Just when you think you're in control

Okej, nu har jag varit i skolan, till min stora besvikelse har vi skjutit upp provet! Jag har suttit och pluggat och kan hela typ allt vilket jag märkte när jag skulle förhöra/förklara allt för Jennifer. Jag blir så trött, iof nårgra dagar extra till att plugga är aldrig fel, men jag vill ju ha det gjort. Men men, nu är det alla fall uppsktjutet till på fredag och jag har massa plugg att göra som jag inte riktigt orkar, men jag måste sista året, det är dom sista veckorna.

Är det jag eller har inte tiden bara gått helt galet fort, jag menar för några veckor sen va jag på praktiken, nu är det snart studenten som gäller, vart tog tiden vägen? Och vad ska jag göra efter studenten? Jag har ju funderat på att bli aupair, skulle va skönt att få lite frihet inte vara i Sverige och ha ett jobb. Så varför inte? Har inte så många andra planer, ut och söka jobba varje dag och försöka hitta något bra.


Hur härligt skulle det inte vara att komma bort ett tag? Komma till ett ställe med sol hela tiden, eller kanske till New York? Allt är möjligt, men vad vill man? Hur länge skulle jag vara borta? Äh, allt löser sig med tiden. Ska sattsa som fan nu på skolan, eller alla fall försöka.

<hjärta3

Kommentarer
Postat av: sofia

fin bild! :) ser mysigt ut ;D

2009-04-14 @ 15:13:23
URL: http://chicflia.blogg.se/
Postat av: J e s i

jag vill åka till NYC och bara komma bort ..

sv: jo jag vet. USA är lite snabbare ;)

2009-04-14 @ 15:52:37
URL: http://jesi.blogg.se/
Postat av: Jagheterintesune

Ja, jag med! :D

2009-04-14 @ 16:44:39
URL: http://jagheterintesune.blogg.se/
Postat av: emma

Ja, verkligen. De är underbar

söt blogg för övrigt, hihi.

2009-04-14 @ 22:07:20
URL: http://elvinee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0