Bland de sexigaste som finns.


Behöver jag ens säga mer?
<hjärta3

090531 - klännings letande

Städar så att mitt rum ska bli riktigt rent, trött, kollar på fem i familjen. Ja, dagen är inte så jätte planerad mer än att jag försöker att hitta en snygg klänning som jag ska ha på slutskivan och letar efter ett par söta skor som jag kan ha på utspringet. Så finns det någon som vet en bra affär/sida som man kan hitta snygga klänningar på, säg till? Snart är det ju dags, det är bara en vecka kvar snart. Känns lite otroligt på något sätt och snart flyttar jag till Örebro, där jag ska bo och jobba med Anna några månader, ska bli sjukt kul. Måste verkligen hitta en klänning så jag hoppas att ni som läser detta kan hjälpa mig. Kanske en lila? Eller någon annan snygg färg.

<hjärta3

The Even Stevens Movie



Den är så underbar, går för tillfället på 5:an, snygging Shia som liten och söt. Han är alltid lika charmig och snygg, men han är så rolig och söt i Even Stevens. Nä nu ska jag äta frukost och sega framför tv:n, sen ska jag iväg och shoppa lite saker som jag måste ha.

<hjärta3

Föreställning, längtar tillbaka lite.

Idag var det föreställning klockan 10.00 på turteatern i kärrtorp, känslan av att gå in på turteatern igen av så många minnen från förra året. Min praktik var där och även om jag inte var med i pjäsen var jag en del av gruppen och jag kunde alla repliker utantill. Det var så sjukt att komma tillbaka, så är det inte den vanliga gruppen utan en ny grupp, med en ny pjäs. Den var bra, men den var ganska annorlunda. Jag och Jennifer hade pratat med Andreas och han hade sagt att den skulle vara kaos, men det var värre än kaos, det var väldigt annorlunda.


Här är en fin bild på de deltagande i den nya teatern och som sagt, jag fick verkligen tillbaka känslorna från förra året. Något jag speciellt tänkte på var lördagspjäsen, jag kom lite sent efter att ha jobbat. När jag kommer in och vi inte hörde något där vi satt, så jag fick springa upp till Andreas för att kolla hur man fixade ljudet. Det löste sig ju alla fall, men nu är det en ny grupp som kommer ha sin fest imorgon, saknar tiden, det var underbart. Men livet är ganska underbart nu också måste jag ju bara säga, för snart är det studenten som gäller.


Bild från förra året, dom var så duktiga.
<hjärta3

090529

Ja, då är det en ny dag, fredag.. Ganska skönt måste jag ändå säga, vet inte exakt vad jag ska göra, senaste helgerna har ju blivit ganska mycket pluggande. Men men, kanske drar ut, kanske stannar hemma man får se vad som händer. Ska iväg till skolan snart, jätte snart, det är pjäsen som är nummer ett i skolan idag. Det ska bli ritkitgt kul att se den, annars är ju It's Happening ganska tråkigt. Men men, dags att ge mig av..

<hjärta3

underbart vackert.


Sitter och kollar på den underbara filmen a cinderella story. Den är så härlig och underbar, jag blir lika kär varje gång jag ser den, inte bara för att Chad Michael Murray är så snygg och charmig. Men för att klänningen som Hillary Duff har på sig är så otroligt vacker, man vill ju bara ha den bröllopsklänningen, man vill stå i "the gazeebo", dansa med sin egen Chad och ha ett sådant bröllop, även om det är en bal och inte ett bröllop i filmen. Alla fall, jag älskar filmen, jag älskar klänningen jag vill ha ett likadant lusthus (som det så fint heter på svenska). Jag är verkligen förälskad i bilden.

<hjärta3

lite trött, lite seg

De senaste dagarna har varit så stressiga, jag har inte orkat. Jag har inte kunnat sova, jag har pluggat som fan bara för att bli klar. Och nu är jag klar, nu kan jag äntligen sluta att stressa och det är slut med sömnlösa nätter p.g.a. skola. Annars är det ju sömnlösa nätter med roliga saker, men inte när det gäller skolarbete. Idag hade vi diskussion i aulan, eller vi hade inte, men några politiker som fick säga hur do och deras parti tyckte och tänkte. Det var väldigt intressant, sen kom jag hem och sov haha. Nu sitter jag här och tänker på vad jag ska rösta på i eu valet, det är inte lika lätt som man kan tro. Men nu ska jag kolla på tv och sega lite extra.

<hjärta3


sorgligt, vackert, underbart.

Izzie the BrideHusband and WifeIzzie and Alex Kiss

Jag som har väntat så länge på detta underbara ögonblick, jag grät så extremt mycket. Det var så sorgligt, det var så vackert, så underbart. Helt enkelt perfekt, vill också ha ett bröllop, ja What a Difference a Day Makes är ett av min absoluta favorit avsnitt någonsin. Så jävla vackert och Izzie var så sjukt vacker och Alex så galet snygg.

<hjärta3

Nästan klar med allt.

Snart är det studenten, det är inte långt kvar och det ända skolarbete som jag har kvar är min historia uppgift. Ska bli skönt när jag har lämnat in den, ska bli jätte skönt att äntligen vara klar med allt. Men nu ska jag gå och lägga mig, har ju inte sovmorgon imorgon, som jag borde ha. Men imorgon ska jag däremot lämna tillbaka massor av skolböcker som jag aldrig kommer att använda igen, skönt. Ville bara meddela att jag är klar med min loggbok och den är inlämnad, nu är det bra vänta på att tiden ska gå.


såhär kände jag mig tidigare idag.
<hjärta3

090527 - trött?

Trött, ja de skulle man ju kunna påstå. Har suttit och skrivit min sista loggbok. Ska bli skönt när jag är klar med den. Vår projektrapport är inlämnad och klar, nu är det bara två saker kvar för mig att göra och den ena är snart klar. Men men, imorgon är det it's happening. Men men, nu ska jag fixa min underbara loggbok sen är der ju bara historian kvar.

<hjärta3


Riktigt lyckad kväll.


Spelningen var as bra, (inte lika bra med mobilkamera). Träffade Totte, drog till Harry B James, träffade Lea m.fl. där, drack några öl. Sen drog jag och Totte vidare till Slussen och donken, fan va gott det var, har inte ätit på donken på så galet länge. Men från och med imorgon blir det ingen mer mjök mat, då blir det hårda tag igen. Hade alla fall galet kul, snackade med nån funky snubbe på tuben som inte trodde att jag var svensk (med tanke på att jag gick runt och bara pratade engelska hela tiden). Sen var det bara sätta sig på tuben och åka hem, nur har jag suttit och skrivit det sista i fiosofin, så nu är det bara historian kvar som ska skrivas klart.

<hjärta3

kommer bli galet kul ikväll

Sjukt taggad, kommer bli så jävla roligt. Ska möta Totte 21.30 och sen ska vi iväg till spelningen. Ta några öl och chilla och bara ha så jävla roligt. Håller på att skriva min filosofi, den är ganska lätt att skriva. Håller för tillfället på med meningen med livet, det är på ett sätt jätte lätt, samtidigt som det är jätte svårt. Snart ska jag iväg, ska bli sjukt kul.


<hjärta3

äntligen, så skönt.

Okej, nu har jag varit uppe hela morgonen för att äntligen bli klar med alla fotouppgifter. Det är sjukt skönt och jag är så glad att jag äntligen är klar. Nu ska vi bar komma överens om en tid vi kan ställa ut, det lutar åt nästa helg eftersom Jennifer ska till landet nu i helgen. Ikväll är det utgång som gäller, jag och Totte ska iväg och kolla på Leas band som spelar, ska bli sjukt kul.


<hjärta3

Parapapapa


Helt underbar.
<hjärta3

tidig morgon

Jag är uppe, tidigt som bara den, jag har vatir och fotat nu ppå morgonkvisten. Fick de tre bilder jag behövde, riktigt bra måste jag ju bara säga. Även om det är tidigt så är jag alla fall klar med massor som ska vara klara. Jag är klar med alla engelska grejer, jag är klar med min loggbok (ska fortfarande göra projektrapport), sen har vi ju historian och filosfin, men de fixar jag idag. Ska iväg till skolan och skriva ut de sista, så är jag klar med det också.



Som sagt det var fint väder ute imorse och jag var ute och fotade. Det var faktiskt ganska skönt, det var inte kallt, det inte varmt. Det var väldigt svalkande, mycket härligt. Idag kommer bli en bra dag.

<hjärta3

090525 - Jag klarade det.

Nu har jag skrivit klar min short story, skulle kanske inte såstå att den var lite bra som den var när jag började skriva den. Men men, den är alla fall klar, nu är det bara historian, filosofi och lite projektsaker som ska in. Men de ska väl gå bra, jag menar jag är ju ändå klar med engelskan. Nä, nu ska jag kolla igenom min loggbok, renskriva lite och sen är det dags att sova.



<hjärta3

090524 - seg dag?!

Ja, jag har inte gjort så mycket. Jag hade mitt uppspel, de gick bra. Sen har jag suttit och skrivit och skrivit, de har iof gått bra jag har bara min short story i engelskan kvar, sen har jag två andra ämnen också. Men men, de löser sig, det är ju bara skriva imorgon. Alltså har min dag kanske inte varit så jävla rolig som ni märker (om man bortser från teatern), men alla dagar kan ju inte vara helt underbara.

Men men, igår var jag ute med en del i min klass, väldigt trevligt. Sen vart de lite funky när vi inte visste vart vi skulle dra vidare. Fick även en sen (väldigt sen) födelsedagspresent av några av mina vänner, tack så mycket. Men jag hade alla fall en mycket trevligt kväll igår, skulle ju ha dragit ut idag också, men jag har fan inte tid med det. Imorgon är det däremot utgång, ska ju på min  älskade Leas spelning ska bli sjukt kul.

Nu ska jag tillbaka till skrivandet på min short story, hoppas den blir bra.. Sen är det dags att sova, jag måste ju till skolan imorgon även om jag är ledig. För jag måste skriva ut mina sista bilder, sen ska jag och Jennifer dra till Elsa. Det är inte långt kvar nu.

<hjärta3

Varför, varför, varför?!!!

Okej, fyra gånger! Fyra gånger har min dator varit inne nu, jag sitter med en as skön låne dator som jag fick från Siba, jag är nästan klar med alla mina engelska saker. De känns så sjukt skönt, måste bli klar tills imorgon då ska nämligan alla engelska saker vara inne. Vilket var ganska tur att jag fick en låne dator så jag kunde skriva klart mina saker. Men det är så jävla surt, jag vill inte ha tillbaka den gamla skit datorn, jag kan ju f¨behålla den här haha.. Nä, nu ska jag skriva mer, sen ska jag till Jennifer och sen ska vi ut.

<hjärta3

Massvis med pluggande, suck..

Nu har jag suttit och skrvit massor och lekt jätte duktigt. Jag har även världens bästa idée för min short story, den kommer bli så bäst. Just nu saknar jag sommaren som bara sen, långa promenader i våran underbara stad och härligt chillkrök med kompisar. Men de får vänta till efter studenten, även om helgen är helt uppbokad och inte bara med pluggande hahaha. Men snart är det ju klart, då kan man koppla av och inte bry sig längre, bara ta det lungt och blicka framåt. Det sista kommer nu och man kan ju inte går mer än sitt bästa. Snart ska jag iväg så jag måste skriva lite till på mina grejer innan jag kan ge mig av, får väk se vad som händer ikväll efter teatern.


<hjärta3

090522

Ja, idag ska jag fortsätta skriva massor. Sen ska jag iväg på teater, öhm.. Ja, har inte så mycket att göra innan förutom att plugga som bara den och sen städa mitt rum. Jag är ganska seg och lite sjuk. Hade mycket trevligt igår med min syster, jag har aldrig spelat så dåligt i hela mitt liv, inte bra. Men men.. Nu ska jag göra massor av te, bli frisk och städa.

<hjärta3


the hills

Satt och kollade på nya the hills avsnitt, helt underbart. Men jag måste ju säga att jag saknar Whitney Port. Men det är ju fortfarande the hills och jag älskar the hills. Så saknar ni också Whitney? Och hur snygga är inte tjejerna? LCs skor är ju bara så sjukt snygga, men nu ska jag vila lite, sen ska jag städa mitt rum och plugga.


<hjärta3

så trött på datorproblem

Okej, gårdagen blev det ännu mer datorproblem än vad jag har haft innan. Min skärm dog, så jag hade ingen fungerande skärm så vi ringde en mycket god vän till familjen som hade en över. Åkte dit, kollade på Grey's tillsammans med Becca, samtidigt som hon visade sin klänning som hon ska ha på sin bal och sina nya sjukt snygga skor.

Sen begav vi oss hem, då märkte jag att den gamla sladden satt fast i den andra skärmen. Men som tur är hittade min pappa en ny nu imorse så allting löste sig. Nu ska jag sitta och skriva massor med skolarbeten (som ska in snart). Senare ikväll ska jag iväg och ha kul med min syster, det kan behövas.

<hjärta3

Buddhismprov imorgon.


Har pluggat en del nu, har ingen filosfi imorgon (skönt). Imorgon är det som sagt prov, vilket jag verkligen hoppas kommer gå jätte bra. Jag ska göra mitt bästa, har som sagt pluggat en del. Jag kunde ganska mycket när jag kollade igenom det hela. Måste bara komma ihåg termerna, bara kolla igenom de x-antal gånger till tills jag kan det utantill. Hur svårt är det?! Imorgon blir det mer pluggande, prov och sen är det guldgalan.

<hjärta3

äntligen, det är över

Så många veckor som har gått, nu är det äntligen klart. Idol är fixat, man kan släppa det och börja plugga till Buddhism provet som är imorgon. Måste säga att det var väldigt kul även om de inte kom så många, Amanda Zälle vart våran vinnare. Kommer ihåg när hon sjöng för mig och Jennifer första gången, det var gåshud. Men alla var jätte bra och våran klass som satt med "Snygg-Erik" skyltarna var ju bara för fantastiska. 


Vinnare av idol, otroligt bra.
<hjärta3

Blev utmanda, vilket jag såg nu.

Min vän Maija utmanade mig att göra ddet här, så jag tänkte okej.

1. vad gjorde du för 10 år sedan? Jag lekte väl antagligen med mina vänner och hade kul, jag var ju ändå 8.
2. vad gjorde du för 1 år sedan? Slutade nästan skolan, satt väl ute i värmen med klasskompisar.
3. fem snacks du gillar? Ben&Jerry's, Naturgodis, vanligt godis, popcorn och morötter.
4. fem sånger du kan hela texten till? Finns så många, vet inte varför men låtar fastnar på min hjärna, vilket gör att kommer ihåg dom.
5. fem saker du skulle göra om du var mångmiljonär? Resa, njuta och spara.
6. fem dåliga vanor? Skjuter upp läxor, lägger mig för sent, biter på naglarna och andra saker.
7. fem saker du gillar att göra? Vara med vännerna, resa, festa och massa andra roliga grejer.
8. fem saker du aldrig skulle klä dig i, eller köpa? UGGS! Foppa-tofflor, Fjällräven-jacka typ
9. fem favoritleksaker:  Hahaha, va?
10. fem personer jag vill se göra den här undersökningen? Alla som vill kan ju göra de :)

Idol dagen är inne

Idag är det dags för idol, mitt, Jennifer och Maijas projektarbete som vi har jobbat så extremt hårt med sen i början på höstterminen. Nu är det dags, jag är ganska nervös, glad och allting på samma gång. Jag kan inte riktigt fatta att det är idag. Hoppas att det är massa som kommer! För ni kommer väl?!

Sen har jag gjort klart en av mina många saker som ska vara klara, det är filosofin. Skönt, nu är det inte mycket kvar, har kommit en bit på det andra. Min short story har jag en idée på och ska börja skriva när jag kommer hem ikväll. Sen är det bara två andra engelska saker som jag har börjat med och historian, även den har jag börjat med. Men nu ska jag fixa mig lite och packa ner lite saker.

<hjärta3

Denna dag


Dagen har varit ganska fullspäckad, massor med roliga saker som har hänt. Började skolan med foto, sen var det dags för livesändning i Aulan. Sjukt bra, sjukt kul. Efter att dagen gick, massvis med skrivande har så sjukt mycket som ska vara klart denna vecka, så kom jag hem en snabbis innan jag skulle iväg till teatern. Det var sjukt kul, vi är en väldigt härlig kväll måste jag ju ändå säga.

Sen var det dags att åka hem, det var väldigt mysko. När jag kom till Gullmars mötte jag några i klassen, sen mötte jag min vän Johan. Det var något mysko med tunnelbanorna, de gick väldigt konstigt och alla gick på samma linje. Sen kom jag till Högdalen och hela stället var nedsläckt, jätte läskigt och spooky.


Som sagt spooky, det ända man kunde se var några bilar som kom, sen kom äntligen bussen. Gick hem, då släcks ännu en lampa när jag gick förbi. Jag vart lite rädd, kom hem och pratade med mamma. Och nu ska jag fixa med lite skolarbete innan jag går och lägger mig.

<hjärta3

I don't wanna be.


Can I have everyone's attention please?
If you're not like this and that, you're gonna have to leave
I came from the mountain
The crust of creation
My whole situation-made from clay to stone
And now I'm telling everybody

Jag saknar konserten, saknar Mäzi och jag saknar mr.sexi basist.
<hjärta3

brokeback mountain

BrokebackMountain.jpg Brokeback Mountain image by chrismelvillehall

Har kollat på den underbara filmen, jag älskar den något otroligt mycket. Jag har alltid älskat Heath och Jake med, självklart. Men de är så sjukt att kolla på Heath och veta att han inte finns längre. Det är så mycket som har hänt och när man kollar på vissa filmer blir det bara så mycket mer verkligt än annars.

<hjärta3

massa pluggande och annat

Dagen har jag suttit och försökt pressa min hjärna så mycket jag har kunnat på att skriva minst tre texter. Det är inte de roligaste om jag säger så, två engelska texter, en historia. Måste svara på filosofi frågor också, men de är ganska lätt så det ska väl inte vara några problem, eller? Men nu ska jag fortsätta att pressa min hjärna och skriva jätte bra texter. Historia är bland det tråkigaste jag vet, speciellt att skriva om något så enkelt som blir så svårt. Men men, skriva mer och göra det bästa jag kan så är jag förhoppningsvis klar snart, måste hitta en artikel också. Tillbaka till pluggandet.

<hjärta3

Tvättstuga

Suck, idag är det tvättstugan som väntar för mig. Vilket betyder att jag vaknar jätte tidigt för att jag inte kan sova, gårdagen var det ju eurovision och hur underbar är det inte för Norge? Jag menar de vann esc samtidigt som det blev 17 Maj. Jag har nog lyssnat på Alexander Rybak - Fairytale 100 gånger, den är ju helt underbar.


<hjärta3

Inte så oväntat kanske?!

Jag har sedan jag såg bidraget första gången trott att Alexander Rybak skulle vinna eurovision. Han är söt och hans låt är helt underbar, den har en musikal klang i sig. Fanns det någon som trodde att de skulle gå bra för Malena Ernman? I så fall vem?! Jag har aldrig tyckt om hennes låt och jag förstod inte hur hon kunde gå vidare, jag ville ju att Måns skulle vinna och tror ni inte att de hade gått bättre för honom? Men men, nu vann ju ändå vårat grannland och det är bara säga grattis och hoppas på att vi får se mer av Alexander.



<hjärta3

Godmorgon

Är ganska trött men ska ge mig iväg till fasta för att byta ut mina leggins, det är lite jobbigt. Sen är det teaterrepetition klockan två. Jag måste verkligen plugga, har sjukt mycket att skriva, vilket jag ska göra hela dagen idag och imorgon. Vill ju bli klar med det nån gång, sen ska jag ut och fota lite, tror jag ska göra de samtidigt som jag åker till farsta. Det är mycket nu, allting ska in och snart sätts betygen. Men nu ska jag fixa mig och sen ge mig iväg, kommer vara en fullspäckad dag.

<hjärta3

Whatever You Like


Lyssnat galet mycket på denna låt, älskar den.
Köpte ett par nya leggins idag, måste iof lämna tillbaka dom för dom är sönder *suck* men men, nu sitter jag och kollar på The Tyra Show. käll blir det massa pluggande, samma sak gäller för resten av helgen. Väldigt skönt att ha tillbaka min egen dator. Ska kolla på The Hills också, ska bli plugg/chill kväll, skönt.

<hjärta3

Min dator är tillbaka..

Äntligen är min dator tillbaka, sjukt skönt! Jag är så glad, jag har verkligen behövt ha den, nu måste jag spendera helgen att skriva på mina underbara skol saker, allting måste ju vara inne snart. Är ganska seg, måste fota mer, är nästan klar med alla uppgifter i skolan, har suttit och kollat på massa härliga bilder från skivan som klasskompisar har lagt upp, man kan inte bli gladare. Imorgon är det ingen religionm helt underbart, sen är det historia inte lika kul, men jag ska bli klar måste ha g. Nu ska jag fixa lite med min underbara dator.

<hjärta3

Godmorgon

Nu sitter jag och äter frukost och fixar mig innan jag ska iväg till skolan. Idag är det tag och redigering av bilder som gäller. Jag är otrolig trött och seg, nästan segare än vanligt men nte lika seg som igår hehe. Fler bilder från Skivan har kommit, härligt, härligt. Men nu har jag inte tid att sitta här ska iväg snart, måste klä på mig och ja,.


Underbar bild på mig och Lea.
<hjärta3

Ja, tillbaka till skolarbeten.

Jag har suttit ochfinslipat lite på mitt engelska tal som jag ska hålla imrogon. Men de kommer gå galant, jag är fortfarande jätte glad över gårdagen, den var verkligen helt underbar. Däremot var jag inte så glad på de otrevliga vakterna som slängde ut min polare utan att han ens var full, han hade ju kanppt drukit eller nånting liksom, han var bara trött för att han hade varit uppe as tidigt på morgonen, så jävla sjukt. Men annars var fan kvällen helt underbar, vad skulle klassen göra utan Bea? Tack, verkligen tack.

<hjärta3


MP3 skiva, helt underbart!

Okej, nu har jag äntligen sovit ut. Igår var helt, helt underbart. MP3's skiva ägde rum och för alla er som inte var där, ni missade verkligen en helt oförglömlig kväll. Började med att vi kom lite sent, vilket iof inte gjorde nått, tog en drink, satte oss ner och väntade oå maten. Vi drack, hade trevligt och efter middag med rörande tal och sång, nåra trårar som föll så var det dags för föräldrarna att ge sig av och den riktiga festen började. Det var helt underbar, dans, dricka alla människor som kom, sjukt kul att ni kom ni gjorde verklgen kvällen ännu mer oförglömlig. Vilken klass jag har, ni är helt underbara! Jag verklkgen älskar min klass och tillsammans gjorde vi det till en kväll som jag alrig kommer att glöma.


Anna, jag och Jennifer.
<hjärta3

trött och är i skolan..

Suck, jag har historialektion. Jag är lite sjuk, lite trött men ändå helt sjukt taggad! Ikväll är det nämligen MP3s skiva! Hur taggad får man bli? Okej, kvällens tema är ju som jag har sagt förut och säger igen, innan kristi födelse. Kommer bli så jävla kul. Kommer självklart ha mina nya underbara klackar, sen att jag antagligen kommer dö och behöva ha vanliga skor efter ett tag är en helt annan  sak. Nä, nu ska jag väl försöka fixa med historian, får väl se hur det går.

<hjärta3

inte stämmbandsinflamation alla fall.

Som jag sa förut så trodde jag att jag (som Jennifer) hade fått stämmbandsinflamation, men som tur är så har jag inte det. Men jag har fortfarande så otroligt ont i hlsen, jag har svårt att prata för de gör så galet ont. Men men, jag är trött och seg ska väl föröska göra klart historian, måste sy klart också. Så har jag fått hicka också, skka kolla på top modell som jag iof redan har sett, men ska kolla ändå eftersom de är så kul.

<hjärta3

Tråkigt i skolan?!

Ja, man kan inte ha så jävla kul när det gör för ont för att prata, vilket är galet svårt för mig med tanke på att jag alltid pratar! Suck, suck.. Men men, jag har suttit och kollat igenom lite gamla bilder, vilket alltid är llika roligt. Sepciellt när man hittar bilder som jag och Jennifer tog i studion för jag vet inte hur länge sen, så jag tänkte bjuda på några härliga bilder.



Det var några härliga bilder på Jennifer.
<hjärta3

Fan!

Okej, nu är det så här att igår var jag ju med Jennifer, hon har stämmbandsinflamation och nu tror jag att jag också böar få det. Vilket inte är så kul eller så bra, för idag ska jag ha tal grej, men jag kan inte prata (what to do?). Men jag får väl förklara för min lärare hur det ligger till, jag tror att jag kommer få tillbaka mitt prov idag också. Jag hoppas verkligen att jag fick g, skulle vara så sjukt skönt. Måste bli frsk till imorgon, iof skulle jag gå p min skiva även om jag hade typ 40grades feber. Men nu ska jag fixa mig och gå, tänkte ju ändå bara klaga på at jag typ också har stämmbandsinflamation!

<hjärta3

Scrubs porno


Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men efter att ha sett detta dör man ju nästan av skratt. Jag har alla fall kollat på söndagsparty, med snyggingen Zach Braff. Och självklart skulle de ta upp detta underbara ämne, då nämde han att bilder hade kommit upp, självklart vill jag dela med mig av dessa bilder. Så nu ska jag fortsätta kolla, men hur kul är det inte att Scrubs ska bli porr?

<hjärta3

Lite trött måste jag ju ändå säga.

Ja, dagen kanske inte har varit så stressig och så men ändå är jag ganska trött. Jag var på teatern klockan 14.00, var där till 16.00 då jag och Jennifer åkte till Elsa för mått osv. var där till ca 18.00. Sen var de hem, äta chilla lite och sen var det dags att börja tjata på alla idol deltagare, men de ger resultat. Nu känner jag att ett bad och lite te skulle inte sitta helt fel. Någontin som inte är helt toppen är att Jennifer inte har någon röst, hon har något liknande stämmbandsinflamation, men då gav jag henne en väldit fin guide tour. Jag vet inte om hon uppskattade den lit mycket som jag, men det var kul ändå. Nä dags för bad och te.

<hjärta3

Godmorgon

Min pappa väckte mig jätte tidigt, så jag har varit vaken ganska länge. Har hunnit skriva loggbok, har städat mitt rum och ja... Försöker fatta varför alla idol deltagare inte har skickat sina låtar?! Suck jag blir så jävla trött, men men, jag har alla fall nästan sytt klart hela min klänning, den kommer bli så snygg. Måste bara köpa ett par nya strumpbyxor, längtar som fan till skiva, vi har ju ändå de bästa temat ever (hehe), innan kristi födelse. Och idag är sista dagen att köpa biljett, bara 120kr, ni kommer väl?


<hjärta3


Då är dagen planerad.

Äntligen, dagen har börjat på riktigt. Börjat lite på min kllänning, sjukt nice. Har fått tid att snacka med Elsa, väldigt skönt måste jag ju bara säga imorgon ska vi träffa henne, måtta och fixa. Det är snart studenten, de är så sjukt, kunde inte vara mer taggad. Känns så mycket bättre nu när jag vet att klänningarna kommer komma igång, allting kommer bli bra och det bara är en månad kvar.

Nu ska jag ge mig på mina egna sytekninker, kanske ska hitta en nål också. Hehe, klänningen måste bli klar till på tisdag då skivan är sista dagarna nu att köpa biljetter, imorgon är absolut sista dagen för ni kommer väl?!

Men dagen ser alltså ut så att jag ska sy, jag ska sy lite till, kanske blir utgång ikväll men de får man väl se. Ska läsa på min text lite, skrev nämligen en egen test jag ska framföra på teatern, är väldigt nöjd med den. Den kommer väl hamna på bloggen någon dag också, men inte än. Nä nu ska jag hitta en nål och sy.

<hjärta3


The dream had to end

Ja, jag var ju tvungen att vakna nångång. Nu sitter jag här och segar, dricker kaffe och te, jag kunde inte riktigt bestämma mig. Sitter och kollar på tv, känner hur trött jag är och att jag har massor att göra. Idag måste jag sy, städa och få tag på Elsa. Men nu ska jag börja att sy, måste ju bli klar.



<hjärta3

My new found love

Dessa älsklingar införskaffades idag, sen var det middag och härligt med släk och vänner för att fira Maria. Mycket trevlig dag, träffade Dolly som jag inte har träffat på hur länge som helst, helt underbar. Nu sitter jag och chillar, kollar på tv och ska väl kanske sova lite snart. Imorgon blir de till att sy upp min klänning, måste få tag i Elsa för att jag och Jennnifer måste träffa henne och fixa. Men men, får väl ringa henne imorgon. Nu är det dricka lite te, sen sova.

<hjärta3

Godmorgon

Har bara några minuter på mig, snart ska jag iväg till skolan och ha religion. Sen är det prov, hoppas jag klarar de, kan man ta omprov på omprov? Haha. Men men, dags att gå, idag är en bra dag. Ska köpa nya skor och sen ska jag iväg å fest. Kommer bli mycket trevligt, nu måste jag springa iväg, hoppas ni får en bra dag.

<hjärta3

My pictures of you

Sitter och har the cure på hög volym, orkar inte tänka mer på historian. Livet går vidare ändå, jag orkar inte bry mig bara hoppas på det bästa, måste skriva mitt arbete i historia under helgen så jag kan lämna in det. Pictures of You är nog en av de vackraste låtarna som finns. Sitter och njuter av te, musiken och att jag ska köpa nya skor imorgon, måste ha mer te, måste bli frisk. Helgen kommer bli fest och en jävla massa plugg. Nä, nu ska jag läsa, lyssna på denna vackra underbara låt och sen ska jag sova.



<hjärta3

Det är inte långt kvar nu

Idag var det sovmorgon, sega. Sen till livesändningen i aulan, vår klass är bara för underbar. Men men, nu är de väl försöka plugga till provet, suck, idag kom jag på hur lite tid det faktiskt är tills vi slutar i skolan. Det är helt sjukt hur snabbt tiden går, vad ska man göra sen liksom? De va ju bara några dagar sen de var mösspåtaging, snart är de studenten som gäller.



bild från mösspåtagningen, härligt.
<hjärta3

Grattis


Grattis! 19 år idag, hoppas de blir bäst!
<hjärta3

Dagen som kommer:

Ja, dagen ser ut om vanligt massor med skola. Efter skolan ska jag väg och köpa tyg till min klänning jag ska ha på skivan, sen ska jag köpa ett bälte och kolla på skor. Efter det ska jag träffa Frippe, alltid lika trevligt ska komma ihåg hennes cash och biljett också hehe. Ska ge Bea pengar som jag har sålt för, ska ragga upp alla mina kompisar ch typ tvinga dom att köpa mina sista biljetter (det finns fortfarande några kvar, så vill ni köpa säg till)! Annars är det bara en vanlig dag och det är bara hoppas på det bästa, nu ska jag fixa lite te och fixa mig.


<hjärta3

Hugh Hefners nya flickvänner

namnls.jpg picture by BatmanFFS

Ja, så vad tycker ni? Två nya brudar, tvillingar är de också. Kristina and Karissa Shannon har alltså blivit ersättare för nr. 1 girlfriend Holly Madison, underbara Kendra Wilkinson och den helt fantastiska Bridget Marquardt. Något jag tänkte ppå är att han har ju verkligen gjort en stor ändring, alla de tre snaste flickorna har gigantiska bröst, medan de två tivllingarna har nästan inget, kommer det komma eller kommer dom behålla sina naturliga? Vad tror ni? Själv tror jag att jag kommer sakna de tre gamla brudarna, men de två nya är ju söta dom med.

<hjärta3

Historia

Historia är tråkigt, borde plugga till mitt omprov. Jag är trött, jag är seg jag vill sova. Jag är fortfarande inte helt frisk, jag vill ha te och jag vill sova. Men jag ska ha idol idag, någonting som är bra alla fall.

<hjärta3


Godmorgon

Pga av att jag är trött så orkar jag inte riktigt, jag är inte helt frisk än heller, Men jag måste till skolan ändå :/ suck, men men idag är det ju ändå Idol rep så det kommer bli jukt kul.


Denna låthar jag haft på hjärnan de senaste dagarna.
<hjärta3

Speak the words on your lips


Dagen har ju varit ganska bra ändå, har pratat med Jennifer i telefon i några timmar, har försökt att plugga lite (mitt prov är btw uppskjutet), kollat på film och varit ute på promenad. Sen har jag ju varit väldigt duktig och druckit massvs med te. Nu sitter jag och kollar å¨den underbara serien The Hills (säsong 4) så den underbara Whitney är med. Ända problemet är att jag nu kommer jag ha unwritten på hjärnan hela dagen hehe.

<hjärta3

Denna underbara kvinna!



Jag har sagt det förut och jag säger dt igen. Hon är så sjukt uderbar, det hon har gått igenom och de hon har upplevt kan inte vara lätt ändå är hon otroligt vacker och framgångsrik, Hon har heller inte fallit för alla dessa skönhetsideal som finns. Hon är vacker, hon har kurvor. Jag tycker iof om Mary-Kate och tycker att de är bra att hon tog sig ur sin anorexi, men det betyder inte att alla gör det. Det är så sjukt att vi ska behöve leva i en värld där idealet går från att vara som Marilyn Monroe, en otroligt vacker kvinna som va size 42-44 till detta sjuka size zero. Det är inte okej och Drew Barrymore är en av de vackraste kvinnorna, vakna och se att man inte behöver vara fucking size zero för att vara vacker.

<hjärta3

film, plugga.

När man är sjuk finns det inte så mycket att göra, jag är ju sjuk, måste plugga. Kollar på What a  girl wants och sen ska jag väl försöka att verkligen plugga. Jag menar jag har ju prov imorgon och det är ganska viktigt att jag kommer till skolan, med tanke på att jag verkligen måste till skolan, har massor att göra.

Nu är iof filmen snart slut den är så underbar och Oliver James är så snygg och sjunger så sjukt fint. Det är en av mina favoriter. Och alla vet väl att när man är sju är det obligatoriskt att kolla på film, eller nästan alla fall. Men ör er som inte
har sett denna underbara film, se den, den är så värd det (om man gillar gayfilmer som man vet hur de kommer sluta).


<hjärta3

if you're a bird i'm a bird

Jag är sjukt, jag har galet ont i halsen. Jag kan knappt prata, vill se the notebook. Jag älskar den filmen mer än något annat, måste köpa den, för den är helt underbar. Jag sitter och dricker indian spices te som är hur gott som helst och luktar pepparkaksdeg,



<hjärta3

super trött och en aningen sjuk

Jag är tröttare än vanligt, vilket beror på att jag börjar bli sjuk. Jag har sovit ganska mycket under dagen, nu kollar jag som vanligt på tv försöker att få i mig lite mer te. Önskar att jag kunde lägga mig och sova igen, men det kan jag inte, ska iof sova snart. Men men, det är ganska kul att ha pappas dator, de finns så många konstiga bilder på mig som man verkligen inte vill ska finnas haha. Men det fin även många bilder som man är väldigt glad finns hehe.

Vill iof ha mina bilder från min externa hårddisk, jag är sjukt ledsen, har ju massor av bilder som jag verkligen vill ha. Man kan ju hoppas att den vill börja funka igen.

<hjärta3

trött, pluggar och kollar på the city

Ja, dagen ser ut ungefär så, jag måste plugga för mitt prov i historia gick ju inte så bra. Jag är trött och seg, måste städa mittrum för de ser förjävligt ut och sen så siter jag och kollar på gamla the city avsnitt för de är så jävla bra! Ska försöka ge mig ut på en promenad sen också, de är kankse inte jätt fint väder, men jag pallar inte sitta inne hela dagen. Nu ska jag fortsätta mitt pluggande och lite mer the city för jag menar hur snygga är inte Whitney och Jay tillsammans?!


<hjärta3

We’ll dance again and its better off this way

Ja dagen har varit seg och pga min datorcrash har jag inte kunnat skicka in min engelska vilket suger ganska mycket för nu måste jag göra om den, vilket betyder att jag åse snacka med min lärare. Och det är inte som om hon kommer tro på mig, för jag menar kom igen, låter det inte som den sämsta bortförklaringen någonsin? Jag har inte kunnat skicka in mitt arbet för min hårddisk ,som jag har alla arbeten på, har kraschat och sen dog min samma dag. Men men, finns inte så mycket jag kan göra. Snart är det dags för våran skiva, jag kan inte riktigt fatta att tiden har gått så snabbt, det är lite sjukt. Nu ska jg städ lite i mitt rum, pluggalite historia och sega lite, sen är de nog dags att sova.

<hjärta3


Suck, suck, suck!

Jag är så trött på det här, nu har vi varit och lämnat min dator för tredje gången. Jag är så sjukt irriterad, nu blir det tredje gången om den inte funkar nu så kommer jag få en ny. Jag har kollat på mini-datorer med pappa, finns en del söta som jag verkligen gillar. Måste köpa en ny externhårddisk eftersom min dog. Så nu har jag pappas dator, väldigt bra att jag har en så snäll och trevlig pappa. Nä nu ska jag kolla på the cat n the hat.



<hjärta3


Gårdagen var skön och nu är jag trött.

Gårdagen blev der chill på Papa Grappa med Jennifer, Anna och Emma. Tog ett glas vitt (väldigt gott och jag brukar inte tycka om vin) men de var trevligt där, sen gick vi till Söderhof och träffade människor som gick i Annas förra klass. Hade mycket trevligt tills det var dags att gå, då fortsatte vi hem till Anna.

Nu är jag hemma, har precis ätit mat, ska iväg sen. Är ganska trött så jag ska väl gå och lägga mig en stund, sitter och kollar på Aquamarine och jag säger bara som henne: Why go through life unnoticed? Dags att sova lite, är ju som sagt trött, sen ska jag iväg med familjen.

<hjärta3

RSS 2.0