30 Seconds to mars

Okej, låt mig börja att säga att jag är död men det var så jälva värt det! Jag och Anna drog från mig vid 2.25am för att vara säkra på att hinna med bussen som kom 2.40am. Var framme vid Fryshuset kl. 3.00am då hade det redan kommit tre stycken som tappert hade varit där dagen innan (kl. 11.00pm). Sov lite sen kom nästa gäng och jag vaknade lite, somnade halvt om och sen efter en timme eller två kunde jag inte ens försöka sova längre, vaknade väckte Anna och var helt hyper i exantal timmar. Snackade med dom som var framför och bakom och gjorde kösystem för att man skulle veta vem som stog var (nice!).
Efter ett tag kom det fler och fler människor, fryshuset öppnade och man kunde gå in och värma sig, hade iof redan varit på cafét och värmt mig och druckit en kopp kaffe, någonting som verkligen, verkligen behövdes. Kallt som fan ute och när man är nyvaken behöver man verkligen kaffet haha. Men men, timmarna rullade på vi var sjukt sociala och packtade ihop oss mot alla hehe.. Jennifer och Thea kom och hälsade på oss i kön, det var nice, vaknade våra saker när vi va på signeringen och jag var en av dom få som fick en kram av Tomo!!!!!!!! så jag var ganska överlycklig och om dom andra inte hade sagt nått hade jag säket fått en av Jared också, men men, jag tog igen de på konserten när han crowdsurfed.
Dagen fortfatte, Jennifer och Thea drog efter signeringen medans vi ställde oss längts fram i kön igen. Mamma kom och hämtade alla våra saker förutom varsin zip hoodie och halsduk (+ de vi hade på oss). Sen ställde vi oss i kön och väntade. Jag sprang iväg och köpte kaffe också, ganska precis innan vi fick gå ner för trappan. Sen närmade det sig ingång och mer väntan fast denna gång innomhus. Insläpp upp för trapporna, in ta tag i stängslet och sätta sig ner! Jävla Echelon som hade trängt sig och fick en egen jävla kö, död åt dom! Köa som andra människor om ni bryr er så jävla mycket! Men men, ingen ide att hänga upp sig på det.
Första förbandet kom ut, as bra så jävla mycket drag och andningskampen började. Efter dom så var det dags för förband nr.2... några danskar som var sjukt tråkiga, hade inte hört talas om dom innan och det ända jag vet var att dom hade en as snygg kamera man! Haha..
Sen var det vänta och efter vad som kändes som en halv evighet kom dom äntligen ut, den svarta duken drogs bort och Jared började sjunga! Det var så sjukt, Jared var såååå snygg!!!! Och Shannon är så sjukt mycket snyggare i verkligheten än va han är på bild! Fan va sugen jag blev att kolla på My so called life bara för att haha.



Som sagt helt underbart, allt med konserten, människorna i kön, signeringen och alla fall tre bra vakter gjorde att det var värt väntan. Trött och sliten och en tryck från alla håll, vatten som hamnade typ överallt förutom i munnen, massa vakter som var dumma i huvet och två som var sjukt bra! Vakten med glasögon var nog bäst av dom alla snackade med honom innan och när jag halv trodde att jag inte skulle kunna andas kom han direkt och kollade om jag vill bli utburen, men hell NO! ska jag svimma gör jag det efter konserten. Vilket jag nästan gjorde tur att dom hade cola light man kunde köpa! Efter konserten var det sitta ner och känna att jag knappt kunde röra mg efter att kroppen genomlidit att få stryk från alla håll och kanter, svepa min cola, trycka i mig dextrosol och andas! Sen vidare och vänta utanför på Anna som fick gå ut nån konstig väg tillsammans med Tilda. Sen kom hon tillbaka, köpte en t-shirt (den jag ville ha fanns självklart inte kvar). Sen var det bara hem, byta kläder och sova fram till kl. 1.00pm idag. Nice!

You got it dude

Kommentarer
Postat av: Tessan

hehe ^^

2010-03-12 @ 13:51:45
URL: http://thereselarsson.webblogg.se/
Postat av: jonna

AWESOME <3

2010-03-12 @ 19:27:43
URL: http://jonnacarolines.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0