ALPHABEAT, SÅ JÄVLA BRA!

Idag, tisdagen den 30 September.
Fan va underbart det var. Det började inte så bra, det regnade och var kallt. Men vi gick till Debaser för att se om man kunde komma in, fick info om att dom inte öppnade förns klockan 19.00. Vi vart lite fundersamma, det skulle väl börja då? Det är alla fall vad som stog på biljetterna, eller?!.. Hmm, väldigt funky, sen kommer en annan ut och säger att dom inte går på förns klockan 21.00 då kände vi "när inte helt okej"..

Vi blev lite halv sura, så vi gick och fikade innan.. Alla fall kom tillbaka vid 20.00 tiden, jag tog en cider och vi stog vid baren och chillade. Det var galet varmt och vi gick ut och satte oss. Satt och pratade och hade jätte kul bestämde oss för att gå in och ta varsin drink. Väldigt, väldigt gott. Hallon och mynta *yummie*.. Sen drog vi tillbaka ut träffade as härliga tjejer, haha japp, snackade om hur sexig man är när man dansar fuldans hahahaha.. Väldigt underhållade om jag får säga det själv.

Vi gick tillbaka in och sen var showen igång.
Dom började med Fantastic 6 *en av mina favoriter*, fan va underbart, sen var det massa låtar bland annat, 10.000 nights, Boyfriend och sen avslutade dom med Fascination. Det var verkligen helt underbart, man vår så taggad hela tiden. Peppigt är ordet att beskriva Alphabeat med och härliga som fan.


<hjärta3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0