Desperately Seeking.

Efter denna hemska dag, eller alla fall en hemsk början. Men allting slutade bra, Svartis mår bra. Nu är det Ugly Betty, och sen är det DH. Imorgon är de valborg, jag ska spendera den med Jennifer m.fl. sjukt kul typ inte sova, helt härligt. På torsdag är de jobb igen, men va fan imorgon, typ alla skolor har halvdag men har vi de? Nej, verkligen inte så vi ska gå till klockan fem på eftermiddagen, wtf?! liksom.. Dagen Ugly Betty är sjukt pepp, hoppas att DH är lika peppigt.


12.png fashion* image by princess91_divagirl

Hell

Jag får panik, jag orkar inte. Jag mår piss min kanin ska till vetrinären med min mamma. Han blir nämligen fått någonting kostigt, sjukt orolig och rädd. Jag klarar inte att förlora honom <3

A Messenger, Nothing More

Den här dagen har varit bra, jag var inne i stan och shoppade med Jennifer. High School musical (sing star), skor och lite små grejer. Sen drog vi hem till mig och spelade hahah de va ganska suckie, men de var sjukt kul ändå. Sen gick jag till tuben med henne och vi köpte glass och hade massa mys sen gick jag hem igen.

Jag har tänkt länge och jag vill verkligen ha en chihuahua, dom är as söta och mysiga plus att jag verkligen är en hundmänniska och kanin så klart, jag älskar min svartis han är underbarast och bäst och allt, he is the music in me för att citera en high school låt liksom <3 Nä men en chihuahua skulle inte sitta helt fel, dom är så söta, okej kanske lite dyra men men..

Och jag och Jennifer såg ett par as snygga skor på Bianco som jag vill ha, ska köpas lätt. Och sen ska jag typ köpa gymkort också, så ska jag och Jennifer börja gyma. Peppigt va? hahahhahaha.. Nån mer som vill gyma med mig? <3


The Perfect Storm

Okej, idag. Vakna tidigt, in på vivo och köpa lunch till senare. Sen på tuben till slussen, pressbyrån, kaffe och bulle *mumsmums*.. Sen buss till jobbet. lång dag. Mötte inte Blåst efter jobbet vilket kanske var tur för hon hade typ dödat mig, för jag hade varit jobbig som fan hahhaha.. Fick pengar av pappa idag så jag ska köpa skor imorgon och lite andra grejor *happygirl*. Fast imorgon är det nationella *orkaaaaaaaaa* näää.. Men men bara leka att allt är tipp topp.

Nu är klockan inte så mycket de går en dålig Adam Sandler film på trean, ska typ kolla på den läsa igenom mitt engelska häfte x-antal gånger och sen typ sova upp tidigt imorgon.. Mjääk, men men bättre att ha de gjort.

Kill Me Now

Mjäk dag, orkade inte. Vaknade för tidigt, åkte till Slussen handlade käk och cola light *göttgött* hahaha.. Sen gick jag till bussen och segde lite med min syster. Åkte till jobbet, var där hela dagen och hade en helt okej dag. Sen så typ dog jag och kände mig som en död människa. Sen hem och chilla, bada och sova, fan va skönt.

Sen fick man en liten överaskning när Blåst ringde nu, vid 10 tiden. Hahaha ska jag verkligen gå mer in på de? Kanske inte, myskor ideér kan man väll säga och jaa... hmmm.. kanske öhm?!!.. Ja.

Imorgon är de jobb igen, typ dö och sen träffa Blåst.

When It Isn't Like It Should Be

Jag vet inte vad jag ska göra, det här suger.
Jag orkar inte, idag skiter jag i allt. Jag ska bara sova och sega hela dagen vänta tills imorgon kommer, gå upp tidigt. Bara fortsätta och vara jobbig, leka trevlig. Fan va trött jag är, trött på allt. Hela dagen känns bara så helt mjäk, mitt huvud kommer explodera, för mycket på en gång. På måndag är nationella writing i engelska *suck* men men, jag ska peppa lite i kväll med mamma, mys.

I'm Wide Awake, It's Morning

Jaha, jag kunde typ inte sova idag, seg som fan, men ändå hela klarvaken. Vad ska man göra? Hahaha.. Vill bara sova, men nej, för jag ska åka till skolan och typ ha en lektion helt värdelöst. Mjääk... Vill inte, suck, och vi ska ha redovisnsing på våran svenska grej och mitt typ suger. Men jag orkar inte bry mig längre. Snart är de dags att dra, men men vem vet kanske blir kul i skolan?!! *NOT* Hahahaha...

Thin Line

Ja, det här va väll härligt, typ boring dag som fan. Kollade på treornas projektarbeten.. Sen behövde vi stanna i skolan för att fixa med svenskan, det var as jobbigt, fattade typ ingenting.. Men sen fattade jag och de gick bra.. Nu är jag as trött och helt seg i huvet.. Matchen slutade väll sisådär, 1-1 liksom, inte så bra. Men bättre än förlust. Trött som fan, med en huvudvärk som gör så att mitt huvud känns som det ska sprängas i miljoner bitar.

had enough

*Suck*
Jag är så jävla trött, jag har textkomunikation, det suger. Jag orkar inte mer, det känns bara så jävla onödigt. Varför sitta här när man ändå inte gör någonting, jobbar ändå hemma för att man inte kan konsentrera sig i skolan. Och allt man vill göra är typ att sova...

Fick tillbaka min ena text fick VG på den, de känns ju rätt bra iof. Hahahahahaha... Fan va trött jag är hur ska jag klara restan av dagen? Vi har iof typ inga lektioner för vi ska göra nån skit sak.. Seeeeeeegt.. Men men idag är de match man får väll hoppas på det bästa liksom, tyvärr ska jag inte på matchen, men antagligen på nästa (inte helt hundra dock)..

Nej nu ska jag öhm "jobba" lite hahaha..

Resolve

Vaknade typ mega tidigt för jag hade nationella skrivning i svenska, de tog typ en timme, men ändå hahaha.. Alla andra var typ hur sega som helst. Men men.. Sen satt jag Jennifer och Totte och segade i centrum tills han drog och då kom Maija och John, de va kul.. hahaha.. Sen drog jag och Jennifer tillbaka till skolan och spelade in våran jätte tråkiga svenska grej hahah, ja du, sen var de bara åka hem och chilla...

Ska fortsätta kvällen med att kolla på Grey's Anatomy, som inte har visats på typ hundra år, happy happy. Och det gör ju inte saken sämre att de är sötingar med liksom. Men det är sjukt skönt att det är tillbaka, helt underbart, känslan.. Det är typ de bästa idag, vilket kanske säger att min dag inte har varit helt toppen rolig så där..

greys.jpg greys anatomy image by cutecali03

Life in a Glass House


Den 21/4 var och shoppade med Jennifer, det var helt underbart.. Jag köpte mina underbart snygga härliga skor, och sen köpte jag lite annat. Som typ min väska (den på bilden fast i svart) den är as snygg och mega jätte stor. Sen så gick vi typ till Apple store, men min iPod går inte att fixa, de sööööög juuu... och jag har ingen svensk garanti, för jag köpte inte min i Sverige, utan i USA.. *suck*... vad ska man göra?! Men men sen så va vi på Body Shop också hahaha och köpte en body butter (cocoa som luktar helt underbart). Sen var vi och köpte skor åt Jennifer (jag ska köpa likadana) hahahahaa.. Så gick vi in på pressbyrån och köpte pigilin *mums* och cola light, juste vi va inne på Donken också de var mega mega mys och jätte gott och vi träffade Ylva också hahha.. Men men dagen slutade ju bra typ somnade och segade mig och mamma gjorde mega god mat, med lax och makaroner, det var underbart gott.. Sen så typ vaknade jag upp lite senare på natten och bah öööööhh.. va fan? så typ dog jag för att jag var så seeg.. Mamma tyckte btw att mina skor var jätte jätte mega snygga och hon gillade dem som fan, då vart jag happy happy liksom.. Sen måste jag prata med henne om att jag ska få pengar till skor och byxor hahahah, jag känner inte alls att jag typ shoppade lite för mycket :) hahahaha..





        Cocoa Butter Body Butter




 


Life as we know it.

Mjäääääk!!! Ja, det var ungerfär så jag kände mig när jag vaknade denna morgon. Det kändes segt och tröttsamt efter gårdagens jobb, upp igen. Satte på dator och såg det sista avsnittet på säsong två av Skins, sorgligt och underbart på samma gång. Sedan var de dags att klä på sig, hittade inte nycklarna, så jag missade min tunnelbana och fick spring till bussen som redan stog inne när jag kom. Syster yster satt nästan vid första stolen så de var bara andas ut.. Men inte så lång tid, för, när vi kommer in i butiken fungerar inte strömmen. Allting fungerade förutom, tak och självklart våran glassfrys. Aaaaah mitt huvud vill explodera typ hahaha, men men allt rullade på tills det kom miljorner med folk och alla på en och samma gång. Åt min lunch så snabbt jag kunde skicka ca hundra miljoner sms till folk att jag ville dööö för allt bara stressar inte bara jobbet liksom, allt, liksom jobb, skola allt...

Men men allting ordnade sig efter att nåra människor som typ bah de är okej, och jag bah neeeeeeeeej!!!.. Sen vart de åka hem typ ta de lungt och vila, massa fjortisar som man typ ville döda på bussen, vidriga brudar som typ använder för mycket, för mörk foundation så att det blir en härlig rand, sen kör vi vitt på läpparna så vi ser ännu mer mongo ut, ja men snälla.

Va så jävla skönt att komma hem och ta de lungt. Vänta tills nästa helg då är det extra timmar och annat härligt.

Racing Like a Pro

Fan idag, vaknade typ vid 07.00 för ljust inne i Jennifers rum, skulle gå upp 07.30, gjorde de gick och duscha. Typ kommer tillbaka in i Jennifers rum fixar mig och börjar gå mot bussen 08.15 (från medis till Slussen) möter min kära stora syster på busshållsplatsen väntar på att den ska komma. Kommer till jobbet 09.10 typ och möter en av tjejerna som jag inte jobbat med förr, Sanna, sen börja jobba.. Ända fram tills klockan var ett (efter lunchen) så gick allting jätte snabbt, men efter de ville jag bara dö, så segt gick det. Tills de mest spännande som hände mig idag inträfade, Mr. Di Leva kom in i butiken och bah ah hej jag fick nåra plantor planterade igår, jag typ stog som ett fån och bah öööh aaahaa.. okej.. så min syster tog hand om de. Sen gick jag typ runt och skrattade för mig själv och smsade min kära Pippi hehehe..


Sen fortsatte dagen att vara tråkig och när den äntligen tog slut kom min systers kompis Erik och hämtade upp oss, vi hade nästan kört hem till mig då Sanna ringer och bah vi måste täcka nåra grejer som vi glömde.. *SUCK* men men.. vad ska man göra så vi åkte tillbaka och fixade, sen fick jag äntligen komma hem..


När jag väl var hemma typ halv sov jag, skrev om vad jag gjorde igår och bara chillade.. Och så fick jag mitt PS2 fan va glad jag är ^^.. Men imorgon är de nya tag upp tidigt och jobba igen, hoppas dagen flyter på.


Yesterday's memories

Ja du, det var en mysig dag.

Var i skolan typ inget att göra, va med på Jennifers drama lektion. Sen drog vi hem till Jennifer, jag fixade mig och Ami kom. Sen kom Lala så Jennifer och ami började med maten och jag och Lala satt och pratade och segade typ, efter ett tag så kom Cissi och Emma.. (Matilda var sen...) hahahaha... Men hon kom också efter ett tag, när vi hade typ lekt och Cissi bah men vi pratar ju om Törnrosa hahahahha. Sen var det dags att äta, det var jätte gott och typ min frukost hahahha, sen förflyttade vi oss till vardagsrummet med efterrätt och vi satte på filmen Grease. Alla, verkligen alla, satt och talade med i repliker och vi sjöng alla sånger. Det var mega kul..


När filmen var slut bestämmde vi oss för att gå till Tanto, snuten var där och massor med roliga människor, t.ex. massor med Kärrtorpare, som typ två killar som bah ni går i Kärrtorp till mig och Jennifer och bah öööh aaa... vilkan är ni? Och de va typ mega glada och sa att de också gick på Kärrtorp i Tottes klass och vi bah ååh då känner ni Totte. Sen lovade jag att jag skulle hälsa på dem om jag såg dem i skolan.


Sen var det dags att dra hem och sova, vi sög och jag och Jennifer låg och snacka as länge, medans Lala typ somnade jätte snabbt hehehe <3


I've Got Dreams to Remember.

Ja du, vad ska man göra?
Idag ska jag på mysig middag med brudarna hemma hos Jennifer .. Det ska bli härligt, sen sova där dra till jobbet tidigt imorgon. De kommer bli en mysig dag känner jag på mig, har alltig ner packat, ska ha klänning idag ^^ och btw jag älskar mig tan lotion den är undwerbar, jag är inte blekast i världen även om jag är blek.. Hahhahaha..

Undra om jag har engelska idag, för jag har redan haft mitt nationella muntliga så jag undrar.. Men men spelar ingen roll ska ändå vara i skolan för jag ska va med Jennifer på hennes drama. Sen ska vi till henne.. Snart ska jag dra till skolan min svenska lektion..

Stockholm.

Stockholm är en vacker stad, med mycket folk härliga människor som jag älskar. Så varför är jag så trött på att vara här, mitt i smeten i det som vi i Sverige kallar för stor stad? Jag vill bort till något större, till L.A. eller någon annanstans bara bort fly från det kalla, fast nu börjar de bli varmt igen. Jag vet inte längre, jag älskar Stockholm de är fint och jag har mina vänner, men ändå känner jag en längtan att få glassa på en beach någonstans. Att bara komma ifrån och få de varmt och härligt. Jag vet att de inte bara är jag som känner så, de kan inte bara vara jag som känner det.

Men men som jag sa innan, min dag blev bättre. Sjukt kul när jag och Jennifer har lite ryck när vi väntade på att Tottes lektion skulle sluta. Vi hade mega kul och satt och missbrukade ordet fuck.

image6

We Might As Well Be Strangers

Jag vet inte, jag orkar inte.
Jag klarar inte mycket mer, det känns som om vad jag än gör så blir det inte som jag vill. Men varför? Ska de verkligen vara så jävla svårt? Vad är det för fel.. Är det något jag gör, något jag säger? Jag förstår inte, jag orkar inte. Det är som att leva men ändå inte, som om jag står i skuggan av någonting som inte finns, varför kan jag inte bara få skrika, skrika ut allt?

Jag började min morgon som vilken annan morgon som helst, vakna , sätta på kaffe gjorde för en gångs skull frukost och åt. Sätta på tv:n och vila lite innan man måste förbereda sig till skolan. Men hur jag ska orka skolan idag? Hur ska jag orka någonting idag, jag har ingen bra dag. Jag känner mig tom, jag känner mig som ett hål som någonting obetydligt i ett stort universum och självklart kommer jag inte känna så hela dagen men de bara kommer som ett slag i ansiket.

Men men, snart träffar jag Jennifer så kan hon få muntra upp mig, hon får mig att bli glad. Vi hade verkligen sjukt kul igår, vi va dryga, trötta, sega och helt jävla sjuka i huvet. Helt underbart.


Explosions25.jpg expoltion image by reissiecup420

This Life

Vaknade sätter på the vocie och vem är på? Blondin Bella.. *suck*
Men men jag ska inte klaga på henne, de är bara onödigt och de finns många som tycker om henne. Men idag hade vi "så kul" i skolan, eller kanske inte. Höll mitt svenskatal idag, det var helt mjäk. Så man vill liksom inte, de är alla fall över så man behöver inte oroa sig för de längre. Jag hade tänkt att lägga upp mitt tal, men jag ångrad mig lite så jag planerade att jag ska lägga upp min text jag skrev till ett svanska arbete förra gången de höll på att bli vår, precis som de håller på att bli igen..

Jag var även runt hela söder med Jennifer och fotade, runt skanstull, slussen och nästan vi gamla stan, det var mysigt. Jag och Jennifer är så sköningar fan va vi satt och skratta typ hela tiden, de är någonting fel. <3



Nu blir det nya tag!

Klädaffärerna runt om i stan börjar fyllas med nya shorts, klänningar, kjolar och snygga skor med tillhörande väskor. Men utanför mitt fönster är världen täckt av snöblandat regn, det är kallt och grått. Det finns klänningar och skor i olika färger när vi kollar in i affärernas skyltfönster och vattenpölar som rinner längst med gatorna där vi går. Det är som att ha en cabriolet på vintern, man vet liksom inte riktigt vad man ska göra med den.
Men man kan alltid hitta något nytt, med det nya modet kommer även en ny chans att ändra sin egen stil lite, man kan prova på nya lite mer vågade saker än vad man tidigare har gjort. Kanske en färg som man aldrig hade anat att man kunde se bra ut i, eller en modell som man inte visste ens fanns.
För vi vet ju att det är inte bara modet som förändras utan även de i vår omgivning förändras tillsammans med det nya modet. För när vår och värmen kommer blir vi alla lite sugna på att vara lite spontana, shoppa loss och hitta något nytt och roligt. Även om det som köps kanske aldrig kommer att användas. Men även ett nytt mode måste ha sina brister detta år är det klackskorna, självklart kan det inte vara vilka klackar som helst, de måste vara speciella. De måste sticka ut, vara unika och allting måste vara galet nytt och spännande, som att vända på klacken helt och hållet. Men tyvärr är det inte bara klackskorna som är ett snesteg i modevärlden, hippiebyxorna har kommit tillbaka. En hög midja och överdrivet utsvängda byxor är ingenting att leka med.

Men garderoberna hemma ska börja rensas ut på tjocka tröjor, raggsockor och allt möjligt som innehåller ylle. Ja, för det blir ingen sommar om inte våren går och det kan inte bli en bra vår utan nya kläder. Så nu tänker jag hänga fram alla snygga vår- och sommarklänningar som jag har införskaffat. Skorna får plats bredvid de lite "klumpigare" vinterskorna och scarfen får ligga bredvid tjocka halsdukarna. För snart, mycket snart, kommer solen fram och den mörka gråa himmel som vi ser ute idag kommer att ha försvunnit. Krokusar och snödroppar börja dyka upp i alla förortsrabbater som vi går förbi. Vi känner det i luften, våren är på väg. Då blir det nya krafter, nya resemål men inte minst nya kläder.


Anna Wall, med sommar i sikte


SUMMER.gif summer love? image by swen10SUMMER.gif summer love? image by swen10SUMMER.gif summer love? image by swen10

Truth, Bitter Truth.

Dagen fortsatte ganska tråkigt också. Typ efter fotolektionen hade vi engelska och jag hade nationella, boring. Var i samma grupp som Jennifer och Victor N. Men men, åt för en gångs skull i skolan, liksom haha jag är så duktig. Dagen gick väll ganska bra efter de, jag fick g på mitt mediekunskapsprov som jag inte pluggade till. Sen så typ hem och chilla..

Aaaah kolckan vart 20.00 hahaha kolla på Andra, sen kolla på säsongs premiären av DH!! Jag verkligen älskar DH fan va bra de var, det känns som hundra år sen jag kollade på de känns det som, det är helt underbart bra. Och en annan sak jag är klar med mitt tal!! Jag lyckades, de är as dåligt och jätte konstigt men jag är klar kan inte riktigt tro på de själv, men när jag började skriva kom det bara, som en blixt från skyn.



To Wish Impossible Things.

Idag säger vi för det första grattis till Nanna hon blir stor.
Vad ska man hitta på dagen har precis börjat, ingenting har hänt. Dagen startade ganska bra, mamma fixade kaffe träffade Jennifer på t-banan, vi gick till skolan och nu sitter jag här helt uttråkad och tänker på alla saker som jag kan köpa när jag får mina pengar, jag ber om ursäkt för att jag typ redan har sagt de men jag vill verkligen ha mina saker nu.

Varför ska livet vara så segt? Varför ska allting vara så jävla jobbigt jag orkar bara inte mer, det känns bara så jävla mengingslöst att sitta i en data sal inte göra nånting och bara halv dö. Varför liksom? Varför? Jaja jag låter kanske lite små uttråkad och som att jag bara klagar på allt vilket jag iof gör, men va fan, Sverige suger, Stockholm är tråkigt och jag vill bara åka ivåg. Varför kan det inte hända någonting spännande, någonting som man faktiskt kan ha kul åt?!!!...

Okej nu ska jag sluta tjata och vara jobbig, typ tänka i andra banor, fan va jag inte orkar de men jag måste väll. Nånting måste hända, NÅGONTING MÅSTE HÄNDA NU!!!!! Jag vill ha pengar jag vill shoppa jag vill göra någonting jag vill inte bara vara här, inte bara sitta framför en dator och sega, inte ha en värdelös engelska lektion där man bara känner för att skaffa en get åt sin lärare (hahahhaha humor?)..

Nej, dagen har inte ens börjat och jag är redan uttråkad, vi får se vart restan av dagen för oss.

Free To Be You And Me..

Vad är det som händer? varför blir allt så här? Varför ska det vara så?....
Jag orkar verkligen inte, ingenting känns som de brukar.

Okej nu ska jag sluta vara "djup" hahaha...
Denna dag började helt mongo, vaknade som vanligt, kommer till skolan och så har man ingen lektion kul?!!!! Inte dirket va. Så jag åkte in till stan för att köpa en ny uttöjning, min andra försvann igår (inte så pepp) men men.. Sen gå runt typ hela stan och planera lite som ska köpas när de är löning, listan vart inte så lång.

  • Ny stor väska, typ mega stor
  • Nya skor, hög klack mycket snygga
  • Body Butter med en doft av chocolate

Det är bara vänta tills pengarna kommer liksom. Sen åka tillbaka till skolan för att hämta Jennifer. Åkte hem till henne och åt, mega god mat!! Mums. Sen iväg till Rosenlunds sjukhus för att vaccinera mig, Jennifer var mitt moraliska stöd hehe.. Sen gick vi och åt glass, satte oss i söderhallarna hade mysigt och kul. Sen gick vi hem till Jennfier, efter att hon klagat och varit överdrivet söt, när vi var hemma hos Jennifer så kom Melica förbi och var söt med oss. Sen vart de hem, äta och chilla galet framför tv:n. 




thshoes.jpg image by qtpatooteythshoes.jpg image by qtpatooteythshoes.jpg image by qtpatootey


Don't Dream It's Over

Satt och kollade på Dirty, Sexy, Money och gjorde fattiga riddare för att jag var hungrig (min kära mamma tyckte inte att de var så smart att göra de 00.00 hahaha) Men men de var kul.. Sen typ somnade jag, vaknade igen vid tio tiden och var typ as trött, mamma va uppe och så satt vi och skrattade som fan.. hahaha..

Efter de gick jag och la mig igen, vaknade vid ett tiden..
Åt brunch tilllsammans med familjen, bestämmde med mamma att vi skulle gå på bio runt 18.00 tiden. Så vi drog till heron vid 17.20 för att se filmen Superhero Movie, som för överig är as bra (om man har mega dålig humor som jag) hahahahaha... Men till och med min mamma som inte gillar sånna filmer skrattade som fan.. Sen när vi kom hem var jag uttråkad och visste inte va jag skulle göra så jag fick en kick och fixade så min kompis Anna a.k.a. Blåst fick en snygg design på sin blogg (ushi.blogg.se för er som vill se)..

That's it for today antar jag, jag är typ pigg/trött om nån fattar hur jag menar. Men men, ska stänga av datorn och sätta på tv:n för att se om de finns nått värdelöst att kolla på hahaha..


Lång dag.

Klockan ringde 06.00, dags att vakna´, börja fixa mig för att åka och jobba.. Fixa mat åt mig själv och stora syster.08.14 gå till t-banan, för att hinna med 9 bussen från Slussen. Sen börja dagen i butiken, men men de är ju ändå pengar, vill bara att de ska vara lite lättare hehe. undrar om jag får sommarjobb? Har sökt men man vet ju aldrig..

Aja, sen kommer man till jobbet, vid halv tio tiden, hem igen vid halv fem.. När man äntligen kommer hem är de vila på sängen och sen typ äta lite på med tvn och sätta sig bakom daotrn, så skönt att vara hemma igen. Sen vet man inte riktigt vad som händer ikväll ska väll chilla hemma, eller så får man se om de blir nått annat hehe..

Seriöst?

Okej jag känner mig som jag vet inte vad?
Det känns lite som om att allt är ganska mjäk just nu de ända som är roligt är att jag sitter och snackar med Blåst på msn, säger inte de typ allt om mitt liv idag? Joo, visst jag hade planer, men dom sprack.. Så nu sitter jag här, ska jobba imorgon *kul, eller inte* så jag måste typ gå och lägga mig snart för jag ska upp jätte tidigt imorgon. Men men, de är alla fall lite extra cash.. Måste få ett sommarjobb också, kommer inte klara sommaren annars.. suck varför kan man inte bara gå på stan och bli frågad om man vill ha ett jätte bra jobb som man vill jobba med? Det skulle verkligen underlätta allt. Men efter jobbet har jag ingenting planerat, vad ska jag göra liksom? Orka..

Tänk om man levde som typ en mega mega kändis? Inte typ hej jag är en svensk fjolla som tror att jag kan någonting om mode men de kan jag inte.. Undra hur livet skulle vara då? Skulle man gilla sitt liv mer då? Skulle man uppskatta de?... Jag är inte så säker på de liksom, alltid uppmärksammad, får aldrig vara ifred, de är folk som jagar en vart man än går, folk vill ha ens autograf osv.. Men fan va kul de skulle vara på sitt sett.. Fast då kanske man skulle vara lite mer, typ hej jag har en snygg man/kille och vi ska bli de nya power couple paret liksom och ta över hela världen, lite som "the Beckhams" eller hur man nu vill se de, nä, nu ska jag sluta för idag.



beckhams_w_03_farandulista.jpg david and victoria image by dahyboyd

Gooosh.

Alltså seriöst?! Okej, de är helt sjukt, för typ ett år sen, nästan, så började jag kolla på The big bang theory. Sen när jag kollar på texttv idag för att se var de var för roliga program märker jag (till min stora förvåning) att the big bang theory äntligen har kommit till Sverige. det var alla fall en ganska roliga grej, med tanke på att de är en av de mest klockrena serier, det är sådan humor som inte är väldigt vanlig. Men fan va kul de är.

Sen vill jag även på peka att Dirty Sexy Money började visas idag också, inte alls segt att få serier till Sverige!! Hahaha, nej men veriöst, varför ska de ta så lång tid?.. Ähhh.. På måndag ska jag till läkaren och vaccinera mig och Jennifer ska följa med och va mitt moraliska stöd <3



bigbang_banner.jpg My fav program image by surferbabe704

Newsflash..

Hahaha glömde nästan bort att berätta att igår färgade jag Jennifers hår, de är as snyggt. Sen ska vi om typ en vecka kanske klippa de lite i nacken börjar bli lite för långt, vi vill ju ha våran snygga Vic frilla hahaha.. Sen stog vi och gayade oss på Åhléns och provade läppstift, glasögon och kollade på lite coola saker <3


victoria-beckham-leather-skirt.jpg Victoria Beckham image by Ashleigh6732917

Hot, hot, hot..

Okej nu är de så här, jag verkligen älskar Hilarie Burton. Hon är as snygg, hon är härlig och typ grymast ever. Fan tänk om man ändå kunde se ut som henne, hon är lång, perfekt kropp, härlig stil och bara så underbart cool. Hur kan man inte gilla henne liksom? Hon är så otroligt snygg, vilket gör att de finns mer än två anledningar att kolla på One Tree Hill, jag menar för det första serien är helt underbar, Chad Michael Murray är med och Hilarie liksom.. One Tree Hill är helt underbart, Hilarie är helt underbar och Chad är mega snygg, man bara dreglar när man ser honom liksom <3

hilarie.jpg Hilarie Burton image by dancer5639

Vår, Shopping <3

Okej jag vet att det var ett tag sedan jag skrev, så jag tänkte hmm.. måste ta tag i detta.
Nu känner man verkligen att våren har kommit tillbaka, shoppingen har börjat och man kan sitta ute och bara chilla under rasterna. Det är helt underbart nya skor, snygg vit sjal, plånbok och självklart nya solglasögon.


RSS 2.0