En riktig superhjältejul!


Imorgon är det dags för den nya julkalendern. Jag vet att de inte är lika roligt att kolla på den när man är "gammal" men man måste ju se om den är bra. I år är första gången som jag inte har tv&radio kalendern. Men man får ju se de på tv ändå. Haha, jag kan fotfarande inte fatta att det redan är första december imorgon. Var tog tiden vägen? Vem vet? Haha..

You got it dude

Julklappsshopping

Ja, julklappsshoppingen gick riktigt bra. Är klar med pappas och mammas julklappar, sweet. Nu är det inte många kvar, eller vad säger ni? Sitter och glor på Hannah Montana, så otroligt bra. Trött, seg och klockan är bara 18.08, omg..

You got it dude

091130 - Så skönt, kan inte fatta de..

Okej, igår gjorde jag något som inte har hänt på typ ett halv år. Jag gick och la mig innan klockan 00.00 helt ofattbart. Somnade vid tio-elva tiden och vaknade nyss. Det var ganska skönt måste jag ju medge. Idag sa jag in till stan med Jennifer och köpa julklappar och ja..


Haha, jag trodde jag kunde mycket om The hills och the city, vilket jag kunde. Men ända sen jag började blogga om dem på hillsandcity.blogg.se (tillsammans med Linda) så känner jag att min hjärna tar in all info som möjligen kan finnas om dessa människor. Det är väldigt roligt ändå, älskar ju gossip, kändisar och ja. Man skulle ju inte direkt banga på att vara i deras skor direkt, eller?

You got it dude

Hannah Montana season one..


Ja, jag har inte så mycket att göra. Sitter och kollar på Hannah Montana, så sjukt kul. Ska lägga mig tidigt ikväll, så jag kanske kommer upp innan klockan 12 imorgon. Hahaha..

You got it dude

Första advent - Richie Rich


Som alla vet så är de första advent, ännu mindre tid för att köpa julklappar och allt annat som måste förberedas inför julen. Så jag har tagit det lungt konsentrerat på annat och nu ska jag kolla på Richie Rich's Christmas wich.

You got it dude

Snaknar min lugg, lite..


No one ever told me, It would come to this
What began with such a promise, Would end with such a twist


Jag är trött, jag är seg. Lyssnar på musik och lever ett liv framför min dator idag, japp.. Jag saknar min lugg, ja, det är väl kanske inte luggen jag saknar men jag vill göra någonting nytt med mitt hår, frågan är bara vad. Jag vet inte vad, jag kanske inte ens vill göra nått nytt. Men nu ska jag stänga av musiken, sätta på en serie och drömma mig bort lite. Imrgon är de julklappsshopping som gäller.

You got it dude

The games that play us

Vaknade nyss, pappa hade satt på kaffe och maten är snart klar att ätas. Trött och seg som vanligt blir inte som jag hade tänkte idag, utan jag får isället ta de imorgon. Har jag inte nämnt vad jag skulle göra s hade jag planer på att åka och julshoppa lite, men de blir som sagt inte idag. Nu ska jag kolla på eastwick, dricka mitt kaffe och snart ska jag äta också. Sen blir de att glo på one tree hill resten av dagen typ, eller nån annan serie.

You got it dude


091129 - Minutemen


Sitter och kollar på denna otroligt braiga filmen, vet inte varför men Disney har nått speciellt. Man kan liksom inte, inte gilla deras filmer, it's lika a spell. Denna underbara DCOM film har även en av mina nya älskling med i den, Steven R. McQueen, så söt och han är med the vampire diaries, så charmig. Men nu ska jag återgå till filmen och sen ska jag sova, nighty night.

You got it dude

Mr. Schuester är gay.



För er som inte visste de så är Mr. Schuester (Matthew Morrison) gay. Kul för honom, snygga bilder, eller vad säger ni? hahaha... För alla er som älskar glee och hade en crush på denna teacher, well sorry. Såg nyaste avsnittet igår, sååå bra. Jag älskar Glee, det är nog en av de bästa erierna någonsin, eller vad säger ni?

You got it dude

Roommates



Så otroligt rolig serie. Den är lite konstig, men den är verkligen sjukt bra. Hahaha, plus att han som spelar James är sjukt charmig. Visst det är inga som är snygga, men den är såå bra och Mark är den söta nörden som alla gillar fast dom inte riktigt vet de än.

You got it dude

Hahah, roligaste idag..

Jag var som sagt på Maxi med pappa och handlade, skulle jag springa iväg och hämta en sak medans pappa hämtade kaffet. Så kommer de två snubbar gående mot mig, ena killen iförd en hammarbykeps och jag leker duktig och springer mella vagnarna och så hör man bajen snubben säga "sådär gör bara gårdare..höhö" men jag tog inte åt mig utan gav tillbaka med kommentaren "men vi hamnar alla fall inte i superettan". Han vart inte så glad gick där ifrån medans jag rusade vidare hahah. Såå kul, kanske lite av ett you had to be there moment men ändå hahahahahha..

You got it dude

Carolina Gynning - Ego Girl


Nu har jag äntligen köpt denna bok, ska bli sjukt  kul att läsa. Hittade den så sjukt billigt på ica maxi, på akademibokhandeln & pocketshop (?) tar dom typ 72kr, medans på ica tar dom bara 52kr (score). Lite skillnad? Haha, jaa.. Har verkligen längtat efter att få läsa den, så jag hoppas den är bra.

You got it dude

Nice legs, Daisy dukes, makes a man go..


Vaknade för mindre än en timme sen, satt och bläddrade lite i H&M magazine för att de om de finns nått kul till jul/nyår. Som många vet älskar jag paljetter, vet inte varför men jag gör de. Men till en visst gräns de finns nått som heter för mycket och de har H&M lyckats med. Dom små bilderna är okej, men den stora är ju sååå gräslig... SUCK... Varför liksom?

You got it dude

låtar som går på repeat


091128 - Mongo med Jempiizzz


Denna otroligt vackra bild la Jennifer upp på sin blogg idag, tror jag dör sååå otorligt rolig. Riktigt fin bild måste jag ju säga, eller vad tycker ni?! Sitter och kollar på bilder på Chad han är ju så snygg..

You got it dude

lång, men kort dag hahaha..

Trött och seg hela dagen. Jag har spenderat större delen av dagen genom att sova och resten av dagen öhm, mamma och pappa och thanksgiving. Nu har jag jullyse i fönstret, mysigt. Känns härligt att de snart är jul, längtar som bara den, de är något speciellt med julen. Det är mysigt, tidig morgon och en riktigt mysig dag. Men nu ska jag krypa in under täcket och kolla på film/serie, har inte bestämmt mig ännu.

You got it dude

thanksgiving dinner


Thanksgiving dinner är ett måste, man mår lite små illa efter, det är för mycket mat och det går för fort att proppa i sig allt. Men de är så gott, jag har nog aldrig varit så mätt i hela mitt liv som jag är nu. Så otroligt gott, mom you did great. Men nu ska jag ta de lungt och sega sov tills klockan halv tre idag (lyckat).

You got it dude

091127 - 17 again


Hur många gånger jag har sett denna film vet jag inte, men den är helt underbar. Zac är så otroligt snygg och hela filmen är mega mysig. Kan som vanligt inte sova, men men.. Ska kolla på transformers (första) och sen ska jag väl försöka sova, så för er som är vakna sov sött.

You got it dude

ny vinterig header..

Ja, det börjar ju närma sig jul, något som jag älskar och efter att thanksgiving har varit betyder det att hösten är över och vintern kommer. Vinter är inte min favorit årstid, men den har julen, nyår, namnsdagar och annat kul som händer. Den är lite mysig, alla fall när snön ligger stilla och de inte blåser kalla vindar. Nä, när de är lungt och fridfullt då är det mysvinter. När de inte är massa slask och mjäk, de tycker vi inte om hehe. Jag längtar, som många andra, på att julen ska komma. Jag är en julmänniska, en av mina bästa vänner är inte de, hon är mer som the grinch, hon gillar julklappar men hon gillar inte julen (du vet att de är du Jennifer). Haha, ja julen är olika för alla, men för att återgå till där vi började. Jag har gjort en ny härligt header... Den är lik den gamla men årstiden har förändrats hehe.

You got it dude

Happy thanksgiving


Ja idag är det thanksgiving, vilket i vår familj betyder thanksgiving firande. I år ska vi äta middag imorgon, turkey och allt som tillhör, gott gott gott... Men idag är det dags att visa sin tacksamhet till folk i sin omgivning nära och kära. Var på molander idag, trevligt, trevligt som vanligt när jag och Jennifer ska hem såg jag Paul och Jennifer missade honom. Då kändes de lite som förra året. Så sjukt, det är över ett år sedan jag och Jennifer hade vår praktik, men de är jag riktigt tacksam för, vår praktik, den bästa av de bästa.

You got it dude

091126 - Godmorgon

Ja, då var man uppe tidigt idag, har en snubbe här som ska fixa med grejer i tvn, suck.. Men men, har lagat mat idag också, pannkakor med pappas recept, gott gott. Ska snart iväg till stan, handla sen träffa Jennifer och hälsa på på den gamla praktiken. Eftersom vrt förra besök, ja det gick inte så bra.. Vi kom dit och hela stället var rivet (renovering pågick). Men nu vet vi vart vi ska och idag kommer bli sweet, julklappar slås in och jag har julnagellack, men nu måste jag fixa lite och sen dra.

You got it dude

live to party, bust your move


Sitter och glor på den otroligt braiga seriern Jonas, hahaha.. Jaja, jb är bara för 12-14 åringar, det är okej jag känner mig lite som en 12-14 åring ibland. Men men, Joe är lika snygg som alltid.

You got it dude

Veckans kändis; Heidi Klum


Heidi Klum


Heidi föddes den 1 juni 1973 i Bergisch Gladbach, en liten stad i närheten av Köln, Tyskland, 1973. Hennes karriär som en topp modell och baddräkt stjärna började nästan av en slump när hon skickade bilder till en modell konkurrens värd Petra, en ung kvinna tidskrift. Klum vann tävlingen, och undertecknade med Metropolitan, den tyska modellagentur. Efter modell i Europa under några år med stor framgång, gick hon till USA för att fortsätta modellering där och träffade större framgång, som kulminerade i sin relation med Victoria's Secret. Detta förde henne till höjdpunkten för modellering och 1998, den eftertraktade omslaget till Sports Illustrated årliga Swimsuit Issue, befästa sin ställning som en av världens främsta modeller. Tillsammans med det kom lukrativa möjligheter till marknadsföring, inklusive hennes egen signatur rader sandaler, smycken och parfym.

Liksom många andra modeller, främst Famke Janssen, försökte Klum sedan Parlay sin berömmelse till en karriär i Hollywood. Hon har uppträtt ofta på TV i USA och i Tyskland, och har haft flera små roller i filmer, bland annat en cameo i schweizisk bomb Ursula Andress i Peter Sellers biopic The Life and Death of Peter Sellers (2004). Klum är gift med den brittiske sångaren Seal och var i juni 2005, väntar barn med honom - hon har en dotter, Leni, med en pojkvän från ett tidigare förhållande. Samtidigt som hon är mest känd för sin skönhet och perfekt figur (en av hennes smeknamn är "The Body"), är lång och smärt Klum överraskande ner till jorden för en supermodell - en medelklass westfaliska flicka från en liten stad -- och har en ljuv fånig, engagerande humor. Hon är nära bekant till hennes far, Gunther.

Hon är som vi alla vet charmig, söt och gift med Seal, som gör fantastisk musik. Hur man inte kan gilla denna söta människa vet jag inte, hur man inte kan älska project runway förstår jag ännu mindre. Älskar att hon skapade de, det var helt underbart.

You got it dude

Så otorligt gott.


Så otroligt gott, detta var min måltid som jag tillagade, riktigt gott. Idag följe jag till och med receptet utan att bränna sönder någonting, jag är så duktigt. Kykling är iof nästan alltid gott, right? Hehe, ja det finn ju folk som inte tycker om kylkling, men jag tycker alla fall de. Men fan va gott de va, stolt.

You got it dude

Ep. 22 'If You Want Something Done Right...'


Senaste avsnittet, ja, vad ska man säga.. Whitney börjar få igång sin kollektion Whitney Eve och det är inte mycket mer de handlar om. Kelly är där och hjälper som vanligt, Erin och Olivia fungerar inte tillsammans, fattar inte ens varför Olivia får jobba kvar hon har gjort såååå många fel. Men de finns inte så mycket vi kan göra åt de, nästa gång är de säsongsfinal. Vill åka till NY varje gång dom visar de blir jag bara mer och mer taggad.

You got it dude

Ep. 19 'Mr. Right Now'


Jag vet inte vad det är men sedan Kristin Cavallari "tog över" Laurens roll i The hills har de bara dalat. Ja, man ser mycket mindre av Lo, hon är knappt med längre. Man får inte heller se lika mycket av Stephanie eller Audrina, vilket jag tycker är väldigt synd. Men men, nästa vecka är det säsongs final, undra hur de kommer sluta...

You got it dude

Ännu en matlagning..

Ja, som sagt jag har matvecka. Gjorde kykling, men grönsaker, råris och gurksak hehe.. Ingenting blev bränt idag alla fall, nu är jag lite små trött tog längre tid än väntat. Men men, får väl hoppas att de är gott, gårdagens vart ju lyckat, lite för trött för att äta just nu, har ju lagat mat och städiat i köket igen. Är det inte konstigt hur sanbbt de kan bli stökigt? Men med lite party musik så går matlagning och städning snabbt som katten hehe, nä nu är de dags för lite mer smallville, eller the hills och the city.

You got it dude

second time around


Då fick man äntligen sova lite också, otroligt skönt. Det är så otroligt sjukt hur fast i denna serier jag är, nu har de vart sorgliga avsnitt i massor, bäst att de blir lite gladare tider snart tycker man. Fan det är en så otroligt bra serie, inte ens i närheten av en så bra superhjälte som Batman, men nästan.

You got it dude


091125 - klarvaken, smallville

Ja, hela natten har jag spenderat med att glo på smallville. Jag känner mig inte trött, jag är bara lite seg. Hmm.. Kanske lite kaffe, te eller nånting. Har suttit och fixa med några playlists på itunes, hehe massa härliga bra låter som får en taggad, eller trött beroende på vad man ska göra. Men men, nu ska jag återvända till smallville, kanske äta frukost, det har jag inte gjort på riktigt länge hehe.

You got it dude

Heidi Montag - Superficial


Kan inte ens fatta att hon har gjort än låt, men de roligaste av allt är ju ändå att den är en låt jag älskar. Hahaha, den är väl kanske inte de bästa som finns, men den är ju fortfarande bra. Haha, nu är de ju bara resten av skivan och boken som saknas i The collection, right? haha...

You got it dude

Matlagning hela veckan..

Okej idag va min första dag att laga mat till hela familjen plus att jag gjorde en extra så att nån av mina kära föräldrar får lunch imorgon (antagligen mamma). Men de va sjukt duktigt av mig, de är typ första gången i hela mitt liv som jag lagar mat enligt ett recept, så stolt ahahaha.. Jag har ju iof lagat mat innan men då har jag typ bara tagit första bästa sak som ser gott ut tillsammans (höhö, Joey style :P) men men.. Jag gjorde marinerad lax och öhm.. Quinoa (stavas de äns så?), pak choi och silverlök. Låter väl gott? Hehe, vet inte om de är gott än, men de märker vi väl snart. Det vart alla fall snyggt förutom att jag brände laxen lite smått haha.

Har städat hela köket, rörmockaren är här, jag är sjukt trött och öhmm.. Ja det finns väl inte så mycket mer att säga. Ska väl glo på smallville som vanligt. What's up with the new OTH and GG?! Gahh.. Nä, back to the life of doing, well, nothing hehe.

You got it dude

Veckans skådis; Ed Westwick


Edward Westwick

Denna man är så otroligt duktig skådis. Men för er som inte visste de så är han även lead singer i bandet The Filthy Youth. Bandet gör riktigt bra musik (alla fall enligt mig) sen är han ju riktigt snygg. Ed föddes den 27 Juni 1987 i Stevenage, Hertfordshire, England, UK. Vi känner honom mest som Chuck Bass, den stiliga, rika amerikanen, hans accent är däremot fejk han har en väldigt charmig och sexig brittiskaccent. Han har nu en ny roll i den otroligt roliga serien Califroniacation och hans skådespeleri är lika bra som alltid. Snygg, charmig med talang, vad mer kan man önska sig?!

You got it dude

091124 - En månad kvar

Eftersom min hjärna inte ville fungera riktigt som vanligt igår så blev det inte veckans skådis & kändis som de brukar. Jag kör de idag istället, nu är jag nyvaken trött och ändå helt klarvaken. Nu ska jag kolla på The Big Bang Theory och vänta på att rörmockaren ska komma så att vår tvättmaskin kan fungera, woho. Idag är det en månad kvar det är helt otroligt, som jag längtar efter allt. All god mat, baka sockerkaka, pepparkakor och allt annat som ska bakas inför julen. Sen är de ju julklappar, snö och sen är de en dag till efter de (american girl) med turkey, stuffing, vänner och julklappar. Härlig tid! Jag älskar julen, den är så otroligt mysig, jag hoppas att de blir riktigt snö på julafton (annars kan snön få stanna).

You got it dude

Julen är på väg, äntligen


Ja idag är det en månad och en dag kvar till julafton, någon mer än jag som är taggad? Det har gått så snabbt, allting, tiden rinner förbi och jag kan inte påstå att jag inte längtar till en massa saker. Idag började min julshopping, jag har så mycket att handla inför jul men inte så mycke pengar. Men men, jag har köpt julklapp åt mamma och har en sak kvar åt henne som är ett måste nu till julen. Sen är de pappa, syster och vännerna kvar. Thea och Jennifer är lika lätta som vanligt hehe, men vet inte vilka andra jag ska köpa till. Melica?! Blåst?! Fler?! Vet inte, men de märker vi.. Så länge jag har råd hehe. Nu ska jag kolla på mat listan eftersom jag har tagit på mig jobbet att laga mat till familjen.

You got it dude

091123 - good morning sunshine..

Ja, vaknade ganska nyss. Ska in till stan och shoppa med Jennifer, sen ska vi vidare och se om de är nån på molander. Men men, nu ska jag fixa mig och sen är de väl så gott som bara att dra, hoppas ni får en bra dag.

You got it dude

Skins update


MervLukeba (twitter)
: "Allow me to introduce myself, I'm the guy with the best flow, skins is finished now, time to get a job at Tesco!". Lol Ouchhhhh!!!

Score, vill sååå att säsong 4 ska komma ut, nu, nu, nu! Som jag har längtat efter att få se den nya säsongen. Men det är sagt att den ska komma ut i Januari. Vilket innebär att jag och alla andra får vänta lite över än månad alla fall på de nya avsnitten. Men är ju bara Januari.

You got it dude

twilight/new moon cast on Jimmy Kimmel



Så kul. de bästa är ändå slutet. Taylor Lautner är lika snygg och söt som vanligt hahaha, älskar Jimmy Kimmel Live! Men vem gör inte? Haha, här kan ni ju se Heidi och Spencer också. Vill så ha deras bok, vet inte varför men jag vill verkligen ha deras bok, den verkar lite små rolig att läsa.

You got it dude

Smallville <3


Sitter och glor på Smallville, fan va snygg Tom Welling är, väntar på att tiden ska rinna iväg. Hem till Jennifer ikväll, chillkväll typ, sen ut för en shoppingtur imorgon. Ska handla en julklapp, jag har kommit på vad jag ska köpa till mamma, men pappa är svårare. Suck, men men.. Det finns väl alltid någonting som han önskar sig, väntar på hans lista alla fall.

You got it dude

between now and then


Måste köpa Transfromers 2. Måste verkligen köpa den, Shia är underbar, han är snygg och charmig och jag längtar verkligen tills Wall Street 2 kommer ut. Men nu är det fan dags för mig att sova, ögonen håller på att stängas, tröttare än trött, så sov sött.

You got it dude

Ep. 21 'Forget About Boys'


Senaste avsnittet var nästan lite mer underhållande än de tidigare från senaste säsongen. Whitney's hemska dejt, Roxy's dryga dejt och lite mer än bara jobb och stelhet. Vad ska man säga om Olivia och hela den situationen? Det är väl bara en fråga om ett mega bråk eller? Catfight!

You got it dude

091122 - Serier i massor

Ja, jag sitter och kollar på alla serier idag, har ju missat en hel del när jag var hos Anna. Så idag (förutom att jobbat) så har jag ju självklart suttit och matat med serier, är inte klar än men klockan är bara barnet haha. Serierna fortsätter, så dags för nästa.

You got it dude

Ep. 18 'Can't Always Get What You Want'


Så söta tillsammans, tycker verkligen de är ett sjukt gulligt par. Sen är ju både Brody och Jayde sjukt snygga. Det var ett as bra avsnitt, nästa avsnitt kan bli kul att se.. Justin Bobby in Vegas with Kristin hahahaha gay..  Allt är så över dramatiserat nu för tiden, men men vad ska man göra? Speidi är ju lika härliga som vanligt alla fall.

You got it dude

Julklappslistan klar..


Ja den vart inte så lång i år. Jag har önskat mig lite små saker, skor, böcker, hårddisk osv.. Väntar på att mammas och pappas listor ska kommer upp så jag kan ge mig av och handla. Nu är det inte långt kvar tills det är jul, åh som jag längtar! Julmys med mat, julklappar, kalle anka. Sedan är de juldagen med mat, julklappar och vänner till familjen. Ibland är de bra att vara svensk och amerikanska, man får ju stuffing and turkey! <3

You got it dude

Project runway season 6


Yes! För alla er som har sett de så vet ni ju vem som vann för er andra, fortsätt inte läs om ni inte vill veta. Jag är alla fall väldigt glad för min favorit (det vill säga, Irina Shabayeva) vann. Hur man skulle hon inte kunna vinna? Hon är bäst, det är ju bara så. Fast de är lite sorgligt, för nu är de typ inte project förens om hundra år igen (sad). Fast det spelar ingen roll för Irina vann, helt underbart, sjukt glad.

You got it dude

Speidi is fallowing me.


Heheh, kul! Jag vart lite chockad, men sen såg jag de roliga i det hela. Det är ju ändå the beloved Speidi eller vad säger ni?!.. Så roligt, jag menar kom igen de är ju ändå dessa roliga och underbazrt härliga människor, eller vad säger ni?! Hehehe..

You got it dude

Grattis Jemmpiiiiiiiiizzzz baby!


Grattis till Jennifer som äntligen fyller 19 år. Ja, för fem månader sen fyllde jag 19 och nu är det hennes tur. Ja må hon leva, happy birthday och allt sådant härligt!

You got it dude

091121 - Melrose Place


Då var mena äntligen hemma från att ha jobbat, idag har varit en lång dag. Uppe hela natten för att åka hem med pappa som kom och hämtade mig utanför Anna. Kom hem vid fyra/halv fem sova, upp och jobba och nu är jag hemma, kollar på Melrose och äter lussebullar (så gott). Kvällen blir att chilla och imorgon ska jag spendera dagen med Jennifer.

You got it dude

091120 - Premiären av New Moon


Efter att ha sett trailerna trodde jag att de hade soilat allting och vänt på handligen precis som de gjorde i Twilight. Men men, vi kom till bion innan nio tiden igår, twilight körde igång 21.15. Då var de ganska mycker prat i salongen (men kom igen, vem har inte sett den?). Efter att filmen hade visats skulle de va sms-grej men systenter vart fel så han drog en rolig historia och sen blev de plan b, lottning. Efter att goodiebagsen hade lottats ut så började filmen, så otroligt mycket bättre än twiight var gjord. de följde handligen de ända jag störde mig på va Alice grejen (suck, för er som har läst böckerna och ser filmen så kommer ni fatta). Men den va bra, och Paul i The pack va riktigt snygg, självklart var ju Taylor Lautner alltid lika snygg och hur mycket jag än vill vara Team Jacob kommer jag alltid att vara team Edward (iof såg han mycket bättre ut i andra filmen han med). Lite chockad över att fimen var bra, men en bra chock! och för er som inte sett den, SE DEN!

You got it dude

091119 - New moon <3


Ah today is the day, klockan 21.00 börjar twilight, sweet! Sjukt taggad, jag menar kom igen Jake is the new love of my life. Även om jag hatade honom första gången jag läste boken, men nu när jag läser om de om och om igen så kan jag ju bara se lilla Taylor framför mig, lite svårare att hata honom då. Haha, jaja.. Mitt nät segar lite och jag känner mig sjukt stressad även om jag vet att jag inte behöver vara de. Hahaha, alla fall nu är det dag för New Moon, eller a snart är de alla fall de. Så övertaggad att de finns inte, kommer bli så sjukt kul. Imorgon ska jag hem igen *sadface*.

You got it dude

at Annas place..


Vaknade precis upp efter att ha sovit lite, sjukt skönt. Anna har brutit tån så när jag kom var de iväg till sjukhuset och vänta tillsammans med henne. Sen vart de hennes tur, hon fick gips på foten och är sjukskriven. Men men, vi kan ha kul ändå, imorgon är de New Moon, jag är lite halvövertaggad. Jag menar Taylor Lautner, sååå snygg.

You got it dude

091118 - godmorgon osv.

Igår kväll efter att ha jobbat var jag och handlade en ny lampa och en facescrubb (som behövs). Just nu behövs att trick i boken. Sen drog jag iväg en snabbis för att möta min underbara vän Anna som skulle ta tåget hem till Örebro 22.07 så vi träffades, tog varsin chailatte och åt lite pommes. Sen så satt vi och snackade skit och jag fick höra alla härliga detaljer från London.

Så varför är jag uppe så tidigt igen? Jo, jag ska iväg med pappa klockan 10.00 för att åka hem till just Anna i Örebro. Kommer bli sjukt kul, imorgon är de Twilight + New Moon på midnatsbion, ikväll lär de bli säng och typ 7th heaven eller nått hehe. Taggad som satan, har inte packat så mycket. Har ingen anting vad jag ska ha på mig och resten av tiden tänkte jag sno nån av Annas mysiga megatröjor.

Men nu har jag inte tid att snacka jag ska fixa och fixa, sen ska jag ge mig iväg. Måste börja dricka massvis med vatten btw, det är väldigt bra för hyn. That's what we like.

You got it dude

inTouch; Shia LaBeouf


Det spelar ingen roll hur många gånger jag kollar i den ny inTouch tidningen, det slutar ändå alltid med att jag sitter och stirrar som ett fån på denna bild och läser texten dom har skrivit om Wall street 2 om och om igen. Varför ska han vara så otroligt snygg för? Man orkar inte ens med att han ska vara så snygg, det är bara jobbigt. Men nu är han så snygg och jag är sååå överdrivet totallt såld på denna man att det gör inget.

You got it dude

Speidi's "How To Be Famous"


Hahahaha, ja nu är den äntligen ute. Den hade premiär igår i USA. Men det betyder inte att vi här i kalla Sverige måste vänta. Nej, för tro de eller ej den går att köpa. Vart? Här. Jag vill läsa den, de verkar verkligen otroligt kul. Kan inte fatta att dom har släppt en bok, haha, men är de någoting som de vet så är de ju hur man blir känd. Hahaha, ja Speidi har gjort de igen och ännu en gång höjt ribban, eller vad säger ni? Vill ni ha mer info, kolla här.

You got it dude

You Are A Runner and I Am My Father's Son


Dagen avsnitt blev mest sad trip down memorylane, Keith och ja.. Sorg, drama. Men de finns en liten strimma ljus kvar och det är Clay & Quinn som är så otroligt söta och det mesta passande paret för tillfället. Yes. Helt head over heels for Robert Buckley (Clay) som är såå otroligt charmig. Men nu ska de bli slut på sorg och dags för lite mer underhållande komedier.

You got it dude

The Last Days of Disco Stick


Nya gossip girl, mer intriger, drama och lite Lady Gaga. Japp, nya avsnittet gästspelas av Miss Gaga själv och det ser ut som om vi inte kommer att få se Olivia (Hillary Duff) på ett tag heller. Blair är lika underbar som alltid och Jenny börjar likna Chuck Bass mer och mer.. Kanske inte så mycket till de bättre, men vi vet ju alla att de på nått sätt kommer sluta mer trubbel och sedan lycka. Leighton Meesters under bara roll som Blair har som vanligt fått de hon vill, men tyvärr kan man inte säga desamma om Nate, men nog med spoilers. Nu ska jag fortsätta till en annan värld, nämligen One tree hill.

You got it dude

091117 - tidigt, tidigt, tidigt..

Jag är otroligt trött, men jag är uppe med tuppen ändå. Jag har haft tvättstugan sedan kl. 07.00 imorse och jag känner hur ögonlocken sakta men säker försöker pressa sig ner. Men inte idag, inte nu, kanske senare. Men de blir inte allt för lång stund. Jag har bara två tvättar iof, viklet bara betyder tre rundor ner till helvetet som kallas för tvättstuga, idag ska vi alla fall få vår tvättmaskin (skönt). Men de hemskaste med det är att vi inte längre har ett badkar, hur jag överlever det vet jag inte?! Men men life goes on, dags att dra ner till tvätten, detta blir min andra omgång (snart klar)!

You got it dude

Veckans kändis; Beyoncé Knowles


Beyoncé Giselle Knowles
 
Denna otroliga kvinna har väldigt mycket och lite till. Hon är otroligt vacker och en otroligt begåvand sångerska. Beyoncé föddes den 4 September, 1981. Hon började som leadsinger i gruppen som vi alla så väl kommer ihåg Destiny's Child, där hennes pappa var maneger och hennes mamma var kostymör. Hur man inte kan gilla denna kvinna är någonting jag aldirg kommer att förstå och på senaste tiden har hon släppt hit, efter hi, efter hit.. Alla lite bättre än den tidiagre. Hennes nya album är riktigt bra. Sen är det ju en fördel att hennes favoritplagg är skor, speciellt ett par metallic stövlar, snyggt? Hehe, ja, kanske på 90-talet. Men ändå vacker som hon är så har hon vunnit mitt och många andras hjärtan med sin musik.

We all know that we love her, even when we don't. Så varför gillar vi henne så mycket? Är de för att hon danas som jag vet inte vad, för att hon sjunger så otroligt bra eller bara för att hon är så snäll och charmig? Jag skulle nog chansa på de sista eller vad säger ni?

You got it dude

Californiacation


Har börjat kolla på denna serie som är så otroligt bra, jag trodde inte att den var så bra. Jag hade iof bara sätt små delar ur den, men nu har jag börjat kolla från början och jag gillar den. Imorgon är de tvätta, packa och jobba som gäller.. Jag lär väl va uppe hela natten, har forfarande inte valt veckans kändis.. Men jag tänker på de. Kommer npg på någon, jag tror jag kanske vet vem jag ska ta.

You got it dude


New Moon; Chapter 9

I was like a lost moon - my planet destroyed in some catalysmic, disdster-movie scenario of desolation - that countinued, nevertheless, to circle in a tight little orbit around the empty space left behind, ignoring the laws of gravity.

- New Moon; Chapter 9, Third Wheel


Veckans skådis; Taylor Lautner


Taylor Daniel Lautner


Denna snygging föddes 11 Februari 1992. Han har verkligen gått från att inte vara någon till den snygging vi kan läsa allt om i alla tidningar nu förtiden, japp. Han var med i filmer som Cheaper by the Dozen 2 samt röster i olika filmer. Sen kom genomslaget i Twilight och han blev bara snyggare och snyggare. På torsdag har New Moon premiär, jag ska själv gå på midnatspremiären den 19onde. Rob who? Haha, it's Taylors time to shine. Men nog med snack om hur snygg han har blivit och mer om honom.

Han är uppvuxen i Grand Rapids, Michigan, Taylor har visat att han var ämnad för ett framgångsrikt liv från en mycket ung ålder. Han började studera karate vid sex års ålder, utbildning på Fabiano's Karate, följande år var han redan vinnare av turneringar. Han blev snart inbjuden att träna karate mästaren Mike Chat och när han var åtta år, blev han ombedd att representera sitt land. Han fortsatte att utveckla sina kampsportskunskaper och år 2003, bara elva år gammal, rankades han som nummer ett i världen för Naska Black Belt Open Forms, Musical vapen, traditionella vapen och traditionella former samt, vid en ålder av tolv hade han tre junior-VM under sin "svart bälte".

Men förutom att hans kärlek till karate, blev Taylor intresserad av skådespelar yrket när han var sju år gammal, efter att hans kampsport instruktör övertalade honom att provspela för en roll i en Burger King annons i Los Angeles. Trots att han misslyckades, fick han uppleva så mycket att han sa till sina föräldrar att han ville satsa på en karriär som skådespelare. Snart var han och hans familj ute på resor fram-och-tillbaka från sitt hem i Michigan till Kalifornien så Taylor kunde audition för att agera roller på en regelbunden bas. När han var tio, med frekventa resor och flygbiljetter börjar rinna ur dem, bestämmde hans familj det svåra beslutet att flytta till Los Angeles där Taylor fick fördelen att kunna gå på audition på heltid. Även om det var en skiftnyckel att lämna sina vänner och familj, gav flytta honom den extra fördelen att kunna konkurrera på en mer intensiv nivå i fotboll och baseball.

Men det var ju tur att han gjorde som han gjorde, tänk om han inte hade blivit den hunkiga Jacob Black som han är idag? Håller ni inte med min tjejer och killar ofc. Snygg, rolig och charmig som han är tycker jag att de ska bli riktigt kul att se honom i kommande filmer New Moon och Valentine's Day.

You got it dude

Here's my Jimmy Choo's.


För er som ville se bild på mina Jimmy Choo's for H&M. Snygga som bara den, tack än en gång till Jennifer som stog ut med mig. Dom är mycket snyggare i verkligheten än va de är på bild. Men här är de alla fall, vad tycks? Jag är helt head over heels for them, hehee..

You got it dude

Desperate Housewives - The Coffee Cup


Så snygg, nu ska jag kolla på det nya avsnittet av Depserate Housewives, har precis gjort mat och sen ska jag väl läsa lite mer.. Kanske kolla igenom nt inTouch och se om jag kan uppdatera er om någonting intressant som står där. Men men, nu vill jag se mer av Mr. Mirchoff så det är dags för dh.

You got it dude

Melrose Place, premiär 23 Nov


Nu drar de äntligen igång, 23 nov har Melrose Place 2009 (som startade för nåra veckor sedan i USA) premiär. Som jag har tjatat om hur bra denna underbara serie är, nu kan resten av er få dela min känsla den 23 November 21.50 visas den på tv400. Underbart är bara förnamnet på hur bra denna serie är, den har allt och lite till. Så nu får ni inte missa det! För tro mig, ni vill inte missa denna härliga serie.

You got it dude

091116 - Godmorgon, godmorgon..

Jag har inte så mycket att göra för tillfället. Trött och seg, läser i New Moon och taggar inför torsdag ska bli så sjukt kul. Visst jag har säkert läst boken hundra gånger (känns de alla fall som) men den är ju så bra, love it. Men jag är så sjukt trött så jag ska försöka sova lite till sen är det heldag med.. öhm.. ja inte så mycket att göra haha.

You got it dude

091115 - Crazy days..

Ja, jag har ju inte varit så bra på att uppdatera och jag önksar att jag kunde säga att de kommer bli bättre, men icke sa nicke. Nästa vecka på onsdag drar jag till Anna i Örebro och kommer hem igen på lördagsmorgon. Så då lär de inte bli så otroligt mycket bloggande. Men alla fall..

Gårdagen. Allting började med att vi stog och frös och köade för att få mina efterlängtade Jimmy Choo's. Men de som hade sovit där fick armband så att vi som inte hade armband kom inte in förens 12.10 till skoavdelningen. Jag och Jennifer gick runt och Jennifer fick stå ut med att höra mig vara galet irriterad på H&Ms dåliga upplägg, och dåliga information. Men men, när klockan var tolv så var vi vid gallerian då fanns de tre par av de skorna jag ville ha, fe minuter senare kom ett fjärde par in. När vi sen blev insläppta fick Jennifer hålla min väska medans jag kutade in och grabbade tag i de sista i storlek 39 och dom satt perfekt. Sen var de vandra runt lite, leta efter pressent åt Maija, de gick åt helvete. Sen hem till Jennifer, försöka sova, äta kolla på Hairspray, fixa oss och hem till Maija. Blev en riktigt rolig kväll, förade hemma hos Maija, sen utgång. Riktigt kul, sen drog jag och Jennifer och käkade sen hem till Jennifer för att sova.

Idag vaknade jag klockan 7.00 somnade om, vaknade vid 12.00 och somnade om. Sen ringde mamma 13.50 och frågade vart jag ver hehe.. skulle haft tvättstugen men hade helt glömt bort, så om hon läser detta sorry. Men men, kom alla fall hem och hjälpte henne ta upp tvätten och sen drog vi till IKEA och jag har såååå länge letat efter dunsockor eftersom att alla har syntet nu pga. gås grejen. Men jag fick alla fall tag på ett jätte mysigt par på ikea, röda och fina. Men nu ska jag äta glo på film och ja sega, ska bli sååå skönt.

You got it dude

Omg, tidigt?


Jag är mega trött, men med ca. 5 timmars sömn ska jag ge mig iväg och möta Jennifer, köa och köpa mina efterlängtade skor. Så underbart. Men inte tid att skriva, ikväll är de utgång ska blir sjukt kul. Nu ska jag fixa de sista sen är det in mot stan som gäller. Jag lyckades btw med att hålla mitt rum rent, cash. Vet inte om jag kommer kunna uppdatera mer idag, men jag kanske kan göra de en snabbis hos Jennifer. Annars får ni ha en mega bra kväll, för de tänker jag.

You got it dude

091114 - Happy Birthday


Bland de bästa bilderna som jag någonsin har tagit på Maija som idag fyller 19 år. GRATTIS! Ja detta var en av många långa skoldagar när vi höll på med vårt projektarbete. Ikväll är de utgång och firande av Maija, så jag hoppas att alla som känner henne och även folk som inte gör de säger grattis, she's awesome.

You got it dude

Vampire Diaries


Så underbart bra, men men.. Nu är det dags att sova, upp med tuppen imorgon. För vi vet ju alla vad som händer. Åh jag är så otroligt kär i Paul satt och kollade på en intervju med hela vampire castet, såå söt och charmig som han är i verkligheten, jag smälter samman. Men men, värken Paul eller Ian är fel att sitta och kolla på i några timmar varje dag typ hehe, någon som håller med mig?

You got it dude

well, well, well..

Jag är lite uttråkad, idol kunde ju ha varit bättre. Trötthet och seghet, upp tidigt som fan imorgon! Jennifer, Jimmy Choo, träffa Palmis en snabbis, försöka hitta en sak och sen bege sig till Jennifer. Kommer bli en så sjukt kul kväll, taggar till som bara den. Men nu ska jag väl öhm.. jag vet inte. Förlåt för att de har varit så dålig uppdatering, har varit så mycket med vänner och sen massa nya saker som ska tas in, men de ska bli skärpning.

You got it dude

Dagens film/köp


Så underbar film, älskar ju allt som har med Shia att göra, så.. Men 69kr för en film, så värt de, eller vad säger ni? Sen att man får massa timmar med att kolla på Shia är ju aldrig fel heller hehe.

You got it dude

091113 - princess protection program


Såg denna med Jennifer inatt, kanske inte den bästa, men sjukt rolig. Hahah alla fall om de är natt och man inte är trött på nått sett haha, så bra och Selena Gomez är sååååååååååå söt/snygg. Säger bara: ah, ah.. ohh..

You got it dude

skins säsong 4 närmar sig


Idag för 4 timmar sen uppdaterades Skins official twitter, med denna länk http://www.e4.com/video/bsT92GRq7Lu6v6G5QKRjl1/play.e4 för att alla skulle kunna se de första två och en halv minuterna med av den nya säsongen. Någon mer än jag som är taggad?! OMG! Can't wait.

You got it dude


Glee; Wheels


Ikväll är de myspy kväll som gäller, såg precis de nyaste avsnittet av Glee och ska kolla från början ikväll tillsmmans med Jennifer. Ska blir mat, mys och gleekväll. Ska försöka städa lite extra nu, man kan ju inte faila när de är så nära tills lördag, eller vad säger ni? Hehehe..

You got it dude

091112 - The Hills & The City


Godmorgon ska jag väl börja med att säga. Idag är de så att jag börjar skriva massa härlig info på http://hillsandcity.blogg.se/ så nu har ni en till blogg att följa. Härligt? Ja det är klart ni tycker, för vem gillar inte The Hills eller The City? Men oroa er inte, detta betyder inte att jag kommer överge denna blogg, jag kommer bara att ha en extra, där jag skriver alla smaskigheter som händer i the hills och the city stjärnornas liv.

You got it dude


Ep. 20 'Friends And Foe-Workers'


När man äntligen började gilla Roxy i förra avsnittet, så gör hon såhär i detta. Well, what to do? Life is hard sometimes and others it's good. Alla fall trött på Roxy just nu, men Whit är ju lika snygg, lika charmig och lika godtrogen som alltd. Det var kul att se lite från Miami, kul att se lite runway time (that's what we like). Undrar om dom fick med Whitneys kollektion i denna säsong eller inte, skulle alla fall vara väldigt kul att se.

You got it dude

Ep. 17 'On To The Next'


Det är så mycket som händer i the hills just nu, känns som en stor smet. Alla gör slut med alla, andra "gillar" varandra, alla fall just nu. Barn? Kanske, nej, jag vill inte. Varför? Ja, det är lite kaos, men de gör inte saker och ting mindre bra, eller vad säger ni? Sen måste jag ju bara säga, fan va snygg Brody är.

You got it dude

90210; A Trip to the Moon


Vill se fortsättningen, nu! Det slutar helt ja, ni som har sett vet och för er som inte har sett, kolla! Jag älskar Sliver, jag vill verkligen att hon och Teddy ska bli a thing, jag menar dom är super söta tillsammans. Finns de inte fler än jag som tycket de? Men ååh vad jag längtar till nästa veckas avsnitt.

You got it dude

Happy days in the cold city..


Hängde med denna härliga bruttan idag inne i stan, sjukt kallt. Jag vill ha sommar, jag vill ha värme, nu, nu, nu! Men men, köpte en ny rosa kalender från ordning & reda. Hämtade ut mitt paket på posten, en födelsedagspressent (i efterskott, eftersom jag fyller år i Juni) av Mäzi, hon är mega massa jätte söt och jag skulle kunna skriva hundratals inlägg om hur bra hon är, för hon är verkligen de. As cool pressent, jag tror att de är lite one of a kind om säger så. Nu ska jag kolla på 90210 och avundas deras värme.

You got it dude

up, up and away

Trött, men lite utvilad, ska iväg och hämta ut lite grejer köpa ett frimärke och sen ska jag vidare in till stan för att möta Jennifer. Åhléns (självklarhet) och köpa min efterlängtade kalender. Men nu ska jag fixa lite små saker sen är det up, up and away hehehe..

You got it dude


Melrose Place; Ocean


Så bra, men fan va läskig och wierd Ashlee Simpsons rollfigur är. Men hon blir säkert bättre hon med, eller vad tror ni? Hahaha, jag kan inte fatta att jag kollar på så många serier, ska lyssna på lite musik, sen ska jag in till stan och hänga med Jennifer, sweet.

You got it dude

091111 - new york minute


Har precis kollat på New York Minute, finns inte så mycket att göra när man är uppe tidigt. Idag är en stor dag, I'm one step closer. Jag ska träffa Jennifer senare inne i stan, dags att införskaffa sig nästa års kalender, it's gonna be a awesome day. Why? för att jag känner de på mig. Men men, nu ska jag se nya Melrose.

You got it dude

Neil Patrick Harris


Denna men är helt underbar, har precis kollat på de SNL avsnitt som han är med i och nu ska jag kolla på How I Met Your Mother. Så bra, han är såååå charmig.

You got it dude

Now You Lift Your Eyes to the Sun


Äntligen, så vackert! Så underbart, hur man inte kan vara kär i Clay är en bra fråga. Detta avsnitt var hur fantastiskt som helst, ja älskar iof alla One tree hill avsnitt, alla fall alla när "Psycho-Derek" inte är med haha.

You got it dude


Nu väntar serierna..

Ja, då har man jobbat och sovit överdrivet mycket idag också, trött? Inte dirket. Har nästan skrivit klart, ni som fattar gör de, ni andra well, ni får veta sen. Kollade efter en datorväska idag, gick inte så bra. Men men, vad ska man göra? Nu är de inte långt kvar till lördag, jag är sjukt taggad. Men nu ska jag dricka kaffe och glo på serier.

You got it dude

091110 - They Shoot Humphreys, Don't They?


Det var ett sjukt bra avsnitt, men ändå ett what the fuck just happend! Trodde seriöst dom skämtade, för alla som inte ha sett de nya avsnittet, förbered er. Jag menar, jag vet inte ens vad jag ska säga och när blev Eric som han är? OMG.. Det är typ de ända jag har att säga.

You got it dude

Careful The Things You Say


Visst hon är ingen Beau Mirchoff, men gosh she is good looking. Har precis sätt senaste avsnittet av Desperate Housewives, så jävla bra. Hur man inte kan gilla de kommer jag aldrig att förstå, vill bara se nästa avsnitt nu, nu, nu. Men vem vill inte de?! Det är så otroligt spännande, what's gonna happen next?

You got it dude

Couples Retreat


Jag och mamma var på bio och såg denna film, väldigt rolig. Kanke inte den bästa filmen, men ändå väldigt rolig. Härliga människor med och medverkar i filmen, så som Vince Vaughn, Jason Bateman, Faizon Love, Jon Favreau, Malin Åkerman, Kristen Bell, Kristin Davis och många, många fler. Ja som sagt inte den bästa filmen, men ändå väldigt, väldigt underhållande.

You got it dude

Veckans kändis; Whitney Port


Whitney Eve Port

Jag har alltid älskat Whitney, hon är helt underbar. Min solklara favorit från The hills och när hon startade The city blev satt jag fastklistrad framför datorn. Hon är snygg, hon är charmig och om jag skulle göra en kollektion skulle jag så vilja ha henne som modell. Hon är helt fantastisk.

Whitney är född och uppvuxen i Los Angeles, California, hon föddes den 4 mars 1985. Whitney är känd för att medverka i den kända MTV reality-serien The Hills och sin egna serie, The City. Hon har tre systrar, Paige, Jade och Ashley och en bror som heter Ryan. Whitney har gått på Warner Elementary School och på Crossroads School. År 2007 tog hon examen från University of Southern California (USC). För tillfället arbeter hon med sitt egna klädmärke Whitney Eve, som är helt fantastiskt.

You got it dude

Olsen twins; Olsenboye


Mary-Kate & Ashley Olsens kollektion Olsenboye finns på rea på JC Penney, love it.  Men vem gör inte? Snygga underbara Olsen tvillingarna är ju så gott som perfekta och jag gillar deras utbud, även när de var fullt pris så var det ju fortfarande billigare än vissa andra saker. The Olsen twins äger.

You got it dude

Veckans skådis; Shia LaBeouf


Shia Saide LaBeouf


Jag tror inte att någon är direkt chockad, han är en självklarhet för mig. Jag har varit kär i honom sen första gången jag såg even stevens och nu har han medverkat i massvis med filmer och gästspelat i en och annan serie. Han är charmig, ung och snygg. Det finns inte många som är lika bra som han är, enligt mig en av de bästa och skulle lätt vara mitt freecard om jag fick chansen.

Shia är född den 11 juni 1986, i Los Angeles, California. Han är ensambarn och bodde med sin mamma. Hans karriär började när han gjorde stand-up comedy runt om i hans kvarter, såsom kaffe klubbar. En dag såg han sin vän medverka i "Dr Quinn, Medicine Woman" (1993), och bestämde att han ville bli skådespelare. Shia och hans mamma pratade om det och nästa dag började han leta efter en agent. Han sökte i gula sidorna, ringde upp en och gjorde en stand-up rutin framför honom. De tyckte om honom och värvade honom, och sedan han började auditions. Han är känd för att spela Louis Stevens i den populära Disney Channel-serien "Even Stevens" (2000) och har vunnit en Daytime Emmy för sin prestation.

You got it dude

091109 - 500 days of Summer


Udda men väldigt mysig film.
You got it dude

What Is And What Should Never Be


Jag älskar one tree hill, har kollat på de större dalen av dagen (när jag inte har sovit) och jag kom på hur mycket man saknar vissa ur serien, som Jake. Ja visst alla andra klagar på att dom saknar Luke och Peyton i den nya säsongen, men hur kan man inte sakna Jake?! Mr. Cute as hell, ååh önskar att jag hade alla säsonger på dvd, but I don't. Jag älskar Jeyton, visst inte lika mycket som Leyton, men ändå. I love Jake Jagielski.

You got it dude

Allsvenskan nästa år också!


Vi är kvar i allsvenska! det har inte varit ett direkt bra år för oss, men vi (till skillnad från bajen) har ju alla fall lyckats hålla oss kvar. Det blir ingen superetta för oss inte, nästa år blir det till att ta nya tag och visa hur bra vi är. Men fan va skönt att vi slipper superettan, vi vann och vi kommer komma tillbaka bättre än vad vi har varit i år (vilket inte är så svårt). Men men, inte ska vi hänga upp oss på dåligheterna när vi är kvar i Allsvenskan!

You got it dude

One tree hill; season one


Sitter och kollar på första säsongen av one tree hill, helt underbart. Snygga, härliga människor som Chad och James hehe, hur kan man inte älska de?! Är ganska trött, men de var mysigt att träffa Anna och nu ska jag typ halvsova, awesome, sen är de mer skrivande som gäller. Är snart klart.

You got it dude

off to meet my cutie.

Nu ska jag iväg och träffa Anna, älskar henne mega massor för hon äger. Dricka kaffe och sen snabbt iväg till tunnelbanan. Today is gonna be awesome, no more talking.
 
You got it dude

091108 - Watching Melrose Place


Gianne Albertoni är antagligen en av de vackraste modellerna i hela världen, hon har de lilla extra, någonting vanligt men ändå väldigt unikt med hennes utseende. Sitter fortfarande och kollar på Melrose, inte många avsnitt kvar. Idag ska jag träffa Annabanankaka en snabbis innan hon ska vidare till Arlanda och London, hon är btw dagens bästa. Ska väl försöka sova snart, får se hur de går, men förhoppningsvis går de hehe.

You got it dude

Merde I love them Jimmy Choo..


Dessa älsklingar ska bli mina, beroende hur dom sitter. Det är bara en vecka kvar, idag har jag varit riktigt dålig på att uppdater, men vad ska man göra? Taggad som fan, billiga, snygga Jimmy Choo! Behöver man ens säga mer? Eller, samma dag fyller min vän Maija år och jag får pengar. Som sagt life is good. Jag älskar verkligen dessa skor, de är någonting extra speciellt med dom.

You got it dude

Steven R. McQueen


Can you say hot? Jag har precis kommit hem, sett lite på Vampire Diaries (så underbart) och har precis insett att han som spelar Jeremy (Steven R. McQueen) är så sjukt snygg och söt på samma sätt. Okej han är ju inte Paul, men fortfdarande väldigt söt, han är ju inte en vampyr heller vilket inte gör honom lika intressant haha. Men men, alla kan ju inte vara perfekta, eller?! Nu är det dags för lite mer av Melrose sen ska jag och min familj fira tidig farsdag hehehe, hinner inte med de imorgon.

You got it dude

091107 - the day is only beginning


Har sett ännu ett avsnitt av Melrose Place, ätit mat och ska iväg och jobba om några minuter. Ashlee Simpson är btw väldigt snygg. Jag är ganska trött och seg, nu ska jag dricka mitt kaffe och sen ska jag och pappa ge oss iväg. Idag är de btw en vecka kvar tills Jimmy Choo's collection släpps på H&M.

You got it dude

ballerina pepparkaka; en julig smak


Mamma hade med sig detta hem idag också, bellerina pepparkaka. Något så gott har jag inte ätit på rikgtit länge, den slår alla ballerina smaker någonsin. Det som skulle passa bäst till dessa godingar är en chai-latte från espresso house, de skulle vara det perfekta jul fikat. Så gott, så underbart, I can't believe it.

You got it dude

40 years of sesame street


För 40 år sedan var jag inte ens född, för 40 år sen kom Sesame street ut. Jag kan inte riktigt fatta att de har gått så länge, jag menar hur kan man inte älska dessa härliga figurer; Big Bird, Elmo, Ernie, Cookie monster och alla de andra. Det är någonting man är uppväxt med och jag måste ju medge att jag älskar sesame street av hela mitt hjärta, but then again, who doesn't?

You got it dude

Melrose place is awesome


Helt underbart, okej jag var ju ganska säker på att jag skulle gilla de, vilket jag nu gör hehe. Det är riktigt bra, vart nästan lite chockad över hur bra de faktiskt var. Ikväll är de chillkväll med mamma, pizza och annat gott, kolla på idol och inte göra så mycket. Men för tillfället, mer Melrose.

You got it dude

vampires are sexy, that's a fact


Nytt underbart avsnitt, precis som alla andra, så underbart. Damon är hmm.. wierd, Elena och Stefan är typ perfekta tillsammans, men nej dom ska hålla på fram och tillbaka och när hon äntligen är redo så blir han helt mjäk. Why? Paul Wesley är så otroligt snygg, sen får alla andra tycka vad dom vill men han är het, han har kroppen, han har ansiktet och han har charmen, sexigt.

You got it dude


You've got to take a stand


Irina Shabayeva, Carol Hannah Whitfield & Althea Harper dessa tre är dom som jag hoppades på skulle gå vidare till fashionweek, vilket de också gjorde *happy* nästa vecka kommer bli sååå bra, jag är sjukt taggad för att de vad de har gjort. Favoriten är fortfarande Irina, men Carol Hannah är inte långt efter, hon hade lätt den snyggaste klänningen idag och hon är charmig och söt. Men Irina är ju fortfarande Irina, som sagt de kommer bli spännande. Har The Vampire Diaries och Grey's Anatomy kvar att se innan jag kan börja kolla på Melrose, men läst lite mer och de verkar ju bra, så vi får väl se snart hehe. Längtar till nästa vecka för att få se mer.

You got it dude

When there's nothing left for me


Why, why, why?
 Okej, de va inte hennes bästa bild, men ingenting var ju sämre än Erins. Nu vet jag inte vem jag hejar på längre, kanske Jen? Eller Laura.. Hahaha, ja om någon av dom vinner känns de lite mer okej, har någonting emot Nicole också, vet inte varför men jag känner inte att jag gillar henne. Alla fall sjukt synd att Sundai inte är med längre, gillade verkligen henne och nu kan jag inte ens kolla på Glee för jag har sett alla av snitt, ska försöka kolla på Melrose Place (2009) och se om de är så bra som alla säger hehe. Fast först ska jag se Project runway, så jag kan bli lite glad.

You got it dude

091106 - I can see your halo


You got it dude

Ep. 19 'Weekend At Freddie's'


Nu är emas över och jag ska kolla på the city. För what's the deal med Freddie? Är de bara jag eller är Harry (?) den snygga utav bröderna? Hahaha, jag vet inte, men he's hot anyway. Jag har även börjat gilla Roxy väldigt mycket nu, gillade inte henne förut. Men nu ska jag sluta skriva och kolla hehehe.

You got it dude


'Cause you're hot then you're cold


Det är inte så mycket som händer detta år, visst Katy Perry är as bra och hennes medley i början va as bra. Backstreet gick precis av scenen, kärlek till dom. Beyoncé var bra och Jonas Brothers var liksa charmiga som vanligt när de pratade om Michael Jackson. Annars, njaa.. helt okej.

You got it dude

Michael Jackson's This is it


Nu har även jag sett den, en film som jag tror att till och med Micheal skulle kunna kalla perfektion. Den var roligt, den var sorglig och den visade de bästa. Att få känslan av att vara en del av Micheals "crew" och kunna visa sin talang är vad de som jobbade kunde förmedla, en känsla som inte helt går att beskriva. Filmen var fantastisk, en produktion som alla borde se, ett mästerverk.

You got it dude

you shoulda put a ring on it


Chris Colfer är helt underbar, älskar honom.

wo oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh, wo oh ooh oh oh ooh oh oh ooh oh oh oh. Cuz if you liked it then you should have put a ring on it, If you liked it then you shoulda put a ring on it. Don’t be mad once you see that he want it, If you liked it then you shoulda put a ring on it.

You got it dude

prepare for this years emas


Ja eftersom min mtv-videofiler tydligen har error (eller så är de bara min dator) så kan jag inte se klart the city (vilket suger). Men då tänkte jag nämna att ikväll får vi ju inte missa the emas som kommer sändas direkt från berlin 21.00 på mtv och som många av er vet så kommer Katy Perry leda de för andra året i rad. Pete Wentz & Joss Stone står redo en timme innan och berättar och visar vad som pågår och jag ser fram emot en späckad kväll. Hinner nog hem ganska precis när de börjar, eftersom jag och min kära mor ska iväg och se This is it.

You got it dude

Ep. 16 'I'm Done With You'


Äntligen har de nya avsnittet kommit, kanske inte lika bra som man vill att de skulle vara men, Heidi's födelsedag och söta små valpar. Sen mer utav Adurina, Kristen och Justin drama (ganska självklart). Brody och Jayde har sin lilla break *sad* och Lo & Steph fick man inte höra så mycket av. Men nu är det dags för the city.

You got it dude


091105 - Go on and take a bow


How about a round of applause?
A standing ovation?

But you put on quite a show, really had me going
Now it's time to go, curtain's finally closing
That was quite a show, very entertaining
But it's over now

You got it dude

If I'd been taught from the beginning

Då har jag sökt till komvux för att läsa upp mitt betyg i Matte B, de gick ju inte så bra när man hade värdelösa lärare. Men nu får jag förhoppningvis chansen att plugga upp mitt mattebetyg och kanske få en bra lärare så jag faktiskt lär mig någonting hehe. Men men.. Ska fortsätta att glo på Glee och sen ska jag leta efter mitt betyg från gymnasiet, för de ska skickas in imorgon.

You got it dude


my flow is gorgeous, it's gorgeous


Har varit inne i stan med Dolly, har köpt denna snygga ring och bara haft de mysigt. Är sjukt trött för tillfället, ikväll blir som de flesta andra en chillkväll kolla på Glee och när jag är färdig med de ska jag försöka ge mig på de nya Melrose Place hehe, ska bli kul att se. Har ni några planer för kvällen?

You got it dude

Don't stop believin' hold on to that feelin'


Har precis börjat kolla på Glee, så otroligt rolig och bra serie. Jag var inte säker på om den skulle vara så bra och jag har bara sett ett avsnitt än så länge. Men om de är lika bra som första avsnittet så är de hlet fantastiskt. Det är så bra, för vem älskar inte att kolla på massa nördar, plus en fotbollsspelare som samtidigt är nörd?

You got it dude

Women's Intuition


Kollade precis på det nya 90210 avsnittet, jag älskar Ivy, hon är otroligt härlig. Hon är snygg, hon är charmig och hon och Liam skulle verkligen passa perfekt tillsammans. Det är massor som händer, Adrianna (Jessica Lowndes) har sina problem, Teddy och Silver kommer närmre varandra och "the new kid" som är tillsammans med Annie är världens konstigaste människa. Han är verkligen störd, kan inte fatta att Annie inte ser det, vem skulle vilja va tillsammans med honom? Aja, Ivy (Gillian Zinser) äger alla fall!

You got it dude

I’m having trouble sleeping

The Fray - Never say never. Denna låt har gått på repeat ganska länge nu, är inte trött, är inte pigg är bara vaken. Vaknade för ett tag sen, ska nog kolla på de nya 90210 avsnittet, eller så försöker jag somna om. Nä, de blir nog att sova alla fall, är trött som bara den känner jag nu. Ska sluta ögonen och sova.

You got it dude

091104 - Here I stand so inspired


Kollar once again på project runway, älskar denna outfit. Det är min favorit Irina ocf, älskar de. Snyggt och enkelt, det är hennes underbara Aspen-look. Sen att hon har en av de snyggaste modellerna som någonsin funnits, kolla på henne liksom. Nu ska jag försöka sova lite, sjukt trött.

You got it dude

When there was me and you


Vad har hänt här? Jag menar tänkter Zac byta till Ashley? Dom var ute på lunch igår och dom är ju lite söta, men ååh andra sidan skulle dom bara kunna vara vänner. De har ju ändå varit vänner väldigt länge och Ashley och Vanessa är hur tajta som helst. Fast Ashley och Zac är väldigt söta och man skulle kunna förstå henne, för Zac är ju så sjukt snygg.

You got it dude

I'll be there for you, like I've been there before


Såg nyss de avsnittet som Brad Pitt är med och gästspelar i och fan va snygg han var där. Jag tycker inte att Brad är så jätte snygg förutom i de avsnittet och i Fight Club, men gosh he's good looking. Sen är de ju lite roligt att se Brad och Jennifer spela mot varandra, för vad som än hände efter att dom gjorde slut kommer jag alltid att tycka att de var bland de bästa paren ever. But then again, vem skulle inte vilja ha Jennifer Aniston?

You got it dude


what's up with this?!


Har precis varit och jobbat, kommit hem och tänker sätta mig och glo på de nya avsnitten av både the city och the hills. Men till min stora förvåning ser jag att ingen av avsnitten är upplagda på mtv, why? Vad ska jag göra nu liksom? Aja, tänkte ju ändå kolla på vänner efteråt, så de kan jag väl göra nu med. Heheh, har kollat på att avsnitt i rad och är inne på 8onde säsongen, de är så mycket man inte tänker på när man har sett de på tv. Men det är så sjukt bra.

You got it dude

She doesnt get your humour like I do

Har precis kollat på How I Met Your Mother, The Big Bang Theory och Two And A Half Men. Humor på hör nivå hehe, så jsukt kul. Ska snart iväg och jobba, trött som bara den, vet inte varför, jag har ju sovit länge och jag drack precis kaffe. Men någonting är de. Sitter och lyssnar på Taylor Swift och läser lite, life is good.

You got it dude

The Grandfather: Part II


Är det verkigen över? Kommer Blair och Serena bli vänner? Varför slutar de alltid när man inte vill att de ska sluta? Hur söta är inte Dan och Olivia, man blir ju lite små kär när man ser dom vara så söta. Men jag skulle aldrig kunna tro att de är helt över mellan Serena och Blair, jag menar kom igen. Okej visst att Chuck är mega söt och allting (mmm look at him, liksom) men tror ändå att Blair behöver sin Serena och att Serena behöver Blair, vad tror ni? Fast jag skulle inte nått emot att vara i Blairs skor i serien, jag menar Chuck Bass!

You got it dude


091103 - I just died in your arms tonight


Äntligen, förra avsnittet var bra, sorligt och allt. Nu händer de någonting med serien, de har gjort ett lyft, Clay visar vem han är (varför kan de inte bara bli Clay & Quinn?). Julina håller på att bli en av killarna och det är humor i det hela, things in one tree hill is getting better. Undrar om Julian kommer att fria, vem vill inte att han ska göra de? Nu ska jag kolla på de nya Gossip Girl avsnittet och sen ska jag snart iväg och jobba.

You got it dude

How she does it I'll never know


Kollade precis på de nyaste avsnittet av Desperate Housewives igen, vill verkligen veta vad som med de nya paret innan de flyttade in. Drea de Matteo är så sjukt underbart vacker och en helt underbar skådespelerska, jag menar, hur kan man inte gilla henne? Kolla på henne, hon är hur vacker som helst! Hehehe.. Beau Mirchoff är inte helt fel att kolla på heller, jag älskar den nya familjen på Wisteria Lane. Och btw, jag lyckades, jag trodde inte jag skulle kunna skriva 9 inlägg om dagen, men de va kanske inte lika svårt som jag trodde. Jag borde väl kanske försöka skriva lite fler inlägg varje dag, eller? Hahaha.

You got it dude

Makes me wanna break every rule


Olivia Palermo kanske inte verkar vara den mest snälla eller smarta människan i hela världen, men gosh Johannes is hot. Jag menar that's good eye candy. Jag menar Olivia är jätte vacker och har jätte bra stil, men hon har lite annorlunda tankar om hur världen faktiskt ser ut, nu vet man iof inte om de bara är så on camera or not. Men hur som helst hennes pojkvän ät het som få.

You got it dude

The milkman, the paperboy, evening tv


Sitter och kollar på Full House, vill ha so little time så jag kan se de, var så himmla länge sen. Hur snygg är inte Mary-Kate? Okej hon har sina problem, men de har väl alla? Hahaha, vill alla fall se på So little time, undra om de finns på dvd-box, i så fall vill jag ha den.

You got it dude

at the end of the runway


Sitter och kollar på de nya avsnittet av project runway, tror jag har sett de hudra gånger nu. Hehhe, så sjukt bra. Längtar till nästa avsnitt, kollar ni på nyaste säsongen av Project runway? Nä, season 6 är verkligen den bästa på rikgit länge, okej visst man älskade ju självklart season 5 med Christian. Ändå finns det någonting i season 6 som gör allting lite bättre, kanske är de att de inte är i New York eller bara att de faktiskt är så sjukt nära slutet. De ni ser framför er är självklart mina favoriters senaste designer, den som enligt mig borde vinna är Irina, men sen har vi även Carol Hannah och Althea som gör fatastiska kläder. Jag älskar project runway och även om Irina inte vinner så kommer hon gå långt, för hon är verkligen så otroligt bra.

You got it dude

I'm a like the ringleader, I call the shots

Lätt dagens ha begär, vill verkligen ha! Okej visst Jimmy Choo kommer till H&M snart och jag vill ha allt där också, men så snygga ringar, eller vad säger ni? Så snygga, vill ha. Det är enkelt, det är snyggt och har men en av varje går det att matcha med så gott som allt.

You got it dude

Veckans kändis; Lo Bosworth


Lauren Ogilvie Bosworth

Lauren Bosworth, mer känd som Lo. Lo blev känd från serien Laguna Beach och nu medverkar hon i en av mina favorit serier The Hills. Hennes bästa vän är som nästan alla vet Lauren Conrad även hon känd från Laguna och The Hills. Lo föddes den 29 September (bara några dagar sedan) 1986 och är född och uppvuxen i Laguna Beach, California. Hon är 1,65m och har yngre en syster och yngre en bror.

Hennes favorit-serier är bl.a The OC och Newlyweds: Nick & Jessica. Liksom de flesta Laguna Beach flickor, älskar Lo stranden, ett av de ställena som hon trivs bäst på. Några av hennes favorit artister är Ashlee Simpson, Maroon 5, Beyoncé, Outkast, och Atmosphere. Hennes favoritlag är Los Angeles Lakers, Los Angeles Angels och Oakland Raiders. Hon är charmig, alltid snygg och hon klär sig alltid lika snyggt även om de är ledigt eller festligt.

You got it dude

I mix your milk with my cocoa puff


Satt och kollade på google, vill verkligen ha en ny kavaj och så hittade jag denna snygga. Någon som vet vart man kan hitta en som ser ut så här? Fast kanske i svart? Hur snyggt som helst eller vad säger ni? Skorna är inte helt fel heller. Vill verkligen shoppa, så sjukt irriterande att inte ha några pengar och alla pengar man får måste sparas. Men men, det finns så mycket man vill men inte kan få.

You got it dude

Veckans skådis; Johnny Depp


John Christopher Depp II
1.78m

Vi vet ju alla hur snygg han är, hur vacker och charmig han är. Det var väl inte så oväntat att jag skulle välja denna man som första skådis? Han har gjort så mycket, så bra och annorlunda. Vi har ju alla våra favoriter, vem har inte? Så som Chocolat, Pirates, Public Enemies, Finding Neverland, Benny & Joon, What's Eating Gilbert Grape och många, många fler. Han har varit med I så mycket, han har jobbat med människor som Tim Burton, Helena Bonham Carter, Orlando Bloom, Stellan Skarsgård och många många fler.

John Christopher Depp föddes i Owensboro, Kentucky den 9 juni, 1963. Uppväxt i Florida, när han var 15 år hoppade han av skolan och hoppades på att han skulle bli en rockmusiker. Han gjorde sin filmdebut 1984 A Nightmare On Elm Street. 1987 sköts hans stjärnstatus till skyarna, då han bytte ut Jeff Yagher i rollen av den hemliga snuten Tommy Hanson i den populära TV-serie ”21 Jump Street” (1987).

Det dröjer inte länge tills vi får se honom på bio igen, den 12 mars ryktas det om att Alice I Underlandet släpps och vem står bakom filmen om inte Tim Burton? Där kommer vi få se mer av den charmige Johnny, vi kommer även att få se mer av Helena Bonham Carter, Anne Hathaway och Mia Wasikowska.

You got it dude


091102 - When the morning wakes


Jag har varit vaken ganska länge nu, är fortfarande trött och seg. Jag har sovit ganska mycket efterosm jag somnade klockan åtta igår kväll (haha). Men men, ny vecka, ny dag och ett nytt försök att skriva 9 inlägg om dagen. Hahaha, life is good även om jag är mega trött och seg. Ska snart göra lite frukost och kolla på det nya Desperate Housewives med snygga Shawn Pyfrom.

You got it dude

091101 - You say goodbye and I say hello

Då är man hemma i värmen, vaknade vid ett tiden, trött sen dess, fortfarande lite seg. Gårdagen var utgång och ja hahahahhahahahahhahaha, mer orkar jag inte förklara. Sitter och kollar på tv och dricker den goda drickyogurten från ica, gott, gott, gott.

You got it dude

RSS 2.0