Veckans skådis; Shia LaBeouf


Shia Saide LaBeouf


Jag tror inte att någon är direkt chockad, han är en självklarhet för mig. Jag har varit kär i honom sen första gången jag såg even stevens och nu har han medverkat i massvis med filmer och gästspelat i en och annan serie. Han är charmig, ung och snygg. Det finns inte många som är lika bra som han är, enligt mig en av de bästa och skulle lätt vara mitt freecard om jag fick chansen.

Shia är född den 11 juni 1986, i Los Angeles, California. Han är ensambarn och bodde med sin mamma. Hans karriär började när han gjorde stand-up comedy runt om i hans kvarter, såsom kaffe klubbar. En dag såg han sin vän medverka i "Dr Quinn, Medicine Woman" (1993), och bestämde att han ville bli skådespelare. Shia och hans mamma pratade om det och nästa dag började han leta efter en agent. Han sökte i gula sidorna, ringde upp en och gjorde en stand-up rutin framför honom. De tyckte om honom och värvade honom, och sedan han började auditions. Han är känd för att spela Louis Stevens i den populära Disney Channel-serien "Even Stevens" (2000) och har vunnit en Daytime Emmy för sin prestation.

You got it dude

Kommentarer
Postat av: helena

han är den bästa av dom bästa, sen är de ju bara ett stort jävla plus att han är så het,snygg,sexig,vacker.. som han nu är :)<33

2009-11-09 @ 17:24:54
URL: http://hillowpillow.blogg.se/
Postat av: Becca

HOT!HOT!HOT!

2009-11-09 @ 17:28:27
URL: http://pinkbecky.blogg.se/
Postat av: mst

hoppas du får en bra kväll, kram:)

2009-11-09 @ 21:54:44
URL: http://maatilda.blogg.se/
Postat av: Jenny

Håller verkligen med dig, han är en grym grym skådis. Bra filmer har han medverkat i med :)

2009-11-10 @ 13:36:22
URL: http://jennza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0