Veckans skådis; Taylor Lautner


Taylor Daniel Lautner


Denna snygging föddes 11 Februari 1992. Han har verkligen gått från att inte vara någon till den snygging vi kan läsa allt om i alla tidningar nu förtiden, japp. Han var med i filmer som Cheaper by the Dozen 2 samt röster i olika filmer. Sen kom genomslaget i Twilight och han blev bara snyggare och snyggare. På torsdag har New Moon premiär, jag ska själv gå på midnatspremiären den 19onde. Rob who? Haha, it's Taylors time to shine. Men nog med snack om hur snygg han har blivit och mer om honom.

Han är uppvuxen i Grand Rapids, Michigan, Taylor har visat att han var ämnad för ett framgångsrikt liv från en mycket ung ålder. Han började studera karate vid sex års ålder, utbildning på Fabiano's Karate, följande år var han redan vinnare av turneringar. Han blev snart inbjuden att träna karate mästaren Mike Chat och när han var åtta år, blev han ombedd att representera sitt land. Han fortsatte att utveckla sina kampsportskunskaper och år 2003, bara elva år gammal, rankades han som nummer ett i världen för Naska Black Belt Open Forms, Musical vapen, traditionella vapen och traditionella former samt, vid en ålder av tolv hade han tre junior-VM under sin "svart bälte".

Men förutom att hans kärlek till karate, blev Taylor intresserad av skådespelar yrket när han var sju år gammal, efter att hans kampsport instruktör övertalade honom att provspela för en roll i en Burger King annons i Los Angeles. Trots att han misslyckades, fick han uppleva så mycket att han sa till sina föräldrar att han ville satsa på en karriär som skådespelare. Snart var han och hans familj ute på resor fram-och-tillbaka från sitt hem i Michigan till Kalifornien så Taylor kunde audition för att agera roller på en regelbunden bas. När han var tio, med frekventa resor och flygbiljetter börjar rinna ur dem, bestämmde hans familj det svåra beslutet att flytta till Los Angeles där Taylor fick fördelen att kunna gå på audition på heltid. Även om det var en skiftnyckel att lämna sina vänner och familj, gav flytta honom den extra fördelen att kunna konkurrera på en mer intensiv nivå i fotboll och baseball.

Men det var ju tur att han gjorde som han gjorde, tänk om han inte hade blivit den hunkiga Jacob Black som han är idag? Håller ni inte med min tjejer och killar ofc. Snygg, rolig och charmig som han är tycker jag att de ska bli riktigt kul att se honom i kommande filmer New Moon och Valentine's Day.

You got it dude

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0