Veckans skådis; Johnny Depp


John Christopher Depp II
1.78m

Vi vet ju alla hur snygg han är, hur vacker och charmig han är. Det var väl inte så oväntat att jag skulle välja denna man som första skådis? Han har gjort så mycket, så bra och annorlunda. Vi har ju alla våra favoriter, vem har inte? Så som Chocolat, Pirates, Public Enemies, Finding Neverland, Benny & Joon, What's Eating Gilbert Grape och många, många fler. Han har varit med I så mycket, han har jobbat med människor som Tim Burton, Helena Bonham Carter, Orlando Bloom, Stellan Skarsgård och många många fler.

John Christopher Depp föddes i Owensboro, Kentucky den 9 juni, 1963. Uppväxt i Florida, när han var 15 år hoppade han av skolan och hoppades på att han skulle bli en rockmusiker. Han gjorde sin filmdebut 1984 A Nightmare On Elm Street. 1987 sköts hans stjärnstatus till skyarna, då han bytte ut Jeff Yagher i rollen av den hemliga snuten Tommy Hanson i den populära TV-serie ”21 Jump Street” (1987).

Det dröjer inte länge tills vi får se honom på bio igen, den 12 mars ryktas det om att Alice I Underlandet släpps och vem står bakom filmen om inte Tim Burton? Där kommer vi få se mer av den charmige Johnny, vi kommer även att få se mer av Helena Bonham Carter, Anne Hathaway och Mia Wasikowska.

You got it dude


Kommentarer
Postat av: The Hills & The City

heheh jobbigt juh=( jaa men nu e jag frisk igen härligt=)

2009-11-02 @ 11:54:41
URL: http://hillsandcity.blogg.se/
Postat av: The Hills & The City

naww stackren krya på dig=)

JA eller hur fattar noll tjejen burkar ha skit snygga skor alltid ju!

2009-11-02 @ 12:07:08
URL: http://hillsandcity.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0