Godmorgon, eller vad man ska säga..

Okej, nu sitter jag på min praktik och rensar massa tråkiga människor, vi började klockan 10.00 idag. Det var jobbigt att gå upp med tanke på att jag fortfarande är van att gå och lägga mig klockan 03.00.. Men men, jag har inte en lång dag, jag slutar klockan ett och då ska jag och Jennifer in till stan och shoppa, jag ska kolla på ett par skor som jag är lite osäker på om jag ska köpa eller inte, men de ser vi nästa månad, innan de har jag inte råd.

Alla fall dagens köp ska vara en sjal/halsduk whatever, men den ska va grön. Nä, nu ska jag leka duktig och hjälpa Jennifer. Lägger ut en bild på skorna sen så får ni säga vad ni tycker och hjälpa mig lite..

<hjärta3

Kommentarer
Postat av: Åsa Johansson

Vilken tycker du är den bästa bloggen av Kenza, Stina-Lee och Blondinbella? Kom in på min blogg och rösta! http://onlythequeen.blogg.se/2009/january/vem-rostar-du-pa.html

2009-01-09 @ 12:11:37
URL: http://onlythequeen.blogg.se/
Postat av: manuela

du måste ju självklart lägga upp skorna på bloggen så att jag kan få se dem:D!! vet vad du menar, men jag tvekade inte utan köpte mina idag för 449, det blev inte 500 som jag trodde, haha!

2009-01-09 @ 17:47:47
URL: http://maanuelas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0