10 Oktober

Fredag 10 Oktober
Okej vart ska jag börja? Var som ni märkte uppe sjukt tidigt för att åka till Hallsberg. Vi var där ca 10.20 och så var det marknad så vi fattade inte riktigt vart vi skulle jag menar det är ju inte varje dag som man är i Hallsberg eller? Hahaha, alla fall. Vi hittade vårat hotell och vi gick inte för att checka in efter som min kära far hade snackat med hotellet som sa att det var okej att vi kom tidigt. Det var en tjej som gick och städade och sa hej till oss när vi kom in, sen gick det utför, vi satt och väntade i jag vet inte hur länge som helst. Sen kom en tjej som ignorerade oss *mjäk* och gick iväg.. Vi blev lite halv sura och var jätte trötta, detta är vad jag kallar för dålig service. Men men, tillslut kom hon och tog hand om oss, eftersom vårat rum inte var klart fick vi ställa väskorna i ett litet hörn och så drog vi ut och kollade på marknaden. Ja, vad ska man säga? Inte direkt kul.

Kom tillbaka till hotellet satt i lobbyn och väntade på att få vårat rum, några minuter senare kom städerskan och sa att vårat rum var klart. Vi gick till disken för att hämta våran nyckel och så säger hon att killen som var i det rummet vi skulle haft ville bo kvar så vi fick ett dubbelrum med för samma pris, vi kom upp till rummet så höll vi på att dö. Rummet var helt underbart, för att inte tala om sängarna, de var så galet sköna, man ville bara somna direkt när man la sig ner.

Men men, nog om hotellet där vi iof var nästan hela dagen. Hahah vi skulle försöka sova middag lite, men det gick inte så bra hahahahahahahaha.. Det var ganska fail om man säger så. Yes, yes, sen så blev vi lite små hungriga och som vi redan har sagt så hittade vi verkligen inte i Hallsberg så vi gick på spaning efter ett mat ställe. Men men, vi frågade en vakt om det fanns något ställe med bra mat, han rekomenderade Centralbaren, där åt vi världens mest gudomliga pizza. Sen vart det kväll, det var helt underbart, vi hade kul innan på hotellet sen så drog vi till teältet där EMD skulle spela, först var det några människor (Bobby typ?) och Headline var där, han är sjukt snygg. Sen kom dom ut och dom var ju snygga som valigt liksom, körde lite låtar efter påväg till hotellet står jag och Jennifer och pratar om Eriks lika Jackmisstag hahaha och vem kommer gående? Jo, Erik.. Hahahahahahahaha.. Vi tängde oss på hotellet där det stog massa töntar och bah åååh Erik, han stog vi en hiss och väntade och jag tog den andra och då märkte han att den var "ledig" så han gick in i samma. Det var inte så pepp, för då kom massa brudar som var jätte packade, suck, sen stannade hissen så jag fick lite halv panik.

Sen hade vi lite fest, fest hahaha, träffade en trevlig kille som heter Robin och massa andra människor. Så gick vi ner och snackade med folk och vem kommer då? Jo, Headline *yummieyummie*. Sen drog vi till vårat rum och chillade, sen slaggade.

<hjärta3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0