Veckans kändis; Heidi Klum


Heidi Klum


Heidi föddes den 1 juni 1973 i Bergisch Gladbach, en liten stad i närheten av Köln, Tyskland, 1973. Hennes karriär som en topp modell och baddräkt stjärna började nästan av en slump när hon skickade bilder till en modell konkurrens värd Petra, en ung kvinna tidskrift. Klum vann tävlingen, och undertecknade med Metropolitan, den tyska modellagentur. Efter modell i Europa under några år med stor framgång, gick hon till USA för att fortsätta modellering där och träffade större framgång, som kulminerade i sin relation med Victoria's Secret. Detta förde henne till höjdpunkten för modellering och 1998, den eftertraktade omslaget till Sports Illustrated årliga Swimsuit Issue, befästa sin ställning som en av världens främsta modeller. Tillsammans med det kom lukrativa möjligheter till marknadsföring, inklusive hennes egen signatur rader sandaler, smycken och parfym.

Liksom många andra modeller, främst Famke Janssen, försökte Klum sedan Parlay sin berömmelse till en karriär i Hollywood. Hon har uppträtt ofta på TV i USA och i Tyskland, och har haft flera små roller i filmer, bland annat en cameo i schweizisk bomb Ursula Andress i Peter Sellers biopic The Life and Death of Peter Sellers (2004). Klum är gift med den brittiske sångaren Seal och var i juni 2005, väntar barn med honom - hon har en dotter, Leni, med en pojkvän från ett tidigare förhållande. Samtidigt som hon är mest känd för sin skönhet och perfekt figur (en av hennes smeknamn är "The Body"), är lång och smärt Klum överraskande ner till jorden för en supermodell - en medelklass westfaliska flicka från en liten stad -- och har en ljuv fånig, engagerande humor. Hon är nära bekant till hennes far, Gunther.

Hon är som vi alla vet charmig, söt och gift med Seal, som gör fantastisk musik. Hur man inte kan gilla denna söta människa vet jag inte, hur man inte kan älska project runway förstår jag ännu mindre. Älskar att hon skapade de, det var helt underbart.

You got it dude

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0