Godmorgon.

Godmorgon, idag är jag lite trött, idag ska jag och Mäzi gå på stan och shoppa och ha roligt. Så ska vi går till Frida och Thea för dom sitter och köar till Simple Plan. Men alla fall, vi kommer att ha kul. Sen får man väl se vad som händer ikväll, men nånting blir det.

<hjärta3

MÄZI ÄR HÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG ÄR GLAD MÄZIÄR HÄR! VI ÄR HEMMA, HON DOG INTE!!



<hjärta3

Gossip Girl - Pret-a-Poor-J

Jag kan inte fatta hur underbart det ny avsnittet är. Jag älskar det, det var det absolut bästa avsnittet av alla. Jenny är snyggare än någonsin förut, hennes nya frisyr och hennes nya stil är helt underbar. Chuck och Blair, alltid lika underbart. Lite nya saker som jag har vaäntat på sen det tog slut mellan Blair och Nate har äntligen hänt, jag blev så glad. Och en ny snygging. Ja om någonting så har Gossip Girl inte tappat, det går bara uppåt hela tiden. Jag har btw ungefär samma mobil som Jenny,fast inte vit, hur komiskt är inte det? Det kanske inte är exakt samma, men den är lik.


Hur snygg är hon inte? Jag älskar henne.
<hjärta3

Hur glad får man bli?

Nu är det inte långt kvar tills jag och min pappa ska åka till Arlanda för att hämta min underbara Mäzi. Jag har varit jätte taggad hela dagen inför detta, hur glad får man bli liksom? Imorgon får man pengar och jag och Mäzi ska shoppa hela dagen, på kvällen har vi inga bestämmda planer, men man kan ju hoppas på det bästa. Men innan jag åker ska jag kolla på det nya Gossip Girl avsnittet. Fan va jag har längtat.

<hjärta3

Whitney Port

The Hills Cast: Whitney Port

Hur vacker är inte hon? Och hennes stil, hon har alltid en härlig stil, viss små fel. Men vi kan alla göra fel när vi ska välja kläder. Alla fall hon är så sjukt vacker, hon har enjätte härlig personlighet och man blir glad när man kollar på The Hills och hon har små roliga komentarer. Längtar tills hennes egna spinoff kommer. Jag kommer sitta fastklistrad.

Detta är min absoluta favorit från The Hills, vem är eran?
Jag menar kom igen bara kolla på henne.

<hjärta3


Katherine Heigl

Sitter och kollar på Grey's Anatom och som alla dom flestavet är Katherine Heigl med i denna underbara serie. Hon är helt galet vacker. Ja, jag vet. Jag älskar Grey's det är verkligen en helt underbar serie, jag älskar den helt galet mycket. Det blite bara bättre och bättre, den nya läkaren och Yang är verkligen galet snygga tillsammans och den kyssen? Varför tvekar hon ens? Hallå, alla fall. Katherine är sjukt snygg, inte bara i serien utan i verkligheten också, hon har jätte härlig stil (visst hon har sina missar, men det har vi alla).

Grey.jpg Izzie &amp; Alex image by mittgalleri

Så underbart, jag bara önskar att det kommer att bli ALex och Izzie, jag vet det är löjligt, det är en serie. Men det är en underbar serie, en het fantastisk serie. En serie som väcker känskor. Jag kan inte hjälpa det, jag måste kolla. Jag vet hur nördig jag låter, hur nördig jag är, men jag är fast. I dagens avsnitt visade dom Danny och Izzie i hennes uderbara klänning, vilket får en att tänka på detta underbara avsnitt, jag älskar alla fall Grey's Det får mig att bli glad. Och imorgon kommer Mäzi då blir jag helt underbart glad.

<hjärta3

Skor och mer skor.

Hur snygga är inte dessa underbara skor? Jag vet.
Jag är kär, preblemet är dock att jag blir kär i miljoner skor per dag. Haha, jag ska fortsätta mitt sko frosseri efter att jag har tagit ett bad, med massa skvaller tidningar och lite härlig musik, kan livet kännas härligare? Kanske, men det vet jag inte, hehe, imorgon kommer Mäzi snacka om att jag är glad. Om ni har några bra sidor som man kan kolla på skor på lämna gärna en komentar med en länk så blir jag lite extra gald.

<hjärta3

Vad ska ni hitta på idag?


Själv ska jag frossa i mer glass, japp dagens Ben & Jerry's är Chocolate Fudge Brownie och den underbara filmen Sweeney Todd. Jag är lite trött, jag och Jennifer har varit på upptäckts färd, det gick bra, vi har t.o.m. sök en praktikplats. Ja, man an ju bara hoppas, eller? Hahahaha, nu ska jag göra lite varm mjälk, sen kura ihop mig under täcket kolla på filmen och äta min glass.

<hjärta3

Desperate Housewives

Nu börjar Desperate Housewives, ni kan inte fatta hur segt tiden har gått för att man ska se det nya avsnittet, kom igen, det förra avsnittet slutade ju helt jätte konstigt. Var fan är Mike?! Hallå?! Nä jag har verklgen stt fram emot detta avsnitt, jag vill att det ska börja nu, jag vill veta hur det kommer bli. Ååh det är så bra, jag är så taggad, jag vill se nu!!! Sen ska jagge mig av till Jennifer som sagt, imorgon är bli en lång dag, hahahaha vi kommer vara så gay. Allt kommer vara så gay och om det händer något kul blir Anna över drivet glad. Nu börjar det, ååååååh kärlek.


<hjärta3

Sweeney Todd..

Jag har varit och jobbat med min kära far, efter hårt arbete åkte jag och pappa till Nacka forum, pappa köpte en ny VHS & DVD. Jag fick även Sweeney Todd, jag älskar den filmen jätte mycket, sen åt vi lite och ålte hem. Nu sitter jag här och kollar på Ugly Betty och sen är det Desperate Housewives, åååh jag vill bara veta vad so händer nu. Ååååh vad underbart, jag älskar verkligen, verkligen älskar Desperate Housewives. Men men, efter det kommer jag dra till Jennifer och slagga där. Jag älskar min pappa för att han köpte Sweeney Todd åt mig, jag verkligen älskar den filmen och hur het är inte Johnny Depp?!


<hjärta3

spent my nights awake and I wonder..

Godmorgon antar jag att jag ska börja att säga, mina nätter börjar bli som vanlig när man har lov vänder upp och ner på allt, dag blir natt och natt blir dag. Men men, i natt satt jag och kollade på Moonlight som enligt mig är bland de bästa serierna i hela världen. Och nu har jag precis kollat på Gossip Girl ansnitt, men jag fattar inte varför kan inte bara bli som det ska, jag menar kom igen, fast jag älskar den serien helt galet mycket den är helt fab på alla sett, men men. Idag ska jag städa, det går inte så bra, sen ska jag shoppa med pappa typ och sen ska vi jobba, haha jobbigt.

Jag har miljoner tankar men får man nått svar? Och varför ringer ens kompisar klockan 09.00 och väcker en för? Sånna saker fattar inte riktigt jag. Jag ska hem till Jennifer ikväll, vad ska vi hitta på, hmmm.. Ja du bra fråga. Jag vet inte men imorgon ska vi va helt galet gay.

<hjärta3

3 dagara kvar..

Jag saknar Mäzi, men hon kommer till mig och det är bara tre dagar kvar. Jag kan inte riktigt fatta det, det känns som om det var måra da se vi sackade om, om du kanske skulle komma till mig eller inte och nu kommer du om bara tre dagar. Fan va snabbt tiden går.

<hjärta3


Berra & Cookie Dough

Idag har varit e mycket trevligdag, jag vaknade klockan 10:45 för att jag skulle möta Berra klockan 12:00 i T-Centralen, var hemma hos Jennifer, vi ar så pigga hahanha. Men men, köpte en chai-latte på Espresso House, *yummieyummie* så gott, sen så mötte jag Berra vi gick runt hela stan typ runt och runt, hittade inte det jag ville ha.

Se innan vi skulle skiljas åt (båda var helt galet trötta) så drog jag in på ica jag var nämligen galet sugen på någonting jag inte har fått äta på jätte länge, Ben&Jerrys Cookie Dough. Var ju bara tvungen att ha det, sen åkte jag hem sa hajdå till babysis (Berra). Sen så drog jag hem, kollade på tv och åt glass. Nu sitter jag och kollar på Vänner innan det kollade jag på Made, det är sjukt bra, alla fal idag. Jag har inte riktigt fattat att det är måndag, det är mitt sista höstlov någonsin, fatta va jobbigt.


Vilken är eran Ben & Jerry's?
<hjärta3

Vart inte 60, vart fotöljen...

Okej för det första fikade vi inte på 60, nä vi fikade på fotöljen, viklet sög för deras chai-latte var mjäkig. Men men, sen satt vi där och snackade och hade galet kul, Diana var inte med, men jag fick träffa Palmira en snabbis, alltid lika kul. Alla fall efter det gick vi hem, eller ja, jag drig ju självklart med Jennifer hem eftersom jag ska sova här haha.. Alla fall Jennifer tog datorn och va gay och jag satt och kollade på ett program om Barack Obama, som enligt mig ska vinna valet annars kommer det att gå åt helvete. Men men, det var ett ganska bra program tills det började handla om äckel John, då bytte jag, alla fall de visade jätte fina bilder från Chicago som fick mig att sakna min kära hemstad ganska otroligt mycket.


Kan inte mer än hoppas på denna man.
<hjärta3

Idag ska vi fika, massa mys.

Ska åka med tunnelbanan som går kl. 19:37 från Rågsved, ska träffa Jennifer på Medborgarplatsen för att sedan åka vidare till Café 60 och fika med brudarna. Vi kommer vara ganska många, haha, jag, Jennifer, Emma, Diana, Cissi och Oskar (nej han räknas inte som en av brudarna, bara som en del av Cissi). Det är sånt som händer, alla fall sjukt mysigt, jag har typ inte träffat Emma på sjukt länge, saknat henne ganska jätte mycket.

Alla fall, sen ska jag sova hos Jennifer, det är väl iof ganska vnligt? Ska kanske träffa Berra på måndag? Eller? Ja, det får man väl se. Jag vill kolla p skor, jag vill ha nya skor, jag vill ha skor till studentskivona och till studenten, fan va jag älskar skor. Det är typ det bästa som finns. Men men, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på just nu? Har ju liten stund innan jag behöver ge mig av men vad ska jag hitta på? Har suttit och kollat på tv hela dagen typ, sovit och segat, låter det inte jätte kul? Eller.. Hahahaha, nä nu ska jag fortsätta mitt tv tittande, kolla att jaghar ått med mi allt till min lilla övernattning.

<hjärta3

Godmorgon i stugan.

Hejsan hoppsan, efter en väldigt trevlig fest som slutade vid halv två tiden i natt, skulle jag inte påstå att jag direkt är jätte pigg. Men jag skulle väll kankse inte säga att jag är jätte trött heller, i natt ställde vi ju även om klockorna, det hoppas jag att ni inte har missat, jag menar det skulle ju vara lite komiskt. Men men..

Dagen är planerad så här:
Sitta och kollar på idol, eftersom vi missade det.
Sen ska i kolla på Stjärnor på is som vi också missade.
Ikväll blir det massa mysigt med massa människor, fika på Café 60

Låter väl härligt. Och nu, jag nu sitter jag och ollar på Andreas Carlssons chat på tv4 och hoppas på att han ska svara på min fråga. Håller tummarna, hoppas ni också gör det.

<hjärta3

Jobb och fest

Nu är det så här att jag har varit och jobbat sen var jag hemma och var med Jennifer. Vi hade det lite segt, sen drog vi till Maja för fest, massa kul. Nu är jag på festen det är sjukt kul massa nya människor, massa roliga saker hoppas att ni har roligt puss

<hjärta3

Underbar dag!

Fan va härlig den här dagen har varit, Vi hade våran sista auditiondag, det var jätte kul och jag tror aldrig jag hr skrattat så mycket någonsin. Vi hade så sjukt kul med killarna från klassen, som jag för tillfället älskar dom för det dom gör. Hahaha, sen hade vi bara så galet kul. Efter skolan var det hem till Jennifer jag åt når mackor, var galet hungrig, sen satt vi och kollade på Moonlight som seriöst är typ den underbaraste serien, ååh så bra.

Efter vi hae kollat på några avsnitt var vi tvugna att ge oss av för att åka til bion, fick vänta så galet länge på insläpp, vilket var väldigt surt eftersom dom först luade oss på premiären ovh sen får man vänta typ 20 minuter extra för att dom är sega. Riktigt dåligt av SF. Men men, allting gck ju bra tillslut, fan va underbar filmen var om man bortser från vissa gay delar. Gillade början, första gången man får se Zac och alla tjejer i salongen skriker typ så högt dom bara kan, det var väldigt kul. På hem vägen träffade vi på Alex, viklet var trevlig, han var jätte glad. Sen när vi är på tuben, vilka ser vi? Jo, Jim (my?) och Jimmy hahahahahahahaha, man kan ju inte tänka mer än Pokemon.


Helt underbar dag

<hjärta3

espresso house, chai latte



Espresso houses chai latte är bäst, ever.
<hjärta3

Haha

Fröken frågar Stig:
Hur många krig förde Karl XII?
Stig: Fem
Fröken: Räkna upp dem.
Stig: Inga problem. 1, 2, 3, 4 och 5.

<hjärta3

Sista dagen innan lovet..

Godmorgon, godmorgon idag är det fredag, sista dagen innan höstlovet. Ska till skolan, sen ska jag och Jennifer på High School Musical 3. Det ska bli så jävla kul, även om vi är väldigt sura på sf, men men. Idag är det även 2 månader kvar tills julafton, jag älskar julen, det är så mysigt. Fan vad jag önskar att det var jul, julen är så härlig, allt är mysigt, härligt, finns inget underbarare än julstämmningen. Och vet ni vad? I år ska det komma snö på julen, fatta vad glad jag är.


Vad längtar ni efter?
<hjärta3

Det är bara 7 dagar..


Om en vecka kommer du och gör mig överlycklig.
Du gör mig massa lycklig och tillsammans ska vi se den underbara Gavin, seriöst om du visste hur mycket jag längtar tills du kommer! Och nu är der ara 7 dagar kvar, jag saknar dig. Åååh önskar verkligen att du kunde komma till nu, du är så underbar, jag älskar dig. Jag längtar efter att få sitta och fika med dig, shoppa, ha massa mys och speciellt Gavin konserten som kommer bli helt underbart.

<hjärta3

Skolan.

Okej riktigt bra dag, det började med att jag hade ARL hade ett snack med läraren och för tillfället har jag VG, men min lärare sa att om jag gör en uppgift från praktik så kommer jag kunna få MVG!!! Fan va underbart, jag menar kom igen, det är bara att göra ett jätte bra arbete så får jag ju mitt mvg. Jag hoppas alla fall att jag klarar att göra ett toppen arbete så jag kan få toppen betyg. Ska fixa ett riktigt bra arbete i filmkunskapen också, vill ju ha topp betyg i det, för det är så sjukt kul. Men men jag vart alla fall jätte glad för mitt vg, det är ju en bra början och det ska ju inte vara så svårt att få ett mvg.

Sen var det idol också, vi hade våran fjärde dag med audition, vi hade den bästa tjejen som var inne och sjöng. Hon var fantastisk och lätt min favorit. Jag vet att man inte ska ha favoriter, men jag måste verkligen säga att Amanda var bäst och hon ska bara vidare. Plus att jag och Jennifer ska prata med henne så att vi får henne att vara med i riktiga idol.

Nu sitter jag här hemma och chillar, imorgon är det fredag, mer idol, High School Musial 3 och chill kväll. Vad kommer hända mer? Jaa, det är en bra fråga, lördag är det jobba med pappa sen hem till Maja på kvällen för att fira henne och Mickis, Jennifer ska vara min "dejt" hahaha, imorgon börjar ju höstlovet också, fan va skönt det ska bli. Nu ska jag fortsätta mitt vänner kollande, längtar lite till morgondagen, jag är så extremt trött och seg, upp tidigt som fan imorgon. Ska försöka börja lite med filmkunskapen redan nu, fan va peppad jag är pga ARL lektionen, håll tummarna för mig.

<hjärta3

Godmorgon allihopa.

Godmorgon, godmorgon..
Äntligen får jag sova lite, jag är så trött, mitt huvud är inte diekt den mest toppen dagen, men alla fal. Jag får tillbaka mitt prov idag, får väl se hur det gick, jag hoppas på ett bra betyg. Vad händer mer idag då? Hmm... Fjärde idolaudition dagen börjar idag, får hoppas att de är bättre än gårdagens killar, men det var alla fall väldigt kul.

Jag sitter som vanligt framför the vocie på morgonen och nu har dom suttit och sagt hur bra den här Låt den rätte komma in ska vara att man blir lite sugen på att se den, fktiskt. Jag är ju en sådan människa som verkligen älskar vampyrer, Moonlight, Buffy och Angel, you name it. Moonlight har ju blivit lite av en favorit för min del, det är en riktigt snygg vampyr, tjejen är snygg och jag menar vem tycker inte att det är lite sexigt med en vampyr. Nä jag vet inte, men jag är lite sugen på att se den alla fall. Däremot ska dom ju släppa Twilight nångång i november, men jag vet inte, jag har läst boken och jag älskar boken eller böckerna ska jag väl säga. Men jag tror inte att de kan göra den lika bra som boken. Men nu ska vi inte bli negativa, utan positiva, men är det någon som har sett Låt den rätte komma in? Och vad tyckte ni?


<hjärta3

Onsdag, Grey's Anatomy..

Ja då sitter man här igen framför tvn inget annat att göra när man är fast, fast för denna underbara serie. Vad ska man säga? Grey's, McDreamy osv. Det är ju bara helt underbart, Justin Chambers, han som är så galet snygg. Det måste vara en av det bästa serierna någonsin.


Idag har varit en annorlunda dag. En härlig dag, Jennifer och jag gick runt på Söder och tog en promenad i ca två timmar, gick och gick, vart gick vi? Hahah, det är en bra fråga, vart var vi? Medis, Slussen och Skanstull, ja överallt. Det var alla fall e väldigt härlig promenad, n riktigt blåsig dag, härligt. Sen var det idol, de flesta som, den sista som skulle komma kom aldrig men jag och Jennifer hade kul i studion ändå.

Det har varit en riktigt härlig dag.
Vad har ni gjort under dagen?
Hoppas att den har varit lika bra som min alla fall..

<hjärta3

Thea, du är underbart bäst.



Jag måste ju bara säga hur snygg, snäll, söt och underbara tjejen är. Jag verkligen älskar dig Thea av hela migg hjärta du är underbar glöm aldrig det, ååh saknar dig önskar att vi hann träffas innan du åkte men det gör vi inte. Men alla fall, vi ska träffas så fort du kommer hem, jag har verkligen saknat dig. Du är så sjukt underbar, bara så att du vet det, du är så galet söt och bland de bästa människorna i hela världen. Älskar dig så galet mycket, hoppas du är medveten om det. Som våran underbara sång:

I may not say it quite as much as I should
When I say I love you darling that means for good
So open up your heart and let me in
And I will love you 'til forever
Until death do us part we'll be together
So take my hand and hold on tight
And we'll get there
This I swear

<hjärta3

Godmorgon, ingen sovmorgon för mig..

Godmorgon.
Idag skulle jag få lite sovmorgon, men så är det ju inte. För nu för tiden ska jag ha matte jätte tidigt på morgonen, helt jätte hemskt. Orkar verkligen inte. Det känns så jävla värdelöst, jag vet att jg måste klara matten, men vi hade ju en tid på måndagar som ingen iof utnyttjade, men alla fall, varför inte bara behålla den tiden? Jag har ingen ork att gå upp tidigt varje morgon för att göra någonting jag absolut inte vill göra och inte får betalt för att göra heller. Nä, allt känns väldigt segt. Idag fortsätter idol, ska bli kul att höra folket. Vi har mer historia, det är jätte tråkigt, det är så segt och bara massa upprepningar vilket iof kan vara ganska bra, men ändå, jag vill ha torsdag och få tillbaka mitt ARL prov, jag är jätte nervös för hur det gick, tänk om det gick jätte dåligt när det kändes ganska bra? Jag orkar inte ångest över saker som dessa, jag vill bara ha tillbaka det nu.

<hjärta3


Desperate Housewives, wtf?!

Likosm, va hände? Vart tog Mike vägen?!..
Jag fattar inte detta, aja, fan va snygg Shawn Pyfrom är.

pic220.jpg Shawn Pyfrom image by hotspotsee

Yummie, yummie.. Sitter och kollar på Christine nu, jag är sjukt trött, jag är så opepp på att gå upp tidigt imorgon för att ha matte. Jag pallar inte, men jag måste, jag ska ju ha ig prövning igen, hahaha och då måste jag ju plugga vilket jag inte gjorde förra gången. Fan jag måste köpa tredje säsongen av DH och när den fjärde kommer ut måste jag ha den också, lätt en av mina favorit serier. Iof har han alltid varit snygg, men i slutet på det här avsnittet, då var han helt GALET snygg..

<hjärta3

TV MYS, TE OCH DH..

Jag har massa mys, helt inlindad i mitt täcke, min största kopp med te. DH är igång och mer spännande än vanligt, jag fattar inte hur det kan bli så spännande! Ett tag tyckte jag att de föll på att tappa lite, men nu, ja nu är det i full gång igen. Det är däremot galet kallt inne i mitt rum, vilket är jätte jobbigt, men de är skönt när man har ett mysigt täcke.

Desperate.png Desperate Housewives image by J_Seppala

Är ni också tv töntar, som jag?
<hjärta3

L.O.V.E.


Är det bara jag som tycker att dom är jätte bra för varandra? Jag har alltid tyckt att dom borde vara a thing, inte Henry, nej nej, Gio is the guy. Alla fall, jag älskar alla fall Ugly Betty. Och jag tycker att dom borde bli ett par, vad tycker ni? Jag menar kom igen? Gio och Betty har ju lite passion, hate/love. Men Henry är ju lång, söt och ja, ni vet. Haha, men men..

<hjärta3

Favoriter i repris..

Sitter och kollar på The Hills, som man har sett ca en miljon gånger,men idag visade dom Stephen Coletti oc jag kom på hur snygg/söt han är. Han är iof mer söt än snygg, men han har ett sött lite pojkaktigt utseende. Man blir lite kär i honom på något sätt och sen för alla som tycker att Justin Bobby är snyggare med långt hår, vad fan NEJ, han ser mycket bättre ut med kort hår. Men men alla fall, jag älskar The Hills,det är så sjukt underbart haha, skolans besvikelse är våra två deltagare som inte kom, extremt dåligt.



Är han inte jätte söt?
<hjärta3

Drama, drama, drama..

Hahahaha, okej jag sitter i skrivstugan med Jennifer och försöker komma på viklen film jag ska välja, den ska typ va klar snart så jag måste väl börja skriva. Jag antar att jag ska skriva om Little Miss Sunshine, en av mina absoluta favorit filmer. Men men, alla fall så sitter vi här och är ganska uttråkade, våran lektion ska börja ganska snart.

En tjej vi känner som satt brevid oss börjar bråka med sin klasskompis, pga de skulle göra ett skolarbete eller någonting, men våran kompis skulle fixa sitt projektarbete och hande inte medelat sin klasskompis om det. Och när man sitter brevid en sådan situation, vet man inte riktigt var man ska ta vägen, jag menar på ett sätt är det ju bara så galet komiskt på alla sätt som finns, båda är sura och irriterade och tycker den andra är värsta idioten. Mendans samtidigt kan man ju inte bara börja skratta. Men det var alla fall det jag höll på att göra, jag var nära på att börja gapskratta när dom började.

"Du kunde ju skicka ett sms, jag har väntat jätte länge"
"Men varför blir du sur, jag hade väntat om vi skulle göra nånting och jag måste faktiskt fixa"
"Men du kunde skicka ett sms eller hur? Det är inte så svårt ......
Eller är det det?!"

Hahahahaha, hur fan ska man reagera på en sådan grej? Jag kunde inte hjälpa det jag var ju tvungen att skratta, det lät som om det var två treåringar som bråkade om typ en barbie, ungefär lika värdelöst. Men men, nu ska jag iväg för mina filmkunskapslektion börjar typ nu.

<hjärta3

Alanis Morisette - Ironic

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ...
don't you think


It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ...
it figures

Jag älskar denna låt just nu, sitter och spelar sönder den som fan.
Den är verkligen helt jätte underbar. Godmorgon föresten, vad händer idag? Själv ska jag och mina kära vänner fortsätta med idol auditions, kommer bli ganska svårt att plocka ut folk tror jag. Men jag hoppas att det blir bra, vi vill ju ha höga betyg på projektarbetet. Snart ska jag iväg till skolan igen, ska lämna in engelskan, har historia, vilket jag inte riktigt orkar, men men..

<hjärta3

Lång, lååååång dag.

Det har varit en härlig dag på många sätt, men ändå så sjukt jobbig. Stressen innan idol, folk som inte kom och massa andra tekniska prylar. Men allt gick bra, verkligen nöjd med det hela, vi har en tjej som verkligen skulle kunna vinna hela skiten, fan denna tjej. Ja hon hade någonting speciellt. Jag är så nöjd med vårat projektarbete, att vi inte gav oss, att vi vägrade ge upp. Det är så sjukt kul nu när det är igång också..

Snart är det höstlov, det ska bli så sjukt skönt är iof redan uppbokad hela lovet, men det gör igen, Mäzimjäk min älskade underbara, kommer till mig den 30onde vilket är galet snart och den tredje ska vi se Gavin, ka hela dagen och ha hejdlöst kul.

<hjärta3

Leker i ps, är i skolan.


Jag har fotolektion, detta är en av mina reklam bilder. Jag är ganska nöjd om jag får säga det själv. Jag älskar och inte ha någonting att göra haha, skoja, men men. Jag har inte varit så duktig på att lämna in mina grejor så nu håller jag på med det och är jätte duktig, eller vad säger ni? Vad tycker ni om bilden? Idag börjar våra idol auditions i skolan, det kommer att bli en riktigt lång dag, jobbit men ändå kul. Hoppas alla får en topp topp dag.

<hjärta3

Godmorgon.

Godmorgon, godmorgon.
Jag är uppe, det är tidigt, jag är trött och ska gå om en timme. Dom sitter och pratar om James Bond inbjudning till premiären, seriöst? Jag skulle fan aldrig gå, för det första är Daniel Craig som är bond vilket enligt mig är fel, fel, fel. Sen förra filmen var helt värdelös. Så alla fall, jag skulle inte gå, kanske om jag fick träffa massa roliga människor, men verkligen inte för att se filmen. Nä, jag hatar nya Bond, han är inge bra, jag säger bara att det ska va Sean Connery eller Pierce Brosnan som ska vara Bond, annars är det fel.


<hjärta3

Du är Beatles å Leila K.


Jag hade ju inte så mycket att göra, så jag tänkte inget kan ju bli fel med att sitta och kolla på Björ på youtube lite. Eller? Nä, jag hade väldigt rätt, han är bara för underbar för att vara sann. Snygg är han ju också, herre skapare. Så extremt snygg, kan inte riktigt förstå det. Men det är han alla fall. Ojojoj, hur lyckas han?

<hjärta3

Andra Avenyn.

Ja då har man suttit och kollat på Andra Avenyn.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, hmm.. Finns det något bra på tv? Nej, men sen börjar ju iof Bridget Jones så det är ju kul. Men alla fall. Jag måste ju bara säga att Jonas Bane är helt sjukt snygg. Alltså kom igen, hur kan man inte tycka om honom? Jag förstår mig inte på det. Jag hade alla fall väldigt kul när dom sjöng As long as you love me. Hahahaha..

Bild:Jonas Bane.jpg

<hjärta3

Igår kväll var extremt mysigt.

Började kvällen med att dra för att köpa lite mat, Blåst körde på Thai och jag körde på Sushi. Så gott. Sen kom jag tillbaka in på thaistället och vilka kommer in? Jo, Viktor Åkerblom Nilsson och Måns Zelmerlöw. Snygga pojker säger jag bara, vart lite schockad när jag såg Viktor, så jag sitter och pekar på Jennifer och säger Viktor, det är Viktor. Jennifer fattar inte riktigt vad jag pratar om och tror att jag pratar om Tarzan Viktor som vi kallade honom. Hahaha, men men, sen kollade vi igen och ser att det är Måns som står brevid honom, Blåst fick sin mat och vi gick förbi dem, mmm snyggingar det är vad dom är.



Man var ju inte direkt berädd på detta alla fall och vi började tänka, va fan gjorde dom där? Hmm.. Sen kom vi på det stjärnor på is, Måns hade nämligen blommor med sig, så då kom vi på vi kan ju inte kolla på High School när det är stjärnor. Så det blev hem och vänta på att klockan skulle bli åtta. Tiden var inne, vi satt och diskuterade om vi skulle iväg och fika, jag som är helt pank, nästan alla fall, va inte så pepp. Men Jennifer snäll som hon är sa att hon kunda bjuda mig på en kopp Chailatte, kärlek.

Efter det hade gått en stund in på stjärnor ingde Diana och sa att vi kunde åkaoch självklart var det precis innan Mackan skulle på isen. Helt opepp, men men, vi drog alla fall till Café 60 som är bland de bästa caférna ever. Vi beställe våra chailatte (och ja alla tog varsin) sen så satte vi oss ute, eftersom det var upptaget överallt. Vi virade in oss i filtar, väldigt mysigt, typ ysfaktor 100. Vi satt med våra latte, Dianas kom först, sen kom min och vi satt och väntade hundra år på att Blåsts skulle komma och till slut ko den, Jennifer som beställde sin massvis med år efter oss kändes det som fick sin jätte sent också hehe. Vi hade massa dryga människor brevid oss, usch, dom tyckte vi inte om. Jag fuskade också, jag åt en kanelbulle, men fan vad god den var,

Efter vi hade suttit där i nåra timmar, begav vi oss hem till Blåst igen, vi satt och kollade på dålig film, efter det ett dåligt program som sög och var jätte vidrigt. Men men, sen skulle vi gå och läggga oss, både jag och Blåst var helt galet trötta men ändå låg vi och pratade i typ en timme. Hahahaahahahaha, jag har aldrig haft så kul kul. Men till slut somnade vi alla fall, efter massa vi måste höja ljudet på radion, idol snack och RixFM is the shit snack. Sen sov vi sött.

Vaknade vid halv elva tiden idag, gjorde te och mackor, var så galet hungring när jag vaknade, vilket jag typ aldrig är. Satt och kollade på tv och segeade efter ett tag kom Jennifer också upp, vi kollade på Gilmore Girls, sen kollade vi på stjärnor på is, slutet hade vi missat, men men.. Sen drog jag, måste ju komma hem nån gång också. Och nu sitter jag här hemma, med te och kollar på Grey's Anatomy igen. Ska fixa med filmkunskapen.

<hjärta3

Ska iväg snart.

jag har städat hela dagen, det var så sjukt jobbigt. Jag kan inte fatta hr mycket kläder jag har slängt och att jag klarade av att slänga någonting, jag har nämligen väldigt svårt för att kasta kläder. Jag har suttit och kollat på MTV inprincip hela dagen, inte så mycket nyttigt att kolla på men men, nu har vi köpt en ny kaffebryggare, så jag sitter med en stor kopp kaffe, yummieyummie. Nä nu ska jag kolla att jag har allting med mig.

<hjärta3

Congrats Zac Efron!



Bara för att denna snygging fyller år idag, för er som inte visste det.
Han är så sjukt snygg, man blir kär varje gång man ser honom och man blir kär när man ser hon irl, fan va snygg han är. Och idag fyllar han år, japp han går från pojke till man.

<hjärta3

I'm cleanin' out my closet...

Det är sjukt underbart, jag är verkligen stolt över mig själv. Jag har nästan städat klart hela min garderob, det är så otroligt hur snyggt det är, set är rent liksom. Åååh så sjukt stolt att jag äntligen har tagit tag i det. Det har verkligen sett ut som ett bombnedslag i typ ett halvår och nu är det klart, jag är så stolt.

<hjärta3

I hear the sound of the ticking of clocks..

Godmorgon, jag är trött.
När jag skulle upp och göra kaffe så började våran kaffebryggare bete sig som jag vet nte vad. Den fäste och var helt hemsk, så det vart inget kaffe för mig imorse. Vilket sög, men men, vad ska man göra? Sitter och kollar på HIMYM, hahahahahaha, vilken rolig förkortning det vart. Det är så underbart, jag verkligen älskar det. Idag ska jag städa ur min garderob hade jag tänkt mig, sen ska jag iväg till Blåst för filmkväll och take out mat, tillsammans med tjejerna och såska vi ju se på High School filmerna, massa mys.


Så söt, finns inte sötare hehe.
<hjärta3

Idolkväll, alltid mysigt.

Ja, då var det fredagkväll igen, idol är uppladdat för kvällen. Idolerna har sjungit sina låtar, jag som alla andra har mina favoriter. Lars, som alltid har varit en favorit. Alice, som är en liten ny favorit för min del. Robin B, kanske mest för att han är snygg och kan sjunga, inte hans bästa framträdande idag dock, men men.. Sen de fantastiska Loulou, Johan och Anna, ja, jag har väl en del favoriter om man säger så. Men men, det finns vissa som är bättre än andra, det är ju bara hoppas att våra idoler är lika bra som de bästa i idol.


Sen måste vi ju bara säga hur snygg Andeas är idag också.
Hur man inte kan tycka denna man är snygg är ett mysterium för mig.
Nu ska vi se vem som åker ut, hoppas på det bästa liksom.

<hjärta3

Turn into something beautiful..

Ja, då sitter man i skolan igen då.
Trött som fan, vet inte vad jag ska göra, suck. Har även idag börjat dagen med att sitta och lyssnat på Yellow, seriöst jag verkligen älskar den låten. Kan inte hjälpa det liksom. Men men, vad ska man hitta på? Det är den stora frågan. Vi ska iof iväg och lämna audition tiderna till folk som inte har fått dem, vilket är ganska viktigt. Men men, har typ inte sovit någonting, jag har verkligen varit jätte jobbigt, satt och pratade i telefon hela natten med Micco som var ganska trött och lite halvsur för att jag väckte honom. Hahaha, det vara alla väldigt kul för mig. Vi låg och pratade till klockan 04.00 och så skulle jag upp klockan 06.00, inte så pepp, men men. Jag är alla fall uppe och i tid till skolan.

<hjärta3

Godmorgon.

Godmorgon, gormorgon nu är jag uppe och ska precis dra iväg.
Tidig morgon som vanligt. Vad ska ni hitta på idag?

<hjärta3

Look how they shine for you..

Jag har pluggat massor, duktigt värre liksom. Har segat ganska jätte mycket idag, jag är så trött, det är så galet.  Dagen låt som jag har lyssnat sönder är : Coldplay - Yellow
Det är en av alla favoriterna.


Nu sitter jag och kollar på Scrubs, vet inte vad jag ska göra, borde gå och lägga mig ska upp jätte tidigt imorgon, problemet är bara det att jag inte är trött. Jag skulle aldrig kunna somna om jag gick och la mig. Måste leta upp alla som vi inte hittade idag eller igår för att ge dem deras audition tider. Kan inte riktigt fatta att våra auditions ska börja på måndag. Nä nu ska jag kolla på Scrubs, sen ska jag väl blunda och försöka sova. Hoppas alla får en riktig god natt!

<hjärta3

Ojojojojojoj...

Jag är sjukt trött, jag har typ ja vad fan har jag gjort idag? Jag ska fixa, min engelska nu..
Suck, jag är så jätte trött. Vad har ni gjort idag? Hade prov som jag nämde innan, det gick faktiskt bra, jag svarade på alla frågor, även VG/MVG delen, känner min ganska stolt. Hoppas att det gick bra, det kändes bra alla fall. Sen hade jag Historia lektion också, det gick inte lika bra, jag var så jävla trött och mjäkig i huvet att det blev mest skratt av det hela. Men men, ibland orkar man bara inte och så var det på historian idag.

<hjärta3

So she ran into the bedroom..

Godmorgon, jag är uppe, idag är det inte lika tidigt, men fortfarande tidigt. Ska ha prov på ARL idag, hoppas att det går bra, jag kan det jag har pluggat på, ganska enkelt faktiskt. Men men idag fortsätter våra utdelningar av audition tider till folk som sökt och rekomenderats till våran Idol. Så pepp.. Men jag börjar bli lite nervös för provet, jag har nämligen provskräck, vilket inte är helt jätte pepp. Men men, jag ska tagga till och fokusera på det positiva, det vill säga att jag faktiskt kan det här. Hahaha, men men, har inte så mycket mer planerat tror jag..



<hjärta3

Grey's Anatomy.

Ååååh äntligen börjar det. Det nya avsnittet, fan va jag har väntat, jag har längtat så sjukt mycket. Jag älskar, verkligen älskar Justing Chambers han är så galet snygg. ÅÅåh Grey's börjar äntligen bli bra igen, ingen jävla Rose *usch* henne tycker vi inte om. Izzie och Alex, som det ska vara, dom är verkligen perfekta för varandra. Precis som McDreamy & Meredith, man bara vill att dom alltid ska vara tillsammans.


kärlek

<hjärta3

Mat hos Jennifer.

Hahaha, vi har varit och sökt praktik.
Hoppas vi får något.

Sen drog vi alla fall hem till Jennifer. Vi åt, muuuuummmmmmmms mat, och drack som vanligt cola light. Det var väldigt kul, cola light sprutade som vanligt. Hehehe och hur ser Jennifer ut när hon äter lansgne? Som en fisk typ.. Och hur ser Jennifer ut när hon skrattar och äter? Hon nickar på huvudet, gungar lite fram och tillbaka samtidigt som hon tuggar, väligtd kul.

Men men, rolig lunch.
<hjärta3

Godmorgon, godmorgon..

Jag är lite halvtaggad, idag ska vi börja våra idol inspelningarna.
Jag är så sjukt peppad. Sitter och lyssnar på musik, dricker kaffe och förösker klä på mig och sminka mig. Hehehe, jag är väldigt trött känner jag. Iiihk. Jag tror att nåra fattar mitt iiihk hehe.. Alla fall, idag är en väldigt bra dag. Nu ska jag fixa mig lite och så ska jag spraya på mig min älskade parfym.

Vad ska ni hitta på idag?
<hjärta3

Godnatt

Nu ska jag lägga mig, kolla på tv.
Imorgon ska jag upp extra tidigt för imorgon ska vi börja idol. Det är sjukt härligt jag är väldigt taggad. Hahaha, man fan va trött jag är nu. Kollar på B&S, som alla andra serier älskar jag denna också. Haha, jag är lite halvtrött just nu. Har kollat på Gossip Girl och The Hills hela dagen typ och någonting jag inte förstår är hur man inte bara äslar dessa två serier.

Whitney Port, Jay Lyon
Whitney Port & Jay Lyon

Nä nu ska jag typ sova, natti.
<hjärta3

Saker som hände i Hallsberg.

Melodin som vägrade försvinna från hjärnan:
Looking for a window above
it's like a story of love

Hahahahaha, pizzerian första dagen.
A - Jag fattar inte hur man kan ha ketchup på pyttipanna?!!
J - Det har min familj (Liksom w00t?)
Jag hade cola light i munnen som sprutade när jag började skratta..
A - Tänk vilken tur att jag inte hade mer cola i munnen..
J - Vad sa du?
A - Tänk vilken tur att jag inte hade mer cola i munnen, vad trodde du jag sa?
J - Haha, tänk vilken tur att jag inte sög kuk innan..
Hahahahahahahah, det blev hejdlöst skratt från vårat bord. Vilket gjorde att alla andra som satt där inne kollade konstigt på oss men det gör inget. Hahahaha vi hade så jävla kul har typ aldrig skrattat så mycket när man äter som då.

Inne i tältet innan spelningen, vi ser en kille med jätte kamera.
J - Är du från en tidning eller?
K - Öhm, nää..
J - Okej vilken fin blixt du har (hahahahah wtf?!)
A - Flashyslashy liksom (HAHAHA)
J - Är du här för EMD eller?
K - Nä bara fota, det är lite mer som en hobby.
J - Så det är som en hobby då alltså?
K - Öööhm ja...
J - Okej, ööh hejdå?
Hahahahahahahahahahahahahahahahahah, fan va kul det var.

Nä det var det roliga för nu ska jag typ sega mer.
<hjärta3

Godmorgon

Jag mår inte bättre, det är ett rent helvete att må jätte dåligt.
Så för att göra dagen lite bättre har jag lagt upp massa filmer och serier som ska förgylla min gråa dag. Fan, det är typ sol och jätte fint väder ute också. Nä nu ska jag dricka te och kolla på Gossip och One tree hill. Massa mys, massa kärlek.

<hjärta3

Mysigt med höst, helvete med huvudvärk..


Jag mår jätte, jätte dåligt.

Jag har huvudvärk och mensvärk, vilket är jätte jobbigt. Mår inte bra, försöker att må bättre. Jag hoppas att jag kan gå till skolan, men det får jag väl se då. Hoppas alla fall att jag kan. Sitter och kollar på Färjan, det är ett ganska komiskt program, hahaha.. Men dagen har alla fall varit bra, det är så sjukt vackert ute med alla färger. Jag önskar bara att det inte skulle vara så galet kallt. Sitter med en kopp te i handen och hoppas att min huvudvärk ska bli bättre. Ska lägga mig tidigt och få lite sömn, jag är så galet trött hela tiden typ..

Jag älskar löves fäger, hösten är mysig.
<hjärta3

Mohahahahaha, ojojoj..

Jag har varit med Micco idag, han kom hit och kollade på Gossip Girl med mig. Vi kom fram till att Chuck Bass (Ed Westwick) är snyggast i serien. Alla fall, vi tog en macka och gjorde lite varm mjölk och satt och snackade massa skit.



Sen så drog vi ut på en höst tripp, väldigt mysig promenad, med mer skitsnack och massa skratt och härliga stunder. Fast lite opeppiga saker nämndes också, men det är saker man inte pallar bry sig om. Vi hade alla fall jätte mysigt och gick jätte långt och sen så drog han hem till sig och jag hem till mig.


Skogen var härlig, jag gillar färg, men inte kylan.
<hjärta3

Sitter hemma, ska ut..

Just nu sitter jag och segar, ska iväg och fota snart. Sen kanske jag ska till Bromma och träffa Micco, eller så kommer han hit, det får man väl se. Jag är sjukt seg jag går inte på matten idag för jag hinner inte, så jag ska plugga hemma. Vilket jag faktiskt har börjat göra, känner mig stolt. Nu ska jag väl äta någonting, jag börjar bli lite hungrig och sen ska jag iväg och fota. Vet itne vad jag ska fota heller, men jag ska först fota min iPod och göra lite iPod relam..

<hjärta3

So I won't hesitate no more, no more..

Sitter som vanligt uppe tidigt som fan nu när det är måndag igen. Hörde att en viss Darin skulle vara med i The Voice denna morgon, vet ni hur mycket jag skrattade när jag hörde det? Seriöst, jag menar kom igen, han ska va med och typ peppa för sin nya platta. Hahahaha, jag skrattar ännu mer när jag hör det. Alla fall detta förgyllde min måndag om jag säger så, ska ha foto idag. Sen måste jag typ kolla om våran tvättstuga är ledig för jag har inte direkt några kläder efter som jag hade med mig typ allt till Hallsberg hahahahaha...

Nä nu ska jag dricka mitt kaffe, kolla på the voice. Kanske ska komma på vad jag ska ha på mig, hmm.. Ja du det kan ju bli ganska svårt. Jag är verkligen jätte trött, verkligen jätte trött. Blev ite att jag träffade Micco igår som jag hade planerat, för vi var så jävla trötta. Kanske ska träffa honom idag, om nu min kära lilla vän orkar denna dag, eller om han ska vara jobbig, hahaha, skoja.

<hjärta3

Väldigt, väldigt trevlig helg.


Måste bara tacka min underbara Jennifer för en extremt trevlig helg. Och så tänkte jag tacka Blåst också för en jätte trevlig stjärnor på is kväll, med Jennifer och henne. Massa mys, fruktsalladen, glassen och naturgodiset gjorde dagen/kvällen bara till ett extra plus. Nä, det var helt underbart i Hallsberg, kommer verkligen att sakna dessa underbara sängar.

<hjärta3

Sleepless nights.. eller inte..

Okej nu har jag varit lite seg på att blogga sen vi kom hem från Hallsberg. Men men, jag är hemma nu, igår var en väldigt trevlig dag, Vi vaknade tidigt som fan vilket var galet jobbigt. Vi gick ner och åt frukost, jag drack tre koppar kaffe vilket inte hjälpe, men men.. Sen gick vi tillbaka till vårat rum, kollade på tv, fotade litem packade ner allt och sen var klockan 12.00 dags att checka ut liksom. Det kändes ganska opepp, gick runt och kollade lite i Hallsberg, gick och åt, köpte en tidning och sen kom vårat tåg och tillbaka till Stockholm liksom.

När vi kom till centralen var det massa dryga äckliga göteborgare, som var så sjukt vidriga när dom kom på tåget att man ville be dom att gå av igen, som stog och skrek att dom hatade Stockholm och att det var en dålig stad och blablabla.. VA FAN SKULLE DOM GÖRA HÄR DÅ? Nä orka med sånna människor, drog hem till Jennifer alla fall, bloggade om hur det var i Hallsberg, glömde massa roliga citat som kommer någon gång idag kanske?! Alla fall Blåst kom över vi hade galet tråkigt, det var en kille utanför som var lite halv läskig och gick pratade jätte högt i sin telefon. Sen så drog vi för att handla naturgodis, frukt och glass.

Stjärnor på is började.
Vi som fortfarande var i affären, sprang in till affären så jag kunde köpa B&J (ett måste när det gäller glass) sen gå helt galet snabbt för att hinna hem i tid. Kollade på hela nästan alla fall, Markus var bäst, precis som förra gången. Jag hejar lätt på Markus, sjukt synd att Josefin åkte ut det var inte så pepp. Åt massa kollade på tv så jävla tråk plockade undan efter oss och gick och la oss ganska tidigt.


Men men, jag vaknade ganska tidigt idag också, vid 10 tiden alla fall. Var inte så pepp då, så jag somnade om lite halvt. Sen vaknade Jennifer också, har legat och halvsovit hela dagen känns det som, kom hem vi fyra och har snackat med mamma fram tills nu typ. Har ju inte träffat min kära mor på väldigt länge. Men alla fall. Nu sitter jag här, har haft en bra seg dag, imorgon är det tillbaka till skolan som gäller, måste tvätta också, jag tog ju med mig typ allt till Hallsberg vilket såg väligt roligt ut. Jennifer kom med den minska resväskan ever typ medans jag som inte äger en ända liten väska kom med min gigantiska resväska.

<hjärta3

10 Oktober

Fredag 10 Oktober
Okej vart ska jag börja? Var som ni märkte uppe sjukt tidigt för att åka till Hallsberg. Vi var där ca 10.20 och så var det marknad så vi fattade inte riktigt vart vi skulle jag menar det är ju inte varje dag som man är i Hallsberg eller? Hahaha, alla fall. Vi hittade vårat hotell och vi gick inte för att checka in efter som min kära far hade snackat med hotellet som sa att det var okej att vi kom tidigt. Det var en tjej som gick och städade och sa hej till oss när vi kom in, sen gick det utför, vi satt och väntade i jag vet inte hur länge som helst. Sen kom en tjej som ignorerade oss *mjäk* och gick iväg.. Vi blev lite halv sura och var jätte trötta, detta är vad jag kallar för dålig service. Men men, tillslut kom hon och tog hand om oss, eftersom vårat rum inte var klart fick vi ställa väskorna i ett litet hörn och så drog vi ut och kollade på marknaden. Ja, vad ska man säga? Inte direkt kul.

Kom tillbaka till hotellet satt i lobbyn och väntade på att få vårat rum, några minuter senare kom städerskan och sa att vårat rum var klart. Vi gick till disken för att hämta våran nyckel och så säger hon att killen som var i det rummet vi skulle haft ville bo kvar så vi fick ett dubbelrum med för samma pris, vi kom upp till rummet så höll vi på att dö. Rummet var helt underbart, för att inte tala om sängarna, de var så galet sköna, man ville bara somna direkt när man la sig ner.

Men men, nog om hotellet där vi iof var nästan hela dagen. Hahah vi skulle försöka sova middag lite, men det gick inte så bra hahahahahahahaha.. Det var ganska fail om man säger så. Yes, yes, sen så blev vi lite små hungriga och som vi redan har sagt så hittade vi verkligen inte i Hallsberg så vi gick på spaning efter ett mat ställe. Men men, vi frågade en vakt om det fanns något ställe med bra mat, han rekomenderade Centralbaren, där åt vi världens mest gudomliga pizza. Sen vart det kväll, det var helt underbart, vi hade kul innan på hotellet sen så drog vi till teältet där EMD skulle spela, först var det några människor (Bobby typ?) och Headline var där, han är sjukt snygg. Sen kom dom ut och dom var ju snygga som valigt liksom, körde lite låtar efter påväg till hotellet står jag och Jennifer och pratar om Eriks lika Jackmisstag hahaha och vem kommer gående? Jo, Erik.. Hahahahahahahaha.. Vi tängde oss på hotellet där det stog massa töntar och bah åååh Erik, han stog vi en hiss och väntade och jag tog den andra och då märkte han att den var "ledig" så han gick in i samma. Det var inte så pepp, för då kom massa brudar som var jätte packade, suck, sen stannade hissen så jag fick lite halv panik.

Sen hade vi lite fest, fest hahaha, träffade en trevlig kille som heter Robin och massa andra människor. Så gick vi ner och snackade med folk och vem kommer då? Jo, Headline *yummieyummie*. Sen drog vi till vårat rum och chillade, sen slaggade.

<hjärta3

The worlds gonna wake up and see...

Godmorgon, jag är vaken jag är pigg och pepp. Idag bär det av, yes, yes fan va pepp ska gå snart för att möta min kära vän Jennifer. Det ska bli sjukt kul, vi drar till Hallsberg och har jätte kul. Packade igår, tog med mig kläder för en vecka, sen så kommer jag hem imorgon och berättar om allt. Jag känner verkligen att det kommer bli sjukt kul.


Jag hoppas verkligen att alla kommer att ha lika kul som jag och Jennifer kommer att ha. Det ska bli så jävla härligt att bara komma bort från allt och slippa vara i storstaden denna underbara dag. Fan va härligt. Hejdå Stockholm, nu åker vi, men vi kommer tillbaka..

Idag säger vi även Grattis till Sandra som fyller 18 år dagen till ära.
Vi lovar vi ska ringa när vi sitter på tåget.

<hjärta3

Getting deaf, dumb and blind..

Satt precis och kollade på Andra Avenyn och nu ska jag kolla på The Day After Tomorrow. Jag älskar den filmen så sjukt mycket, den är så bra och Jake är så jävla snygg. Han är bland det snyggaste som finns. Man blir lite små kär i honom typ varje gång man ser honom, sen måste jag sova, tidig morgon imorgon. Jag och Jennifer åker tidigt, fan va underbart det kommer att bli.

Men men, tillbaka till Jake, kan någon förklara hur man kan vara så här snygg? Det är helt otroligt, jag kan inte riktigt förstå hur det går till. Men han är ju verkligen jätte snygg. Han verkar vara jätte snäll och underbar i verkligheten också, skulle vara så sjukt underbart att få träffa honom i verkligheten, jag skulle typ dö.


<hjärta3

Packar.

Sitter och funderar på vad jag ska ha med mig.
Jag vet verkligen inte, jag har börjat packa, jag ska iof bara vara borta en dag men jag har typ kläder med mig för en vecka eller någonting. Jag är klar med packandet alla fall har fixat mina naglar, jag är jätte seg kunde inte riktigt välja vad jag villa ha med mig så det blev massvis med kläder, men men...

Dagen har varit chill, skola som vanligt och jag och Jennifer fortsatte att göra vacker konst hahaha, det började i förrgår med att hon satt och fyllde i sin kalender, så gjorde jag det, sen så ritade vi en jätte vacker teckning idag.


Gårdagens och dagens konst.

Har precis fixat mina naglar, nu ska jag fortsätta kolla på The Hills, sen ska jag väl packa det absolut sista. Jag kan inte riktigt fatta att jag åker imorgon. Ska bli så jävla kul. Hur kommer eran helg att se ut? Det är dagens fråga, svara, hoppas att alla får en toppen helg alla fall.

<hjärta3

Godmorgon och hejdå..

Nu ska jag gå till skolan, är lite stressad..
Hahaha men men jag hoppas att det blir en rolig dag. Idag ska vi va jätte snälla mot Charlie i min klass, för han är så snäll mot mig och Jennifer. *Wooohooo*..

<hjärta3

Dagen, teater..

Idag har jag som vanligt först varit i skolan, hade historia, sen lunch och efter det filmkunskap. Väldigt vanlig dag. Sen drog jag och Jennifer till Ringen för att jag skulle köpa nya rakblad till min rakhyvel, jag vet att det låter ja, öhm, ja lite konstigt när man säger det. Men så var det alla fall och sen gick vi till Åhlens för att kolla vad jag ska köpa för lösnaglar imrogon och så köpte Jennifer hårfärg. Efter det tog vi 4:an till södra och sen så gick vi in och köpte lite hårprodukter till Jennifer.

Drog hem till Jennifer åt macka, nötter, färgade Jennifers hår och väntade på att tiden skulle gå. Sen drog vi till donken, jag åt, sen så drog vi till teatern. Väldigt trevligt, vi hade så kul på teatern, verkligen jätte kul. Sen var det dags att åka hem och nu sitter jag här hemma och kollar på Grey's Anatomy. Måste ju bara påpeka att Justin Chambers är så sjukt snygg, verkligen sjukt snygg.


jchot.jpg justin chambers image by kmileti

<hjärta3

Jag vet inte vad jag ska göra..

Sitter vaken, inte så jätte vaken, men jag är alla fall uppe. Sitter framför tv och dator på samma gång, dricker kaffe och är jätte, jätte trött. Kollar på Vakna! med the vocie, jag är så trött. Idag är det ju så att jag börjar dagen med historia, kul va? Nä, skule vilja ligga kvar i sängen och sova.

<hjärta3

All my bags are packed, eller inte..

Aaaaah jag har lite panik.
Det är helt sjukt, jag ska åka om 3 dagar och jag har inte börjat packa än. Jag vet, det är helt sjukt, sjukt, sjuuuukt. Jag menar jag måste verkligen måste börja packa, problemet är bara de att jag inte vet vad jag ska ta med mig. Men va fan jag ska iof bara vara borta en dag, vad ska jag ha på mig? Vad ska jag ta med mig? Äh det löser sig nog, yes... Jag ska nog börja idag. Eller? Äh det löser sig på nått sätt, frågan är bara vad jag ska ta med mig. Jag se jätte gay ut med världens sörsta resväska för bara en dag, hahaha..

Men men inget att oroa sig för.
Jag är så trött, sitter och kollar på UB och sen är det ju dags för DH. Får se om jag pallar så mycket mer än det, är alla fall jätte glad att jag får sova lite extra imorgon känns som om jag inte fårr sova någonting på riktigt länge, ska bli skönt med sovmorgon. Sen på fredag blir det ju upp tidigt som fan, måste ladda kameran och leka lite duktig och fota som fan i Hallsberg och påvägen dit osv. Hahaha, men men nu ska jag fortsätta kolla på UB, eller aah när reklamen är slut.

<hjärta3

Risin' up, back on the street ..

Jag har varit helt sjukt peppig, det var helt galet, jag var tvungen att träna. Så jag tänkte jag kan gå ut och jogga lite, men när jag kommer ut grips jag av köld, det var helt galet kallt. Så jag bestämde mig för att gå in igen och sätta mig på cykeln. Sen har jag suttit där i nästan 2 timmar jag känner mig väldigt bra.

Lite stolt måste jag säga och det känns bra.
Ska nog cykla lite till..


<hjärta3

When you try your best..

Igår var jag som sagt med Jennifer och vi fikade, jag köpte vanilla latte *yummie*.. Men alla fall den var jätte fin och nu vart jag helt sjukt sugen på vanilla latte.


Ser det inte helt galet gott ut?
Jag älskar det alla fall och det är ett jätte fint hjärta.
Man blir liksom glad när man får något som är gjort med lite extra.

<hjärta3

Just keep ya head in the game..

Jag har inte så mycket att göra har haft engelska, sen hade jag historia, sen skulle jag ha filmkunskap men bara för att vi missade historian pga ett studiebesök så hade vi historia igen. Det var ganska jätte tråkigt, jag är jätte trött och ja, jag vet inte. Träffade Cissi på vägen hem, det var trevligt, sen så kom jag hem. Satte mig framför tv:n, det var DH som visades. Och nu sitter jag och kollar på Christine.

Ikväll är det som vanligt tvkväll.
Jag och Jennifer åker om 3 dagar, Sandra fyller 18 om 3 dagar och sista idol kärrtorp intagningen är om 3 dagar.

<hjärta3

If you're not like this and that...

Godmorgon världen!
Jag är trött som bara den, dricker mitt kaffe som vanligt kollar på The Vocie, vet inte vad jag ska ha på mig. Gooosh, vad fan ska jag ha mig?!!.. Suck, suck.. Dom visar ett kul klipp från gårdagen när Laila Bagge, hon är ju helt underbart snygg måste jag ju påpeka. Nä, nu ska jag försöka hitta någonting att ha på mig.


Laila Bagge skulle inte ens rekommendera sin son att vara med i

<hjärta3

Release your inhibitions..

SItter och kollar på The Hills som vanligt vill säga.
Har shopat med Jennifer idag, kollat på skor, tattueringar och allt annat liksom. Jag är så jävla glad, jag är iof ganska seg. Sen drog jag och Jennifer (som btw har namnsdag idag) hem till henne, kollade på lite gay grejer. Sen drog jag hem, fast jag drog inte dit, jag drog och shoppade efter en bh, kom ut med två. Hahaha, jag känner mig duktig.

<hjärta3

Skolan, ganska tråk.

Alla saker som skulle var med finns i bilden, den har alla fall ett litet djup (men de skulle kunna vara lite mer markerat), en bok och en kroppsdel. Den är enkel, färgerna är bra lagda och naglarna sticker ut på ett snyggt sätt. Boken är ställd på ett bra sätt och snyggt lokaliserad bildmässigt.

Men handen/fingrarna är placerade på ett konstigt sätt, hade sett bättre ut om någon kanske höll i boken. Armen/axeln som finns med på bilden skulle man kunna klippa bort. Skulle även kunna tar bort ramen eller använda sig av en mer enkel ram, med tanke på att det är en enkel bild. Handen skulle även kunna ha gjorts lite ljusare. Annars en väldigt enkel och snygg bild.

Detta är vad jag har gjort på min fotolektion.
Det var väl kul? Hahaha, jag är jätte trött och seg.

<hjärta3


Upp å-å-å hoppa nu..

Godmorgon, idag är det ju måndag, en nya start på veckan. Själv känner jag hur ögonen bara vill stänga sig själva, medans hjärnan säger NEJ du ska till skolan. Varför ska man lyssna på sin hjärna? Hahaha. Sitter här alla fall, får se vart denna dagen tar mig, måste till tattueraren och kolla vad det kostar, handla parfym och en ny bh. Sen har jag inget planerat, suck, jag är så trött att jag skulle kunna ligga i sängen och sova hela dagen. Så är det kallt ute också, jag tyckr inte om kyla, alltså tycker jag inte direkt om hösten. Så kallt, men men bara vänta till våren, till alla studentskivor och sedan studenten. Men vad ska man ha på sig? Det löser sig nog.

Nu ska jag tänka på denna dagen.
Alltså, jag är trött och jag ska till skolan.

<hjärta3

Vi kan bara bara dricka varm choklad...

Har kommit hem, sitter framför tv:n kollar på UB som jag har missat, sen ska jag kolla på DH. Varit på jobbet, städat och fixat snyggt i butiken. Nu sitter jag hemma igen, så skönt att komma till ett varmt rum, ska krypa upp i sängen och göra lite varm choklad, så gott och mysigt. Annras har dagen varit bra, regndae som fan, todde inte att det var sant. Men men, vad ska man göra? All fall nu sitter man här, imorgon är det tillbaka till skolan, foto och matte *suck*..

Ska sätta på Snook, var så länge sen jag lyssnade på Såpbubblor, som är en så härlig låt att det finns inte. Härlig, härlig man blir så peppad och vill bara dansa så fort som man hör den. Snook gör väldigt härliga pepp låtar, textem kanske inte är så pepp alltid, men musiken får en att atgga till..

Låt mig bara bara älska dig
Låt mig bara bara spöa dig
Vi kan bara bara dricka varm choklad
Bara bara fånga såpbubbler
Bara bara säga helt fel sak
Vi kan bara bara ta en promenad


<hjärta3

Om du har pengar i fickan eller ett ess i din ärm..


Det är jobbigt att jobba och idag ska jag jobba.
Det är alla fall vad jag tycker, jag tror jag skulle tycka att det var roligt. Men om jag fick göra någonting annat, jag älskar iof att jag har min syster med mig. Hon är massa bäst och gör allting mycket lättare, men jag känner att det jag håller på med är inte riktigt min grej. Men men, jag säga bara, det är pengar. Hahaha..

Nä jag förösker att leta nytt helgjobb, hoppas att jag får något.
Men alla fall, dagens fråga blir.
Vad är ditt drömjobb?

<hjärta3


How'd I turn my shirt inside out?

Jag är trött, sitter och häller i mig kaffe som vanligt. Försöker att vakna lite, sitter och kollar på Fresh idag också. Men fan va bra det är, jag älskar det. Hahaha, blåser som fan utanför, jag ska jobba. Imorgon ska jag köpa parym, yey, min älsklings parfym ever typ.



Nu ska jag sätta på mer kaffe, jag menar kom igen jag har inte riktigt vaknat än. Jag är så trött, jag kan inte riktigt fatta det, jag var iof jätte trött igår också och det lär inte bli bättre imorgon när jag ska upp ännu tidigare. Jag pallar inte, jag vet inte vad jag ska göra på foto. Jag måste prata med Stefan, för jag va inte i skolan, pga SL, jag menar hallå inga ersättningsbussar, ingen t-bana och inga föräldrar som är hemma och kan skjutsa. Sen ska jag kolla vad det kostar med min tattuering och köpa den underbara parfymen, så det lär ju bli en bra dag ändå.

<hjärta3

Stjärnor på is.

Så var det igång, det nya programet på tv4.
Det var riktigt bra, det var bättre än lets dance, mycket bättre, det var kul att se hur dåliga alla var till de som de hade tränat upp på sex veckor. Och jag kan ju bara säga, juryns favorit var min favorit. Markus, han va jätte bra, helt otroligt så sjukt glad att han gick vidare, även glad att se att Josefine C gick vidare. Jag menar såg ni inte hur otroligt snygg hon var idag?.. Alla fall, samma favorit som juryn, känns ganska bra måste jag säga.

Markus Fagervall och Johanna Götesson

Carolina och Carina var jätte bra som programledare, men det visst vi ju redan. Alla fall alla som har följt idol, det är en bra kombination dessa två underbara brudar. Nu måste jag sova, det har varit mycket idag, jobbat hela dagen. Jag ska ju jobba imorgon också.


Alltid lika snygga.

Ja som sagt nu ska jag sova.
<hjärta3

Dagens slut, nästan..

Så var alla fall jobbdagen slut.
Kvällen ska jag ta det lungt och ha det extremt trevligt med min kära mamma. Vi ska bänka oss framför tv:n och kolla på stjärnor på is, äta och dricka te hela kvällen. Ska bli så skönt, det ska verkligen bli underbart att bara ta det lungt. Sitter för tillfället och kollar på The Hills som är en av mina favorit serier någonsin. Snart är det en ny vecka, jag kan inte fatta att tiden går så snabbt. Ska shoppa lite på måndag och kolla upp vad min tattuering kommer att kosta.

<hjärta3

We sure are cute for two ugly people

Godmorgon, jag ska iväg till jobbet idag.
Sitter och kollar på Fresh Prince, hahah fan va länge sen det var jag såg det. Jag är jätte trött, måste fixa matlåda, vad fan ska jag göra? Hmm.. Snart är de ju Fredag igen också, kan ju bara säga en sak, fan va jag längtar. Jag och Jennifer kommer ha så jävla kul, iof är vi bara bort en dag, men de ska bli så jävla skönt. Jag har även över missbrukat kaffe just nu. Man behöver ju det, så sjukt gott och jag behöver vakna.

Nä nu ska jag hitta på något att äta.
<hjärta3

Idol 2008

Okej dom 11 är utvalda, fan va glad jag blev när Jenny åkte ut. Idag sjöng hon surt och det lät jätte hemskt, jag tyckte inte om henne från början och jag vande mig aldrig med henne. Var väldigt besviken när hon kom med från början, men men, man kan inte få allt. Nu är hon ute, jag satt och smsade med Blåst (som vanligt när det är Idol) och vi kom fråm till att Robin B blir snyggare varje gång man ser honom, självklart har vi ju också våran favvo Lasse. Och som alla vet, så älskar jag ju Andreas.

Kunde inte avsluta kvällen bättre. Imorgon är det jobb.
<hjärta3

Gossip Girl

Jag har haft en hel del att göra, så jag har inte ens hunnit kolla på Gossip Girl. Detta enligt mig är lite panikigt, för när jag inte hinner att se en serie så kommer nästa avsnitt och så blir man jätte stressad, så då tänker jag fan vilken tur att SL var helt mongo idag. Verkligen annars hade jag ju inte hunnit kolla på både One Tree Hill och Gossip Girl.

Men men, alla fall till det jag tänkte säga, Gossip är som många vet en av mina favorit serier ever. Det har nu börjat bli mer intressant den någonsin förut, förut var det bara drama, nu är det DRAMA. Jag älskar det, jag älskar även skådespelarna Taylor Momsen och Ed Westwick, så snygga och underbara.


Självklart tycker jag att dom andra är snygga också men det är dessa två och Leighton Meester som ens gör att serien är värd att kolla på, Leighton, är snygg och smart och ja.. Dom andra har någonting som andra inte har (för att köra OLW-style).. Tycker att alla borde kolla på andra säsongen, ja första också för den delen.

<hjärta3

High School Musical..



Så kärlek, verkligen mega kärlek.
<hjärta3

The monkey on your back is the latest trend..

Jag sitter och lyssnar på Gavin DeGraw, längtar som fan tills konserten. Snart, mycket snart kommer Mäzi. Om exakt en vecka idag åker jag och Jennifer till Hallsberg och har väldigt trevligt eftersom att Charlie är så snäll hahaha... Det kan ju misstolkas, men det är inte så att Charlie ska följa med, nej han är bara snäll. Hahahaha, jag försökte sova men jag kan verkligen inte, suck.

Imrogon är det jobb.
Idag har jag inte så mycket planerat, pappa har åkt till Göteborg, mamma kommer hem idag. Hmmm.. Jag ska nog spendera dagen med High School Musical eller någonting sådant. Det har varit en väldigt bra vecka måste jag ju på peka, massa människor som sökt till Idol, massa roliga saker som Zac Efron och Alphabeat. Japp, väldigt, väldigt lyckat.


Nä, det blir fan high school andå.
Anledningen till det är väl ganska självklart ändå, eller?!..

<hjärta3

Godmorgon, helt onödigt.

Yes, denna dagen känns så onödig.
Kan inte komma till skolan pga av gröna linjen, vilket är ganska störande. Men men, vad ska man göra, det vill iof säga att jag gick jätte mycket i onödan för att inte gå till skolan ändå. Jag menar jag hade foto, engelskan skulle vi jobba hemma med, så allting känns ganska fail. Så nu sitter jag framför datorn, kollar på tv och planerar på att gå och lägga mig i sängen igen. Jag så så trött, jag är verkligen jätte trött..

<hjärta3


Helt seriöst.

Sitter och kollar på Idol och så kommer då denna Elias.
Han sjöng inte bra idag alla fall, han var tråkig på scenen, verkligen jätte tråkig och nä. Det var verkligen inte bra, jag tycker inte om honom. Men däremot hejar jag stenhårt på Lars, han är så jävla skön, kör sin egen stil och är jätte härlig. Han är också bland de charmigaste människorna jag någonsin sett. Fan va jag hoppas på den killen.

Vi har ju inte bara Lars som är charmig.
Nepp, vi har ju våran snyggaste idol jury Andreas talar jag självklart om. Man kan inte nämna idol utan att nämna denna snygga underbara man. Jag är så jävla kär i Andreas att det finns inte.. Mmmmm.. Hot, hot, hot.

<hjärta3


The Hills.

l_539c0b541986bffc32bdf468e38bd6d3.jpg picture by BatmanFFS

Satt precis och kollade på The Hills, kärlek.
Men sen märkte jag någonting, i slutet när det står vem som har textat till svenska, vad står det för namn? Jo. Anna Lundberg. Åååh vad kul jag hade åt det pga att min kompis heter det. Jaa.. Jag är trött, har varit på DI med filmkunskaps gruppen, var trött redan då, men blev ännu tröttare.

<hjärta3

Shia LaBeouf

transformers-shia-poster-l.jpg picture by BatmanFFS

Shia, Shia, Shia.
Han är ju bara för snygg. Dom pratade om honom på The Voice imorse, eller Hans pratade om honom, men Hans kan tydligen inte utala Shia rätt vilket är jätte irriterande. Men men, dom pratade om att han va snygg och shit, men Josefine tyckte att han va lite ung för henne, hehe..

<hjärta3

Grattis!

Grattis älskling.
Jag har kännt denna underbara människa sedan 1999, du är en av min äldsta vänner. Jag älskar dig, jag kommer alltid att älska dig. Du är en av människorna som betyder mest i hela världen, älskar dig, hoppas du vet det.

<hjärta3

Mr. Hot

Andreas Carlsson ser fram emot hösten och livesändningarna m

Andreas Carlsson, ska man behöva säga så mycket mer?
Han är snygg som fan, det är liksom bara så.
Han har det där lilla extra och varje gång man ser honom tänker man exakt samma sak.

Btw, skicka hem Yasmina (om hon nu heter det) eller Jenny..
Seriöst. Alla andra var jätte bra, men nej..

<hjärta3

I LIKE

olsen.png picture by BatmanFFS

Dessa två brudar är så sjukt snygga, ja, verkligen.
Satt och kollade på film med dessa två idag, såå söta som små, så snygga nu. Idag börjar Grey's Anatomy *woho*.. Happy happy.. Snart börjar idol också.. Men men, alla fall jag tycker att MK & Ashley är sjukt snygga.

<hjärta3

HSM3

Har varit i skolan hela dagen, var så jävla trött pga gårdagen. Men men, vad gör man inte för Alphabeat, haha.. Hade bara en lektion, sen hade vi Kär-dag, bajs tråk, men vi fick choklad så jävla gott. Jag bröt alltså mitt godislöfte men fan va värt de va. Hahaha.. Efter de drog jag och Jennifer till Sergel och köpte HSM3 biljetter kommer till kassan.

Jennifer: Har ni börjat sälja HSM3 biljetter?..
Kassa tant: Nja, enbart till SF medlemar.
Jag *tar upp mitt kort*: Tänk vilken tur att jag är medlem..
Kassa tant: Ja, tänk vilken tur..
Jag: Yes, men då vill vi ha två på Saga om de finns?
Kassa tant: Nej den visas inte där. Men ni kan se den här?
Jag: Aaaah men då tar vi här, då vill vi ha två men vi betalar separat.
Kassa tant *till Jennifer*: Då tar jag din biljett på hennes kort också..


Hahaha, näää, va? Shiiiiiiiiiiiiiit..
Hahaha, aja alla fall jätte kul, nu har vi biljetter och vi ska se snyggingen i 3:an och så ska vi ha maraton innan, nice, nice.. Annars en väldigt trevlig dag, vi har fixat en jätte "fin", jätte plasch till ljushalen, med idol på. Hahahahaahahaha...

<hjärta3

RSS 2.0