Godmorgon, verkligen..

Jag typ dör mr. sexy på tyv när man vaknar är inte direkt helt fel om man säger så. Jag blev lite glad nu, vaknar sätter på tvn, the vocie och Andreas Carlsson är ju med, det var tanken att bara Laila Bagge skulle vara med, men Andreas blev en bonus, vilket var helt underart. Idag börjar deras nya program jag ska självklart kolla!


Nä, nu ska jag fortsätta kolla på snyggingen.
<hjärta3

Kommentarer
Postat av: Karin Andersson

Hej!

Jag är journalist och skriver till dig ang din klasskamrat som dog av en överdos i december. Beklagar verkligen sorgen. Måste kännas fruktansvärt att mista en vän på det sättet.

Jag jobbar med en radiodokumentär om handeln av lagliga droger på nätet för programmet Barnaministeriet. Programmet riktar sig främst till föräldrar och sänds i P4 på lördagsförmiddagar. Tanken med reportaget är att granska näthandeln med lagliga droger samt belysa farorna som en del ungdomar idag utsätter sig för när de använder sig av olika preparat som amn eg inte vet så mycket om. I programmet vill jag berätta om det hemska som hände din klasskompis. Vad gick snett? Vad var det som hände den där kvällen? Men jag vet inte vem hon var eller hur jag ska få tag i henne. Hittade din blogg och förstår att ni gick i samma klass. Kan du hjälpa mig att komma i kontakt med någon av hennes anhöriga? Vad vet du om händelsen? Helst skulle jag vilja komma i kontakt med någon av de killarna som var med när det hände.

Ledsen att behöva besvära dig med detta. Förhoppningsvis kan programmet ge fler människor insikt om hur lätt det är för ungdomar att få tag i droger och hur farligt det kan vara.

Vänligen

Karin Andersson

2009-01-14 @ 11:35:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0