan alla fall samtidigt som vi kollade på Gilmore Girls. Med snyggingen Chad Michael Murray (det är dom bästa avsnitten) och nu sitter jag och kollar på One Tree Hill (första säsongen). Provet kändes lite sådär, jag svarade på de första två frågorna, tror att jag svarade ganska bra och sista frågan gick inte så bra. Men man behövde bara ha G på två så fick man G, så det är ju bara hoppas på det bästa. Men men nu ska jag kolla på härliga One Tree Hill avsnitt, när Haley blir cheerleader.


<hjärta3

today is the day.

Okej, nu är det dags. Idag är historia provet, jag känner att jag var mer förberedd i tisdags men jag är väl ganska förberedd nu också. Och nej Jennifer jag tycker inte att du är en idiotisk barnunge, jag ska föröska fixa massor av saker idag, jag ska börja plugga på den nya historian, läsa ut min engelska bok och bara jätte mycke pluggande. Jag måste hitta en klänning, måste hitta skor till studentskivan. Sen har jag en fråga till folket, finns det någon som vet ett bra manikyrställe här i stockholm?!

<hjärta3

Jennifer är lite rolig när hon inte kan prata.

Groda - Gröda
Latin ameriksa - Latin Amerikanska
Osmaniska - Osmanska Riket
Hon har lite svårt för  att skilja på Europa och England.

Alla fall, nu sitter vi och pluggar vi igen, det går lite si sådär om man säger så. Jennifer är väl kanske inte den mest motiverde människan. Jag kan iof säga att jag tror att jag kan det här nu. Hoppas bara jag inte får hjärnsläpp och slömmer allt. Men de ska vi inte låta hända.

<hjärta3

Plugga, skins och sen mer plugga.

Eftersom jag inte hade mitt prov i tisdags ska jag ha det imorgon istället, får väl hoppas på det bästa, har pluggat med Jennifer för att hon ska lära sig det, vi pluggade över telefonen, ska ringa henne sen igen. Jag kan det ganska br aom jag får säga det själv. Nu har jag och suttit och kollat på första säsongen av skins, en va de bästa serierna genom tiderna. Jag kan inte mer än älska Cassie, hon är så charmig och så härlig.


Jag älskar den här bilden, den är så härlig, man vill bara stå så känna värmen och kunna skita i allt. Det finns så mycket man kan säga med en bild, det finns så många tankar så mycket som finns runt omkring en. Den här bilden är så lugnande för mig, den är så härlig och underbar.

<hjärta3

Önska kan man ju alltid.


Gud vad jag skulle vilja sitta på ett café och dricka en chai-latte, vill ha tillbaka min mobil som är på lagning igen. Snart ska vi iväg till Molander vilket kommer bli galet skönt. Det är en så härlig stämning där, massa mysigt. Vill bara ha en latte nu, kanske ska ta och köpa det?! Kanske iof borde spara mina pengar?! Hur som helst, jag vill ha tillbaka solen, vart försvann den, varför är det kallt och dystert igen för? Nä, nu vill jag ha sol, värme, en latte och min mobil tillbaka.

<hjärta3

In harmony a never ending dream


Sitter och kollar på Roomservice, Dregen som inreder. Han skulle kunna komma och inreda hos mig. Han är så sjukt snygg. När jag ser Dregen tänker jag på Göteborg, då kom jag tio minuter innan Backyard skulle gå på scenen och det slutade med att jag stog längst fram vid gallret. En annan sak jag tänker på är hur kort han är, han är bara 1,70 jag menar han är två centimeter kortare än mig, men ändå han ser mycket kortare ut. Fast han är sexig ändå.

<hjärta3

Risin' up, straight to the top.

Ja, då var man vaken, fan va skönt de va med sovmorgon. Ska snart iväg på dagens ända lektion, känns bra. Jag känner mig lite trött och seg, var vaken för länge eftersom jag visste att jag inte behövde på upp så tidigt. Satt och kollade på nya The Hills och sen kollade jag på Andra Avenyn. Tiden bara rann iväg och innan jag visste ordet av var den 03.00 kände att det var dags för mig att sova då. Men nu ska jag fixa mig och sen ska jag iväg.

<hjärta3

Zac Efron Gets Dirty for Interview Magazine

Snygg? Lite ovanligt att se Zac så här men fan va snygg han är. OCh vad tycker Vanessa om det här?! Haha, men han är så snygg och jag är trött och uttråkad. Jag har sovmorgon imorgon så galet skönt. Dessa bilder är från Interview Magazine och de är inte det första man tänker när mer ser High School Musical stjärnan. Men som sagt, han är ju så sjukt snygg.

<hjärta3

Just when you think you're in control

Okej, nu har jag varit i skolan, till min stora besvikelse har vi skjutit upp provet! Jag har suttit och pluggat och kan hela typ allt vilket jag märkte när jag skulle förhöra/förklara allt för Jennifer. Jag blir så trött, iof nårgra dagar extra till att plugga är aldrig fel, men jag vill ju ha det gjort. Men men, nu är det alla fall uppsktjutet till på fredag och jag har massa plugg att göra som jag inte riktigt orkar, men jag måste sista året, det är dom sista veckorna.

Är det jag eller har inte tiden bara gått helt galet fort, jag menar för några veckor sen va jag på praktiken, nu är det snart studenten som gäller, vart tog tiden vägen? Och vad ska jag göra efter studenten? Jag har ju funderat på att bli aupair, skulle va skönt att få lite frihet inte vara i Sverige och ha ett jobb. Så varför inte? Har inte så många andra planer, ut och söka jobba varje dag och försöka hitta något bra.


Hur härligt skulle det inte vara att komma bort ett tag? Komma till ett ställe med sol hela tiden, eller kanske till New York? Allt är möjligt, men vad vill man? Hur länge skulle jag vara borta? Äh, allt löser sig med tiden. Ska sattsa som fan nu på skolan, eller alla fall försöka.

<hjärta3

Whatever happens, I'll leave it all to chance.

Ja, idag är det dags, provet. Hoppas verkligen att det går bra, jag vill verkligen klara de. Men de är ju bara hoppas på det bästa, inte mycket annat man kan göra. Är det någon som vet om man kan köpa Dorothy  Perkins saker i Sveroger föresten? Har undrat det ett tag nu, jag hittat en jätte snygg väska och undrar om man kanske kan köpa den i Sverige eller om man måste beställa den.

Sat precis satt på min morgon mix, taggar till för dagen. Är fortfarande jätte trött, sitter och läser lite tidningar, dricker kaffe och försöker vakna till lite. Och så har jag en till fråga, är det någon som vet vart man kan köpa en draped dress/grekisk inspirerad känning? Och den ska självklart vara svart hehe. Måste verkligen hitta en eftersom jag snar gar min studentskiva.

<hjärta3

What did you ever do to change the world?

Måndags film, denna kväll blir sorglig, eller inte så mycket kvällen men filmen jag ser på. Har precis börjat kollar på Pay It Forward, en film jag har sett så många gånger att jag kan den ganska bra utantill. Men varje gång jag ser den blir jag lika berörd och gråter exakt lika mycket, den är så bra och så fin, jag kan inte förstå hur man inte kan älska den.


Jag vill läsa boken, jag har inte gjort de än, måste inskaffas.
<hjärta3

You never know how it's all gonna turn out

Jag har pluggat lite mer idag, pluggandet ska fortsätta. Har pratat med Jennifer, svarade på frågorna om historian hon ska plugga, hur de nu går. Jag är trött på att plugga och idag är min sista dag på mitt sista lov, sorgligt.

<hjärta3

my own secret obsession

1.jpg picture by BatmanFFS

Sitter och kollar på High School Musical, första sen blir det den andra och behöver jag verkligen säga mer? Jag menar kolla på honom, hans charm. Kom igen, hur kan man inte bli kär i honom? Så snygg, så söt och så charmig.

<hjärta3

occupied the center of my universe


Han är snygg, så sjukt snygg. Tog en liten paus från pluggandet och kollade på Gossip som jag iof redan har sett, men nu är det ju dags för wipeout med snygging Viktor Åkerblom Nilsson. Wipeout är ju ganska jätte kul ibland när man orkar och nu ska jag va jobbig och tacka Jonte en tredje gång, han har verkligen hjälpt.

<hjärta3

Empty spaces - what are we living for?

mary-kate-ashley-olsen-vogue-france.jpg picture by BatmanFFS

Glad påsk, i år eftersom jag inte äter godis fick jag pengar i mitt påskägg, sitter ju aldrig fel. Tröttheten av allt pluggande börjar gå mig lite på nerverna och jag ska kolla på two of a kind istället. Dessa brudar råkar vara två av de vackraste ever. Men men, jag är full av påskmat, trött och seg. Dagen ser ut som de andra, massa plugg med hjälp av mamma och till stor del Jonte så tror jag att jag har en chans att lyckas.

<hjärta3

It's black and it's white.

Namnls.jpg picture by BatmanFFS

Snygga? Är det bara jag eller har dom inte en ful charm på nått sett?
<hjärta3

wake up in the morning and your head feels twice the size

Ja, dagen har bestått av massor med pluggande, faktiskt mycket själv, jag kan ju ändå ganska mycket vilket jag inte trodde. Men Jonte har också hjälpt mig, för han är sjukt bra på det här. Ibland önskar jag att jag inte behövde plugga att jag bara kunde kolla på ett papper och komma ihåg allting, som i Kyle XY, fatta va skönt de skulle vara. Men men, mitt huvud är ganska proppat med info, jag ska nog kolla lite mer och sen tänka på annat, men jag ska fortsätta pluggandet imorgon, jag ska bli bättre i skolan är min plan, hur de nu ska funka är en ganska bra fråga, men på nått sett ska det väl funka eller?!

<hjärta3


I get up, and nothing gets me down

Okej, massa plugg hela helgen, inte kul måste ju ta en break lite då och då, eller vad säger ni? Jag har alla fall tagit mig friheten att göra en get psyched mix och om jag ska säga det själv är den sjukt bra! Lite trött på att plugga, men jag har alla fall lärt mig en del och inte bara vad indigo är.

<hjärta3

Mirror queen, mannequin, rhythm of love


Hittade denna gamla härliga bild på mig själv när jag hade lite tråkigt. Kände att den är ju ändå lite härlig sådär. idag ser ganska mycket ut som igår. Det vill säga att jag ska plugga, men jag ska plugga mer idag än jag gjorde igår. Det är så tråkigt, men men, vad ska man göra? Sitter och kollar på lite andra gamla bilder också, de är så kul. När, nu är det plugga och lyssna på gamal härlig musik som pour some suger on me & girls, girls, girls.

<hjärta3

Echoes, Silence, Patience and Grace

Dagen har sett ut ungefär så här, plugga, plugga och plugga lite mer. Det är bland de trpkigaste jag vet, men jag är ju tvungen. Jag var och storhandlade med mamma också, behövde komma ut lite. Men nu är det tillbaka till pluggandet som gäller.

<hjärta3


Snart är det jag som är kung.

Tog en liten paus från pluggandet och kollade på min vän Maijas blogg. Hon hade den härliga godnatt låten från den underbara filmen lejonkungen iof tvåan men ändå. Detta inspirerade mig till att lyssna på lejonkungen låtarna, men nu verkar det som om denna låt inte vill försvinna ur mina tankar, vilket gör det svårare att plugga.



Imorgon blir det mer pluggande och tyvärr så ser det ut som att det är det ända som händer mig resten av lovet, inte kul, men något som verkligen behövs. Ska väl iof träffa lite kompisar också, men det blir mest plugg. Någon som har ett bra tips på hur man kan göra de roligare? För jag kan inte komma på nått.

<hjärta3

Historia är ganska galet tråkigt men jag vet alla fall vad indigo är hahaha.

Okej min dag har bestått av ganska mycket pluggande, jag har iof inte skrivit så mycket, men jag har fler dagar att plugga på och jag har kommit en ganska bra bit. Jag har aldrig gillat historia, men jag måste verkligen klara de här provet eftersom de inte gick så bra förra gången. Men min historia bok är nog den mest svårlästa bok som finns, fan vilka förkunskaper man måste ha. Förkunskaper som jag inte har, men som tur är kan min mamma alla fall lite. Nä tillbaka till att försöka plugga.

<hjärta3

Everything happens for a reason

Ibland undrar jag varför man ens vaknar på morgonen, som idag. Jag vaknar min mobil funkar inte, jag måste sitta och skriva upp alla mina kontakter för hand på ett papper och kom precis på att jag missade några, men men. Ha rprecis sett de andra avsnittet av The Hills ever som  de unte funkade på Jennifer dator, femte säsongen har äntligen börjat.



<hjärta3

just another ordinary day..

Sitter och pratar med Anna på msn, ämnet River Phoenix kom upp igen. Det gör det iof ganska ofta, jag menar kom igen "han var inte snygg utan bara typ, totally fucking gorgeous".. Fortfarande bästa citatet dfrån mig ever typ. Dagen är faktiskt planerad, jag ska ut och fota tillsammans med Jennifer och våra modeller.



<hjärta3


Adriana Lima


Likt eller vad säger ni? Adriana är så sjukt snygg, hon har så speciellt utseende och hon är ju hur vacker som helst. Men hur lik är hon inte Amy på bilden? Jag menar kom igen, det är ju skrämmande likt. Jag har ju iof gillat Amy ganska länge, visst jag tycker att det är sjukt att slänga bort sin talang. Men hon har ju en otrolig röst. Jag och Lea pratade om det tidigre idag, om vi hade hennes röst så skulle vi gå runt och sjunga hela tiden.

Juste, måste ju medela att skorna som jag la upp förut nu har beställts. Jag blev så sjukt glad när dom kom upp igen så jag och mamma gjorde en deal, det vill säga mitt rum ska bli rent, nästan renare än rent. Jag ska hålla mitt rum rent varje dag, det kommer nog gå bra, så länge jag kan komma ihåg vart jag lägger allt. Borde göra en totalstädning, men de får bli någon annan dag. Nu ska jag fortsätta att kolla på tv och ta det lungt.

<hjärta3

Trött, mätt, dör.

Efter vad som känns som miljoner timmar med OC, eller nästan alla fall. Känner mig ganska trött, ätit massa sushi på buffén har nog inte ätit så mycket någonsin. Mår inte så bra, ska aldrig äta igen, alla fall inte idag. Det känns som jag åt ganska för mycket, men fan va gott det var. Men jag kommer inte kunna äta mer idag, jag är så mätt och det var ändå några timmar sen vi åt. Men men har haft en toppen dag, både igår och idag. Allt har varit helt underbart, fixade Leas hår idag också, snygg i dreads säger jag bara. Men men, nu ska jag ta ett bad, lyssna på musik och ta det lungt.

<hjärta3


Myspys hos Lea.

Sitter och kollar på OC, massa mysigt. Har kollat på ganska många avsnitt, inget ovanligt med det. Sjukt vackert väder ute, det är så härligt med sol. Har gosat med Heff (Leas myspys katt). Imorgon är det sushibuffé, Lea är snäll och bjuder sen hem till mig fixa med Leas hår och kolla på mer OC. Life is good.


<hjärta3

Jag är vaken, jag är trött och jag är taggad.

Idag blir det OC tillsammans med Lea, så sjukt nice, jag är så sjukt taggad. Jag vaknade iof ganska nyss ås jag är sjukt trött, men men, lite brunch så blir man pigg och livet leker igen. Sen blir man ju automatiskt piggare av att tänka att om några timmar är jag med Lea, kollar på en av världens bästa serier. Sen är Rachel Bilson och Mischa Barton är bland det vackraste kvinnorna någonsin är en annan sak. Sen har vi ju dom snygga pojkarna också.


<hjärta3

Drew Barrymore

Har precis kollat klart på The Wedding Singer och Drew Berrymore måste vara en av de absolut vackraste som finns. Nu sitter jag och kollar på Charlie's Angels filmerna. Inte bara för att Shia LaBeouf är med i tvåan, liten och söt som han är. Nej, det är ju Drew, Cameron Diaz & Lucy Liu som är bland de vackraste människorna på våran jord. Började tänka lite på Drews liv, allt som hon gick fel för henne, drogproblem som barn och allt. Men hon kommer nog alltid att vara lika vacker och söt som hon har varit sen ET.


<hjärta3

Trött, massa kaffe.

Jag har varit nere i tvättsugan hela morgonen/förmiddagen, äntligen klar. Det är bland det tråkigaste jag vet. Nu sitter jag med kaffe och kollar på tv. Det har gått 2 veckor utan mat, bara dagen kvar sen är det dags att börja äta igen. Det ska bli ganska härligt, men jag kommer fortsätta med mina shakes på morgonen. Det stog ju att man ska hålla på i 14 dagar och det har jag gjort och det har gått bra, så alla som vill gå ner i vikt, pröva! Sen har jag ju börjat med min egen yoga, det är as skönt, jag är iof ganska stel, men fan va värt.

Imorgon är det OC igen, ska bli underbart att vara med Lea, massa mys. Haha, alla våra lov är vi helt beroende av att sitta och kolla på OC. Det ska bli så sjukt underbart att sitta och chilla, jag älskar våra underbara dagar.

<hjärta3


friendship is a beautiful thing!


Dagen har varit helt fab. "han var inte snygg, han var mer, typ, totally fucking gorgeous!" detta var min citat om River Phoenix. För jag menar han va ju det. Sen satt jag och kollade i massa in Touch och varje sida lät ungefär så här "mmm, mr. sexiiii". Alla fall dagen var bäst, massa härlig! Jag älskar min Annabanankaka.

<hjärta3

Stockholm till Örebro och tillbaka.

Tillbaka efter att ha spenderat en helt underbar dag tillsammans med Anna i Örebro. Massa mysigt, vi är så gay tillsammans, bilder kommer när hon har lagt ut dom. Jag älskar sol, jag vill ha mer sol, vill ha sommar. Ååh det var så underbart att va med Anna, hennes hus är massa mys.

<hjärta3


here comes the sun

Jag är uppe och redo att åka till Örebro, jag är så glad jag ska träffa min älskade älskade Anna. Jag har inte sovit så mycket kunde inte riktigt somna, vilket hon inte kunde heller haha. Taggade någon? Haha. Ja, nu är jag redo att ge mig av väntar bara på att mina föräldrar ska bli klara och vädret är helt fatastiskt, jag blir bara gladare.

<hjärta3

Blue skies that wait for me

Idag har varit en helt underbar dag. Det har varit varm och härligt, dagen innan påsklovet. Sen var det in till stan med Amber, tills jag var för trätt för att leva. Sen var det hem och sega, imorgon ska jag äntligen till Örebro och träffa Anna, jag har väntat på det sen hmm.. hela veckan? Alla fall, sjukt happy och sen ska det ju bli underbart väder imorgon vilket inte gör saken direkt sämre. Ska sova snart ska ju upp tidigt, sitter och kollar på Fight Club, men men.. Längtar tills imorgon.


<hjärta3

it's just another day.

Trött, nyfixad och redo att gå. Dagen ser väldigt bra ut, solen är ute och det är så underbart, sommaren är på väg. Jag måste hitta en vår jacka, min jacka är för varm, min skinjacka är för varm men jag vill ha en ny. Kanske hittar nån, hoppas på det alla fall. Men nu måste jag åka till skolan, hoppas ni får en helt toppen dag.

<hjärta3


Long time ago, but still so sweet

Sitter och skriver mig uppsats, den är snart klar orkade inte riktigt börja men nu är den alla fall snart klar. Började kolla på lite gamla bilder och hittade den klockren bild på Jennifer & Emma, hittade massa söta bilder också, men denna slår nog allt. Den är från tvåan, det känns som det var länge sen, men ändå som om det var igår.


Kolla på Jennifers min, hur rolig är den inte? Och ja Jennifer, du bjuder på denna. Men men, nu ska jag fortsätta skriva. Det är bara hoppas att min lärare tycker att det är bra så jag får mvg. Men det gör hon nog, vill veta hur det gick på min religionsprov också. Det är så mycket nu, men nu ska jag va duktig och inte va fast framför private practice.

<hjärta3

It's beautiful day.

Hur fantastisk dag har inte detta varit? Det är varmt, det är soligt och allting var helt underbart. Träffade Jennifer, var hos Molander och hälsade på, det var mysigt. Sen åkte vi och köpte tyg till våra studentklänningar, vi kom samtidigt på att det är bara två månader kvar till studenten, det är ju sjukt. Efter det åkte vi hem till Jennifer, det var så varmt och skönt ute.


Hur skönt ser det inte ut? Alla fall, vi var hemma hos Jennifer, jag åt gurka och drack vatten. Samtidigt som Jennifer åt sin mat. Sen gjorde vi inte så mycket mer, vi kollade på tv och var allmänt gay tillsammans haha. Sen åkte jag iväg och köpte en ny väska och nytt nagellack, sen åkte jag hem. Nu ska jag skriva klart min APU-uppgift som ska vara inlämnad imorgon.

<hjärta3

Nya converse


Dagen inköp, jag har saknat att ha converse måste jag bara säga. Imorgon är jag ledig, ska fota lite, ska köpa tyg också, sen ska jag träffa Mickis (hon är underbarast). Jag har inte så mycke planer, det är ganska skönt, jag ska köpa nagellack och en ny väska snart också. Det är inte många dagar kvar till påsklov, då jag ska plugga som fan (jobbigt). Men nu ska jag skriva ett skolarbete, önska mig lycka till haha.

<hjärta3

Fildelningslagen som träder kraft idag.

Det är ett ganska omdiskuterat ämne, men vad tycker ni om det hela?
Saknen är den att de ska börja spåra ip-adresser, men det finns ju massvis med problem i detta. Jag menar man kan ändra sin ip-adress så det blir någon annans, vad ska dom göra då? Ska de skicka en varning till fel person och vad kan den personen göra åt saken? Nej, det känns lite konstig. Jag tror iof inte att det kommer hjälpa med den nya lagen, människor som vill fortsätta ladda ner kommer fortsätta, de fixar nya lösningar, VPN tjänster kommer att säljas och de kommer på ett eller ett annat sätt kunna ladda ner ändå. Men vad tror ni? Kommer de att förändra något, är det rätt/fel att ladda ner och vad kommer att hända?

<hjärta3


RSS 2.0