Igår kväll var extremt mysigt.

Började kvällen med att dra för att köpa lite mat, Blåst körde på Thai och jag körde på Sushi. Så gott. Sen kom jag tillbaka in på thaistället och vilka kommer in? Jo, Viktor Åkerblom Nilsson och Måns Zelmerlöw. Snygga pojker säger jag bara, vart lite schockad när jag såg Viktor, så jag sitter och pekar på Jennifer och säger Viktor, det är Viktor. Jennifer fattar inte riktigt vad jag pratar om och tror att jag pratar om Tarzan Viktor som vi kallade honom. Hahaha, men men, sen kollade vi igen och ser att det är Måns som står brevid honom, Blåst fick sin mat och vi gick förbi dem, mmm snyggingar det är vad dom är.



Man var ju inte direkt berädd på detta alla fall och vi började tänka, va fan gjorde dom där? Hmm.. Sen kom vi på det stjärnor på is, Måns hade nämligen blommor med sig, så då kom vi på vi kan ju inte kolla på High School när det är stjärnor. Så det blev hem och vänta på att klockan skulle bli åtta. Tiden var inne, vi satt och diskuterade om vi skulle iväg och fika, jag som är helt pank, nästan alla fall, va inte så pepp. Men Jennifer snäll som hon är sa att hon kunda bjuda mig på en kopp Chailatte, kärlek.

Efter det hade gått en stund in på stjärnor ingde Diana och sa att vi kunde åkaoch självklart var det precis innan Mackan skulle på isen. Helt opepp, men men, vi drog alla fall till Café 60 som är bland de bästa caférna ever. Vi beställe våra chailatte (och ja alla tog varsin) sen så satte vi oss ute, eftersom det var upptaget överallt. Vi virade in oss i filtar, väldigt mysigt, typ ysfaktor 100. Vi satt med våra latte, Dianas kom först, sen kom min och vi satt och väntade hundra år på att Blåsts skulle komma och till slut ko den, Jennifer som beställde sin massvis med år efter oss kändes det som fick sin jätte sent också hehe. Vi hade massa dryga människor brevid oss, usch, dom tyckte vi inte om. Jag fuskade också, jag åt en kanelbulle, men fan vad god den var,

Efter vi hade suttit där i nåra timmar, begav vi oss hem till Blåst igen, vi satt och kollade på dålig film, efter det ett dåligt program som sög och var jätte vidrigt. Men men, sen skulle vi gå och läggga oss, både jag och Blåst var helt galet trötta men ändå låg vi och pratade i typ en timme. Hahahaahahahaha, jag har aldrig haft så kul kul. Men till slut somnade vi alla fall, efter massa vi måste höja ljudet på radion, idol snack och RixFM is the shit snack. Sen sov vi sött.

Vaknade vid halv elva tiden idag, gjorde te och mackor, var så galet hungring när jag vaknade, vilket jag typ aldrig är. Satt och kollade på tv och segeade efter ett tag kom Jennifer också upp, vi kollade på Gilmore Girls, sen kollade vi på stjärnor på is, slutet hade vi missat, men men.. Sen drog jag, måste ju komma hem nån gång också. Och nu sitter jag här hemma, med te och kollar på Grey's Anatomy igen. Ska fixa med filmkunskapen.

<hjärta3

Kommentarer
Postat av: Martina

Ja den va riktigt snygg!:D

2008-10-19 @ 18:11:14
URL: http://luhtanen.blogg.se/
Postat av: cassie

Ja eller hur! Jag vill ha en sån :( hahah jag älskar färgen rosa! :D

2008-10-19 @ 18:52:21
URL: http://whatilike.webblogg.se/
Postat av: [ ♥ mama till Gabriel ]

sv: heh jag tänkte på det också ^^

2008-10-19 @ 19:07:14
URL: http://jeannydelacruz.blogg.se/
Postat av: JESSICA

ja det är hon verkligen :)

2008-10-19 @ 19:17:16
URL: http://jessssiiicaa.blogg.se/
Postat av: mie

Är du sugen på en ny bloggdesign? Kolla in här: http://memie.blogg.se/2008/october/budgivning-pa-design.html

2008-10-19 @ 19:28:03
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: jenilita

låter som en bra kväll:)



När ska vi sluta vara så äckligt bortskämda i sverige??

2008-10-19 @ 19:41:53
URL: http://www.blonditamedfotboja.se
Postat av: Sara

Vilken bra kväll! :D

2008-10-19 @ 19:58:47
URL: http://www.once.devote.se
Postat av: Sofia

Sv: det blev jättegott :D

2008-10-19 @ 20:01:30
URL: http://sofija.blogg.se/
Postat av: Josefine

tur att få träffa de :P

2008-10-19 @ 20:11:19
URL: http://queenofdiamond.blogg.se/
Postat av: manuela

sant:)

2008-10-19 @ 20:15:20
URL: http://maanuelas.blogg.se/
Postat av: manuela

tack sötan!

ååh måns!

2008-10-19 @ 20:16:37
URL: http://maanuelas.blogg.se/
Postat av: JOANNA

hhej sötis, härligt att din kväll blev lyckad:D

var hittade du din bakgrund? finns dte någon sida med olika sånna?

puss

2008-10-19 @ 20:34:03
URL: http://byjoanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0