Hemma os Maija

Sitter hemma hos Maija, kollar på Skins och har fixat oss lite, haft vårat möte och mailat idol människor. Nu ska vi kolla på Skins från början första avsnittet. Jag älskar Skins, jag älskar Maxxie, det är mnågot i första två säsongerna är Maxxie min absoluta favorit, men eftersom inga förutom Effy är med i tredje måste man ju hitta sin nya lovr som är Luke. Men alla fall, nu ska jag sätta mig med dom andr och kolla, sen ska vi dra, utekväll som sagt. Sjukt tggad ska bli sjukt kul!


<hjärta3

Måste gå snart.

AdamGregory.jpg Adam\ Gregory image by bucsbebe717

Efter att ha suttit och kollat på 90210 så har jag blivit lite små kär i Adam Gregory han är ingen Luke, men alla fall (kolla bara på hans ögon). Snart ska jag iväg och träffa Jennifer och Maija, vi ska hem till Maija och ha Idolkrismöte, Jennifer ska låna kläder och jag ska låna lite smycken, sen är det utekväll som  gäller för oss. Vi ska till seven, ska bli sjukt kul. Imorgon är inte lika roligt dock måste upp tidigt som fan, ska nämligen till tvättstugan, funderar på om jag inte ska gå och lägga mig utan att jag går och lägger mig när jag är klar med tvätten? Det får man väl se när jag kommer hem.

<hjärta3

90210


90210 är en helt underbar serie, verkligen helt underbar. Nu ska jag sitta och kolla på den. Ikväll blir det utgång, jag har fått taxi pengar av pappa så jag kommer hem säkert. Vad ska jag ha på mig är frågan? Jag ska låna smycken av Maija, sen får  man väl se vad det blir, men nu ska jag kolla på 90210.

<hjärta3

Transformers

Okej, denna kväll blir också en Shia kväll. Men med en snygging som Shia kan man verkligen inte få för mycket. Visst han är ingen Luke, men snygg som fan är en bra beskrivning. Transformers är för den delen en helt galet bra film, senare ikväll så ska jag kolla på Skins, som är bara för bra, eller vad säger ni?


<hjärta3

Praaaaaaaaaaaaktik!!

Jag älskar Luuuuuuuke.
Jag sitter på min praktik med Jennifer. Vi har varit på ica och handlat massa godis och mat osv. Öhm, Jennifer äger för alla som inte visste det. Jennifer ska btw gifta sig med Alex och jag ska gifta mig med Luke (the sexy guy).. Alla fall, idag ska jag shoppa lite, måste köpa smycken och leggins och kanske en söt klänning eller nått. Jennifer sitter för tillfället och trycker sig mot mig, det är ju lite.. mysigt.. Hon andas det är jobbigt (inte att hon andas utan att ahn andas på mig)..


<hjärta3

Disturbia

Sitter och kollar på den underbara filmen Disturbia, med den underbart snygga skådisen Shia Labeouf i huvudrollen. Hur snygg är han inte på en skala? Jag menar, den snygga pojkcharmen har han kvar, han är inte helt fel att kolla på, nä ögongodis är ordet. Och gillar man inte killar är inte Sarah Roemer helt fel att kolla på heller. Nej, Disturbia är en mycket bra film, med mycket snygga skådisar.


<hjärta3

Mr. SEXY!!


Mr. Sexy!! Om ni inte har sett Wild Child se den. Så värt det haha, mr. sexy är ju me, behöver man ens säga mer? Eller? (Jennifer håller alla fall med).

<hjärta3

Sitter på tha praktik

Sitter på praktiken med Jennifer och väntar på att tiden ska gå samtidigt som vi kollar på dåliga youtubeklipp, kul va? Snart är det sportlov vilket suger för det betyder att praktiken är slut, att skolan börjar på allvar igen, att studenten snart är här och att jag fortfarande inte har en aning om vad jag vill göra efter skolan. Det är lite jobbigt om jag får säga det själv liksom. Men men, nu ska vi leva i nuet eller nått, det finns ju positiva saker med sportlov också som att jag kommer att vara med Lea. Men alla fall, på lördag ska jag ut med teatermänniskor och andra. Nu ska vi leka duktiga och jag ska va lite social, längtar till lördag.

Btw så fyller min syster år idag så grattis till henne.
<hjärta3

Stressigt, men fan va bra det blev.

idag har dagen precis som gårdagen, gått ut på att fixa Elsas grejer så att hon kan söka in till skolan i New Yor (jag hoppas verkligen att hon får det) det var sjukt kul. Men det var inte bara kul, utan var väldigt stressigt, vi skulle skicka det med bud klockan 18.00 klockan vart 18.05 och bänningen av dvdn var inte klar. Stress, stress och stress var vad som var i hjärnan och få allting att gå snabbare. Alla fall, vi klarade det. Vi har jobbat så sjukt mycket på det och fan va bra det blev. Nu är det bara vänta och hålla tummarna. Det är så spännande. Måste fixa lite med min klänning, måste kolla på tyger och kolla på lite insperationskällor (detta är alltså till min studentklänning som Elsa ska sy). Den kommer bli så snygg, helt toppen. Men vad ska jag ha för skor? Hmmm.. Måste, verkligen måste kolla på nya skor.

<hjärta3

Godmorgon.

Okej, nu är jag hemma, ska gå snart, för tydligen började vi klockan 12 men de fick inte jag reda på. Aja, ska äte lite, men de går inte så bra för jag är inte direkt sugen på att äta nått. Haha, men alla fall, idag ska vi fixa det sista med Elsas New York stuff och sen är det bara att skicka iväg det. Jag hoppas verkligen att hon kommer in, skulle va så sjukt kul. Och när hon blir känd kan jag stolt säga att hon har gjort min studentklänning och att det var jag som intruducerade henne för Twilight böckerna, jag är stolt haha.Men men, nu är det Xena, så jag ska kolla på det och sen är det väl dags att dra.

<hjärta3

Nya Skins, fan va underbart.

Jag som trodde att nya Skins skulle vara helt värdelöst, men det är helt tvärt om, det är underbart. Jag är så kär i Luke Pasqualino, han är så snygg. Det är helt underbart, jag älskar serien, okej, självklart kommer ingenting att kunna ta över Maxxies plats, men alla fall.



Men alla fall, sååå snygg, men nu ska jag iväg till Jennifer. Ska sova där, för imorgon ska jag till sjukhuset på vaccination, det är min sista spruta.

<hjärta3

Bride Wars.

Okej, idag var jag som sagt med mina föräldrar och mina morbröder ute och åt. Vi åt på jimmys steakhouse, väldigt, väldigt gott och mycket trevligt. Sen tog vi en promenad, åkte till T-Centralen och lämande mina morbröder vid stationen. Det var jätte trevligt, sen gick jag, mamma och pappa på bio och såg Bride Wars, en riktigt underbar film. SOm jag verkligen, verkligen kan rekomendera. Den var jätte rolig och Bryan Greenberg är med, han har varit med i One Tree Hill och jag gade en liten crush på honom redan då, nu är jag så kär i honom. Han är alltid jätte charmig och jätte söt, man kan inte hjälpa att man blir kär i honom liksom. Men men, efter filmen var slut vem träffar jag på sf? Jo min underbara vän Palmira som jobbar där, väldigt trevligt. Sjukt härligt att träffa henne har inte sett henne på så sjukt länge. Men alla fall har ni inte sett Bride Wars eller Bröllopsduellen som den heter på svenska, så se den det är så värt det!



<hjärta3

Jag är förtrollad, hahha.

Jag sitter och kollar på filmen förtrollad, hur bra är inte den? Hur snygg är inte Patrick? Han är hur charmig som helst och Amy Adams är jätte vacker. Filmen är sjukt dålig, men på något sett så är den ju ändå så hlet jätte underbar. Men alla fall, idag ska jag och mina föräldrar åka och äta middag med mina morbröder. Mycker trevligt, idag fyller min mamma år. Hon har fått en mobil (som hon fick 00.06) och hon vart jätte glad. Nä, nu ska jag äta frukost och kolla lite mer på mr. Dempsey, så snygg som han är. (Fast han är Jennifers, vi har redan gått igenom de, haha)


<hjärta3

Jackass 2

Sitter, släkt och vänner är ute i vardagsrummet. Jag sitter med Becca & Christoffer inne på mitt rum och kollar på Jackass två. Bästa delen i hela filmen har precis visats och det är när Bam blir inlåst med ormen.


Bam are you crying?
Yeaaah..


<hjärta3

Gårdagen hemma hos Frida.


Att säga att en bild säger mer än 1000 blir extremt många ord om man räknar gårdagens bilder, Jennifer tillsammans med andra som lånade hennes kamera tog 219 bilder.Detta är nod den snyggaste bilden tagen på mig och Henke om jag får säga det själv (även om han inte tog med sig hatten är han toppen liksom). Jag säger bara det finns många sköning bilder på denna. Det var väldigt kul hos Frida igår, vi kollade på film som typ ingen orkade kolla på, vi dansade och hade allmänt roligt.


Jag och Sam avslutade kvällen med att köra lite titanic moment liksom, sen så begav jag och Jennifer oss hem. Vi skulle ha stannat i huddinge centrum och väntat på bussen, med de gjorde vi inte. Men vi hade kul, först kom vi till centrum, där träffar vi en kille som stöter som fan på oss och det roligaste var ju ändå att han var så sjukt lik våran handledare Micke. Och att han va jätte full, bästa komentaren var ju ändå.
Snubben: Jag dricker inte, jag är muslim och jag ber till Gud fem gånger om dagen.
Jennifer: Jasså? Så du är muslim och ber till gud säger du?
Snubben: ?? Hahaha, näää... Jag ber till Allah.
Är det vara jag som ser det komiska med att Allah är arabiska för Gud? Eller? Hahaha, alla fall, vi tänkte vi kan ju gå hem, det är inte så långt. Men fan va fail, med tanke på vilka vi ser på vägen, vilket inte var så kul, men men.. Det är en helt annan historia, nattbussen kom och vi tog den till Ormkärr därifrån gick vi hem till mig i kylan, sen var det hem krypa ner i min säng och sova.

<hjärta3

I väntan på Jennifer..

Då var man hemma, har hunnit äta och ja, life is good. Ikväll är som sagt hem till Frida/Lillebror. Sitter och kollar på tv, väntar på att Jennifer ska komma hem till mig. Hon ringer väl på dörren snart, får man hoppas haha. Men alla fall, nu ska jag sega lite och förtsätta mitt väntande.

<hjärta3
ps. jag kommer få tillbaka min mobil imorgon.

Hejsan Hoppsan.

Nu sitter jag på praktiken som vanligt tilllsammans med Jennifer, sitter och ringer runt till folk, mailar och ja.. Ska sortera massa skit, men men, dagen är seg snart kommer det massa människor som ska satatistfotas. Ikväll är det filmkväll hos Frida som gäller, nice, nice.. Jennifer ska sova hos mig.. Vad händer mer? Hmm.. Ja.. Kom inte på något mer att skriva för tillfället, men men, ha det bra.

<hjärta3

Godmorgon, jag är trött.

Ja, jag hade väl kanske lite svårt att somna inatt om man säger så. Men jag satt ju och kollade på oth, som är så sjukt bra. Plus att jag inte kände migg det minsta trött, inte ens när jag gick och la mig var jag trött, så jag spelade lite snake och slog nytt rekord haha. Men men, ska snart dra till praktiken, idag ska jag träffa min syster efter min praktik, sen får man väl se vad som händer. På lördag kommer massa människor hem till oss och på söndag fyller min kära mor 60år. Så min helg är ganska planerad. Nu ska jag fixa mig och sen ska jag ge mig av.

<hjärta3
ps. jag vill ha tillbaka min vanliga mobil!

Fortsättning..

Okej jag fortsatte att kolla på One Tree Hill (som btw är helt jävla underbart) och jag är lite små kär i Austin Nichols, han är så sjukt snygg och på något sätt liknar han Shane West lite, men de är det att han är så sjukt fulsnygg och helt galet charmig i OTH. Man kan inte annat än älska honom. För att inte tala om att han är jätte bra kompis med Jake Gyllenhaal som är så jävla snygg att de finns inte. Men kolla bara på dom, hur kär får man bli? För snygga för sitt eget bästa, haha.



<hjärta3

One Tree Hill


Jag är en jätte One Tree Hill tönt, jag älskar serien något otroligt mycket. Så när jag kom hem idag efter att ha pratat i kanske en timme med Anna satte jag mig framför denna underbara serie. Och visst märks det inte att dessa två snyggingar inte är ett äkta par längre, nä, snyggaste i serien kommer dom alltid att vara. Jag är jätte kär i Chad och jag har alltid älskar Sophia. Men det finns mer ögongodis i de nya OTH avsnitten, jag pratar självklart om Austin Nichols, denna snygga underbara man får man se extra mycket i de nya avsnitten och vem tycker inte om de? Som sagt han är ju galet snygg!

OTHAustinNichols.jpg Austin Nichols; Julian Smile image by mstweety620

<hjärta3

Overkligt.

Idag är begravningen, en dag som jag önskar att jag kunde komma undan. Det kommer vara så otroligt jobbigt och det finns inget som jag önskar mer än att Maija kunde vara vid liv. Jag salnar henne så extremt mycket, det går inte att beskriva. Det ända som finns att göra är att hedra och sakna henne, vilket jag gör varje dag. Det känns fortfarande så overkligt som om allting bara är en dålig dröm som man aldrig vaknar upp ur. Jag kommer alltid att älska dig.

41261_1163193012.jpg picture by BatmanFFS

I would give just anything
To see your face, to hear your voice
Just one more time

<hjärta3

Känns riktigt bra.


Äntligen, idag kan jag känna mig stolt över att vara amerikan. Det finns vissa saker som är lite bättre än andra, en av dessa saker är Barack Obama till president. Jag kan ärligt säga att jag är glad över detta, kom hem precis lagom för att se hans tal, han är den 44:de presidenten att svära eden och det känns riktigt bra. Barack Obama, in my heart forever.

<hjärta3

Godmorgon i stugan.

Okej, då är man vaken, trött och har kollat på tv hela morgonen. Det började med en "dokumentär" om Leonardo Dicaprio, jag menar inte helt fel att vakna till Leo det första man gör på morgonen. Han är ju galet snygg, kanske inte lika snygg nu som då, men han kommer ju alltid vara snygging Leo liksom. Men men, nu ska jag bege mig av till min praktik, sen får man väl se vad dagen väntar än.


<hjärta3

Jag är trött, äntligen.


Så har man varit på teatern, lite för trött, lite seg. Vilket är bra, jag börjar få tillbaka mina normala sovtider, imorgon är iof väldigt skönt har lite sov morgon, skönt som bara den. Men alla fall, imorgon händer det nog inte så mycket mer, alla fall inte vad jag kan komma på. Ska väl sega som vanligt, ta det lungt, vet inte vad vi ska göra på praktiken. Men det märker vi, nu ska jag gå och borsta tänderna och försöka sova, ska bli skönt som bara den.

Sov sött, godnatt.
<hjärta3

Jennifer är hos mig, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!

Okej, nu är det lite stress jag och Jennifer ska gå om 3 minuter, vi har precis ätit, jag som leker mästerkock (som vanligt) vi ska iväg på teatern. Har haft en väldigt chill dag, ute och fotat, varit i skolan och haft det lite segt och ja. Nu ska vi iväg till teatern, inga konstigheter, ganska precis som vilken annan dag som helst. Alla fall nu ska vi gå puss. Btw, visst är Jennifer snygg på denna bild? Liksom kom igen.


<hjärta3

Moulin Rouge


Sitter och kollar på den helt underbara Moulin Rouge, en av de finaste, mest underbara filmerna genom tiderna. Självklart älskar jag musiken lika mycket som filmen, men favoriten kommer ändå alltid att vara Your Song.

My gift is my song and this one's for you
And you can tell everybody that this is your song
It maybe quite simple but now that it's done
Hope you don't mind I hope you don't mind
That I put down in words how wonderful life is now you're in the world

Sat on the roof and I kicked off the moss
Well some of the verses well they got me quite cross
But the sun's been kind while I wrote this song
It's for people like you that keep it turned on

So excuse me for forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is well I really mean yours are the sweetest eyes I've ever seen

And you can tell everybody this is your song
It may be quite simple but now that it's done
I hope you don't mind I hope you don't mind that I put down in words

How wonderful life is now you're in the world I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words how wonderful life is now you're in the world

<hjärta3

Roligt, roligt.

Gårdagen var hetl toppen, fest hemma hos Lollo. Fick träffa massa människor som jag har träffat och även lite nygg folk. Mycket ttrevligt, började med tjejmiddag och fördrinkar. Sen började det komma fler och fler människor, kvällen blev bara bättre och bättre. Hade alla fall galet kul, drog vid två tiden, nattbussen var sen och vi var hemma vid tre tiden. Anna kom och "kinesade" haha, Jennifer och Anna fattar det roliga, hos Jennifer efter en kväll på krogen. Men som sagt vi hade helt galet kul hemma hos Lollo.


Vaknade imorse, kollade på tv. Sen vaknade Anna och tilllslut vaknade Jennifer också. Hahaha, vi kollade på Austin Powers, segade som fan och nu är jag hemma igen. Sitter och kollar på Mr. Woodcock som går på Canal + ska chilla lite, sen ska jag sätta mig och kolla på typ Gossip Girl för att det är så galet underbart.

<hjärta3

Hairspray, snygg Zac.


Kommer hem sätter på tvn och pga att vi har köpt ny digitalbox så får vi lite extra canaler xantal veckor. Så sätter man sig ner och kollar vad som sänds på tv och slår på Canal+. Vad visar dom? Hairspray, helt underbart, Zac är ju så galet snygg i den filmen, hur kär blir man inte? Ojojoj säger jag bara. Ikväll blir det chilla med mamma och ah, får väl se.

<hjärta3

Snyggt collage eller vad säger ni?


Jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte!
Jag blir frustrerad! Men det gör inget, jag ska hålla humöret uppe. Jag sitter och kollar på tv och lyssar på Summer Love som är en helt underbar låt som jag älskar, för jag älskar Justin, han är snygg och han är grym på det han gör. Imorgon blir det nog chillkväll. Lördag, börjar dagen med skridskor med Jennifer och Anna och fortsätter med härliga människor hos Lollo. Jag vill ha sommar, jag vill resa till ett varmt ställe. Hur snyggt är inte detta collage? Jag älskar det, jag blev kär första gången jag såg det. Alla fall, nä nu ska jag väl kanske krypa ner i sängen och försöka sova lite, börjar ju ändå klockan 10.00 imorgon, måste upp tidigt.

'Cause I can't wait to fall in love with you
You can't wait to fall in love with me
This just can't be summer love you'll see
This just can't be summer love, L.O.V.E


<hjärta3

Cake, helt underbar.

Ja, även denna dag har gått, jag sitter och kollar på filmen Cake, en väldigt mysig och bra film. Denna dag började jag min praktik klockan 13.00, så skönt med sovmorgon, har haft galet kul. Sen efter praktiken ringde jag RObin (för att han skulle komma hem ikväll) och frågade om han ville göra nått, 10 minuter efter de ringare han och säger att det är förseningar på hans tåg och att han inte skulle komma hem förns, typ nu, men alla fall. Åkte hem och installerade min digitalbox, yeeeey, jag fick den att funka. Och nu sitter jag och kollar på Cake med Heather Graham & David Sutcliffe i huvudrollerna, kan det bli bättre? Haha, ja, men ändå är den helt underbar.


<hjärta3

Oshikuru, helt underbart.


<hjärta3

Jag och mitt underbara jag, hahahahahahaha..



Detta var väl ändå lite kul för Jennifer att få se? Hoho, kolla in hennes blogg jessohyes.blogg.se alla fall.. Nu sitter jag på praktiken, har ringt runt till massor av människor och segat med Jennifer. Väntar på att vår handledare ska komma, längtar till sommaren och ja.. Vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Men men, hoppas att är bra med er läsare?
<hjärta3

Godmorgon, verkligen..

Jag typ dör mr. sexy på tyv när man vaknar är inte direkt helt fel om man säger så. Jag blev lite glad nu, vaknar sätter på tvn, the vocie och Andreas Carlsson är ju med, det var tanken att bara Laila Bagge skulle vara med, men Andreas blev en bonus, vilket var helt underart. Idag börjar deras nya program jag ska självklart kolla!


Nä, nu ska jag fortsätta kolla på snyggingen.
<hjärta3

JAG BLIR SÅ TRÖTT PÅ ALLT!

Okej, jag skulle få tillbaka min mobil idag för att den har varit på lagning nu i tre veckor.. När jag kommer hem får jag min mobil, men det är ett jätte fel på den! Min svarsknapp har dom helt och totallt förstört så att man inte kan svara i den plus att dom säger att man inte kan använda fronkameran som en "vanlig" kamera, men varför kunde jag det från början då? Jag bara undrar säger jag liksom. Jag blir så jävla trött, arg, sur, irriterad, ja allt på en och samma gång.

Och nu måste jag ju lämna in den på Siba igen för att få den lagad, kul, JÄVLA SKIT!! Jag hatar dom, jag vill bara att dom ska ge mig en ny som fungerar utan problem, jag hatar den mobilen jag måste ha nu, jag är så jävla trött på att de ska bli fel och vem fan lämnar in en mobil på lagning och får den mer förstörd än när den kom tillbaka än när den lämnades in? Jag blir så trött, jag orkar inte. Är det någon mer än jag som har varit med om detta? Eller är det bara mig det händer? Och tror siba att jag verkligen vill lämna in den på lagning igen efter att dom har sabbat min mobil där en gång redan?

<hjärta3

ps. jag blir så jävla trött, jag vill bara ha tillbaka min mobil.

Ny dag, lång sovmorgon.


Godmorgon, så här ser jag ut på morgonen. Lite trött även om det var en lång sovmorgon jag fick, med tanke på att vi börjar klockan 13.00 idag. Väldigt skönt måste jag säga, inte helt van med att jag har lugg än, men men.. Något jag kom på imorse är att man måste fixa håret varje morgon, något jag inte brukar behöva, det brukar vara dra borsten igenom och typ föna. Men nu måste jag platta och fixa, men men, det är värt det.

Ska åka snart, träffa Jennifer tio i som vanligt, har ätit frukost. Nu är det dags att börja fixa det sista och sen dra, jag har en ganska lång dag, jag måste köpa nagellack idag också. Hmm.. Aja, hoppas att alla underbara människor som läser min blogg tycker att mitt hår blev bra, jag är jätte nöjd.

<hjärta3

Så vad tycker ni?


Sådär ja, detta är min nya frisyr vad tycker ni? Jag följde ju trenden att skaffa lugg, det är lite ovant, men de lär ju inte direkt hålla så länge ändå. Med tanke på hur snabbt mitt hår växer lär den ha växt ut på en/två veckor eller någonting. Men jag är alla fall nöjd, jag har velat göra något med håret så länge.

Så vad tycker ni? Snyggt?
Hoppas ni gillar det, sen blev jag ju 400kr rikare idag på teatern också, det kändes ju inte helt fel. Även om pjäsen vi gör kanske inte är den roligaste är det ganska skönt att inte behöva sitta hemma och sega, men men. När vi va hemma hos Jennifer idag hade jag köpt B&J Half-baked, den är så sjukt god och sen klippte hon mig. Sen var det bara att bege sig till teatern, nu sitter jag hemma och segar ska sätta på tv:n ta någonting att äta och chilla lite. Börjar inte förns klockan 13.00 imorgon, vilket inte sitter helt fel de heller.

<hjärta3

Ny frisyr, snart...



Jag älskar henne, denna frisyr är sjukt snygg, jag ska typ klippa mig som henne eller aaah alla fall luggen. Så sjukt nice, aah jag ska inte klippa själv, det är Jennifer som ska klippa mig. Jag vill klippa mig nu, men jag vet inte om jag vill, fast jag vill hahahahahahaha... Jennifer sitter med tejup för munnen just nu, jag vill så rycka bort den, men jag tror det skulle göra lite ont så jag tror jag struntar nog i det! Nu ska jag vara rolig..

<hjärta3

Så här kul har man alltid på praktiken!


Vad tycker ni, är den inte underbar? Denna är skapad av mig och Jennifer.
<hjärta3

Praktik.

Ja, då har man haft lunch och Jennifer står och gör en inbakadfläta på mig.. Har inte gjort så mycket idag, lite segt som vanligt, men vi har provfilmat en tjej, kollat på lite sommarjobb och ja. På lördag ska jag, Jennifer och Anna till kungsan och åka skridskor, kanske möts där? Hahaha, vem vet, allt kan hända. Jag ska klippa mig idag, eller, ja Jennifer ska klippa mig. Ska följa trenden och klippa raklugg, ska bli kul har inte haft det på ett tag.

Nu väntar vi på att våran handledare Mari ska komma, får väl se vad som händer och sker när hon kommer. Vi får väl fixa med bakrundsbilder eller nått haha, det är vad vi brukar göra, så att Micke ska bli "glad" när han kommer och ser var vi har gjort. Hahaha, Jennifer klagar på att jag har galet tjockt hår, I like it. Nä, nu orkar inte jag skriva mer..

<hjärta3

Godmorgon.

Har precis gjort mig i ordning för att gå. Jag är snuvig och jag börjar få ont i halsen, inte helt toppen om man säger så. Men men, allt kan väl inte alltid vara på topp eller? Ska iväg till praktiken och möta Jennifer nu, idag börjar min teater, jag hittar inte mitt manus, men jag kommer få 400kr lite bra är det ju alla fall.

<hjärta3

A Lot Like Love.

Bara för att jag älskar filmen, den är så galet mysig och Ashton är så galet söt! Kvällen har spenderats framför tv:n och jag har självklart suttit och kollat på A Lot Like Love bara för att den är så mysig. Nu är det nyheter, sen när filmen är slut ska jag väl försöka sova, eller kanske kolla på Moonlight, haha..

alotlike101.jpg a lot like love image by tkwoolery

<hjärta3

Gossip girl, tvättstuga!

Okej, jag ska till tvättstugan snart för att mina föräldrar har fått en fix idé om att jag ska ta hand om tvätten var tredje söndag. Jag orkar inte, det suger, jag hatar att va i tvättstugan det är bland det tråkgaste man kan göra. Det är instängt och de är inte som om man hinner göra någonting mellan, nej det är bara ett jävla massa väntande!

Men det är väl lite tur, jag kan sitta och kolla på Gossip Girl (som jag iof har sett hundramiljner gånger, men det finns fan inget bättre) och tröttnar jag på Gossip kan jag ju alltid kolla på How I Met Your Mother, så jävla underbar serie. För att gå tillbaka till gossip, hur snygg är inte Leighton Meester? Seriöst? Hon är jätte söt, hon har humor och hon har sjukt snygg stil och hon är allmänt snygg. Självklart är ju helt galet kär i Ed Westwick, han är såååååå snygg.

EL-ed-and-leighton-3356842-675-420.jpg Gossip Girl: Ed Westwick and Leighton Meester image by lozxnahx

<hjärta3

Jag är så trött, så seg.

Godmorgon, jag är sjukt trött. Jag måste städa mitt rum lite, jag tänkte åka och handla lite men jag orkar inte. Jag ska sega hela kvällen med Jennifer och Anna. Jag ska väl äta någonting också, suck, mitt huvud funkar inte riktigt än. Jag har liksom inte vaknat och ändå gick jag upp för två timmar sen.

Nä nu ska jag äta, fixa mitt rum fixa lite saker dra till Jennifer. Imorgon måste jag gå upp typ halvtolv, jag är så trött nu. Jag kommer däremot va miljoner gånger tröttare imorgon, jag ska nämligen hjälpa till i tvättstugan *suck*.. Vad ska ni göra ikväll, imorgon?

<hjärta3

Let's Dance.

Självklart är jag en av dom som sitter och kollar på Let's Dance när jag inte har något annat att göra på en fredagskväll som denna. Jag har inte riktigt fattat vad Blondinbella ska vara med för? Men men, jag orkar inte haka upp mig på det, folk som tycker att hon är bra får väl göra det. Men bloggdrottning är väl lite att ta i?

Alla fall, jag hejar på Magdalena Graaf (kom igen hur kan man inte göra det?!) hon har den bästa danspartnern av alla som är med, Daniel Da Silva. Men jag hejar inte bara på Magdalena, nej, jag hejar ju på Laila Bagge också. Fan va snygg hon är, hon är inte perfekt men hon är så sjukt snygg.

Foto:Mikael Schulz/Agent Bauer/TV4

Vem hejar ni på?
<hjärta3

Vad tycker ni om skorna?!


Så vad säger ni tycker ni att jag ska köpa dessa snyugging nästa månad eller inte? Jag tror nästan att jag ska det, jag älskar dom, jag är så kär. Jag vet iof inte om jag ska. Men jag är ganska säker på att jag köper dom. Dom är så snygga, håller ni inte med? De är så sjukt snygga, japp, jag tror nog att det blir dom. Men säg vad ni tycker, ja eller nej?

Jag köpte en snygga sjal/halsduk vad man nu vill kalla det. Jag är kär i den, hittades på Åhléns, snygg som fan. Sen kom jag hem och min mamma hade köpt en jätte mysig badrock åt mig, den är ljusblå och hur underbart len som helst, jag älskar den. Den är så sjukt mysig. Snart fyller min mamma år, min syster fyller år och min pappa fyller också år. Dom är jobbiga, orka att dom ska fylla år nästan samtidigt? It sucks, men men..

<hjärta3

Godmorgon, eller vad man ska säga..

Okej, nu sitter jag på min praktik och rensar massa tråkiga människor, vi började klockan 10.00 idag. Det var jobbigt att gå upp med tanke på att jag fortfarande är van att gå och lägga mig klockan 03.00.. Men men, jag har inte en lång dag, jag slutar klockan ett och då ska jag och Jennifer in till stan och shoppa, jag ska kolla på ett par skor som jag är lite osäker på om jag ska köpa eller inte, men de ser vi nästa månad, innan de har jag inte råd.

Alla fall dagens köp ska vara en sjal/halsduk whatever, men den ska va grön. Nä, nu ska jag leka duktig och hjälpa Jennifer. Lägger ut en bild på skorna sen så får ni säga vad ni tycker och hjälpa mig lite..

<hjärta3

Gossip Girl..

Okej, vi börjar med att säga, fan vad jag älskar serien Gossip Girl. Jag är så galet kär i Ed Westwick och hur sexig var inte han när han stog på muren? Alla fall, för alla er som inte har sett det nya Gossip avsnittet, se det, ni kommer inte att ångra er. Jag måste verkligen skriva om hur kär jag är i Ed, han är så galet snygg, han är en as bra skådis och ja. Jag är så sjukt kär! Han är ju helt galet sexig..



<hjärta3

Då var man hemma igen då..

Efter en dag på praktiken så är man hemma igen då. Det är galet kallt ute för alla som inte vet det, haha, jag gick av i Bandhagen för att möta en tjej som heter Mimmi, vi möttes och sen gick vi till Högdalen *super kallt* men väldigt kul. Men alla fall, något annat som inte heller var toppen är ju att min kompis Micco ska åka till London i två veckor, vad fan ska jag gör då? Iof har jag ju mina BFFs och massa andra underbara människor..

Men men, nu sitter jag och kollar på tv, segar och dricker kaffe. Det är kallt och jag är så sjukt trött, men jag är alla fall jätte snygg. Hahaha, vet inte när jag ska börja imorgon, men de märker vi. Ska sätta min och läsa Bild och ta det lite lungt imorgon blir nog hemma kväll, har inte råd med krogen. Men livet är ju bra ändå, nä nu blir det tidnings läsande för fullt.

<hjärta3

Gårdagens grammisgala.

Efter praktiken som vi btw fick sluta tidigare på åkte jag hem hämtade sovkläder och åt, sen begav jag mig hem till Jennifer. Där Thea färgade både mitt och Jennifers hår brunt (inte för att det blev någon direkt förändring på mitt hår men alla fall) Vi fixade smink och kläder och alla förberedelser som behövdes. Sen var det bara att åka till Hovet där allting skulle hända. Vi hittade våra platser och hade galet kul, första människan jag såg när jag satt och kollade ner mot "kändis" borden var Timo, hel vit och extremt synlig...

Alla fall kvällen började och vi satt och taggade, alla framträdanden var bra, kanske inte takidas dock. Det var sjukt läskigt efter som det började med det och sångaren kommer utklädd som Alex (A Clockwork Orange) vilket gjorde det lite mer freaky.. Sen att jag inte tycker att takida är bra gör inte direkt saken bättre, men alla fall. Han såg sjukt läskig ut. Det roligaste var ju ändå att innan det började live sändas så var något jätte konstigt band där, man hörde inte vad dom sjöng men så kollar Jennifer och jag ner och ser att Danny och Erik sitter och diggar det som fan, fan va vi skrattade åt dom..

thumbnail

Kvällen fortsatte och vi hade självklart röstat på Jennie Let Me Love You som årets låt och den vann, så grattis till EMD.. Nu sitter jag på praktiken och idag behövde vi inte komma in förns klockan 13.00, vilket var lite skönt, men det var sjukt segt att gå upp hemma hos Jennifer vi ville helst ligga och sova och kolla på Veronica Mars hela dagen typ..

<hjärta3

Tillbaka till praktiken.

Godmorgon i stugan. Ja, då var det första dagen på det nya året som jag ska till min praktik, har varit sjukt skönt med lov. Men någonting som inte är så bra är att under lovet har jag inte gått och lagt mig förns vid 03.00-04.00. Och så måste man gå och lägga sig vid 22.00, inte en chans att man somnar, så jag somnade som vanligt vid tre tiden och sen skulle jag upp klockan 08.00 för att kunna gå i tid..

Men men, mer roliga saker som händer idag är ju, Grammis! Yes, yes ska bli så sjukt kul. Det blir till att fixa sig efter praktiken, fast på praktiken, hahaha, sen är det bara att bege sig till hovet. Ska bli så sjukt kul, min klänning är så sjukt söt, jag är så glad att jag hittade den. Sen ska vi iväg på lunchen och köpa en bolero. Men nu ska jag dricka upp mitt kraffe sätta på mig skor och jacka och gå ut i kylan och till min älskade praktik.

<hjärta3

Dagen, shopping.

Okej, jag har varit och shoppat hela dagen. Sjukt nice, hittade iof inte så mycket, men jag hittade en klänning till morgondagen. Jag hittade även en galet mysig kofta, köpt på gina tricot den är mörkgrön och jätte skön. Klänningen hittade jag på h&m, mörkblå och jätte söt. Ska bli så sjukt kul imorgon.

Nu är jag sjukt trött, jag är seg i hela kroppen och jag är galet hungrig. Sitter och kollar på 2½ man, ska göra lite kvällsmat och fortsätta kolla på tv. Vad ska man göra mer liksom?.. Nä, nu är det EMD på Sing a long haha, jag är fastklistrad..

<hjärta3

Godmorgon, godmorgon..

Så jag är vaken tidigt för första gången på hela lovet haha, japp, imorgon börjar ju praktiken måste ju öva på att gå upp haha. Jag ska iväg och jobba snart, pappa kom precis hem, efter vi har jobbat blir det ju shopping. Jag hoppas verkligen att jag hittar nånting snyggt, annars vet jag inte riktigt vad jag ska ha på min imorgon. Man vill ju inte vara för uppklädd heller iof, men man vill ju se snygg ut, det är ju ändå Grammisgalan.

Japp. Morgon dagen börjar praktiken och efter praktiken så drar jag och Jennifer direkt till Grammisgalan, ska bli galet kul. Någonmer som ska dit? Nä, jag längtar sjukt mycket till morgondagen. Nu ska iväg och jobba, shoppa och ha kul.

<hjärta3


Glömde mina favoriter..

När jag skrev min lista hade jag nog inte riktigt tänkt igenom de, visst Rachel kommer självklart först, men jag glömde två brudar som är snygga, härliga och helt jävla underbara. Jag talar om Olivia Wilde och Mandy Moore, två riktigt snygga tjejer som jag alltid har älskat.


Men det var inte bara detta som har varit bra med dagen ska ni veta. Nej, nej, Anna har kommit hem från USA och Mexico och hon hade med sig något jag har kängtat efter galet mycket. Jag har finally fått en ny starbucks mugg pga att Jennifer hade sönder min andra. Men nu är jag lycklig igen, visst att man får lägga ut typ en hundring för en ny, men de är så jävla värt det. Jag verkligen älskar Starbuck och om jag måste sponsra dom lite extra gör jag det med nöje. Jag är alla fall överlycklig och jag måste bara förklara för Anna hur mycket jag älskar henne i detta inlägg om du inte redan visste det liksom. Och ja jag har saknat dig och jag kommer inte på vad som var så jävla viktigt när jag vaknade mitt i natten, men det kommer säkert tillbaka nån gång..


Min kärlek, jag älskar den. Jag älskar Anna, tack!!
<hjäta3

Dagen, segt och typ kändisar?!

Okej, min dag har sett ut så här än så länge. Jag har sovit, jag har kollat på Elizabethtown och nu sitter jag och kollar på Bring it on: all or nothing. Jag har även läst solo exantal gånger nu när jag har varit hemma hos Jennifer. I den så står de ganska mycket om Rachel Bilson, som är min favorit kändis brud och har varit ett tag. Så jag tänkte jag kunde göra en lista, det var lite svårare än vad jag hade förväntat mig.

Men den skulle se ut ungefär såhär:
1. Rachel Bilson, snygg och vad ska man säga mer? (ganska given som etta, eftersom jag redan har sagt det) Men alla fall det spelar ju ingen roll, jag har alltid varit en OC människa, jag älskar serien och med den älskar jag henne, hon är en av de kändisar som klär sig bäst ever, hon är alltid söt, alltid på topp. Hon är lätt värd en första plats.
2. Whitney Port, hon är snygg och hon har så sjukt härlig personlighet. Efter att hon kom in i The Hills blev allting så mycket bättre, jag älskar henne och vem skulle inte vilja se ut som henne säger jag bara? Hon ät ju blan det vackraste någonsin. Men alla fall, jag och mina vänner har ju vårat lilla "The Hills Crew" och jag har fått äran att ha hennes namn.
3. Leighton Meester, hon har typ allt, hon får va tillsammans med Ed Westwick i gossip, vad mer kan man begära? Plus att hon är så sjukt snygg, jag menar skulle inte ni vilja vara henne? Gossip skulle inte vara lika bra utan henne.
4. Katy Perry, för att vara ärlig gillade jag inte henne först, men nu är jag fast.
5. Taylor Momsen, söt, snygg och hon har en härlig personlighet. Allt man behöver? Sen är hon ju med i en av favorit serierna, som ni kanske redan har förstått har jag blivit Gossip Girl tönt ända sen den kom ut.
6. Hayden Panettiere hur söt är inte hon? Och hur underbar är hon inte i Bring it on? Jag älskar henne.
7. Britney Spears, jag skrev ju ett helt inlägg om hur mycket jag älskar henne, så självklart kommer hon med. Hon är alltid lika snygg, alltid lika glad även om hon har varit med om massa skit de senaste åren, man kan inte, inte älska henne.
8. Katherine Heigl, hon är underbar i Grey's hon har en utstråling som gör henne så otroligt speciell. Hon är så sjukt vacker och helt underbar.
9. Ashley & MK Olsen, alltid lika snygga alltid lika söta. Charmiga och så har man ju vuxit upp med dom också, så dom har liksom alltid sett dom. Från när de började att spela i Huset Fullt, som btw är en underbar serie och allting är bara riktigt bra. Sen för att inte tala om hur snygga dom är, hur mycket dom har gjort på så kort tid. Nej, delad plats är vad dom får från mig.
10. Lindsay Lohan, hon har också alltid varit på topp hos mig. Även om hon gör saker som kan ses som fel, hon kanske inte är perfekt hela tiden men vem fan är de? Hon är inte bara snygg, nej hon har så mycket mer.


Hon kommer alltid att vara en stor favorit!
Nu finns det ju självklart många fler kända, extremt snygga människor, som Pink och andra. Men man kan ju tyvärr inte ta med alla även om man skulle vilja, listan skulle ju bara bli för lång. Men alla fall, när jag har löst min kill lista kommer den också. Ni kan ju bara tänka er hur jobbit det är? Det finns ju så galet många heta kändismän.. Ochenligt Jennifer får jag inte ta med svenska kändisar så dom får en egen liten lista, nån gång.. Nä, nu ska jag kolla på film. Kanske skriver mer sen, får se..

<hjärta3

Dagen och Körslaget.

Ja, då börjar denna dag komma till sitt slut. Vaknade vid ett tiden, såg att Jennifer hade smsat och talat om att hon var på väg hem, så det var väl bara börja bestämma vad man skulle ha på sig idag och även imorgon. Sen var de tid att fixa sig och bege sig mot Jennifer. Vi möttes vid ica och köpte mat och cola light, lite andra saker också. Sen hem till henne för att sega lite innan vi skulle bege oss till magasin 7 och kolla på körslaget. Väldigt väldigt kallt när vi gick ut i kylan..

Tog tunnelbanan, sen buss och sen var vi framme, vad ser vi då? Jo, Eriks bil, den är så galet snygg. Men alla fall fortsätter till kön som står på gäst listan, vilket var extremt kul när hon frågade om vi var släkt eller inte och jag svarade "nej jag har fått ett mail" alla fall, vi gick in och hänge av oss, jag köpte kaffe och Jennifer köpte bilar. Japp kvällen fortsatte, körerna var sjukt bra. Vi satt där de som hejar på Erik satt och hade helt galet kul.

Efter att körslaget var slut och Erik som tur var är kvar så drog vi till McDonalds och åt lite, sen vart det ut i kylan igen och gå hem till Jennifer. Nu sitter vi och kollar på J. Bond, så sjukt bra kväll. Nä, nu ska jag gå och vara lite social med Jennifer. Hoppas att ni får en trevlig kväll.

<hjärta3

Tröstshopping och bio..

Jag åkte lite tidigare för att kolla på klänning, men nej, den klänningen jag ville ha finns inte längre och inte hittade jag nån annan heller, hade iof inte någon tid att kolla. Men alla fall så jag kände jag behöver shoppa, jag behöver ha någoting nytt. Vilket var ganska bra, jag köpte en in touch tidning och en av favorit parfymerna CKIN2U den är ju helt underbar.


Då tänkte ni ju självklart men filmen då? Burn after reading, skoja inte ens om hur bra den är. Fan den är så sjuk och så är den helt sjukt rolig. Men inte bara det, jag menar hur länge har inte ni gått och väntat när kommer Brad Pitt bli snygg igen? Här är svaret, nu, ingen ful muche som sabbar hans ansikte. Hans hår är iof det fulaste ever, man han är sjukt rolig i filmen och han ser bra ut. Inte lika bra som i Fight Club, men kom igen han kommer aldrig bli så snygg igen.. OCh sen har vi ju Mr. Clooney även om man har skägg och allt så är han ju ändå den han är. Men men filmen var galet bra, mycket mycket sevärd film. Humor på hög nivå..


<hjärta3

Saknar sommaren.


Jag saknar sommaren, jag saknar att sitta med Jennifer klockan 06.00 utanför Gröna Lund och vänta på att det ska öppna. Äta vatten melon och ha en Jennifer som dreglar brevid mig för att vi sitter och lyssnar på Danny, haha roliga minnen, härliga minnen. Men snart är det en ny sommar, med nya minnen. Ååååh jag längtar verkligen till sommaren, till värmen. Jag vill ha sommar nu, varma dagar, långa kvällar, ja ge mig sommar!

Nu ska jag fixa mig och kolla lite saker, snart ska jag iväg och träffa min snygging Thea.
<hjäta3

Då var kvällen planerad.

Efter att ha gått runt i vimmel av folk på globen och sen även i farsta, kände jag att jag inte mådde helt prima. Men efter att ha kommit hem och fått vila lite kändes allt mycket bättre. Ikväll ska jag och Lo the Ho eller Thea som hon också heter hehe.. vi ska alla fall på bio och se Burn After Reading, den verkar sjukt bra och jag har velat se den ganska länge, så nu tar vi chansen. Sen är det väl bara att hoppas på det bästa, ska träffa henne klockan 20.00 inne i stan och hämta ut biljetterna senast klockan 20.30..

Min shopping runda gick lite sådär, jag hittade inte den klänningenjag ville ha för den var slut, men jag hittade en sjukt snygg lumberjack skjorta på H&M som passade helt topp topp. Vilket gjorde mig väldigt glad, antagligen blir det den som gäller imorgon. Har ni tänkte på hur kallt det är ute föresten? Det är ju helt galet, man fryser så fort man går ut. Nä, varma kläder är väl de man behöver, prblemet är bara de att man inte alltid känner som snyggast i just den sortens kläder.

Jaja, nu ska jag sova lite till, sen ska jag väl ringa mamma och medela vad jag hade planerat för kvällen, eller det kanske jag borde göra först.. Alla fall, sjukt taggad, sjukt kul att gå på bio, det var ett tag sen.

<hjärta3

Britney: For the record.

Sitter och kollar på Britney: for the record, eftersom jag missade det första gången. Jag verkligen älskar Britney, hon har varit med om så jävla mycket skit, men ändå så har lyckats. För att inte tala om hur snygg hon är. Jag och Jennifer har faktiskt diskuterat snyggaste manliga kändisar, men om man har snyggaste kvinnliga kändisar skulle hon lätt vara med i min topp tio.


Hon är underbar, jag älskar henne.
<hjärta3

Följa min blogg?

Följ min blogg med bloglovin
Om ni nu känner för det vill säga..

It's a new year with new possibilities


It's a new year with new possibilities
Och jag älskar trjöjan som jag har på mig.
Hade den den första dagen på det nya året förra året..

Det är mycket som har hänt mycket som kommer att hända.
Det finns så som ska göras, det finns som mycket som
jag vill göra, jag hoppas att det blir ett riktigt bra 2009,
det började ju helt fantastiskt.

Oh yes, hahahahaha..

Jag berättade inte detta men inatt när jag och Jennifer skulle somna hörde vi Green Day - Boulevard Of Broken Dreams och vi bestämmde att vi skulle bli Green Day töntar igen. Jag menar kom igen, vi har ju redan tröjor och vi kan ju alla texter, eller alla fall nästan alla. Hahaha, hur kan man inte bara älska dem? Hahaha..


<hjärta3

Gårdagen, dagen och ja..

Fan va bra det var igår, nu är dett nytt år. Det nya året började med härliga människor som var så sjukt underbara. Ja, från att inte ha någonting att göra till en av de roligaste kvällarna på länge. Kvällen fortsatte, jag och Jennifer tog sista pendeln hem, den gick bara till t-centralen så då var det bara byta, tog tuben till Mariatorget och drog till Jennifer. Jag hittade en 20 lapp på vägen hem, det tackar jag för, synd för den som tappade den tur för mig som hittade den.

Vaknade klockan 15.00 idag, var så galet trött. Och helt sjukt hungrig, tvingade Jennifer att gå upp. Efter det drog vi till Donken, köpte mat, det var så sjukt gott. Satt/låg och kollade på Friends, år och hade det mysigt. Sen blev klockan halv sex och jag kände att det var tid att bege mig hem. Nu sitter jag ju hemma, så var jag tvungen att kolla mailen. Och vad ser jag? Jo en riktigt bra överraskning jag har fått ett mail där det står att jag och min vän som jag hade valt är varmt välkomna till körslaget den 3 Januari. Jag var helt galet glad. Så på lördag drar jag och Jennifer dit, det ska bli sjukt kul.

Nä, nu sitter jag och kollar på Idol audition 2008 dvdn och väntar på att tiden ska gå. Första dagen på det nya året, nya chanser, nya händelser. Japp jag kan inte mer än att hoppas på att riktigt toppen år.

<hjärta3

RSS 2.0